Új privát üzeneted érkezett!

Meg ugye visszafelé számolva a mensitől,mindig 14 nap a peteérés időpontja.Legalábbis az orvos-válaszol rovatban mindenhol ezt olvastam,hogy a ciklus második fele mindig 14 nap.
Vendég
 


Nyulasz!:)
lehet kétszer ovulálni egy ciklus alatt, rokonunk pont így járt,volt egy középidőben meg egy a cilkus végén,és abból növekszik a babájuk!minden lehetséges,hiszen egyedüli dolog a természetet kiismerni és befolyásolni!:) akkor ez az utolsó teszten is halvány??

Pandácska!:)
ha lányka lesz,az már nem ilyen egyértelmű sok név forog fenn,de sokan leszavazták eddig.Miért szeretnek az emberek beleszólni???
akkor te is fiúcskát érzel?
Vendég
 


Viki,
Én már azóta mondom hogy fiam lesz amióta elkezdtük a lombikot de majd meglátjuk hogy mennyire vagyok megbízható :lol:
Vendég
 

 
 

Viki!
Akkor jó,én is úy olvastam,hogy előfordulhat egy késöbbi ovu,
Azok a tesztek,amiket délelött csináltam mind negák lettek,a halvány a reggelin van még ott.

Én meg lánynevekkel állok jól,de ha fiunk lesz,akkor lesz min gondolkodni. :D
Vendég
 


Pandácska!

Nagyon szép kis pandád van!
Gratula hozzá! :lol: :lol:

Vikimi!

Ne haragudj,hogy csak most válaszolok,de róka kóma beköltözött hozzám,és nem akar elmenni!
Te hogy érzed magad?
Sajna itthonról se tudok nagyon kimozdulni!
m. reni
 
 


Nyulasz,
teszt???

Reni,
Köszi :lol:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Micsoda izgalmak.....

Nyulasz!
Teszt? Teszt!!! Nagyon drukkolok!

Hajnóca!
Nagyon sajnálom... :( Dokival beszélsz? Mikor indulsz a következőre? Kitartás! Mindenkinek sikerül itt! Csak ki kell várni :evil:

Pandácska!
Nagyon szép a baba! :)
dezsina
 
 


Nyulasz,
Már nincs körmöm gyereeeeeeeeee :!: :!:
Vendég
 


Csatlakozom az elöttem szólóhoz! Nyulasz! Tessék értesíteni bennünket!!!!
dezsina
 
 


Lányok!
Nagyon el vagyok kenődve, tegnap óta fáj a pocim, ma reggel pedig elkezdtem barnázgatni! :( Reggel csináltam 1 tesztet, az egyértelműen pozitív lett, de nem értem akkor, miért fáj így a hasam? Reggel beszéltem a doktornőmmel, azt mondta, hogy ez természetes dolog, feküdjek, stb., de én nagyon félek!!!! :cry: :cry:
Volt valakinek ehhez hasonló?
donika
 
 


Donika,
Igaza volt a dokinak ez teljesen temészetes és sok esetben van ilyen. A hasam nekem is fájt sőt néha még most is fáj ezt jobb ha megszokod. Szedjél magnéziumot az javít rajta és pihenj. nyugi nem lesz semi baj gondolom ilyenkor milyen rossz egy pici sötét foltot is látni a bugyin de hidd el a barnázás tényleg gyakori.
Vendég
 


Donika!
Mindenképpen pihenj!!! Nekem Magne B6-ot és Utrogestant írtak fel. Az esetek 90% ban nem lesz baj!!!! Nyugi! Ha pozitiv a teszt nem kell izgulnod!
Sajnos nekem a csík is halványodott, tehát Neked, aggodalomra semmi okod :)
dezsina
 
 


Sziasztok!

Eddig csak olvasgattalak titeket, de ha nem baj, akkor írok is közbe-közbe.

