Új privát üzeneted érkezett!

: helyett ?-t akartam írni az egyik mondatom végére...

Beja
Beja

Sziasztok,
Ne haragudjatok, eltuntem,de megjott a mensim es egyszeruen nem voltam, magamnalKép Kép. Szornyu. Adataim: 8-ik ciklusnap, 1 ev probalkozas, 27 ev, Sepsiszentgyorgy . Attertunk a clostibegyrol a DOSTINEX nevu gyogyszerre. Tudtok ti valamit rola? Szedt-e mar valaki. Borzaszto draga, az elarulom, a havi fizetesem nem eleg ra. Ez nem is volna baj, csak mar legyen pocaklakom.
Es nagyon koszonom, hogy gondoltatok ram, addig is amig en kiborulva, sirogorcsokkel kuszkodtem. Volt egy buli a cegnel, es azt kerdeztek viccesen, hogy azert nem iszom,mert terhes vagyok? Csak ennyi kellett, nyomas a wc-be, aztan addig sirtam mig mar nem mehettem vissza piros szemekkel es haza mentem. Ti voltatok igy kiborulva?
Ha szedi valaki a DOSTINEXet vagy tud rola magyar utasitast, kuldje el nekem vagy ide vagy a cimemre: conico@cosys.ro
Erika

Beja! Mamacica!

Mi ez a nyákdugó? Errol én még életemben nem hallottam.

Pussssz: Kíváncsi Laura
Laura

Beja, Laura !

Utánaolvasok a nyákdugónak. Kép Egyre izgalamasabb
a téma. Terhesség alatt tuti van, azért, hogy ne érje semmi külső hatás a picit.

Mamacica
Mamacica

Sziasztok!!!

na vegre elolvastam az osszes eddigi hozzaszolast. Sajna eddig nem tudtam feljutni az internetre. Most bepotolok mindent.

Eva,
Hogy menj -e Pestre? Szerintem ne Pesten van a hangsuly, hanem a dokin es talan a korhazon es annak felszereltsegen. Most maradj ennel a dokinal, es mindig ugy gyere ki a vizsgalatokrol, hogy TELJESEN erted, hogy mit vizsgalnak miert es hogy mi fog tortenni. Ha par honap mulva meg mindig nem latod az alagut veget akkor igen erdemes a Kaaliba elmenni, bar valaki emlitette, hogy Debrecenben is vannak jo helyek, az kozelebb van. Szoval megegyszer a lenyeg: TUDD, hogy miert nem jott ossze es mit tesznek az ugy erdekeben. Lehet, hogy petevezetek elzarodasod van es egy sima atfujassal megoldjak a dolgot - persze ez csak egy pelda volt.

Ime a kert linkek:

1.)Meddoseg-lombikbebi (mar regota probalkozo kismamak, sokat segithetnek, orvos es korhazugyben, illetve biztosan vannak hasonlo tunetekkel rendelkezok)

[url=http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9006100&uq=10076" TARGET="_top]http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9006100&uq=10076[/url]

2.) Babavar (Foleg olyan kismamak vannak ott akiknek nehezen jott ossze a baba, van olyan akinek 7 ev utan. Sok a lombikos es az inszemes. NAGYON segitokeszek es ok mar vegigjartak mindent, tehat tuti tudnak segiteni)

[url=http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9027566&uq=781" TARGET="_top]http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9027566&uq=781[/url]

Remelem segit.

Niki,
Kiraly volt a bejelentesed, a kovetkezo babanal ezt fogom alkalmazni. Nagyon nagyon tetszett!!!
Ja es meg nem is irtam, hogy sok sok boldogsagot!!!

Andi,
Itt is gratula!!!!!!!!!

Ancsi,
Eloszor is sajnalom ami Veled tortent, es remelem , hogy hamarosan minden a megfelelo kerekvagasba kerul.
A megtermekenyulessel kapcsolatban. NORMALIS esetben az ovulacio 14nappal a menstruacio ELOTT van. De ez NEM azt jelenti, hogy 1.) mindig akkor 2.) hogy csak akkor lehet teherbe esni. Van spontan peteeres is, amit kivalthat extra szuper orgazmus is peldaul.

Mamacica,
Orulok, hogy vedett vagy! Hajra mindent bele!!

Zsofi,
Persze, hogy nyaron is leszunk a frissmamaban. Arra gondoltam, hogy utana meg nyitunk frissanyukat es akkor meg tovabb maradunk kapcsolatban.

Emma,
Boldog Nevnapot igy utolag!!!!

Udv
PK
petrakovacs50

Sziasztok lányok, én holnap nem leszek, holnap egész nap áramszünet lesz itt az irodában. De ha mégis lenne áram, akkor jövök!!!!!!

