Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak egy mondat, hogy megvagyok. Teljesen kipurcantam a két nap alatt, most ment haza a tesóm.
Holnap visszaolvasok mindent és beszámolok a hétvégéről, de most muszáj már pihiznam és a lábaimat felpakolni.

Jó éjt mindenkinek!

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok!!!

Verzsike!

Pihenjel csak,az mi varunk turelmesen a beszamolodra! :lol:

Mesi!

EZER BOCS,A MULTKORI IRASNAL ELFELEJTETTELEK FELKOSZONTENI,MOST SZERETNEM POTOLNI.
BOLDOG SZULINAPOT KIVANOK ES KIVANOM HOGY OLDOJON MEG MINDEN PROBLEMAD!!!

Nem semmi,hogy ledoktoraltal,gratulalok!!! Es gyerek,haztartas+pocak mellett!!
Es nagyon szep a pocakod,es csak 8.5 kg!!!! Szorozd be kettovel,ennyit hiztam en!!!! Es mind lement,(jo,van meg 1 kg,ami hol lemegy,hol visszajon :lol: ).

Most csak probalj magadra es a pocaklakodra koncentralni!!!Vigasztalni nem tudlak,azt meg kell hogy allapitsam,hogy a legtobb ferfi onzo,nemzetisegre,vallasra valo tekintet nelkul. :roll:

Koda!

Latod milyen kis kerek Bence! Es Marci es a cumi.... :roll: En ma pont azt mondtam anyukamnak,hogy Mishalnak meg erettsegikor es koszmosz lesz a feje...egyszeruen nem engedi hogy hozzanyuljak.
:roll:

Matchboxok... :lol: :lol: :lol:
Mi vagyunk a rekorderek...mert tavaly februar ota semmi nem volt... :lol: :lol: Hugomtol szoktam kerdezni neha hogy milyen is??? :lol:
Valahogy azert jo lenne osszehozni egy kistesot! ANnyira vagyom ra..pedig ha az eszemre hallgatok akkor nem vallalnam be Mishal mellett.Lehet,hogy ki is nyirna a tesojat! :lol:

Bufo!

Gratula a fogacskahoz!!! Mar csak mi vagyunk fogatlanok akkor!!! :roll:
Nektek jol vannak a babok??
Nekem Mishal szinte kezelhetetlen..enni szinte semmit se eszik,de inni se akar...5 percenkent zokog...a hajam egnek all tole!!!!! :roll:
A meleg,vagy fog??? Vagy csak ilyen a kicsi fiam????

Agi!

Gyorsan telnek am a napok...vagy nem igy erzed???Nem semmi Juci,kepes lenne hamarabb hazajonni egy tali kedveert! :lol:

Eszter!

Megertelek...ez tok normalis amit csinalsz...en is mindig tobb dokihoz jartam...a terhessegem alatt is volt a fogadott dokim+ aki a genetikai vizsgalatokat csinalta,ahhoz jartam meg kulon ultrahangokra( ami kinos volt hogy mind a ketto egy korhazban dolgozott). Szoval nyugodtan,plane hog ymost mar jol erzed magad es megnyugodtal!!! Tegy meg mindent a babadert!!!!


Sziszike!!

Mikor van neked idod konyvet olvasni :?: :lol:
Ledoles nagyon ismeros...mikor itthon votl a ferjem..o siman ledolt delutan pihenni egy kicsit..en mikor mondtam neki,hogy en is szeretnek pihenni...o ram nezett artatlan szemekkel es megkerdezte hogy ki tart vissza :?: :roll:

Na,eldugulok...meg fel kell mosnom a kovet,kimosni megegy adagot,kiteregetni,szamolgatni.
Esti szopi alatt sirni tamadt kedvem,de aztan elkezdtem szamolgatni fejben hogy hany nm csempe is kellene..es kiment a fejembol. :lol: :lol:
AZert jo lenne most valakihez szolni...mult heten a ferjemmel miutan Mishalt lefektettem kint ultunk es beszelgettunk a teraszon,olyan jo volt. :lol:

Na,szep estet es ejszakat nektek!
Titi!

Koszi szepen a szint,de ma (megint kint voltunk a haznal) rajottem hogy az ablakszinhez sajna a ti falszinetek nem megy. :cry:
Ablakkal problemak,... a nagy uvegfalat nem jol raktak be..dehat varhato volt.
Egy hetem van hogy kitalaljam hogy milyenek legyenek a furdoszobak...egyszeruen nem birok donteni,annyi szep csempe van.Na jo,ez legyen a legnagyobb bajom.
momo35
 
 


Koszmosz=koszmo
momo35
 
 

 
 

Titi!

Bocs,el is felejtettem megkoszonni hogy feltetted a kepeket! KOSZI SZEPEN!!!!

Bufo!

Azert a te kicsi Aronod se semmi a szoke hajaval es huncut kek szemevel am!!!!!! :lol:
momo35
 
 


Sziasztok!

Eszter
Látod csak megtaláltad a módját annak, hogy megnyugodj. Remélem most már nem aggódsz annyira és bízol a babádban is.
Ezek után akkor kihez fogsz járni? A cukidokit ejted és marad a régi?

Koda
Jó a fiús kép nekünk is van ilyen. :)
Bencus a puccos lábú képen egyáltlán nem tűnik vékony lábúnak. Áron sem vaskosabb. Tegnap mértem 8250g Dávid ilyenkor 9350g volt.
Most, hogy kap tápit is nyugisab egy kicsit, többet tudsz pihenni?

Verzsike
Pihenj csak nyugodtan mi türelmesen várunk, a beszámolóval és a képekkel.

Momo
Ez a nyügösség bármitől lehet. Dávid volt egy időszakban ilyen ha valamilyen kiszemelt játékot tárgyat nem ért el égtelen zokogásban tört ki,lehet Mishalnál is ez van. Nem tudom kúszik mászik már?Ha még nem csinálja akkor mikotr helyet tud változtatni akkor megoldódik nálunk így volt.
A kajával pedig ne stresszeld magad, egyrészt meleg van és akkor mindig kevesebbet esznek másrészt ők mindig tudják mennyi kell nekik nem fog éhen halni. Nekünk sem ment az ivás egy hónapja még most meg már elfogadja. Mennyi szopi van egy nap, lehet, hogy az most elég neki?Úgyhogy nincs jó tippem kitartást!

Hihetetlen Áron állandóan a virágok körül legyeskedik és letépi a levelüket utánna gyorsan betömi a szájába. De azért sem pakolom el az állványról, tanulja meg, hogy annak ott a helye és nem szabad.
Dávid jól van már. Ma már megyünk egy kicsit sétállni, de még a játszót kihagyjul.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Momo:)
Hihetetlen nagy Mishal! vagy csak a képek csalnak ennyire??? mert Bence se ilyen nagy és kerek, ahogy a képen látszik:)
Mi Marci fejéhez nem tudunk nyúlni...ha mi hajat mosunk, azt az egész ház hallgatja. Meg is szokták kérdezni, hogy mit csinál a gyerek esténként a fürdőszobába, miért ordít :lol:

Verzsike:)
Pinenj sokat bizony!
Én még most is polcolgatom a lábam, már ha le tudok ülni. Nagyon megviseli a lábamat, hogy eddig a 43-44 kilóm helyett 49-et + a gyerek súlyát, ami 5 kiló, kell hordoznia. Esténként már sírok a fájdalomtól. Főleg a talpam fáj. reggel, mikorra megpihen a lában, rá sem tudok állni..............

Titi:)
Köszi az SMS-t! Örülök, hogy segíthetek. Persze azóta eszembe jutott pár dolog megint, meg kiegészítés az eddig leírtakhoz. Ha nem gond, majd elküldöm ezeket is mélben, folyamatosan. De ha zavar, mondd meg, nem akarlak összezavarni!! :wink:

Eszter!
Hogy vagytok? Képet mikor rudod majd felrakni?

Zsuzsa!
Minden oké volt éjszaka? Van még láz? Vagy teljesen elmúlt?

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Momo
Hú az együttléttel kapcsolatban én szerintem nem bírnék ki ilyen hosszú időt. :oops: Mi mind a kétszer alig vártuk, hogy leteljen a 6 hét és szabad legyen az út.
Minden elismerésem nektek. Bár más a helyzet, mert nem találkoztok túl gyakran és ezt ugye telefonon nem lehet elintézni.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Sztem egy nőnek sokkal keményebb a munkája és sokkal jobban kell mindenre figyelnie a vészhelyzetek elkerülése végett.
Nem hinném viszont, hogy a mi dolgunk lenne csak a gyereknevelés-ketten vállaltuk.

Bár tegnap nagyon ari volt, igaz fél8ra ért haza, mert munka után nézelődött még, de, amikor haza jött kellemes volt az este.
Lehet azért, mert tudta aznap nem dolgozikkint a kertben, sztem ezis stressz neki.
Mikor elaludtak a manók kiültünk beszélgetni , amíg locsoltunk, nagyon jó volt, mint régen. Bár minden esténk ilyen lehetne.
Most a kerítést szeretném befejezni a héten és a festéseket, füvezést.
Nagyon boldog lennék, ha sikerülhetne. Mi ezen leszünk.:)

Most rohanok, később írok.

puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Hol van Mindenki???????

Én várom, hogy hozzák az ebédet, remélem nem felejtettek el minket :shock: Baromira éhes vagyok....
Jövő héttől Marci nem jár oviba. De hogy mit fog enni, azt nem tudom, mert főzni nem lesz időm továbbra sem. Remélem meg fogja enni ő is a hozatott kaját, mert szerintem elég jó.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda

Jó volt az éjszaka. Dávid aludt végig, Áron is csak 1x kelt fel. Láz már nincs, ma már levegőztünk is.
Ne aggódj, ha az oviba megeszi a kaját akkor ezt is meg fogja.
Mikor mi hoztuk akkor Dávid alig várta, hogy menjünk az étterembe az ebédért. Reggel mindig megkérdeztem tőle melyik menüt enné szívesebben így nem volt gond.
Inkább az lesz a nehéz, hogy ő is igényelni fogja, hogy foglalkozz vele. Nálunk ez most úgy jelentkezik, hogymindent úgy csinál ahogy Áron. Négykézláb mászik nyafog ha kell neki valami stb... tiszta kicsi baba, és mondja is. Ja meg mindent elszed a kicsitől amit az megszerez.

Sziszike
Nagyon jó ez a ketten vállaltuk a gyereket amit írtál, csak valahogy ők ezt nem mindig tartják észben.
Na látod néha azért vannak jó esték. Tegnap az én férjem is nagyon aranyos volt. Már 6-kor hazaért , vacsi után ő mosogatott el, Dáviddal együtt elpekolták a játékokat, cseréltek az akváriumba vizet .
Remélhetőleg ügyesek lesztek és sikerül megcsinálni amit elterveztetek.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Jól lemaradtam péntek óta…
Légyszi nézzétek el, ha lesz eg ycsomó hiba a gépelésben, mert kitaláltam egy új netezési módot, hogy fel tudjam pakolni a lábaimat és így vagy a monitort nézem, vagy a billentyűzetet…

Zsuzsa! Remélem Dávid meggyógyult, szörnyű lehet ilyen melegben még lázasnak is lenni.
Gratula a fogacskához! Kezdhetsz odafiygelni szopizáskor….
Azért az egyedülös hétégét egy picit kárpótolta a tegnap este ugye?

