Új privát üzeneted érkezett!

Én az első terhességemnél Elevitet szedtem, de nem volt nagyobb az étvágyam. Az első időszakban sokszor émelyegtem, hányingerem volt, de ahogy elmúlt utána sem jött rám a falás.
Viszont a 2. terheségemnél Gravidát szedtem és egyfolytában kívánós voltam, két pofára ettem a savanyúkáposztát. Sajnos a 8. héten végetért a terhesség (6. hét körül megállt a fejlődésben).
Kívncsi leszek 3. alkalommal milyen tüneteim lesznek.

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Mindenkinek szep napot kivanok!

Gumicukor!
Az elso terhessegemnel olyan rosszul voltam mindig, hogy nem birtam felkelni az agybol. De olyan erzesem volt mindig, hogy halalra vagyok eheztetve es az ehisegtol nem birok felkelni.
Ezert mindig ettem. Ha nem ettem szedultem es madnem elajultam mindig. Ez a 13. hetig tartott. Ekkor volt mar rajtam +10 kg.
En is kivancsi vagyok, hogy mi lesz a kovetkezonel.
Remelem nem az ami az elsonel volt.

lieglgabi!
Irigykedem a vizsgak miatt. Nekem holnap lesz egy meg jovohetne csutortokon. Tanulni mar nem nagyon van kedvem, de ha most nem csinalom meg a kettot, akkor kovetkezo felevben nem fogok tudni allamvizsgazni.

Edoci!
Ne fesd az ordogot a falra.
Mikor ezt erzi az ember tuti akkor lesz baba.

Jelentem nekem a hom fent van meg mindig.
Terhessegre utalo jelem nincs, bar mit is varok Pe utan 3 nappal.
Mar alig varom a jovohet veget.
Nehez ez a varakozas.
Furcsa, hogy nem kell LH tesztet sem csinalni, csak varni.

Magi
Vendég

Gumicukor
Én az első terhességemet szinte végighánytam.Az első 3 hónapban én is olyan voltam hogy szinte fel sem tudtam kelni.Nekem aztán mindegy volt hogy reggel,délben,este vagy éjszaka,én bármikor képes voltam hányni.Hát,nem szeretném ha a következő is ilyen lenne! :oops:

Magika
Hú de izgi!Kíváncsi vagyok,de nagyon jól haladsz!
A maradék vizsgákhoz pedig egy kalappal! :D
Hogy áll a tetőtök?Halad?

Többiek?Pocakosok?

Kép

edoci

Edoci!

Koszonom, hogy izgulsz ertem.
Beillesztem ide az LH-rol keszult tesztjeim kepet.
Nekem meg mindig eleg erosen pozitiv.

Irtam egy oldalra szakertonek, hogy irjak meg miert nem tunik el a csikocska.

Kép

A teto jol halad, mar kesz, csak belul burkolnak tapetaznak es festenek. Jovohet vegere keszen kell lenniuk.

Remelem akkor mar nem cipekedhetek majd sokat. :lol:

Magi
Vendég

Sziasztok!

Magika
Kaptál már választ rá hogy miért nem tűnik el a csíkocska?Hőmérsékleted hogy áll?

Többiek?

edoci

Lanyok!

Hol vagytok?
Olyan kihalt a topic.

Edoci!
Koszonom kerdesed igen kaptam valaszt.
Nem az a lenyeg, hogy eltunjon a csik, hanem hogy halvanyodjon.

De azt is olvastam, de nem merem elkiabalni, hogy az LH teszt erzekenyebb mint a HCG es a HCG holmonokat elobb ki tudja mutatni, mint a terhessegi teszt. Az LH es a HCG nagy hasonlosaga miatt. Ez azon az oldalon van, amit belinelt ide valaki, mar nem emlekszem, hogy ki.