Emma, boldog névnapot!!!!! Bokád érjen füledig! Kép

Petra! Extra szuper orgazmus, eredmény baba: Helyt adok ennek, szerintem nálunk is ez volt!!!! Kép

cupppppp mindenkinek!
Beja
Beja

Mamacica!

Bár már mindenki elmondta neked, hogy lehet, de akkor hadd legyen még egy példa. Nevezetes elsõ fiam, a ciklus 7. napján, na, hogy nagy szöveges legyek, csak el ne olvassa a párom, szóval lényegében távolugrásból indulva, utána zuhanyozva, és mégis megfogant (értelemszerûen nem is számítottam rá)! A fene tudja, hogy mindezzel együtt 5 napig éldegélt odabent, avagy nekem hozta elõrébb a peteérésemet, stb. stb. de tény, így is lehet. Természetesen az esélye kisebb.

Ikertervezõk (talán JÁzmin?): amikor így elgondolkodtok rajta, azt is végiggondoljátok, mivel jár, ha tényleg az lesz? EZen én sokat morfondírozok, hogy én nem álmodtam ilyesmirõl, és mikor kiderült, hogy talán igen, akkor rögtön félni kezdtem, hogy zûrös lesz. Oké, most is vállalnám, de ha választhatnék, az egyre szavaznék. Mások meg sokan szinte reménykednek benne. Vajon ezek a mások végiggondolják a dolog kockázatát?

Sziasztok:
Ildi
Pethes Ildikó

Beja!

Megkaptam a számod.Majd értesitlek a(remélem+)végeredményröl.

Mariann,

hát én nem sok jot hallottam a vasgyárirol. De biztos sok mulik az orvoson is. Én(ha eljutok odáig) a Semmelweist választom.Már csak azért is, mert a megyeiben fejezték be az elözö 2 terhességet és nem vágyom vissza.

Éva

Valszeg szombaton tesztelek.

Évikével mi van?

Nadin
Nadin

Sziasztok LÁnyok!

Kedves ERika!
Én nem ismerem ezt a Dostinex nevû bogyót, nekem
még nem írt fel ilyet a doki.
Amúgy a mensi megjövetelekor én is teljesen
ki szoktam borulni (lásd fentebb)Kép
Együttérzésemben nem kételkedhetsz, megértem
mit érzel. Valahogy túl kell jutnunk ezen
a ponton és tudom, hogy nehéz, de tovább kell
menni.

Drága PK!

Köszönöm a tanácsot az orvossal kapcsolatban és
nagyon köszönöm a linkeket is. Be fogok oda
nézni, csak most van egy kis munkám.
De nagyon rendes tõled, hogy megírtad nekem.
Köszönöm és puszi érte. Kép

Sziasztok

Éva
Éva

Sziasztok!

Sajnos tegnap nem tudtam jönni, illetve hozzászólni nem igen volt idöm, de azért olvasni olvastam!
Nálam semmi újság nincs, csak talán annyi, hogy egyre nehezebben bírom az éhgyomorra vezetést. Eddig sose tudtam reggelizni, mielött munkába indultam, ma reggel viszon majdnem félre kellett állnom, annyira rosszul lettem a munkahelyem felé féluton. Az volt a szerencsém, hogy találtam egy kis csokit a táskámban. Asszem jövö héttöl inkább regelizem otthon, minthogy ezt mégegyszer átéljem!

Emma!
KépBOLDOG NÉVNAPOT!Kép

Most mennem kell, de ma még jövök!

Sziasztok!
Orsi
Orsi

Sziasztok Lányok!

Erika! Én még nem hallottam arról a bogyóról,
amirõl írtál, nekem olyat még nem írt fel az
orvosom.
Amúgy a mensi megjövetelekor én is teljesen
kis szoktam borulni (lásd fentebb)Kép
De valahogy túl kell lenni rajta!

Drága PK!

Nagyon köszönöm a tanácsodat az orvossal kap-
csolatban és köszönöm a linkeket is.
Nagyon kedves tõled, hogy megírtad nekem.
Majd benézek oda is, hátha okosabb leszek.
Puszi Neked érteKépKép

Sziasztok

Éva
Éva

Lányok!

Nem bolondultam meg, nehogy azt higyjétek.

Mert, hogy kétszer küldtem el majdnem
ugyanazt a levelet.

Elõször megírtam és elküldtem, de ahogy
visszanéztem, nem jelent meg és ezért
újra megírtam és újra elküldtem. Hát ez
történt.

Úgy, hogy ne nevessetek nagyon rajtam,
a gép tréfát ûzött velem.