Sziszike! Hát nem egyszerű az élet három pici gyerekel, de szerintem nem baj, ha megtanul mind egy picit a másik kedvéért lemondani valamiről, vagy rólad egy picit. Lehet hogy ez most nagyon rossz, de felnőtt korukban mindenképpen hasznukra fog válni.

Momo! Teljesen megértelek… Ha hétvégén egyedül vagyok itthon, ugyanazt csinálom, mint ma délelőtt, főzők, mosok meg ilyesmi. De ma itthon volt a párom, igaz bent olvasgatott a szobábban, tehát csak akkor láttam ha beszaladtam egy pillanatra, de mégis teljesen más volt így otthon leni és végezni a napi munkát. Neked jó ha kijut pár ilyen hét évente, mi meg nyavajgunk itt egy-egy nap miatt is.
HA felszámoljátok a kuwaiti életeteket, akkor a férjed is ideköltözik Mo-ra vagy marad a távházasság?
Csodaszép a kisfiad!

Eszter! Ez aztán a +++ teszt! Olvastam itt sorban, hoyg mik zajlottak le benned a hétvégén, hát egyáltalán nem írigyellek… Fogalmam sincs én mit tennék a helyedben.
Remélem jó döntést hoztál a dokiváltást illetően, bár szerintem nagyon fohg neked hiányozni cuki doki.


Ági! 29 nap, mikor láttam, hú ha mondom, Lívi mindjárt megszületik…
Egy hülye kérdés: ilyen közel a szüléshez még be lehet menni úszni egy tóba? Én teljesen azt hittem, h ez már ilyenkor tilos. Mondjuk nem tudom honnan vettem, mert kérdezni nem kérdeztem senkit, csak ezt úgy kigondoltam magamban és tényként kezeltem…
Nagyo okos kislányod van, szerintem érezte, h egyikőtöknek se jó, ha nyomja a bordáid, azért ment arrébb. Az én pici fiam még nem ennyire okos, pedig bizti neki is kényelmesebb lenne, ha nem keresztben feküdne…
Én is azt olvastam, g a 35-36 hét után már ne együnk magnéziumot.
Az öltözködéssel kapcsolatban teljesen meg tudlak érteni. Az én lábaim is annyira dagadtak, h egyedül egy strandpapucsot tudok felhúzni, pedig egy hónapja ditrekt vettem egy nagyobb biopapucsot, hogy az majd jó kényelmes lesz a nyáron, most meg még a csini szoknyákhoz is strandpacsit kell húznom… Tegnap reggel volt is ez miatt egy kis sírás, de hát nem tudok mit tenni.

Koda! Nagyon raanyosak a gyerkőcök.
Anniyra aranyos vagy, hogy felajánlottad a ruhákat, szavesen elfogadom, de csak ha nektek már tényleg nem kell.
Jó, hogy van megint elég a tejcsid, még ha akkor is mikor már adtál tápszert Bencének. Ha nem kapott volna, biztosan várhatnád, h több tejed legyen… Tuti Ccak az kellett, hogy a tudatodban ott legyen van tápszer a szekrényben, ha szükség lenne rá.
Nem lenne megoldás, ha felébresztenéd Bencét 10-kor hamizni? Inkább akko kellene hogy egyen, mint hajnalban. Tudom, mondani ilyen meszsziről könnyű, megtenni már nem annyira, de egy picit gondolj néha magadra is. Pár na után lehet magától is újra felébredne.
Pont tegnap vettünk cumisüveget meg steril feltétet e mellszívóra amit kaptam kölcsön és ott mondta a néni, hogy 6 hónapig lehet max tárolni az anyatejet, de fagyasztás előtt nem jó, ha sokat áll, mert akkor bár nem romlik meg, de kiolvasztás után büdi lesz egy kicsit.
HA nagyon fáj estére a lábad, próbálj ki valami hűsítő-frissítő sprayt. Én avonossal szoktam befújni, ha le tudok ülni egy picit, olyan, mintha lefagyasztaná a lábamat. Ha csak pár percig is jeges, de rettentő jó érzés.
A kaja Marcinak tuti nem lesz gond, ha az oviban is megeszi a menzai kaját, emiatt ne fájjon a fejed!

Mesi! GRATULÁLOK! Nagyon ügyes vagy, otthon kisgyerekkel, meg a pocidban egy babával ez nem semmi teljesítmény!
És emellett a férjed sem egyszerű eset… Mi az, hogy 20 kilót le kell adnod szülés után!? Fogalmam sincs mit tennék ha nekem ilyet mondana a párom, még akkor is, ha igaza lenne. Most üörülni kell, hoyg esz egy szép pici lányotok, a többi meg nem érdekes. Ráadásul a 8,5 kg édes kevés hízás egy terheség alatt.
Nagyon aranyos az uh kép a babáról, a pocid meg kis takaros, egyáltalán nem tűnik nagynak. Nagyon vigyázz már magatokra! Hol fogsz szülni? Meg van oldva a kórházba jutás, ha hírtelen kell menni, hogy Zsoltika se maradjon egyedül?

Titi! Mutattak okosságokat a brico-s tanfolyamon? Néztem én is az Asti boltod, de már nem volt energiánk oda is elmenni. Ha esetleg jársz arra majd dobsz fel nekem egy-két árat? Igazán a rugik érdekelnének, abból van még kevés szerintem.


Rettenetesen sajnálnám, ha nem tudnánk összehozni a talit még a sok baba előtt… Ági, igazán jó ötlet a Margit sziget, ott hűvösebb is van a fák miatt és ha jönnek gyerkőcök, ők is el tudnak lenni. Senkinek nem kellene készítgetni semmit, meg takarítani utánunk, de legalább találkozhatnánk!

Nálunk minden ok. A babaszobáról még nem teszek fel képet, ugyanis teljesen üres. Csak ki van festve. A bútorok még Kecskeméten vannak a szüleimnél. De a színe nagyon szép lett…
Igazából azért volt nagy meló egy pici szobát kifesteni, mert eddig étkezőnek használtuk, ittv olt a hűtő is. Ahhoz, hogy ki tudjuk üríteni szét kellett díbolni az előszobát, hogy odaférjen a hűtő, arrébb szerelni a fali bútorokat, a szekrényt meg be a szobába… Szóval inkább a körítés volt a vészes.

Tegnap meg egész nap lófráltunk a tesómmal, már mindent tudok hol kell megvenni és sok minden meg is van. Néhány helyen nagyot kellett csalódnom, de összességében azért boldog voltam este, hogy így állunk.
Ági! Millió köszönet, hogy egyszer említetted a Mária bababoltot, addig azt sem tudtam, hoyg létezik, és szinte mineden ott volt a legolcsóbb. Rettentő aranyos kis ruhákat tudtunk ott venni.

MA meg már a párom is itthon volt szabin, olyan jó együtt, pedig nem is csináltunk semmit. Nekem elment a délelőttöm a főzéssel, meg a konyha takarításával, ebéd óta meg itt írogatok nektek. Kimenni nagyon nincs kedvem, rettentő meleg van. Pedig este muszáj lesz, lesz egy előadás a kórházban 6-kor, el szertnék menni. Egy 8 alkalmas szülésfelkészítőnek a része, és ma pont az én dokim tartja, kíváncsi vagyok. Eddig nem voltam még, mer t nem igazán jöttek be cím alapján az előadások, remélem ma megéri elbumlizni odáig.

HA sikerül teszek fel egy pocis fotót, csak a telcsimmel készítette a tesóm, nem tudom sikerül-e majd áttöltenem a gépre.

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok!

Olyan rossz,hogy nincs időm visszaolvasni igazán,ez a vacak melóhely. :evil: De mit tehetnék.Maradnak a hétvégék.A talit én is nagyon szeretném,úgyhogy ha nem is tud mindenki ottlenni,feltétlenül beszéljünk meg egy időpontot,mert én nagyon igényelnélek titeket.A margit szigetes tali kell és kész. :D

Erzsike!

30. hét,nem semmi! :D Ez aztán . :wink: Ha a babaszobáról nem is,de magadról tehetnél fel egy pocakos képet,mondjuk amin a frizjód is látszik. :wink:

Éva!

Írj légyszi 1-2 szót. :wink:

Zsuzsa!

De jó neked,hogy így ment az együttlét szülés után.Én anno iszonyat nehezen tudtam rászedni magam,pedig a terhesség alatt minden szupi volt.Most még rosszabb lesz,mert mióta eltel az a bizonyos első 11 nap,amiből most van apró kis petezsákom nem mertünk együtt lenni és szeruintem ez így is marad. :roll:

Koda!

Nálatok a kimerültség a gond gondolom.Vagy nem is vágysz rá? Én amíg szoptattam azt sem éreztem milyen nemű vagyok.Ennyire ösztönlény volna az ember.Ha nincs peteérés nincsenek fölös vágyak? :lol: A léyneg,hogy a párod melleted áll és szeret.Aztán majd visszazökkentek.


Sziszike!

Nagyon örülök a szép estéteknek.Kívánom,hogy sok ilyen sikerüljön mostanában.Tudom,hogy nagyon nehéz neked,azaz csak sejtem,hiszen nem tapasztaltam.Kitartás,idővel csak könnyebb lehet. :wink:

Momo!

Annyira szép ez a gyerek,hogy még apának is dicsekedtem vele.Tényleg kár volna egynél megállni. :D

Jajj,úgy sajnálom,hogy nincs több időm írni,csak közben főzök,meg már az utrot is fel akarokm tenni,de a lényeg lemaradt.A kép, és hogy mi van a dokival. Kép
anubias
 
 


Szóval ma délben hívott cukidoki,majd el sülyedtem szégyenemben,amikor mondja,hogy a nagyijának mélyvénás trombózisa volt,de bocsánatot kér és már írt és vár.Hú,iszonyat szemétnek éreztem magam.Aztán elolvastam az irományt és rá kellett jönnöm,hogy habár nagyon fog ő nekem hiányozni,de nem ő az én emberem.Első körben azt írja,ne görcsöljek,mert ez a baba becsúszott,úgyhogy nem kell mindenáron megtartani,csak ha ő maradni akar.Jó duma(persze szépen megfogalmazta,nem ezeket a kifejezéseket használta),azért mert becsúszott,attól még tavaly nyár óta várom,sőt még régebb óta,szóval ez a becsúszás erős.Azt is mondta még,hogy ő nem szereti a gyógyszereket,max homeopátia,nem kell beavatkozni a természetbe és hogy ki tudja mi bajom lehet nekem,vagy a babának majd az utrotól,Méhnyakrák,hererák...Hiszen 50 éve még nem volt ilyen.Nos én nem vagyok doki,de azt tudom,hogy a progi kúp természetes kivonata terhes nők vizeletének,amihez mogyoróolaj és szójalecitin kerül.Hát nem tűnik valami szintetikusnak,de legkevésbé rákkeltőnek.A fogogátlókat sem írja fel ezek szerint?Aztán azt írta,ha nekem ez ennyire kell,akkor majd mérlegeljük,de ő nem gyógyszerpárti.Nos azt hiszem,ő nem az én dokim sajnos,akármennyire is szimpi,habár én sem szeretem a gyógyszereket,de azt hiszem a sorozatos vetéléseket nem megérzések és varázslatok állítják meg,néha kell gyógyszer is,és azt is gondolom,hogy ha ma egy gyógyszergyártó cég rá meri írni egy gyógyira,hogy terhesen használd,azt olyan komoly kutatások előzték meg,hogy vessen rám bárki követ én elhiszem,hogy nem ártalmas.Hát kicsit kibuktam.Maradok a saját megérzéseimnél,úgy éreztem mennem kell,hát mentem. :shock: :roll: :evil: :idea:

Puszi

Eszter
anubias
 
 


Sziasztok lányok!