Igaz furi, mert hat a HCG a beagyazodas utan kezd el termelodni, nekem meg ha osszejott, akkor csak ma vagy holnap tortenik, mert ma van pe utani 5. napom.

Szoval nem tudom.
A hom meg fent van es fajnak a melleim, ami szerintem azert van, mert hiztam egy picit es akkor mindig faj a mellem.

Ti mit csinaltatok hetvegen?
Mi itthon pihentunk.

Egy par kep:

Kép

Kép

Magi
Vendég

Magi
Akkor ez megnyugtató válasz! :D
Már pont hiányolni akartam hogy milyen régen láttam Zoliról képet! :lol:
Nagyon vagány a medencében! :lol: Édi!
Mi most nádaztuk le a kerítést hogy felállítsuk a medencét.Vagyis ehhez képest csak kacsaúsztató! :lol:

Nekem egy pár napja állandóan ég a gyomrom és felpuffad a hasam. :? :oops: Lehet hogy a folsavtól? (mert csak azt kezdtem el szedni :oops: )

Nálunk szombaton grillparti volt,ma meg a gyerekszigeten voltunk.
Kép
Kép
Kép

edoci

Edoci!

Nagyon szupi ez a hely ahol voltatok.

Azt olvastam, hogy a belgazok es a mellfeszules a terhesseg nagyon korai jelei is lehetnek.
Szoval remelem ketten tesztelunk +. :wink:

A medencenk nem nagy. 3x3 meter es 90 centi mely.

Akkor meg egy par kep:

Itt nem akarok furdeni menni!!! :shock:

Kép

De azert nem olyan rossz a furcsi! 8)
Kép

Kép

Magi
Vendég

Magi
Nagyon jók a képek! :lol: Hogy mekkorát nőtt Zoli is!Nem semmi képet tud ő is vágni!Szeptembertől ovi?

edoci

Hát, + teszt,reménykedjünk benne!Bár nem akarom beleélni magam... :oops:

edoci

Edoci!
Beirattam oviba Zolit, de nem tudom bejut e. Igeretet kaptunk, de ha megy akkor is oktobertol, mert szeptember vegen lesz 3 eves.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk zalakarosról, jól éreztük magunkat, gyerekek is élvezték a sok medencét, bár a változatosság kedvéért Norbi megfázott.Nem nagyon voltunk még úgy nyaralni gogy valamelyik gyerek ne legyen beteg.

Ma megyek a nőgyógyászhoz. jövőhéten vége a bogyesznak is végre.

Jaj képzeljétek, pénteken a virágosnál megkaptam a magamét, hogy miért akarok negyedik gyereket, miért nem élem én a saját életemet.:( annyira rosszul esett.:(

Magika nagyon jók aképek:)
Edoci nekem nagyon hamar elkezdett fájni a mellem, és úgy éreztem hogy egyfolytában felvagyok fújódva. A hőmérsékletem pedig végig 37 vagy afelett volt. Szóval én már a teszt előtt is tudtam hogy baba van.

Na most megyek, mert még főznöm kell, meg takarítani.

gabi
lieglgabi

Sziasztok!

Én is itt vagyok, csak ez az állandó émelygés....
Szerencsére tegnap du. tudtam pihenni, a férjem elvitte a srácokat fürödni, így ma egy kicsit jobban vagyok.
Elkezdem a pakolást, mert nemsoká költöznünk kell.

Szép napot!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Én is vagyok, de mindjárt mennem kell készülődni. Negyed 4-re van jelenésem a dokinál. :) Jaj, úgy izgulok, remélem, mindent rendben talál Mütyürkénél is, és a cisztámat is hátha nem látja már! :)