Bocsi még egyszer

Éva
Éva

Jo reggelt lanyzok!

A heten ismet hanyagoltalak titeket,BOCSI!

Kriszti: 8 c 40 cn Galagamacsa 29 év
Krita: 6 c 27 cn Nyíregyháza 26 év
Anna: 5 c 22 cn Hamburg/Szolnok 35 év
Mónika: 7 c / 9 hó 21 cn Budapest III. 27 év
Jutka: 36 c 19 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 17 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 12 cn Szolnok 27 év
Boglárka: 4 c 10 cn Györ 24 év
Lotti: 4 c 10 cn Budapest 31 év
Zsófi: 2 c 8 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Éva: 20 c 9 cn Nyíregyháza 26 év
Jázmin: 25 c 8 cn Pécs 22 év
Barbi: 1 c 2 cn Calgary 26 év

remelem a frissitessel jova tettem buneim.

Mamacica!

egesz hetvegen erted fogok szoritani.+persze mindenkiert akiert most kell!Kép

Nalam semmi uj fejlemeny,varjuk az eredmenyeket a hormonvizsgalatrol.Egyebkent mar kineztuk milyen hazat szeretnenk epiteni,ehhez viszont meg legalabb 2-3 evet dolgoznom kene.NNa most tuti terhes leszek.De nem bannam ha most meg egy darabig megsem lenne.Azert foglak titeket olvasni,bar ahogy ez mar lenni szokott mindenkinek akkor jon ossze mikor nem is szamit ra.

pussssz Kriszti
kriszti

Nadin hogy hogy nincs a listan??

PK
petrakovacs50

Sziasztok lányok!

Szonja, tegnap írtam ám!Kép

Kinga, Zsófi, Mariann
Onnan tudom, hogy 2 volt, mert voltam a 15.napon UH-on, addigra volt egy ovulált és egy érett petesejtem. A második pedig a 20.nap körül repedt meg.Kép
Szóval tényleg van olyan, hogy több tüszö reped meg egy ciklus alatt.

Ildi,
nem én pályázok rá, hanem a szervezetem.Kép Egyszer érett meg 7 tüszöm egy ciklus alatt!!KépKépKép
Gondolkodtam sokat rajta, föleg mert a másik topicba sok esély van az ikrekre, ezért ott sokszor felmerül. Én félek töle és igazából nem szeretném. A párom annál inkább!Kép Ö egy rakás gyereket szeretne, az se baj, ha egyszerre.Kép
De én úgy érzem, hogyha renesen akarok foglalkozni a babával, akkor csak egyre van igazán idö. Ikres anyukáktól csak kapkodásról és kimerültségröl hallok. Szerintem eggyel is meggyülik majd a "bajom"!Kép

Puszi
Jázmin
Jázmin

PK,
Nadin lehet, hogy terhes, csinál tesztet a hétvégén. Ha nem sikerült, csak akkor iratkozik fel.

Picur,
neked is írtam.Kép
Jázmin

Jázmin,

7 tüsző?? Az nem semmi Kép Nekem is van elvi esélyem ikerterhességre, mert a mi családunkban is volt és páromnak pedig ikertesója van (kétpetéjűek). De nem szeretnék ikreket. Inkább annyiszor leszek terhes, ahány babát szeretnénk. Kép

Lányok,

Beszéltük életem szerelmével ezt a témát, hogy mennyi esély van a teherbe esésre ha kifolyik a nemes anyag. Szerinte akkor is terhes lehetek, mert ha van egy jófajta orgazmusom akkor a méh felszippantja a kis sejtecskéket, annyit amennyi kell. Lehet benne valami. Kép

A hétvégén peteérésem lesz lányok Kép már érzem az előszelét Kép fájdogál a bal petefészkem, növekszik a nyák mennyisége és fülig szerelmes vagyok a férjembe Kép Kép

Imádlak benneteket!

Mamacica
Mamacica

Mamacica!

Ez remek! Tehát minden adott a babucihoz.
Úgy látom.....KépKépKépKép

Nagyon szorítok, hogy sikerüljön. Minden bele!!!

Nadin!

Neked is nagyon szorítok, gondolom mennyire
izgulsz a hétvége, vagyis a teszt miatt.
Azonnal írd meg, ha meg lesz a teszt eredménye,
ami várhatóan pozitívKépKépKép
Bár hétvégén nem lehetek itt, hétfõn az lesz
az elsõ dolgom ha beérek dolgozni, hogy benézek
ide.
Amúgy minden reggel az az elsõ dolgom ha
beérek id dolgozni hogy IDE jövök hozzátok, és
megnézem, hogy mi újság. Na mindegy.