Végre idekerültem én is, bár be kell valljam, igen nehezen. Nagyon megvisel a meleg, estére nagyon elfáradok, akármennyire is van bent hűvös a klímától.

Velünk minden rendben van, holnap este megyek a dokimhoz a 20 hetes UH-ra. Nagyon-nagyon várom már, hogy ismét lássan a bébit! Bár most nyugodt vagyok viszonylag, mert egész sokat mocorog már a drága, és ilyenkor tudom, hogy jól érzi magát.

Lányok, teljesen bezsongtam, annyira várom már a babát!!!

És képzeljétek, tegnap megjelent a hirdetés is, lassan kiderül majd, kit veszünk fel a helyemre. Betanítom, és megpróbálok eljönni. Csak a doki is kiírjon!

Eszter!

Teljesen megértem érzéseid!!! De látod, csak írt a doki!!! Azért nagyon ari, hogy válaszolt, és még fel is hívott, hogy elnézést kérjen?! Örülök neki, hogy használod az Utrot, biztos vagyok benne, hogy a lelkednek is jót tesz, hisz már sokkal pozitívabban gondolkozol!
Biztos vagyok benne, hogy most mindent megtettél a picurért, és minden rendben lesz!!!

Erzsike!

Jót derültem a netezési módodon. Tegnap este óta ugyanis én is kínlódok! Sehogy sem kényelmes! Most tettem a lábam alá egy nagy párnát, és így jobb.
Te, Erzsike, a végén még odabent fogsz megszülni! Ezek szerint végig dolgozni fogsz?
A listát természetesen szívesen kiegészítem majd az Astis dolgokkal, hogyha arra járok. Addig is nagyon várom, hogy átküldd. Annyira kíváncsi vagyok rájuk!
Ezt a Mária bababoltot én is megnézem magamnak. Hol van ez pontosan?
Hú, de kíváncsi volnék én is erre az előadásra Bálint Balázstól. Elmentél végül? Milyen volt?

A tanfolyam marha jó volt, igaz a végére szabály szerűen elfáradtam, mintha suliban lettem volna. Fura lenne visszaszokni az iskolapadba. Hogy ez is ilyen fárasztó volt annak idején?! Hihetetlen!

Koda!

Ne bolondozz már, én csak örülök, hogyha ellátsz sok jó tanáccsal!!! Küldd csak a segítségeid! Én köszönhetem Neked!!!
Hú, ezt a lábfáradásos dolgot megértem, és baromian sajnálom. Az tartja a testet, és ha az elfárad, iszonyatos tud lenni!
Én hülye néhány napja magas sarkút hordok bent, mert most kitaláltam, hogy csinos kismama leszek az utolsó dolgozós időszakomban. Hát, rájöttem ma, hogy nem vagyok normális. Annyira fáj a vádlim!

Bufo!

De örülök neki, hogy Dávidka már jobban van!
Áronka annyira zabálnivaló! Hogy tépkedi a virágokat?! Na, majd én is fogom a sajátomat, ha Szandi ezt fogjat tenni. Meg gondolom, majd kiszedi a virágföldet, stb. De most mástól hallani annyira édes! :)

Lányok, ez nagyon jó ötlet, mármint a kajahozatás! Honnan hordjátok ki? Valami kajáldából? Vagy suliból? Mibe kerül ez lányok? Mert szerintem nekem is ezt kellene, amíg itthon vagyok. Csak Dani ne volna ilyen válogatós. De max neki főzök majd, magamnak akkor sem kellene.

Momo!

Hát, látod, nekem annyira nincs szépérzékem, fogalmam sincs, fa ablakhoz milyen szín passzolnia inkább?

Jaj, muszáj mennem, már mindjárt 8 óra, készítem Dani vacsiját, aztán zuhi, holnapi ebédkészítés, stb. :(

Mindenkinek szép estét!!!

KépKép
titi_27
 
 


Eszter
Hát tényleg cuki ez a doli. Most akkor mi lesz? Elmégy hozzá?
Egy a lényeg most hogy kaptál utrot nyugodt vagy és ez a legfontosabb. A többi meg majd kialakul.
Hidd el ha túl lesztek az első 12 héten és minden oké akkor valószínüleg nem lesz gond nálatok sem az együttlét. Most még aggódtok és mindent meg akartok tenni a babáért így szerintem pszichésen sem megy még ha testileg akarnátok is.


Titi
Mikortól jönnél el a munkahelyedről? Egyáltalán mennyi idő alatt lehet betanítani az utódodat?
Ja a kajahordás csak akkor éri meg ha mellette nem főzöl. Ha egyiket hozod másikat főzöd akkor nincs értelme, mert egy adaggal egyrészt nem éri meg pancsolni másrész olyan keveset nem is lehet főzni.
Nézz körül a kiörnyéketeken lehet, hogy van valami kis étterem ahol van menü, vagy hozathatod is egy csomó cég van, az interneten keresztül is lehet rendelni és házhoz hozzák.Állítólag a Totoal- food jó azt dícsérik néhányan a játszóról.
Mindenképpen gyere az uh után remélem képet is kapsz és megmutizod!

Verzsike
Nem csodálom, hogy elfáradtál a hétvégén, de gondolom jó érzés hogy elkészült a szoba még ha a bútorok hiányoznak is belőle.
De izgi, hogy már a babacuccok beszerzésénél jársz. Szépen lassan minden meg lesz és akkor már csak ki kell várni, hogy hordja őket a picur.
A bordádat még mindig nyomja vagy már jobb a helyzet?
Nem tudom átmosták e a párom agyát, vagy kevesebb a munka, de tegnap is 6-kor már itthon volt és megint ő mosogatott vacsi után, bepácolt valami halat amit ma megcsinál vacsira. Reménysugár a jövőt illetően.:)

Ma semmi különös nem történt velünk vásárlás, játszó és most kidőlve mind a kettő alszik. Így nekem is van egy kis szusszanásnyi időm.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Eszter! Talán azért jó volt, hogy írt a cuki doki, mert teljesen nem azt akarja amit te és így sose merülne fel benned, hogy jobb lett volna nála maradni.
Akkor most meddig kell az utro? A 12. hétig csak vagy tovább is?

Titi! Tiszta fura, csak 10 héttel vagy „lemaradva” tőlem, de a te babád valahogy még mindig úgy van bennem hogy olyan picike, pedig már nem is. Erre most döbbentem rá, ahogy olvastam, h 20 hetes uh.
Tuti ki fog írni a doki, szerintem egyáltalán nem lesz gond vele, de azért próbálj meg este puhatolózni, hogy hogy áll hozzá az ilyesmihez.
Nem fogok végig dolgozni, a jelenlegi állás szerint július 28-án megyek utoljára. De ha addig nem bírom a meleget vagy lesz valami az se gáz, mert jövő héten átadom a kollégáknak a papírokat, tehát az én nevem alatt már nem fog futni semmi, akár egyik napról a másikra is dönthetek úgy h ez volt az utolsó napom.
Hogy bírod te azt, h este 8-kor állsz neki vacsit csinálni, meg holnapra ebédet? Én ilyenkorra már régen ki voltam purcanva. Nehogy nagyon megerőltesd magad. Nem lenne könnyebb, ha már most rendelnél kaját, csak addig amíg el nem mégy táppénzre, h munka után már ne kellene főznöd.

Zsuzsa! Lehet, hogy mostanra ért meg a múltkori nagy beszélgetés????? Reméljük nem csak pár napos fellángolásról van szó a férjed részéről.
A gyerkőcök hogy bírják a játszót ebben az őrült melegben?


Tali akkor mikor legyen? Péntek, szombat vagy vasárnap????

Voltunk tegnap az előadáson, sajna nem az én dokim tartotta, hanem egy kis fiatal aki most először csinált ilyet, hát nagyon gagyi volt sz egész. A férjem is azt mondta, még neki se mondtak újat, hát még nekem…
De az emberekben óriásit kellett csalódnom. Eddig ki voltam akadva, ha a bkv-n nem adták át a helyet a nagy pocakosoknak, de ezek után nem tudom mit vártam eddig… Egy nagy teremben volt az előadás, de nagyon sokan voltunk, enm jutott ülőhely mindenkinek. Az apukák általában a kismamák mellett ültek és mikor telel lett az összes szék, eszükbe se jutott felállni, hogy átadják a helyet a kismamáknak. Az előadás felénél szólt egy szülésznő a dokinak, h állítsa fel az apukákat, h a kismamák le tudjanak ülni. Nem szörnyű, hogy még a sorstársaink is ilyenek???

A bébike megint fordult egyet a pocakomban, a változatosság kedvéért most a hátamból nyomja ki a csontokat… Kíváncsi leszek holnap az uh-n hogy fog állni.

Puszi mindenkinek
verzsike
 
 


A pocis fotót meg majdnem elfelejtettem...
Eszter! a hajamat itt ne nézd, mert enyhén kócos vagyok, egy próbafülkében csinálta a képet a tesóm hétfőn este, hogy meg tudjam mutatni ZSoltinak a felsőt itthon.
Kép
verzsike
 
 


Sziasztok lányok!

Sajnos nem jutottam el UH-ra! A dokim ügyeletben van, és nem veszi fel a telefont, gondolom, műtőben van, vagy ilyesmi. Úgy beszéltük, hogy mielőtt indulok, csörgök. Hát, ez van 1,5 órája. :( Pedig már úgy beleéltem magam. Majd csak összejön a héten valamikor. Még egyszer megpróbálom hívni 1/2 8 körül, aztán már csak holnap.

Erzsike!

Csodaszép pocid van!!! Mintha Zsuzsát látnám, ugyanolyan vékony, magas, csinos kismama vagy!
De kár, hogy nem a dokink tartotta az előadást.
Az meg egyszerűen felháborító, hogy a férfiak ne adják át a helyüket a kismamáknak. Na, az én párom tutira felugrott volna! Annyira udvarias, hoyg hihetetlen!

Sajnos mivel Dani nagyon válogatós, nem igazán tehetem meg, hogy kaját hozatok, legalábbis addig nem, amíg nem muszáj. Hát, bírom még nagyjából esténként, de már muszáj félbe szakítanom mindent egy kis pihi kedvéért!

Még egyszer köszönöm a listát Erzsike! Biztos nagy hasznát fogom venni.

Bufo!