ET+23.napon vagyok, és legutóbb ET+17. nap csináltam +tesztet, mert nagyon megijedtem, ugyanis én is barnáztam.
Már ET+10. nap elkezdődött vmi kis barnás, aztán másnap több, és akkor telefonáltam Győrbe, az Aspirin P. szedését abba kellett hagynom,és a Rutascorbin szedését javasolták, amitől abba is maradt a barnázás. Próbáltam elhagyni, azaz csökkentettem az adagot, de akkor újra kezdődött, így most is szedem;3*2. Valószínű az Utrogestantól van, mert felmarja a méhszáj nyálkahártyáját.(Remélem jól írtam.)
Rutascorbin igazából C-vitamin, és erősíti az erek falát. Ja, és sokat feküdtem.
Donika, pihizz sokat!Esetleg kérdezd meg az orvosodat a Rutascorbinról, hogy javasolja -e? Egyébként azt mondták Transzfer után, hasfájás, barnázás nem jelent semmit, ugyanúgy lehet attól pozitív eredmény! Persze én is egyből megijedtem.

Nyulasz, drukkolok nagyon! +++++++++++


Nekem most a derekam fáj, és fáradt vagyok, és aggódok természetesen.Még másfél hét az UH-ig, nem is tudom, hogy bírom ki addig.
O.
odett
 
 


Odett,
Ebben a Rutascorbinba hány mg C vitamin van? Gratula a teszthez mikor mész uh-ra?
Vendég
 


Ja már látom másfél hét múlva.
Vendég
 


Odett!

Jó hogy írtál! Erősítsd tovább a babás csapatunkat, hogy mi is kedvet kapjunk :)
Gratulálok a pozitiv teszthez és drukkolok az UH-ra!!!
dezsina
 
 


Szia Pandácska!

Igen, 28.-án megyek UH-ra, olyan soká.

Rutascorbin: 20mg rutosid(rutin)és 50mg azskorbonsav(vitamin); ez van a tájékoztatójára írva.
odett
 
 


Köszönöm Dezsina, aranyosak vagytok!

Még nem merem elhinni, és annyira félek..., hisz mindannyian tudjátok, ismeritek ezt az érzést.
odett
 
 


Odett!:)
gratula a tesztedhez, és szorítok veled az UH-ig.Ilyenkor nagyon lassan telik az idő,még talán lassabban mint amikor ET után várakoztunk.Rutascorbint nekem is szednem kellett,3x2 vel majd lassan csökkentettük le 3 naponta,2-2-1,2-1-1,1-1-1 és ezt a 16 hétnél hagytam abba,de néha még én is bekapok napi 1-t.
Kellemes várakozást és semmi izgalom!!!! :)

Donika!:)
csak a lányokat tudom ismételni a hasgörcs természetes hiszen nyúlnak a méhszalagok, az izmok,és ez így lesz a végéig!nekem most van megint egy ilyen időszakom,hiszen növögett a baba.Rutascorbint érdemes megkérdezned!Pihenj sokat igyál sok sok szénsavmentes ásványvizet!!!! :)

Pandácska!:)
nagyon a vonalzód,szépen látszik,hogyan fejlődik a babód. Hasad nem kezdett még növögetni? :)

Renike!:)
hajrá rókakoma! remélem ezen kívül minden rendben van nálatok.Mikor kell menned legközelebb dokihoz??? ahogy nézem Pandácskával szinte együtt haladtok,1 hét eltéréssel.Olyan jó!:)

Nyulasz????????

Dezsina!:)
:)
Vendég
 


Odett!
Hidd csak el és pihengess :) Örülök az újabb kismaminak :) :) Remélem többször benézel hozzánk és nem hagysz ki bennünket a jó hírekből!!!!

