Sziasztok!!!!
Hé csajok,itt meg mi van????Kedves idelátogatók!!!Azért nem hiszem,hogy Sziszi rosszat akart volna azzal,hogy tanácsot adott,ha így érzitek,akkor tényleg buták vagytok.....hűha,ezért majd mit kapok
Katám!!!!!!Emlékszem,amikor a múltkor babás voltál,akkor is írtad,hogy sokat öklendeztél,pl.a marketban a halszagtól....úgyhogy nagyon várom azt a tesztet!!!!
Málna,szerintem sem kell elkeseredni,még bármi lehet,főleg,hogy ez egy nagyon jó hő!!!!!!!!
Gabi...olyan édesek ezek a te gyerekeid!!!!Imádnivalóak....amikor ilyen csini kiscsajt látok,én is már nagyon szülnék újra egy lánykát!!!!!A medence...apa alig várja,hogy megvehesse a fiacskájának az első medencéjét!!!!Szerintem ő jobban fogja élvezni,mint a gyerek!!!!
Na tegnap kipróbáltam evés után a hársfateát....egy kicsit ivott a cumisüvegből,aztán nagy szemeket meresztve kifolyatta a szája sarkából az összeset a nyakába...jó...gondoltam még egy próbát megér kispohárból....az is mind a nyakába ömlött,pedig tud inni így is,csak nem akar!!!!És aztán jött a bónusz:addig öklendezett,amíg vissza nem hányta az összeset!!!!!Ugyanezt a mutatványt csinálta a múltkor,amikor vizet próbálta belekönyörögni!Egyszóval,teljes csőd...ez a gyerek nem fog cumizni,csak a mell kell....hát ez van,csak hát ilyen melegben....kellett volna neki egy kis plussz folyadék!
Viki,köszi,nekem is az az egyik kedvencem!!!!!!
Zsizsi,drága,ne keseredj el,mert legalább már jók a ciklusaid!!!!!Köszi neked is a dícséretet,teszek majd még egy mosolygósat,ha megtalálom,hogy apa hová mentette!!!!
Többi anyuka,merre vagytok???
Gondoljatok ránk holnap,megyünk első nagy utunkra....10-kor indulunk és szerintem csak 8 körül érünk haza...kemény egy menet lesz!!!!!
További szép napot mindenkienk