De szupi, hogy így segít a párod! Reméljük, hosszú távú lesz! De még ha nem is, ezek a pillanatok annyira csodásak lehetnek!
Egyelőre úgy néz ki, hogy aug 1-vel jövök el. Hétfőn jelent meg a hirdetés, szerintem mire valaki el kezd nálunk dolgozni, az majdnem július vége lesz. Még azt is el bírom képzelni, hogy így nem lesz az aug 1-ből semmi sem. De az tuti, hogy akkortól ki fogom veszegetni a szabijaimat, összesen a felét, 12 napot. Még ha csak heti 2 napot fogok is dolgozni, akkor is jobb lesz, mint így. Úgy akkor ha jól számolom, akkor a 12 nap szabi 4 hétre elegendő, így akkor szeptember 1... hát, nem tudom, majd meglátjuk, milyen ügyes lesz az utódom.

Megyek, megint főzök! :) Meg persze tűkön ülök, lezuhanyozva, hátha indulhatok. Annyira sz@r szitu, mert ha mondja, hogy mehetek, utána még fél óra mire odaérek, aztán ki tudja, közben nem hívja el megint a kötelesség. :(

KépKép
titi_27
 
 


Titi!
Óóóóóóóóóóóóó.......egész nap az uh-ra vártam :( Olyan csalódott vagyok! Hát még te milyen lehetsz..... nem érted el azóta sem? :(
És tényleg örülök, ha segíthetek az irományommal:)
A magas cipőkkel pedig vigyázz! Fáj is a lábad tőleg, meg nem is kismamáknak való...nehogy eless benne!

Verzsike!
Egyszerűen csodálatos a pocadod! Te pedig nagyon-nagyon csinos vagy!!!! Anyukám is nagyon megdícsért:) Megvetted a felsőt? Mert szuperül néz ki!
Köszi a tippet a lábápolókkal kapcsolatban! Nekem hogy nem jutott az eszembe :roll: Pedig régebben én is használtam azt az Avonost.
Tényleg elfogadod a babarucikat? Olyan jó! Titi is elviszi a kevésbé fiúsakat, te pedig a nagyon fiúsakat:) Úgy örülök, hogy segíthetek! Legalább nem a pincében fognak tönkremenni.

Zsuzsa:)
Kívánom, hogy a párod minden nap így segítsen. Hátha még jobbis lesz:) Vagy ne akarjunk túl sokat ? :wink:

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok lányok!

Megjöttem! Az én drága dokim utolértem 1/2 8-kor, és be is mentünk, most jöttünk haza.

Csodaszép egészséges kislány a drága!!! Olyan szépen mutatta mindenét! Az ujjacskáitól kezdve mindent! Holnap teszek fel képeket, ugyanis kaptam négyet is!!!

Egy gond van viszont lányok, bár a doki azt mondta, ez nem nagy gond, elég gyakori...

A köldökzsinórban a 3 ér helyett csak 2 van. :( Gondolhatjátok, rögtön beparáztam. De szépen fejlődik, már 360 gramm, és hízik is, úgyhogy a dokim szerint nincs semmi gond. Nézett keringést is, meg mindent!

De azért jövő hét szerdán amniocentézis... :( Bár nem tudom, mi köze lehet a kettőnem egymáshoz, de nem is nekem kell tudnom. Bízom benne maximálisan!!!

Azért lányok, teljesen bepánikoltam, most bújom is gyorsan a netet ezzel kapcsolatosan. Nem tudom, miért nem lehet problémamentes, maximálisan gondtelen várandósságom? Erre a doki azt mondta, olyan sosincs! :)

Szorítsatok lányok!!!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!

En is ugy sajnalom,mar biztos voltam benne hogy talalok kepet babocadrol!!!

Azert remenykedjunk,ha meg nem akkor talan holnap. :lol:
Irni akartam en is hogy magas sarkut ne hordjal!!! Anelkul is csinos vagy :!:
A fozeshez valo energiadat irigylem,en meg mindig nem jutottam el odaig hogy este fozocskezzek,annyi egyeb dolgom van,orulok ha ejfelre vegzek.

Bufo!

Koszi a tippet,en arra gondolok,hogy hamarosan maszni fog es nagyon frusztralt ezert sir...Mert meg csak forog-porog,tolat,es az egnek emelgeti a feneket ...de ennyi...ulni is eluldogel sokaig,de idovel eldol..
Fog??? Hat az meg szeirntem odebb van.Holnap viszem tanacsadasra,kivancsi vagyok mit mond a doki.

"Megjavult" ferj :lol: :lol: :lol: Szuper,csak igy is maradjon!!!!

Koda!

Na,jovo hettol azt hiszem dupla munkad lesz Marcival ,nem irigyellek!
Mishal...tenylegesen nem ilyen nagy,illetve nem ilyen kerekded...nyulank baba...azt nem lehet ramondani hogy jo husban lenne.
De mindenki idosebbnek gondolja.
Ma nevettem egy jot,gyogyszertarban voltunk,es bejott ket kislany az anyukajukkal es Mishalt kezdtek nezni.
Megkerdezi az egyik,hogy hogy hivjak...mondom Mishal...erre a kislany tagra nyitott szemekkel visszakerdez...Műszál????? :lol:

Szeretkezes...hat lanyok,nekem nem igazan vagyom meg ra..persze gondolom az is kozrejatszik,hogy tudom a ferjem nincs itt+szoptatok meg ezerrel,ma is 5x szopizott Mishal.

Eszter!

Jol dontottel,..ami a fontos hogy te hogy erzel...es hamarosan itt is lesz a 12. het inshaallah,es akkor egy picit megnyugszol remelem. :roll:

Verzsike!

Csatlakozom az elottem szolokhoz,nagyon csini vagy!!!!!Ha a munkat birod akkor nyugodtan csinald szerintem.

Titi,teged en szigoruan elkuldenelek szabadsagra akar mar most...de tudom a penz nagy ur! :roll:

Tobben kerdeztetek...szoval meg van par evunk igy kulon elve azt hiszem. :roll:
Addig amig nyugdijba nem mehet(ott 20 ev utan lehet).
Valahogy csak kibirjuk!Csak Mishallal lesz nehez megfelelo kapcsolatot kialakitania...de remelhetoleg majd bepotolja.
Egy masik gyerek...szerintem akkor vegkepp nem aggodna hogy esetleg megcsalom( :lol: ).
Na,megyek lezuhanyzok(a haz elokertje tele van parlagfuvel,annak estem neki,de a felenel abbahagytam... :roll: ) es vasalas,egyeb helyett kiolvasom a Maximat.
Ma megint a haznal voltunk(most a hugom jott velem hgoy Mishalra vigyazzon),aztan csempeket,jarolapokat neztunk es fagyiztunk(nap fenypontja :lol: ).
Mishal tovabbra is nyugi,iazt szeretne ha nonstop vele foglalkoznek vagy fekudnek mellette az agyon,dehat ez lehetetlen sajnos. :cry:

Jaj,Verzsike...nem semmi...hat vannak meg udvariatlan emberek,es most nagyon enyhen fogalmaztam. Terhessegem megtapasztaltam hogy kizarolag a ciganyok es idosek voltak azok akik felalltak es atadtak a helyuket.Sot,ha babakocsi lecipeleserol votl szo,allhattam akar negyedorakat is...senki nem segitett csak ok.

Tovabbi szep estet es szep almokat kivanok mindenkinek!

Agi!

Ma nem jelentkeztel be!!!!
momo35
 
 


Bocsi a sok hibaert!

Sziszike!

Latod,neked is vannak jo napjaid,esteid...az olyan szuper este egyutt lenni es beszelgetni mitn a regi szep idokben. :lol:
momo35
 
 


Titi!

Kozben irtal latom. ORulok,hogy minden rendben!!!!

Ez a ket er a koldokszinorban...nem tudok rola semmit sajna,de ha a dokid azt mondta,hogy minden oke,akkor ugy is van.
De az amniocintezis minek kell???? A genetikai vizsgalatot megcsinaltattad,az jo lett...akkor minek????
Bocs,csak en nagyon ellene vagyok..es nem akarlak meg ezzel is megzavarni,de a dokid szerintem magyarazza el....

Ne haragudj ram...csak jot akarok neked.
Puszi
momo35
 
 


Titi!


Nem lehet semmi baj,talán nagyon riasztó,hogy aminora mész,de a negatív eredmény után teljesen nyugodt leszel.nem lesz gond.A főnöknőm férjének pl 3 veséje van,és makk egészséges.Attól,hogy valami nem átlagos,nem feltétlenül rossz,vagy rosszabb.Hiszen eddíg is tökéletesen nőtt a makk egészséges baba 2 érrel is,nem lesz ez másként ezután sem,meglátod.Tudod,az én megérzéseim bejönnek.

Jajj,ettem egy hambita,mitől aztán hamar el is búcsúztam. :oops: Talán hülye vagyok,de úgy örülök minden tünetnek.És van folyamatosan,szerencsére.

Puszi

Eszter
anubias
 
 


Én is rettentően félek az amniótól, de muszáj a dokira hagyatkoznom! Hiszem, tudom, hogy fölöslegesen ő sem küldene semmiféle vizsgálatra.
Abban pedig biztos vagyok, hogyha negatív lesz az eredménye, és folyamatosan nőni fog a baba, megnyugszom.

Áááá, nem tudom, nekem ez adatott?! A folyamatos aggodalom! :(

Eszter, örülök a tüneteidnek én is!!!

Momo, én sem örülök az amnionak, de mi a fenét csináljak?! Annyi embernek csinálnak, bízom benne, hogy nem pont nekem lesz tőle valami bajom.

Viszont így azon gondolkodom, hogy az utána következő hazautazásom sztornózom. Nem biztos, hogy utána jót tenne az utazás. Igaz, 2 nappal rá, de akkor sem.

Na, megyek, elteszem magam holnapra.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Titi: tudom benned van a félelem, de most minden olyan sorsszerűen történt, bízz jobban a babádban.
Tudom, érzem, hogy most semmi baj nem lehet!

Miért nem mész el hamarabb szabira? Szerintem a múltkori miatt veszélyeztett terhesség miatt tutti elmehetnél...vagy kitartasz augusztusig?

Verzsike: olyan fiús pocid van.:)
Végül megvettétek a felsőt? Jól állt...

Bufo: Annyira jó, amikor ránk is figyelnek.:)

Sokszor azt érzem mi mindenre kell, hogy figyeljünk, de, hogy mi mit akarunk az nem számít.
Olyan hétköznapi dolgokra vágyom, ami másnak tök természetes.

Párom, ha segít figyelni a gyerekekre, akkor kicsit több időm marad magamra is. Ez olyan ritka, de remélem hamarosan jobb lesz.

Tegnap festettem,csiszoltam, lapátoltam..mire jön egy pasi és megkérdezi, miért végzek férfi munkát.
Megmondtam neki, hogy én, így kapcsolódok ki!

Mostanság esténként a tarkómnál hirtelen nagyon melegem lesz és szinte csurog rólam a víz, de sehol máshol..nem értem ezt. Hiszen felfogom a hajamat éjszakára is és nem vagyok izzadós fajta sem, sztem a párna huzatával lehet a gond, pedig pamutszatén, ami nagyon jó.
Ma hajat mosok és cserélem a huzatot.