Vikimi!
:)
dezsina
 
 


Viki, bizony igazad van, ez az időszak lassabban telik :roll: , de jó példát mutattok, így muszáj türelmesen várnom! Addig is vadászom a tüneteket :wink: .
Reni a rókacsalád jó jel, én is várom.
Pandácska, tényleg nagyon jó a vonalzód!
Dezsina, igyekszek, igyekszek :) .
odett
 
 


NYULASZ!!!!?????
dezsina
 
 


Lányok! :D
Nagyon köszönöm a biztató szavakat, és tényleg megnyugtattatok, most már jobban is vagyok! :) A hasam hol jobban, hol kevésbé fáj, és néha úgy érzem, hogy totál fel vagyok fújódva, mint egy lufi. A barnázgatásom csökkent, a rutascorbint nem kérdeztem meg, azt nem szedheti bárki?

Odett! :)
Neked is köszi, érdekes, pont én is az ET+17 napon vagyok, nekem eddig egyáltalán nem volt a barnázás, és nagyon beijedtem, remélem igazad van, és nincs semmi gond! :D
Drukkolok neked a jövő hét szerdára, hogy minden ok legyen, egyébként Te kihez jársz?

donika
donika
 
 


Sziasztok!
Nahát,valakinek dolgozni is kell. :evil: Sajnos.
Köszi lányok,aranyosak vagytok.Reggelre semmi. :cry:
Nagyon rosszul aludtam,és hajnalban arra riadtam,hogy amikor hasrafordultam iszonyatosat belenyilalt jobb oldalon a petefészkembe.
Most délután másik fajta tesztet kaptam,kettő totál nega(25-ös),az egyiken viszont megint nagyon halvány csíkocska. :shock: :D (20-as)Próbáltam lefotózni,de úgy nem igazán láttszik semmi. :roll:
Reggelre már csak 25-ös teszt maradt,meglátom,ha azon is lenne valami,akkor megyek a dokihoz.
Vendég
 


Nyulasz!:)
remélem holnap jó hírrel jösz!Mennyire halvány?nem tudod felrakni a képet?tudod mi nők jobban látjuk ezeket,és szerintem itt mindenki nagy tesztszakértő lett az évek során!:)

Donika!:)
a rutascorbint nem vényköteles, tehát bárki megveheti, viszont a tájékoztatóján az van,hogy terhesség és szoptatás alatt orvosi utasításra alaklmazható. viszont mivel vitamin,biztosan nem káros.Én mminden stimumnál az első naptól kazdve szedtem.
Örülök, hogy megnyugodtál,így is kell,bár pont én mondom aki a mai napig el sem hiszi hogy van valaki a pocakjában?mindenért tudok izgulni!:) de te ne izgulj,pihengess,egyél azt amit megkívánsz. :)
Vendég
 


Nyulasz, továbbra is drukk++++++.

Donika, pihizz sokat! A Rutascorbint vény nélkül lehet kapni, de ilyen esetben az ember nem kapkodhat be bármit szerintem. Nekem ezt javasolták, így nyugodtan szedtem, bízva a jótékony hatásában.
Na ja, a lufit én is érzem a hasamban, már punkció óta, és úgy nézek ki , mintha legalább a 4. hónapban lennék.De, szorgosan mérem a haskörfogatom, és minden nap ugyanannyi. Talán ez is az Utrogestan mellékhatása?
Győrbe járok a Kaáliba.

Szedem az Elevitet is, Ti is?
Lehet, hogy attól vagyok mindig éhes,attól hízok? nem eszek sokkal többet mint eddig.
odett
 
 


Vikimi! :D
Olyan aranyos vagy, hogy így biztatsz, nagyon remélem, hogy ez a barnázás (még mindig itt tartok, tök béna vagyok), nem jelent semmi rosszat! :? Jobban mondva, most már ahogy folyik vissza az utro, nem fehéres folyik, hanem barnás. Bocsi, ha nyersen fejeztem ki magam! :) Szóval akkor ne parázzak, igaz?

Odett! :D
Nekem a puffadás időszakos, vagy fáj a hasam, vagy fel vagyok puffadva! Ha nem múlik a barna, akkor kérdezzzek rá a doktornőnél szerintetek? :oops:
Én most vettem a gyógyszertárba Gravida Béres vitamint, nekem annak idején az Elevittől állandóan "székelési" problémáim voltak! :? Ez most új, hát kipróbálom! :)
donika
 
 


Donika!