Sziasztok

Éva
Éva

Szia Mamacica!

Nagyon szorítok neked, hogy egy gyönyöru, szerelmes hétvégétek legyen!!! Kép Kép Kép

Pussssssz: Laura
Laura

Mamacica--biztos nem most akarsz teherbe esni????????
Pedig minden esélyed megvan, kirándulni és szabadon szeretni egy babával is lehet a pocakodban, föleg az elsö harmadban...

Én azért szorítok, gyözzön a szerelem, mag a tavasz!
Kinga
kinga

Mamacica!
Igaza lehet a párodnak, ha végiggondolsz egy orgazmust, hát amit érzel közben, az -részben- a spermát befelé hajtó mechanizmus.
Ja, innen jut eszembe. Én olyat is szoktam érezni mintha valami felemelkedne bennem, talán a méhem. Namost ha ehhez hozzáteszem, hogy egyszer (de csak egyszer) mondott olyat a doki,hogy hátrahajló a méhem, lehet, hogy olyankor tényleg mintegy felemelkedik (itt a fel az elõre, szóval akkor fel, ha hanyatt fekszem). Lehetséges ez? Ti éreztek ilyesmit (ha nem vagyok túl indiszkrét)?
Ildi
Pethes Ildikó

Lányok,

Olyan cukik vagytok és annyira kedvesek. Tulajdonképpen az oltás miatt lennék nyugodtabb ha még várna a kisprücök egy hónapot. Igaz, az eredmény szerint már nem lehet baj.
Szerelemben nincs hiány Kép majd meglátjuk mi lesz.

Orgazmusról: Én nem érzem, hogy valami emelkedne bennem, de az érzés tényleg olyan, hogy befelé tereli a kis apasejteket Kép

Nagyon boldog hétvégét mindenkinek!

Mamacica
Mamacica

Ildikó!

Én konkrétan meg nem tudom mondani, hogy mit érzek orgazmus közben, de azt már én is hallottam, hogy a méh segíti a kis úszóbajnokokat feljutni a petesejthez.

Szóval abszolút lehetséges.

Puszillak: Laura
Laura

Jo hetveget mindenkinek!!!KépKépKépKép

Kriszti
kriszti

Sziasztok Lanyok,

Zsofi! Te milyen rendes vagy hogy gondolsz az öreg Annara! Köszi!

Azert nem irok mert 1: uj munkahelyem van es meg nem akarom kirpobalni hogy kirugjanak, 2, ez a honap nekem eluszott a holyaghurut miatt. Meg ma is ver volt a vizeletembe, az örvos azt mondja lehet hogy kövem van. Az egyetlen lehetöseg amikor terhes lehettem az 2 nappal ovu volt, mert nem hiszitek el, meg leirni is borzaszto, annyira faj hogy nem tudok?????????????!!!!!!!!!!!!!!.
Jövö kedden nem varom ennek ellenere a megjövetelt, hatha a kis vidoc spermucik megiscsak felvandoroltak helyükre es bevartak a Mateszalkai gyorsot, majd sebesen felugrottak.

Mindent megprobaltam elolvasni, eszmeletlen sok.

Eva!
Örülök, hogy jobban vagy!

Mamacica!

A szerelem nagyon fontos es szep, örülök neked! Szepen setalni a Tiszaparton, finom sütit enni a nagykeresztezödesnel levö cukraszdaba, es nagyon kellem hetveget es sikerekben gazdag együttletet kivanok.

Mindenkit sokszor puszilok,

Anna
Anna

Anna kedves!
Nagyon ronda dolog ez a hólyagosdi--Kép,kívánom, hogy mielöbb kimássz belöle!
Aktuális még a májusi találkozó?

Szép hétvégét mindenkinek!
Nadin-------mi a helyzet??KépKépKép
Kinga
kinga

Anna!
Örülök, hogy jelentkeztél. Olyan nagy dolog külföldről is magyarul írni. Ezért 2-szeresen is örülök, mikor megírod, éppen mi történik veled.

A terhességről meg annyit, hogy nem lehet tudni, hogy most éppen nem jött-e össze a babuci.
Szívből kívánom, hogy mielőbb legyen neked is meg MINDANNYIUNKNAK kisbabája.

Mamacica!
Remélem nagyon szép szerelmes éjszakáitok meg nappalaitok voltak.Kép

Nadin!
Na, milyen lett a teszt? Ugye pozitiv?????Kép
NEM AKARUNK TERHESEK LENNI!!!!!Igaz-e?Kép

Pussz mindenkinek! Zsó-fi
Zsó-fi

Sziasztok Lányok!

Mamacica, ugye mindent megtettetek a hétvégén
a babáért?Biztosan összejön.KépKépKép Szorítok!!!

Kedves Nadin!

Légyszíves jelentkezz.
Ugye pozitív a teszted?Kép

Valószínû csak késõbb tudok újra jelentkezni,
mert rengeteg a munkám.
De majd igyekszem.

Puszilok mindenkit

Sziasztok
Éva

Sziasztok Lányok, jóreggelt Kép

Köszönöm, hogy gondoltatok rám Kép Mindent megtettünk a hétvégén a babáért, sőt, szerintem túl sokszor is voltunk együtt ahoz, hogy abból baba legyen. Kép De én abban hiszek továbbra is, hogy csak a szerelem számít!
Tesómtól megkaptam a régi "Gyermek születik" könyvet. Eléggé őskori, 1981-es kiadás, de azért van benne sok érdekes dolog. Nem tudom a mai tudomány mennyire cáfolta meg az akkori dolgokat. Azért azt hiszem, a téma valamennyire örökzöld Kép

Anna,
Kívánom, hogy miahamarabb gyógyulj meg, a hólyaghurut nagyon kellemetlen és fájdalmas. Minden esetre igyál nagyon sokat!

Nézzétek meg az esküvői képeinket:
[url=http://www.technoid.hu/eskuvo.htm" TARGET="_top]http://www.technoid.hu/eskuvo.htm[/url]
Kép

Puszika nektek!

Mamacica
Mamacica

Sziasztok lányok, jó reggelt mindenkinek!

Anna, öreg harcos, szijaKépKép Végre olvasni lehet Felõled... gyógyulj meg gyorsan!!!

Remélem, mindenkinek jól telt a hétvége!

cupp, Beja
Beja

Sziasztok!
Remélem, mindenkinek jól telt a hétvégéje.

Nagy nehézségek árán sikerült a lista-pistát letöltenem, a ciklusnapokat módosítottam mindenkinél.
Ellenőrizzétek, hogy jók-e az adatok így!

Kriszti: 8 c 43 cn Galagamacsa 29 év
Krita: 6 c 30 cn Nyíregyháza 26 év
Anna: 5 c 25 cn Hamburg/Szolnok 35 év
Mónika: 7 c / 9 hó 24 cn Budapest III. 27 év
Jutka: 36 c 22 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 20 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 15 cn Szolnok 27 év
Boglárka: 4 c 13 cn Györ 24 év
Lotti: 4 c 13 cn Budapest 31 év
Zsófi: 2 c 11 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Éva: 20 c 12 cn Nyíregyháza 26 év
Jázmin: 25 c 11 cn Pécs 22 év
Barbi: 1 c 5 cn Calgary 26 év

Mindenkinek csodaszép és sikeres hetet kívánokKép

Pussz Zsófi
Zsó-fi

Jo reggelt mindenkinek!

Mamacica!

Nagyon arik vagytok,nemelyik kepen ugy festessz mint egy igazi hercegno.Nagyon nagyon sok boldogsagot kivanok nektek,remelem mindent beleadtatok hetvegen.

Orsi!

Regen hallottunk feloled ,mi van veled???

Nadin!

MI VAN MAR???????

Engem is erdekelne,hogy akkor majusban talalxunk-e?

Kriszti
kriszti

Szép reggelt mindenkinek!
Reggel óta olvasom az áprilisi archívumot,
olyan jó volt látni, hogy mennyi kismamánk
lett ebben a hónapban! Kép
Remélem a sikerszéria a következõ hónapban
is folytatódik!!

Én csütörtök-péntekre NEMvárom a mensit, de
szerintem megint nem sikerült. Kép

Ahogy ígértem, elhoztam Nektek a rossz
napjaimon írt verseimet. Ime az egyik:
( 1 hónappal a baba elvesztése után írtam)

Három és fél

Piciny testedet nem õrizhetem,
miért nem maradtál velem?
Most meghasadt szívvel
az okokat keresem.

Egy test, egy lélek.
Ez voltunk mi,
s néhány hónap.
Most csak az ûr maradt,
mely fájón tátong bennem,
egyedül vagyok
a morajló csenddel.

Felém nyújtott kicsi kezek,
nevetõ, édes babaszemek...
Csak játszik velem a képzelet.

...

Hát ennyi.
Most megint sírnom kellene, de nem tudok,
mert itt ülnek velem szemben.
Helyette: Kép Kép Kép Kép Kép

Ancsi
Ancsi

Ancsi!