Rohannom kell, puszi lányok.

Kép
sziszike1000
 
 


Titi
Jaj én is úgy vátam a képeket. Azért örülök, hogy a végén mégis csak sikerült elérned a dokit. Nem hiszem, hogy baj lenne azzal, hogy csak 2 ér van a köldökzsinórban ha szépen fejlődik a kicsi. A vizsgálat miatt pedig természetes, hogy aggódsz, én is be lennék tojva. Miért javasolta a doki?
Jól teszed, ha kihagyod a hazautazást most te fontosabb vagy és ezt meg kell hogy értsék. Különben is hozzá kell szoktatni őket, hogy most már nem tudsz ilyen gyakran hazautazni, és ha látni szertnének jöhetnak ők is.

Verzsike
Nagyon csini vagy és igazán jól áll a felső. Remélem megvetted.:)
A munkát pedig addig csináld amíg nem érzed tehetnek. Ne is halgass senki másra mit kellene tenned vagy vának el tőled te úgy is érezni fogod ha már nem bírod.

Momo
Jaj a fagyi ilyen jó melegben nagyon szupi. Én most régen ettem, mert a Dávid itthon van akkor neki is kell és most a torka miatt nem lehetett.
Hát csak kibírjátok ez a hosszú különélést, biztosan nem lesz könnyű egyikőtöknek sem. Második gyerek nagyon szorítok! :wink:

Eszter
Na végre vannak tünetek ez jót jelent. Bár gondolom nem kellemes, de most mégis csak örülsz neki. :)
Nem is tudom hányós vagy hányásmentes napokat kívánjak. :wink:

Sziszi
Lehet, hogy az ágynemű a hibás, mert erre a fajtára könnyen rá lehet ízzadni.
kerti munka kikapcsol ,mert az egy kicsit más elfoglaltság mint a gyerekek körüli teendők és nem utolsó sorba lehet fürdőruciba csinálni és barnul az ember.

Tegnap visszamentünk a dokihoz, hogy megnézze rendbe jött e Dávid és hála az gnek minden oké, bár még köhög. Most már Áron is köhécsel, de arra azt monda, hogy a foga miatt egy kicsit le van gyengülve az immunrendszere és normális ilyenkor.
Na megyek rendet rakok, megcsinálom az ebéd végét és indulunk a játszóra.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Titi!

El sem hiszem, hogy megint nem tökéletes minden.
Ezek szerint 1 artéria és 1 véna van a köldökzsinórban?
Ugye a veséit átvizsgálta az orvos?
Gondolom nagyon alaposan, mivel ő még nálun is jobban tudja, hogy az ez az érhiány főleg veserendellenésséget okozhat.
De ahogy te is írtad, mindent de mindent rendben talált, minden tökéletes volt, és még a keringést is megnézte, és volt hólyagtelítődés is. /és az előző uh-is mindent rendben találtak, igaz ők nem vették észre a 2 ért..../Ennek tükrében valószínű jelntőség nélküli ez a hiány. Szerintem csak alapos akar lenni, ezért kéri az amniot. Bár ez inkább genetikai bajokat mutat nem???? Ez az érhiány meg nem az, de nem akarok okoskodni, feltétlenül hallgass a dokidra!
Ja, és antibiotikumot feltétlenül kérj a beavatkozás után! Bár ha jó orvos, biztosan ő is így jár el!
Nem lesz gond, hidd el, a dokid nagyon alaposan átnézte a kislányodat! Ez egy sokat látott kórház, volt dolguk hasonló esetekkel. Ha itt azt mondják erre, hogy gyakori és ráadásul a baba is jól van, gyönyörűen fejlődik, akkor ez így is lesz!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Jó reggelt lányok!

Koda, nem tudom, én már semmit nem tudok, a dokim állítólag mindent átvizsgált, a múltkori UH-n, amit nem ő csinált, volt hólyagtelődés, úgyhogy csak nem lesz gond. Akkor ráírta, hogy 3 ér van... hát, majd meglátjuk szerdán, biztosan megnéznek alaposan UH-val is még egyszer. Aztán hátha előkerül az a harmadik.

Most egyelőre kicsit megint elszomorodtam, mert nem értem, miért ver a jó Isten ennyire?! Úgy érzem, ezt nem érdemlem!!!

Bízom benne, hogy idővel sikerül majd megnyugodnom. A kolleganőm most azzal nyugtat, hogy neki az unitesójának is csak 2 volt... igaz, neki a végén vették észre. Kár, hogy nekem már most, így csak végig fogom idegeskedni a következő több, mint 4 hónapot. :(

Na, de most pedig a mosolyra készítető képek.

Olyan kis golyófejecskéje van, mint a papájának volt kiskorában. :)

Kép

A csodaszép gerince:

Kép

És csak úgy mutogatta az ujjacskáit, széttárta, had lássuk, milyen szépségesek! :)

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Titi
Jaj de kis tündér, olyan szépen látszik mindene,nem hinném hogy valami baja van. Nyugi az is előfordulhat, hogy olyan helyzetben volt az az ér, hogy nem látszott mert takarta a többi.
Nem szabad idegeskedned. Érzed, hogy mocorog, szépen nő a korának megfelelő nagyságú ugyhogy nyugi.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!


Titi! Ne aggódj, ha a dokid azt mondja nem lehet gond, akkor biztosan csak a protokoll miatt kell az amnio. Ha lenne valami gáz, akkor nem tudna fejlődni a baba rendesen, meg tuti kiderült volna az integrált teszten is.
Az amnio előtt még egszer tuti ellenőrzik a dolgot és lehet h előkerül az a harmadik ér is.
A hazautazást szerintem is mindenképpen halaszd el! Most ti vagytok a legfontosabbak, semmi egyéb ne érdekeljen. (Ha akarsz is menni, remélem a párod nem enged el!)

Koda! Nagyon aranyos vagy a ruhákat illetően, szerintem az úgyse elég sose, akármennyi is lehet belőlük (nem mintha nekünk olyan sok lenne…).

Momo! Akkor már nemsokára kész a házatok, ha már e belseje készül, vagy nem? Van pontos dátum?
Szoktad vinni Mishalt esetleg más gyerekek közé, hogy ne mindig csak téged akarjon?

Eszter! Olyan jó, hogy annak is mennyire tudsz örülni, hogy egy hambi visszakívánkozott… :)

Zsuzsa! Akkor már ti is mehettek fagyizni… :wink:

Sziszike! Nem lehet hogy egy kicsit túlhajtod magad, azért van az esti melegedés és izzadás? Mondjuk próbálj meg férfimunka helyett egy kis ücsörgéssel és újsággal kikapcsolódni.


Voltunk ma UH-n és egy picit beparáztatott a szonográfus, ugyanis közölte, hogy a bébi méretei alapján a szülés várható időpontja augusztus 06. (28 helyett). A baba súlya 2350 g, kb 33-34 hetes babának felel meg. De tulajdonképpen minden rendben van vele, éppen szürcsölte a magzatvizet, nagyon ari volt. És óriási haja van, lobogott a kis fején a magzatvízben. És még mindig kisfiú.

Nekem is nagyon tetszett e felső, de nem vettem meg, mert 6000 Ft lett volna és igaziból azért kellene mert esküvőre megyünk. A tesóm már varrt egy gyönyörű szoknyát, csak az fehér és már nem akarok felülre is fehéret venni, mert még összekevernek a menyasszonnyal…Tehát akkorra mindenképpen kell egy másik, kettőt meg már nem akarok venni erre a kis időre. De tudom hol csinálták, elmegyünk és megnézzük hátha ott ven valami színesben is, mert nagyon kis kényelmes és valószínű ott olcsóbb is.
verzsike
 
 


Sziasztok!

Erzsike!

Nagyon jó a kép,amit feltettél,olyan szép vagy rajta és csak poci,semmi hízás.Ez szuper.Szóval nagy a baba.Hát ez jó hír.Én akkor nyugodtam meg először,amikor úgy éreztem,ha megszületne előbb már akkor is minden rendben lehetne.Hát szerintem most te is beértél a hajrába.Persze még pár hetet azért egyben maradtok,de megnyugtató a fejlettsége.

Titi!

Én is nagyon sokat gondolkoztam ezen és arra jutottam,hogy ha a múltkor látták mindhárom eret,akkor az megvan most is,csak esetleg nem volt látható.Sok előnye van a modern technikának,mert gyakran felhívja a figyelmet a bajra,de gyakran ráhozza a frászt az emberre ok nélkül.Szerintem nálad most ez van.A képek gyönyörűek.

Bufo!

Valóban nagyon boldog vagyok a tüneteimtől,bár olyan hamar kezdődtek,hogy az csoda,hiszen emlékeztek mikor először írtam,hogy megint úgy érzem terhes vagyok,alig voltam pár nappal a fogantatás után.Szinte lehetetlen,hogy érzezzem,de így volt,hisz írtam nektek.Nos most a nap 24 órájában vannak.Hála Istennek.Nem is bánom,legyek akár mennyire rosszul,csak a babával legyen minden rendben és maradjon meg.Szóval a cicim folyamatosan fáj és mostanára az émelygés is szinte állandó.Gyakran szédülök el,és néha úgy érzem el is ájulok,de aztán szerencsére mégsem.Jók az új vonalzók. :wink:

Igyekszem még jönni,csak főzök

Puszi Eszter


Ui: Még egy sztory.Olyan fáradékony vagyok,hogy 2* is elaludtam odabent.Egyszer a wc-n,ez nem volt olyan ciki,egyszer meg meló közben,miközben írtam a gépen és hátrabukott a fejem,meg rugtam egy bazi nagyot. :lol: Szerencsére nem vette észre senki. :lol:
anubias
 
 


Sziasztok!

Estére már tényleg alig várom, hogy bezuhanjak az ágyba, mais csiszoltam egész altatás alatt. Persze napernyő alatt, de ettől még meleg volt.
Uszodába szeretnék menni, egyre érlelődik benem,hogy szeretnék egy szabad délelőttöt pl. magamnak hamarosan, mert egyre jobban vágyom rá.

Titi: Furcsa, amit írsz, hogy ver téged az Isten..szerintem csodálatos, amin most keresztül mész, minden nagyon jól alakul és igen semmit nem adnak ingyen, megpróbáltatsokkal teli, de tudni kell hinni és bízni.

Most rohanok, mert a vacsi...

puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok,

Itt vagyok. Csodálatos idő van :( Persze ránk fért már egy kis eső, csak most meg a kocsit féltem, hogy nehogy úgy járjuk mint Zsuzsáék a jéggel!!! :o :twisted:

Velem minden rendben, megvagyok, egyben és még egész jól is ehhez az időhöz képest. Éjszakánként egyre kevesebbet alszok, persze ehhez ez a dög meleg is hozzájárul!
Voltam ma NST-n. Minden okés volt, bár a bébi nem nagyon akart mocorogni... Szerintetek is normális ugye, hogy mostmár kevesebbet mocorog? Főleg, ha megtalálta a helyét fejjel lefelé...?!