Én is ugyanígy vagyok/voltam, az Utro miatt lehet, ha nincs görcs, és nem élénkpiros akkor nincs gond, ezt egy nagyon kedves Segítőnk írta , mert én is megijedtem ám nagyon, és rögtön hozzá fordultam!
Azért én is parázok ám ezerrel, mikor érzem, h.folyik vmi, (bocs) de a c-vitamin óta semmi barnás,kopp-kopp.
Nekem az Elevit volt ráírva a kezelési lapra, azt javasolták, de én attól már egyszer felszedtem jópár kilót.Na mind1.
odett
 
 


Odett!:)
én eddig centrum maternát szedtem,az nagyon jó...most nem kaptam a gyógyszertárba így vettem elevitet,de nekem attól minden bajoom van..szédülök, hányinger így szerintem hanyagolom.Nekünk a Kaáliba eleve a maternát írják.
Egyik barátnőm az elevitet étvágynövelőnek szedte,hogy hízzon..lehet van benne valami! a haspuffadás nálam is megvolt, így nem tudtam eldönteni, hogy már a baba nő, vagy csak a stimu utóhatása..mára kezd egyértelmű lenni. :)

Donika!:)
lehet érdemes lenni megkérdezni a dokidat,csak azért is hogy megnyugodjál!!!!!! :) sokan vannak így hogy barnáznak,szokták is említeni szakirodalmak is főleg amikor esedékes lenne a menszi.Én szájon szedős utrot kértem,de amikor hüvelyit kaptam nekem is nagyon enyhén barnás volt(lehet a hüvelyfal sérül egy kicsit)
Szóval csak nyugi,nyugi,nyugi!!!! :) sok sok víz!!!!!Kép
Rutascorbinról még annyit,hogy Hajnoca kismamink is szedi néha,ha vérzik az orra...ami ugye gyakori kismamiknál.Erről Hajnoca tudna neked írni!:)
Vendég
 


Viki, igen a Matrenáról olvastam, hogy nagyon jó, ha elfogy az Elevit , lehet, hogy váltok is.
Mert olyan étvágyat csinál, hogy a keksz az ágyam mellé van készítve, és hajnalban felébredek, hogy éhes vagyok, már majszolom is, és azzal is alszok el :oops: .
De jó, hogy már látszik a pocid!
odett
 
 


Viki!

Próbáltam lefotózni,de nem láttszik azon.Ez még csak az én szememnek látható :wink: Elég halvány,de amelyiken nincs,ott kinézhetem a szemem,akkor sincs.
olyan,mintha meg akarna jönni,már tegnap is olyan volt,pedig ma a 10.napon vagyok. :?
Nagyon izgulok,és reménykedem,most olyan pozitív széria van.Bár nálunk icipici az esély,de sose tudni.Én amúgy is örök optimista vagyok,ki az aki mensi után is képes tesztelni :oops: :oops: :oops:

Odett!
Köszönöm neked is,is hatalmas gratula!
Donika!
Nyugi,ha Viki azt mondja,akkor főleg :lol:
Bizti minden rendben lesz,barnázgatás szerintem sem a világ vége.Nem postáznád nekem a teszted? :D
Vendég
 


Ja,és most megyek,de holnap is dolgozom ám,már fél 6-kor elmegyek itthonról,és csak délután jövök.Úgyhogy körmöket meghagyni :wink:
És mégegyszer köszi a drukkokat,köszi,köszi,köszi!
Vendég
 


Nyulasz!:)
ezt imádom én benned,ezt az optimizmusodat,hiszen amikor én voltam padlón hogy nem sikerült,te adtál reményt!!! nos elég hatásos volt!:) én is egy ilyen hatásos reményt bátorítást akarok neked küldeni!:)
valóban nagyon pozitív széria lepte meg a topikot,és nagyon remélem hogy minden egyes tagot elkap!:)
én akkor is azt mondom,ha halványan pozitív akkor az jó! mikor tesztelsz ismét?Holnap??? x-ben vagyok!:)

Odett!:)
a materna állítólag sokkal jobb mint az elevit,meg több benne a hatóanyag,meg kíméletesebb.(nálam legalább is.)
ha kekszet eszel az jó, legalább nem lesz hányingered ha felkelsz!