Különben ma olvastam vissza héhány kimaradt hozzászólást, többek között azt is, amiben Móni írt a boldog tudatlanságról (vagy valami ilyesmi volt, mindenesetre). VAlóban így van, ahogyan ő is írta: Krisztával soha-soha meg nem fordult a fejemben, hogy bármi baj lehetne, ahogy egyetlenegyszer pozitívat teszteltem, én biztos voltam benne, hoyg baba lesz. El is újságoltam a hírt fűnek-fának, anyira boldog voltam. Most? Jaj, még nem mondom el, nehogy legyen valami baj, és akkor mindenki..., á, még ne jött el az ideje, hogy megírjam a naplóba (különben oda a mai dokilátogatás után szándékszom megtenni) stb. Aztán mondta a doki a cisztát. Mindent összeolvastam, amit találtam a neten, jót is rosszat is, és akkor egyszer felmérgelődtem és azt mondtam: nem olvasok többet semmit, mert minél többet tudok, annál jobban félek, meg minden. És egyből megnyugodtam, kezdem ugyanazt a nyugalmat és a semmi-sem-történhet-érzést érezni, mint anno Krisztával, amikor tényleg, fel sem merült bennem, hogy valami baj is történhet. És ez így sokkal jobb.
Még megnyugtató az is, hoyg negatív lett a toxoplasmosis eredményem. A Dupla-teszt is gondolom, jó, de azt majd elmagyarázza a doki. Mindenesetre én azt hámoztam ki belőle, hogy 1 a 3ezer valamennyihez az esélyem arra, hoyg Down-kóros legyen a babám, azaz elég kicsi.

Persze, háború után sok a hős, de most már azt mondom én is, hoyg kár agyonaggódni magunkat. Persze, az természetes, hoyg mindig aggódunk, izgulunk valamiért, akinek meg van előzetes rossz élménye, annál is inkább, de valljuk be, hajlamosak vagyunk arra, hoyg mindent túlkomplikáljunk, és mindig mindennel biztosra menjünk. Ezzel ellentétben, anyósom, aki nem az utolsó emberek közé tartozik, mert tanult ember, és papfeleség, amikor a férjemmel volt terhes, 5 hónaposan volt először orvosnál. (Véletlen gyereknek indult :wink: , de sokkal sikerültebb lett, mint a sógornőm! :wink: :wink: :lol: :lol: ) És akkor is mit csináltak, hisz nem volt uh!? Megvizsgálták, megtapogatták innen-onnan és kész. Persze, ezzel sem akarom azt mondani, hoyg így kell tenni, mert azóta a világ előrehaladt, és teljesen más a mentalitásunk is, de azért régebb szerintem volt egy nagyobb adag természetesség az egészben, nem tervezték úgy a gyerekeket, mint manapság (ahogy mi is tettük :roll: ), nem volt minden annyira kiszámítható, és egyáltalán nem felelőtlenség miatt.

Én most csak leírtam azt, ami bennem van, senkitnem akartam megbántani vele. Remélem, nem is vette senki sem magára, mert én csak úgy általánosan fogalmaztam.

Különben a hétvégén mi is kiruccantunk, Marosparton voltunk sátorozni. kriszta is végig ott volt velünk, nagyon jól bírta a kiképzést. Bár tegnap reggel esett az eső, aztán mégis szép idő lett, így szinte végig ki tudtuk élvezni a hétvégét! :)
Kriszta így pancsolgatott a kismedencéjében:
Kép .
És így homokozott:
Kép .

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Csak beugrottam, hoyg elmondjam, a doki mindent rendeben talált minden téren. A ciszta megvan még, de már kisebb, mint múltkor. MAjd mutatok képet is a drágámról, de most rohanok, mert megyünk édesanyámékhoz, és el kell érnünk a vonatot. Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok lanyok!

Minden kismaminak kitartas a rosszulletek miatt.

Sedith!
Orulok, hogy minden rendben. Varom a kepeket.

Nalam minden ok. Marmint a hot illeti.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Boeske
Kitartást! :wink: Pláne a költözéshez!

Sedith
Örülök hogy jól vagytok!