Titim,
amikor olvastam nekem is az jutott eszembe, hogy "ezt nem hiszem el! Miért pont neked kell megint idegeskedned?"
Sajnos én sem értek ehhez a két-három eres dologhoz, de esetleg megkérdezheted a netdokit is.. :roll:
Az aminocentézistől ne félj! Vivinél csináltak nekem. A legfontosabb, hogy utána pihenj és maradj inkább benn a kórházban (mi majd megyünk és felváltva szórakoztatunk :)). Nem mondom, hogy kellemes, és utána még jó pár hét, mire megkapod az eredményt (az egy örökkévalóság lesz...), de én biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi baj! Hidd el nekem, hogy akkor az Integrált-teszt is kimutatta volna! Meg amugy is, ez a baba annyira szeretett volna jönni, hogy nem lehet baja!!!
Gyönyörű a kislányod a képen, annyira csodálatos, hogy ennyire látszik mindene! HIdd el, nemsokára mindannyian a kezünkbe tarthatjuk őket, és mi leszünk a legboldogabbak a világon!!!

Eszter,
De örülök neki, hogy hánysz!!!! :oops: :lol: Ez annyira jó! ÉN is mindig szerettem volna, mert akkor lettem volna biztos a dolgomban :roll: :wink:
Jó, hogy sikerült végül eldöntened, hogy melyik orvost szeretnéd. Igy a biztos, hogy szeded ezt a gyógyszert. Aranyos a másik is, de ha ebben jobban bízol, butaság lett volna ott maradni!
Nagyon szép az uh-os képed! :D
Nem mondod, hogy igy elaludtál??? Hát ez nem semmi. Én akkorát nevettem amikor olvastam... A wc-n?? :D ...rád férne egy kis pihenés igy az elején a terhességednek!

Verzsike,
nagyon szép kismami vagy! Tényleg csak egy pocak amid van, sehol plusz kilók!
A babu miatt meg ne aggódj! Inkább nagyobb legyen, mint kisebb :lol: , max te fogsz megszenvedni :shock:
Amugy meg tudod, hogy egy picike eltérés a mérésben, és máris mást mutat az eredmény.
De irigykedek rá, hogy láttad a haját! Én is hajasbabát szeretnék!!! :lol: Remélem lesz neki.

Zsuzsa,
nagyon jók az új vonalzóid!
Jó, hogy meggyógyult a fiad, igy lehet megint élni a jó kis nyári programokat :) Játszótér, fagyi, pancsi...

Momo,
köszi, hogy hiányoltál... :) Igen, megigértem, hogy bejelenkezek mostmár sűrűn. :roll:
Méghogy Műszál???!!!! Olyan aranyosak tudnak lenni a gyerekek! :)
Nagyon gyönyörű a kicsi fiad, örülök, hogy mindig rakatsz fel képeket Titivel. Nem semmi pasi lesz belőle.

Koda,
Szép ez a három pasi egyben... :) Mi hárman csajok leszünk majd igy! Apa azt mondta, hogy néha majd elmenekül tőlünk, mert már előre fél... :roll: :lol:
Nekem nagyon tetszik Bence a képeken! Az meg jó, hogy kaptatok tápszert, mert igy legalább kicsit megnyugodtál, és be tud segíteni apa neked az etetésbe is akár éjszaka is!
Ami a szexet illeti, hát.... én nem bírnám ki addig. :oops: Nekem most a terhesség alatt is mindig lelkiismeretfurdalásom van, mert legalább annyira szükségem van rá, mint előtte. :D De úgy néz ki ez Livit sem zavarja... :roll:

Sziszike,
nem semmi amit összedolgozol minden nap! Le a kalappal 2 gyerek mellett!!!

Éva,
nem is jössz. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ha nem olvasok másik topikokat, akkor nem is tudom, hogy mi van veled. Ne csináld ezt, mert nagyon hiányzol nekünk! :cry: :cry: :cry: :cry:

Mesi,
te is olyan ritkán jössz. :( Pedig mostmár neked is sűrűn kéne jelentkezned!!!

Lányok,
a talival kapcsolatban mit szólnátok egy vasárnap délutánhoz? Én addigra hazahozom anyutól Vivit is, és addigra Juci is tutira hazaérne??? Aki ráér, azokkal fussunk már össze egy séta erejéig legalább!!!

RAkok nektek egy mai pocak képet :)
Kép

jó éjt mindenkinek,
Ági
csné
 
 


Hali!

Itt olyan vihar volt,mintha csendesedne es mar csak az eso esne. Osszes tujam eldolt,a nagy uvegfalon meg folyik be a viz. :cry:
Es meg lehet foni bent,olyan meleg van. :roll:

Eszter!

Ketszer elaludtal,nem semmi. :lol: Gondolom jelez a kismano hogy lassits anya...!!!!!!
Azt hogy olyan koran megerezted???!!!En is...sot en a 21. ciklusnapon mar teszteltem mert ereztem...es pozitiv is lett. :lol:

Verzsike!

Hat,akkor megse vetted meg,pedig tenyleg nagyon csini voltal benne! :lol:

Koda!

Keszulodsz a jovo hetre?? :roll: Tenyleg,azert most mar kijarsz egyedul is igaz??

Bufo!

Szuper hogy David jol van,remelhetoleg Aron nem kapta el.Ti is hamarosan mentek anyukadhoz igaz?

Titi!

Jovo heten azert akkor uh nelkul ne engedd az amniocintezist!!! Es hatha meglesz az a 3. er is.
Igaz,hogy szuper a technikai fejlodes,de annyival tobb minden miatt lehet aggodni.
Emlekszem anno az en dokim a vesetagulattal hozta ram a fraszt!!! :roll:
Es az amnio utan nehogy elindulj...sot jo lenne egy het szabit kivenned es pihenned(ertem ez alatt felpockolt labakkal fekudni egesz nap...es ezt tenyleg komolyan gondolom. :twisted: )

Na,elallt az eso,vegre kinyithatom az ablakokat...es nekiallok a dolgoknak.Mi ma voltunk tanacsadason,74cm es 8650g es a doki szerint nemsokara mar lesz egy foga(bar ezt mondja mar 4. honapos kora ota minden kontrolon).

Sziszike!

Hat azert a ferfi munkat se vidd tulzasba.Egy szabad delelott nem is rossz otlet,csak nehogy csak alom maradjon. :roll:
En azt tervezem hogy ezentul eljarok rendszeresen kozmetikushoz es masszazsra..csak ezt is meg kell szervezni.

Puszi nektek es szep estet!
momo35
 
 


Agi!

Milyen szep nagy pocid van!!!Es meg fenn van??? vagy csak nem jol latom? Bar az nem jelent semmit.
Vettetek uj kocsit??Multkor mintha csak azt irtad volna hogy nezgelodtok. :lol:

Verzsike!

El is felejtettem,az nem baj ha nagyobbnak merik a koranal(persze ahogy Agi irta a meresek azert nem pontosak,nekem a dokim mutatta anno,hogy igy is tud merni,ugy is...es o inkabb nagyobbat mer hogy ne aggodjon a kismama :roll: ).
Leglfeljebb egy picit hamarabb bujik ki. :lol:
Nekem mindig 10 nappal nagyobbat mertek es valo igaz,10 nappal hamarabb is erkezett.
Na,remelem ezzel nem ijesztettelek meg,csak lelkiekben keszulj fel hogy talan egy picit hamarabb talalkoztok! :roll:
Most mar tenyleg megyek,var a vasalnivalo! :evil:
momo35
 
 


Jaj Lányok! Ne gondoljátok, hogy nem olvaslak Titeket!
Titit is azonnal hívtam reggel, amikor olvastam mi történt! Én azt gondolom, hogy megvan az a 3. ér, csak nem sikerült látótérbe hozni! Egyébként jó ötlet megkérdezni valamelyik online dokit!

Velem semmi nem történik babaügyben! Nem jutok el az orvosomhoz sem, mert nincs aki vigyázzon Balázskámra. :cry:

Ági!
Nagyon sokat gondolok Rád! Olyan gyorsan eltelt az idő! Hamarosan a kezedben tarthatod Livikét!

Erzsike!
Csodaszép kismama vagy! Rajtad egy deka felesleg sem marad majd szülés után!

Koda!
Annyira édes a kép a 3 fiúról!
A cumi miatt ne aggódj, hamarosan elmarad! A fiam ujjszopizós, az egy kicsit nehezebb lesz. :cry:

Eszter!
Ugye megnyugodtál teljesen és nincs semmi baj! Azért a rosszullét jó jel! :wink:
Hogy Neked micsoda megérzéseid vannak! Milyen korán tudtad, hogy babát vársz! :shock: :lol:

Sziszike!
Tökéletesen megértelek!
Nekem is elborul az agyam egy idő után, amikor az összes gyerekem itthon van egész nap, pedig imádom őket és már nagyok is. Bizony Nekem is az fáj a legjobban, hogy soha nem jutunk el sehova a férjemmel kettesben. Főleg, hogy anyósom zsarolni is próbál, mert azt mondta, hogy nem vigyáz Balázsra, csak ha odaadjuk egész nyárra!
Sajnos az a legrosszabb, hogy ilyenkor szándékosan az ellenkezőjét csinálják mindennek, mint ahogy otthon szoktuk!
Jó példa erre a sógorom fia, aki allergiás a mogyoróra és titokban örökösen kapta a mogyorós csokikat kapott ajándékba, mert egyszerűen nem akarták felfogni, hogy nem ehet! Még jó, hogy a gyereknek volt annyi esze mindig, hogy megkérdezze a szüleit!
Néha rá kell szabadítani a gyerekeket az apukájukra háztartással együtt! Igenis csinálj magadnak szabad perceket, órákat mert csak így maradhatsz boldog, jókedvű anyuka!

Momo!
Már a 21. napon pozitív lett a teszted? :shock:
Mikor költözködtök?
Azért, ha szükséged van segítségre... :oops: :wink:

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Ági:3gyerek mellett.:)
Bencének nem csináltam vonalzót..27én már 6hónapos a tündérkénk.

Momo: sztem is járna nekünk.. legalább hetente egy szabad délelőtt..vagy esetleg 2hetente..
már el is terveztem, hogy lehetne. Majd mikor megyünk ki Fótra szülőkhöz én később mennék Tejcit meg szednék le. VAlahogy összehozzuk remélem.

Amúgy sztem nincs férfi vagy női munka és odáig jutottam, hogy ez agyilag kikapcsol és élvezem. Ráadásul, annál többet lehetne párom velünk, ezért igyekszem.

jó éjt...

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Ági
Nagyon sokat nőtt a pocakod a legutóbbi kép óta. Szerintem még fent van , de gondolom mindenki mást mond. :)
Nekem soha nem mutatott az NST semmit egy dologra volt jó hogy hallottam a kicsi szívhangját és az megnyugtatott.
Sikerült jó autót találni?

Momo
Igen jövő héten megyünk és ott is leszünk egy jó ideig. Legalább is Dávid én meg majd visszajövök egy időre és Áront is hozom, mert a torna nem marad el neki. Rá akarjuk szoktatni a gyerekeket hogy minden nyáron nagyinál legyenek legalább 1 hetet, úgy hogy mi nem vagyunk ott.Idén Áront még nem lehet otthagyni a szopi miatt , de jövőre már igen.
Mikor küldesz képet a házról, már olyan kíváncsi vagyok?
Az autó hogy vált be, szereted?