Pandus!:)
nagyon csendes üzemmódban vagy!:)

Jucmuc?????
Hajnoca!:) kismamink????

hajnóca????
Jobban vagy?

Backa!
nagyon nagy a csend felétek!:)

Zsani????
Vendég
 


Viki!
Reggel,ha kibírom addig :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Odett,
Most jöttem rá hogy én is 28-án megyek uh-ra :lol:

Nyulasz,
További drukkok+++++++++++
Vendég
 


Pandácska, de megörültem, hogy találkozhatunk, aztán megláttam, hogy Bp.-i vagy, és rájöttem, hogy mégsem :( .
Annyira még nem tudom, hogy ki hova jár, de igyekszem lépést tartani.
Nyulasz, én is ;én is nagyon szorítok+++++++++++++++++++
odett
 
 


Sziasztok Lányok!

Nyulasz!
Várom a jó híreket :)
dezsina
 
 


Kép
Vendég
 


Lányok!
Én ma olyan gyomorgörccsel keltem, felébredek, és rögtön az jut eszembe, hogy biztosan el fog menni, tiszta ideg voltam. Pedig ma kevésbé fáj a hasam, szinte alig, viszont a barna folydogálás még továbbra sem akar megszünni, hogy a fene vinné el!!! Tegnap mondta a doktornő, hogy ne izguljak ezen, mert ez egyáltalán nem furcsa, de mikor hagyja már abba?:shock:
Olyan jó, hogy létezik ez a fórum, egyébként bediliznék!

Nyulasz! :D
Szerintem túl korán csináltad a tesztet, ET+10. nap? Próbálj várni 2 napot, és biztosan ott lesz a 2 csík! :P
donika
 
 


Donika,
Nyulasznak nem is volt lombikja hanem mensi plusz 10 nap mert nem mensiset rendesen és ezért gondolja hogy babás. Amúgy meg azzal hogy idegesíted magad többet ártasz mint a barnázás! ha a doki azt mondja hogy minden rendben lesz akkor tessék rá hallgatni mi is azt mondjuk hogy nincs baj! Bízzál a babádban ha már ő bízik benned és téged választott akkor veled akar maradni :wink:
Vendég
 


Donika!
Tessék már megnyugodni :wink: Ha ott van a csík és érzed a hasad akkor a baba is ott van :!: Ne gondolj már mindig a rosszra :!: Tessék optimista lenni! Ott van az a baba :!: :!:
dezsina
 
 


Pandácska, Dezsina! :D
Köszi, aranyosak vagytok!
donika
 
 


Sziasztok

Donika
Tényleg ne parázz!!! A rutascorbint én is szedtem a Mátéval 3 hónapig a vérzésre, szerintem is nyugodtan szedheted. Sőt februárban mikor elkezdtem vérezni, akkor ismét azt mondták a Kaáliba, hogy szedjem azt. Nem írom most le újra, hogy én mennyit véreztem a Mátéval, de ha vissza keresed, akkor meglátod, hogy nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, mert a Máté is megszületett.
Bizti minden rendben lesz!!!

Odett
Én is a győri Kaáliba járok (remélem már csak jártam :) ). Ki a dokid ott?

Viki
Megvagyok, hétfő óta dolizik a férjem, igy enyém a Matyek egész nap, de azt hiszem ez jót tett nekem. Már nem figyelgetem magam, pihizni nem tudok a Mátéval, szóval mindent úgy csinálok, mint a beülti elött. Meggyőztem magam, ha megakar maradni a baba, akkor igy is megfog :lol:

Nyulasz
Igzulok ám én is érted!!! Én is ilyen tesztelős vagyok. Holnap még csak a 9. napom lesz, de ha lenne itthon teszt, akkor már megcsinálnám :roll:

Kérdezek egy butát.....ha ikrek vannak a pocakban, akkor ugye magasabb a hcg szint....akkor elvileg a teszt is hamarabb kimutatja a két csíkot? :oops: Nem bírok már magammal :lol:
Vendég
 


Donika
137. oldal a Reninek írtam, ha érdekel :wink:
Vendég
 


Zsani,
nehogy teszteljél ne idegesítsd magad egy negatív eredménnyel ez nagyon korai!!!
Vendég
 


Pandácska
Nem tudok tesztelni a 10. napnál elött, mert nincs itthon teszt :roll:
Egyébként meg, ha negatív lenne, akkor arról is meggyőzőm magam, hgoy korai volt :lol:
Vendég
 


elöbb akart lenni ....
Vendég
 


Sziasztok!

Zsani, Kőrösi Dr. az orvosom, de a transzfert Boga Dr. csinálta, mert Ő volt ügyeletben, ugyanis szombati napra esett a beültetés napja.
És neked ki az orvosod?Bocs ha már írtad, nem emlékszem.
Szerintem is korai még a teszt, bár én is a 11.nap teszteltem először, és igen haloványka lett először. Nem is tudtam mit gondoljak, csak nézegettem,aztán pár nap múlva az is jól besötétedett , de akkora már sorozatot csináltam a tesztekből.
Végre kiélhettem magam, már kb. egy évvel előtte tudtam felesleges tesztelgetnem, és addigra elegem lett a nega tesztekből.
Az ikres hcg szinthez nem tudok hozzászólni, elvileg akkor többnek kellene termelődni, de nem tudom. Talán csak jóval erősebb a korai teszt, és nem halvány ,talán.
Zsani Neked is megy a drukk!
O.
odett
 
 


Köszi lányok.De ma semmi.Bár nem volt ugyanabból a tesztből itthon,ami tegnap is halvány lett,de már a gyengébben is kellett volna valaminek láttszani.Persze még egy utolsó napot adok magamnak,holnap reggel,és utána megpróbálok felébredni.Pedig már úgy elterveztem mit fogok itthon csinálni. :shock:
Útálom,hogy még 2 hónap van a lombikig. :evil: És addig meló :evil: :evil:

Donika!
A te babódnak most egy nyugodt anyucira van szüksége,megértem az aggódásod,de ha a doki is azt mondja,akkor tényleg nyugi.Ott van,kapaszkodik és esze ágában sincs másképp tenni.Pozitív gondolatok!!!
Beszélgess sokat hozzá,bár gondolom ezt úgyis teszed. :wink:

Pandácska jól írta,én most extra bónuszra vártam,mensi után. :lol: :lol: :lol:
A jelek akkor is furik,de úgy látom a csoda még várat magára.

Zsani!

Én pont ilyen vagyok mint te,ha negatív,akkor ráfogom,hogy még korai. :D
Nagyon szorítok,nemsok van már hátra.
Vendég
 


Zsani! :)
Köszi a biztató szavakat, visszaolvastam, hát tényleg nagyon akart az a kisfiú, nem adta meg magát! Biztosan tündéri pofa! :D
Semmiképp se csinálj tesztet a 11. nap előtt, én akkor csináltam. Emlékszem reggel felébredtem, és mintha nem is én lettem volna elkezdtem nyitni a tesztes dobozt, stb, aztán megjelent a szokásos 1 csík, akkor gondoltam várok, 2 perc múlva már ott volt a 2. is, nagyon boldog voltam! :D

Nyulasz! :D
Neked is köszi, olyan aranyos vagy, bízzunk benne, hogy a pocidban már ott lapul egy kis picur!:D
donika
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?