Ne beszeld be magadba,hogy nem sikerult,legalabb meg egy hetig bizakoggy es aggy magadnak eselyt.
A versed pedig klassz!KépKépKépKép

kriszti
kriszti

Kriszti!
Nem beszélem be magamba, csak egyszerûen nem
érzek semmit!! Még egy kis mellfeszülés sincs,
ami a mensi elõtt szokott lenni, annyi sem.

Nem tudom, ilyenkor mi van???

DE: melegebbnek érzem magam, - bár ebben a hónapban félredobtam a hõmérõt - megnéztem mennyi,
36,9! Kép
Talán...

Apropó, hol kell feliratkozni a "várólistára" ?

Ancsi
Ancsi

A lista alapján:

Boglárka, Lotti, Zsófi, Éva, Jázmin : HAJRÁ! Kép

Kriszti,
Köszi! Veled mi van? Ha jól látom a 43.napon vagy. Csináltál már tesztet? Bocs ha tudatlan vagyok....

Mamacica
Mamacica

Jó reggelt!

Mamacica,még egyszer gratula,nagyon szépek vagytok!Kép

Mariann
Mariann

Sziasztok!

Megint 2 tüszöm van!Kép Kb 17mm-esek, ami elég jó a 11.napon. Megint ikrekre pályázok úgy látszik.KépKép A méhnyálkahártyámat jó vastagnak találta és a 14. napon megyek újra UH-ra, hogy megrepedt-e... Eddig jól indul!Kép

Ancsi,
tényleg szép a vers, nekem az utolsó rész tetszik a legjobban.
Aki ilyen jó ember, azzal mostmár csak jó dolgok történhetnek!Kép
Add meg a ciklus napodat, a várost, a korod és hogy hányadik ciklusban próbálkozol és akkor fel tudunk rakni a listára.

Mamacica,
igyekszünk!Kép Eddig úgy jött ki, hogy naponta volt kedvünk összebújni, úgyhogy sikerszériát indítok be.Kép

Nadin,
izgulunk! Kép
Jázmin

Kedves Jázmin!
Köszönöm, nagyon kedves vagy! Kép

Szóval:
4 ciklus, amiben próbálkozunk, a 29. napon járok,
33 naposak a ciklusaim, 27 éves vagyok, Adácson
élek férjemmel.

Köszi,
Ancsi
Ancsi

Jázmin!

Huha! Két tüszo!! Juj de izgi!! Kép Kép
Ikresmama leszel Kép Kép

Úgy örülök!!!!! Kép Kép Kép

Szorítok, hajrá!

OptimistaMamacica
Mamacica

Ancsi!

nem kell mindenkinek a 2. heten terhessegi tuneteket produkalnia,a tesom a 10. hetig nem vette eszre a 3.-at.Amig meg nem jon,lecci bizakoggyal.KépKépVan eselyed,a hod nagyon jo!!!

Mamacica!

Se baba,se mensi!De mar erzem,hogy 1-2 napon belul megjon.Majd kiszakad a petefeszkem.

jazmin!

HAJRA!!!!KépKépMingya 2 gyerek,az nem semmi!KépKépKép

Szia Mariann!

Nadin!

jelentkezz mar!!!!!!

Kriszti
kriszti

Sziasztok Lányok!

Egész hétvégén próbáltam otthonról felmászni a netre, de nem sikerült. Maradnak tehát a munkahelyi lopott percek...

Mamacica!
Nagyon cukik vagytok a képeken! Kívánom, hogy mindig így örüljetek egymásnak!
A rubeola vírus már tuti nincs a szervezetedben, emiatt egy percig ne aggódj. Egyébként nekem is megfordult a fejemben, hogy jó lenne még egy nyaralást beiktatni idén... S így teljesen meg is nyugodtam, mert rájöttem, hogy csak jól járhatok: vagy nyaralunk vagy babát várunk... Kép

Ancsi!
Nagyon szép a vers, tudom, nem könnyű előre nézni, de arra gondolj, hogy nemsokára egy piciny lelkecske ismét hozzád költözik majd.

Most olvastam egy könyvet, ami azt ecseteli, hogy a lelki szomorúság, a stressz mennnyire befolyásolja a teherbeesést, s sokszor meddöségi tüneteket produkál a szervezet ! Tehát a "Tudom, hogy valami bajom van..., Nem vagyok olyan, mint mások..., Most se jön össze... tipusú mondatok, gondolatok arra késztetik a szervezetet, hogy ezeknek az "elvárásoknak" eleget tegyenek.
Tehát csak lazán...
Javaslom, hogy elevenítsük fel a jelszavunkat (NEM AKAROK TERHES LENNI!), tervezzünk egy csomó mindent nyárra, s nézzük a dolgok pozitív oldalát! Pl. ha nekem most nem jönne össze, az SZUPER lenne, mert jövö hónapban mikor ÖSSZEJÖN, a családnak pont a házassági évfordulónkon újságolhatnánk el...
Meg a karácsonyi kórházi tartózkodást is megúsznám..

Amúgy pénteken voltam dokinál. Azt mondta, hogy fog csinálni egy UH-t a 14. napon. (köv. ciklus) S a hőmérsékletemet is mérnem kell. Ezen jól szórakoztam, mert elkezdte magyarázni, hogy hogy kell.. Kép
Akkor majd sokminden kiderül, s ha szükségesnek találja, akkor jöhet a Closty. Bár a múltkor fel akarta írni, mostanra a ciklusom hossza lerövidült (33-34), s így már nem biztos, hogy az kell. Azt mondta, hogy a barna nyavalya NEM BIZTOS, hogy gondot jelent !!
De majd okosabbak leszünk.

Nadin!
MI ÚJSÁG???????
EREDMÉNYT KÖVETELÜNK!!!

Rita
Krita

Mamacica!

Annyira szépek vagytok a képeken!!! KépKépKép Pont ugy nézel ki, ahogy elképzeltelek. Nagyon szép vagy.
Nekünk is aránylag jól sikerültek a képek, csak még kevés van elöhivatva.

Anna!

Nekem akkor volt ilyen, mikor felfáztam 3 éve. Nagyon fájt, az orvos K vitamint irt fel, mert az véralvadásgátlo. Nekem sajnos sok vérem folyt el arra is.... Kaptam még antibiotikumot, és helyrerázott egy hét alatt. Nagyon vigyázz magadra!!! Kép

Puszi nektek,

Niki
Niki

Sziasztok lanyok!!!

Eva,
Nagyon szivesen kuldtem a linkeket, remelem tudod oket hasznositani!! Sok sikert!

Anna,
Remelem hamarosan elmulik a holyaghurut es teljes erovel dolgozhattok tovabb a babaprojecten. Bar ahogy ertettem lehet, hogy ennek ellenere osszejott??? Kivanom, hogy ugy legyen!

Mamacica,
Orulok, hogy "mozgekony" volt a hetvege Kép Kép Kép
Koszi az eskuvoi kepeket, nekem a harmadik a kedvencem!! Nagyon arik vagytok rajta.

Ancsi,
Ritaval ertek egyet. Nem szabad elore (es utolag sem) a nekem nem lesz soha gyerekem, nem jott ossze stb mondatokkal traktalnod sajat magad. Meg csak a 4dik honapnal vagy. Nekem tobb teljesen egeszseges baratnom is van, akik nem szedtek semmit, es 6dik honapban jott ossze. Fel a fejjel.

Rita,
Azt vettem ezen a forumon eszre, hogy sok orvos rogton felirja a Clostyt esz nelkul. Csak akkor szedd ha tenyleg nincs peteeresed, amugy felesleges. Nem tudom, hogy hanyadik honapnal jarsz, mert nem vagy benne az utolso listaban ??? de ha jol emlekszem meg boven benne vagy az atlagban. Szoval csak termeszetesen!!

Udv
PK
petrakovacs50

Íme a bövített lista: Remélem lassan szükíteni kell.Kép

Kriszti: 8 c 43 cn Galagamacsa 29 év
Krita: 6 c 30 cn Nyíregyháza 26 év
Ancsi: 4 c 29 cn Adács 27 év
Anna: 5 c 25 cn Hamburg/Szolnok 35 év
Mónika: 7 c / 9 hó 24 cn Budapest III. 27 év
Jutka: 36 c 22 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 20 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 15 cn Szolnok 27 év
Boglárka: 4 c 13 cn Györ 24 év
Lotti: 4 c 13 cn Budapest 31 év
Éva: 20 c 12 cn Nyíregyháza 26 év
Zsófi: 2 c 11 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Jázmin: 25 c 11 cn Pécs 22 év
Barbi: 1 c 5 cn Calgary 26 év

Zsófi,
pont együtt haladunk!Kép Micsoda izgulást fogunk csapni 1 hét múlva!Kép

Mamacica,
örülök, hogy örülsz!Kép
Én megelégdnék eggyel is csak legyen!KépKép De azért tényleg izgi..

Rita,
nekem már a 3. cikluson keresztül van, hogy pár napig van a barnás dolog. Ez sajnos nem jelent jót, a megtapadással lehetnek gondok.
Jázmin

Kriszti,
Amíg nem jön meg addig ne add fel! Kérlek! Légy optimista, mint én Kép nekem most nagyon jó a kedvem Kép bárcsak adhatnék belőle Neked és Mindenkinek!

Rita,
Ez az! Vagy nyaralunk, vagy babát várunk! De jó lesz nekünk! Te is lény vidám! Kép

Niki,
A ti képiteket mikor láthatjuk? Már nagyon kíváncsi vagyok! És hogy vagy? Elmúltak az aggasztó tünetek? Ugye minden a legnagyobb rendben?

Naaaagy pusziiii!

Mamacica
Mamacica

Lányok!
Köszönöm a biztatást, próbálok nem gondolni
ilyesmire (soha nem lesz, baj van velem, stb)
hanem lazán fogom fel a dolgokat, nem koncentrálok
rá olyan nagyon...))
Például a hõmérõt is a sarokba dobtam ebben
a hónapban.
(még szégyenszemre a babanetre sem néztem fel,
nehogy nagyon foglalkoztasson a dolog)

De már nem bírtam nélkületek...Kép Kép

Ancsi
Ancsi

Sziasztok!

Kriszti!
Köszönöm kérdésed megvagyok, csak olyan sok hozzászólás, hogy eddig nem tudtam letölteni ezt az oldalt. Úgy látszik nálunk mindenki netezik munkaidöben Kép. Kezdenek jelentkezni nálam a tünetek (émelygés, szagok iránti érzékenység), a hütönket például már csak úgy tudom kinyitni, ha nem veszek közbe levegötKép. Ha sikerül, akkor ma bejelentkezem dokihoz is, valamikor az elkövetkezö hetekben szeretnék eljutni hozzá. Már csak azért is el kellene mennem, mert a párom (legalább is úgy veszem észre) elkezdte kiszivárogtatni a nagy titkot. Ha így megy tovább, a nagyszülök tudják meg utoljára!

Mamacica!
Nagyon szépek a képek! Egy kicsit irigykedem is. Én is szeretnék esküvöt, mielött megszületik a pocaklakóm, de igén annyi minden van betervezve, lehet, hogy ez nem fér bele a költségvetésünkbe!

Jázmin!
Mindent bele, most biztos sikerülni fog! Nagyon szorítok!

Mindenkinek szorítok aki mostanában nem várja!

Orsi
Orsi

Orsi!

Orulok,hogy jelentkeztel!A huto nalam is problemat okozott.Hamarosan elmulnak a rossz tunetek es csak is jok lepnek a helyukbe.

sziasztok Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Ancsi!
A legjobb úton haladsz! De ne hnyagolj minket légysziiiiii !

Petra!
Engem is nagyon megnyugtatott a dolog, hogy nem írta fel a doki a Clostyt. A múltkor fel akarta írni, akkor a hormonvizsgálatom nem mutatott rendellenességet, de a ciklusom írtó hosszúra nyúlt, ezért javasolta. Most ez utóbbi már ok, a hormonszintet ismét meg fogják nézni a ciklus 2. felében, mert lehet, hogy egy kis progeszteronpótlásra van szükségem.. De majd meglátjuk! A doki írtó kedves volt, tényleg megnyugodtam.
Megkérdeztem tőle, hogy mit szól az Elevithez, mert én már két hónapja szedem.
Azt mondta, hogy ő személy szerint NEM SZERETI TÚLSÁGOSAN, ő csak a sima Folsavat szokta ajánlani.
Azt mondta, hogy orvosi körökben is sok a vita erről, mert az A vitamin tartalma elég magas, nem számol a természetesen fogyasztott A vitaminnal, s a korai terhességnél ez gondot okozhat. Nem 100%, hogy okoz, de okozhat..
MOndta, hogy van benne egy jó nagy adag reklám.
Arra nagyon jó, hogy a terhességre felkészítse a szervezetet, de utána vigyázni kell vele. S inkább természetes dolgokat kell fogyasztani.
Petra, úgy emlékszem, Te is csak folsavat szedsz (szedtél), ugye?
Gondoltam leírom, hátha okosodunk belőle...

A listán rajta vagyok (Krita), de szerintem az elején elírtam valamit, mert csak ez a 3. ciklus. Időnk, mint a tenger...

Jázmin
Nekem is van minden ciklus elött, hat most majd kiderul, miert is van ez.
Ikrek? Hm... Hajrá! Az esetek túlnyomó részében, csak az egyik tapad meg, illetve könnyen felszívódhat, de Te akkor is dupla eséllyel indulsz, mint mi! Igy könnyű! Kép Irigykedem! Kép
Imádom az ikreket! Kockázatos, az egeész kilenc honap ggodas, de TÜNEMÉNYESEK!

Rita
Krita

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?