Verzsike
Örülök, hogy minden oké a babával és szép méretei vannak. De ne vedd készpénznek, általában a nagyobbat mondják, hogy a kismama megnyugodjon.
Azt szokták mondani, ha ég a gyomrod akkor nagy haja lesz a babának, nálad bejön a megállapítás?

Balimama
Hiányolunk ám jöhetnél gyakrabban hozzánk is.
Sajnálom, hogy nem jutsz el a dokihoz. Sehogy sem megoldható?
Nem egyszerű a nagyszülők hozzáálláas. Én biztosan idegbajt kapnék, ha azért lenne baja a gyereknek mert ők képtelenek felfogni, hogy nem lehet valamit adni neki. Nem csodálom, hogy nem viszed oda felügyelet nélkül.
Ti mit csináltok ebben a melegben? Nálatok is játszóterezés megy?

Tegnap itt olyan vihar volt, hogy csak na. Az utcánkba nem lehetett bejönni, mert kidöntött egy fát. A férjem majdnem 10-re ért csak haza, mert hazafelé jövet beállt egy benzinkútra , hogy ezt az autót ne verje el a jég úgy ahogy a másikat annak idején.

Eszter
Mior kell menned legközelebb dokihoz?
Jó dolod a hányinger, csak jöjjön is ki és akkor megkönnyebbülsz egy időre. :wink:
Bálintnak már nincs suli ki vigyáz rá addig amíg dolgoztok, hogy oldjátok meg?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok rám, most csak magamról fogok írni, mert eléggé sok a dolgom idebent...

... olyan vihar volt nálunk is, hogy egy hatalmas faágat kitört a házunk előtt. Nem tudom, mi lesz vele, remélem, elviszik ma, bejelentettem a közterületnek.

Lányok, én kezdek megnyugodni. Valamiért olyan lelki béke tört rám ma reggel!!! Ugyanis este beszéltem egy online dokival is, aki azt mondta, mindenképp csináltassam meg az amniot, mivel ezzel a két eres köldökzsinórhoz párosulhat bizonyos kromoszómarendellenesség.
Írtam neki, hogy az integrált tesztem jó lett, és ő is azt mondta, akkor nem lehet gond, de biztos, ami biztos.

Na, és a leglényegesebb... ma reggel megkaptam az Istenhegyiből a doki elérhetőségét, aki UH-zott, én meg felhívtam, és megkérdeztem tőle, hogy lehet ez az eltérés, mármint hogy két orvos kétfélét mondjon.
Azt mondta, vagy az én dokim nézte el, vagy ő nem nézte meg, de automatikusan ráírták a leletre, mivel ez egy sablon amit használnak, és a méreteket egészítik ki, meg az esetleges eltéréseket.
Szerinte sincs nagy jelentősége a két érnek, és ő nem is csináltatna amniot, azt mondta, az I. Sote szereti...
A doki nevét direkt nem írom, Isten ments, hogy kellemetlen helyzetbe hozzam, de az biztos, hogy az ember azért a 14.000 Ft-ért szerintem elvárhatná, hogy olyan leletet kapjon, amiben valós információk vannak.

Mindemellett még az is elképzelhető, bár rettentően kicsi a valószínűsége, hogy a dokim nézte el. Ááá, erre nem is gondolok, hisz annyira alapos, és kezdek baromi elfogult lenni lányok! De régóta szeretnék így érezni egy doki iránt. Imádom a dokim, és tökéletesen megbízom benne. Így ha ő azt mondja, hogy amnio, akkor amnio, nem is kötözködöm vele, tudom, hogy jót akar.

Úgyhogy, én nem bánom, biztos, ami biztos...szerdán elmegyek. De így kezdek megnyugodni! Mivel eddig 2 doki látott genetikai UH-n, és nem láttak semmiféle szervi eltérést, csak nem lehet vese probléma. A kromoszóma eltéréstől meg nem félek az integrált teszt miatt.

Amúgy ez a doki is azt mondta, már találkozott ilyen dologgal, és nem okozott semmi problémát. Állítólag nem is ritka!

De azt hozzáteszem lányok, ha ráírnak a leletre valami olyat, amit meg sem néznek, vajon hány kismamának lehet két ér a három helyett?! Ami miatt valószínűleg hót nyugodtak az egész várandósság alatt, és joggal.

Úgyhogy megnyugtattam saját magam, és amúgy is rájöttem, hogy AZ ÉN DRÁGA NAGYIKÁM ODAFENTRŐL VIGYÁZ A KICSI LÁNYOMRA!!!

Erzsike!!!

Hozzád akarok írni mindenképp! Nekem van egy kismamafelsőm, ami még sosem volt rajtam, tavaly vettem. Rózsaszínű, kockás, rövid ujjas, és nagy pocis, olyan kis laza, bő jellegű. Ha gondolod, lefotózom, és megnézed, nem tetszik-e, mert akkor nagyon szívesen kölcsönadom neked az esküvőre! Akkor nem kellene venned újat. És van egy rucim is, azt tavaly vettem egy esküvőre, de akkor kerültem kórházba, így nem mentünk el, azóta nem is volt rajtam, szóval az is szűz. Az fekete, és azt hiszem, a derekánál meg az alján fehér pöttyös.
Nagyon szívesen kölcsön adom bármelyiket, ha gondolod. De nyugodtan mondj ám nemet, teljesen megértem ám!

Na, futok dolgozni.

Mindenkit puszilok!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Eszter! Teljesen felvidított az elalvós sztorid (gondolom te nem vigyorogsz rajta…), pedig ma igen rosszul ébredtem.

Ági! Óriási a pocakod, hogy bírod el?
Minden könyvben azt olvastam, hogy a 34-35. héttől ha befordult a baba már nem mozog annyit, mert egyszerűen nem fér el és kényelmesebb neki is, ha nyugton marad.
A vasárnap délután nekem ok, csak írd meg légyszi, hogy mikor és pontosan hol találkozzunk.

Momo! De azért helyrehozhatók a tuják ugye?
Nekünk óriási szerencsénk volt, az oktogon felé voltunk mikor jött a vihar, épp beültünk a kocsiba és leszakadt az ég. Itthon persze az összes ablak nyitva, de szerencsére nem ázott be semmi.

Éva! Tudnál időpontra menni a dokihoz? Akkor szólj nyugodtan, amíg bemégy a dokihoz én tudnék vigyázni Balázskára, de ezt most komolyan mondtam ám!
Jól meg vagy áldva te is az anyósoddal… Már én is előre félek, hétvégén asógornőm 5 és fél hónapos babájának lángost adtak meg májkrémet… Fogalmam sincs az ilyesmit majd hogy fogom megakadályozni.

Zsuzsa! Nagyon üghyi vagy, hogy már most szoktatod a gyerekeket a nagyihoz. Legalább majd lesz egy kis szabadidőtök nyaranta kettesben. Vagy ha valami miatt a kényszer rávisz akkor is meg fognak maradni a nagyinál.
Sajna bejön a gyomorégés, úgyhogy nem volt újdonság, hogy leszhaja, de olyan jó volt látni is.

Titi! De jó, hogy megnyugodtál. Az Istenhegyis dokit ha felhívtad és képes volt ezt mondani h lehet meg se nézte, szerintem legalább annyi elvárható lenne, hogy azt mondja soron kívül és ingyen menj be mégegyszer és megnézik.Vagy szerinted túl sokat várnék el?
Mindenképpen írd meg, hogy hogy lesz az amnio, meddig leszel kórházban meg ilyesmi, majd megyünk szórakoztatni. De ha egyből hazamehetsz, akkor is mindenképpen a pihi a legfontosabb, ezt ne felejtsd el!
A ruhafelajánlást köszönöm szépen, a felsőt lehet kölcsönkérném ha jó lehet rám, a szoknyát mindenképpen azt szeretném felvenni amit Apolka varrt, mert nagyon tetszik, meg olyan lelkesedéssal csinálta, hogy az elmondhatatlan…

Lányok, én ma reggel olyan rosszul ébredtem… Pedig aludtam fél 9-ig (már legalább fél éve nem volt ilyen). Semmihez nincs kedvem, a hasam is fáj, a reggelit is kihánytam, fogalmam sincs mi bajom lehet…
De a férjem nagyon rendi, mondta akkor menjünk haza délután Kecsire, tudja ott mindig jól érzem magam… És gondolom reménykedik akkor nem leszek ilyen rossz hangulatban.
Majd csak vasárnap délelőtt jövünk vissza, de mindenképpen bekukkantok még otthonról is, hogy mikor megyünk a Margit szigetre.

Puszi mindenkinek
verzsike
 
 


ziasztok!

Már a hétvégén akartam írni nektek, de sajnos mindig történik nálunk valami.
Teljesen kidőltem. A múlthét pénteken kezdett fájni a jobb oldala az arcomnak. Még a doki is kijött, és felírt gyógyszert. Az hatott is szombat délelőtt, de délután már úgy fájt, hogy mondtam is a páromnak inkább szülnék még 5 gyereket, csak ne fájjon már. (Akkor legalább tudtam, hogy mikor jön a fájás.) Nagy nehezen eltelt a szombat, és abban bíztam ,hogy majd az éjszaka hátha sikerül már aludnom.
Hajnalban arra ébredtem, hogy már nem fáj, de kezd bedagadni az arcom. Én úgy örültem, hogy már nincs az az iszonyú fájdalom. Sajnos nem örülhettem sokáig, mert egyre jobban duzzadt az arcom. A jeges borogatás se segített, és 10 óra körül már a szemem se bírtam kinyítni. A fogorvosommal megbeszéltük, hogy 11-re menjek hozzá. Mikor meglátott nagyon megijedt, na meg persze jól letolt, hogy fél évenként kellene ellenőrzésre járnom.
A lényeg hogy felvágta az ínem, és kinyomkodta belőlle a váladékot. Azt mondta jegeljem, és mérjem a lázam, és azonnal menjek vissza, ha felmenne.
Délután sajnos újra beduzzadt a szememig, és már 38,5 fokos lázam volt, így nem akartam megvárni az estét. Azt mondta a doki, hogy újra felvágja, meg betamponálja, de ezt a fogamat nem lehet már megmenteni, és majd ki kell húzni.
Azt mondtam neki, akkor húzza ki most, mert én éjfélkor nem fogok megint jönni.
Most már lement a duzzanat, és elég emberi képem van, csak nevetni nem tudok, mert pont a szemfogamat húzták ki. Gyönyörű látványt nyújtok, mikor nevetek.
Nagyon el voltam kenődve, hogy kikellett húzni a fogam, de lehet, hogy nem ülnék itt már, ha nem húzza ki.
Most persze két naponta járhatok hozzá, és elküldött röntgenre is.

Persze a Sára nem akar semmit se enni az anyatejen kívül, pedig már mindennel próbálkozom, és tényleg fokozatossan.
Igaz már 2x hányt is ,mert bekajált.