Gabi
Mi volt a nőgyógyásznál?Minden rendben?
Szerintem ne foglalkozz vele ki mit mond,hiszen a ti életetek és a ti döntésetek!

Magi
Csak így tovább! :D

Nekem tegnap óta folyik az orrom,azt hiszem megfáztam (bár nem is tudom hol).Lázam hál Istennek nincs,de így is elég szarul vagyok.Gyógyszert meg nem merek bevenni.Úgyhogy szenvedek! :( Van valakinek valami jó ötlete?

edoci

Edoci!
Homeopátiás bogyó szedhetsz nyugodtan
Ha nincs lázad akkor a coryzalia jó szer megfázásra ha fáj a torkod akkor én most apis mellificát szedek mellé.
Még az oscillococcinum is jó!
Magika!
Hát izgulok ám mi lesz velünk!
Többieknek is szép napot:Betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti
Köszi,az pont van is itthon! :D Akkor nyugodtan szedem.Örülök hogy ilyen gyorsan reagáltál rá! :D

edoci

Sziasztok

edoci megcsinálta a rákszűrést, megvizsgált, mindent rendben talált, mondta hogy nagyon szépen visszahúzódtak a méhszalagok a helyére, annak ellenére hogy nagy babákat szültem, úgy hogy nem lesz gond a terhességgel. Ettől féltem egyébként hogy majd a szalagok nem bírják, de így most már megnyugodtam.
Felírt nekem gyógyszert arra az esetre ha megint nem akarna megjönni magától a fogigátló abbahagyása után.
Eddig sajnos ez volt.
Mondta hogy kezdjem el szedni a folsavat, vitamint és calciumot.
Egyébként nagyon örült hogy vállalunk még egy babát, mondta hogy sajnos nagyon kevés ilyen család van.
Edoci neked jobbulást.

Gabi
lieglgabi

Sziasztok!

De jo hogy ennyit irtatok!
Ez mar haladas.
Neha semmi hozzaszolas napokig. :cry:

Edoci!
egyel sok gyumit es zoldseget.
Kitartas.
Nalunk Zoli lett vasarnap estere beteg. :(

Betti!
En is izgulok!
Most elkuldtem a ferjemet a patikaba, hogy vegyen tesztet, valami jo erzekenyet. Hetvegen lehet megcsinalom.
Meg majd meglatom.
Amugy a hon kivul semmi egyeb tunet nincs most amit ra foghatnek, hogy ez tuti terhesseg.
Izgulok is, hogy sikeres legyen a honap, mert kicsit szomoru leszek, ha megsem.

Magi
Vendég

lieglgabi!

orulok, hogy minden rendben veled.
megy a drukk neked is.

Magi
Vendég

Gabi
Örülök hogy mindent rendben talált a doki! :D Én is csak a folsavat szedem,de most elkeztem a Béres cseppet + C vit. is és a calcimuscot iszom tegnap óta az úgyis jó a megfázásra is.

Magi
Milyen tesztet vett a férjed?Én kb egy hét múlva csinálom meg ha addig nem jön meg.Leghamarabb csütörtökre várom.illetve most nem várom :D
Én is nagyon csalódott leszek ha megjön. :( De hát "csoda" lenne ha ilyen hamar sikerülne,Máté az elsőre összejött.

edoci

A ferjem, most hivott, hogy nem volt a patikaban az a teszt, itt sem volt a munkahelyemnel.
qupidot vagy pregimaxot szeretnek venni, mert annak az erzekenysege 10 a tobbinek meg 20-tol kezdodik.
De sajnos nem kapok sehol.

Az LH tesztem teljesen negativ 2 napja, erre ma reggelre megint nagyon halvany csik lett rajta.
Ha holnap erosebb lesz, akkor kezdek majd orulni.

Hazafele majd megallok meg tobb patikaba.

Magi
Vendég

Szia Magika!
Az hogy 10 meg 20 mit jelent?Hanydik naptól mutatják a terhességet?
Bocs ha nagyon tudatlan lennék! :oops:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

A HCG szintet jelzi.

A 10 az mar beagyazodas utan 3 nappal kepes kimutatni. (alitolag)
Ez a pe-tol szamitott 10 nap korul.
De ez fugg attol, hogy milyen a szervezetet, hogy termeli a HCG hormont.

A 20-as az a mensi napjan mutatja ki, ami 14 nap.

A magasabb szamu az meg kesobb.

A hcg szint 5 folotti erteke jelent terhesseget. A hcg 1,5 naponta duplazodik meg a szervezetben.

Magi
Vendég

Magika
Már nagyon vártam a válaszodat!
Köszi:Betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Csak ertekezlet volt es hosszura nyult.

Remelem ertheto volt.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!!!
Magika!
Tudtál tesztet venni?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Edoci!
Jobban vagy?
Használt a bogyó?
Hol vagytok?
Már most olyan meleg van hogy betessékeltem az udvarróla gyerkőcöt hát hosszú lesz ez a nap!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Nalam semmi valtozas ho fent.

Rendes honapban ilyenkor kezdtem el barnazgatni, vagy egy ket nappal kesobb.
Meg ennek semmi jele. De azert nagyon izgulok, lehet nem kene.
Neha erzem, hogy kicsit gorcsol lent a hasam.

Ma amugy sincs jo napom, ma meg magamat is utalom napom van.

Holnap reggel 8-kor utolso vizsgam lesz.
Szoritsatok, hogy ne kelljen tobbet mennem.

Betti!

Tesztet vettem, de nem azokat, mert azt nem kaptam.
Sima DM-est vettem, de meg azt korai lenne megcsinalni, mert ma vagyok a 8. napon es az csak a 10. utan mutatja ki.

Szoval majd hetvegen, ha addig nem kezdek el barnazni.

Magi
Vendég

Magika!
Akkor nagyon szorítok a vizsgádra!
Hétvégén várom a fejleményeket.
Írhatok neked privit lenne egy kérdésem?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Igen irhatsz!

most dolgozom delutan 4-ig. a melo cimem: kovacs@hu.cmpmedica.com
otthoni cimem azt este szoktam nezni: farkast@pr.hu

Magi
Vendég

Magika!
Küldtem privit!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok

Ma egész nap az ájulás kerülgetett és égett a gyomrom.Rászántam magam hogy vegyek egy tesztet.Erre kb egy órája úgy fáj a derekam hogy tuti meg fog jönni! :?

Betti
köszi szépen jobban vagyok,elmúlt a takonykór! :D

Magi
Drukk a vizsgához!Egy kalappal! :wink:

edoci

Szisztok!

Edoci!
Megcsinaltad a tesztet???

Magi
Vendég

Edoci!
Ne csigázz bennünket!
Mi a helyzet?
Magi!
Drukk!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magi
Nem csináltam meg,mivel elkezdett fájni a derekam.Inkább várok még. :roll:

Betti
:wink:

edoci

Sziasztok lanyok!

Megvan az utolso vizsgam!!! :lol:

Magi
Vendég

Magi

Ügyi vagy! Kép

edoci

Edoci!

Koszonom!
Kivancsi vagyok a tesztedre.
Mikor csinalsz?
Valami jel?

Ho,?nyalka? melleid? faj meg a derekad?

Nekem fajt, szurt a hasam lent reggel, ugy ahogy nem szokott soha. Lehet a stressztol.

Tegnap eleg lehangolt es rosszkedvu voltam.
Ma mar jobb, de hulla depresszios vagyok.

Magi
Vendég

Magi
A derekam fáj,ebből gondolom hogy meg fog jönni a napokban.Hőt nem mérek,de ha megjön a köv.hónaptól fogok.
A teszttel várok úgy jövő hét hétfő-keddig,mert hétfő lesz az utolsó időpont hogy megjöjjön.
Egyébként ma én is nagyon depis vagyok,de biztos ettől a napok óta tartó nagy melegtől vagyok ilyen nyúvadt.
Nem is tudom hogy a kismamik hogy bírják ezt?
Egyébként ha megjön akkor biztos még depisebb leszek... :? :roll:

Lehet a stressztől szúr a hasad.Neked hogy áll a hőd?Még mindig fent?

edoci

Edoci!

Meg mindig fent!
37,2 volt reggel.

Ilyenkor mar szoktam barnazgatni mensi elott, de eddig meg semmi.
Bar nem akarom elkiabalni.
Holnap lesz a 10 nap a pe utan.
Ha hetvegen semmi jele a barnazgatasnak csinalok tesztet.

Magi
Vendég

Magi
Ha jól gondoltam a pe-met akkor már 13 nappal vagyok utána,de én csak feltételeztem hogy akkor van a pe-em mert szúrt-fájt az egyik petefészkem.Persze megeshet hogy tévedtem.
Akkor izgi lesz a hétvége! :D
De legalább nálad jó jel hogy fent van a hőd!

edoci

Edoci!

En nem birnam tuti tesztelnek.

Akkor mar tuti kimutatja a terhesseget.
Milyen erzekeny tesztet vettel?

Magi
Vendég

Sziasztok!
Magika
Gratulálok és szorítok a pozitív tesztért!
EDoci
Neked zebrás tesztet!
Én nagyon elvagyok keseredve most hívtak a munkahelyemről hogy vagy visszamegyek Júl.1 dolgozni vagy gyes után nem tudnak alkalmazni.
Pedig ez volt álmaim munkahelye ezért költöztünk ilyen messze egerből!
Holnapig döntenem kell!!!
És mi lesz a tervemmel a 2 gyerekről és hová teszem az én manómat!
Nem tudom mi tévő legyek!!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Szerintem mond azt, hogy visszamesz es majd szolsz, ha osszejott a 2. Utana irany a tappenz. Ugy sem rughatnak ki gyes alatt ami meg 10 honap neked addigra ha terhes leszel akkor meg azert es szulestol szamitva meg 3 evig es 1 honapig.

En tuti ezt csinalnam, ha mar igy kibabralnanak velem.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Betti!
HOgy dontottel?

Edoci!
Teszt?

Ma reggel nekem is kicsit barnas folyasom van.
Szoval egy kicsit lelombozodtam. :cry:

Bar nem olyan, mint amikor megjon, de csinaltam egy tesztet es tok - lett.
Igy mar nem is remenykedem.

Varom a kovetkezo honapot. :?

Magi
Vendég

Sziasztok!

Bocs eltűnésért...összejöttek a dolgok.:( :?

Magi
Kitartás!LEhet még reménykedni.Nekem 2 negatív után lett pozitív tesztem és volt barnás folyásom is...Szóval nyugi,még bármi lehet.
Gratula a sikeres vizsgákhoz!

Betti
Egyetértek Magival,én is így tennék.Nem tudnak mit csinálni,nem rughatnak ki gyes alatt.
Vhova nem tudod beadni Rékát?Bölcsi?Vagy esetleg vmi rokon,ismerős aki vigyázna rá???Remélem hamar összejön a baba és utána mehetsz táppénzre,megoldódna minden.

Edoci
Hajrá!Kiváncsi leszek az eredményre.:)
Csajok mindent bele!!!!

Megyek,szép napot!
Viki
Vendég

lego!

Neked hanyadik napon lett pozitiv a teszted?

Csak mert en azt a szuper erzekenyt vettem, mert kaptam tegnap a suli patikajaba. Megis -.

A fiamnal ilynkor mar + volt.

Csak azt nem ertem, ha nem vagyok terhes, akkor mitol fajnak ugy a melleim, hogy hozza sem lehet erni.

Magi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?