Momo!
Még nekünk sincs fogunk. Nagyon édi a kisfiad. A házról is tehetnél fel képeket!

Titi!
Annyira örülök a kislánynak, és nem lesz semmi gond szerintem se.

Bufo!
Milyen ügyes Áron, hogy már így feláll. Ja, és olyan jók a képek.

Eszter!
Ugy örülök nektek!!! Jól döntöttél a dokit illetően. Az elalvós sztorid nagyon tetszett.

Ági!
Milyen nagy már a pocakod. Istenem mindjárt szülsz? Hogy elment az idő!

Mesi!
Hogy vagyytok? Gratulálok a minősítéshez. Nagyon ügyes vagy? Mostmár gyere gyakrabban!!!

Juci!
De jó most nektek,hogy nyaraltok. Várom ám az élménybeszámolót nagyon!

Verzsike!
Huuu.. jól megijeszthetett a doki, de akkor készülj, nehogy aztán tényleg előbb érkezik a trónörökös. A szobáról pedig kérünk képet. A felső tényleg szuperül állt rajtad. Nagyon csini vagy!

Balimama!
Azért próbálj időt szakítani a dokira. Hogy vagytok? Gondolom élvezik a gyerekek, hogy náyri szünet van. A Nagyokat nem tudnak Balázskára vigyázni, még elmész a dokihoz. Vagy elmennek veled a rendelőbe, és csak ott kellenne figyelni rájuk?

Koda!
Milyen nagy már Bence? Hogy vagytok? Marcinak meddig nem lesz ovi?

Huu.. lányok mennem kell. Itt a vihar, és tegnap se volt áram nálunk. Holnap jövök a suli után.
Óóóó.. pedig annyi mindent akartam még kérdezni.
Nagyon hiányoztatok.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok lányok!

Gyöngyi, de jó, hogy jelentkeztél! De nagyon megijedtem, mikor olvastam soraid! Hát még Te, mikor így érezhettél, meg láthattad magad. Az nagyon jó hír, hogy végre lejjebb ment a duzzanat, csak szegény fogad nem úszta meg. Fogod pótoltatni?

Sára baba még mindig nem eszik mást?! De azért az jó hír, hogy ezek szerint még mindig van tejed, és így nem szenved hiányt benne!

Erzsike, hogy vagy? Hogy aludnál? Remélem, semmi komoly, és minden rendben van Veled! Lehet, hogy tudatalatt megijedtél a korábbi szüléstől?
Hú, nagyon szép súlya van már a kisfiadnak! Tényleg, mi is lesz a neve? Tudjátok már? Vagy talán írtad is már, csak én vagyok bamba?
Ezek szerint mindjárt itt van... de irigykedem! Én is úgy szeretnék már itt járni. Picit talán nyugodtabb volnék.

Ági, csodaszép a pocid! De szerintem is még mindig fent van. Ha ezt a frontot túlélted, szerintem kihúzod végig. Azta, már csak 3 hét?! De izgulok!!!

Eszter, ez az elalvós sztori baromi jó!!! :) Még jó, hogy nem vett észre senki! Nem tudsz kivenni pár nap szabit?

Képzeljétek, a pici igen aktív! Már ülve is érzem, ahogy odabent tornázik! :) Imádom, és imádkozom, hogy ne legyen baja! Nagyon szeretném már a karomban tartani!

KépKép
titi_27
 
 


Siasztok!

Titi!
Bízzál benne, nem lesz semmi baja Szandikának! Ezt a babaát nem adjuk! Ő is jól érzi magát, látod:)
Ma vettem is neki 1,3 méter szép pasztelsárga plüss anaygot, hálózsákot fogok belőle varrni neki. Úgyhogy csak a természetes aggódás legyen benned, más ne :!:

Gyöngyi!
Örülök, hogy végre itt vagy! A fogadhoz jobbulást! Én szerdán megyek, de be vagyok sz@rva rendesen......
Bence jövőhéten lesz 4 hónapos. A nappali cicihez már kap 30-40 ml tápszert, de reggel és este, valamint éjszak csak anyatejcsi van.
Már oldalra fordul és gurgulázva nevetgél:) Tüneményes, csak nappal nem alszik ágyban, kizárólag a kezünkben :shock: Marci imádja, bár néha meghúzgálja szeretetből.
Marcinak tegnap vége lett az ovinak. Most beteg, tüszős madulagyulladása van sajnos. Tegnap hány és ment a hasa is. Sajnos egyszer sem ért el a wc-ig...... :roll:

Eszter!
Én is azt akartam kérdezni, hogy mikor lesz UH legközelebb?

Verzsike!
javult a helyzet nálad? Ugye nincs hányingered már? Jól vagy?

Ági!
Tök jó a tetovált kutyusod a pocakodon :) Nem nyúlt meg nagyon?

Zsuzsa!
Dávidnak nem ilyesmi baja volt? Ő ugye már totál jól van?

Éva!
Ez a mogyoróscsokis történet.....el sem hiszem, hogy van ilyen.....

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi
Hú rettenetes lehetett ez a fogfájás dagadás. Most hogy kihúzták teljesen jól vagy? Gondolom a dokival megbeszéltétek, hogy valahogy pótoljátok a hiányt.
Sára nem evése lehet, hogy a meleg miatt van. Áron is kicsit kevesebbet eszik és már a vizet is elfogadja amit eddig nem. Türelem és hidd el fog enni. Egyébként meg ha nem kell neki a kaja akkor bőven van tejcsi ne aggódj.

Titi
Ne sürgesd az időt hidd el lelrepül az magától is. Ha így sürögsz förogsz ahogy eddig akkor észre sem veszed és már meg is születik.
A baba jól van eddig minden vizsgálat ezt igazolja most már mindig mocorog úgyhogy nyugi. Élvezd a hátralévő időt.

Koda
Hát akkor nektek is jól kezdődik a nyári szünet. Úgy látszik búcsúzóul minden gyerek betegséget visz haza. Dávidnak torokgyulladása volt,magas lázzal, de nem ment a hasa és nem hányt. Néhány nap alatt rendbejött, de még egy kis köhögés van.Sajnálom mindkettőtöket a hányás miatt remélem hamar helyrejön Marci.

Mi végül holnap indulunk anyáékhoz, de csütörtökön én jövök vissza Áronnal a torna miatt. Dávid ott marad majd meglátjuk hány napig bírják egymást a nagyival.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok Lányok,

Remélem még nem felejtettek el:):):):):):):):)

Juci,
Megkaptam az SMS-ed, de még erőm sem volt válaszolni. A legnagyobb káosz közepette voltunk. Remélem nem haragszol:)

mára sikerült végig rágnom mennyit termeltetek.

Először is Eszter,
Azért ha nem baj én már örömködöm. Hidd el hamar eltelik ez a pár hét és megnyugodhatsz. Doki ügyben meg az a legfontosabb meg bízz az orvosodban.

Aztán Mesi,
A címedhez ezer gratula. Nem semmi, hogy végig bírtad csinálni!!!

Titi,
Nálunk is két ér volt az egyik UH-nál. Szóval ne aggódj. Az amnio után viszont tényleg nyugalom és pihenés a legfontosabb. És hogy milyen csini vagy!!!!

Momo,
Egyszerűen nem találok szavakat, hogy milyen szép Mishal. Azoka a szemek nem semmik. És én maximálisan megértem a félelmedet Anyósoddal kapcsolatosan. Nekem barátosném Jordániában él, és tényleg teljesen más a kultúra, meg minden. Ha tudtok éljetek csak itthon.

Erszike,
Úristen milyen csinos vagy. Én csak irigykedem... Ebben a melegben meg leginkább pihizzél mostmár. Még én is rosszul lettem ebben a nagy melegben.

Ági,
Nagyon helyes a pocid, De teljes alakos képet is tehetnél már fel.

na, megyek mert nagyfiam ide akar jönni...

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok!
Hoztam friss, mai pocakfotót is, mivel most így a végén már hetente csinálom. Képzeljétek, az elmúlt 1 hét alatt (mert hetente mérem a súlyom) fogytam 1 kg-t.

Akkor lesz holnap du tali? Mikor? Hol? Lemaradtam valamiről? Fagyi?

Ti hogy viselitek ezt az irdatlan meleget? Én nagyon nehezen. Pihegek egész nap. Beszereztem ma egy csomó homeopátiás bogyót is a szülésre, ami megkönnyíti a tágulást és szülés utén segíti a sebgyógyulást, illetve csökkenti a vérzést. Biztos, ami biztos. A csomag összepakolva, Ágika fülbevalója is már az alkoholban ázik. Szóval minden menetre kész.

Erzsike!
Tényleg nagyon csini vagy! És az a felső, nagyon szuper!
A múlt héten én is voltam egy kínai boltban, olyan jó cuccok voltak kismamáknak is, kár, hogy erre a 2-3 hétre már nem vehetek magamnak.

Gyöngyi!
Nem semmi, ami a fogaddal történt. Az ilyennel nagyon kell vigyázni, nagyon csúnya dolgokat tud művelni. Még jó, hogy idejében elmentél a dokihoz.

Titi!
Én ehhez a 2 eres dologhoz nem tudok hozzászólni, szerintem az én leletemre is rutinból írják rá a 3 eret, pedig 10000 Ft egy vizsgálat. Azért őszintén remélem, hogy nincsen semmi gond. Az amnio után pedig szigorú pihi, én úgy tudom, hogy kb 2 hétig!!

Bufo!
Rossz hír: mégsem költözünk :cry:

Akkor a képek:

Kép

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok,

Nem tudok sok időre jönni, csak a tali miatt irok!
Nem nagyon tudom követni, hogy akkor azért most lenne aki jönne Margitszigetezni holnap???

Ha jól tudom Verzsike jönne, Juci is ha minden igaz.
Eszter ugye te is?!
Mesi? Momo?
Bufo, te nem leszel itthon... :(
Zseppy? Egy Margitszigeti séta???
Éva? Mit csináltok holnap? Vivi boldog lenne a fiadtól!!! :)
Titi, ha jól emlékszem te is lefujtad ezt a hétvégét... :?:

Én arra gondoltam, hogy 4-5 körül talizhatnánk... Akkorra talán már nincs olyan tűző nap.

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Gyöngyi, Koda, Sziszike, gondolom ilyen rövid összefutásra nem érdemes feljönnötök... :(

Jaj, lányok, én már úgy beleéltem magam, hogy legalább páratokkal találkozok még 2 az 1-ben!!!
:roll:

Irjatok!!!

Pusz,
Ági
csné
 
 


Ági!
Én mennék holnap, csak Zsoltit nem tudom kire hagyni, vinni meg nem tudom, mert már nem merem a babakocsit emelgetni a BKV-n, gyalogolni meg nem tud annyit.
Hol lenne egyébként pontosan a tali?

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Mesi,
Én is úgy gondoltam, hogy nagyobb gyerekekkel együtt lenne jó amugy is a tali!!!
Nem tudsz úgy jönni BKV-val, hogy ne kelljen emelgetni a babakocsit? Árpádhídtól az új busz jön, azon nem kell emelgetni... Előtte metró??
:roll: :?:
csné
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: