Új privát üzeneted érkezett!

Lányok a tesztet nem tudom mikor fogom megejteni.
Reggel nagyon görcsölt a hasam és több volt a barna folyásom is de szerintem ez a reggeli felkelés miatt volt.
Most voltam kinn megnézni és most alíg van.

:roll:

Kép

Kép
raniko

Galéria
Gratulálok kismama!
Ne izgulj, szerintem a 3 babócának kicsi az esélye. 1 vagy kettő lesz. Nekem a 12. napon 635 volt, és egyedül volt a kicsike.

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok

Végre megvolt az első konzultáció Krizsa dokival nagyon szimpatikus már most többet mondott mind 5 év alatt 4 doki megnézte a régebbi hormon leleteimet és ott van valami gubanc, mennem kell inzulin rezisztenciára elvileg novemberben lessz a lombik addig meg kiderítjük a többi dolgokat.Találkoztam harcikával is nagyon aranyos segítőkész.Úgy hogy ma jó napom van.

GRATULÁLOK GALÉRIÁNAK.
kõszegi bea

Bea. Örülök, hogy neked is jó volt az első tapasztalatod és haladtok végre a CÉL felé!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Csajszik! :D
Itt vagyok már, Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a drukkokat, úgy néz ki sokat segített, és folytatom a babaesőt! :P
A HCG 432 lett, a dokinő is nagyon örült, olyan kedves volt! :D
Nagyon boldogok vagyunk, de azért majd az UH után lesz teljes a boldogságunk, remélem minden rendben lesz akkor is! :D

Ranikó! :)
Egyébként én a 11. napon teszteltem, egyértelmű 2 csíkos volt, de tudom, hogy valakinél csak később ágyazódik be, és nem mutatja ki a teszt!
Én is nagyon drukkolok Neked! :)

Galeria! :P
Szuper, ÉLJEN!!!! :P :P :P 2 hét múlva minden kiderül, hányan vannak, igaz? Mikor kell menned?

Angel! :D
Nagyon jó nyaralást kívánok, biztosan jól fogjátok magatokat érezni! :) A napszemüvegedet itthon ne felejtsd! 8) [/u]
donika

Most olvastam vissza alaposan, az újaknak üdv., sok sikert kívánok! :D

Fendike! :D
Te hogy állsz? Mikor kezded a Gonalt? Nagyon fogok neked drukkolni! :)

Babaimádó! :)
Örülök, hogy már jól vagy, nagyon sajnáltalak, de a pozitív hozzáállás nagyon fontos, ez tuti! :P
Mikor derül ki, hogy lombik vagy inszem lesz?

Plutyk! :)
Te hogy vagy? Neked is ezerrel megy a drukk!++++++++++++++++
donika

Sziasztok Lányok!

Hazaértünk és 4 embrikét hoztam haza a pocakomban. Remélém ők jobban ragaszkonak majd anyucihoz mint az előzőek. Most már én is kérek ragacsokat.

Galéria:
Harcika mondta a jó hírt és NAGY-NAGY GRATULA NEKED!!!!!

Visszaolvasok

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok lányok!

Most olvastam vissza mennyi minden történt.

Galéria: :P
Nagyon nagyon és őszintén gratulálok.Vigyázz magatokra!!!

Donika: :P
Neked is nagy gratula.

Nyuszipuncs:
Mennek a ragacsok.++++++++++++++++++++++++++
Reméljük segít és az embrikék jól érzik magukat odabent. :wink:

Niko:
Szia.Itt még én is új vagyok.Szintén Kovács dokihoz járok,nagyon rendes orvos.Reméljük előbb utóbb mi is csatlakozunk a babásokhoz. :?

Angel:
Nagyon jó utat nektek.
kriszta73

Köszönöm mindenkinek a gratukat:):) De majd az uh után, ha minden rendben lesz, akkor virtuális bulizunk:):)

Donika :lol: :lol: , nagy nagy nagy gratu Neked:):) De örülök, hogy egyszerre és együtt:):) Mikor voltál???
Azt hittem milyen magas a szintem de szépen rámlicitáltál:):) Pedig már kezdtem magam beleélni, hogy ketten vannak, de akkor ezekszerint ennél nagyobb eredménynél is volt, hogy egy baba volt.
Neked hányat ültettek vissza?

Nyuszi most akkor HOzzád küldjük a sok ragacsot aztán várjuk a hasonlóan jó híreket:):)+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én 29-én megyek reggel uh-ra, Donika Te? Neked hanyadikán volt a beülti?
galeria

Bea :D ez olyan terheléses cukor féle?? Mert én is voltam azon ahol meglepő eredmény jött ki, és kaptam rá gyogyit azóta sokkal jobban vagyok, és sztem többek között ennek is köszönhető a mostani siker. Endokrinológushoz jársz?
galeria

Fendike , Sannah, Fanni , Baba : Köszi a drukkokat s bízom bene hogy ez bejön.

AQngel:
Jó utat és jó pihenést kívánok neked . Mire vissza jösz tele leszel energiával.

Galéria:
Már biztos nem voltál ott mert Harcika bemutatott volna. Csak a vérvételi eredményedet mondta. Ha van ott topikos akkor szokott szolniKöszi a ragacsokat

Csiperke:
Köszi a drukkokat valóban szépeket kaptam vissza. 1db morullát, 2db 8 sejtest és 1db 4 sejtest.

Raniko: Drukkolok neked+++++++++++++++++++

Donika: Nagy gratula neked is

Kriszta: Köszi a ragacsokat

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Nyuszi, mi az a morulla??? Hogyhogy négyet raktak vissza?
galeria

Na érdemes volt még utoljára egyet villámbenézni! :wink:

Donika,
gratulálok!!! :D

Nyuszi,
neked egy kellemes adag tapidrukk! :D

Augusztusban követlek benneteket! 8)
angel37

GRATULÁLOK DONIKA KISMAMIHOZ!

Jó sokáig várattál minket ezzel a fantasztikus hírrel :)

Köszi a drukkokat, de nekem most nincs olyan jó kedvem.
Kezdek átmenni egy pesszimista hullámvölgybe magammal kapcsolatban. Már tegnap kezdődött, amikor a főnököm váratlanul felhívott (másfél hete már táppénzen vagyok). De nem azt kérdezte, hogy érzem magam, hanem kifogásolta, hogy nem olvasom a céges emaileket, nem írok naponta jelentést, nem jók a májusi eredményeim. Gondolkodjak el a jövőmön, ha itt akarok tovább dolgozni, és ha már úgyis ráérek - hiszen fekszem egész nap - írjak tervezetet arról, hogy milyen lépéseket szándékozok tenni az eredményeim javítása érdekében. Teljesen kiborultam ezen, (szerintem a baba meg is gondolta magát) és felhívtam pár ismerőst, tudnak-e nekem állást valahol.
Persze nincs sehol.

Ezen kívül én vagyok a következő tesztelő és ha a statisztikát vesszük alapul, most egy negatív eredmény következik. :(

A beágyazódás érdekében már nem tudok tenni semmit, hiszem mostanra már vagy itt maradt velem, vagy már tuti nem.

Szóval ez a helyzet. Ebből hogy másszak ki?
plutyk

Plutyk, nem szabad!!! Pont ezek után jön majd egy picurka aki miatt össze kell magad szedni és tovább lépni!!
Mi a foglalkozásod? Hol dolgozol most??
galeria

[quote="galeria"]B írta:galeriaea :D ez olyan terheléses cukor féle?? Mert én is voltam azon ahol meglepő eredmény jött ki, és kaptam rá gyogyit azóta sokkal jobban vagyok, és sztem többek között ennek is köszönhető a mostani siker. Endokrinológushoz jársz?

Nekem Krizsa doki ajánlott egy orvost a Bajcsi korházban már beszéltem is a dokival.hát igen ez terheléses cukor Krizsa mondta hogy ez is állhat annak a hátterében hogy eddig nem sikerült spontán.Furcsa hogy 4 orvos ezt nem mondta eddig,pedig elég sokszor nézték már a hormon szintemet és mindeggyiken ilyen volt.De most új orvos új remények.
Augusztus 6.-án megyek Krizsához és addig minden vizsgálatot meg kell csinálnom a leletektől függően fogja megmondani mi lessz a következő lépés.

Minden kismaminak nagy gratula.
kõszegi bea

Galeria: Orvoslátogató vagyok 6 év tapasztalattal, dietetikusi és közgazdász diplomával.
Most mindenfelé nagy leépítések vannak, mindenki örül, ha megtarthatja az állását.

Nyuszi! Hűűű! Készülj a ikrekre! :)
plutyk

Bea:) én is így jártam, új doki mert előtte senki nem gondolta rá, mentségükre legyen mondva, nekem nem látszódott semmi a sima leleteimből. DE új doki és egyből siker, persze ehhez még kellett sokan mások is nem kevésbé kicsiny szakértelemmel :lol:

Plutyk, azon a téren nem tudok segíteni sajnos:(
galeria

Plutyk, Angel, Nyuszipuncs, Galeria, Kriszta! :P
Köszönöm, kedvesek vagytok! :P

Nyuszi!
Miért kellett 4 emrikét visszatenni, az orvosod javasolta? Pihenj sokat, és továbbra is (bár bizti tudod), sok fehérje, és folyadék! :D

Plutyk!
Hát nem szép a főnöködtől, hogy ilyen szavakkal illet, irgum-burgum! :? Igenis nagyon számít még most is, hogy nyugodt, és kiegyensúlyozott legyél, ne hagyd, hogy felbosszantson!
Én is bementem már a héten a munkahelyemre, bár az én főnököm nagyon kedves volt!
donika

Donika :D
szép szám :lol: :lol: drukkolok az UHig.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok!!

Ritkán szoktam írni de folyamatosan olvaslak benneteket !!!

Galeria, Donika!! :D :D :D

Szívből gratulálok!

Raniko!!!

Nem feladni, még bármi lehet!

Plutyk! :(

Rossz dolgok után mindig jönni kell a jónak!! A embrike nagyon jó helyen van ott nálad eszébe sincs meggondolnia magát!!!
beu9

Sziasztok!

Galeria! Donika! Gratula!!!!!!!!!!!!!

Nyuszi! Nagyon szorítok Neked!++++++++++++++++++

Angel! Jó pihit!

Fanni, Orsi, hogy vagytok? :lol:

Remélem, mindenki jól van és most már csak szép magas hcg-ék és babák születnek. :lol: :lol: :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Raniko! Neked is megy ám a drukK!!!!!!!! ++++++++++

Baba! Hogy vagy ?

Kép
hanna30

Donika!
GRATULÁÁÁÁÁÁLOK!
hát ez szuper, vhogy gondoltam, hogy sikerülni fog
és ilyen szép szám, készülj a babákra :D

hétvégén kell megjönnie, utána 3.nap kezdem a gonalt
te mennyi szabit vettél ki?? ill. mennyit pihiztél??
próbálok pozitív lenni, de így nehezebb, hogy az 1. nem sikerült.. :(

Nyuszi,
hajráááá bébikék!!! :D

Plutyk,
most próbálj nem stresszelni!!!!
de azért tényleg szörnyű ez a helyzet, hogy így ki van szolgáltatva az ember...
_ismeretlen_

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
fanni73

Fanni

Tudom mostanság nem irogatok, de aztért veletek vagyok! Kivettél a táblából, nem kerülhetnék vissza? Olyan jó lenne!
buborék5

Most olvasom mennyi kismamink lett hirtelen! :D

Gratulálok nektek, vigyázzatok magatokra!

A zebrásodás elött állóknak pedig sok sikert kívánok!
buborék5

Donika!!Ez fantasztikus, hogy neked is sikerült! Nagyon sok gratula!!
Húúú..itt aztán tényleg babaeső van!!!!!!!!!!!!!
Köszi az együttérzést, de már próbálok előrefelé nézni. Elkezdtünk készülődni az esküvőnkre, így egy kicsit ez is elvonja a figyelmem, bár szinte már mindent elintéztem és megszerveztem:-))...
Majd júl. 23-án megyünk a Kaáliba és akkor kiderül, hogyan tovább..Én inszemre tippelnék a magam részéről...

Nyuszi!!Húúú 4....aztamindenit( :) ), ez ám a bátorság!!! Nagyon szorítok, hogy sikerüljön és egy kamionnyi (20 t-ás!) babaragacsot küldök neked!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Buborék! Tényleg nagyon eltűntél!

babaimádó
Kép
babaimado

Buborék!
Dehogynem. Kerestelek, mert talán júniusra (?) voltál beírva, s még nem jelentkeztél, nem tudunk Rólad semmit.
Mi van Veled?
Fanni
fanni73

Baba!
Lagzi lesz? Az nagyon jót fog tenni a lelkednek! :P
Puszi,
Fanni
fanni73

Sziasztok!

Hú de jó Baba lagzi lesz?? az nagyon jó, mikor és hol??? annyira szeretem az esküvőket:):)

Raniko, mi újság??

Fanni köszi a táblaszerkesztést, reméljük ott is fogok maradni, ma reggel megint volt olyan valami és olyan rossz érzés, bár nem idegesítem magam rajta!!
galeria

Donika
Szívből gratulálok! Csodás HCG szint!

Lányok, nagy-nagy örömmel látom, hogy hosszú hónapok után beindult a babaeső :D utoljára ősszel volt ilyen, mikor sorra mindenkinek összejött :D Olyan szuper :lol:

Kép
Kép
emma1976

Jó reggelt mindenkinek!

Magamról annyit tudok csak írni, hogy talán július-augusztus környékén megyünk ismét.
Tegnap láttam a TV-ben, hogy három hónapos várólista van. Ez igaz?

Baba

ESküvő! Ez szuper! Remélem olyan lesz az a nap amilyet szeretnél! :D

Fanni

Tényleg köszönjük neked a tábla szerkesztését!

Szép napot mindenkinek
buborék5

Igen, esküvő. de nem olyan lakodalmas, hanem csak szerény. Kis körben, polgári esküvő. utána a szülőkkel és a testvérekkel egy éttermi, későebéd koradu.. Nekem az a 2. és remélem végleges házasságom, így a nagy haccacárét egyszer már átéltem:-)

Galéria: Pesten és szept.elején.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Csajok!

Galéria: Donika:
A morulla az 32 sejtes és másnéven szedercsirának is nevezik ha jól tudom. Azért kaptam vissza négyet mert 6 petesejt osztódott ebböl volt 1db morulla, 2db 8 sejtes , 1db 4 sejtes, 2db 2 sejtes. A 3 legszebb az adott volt hogy visszakapom de a 2 sejtesek nem biztos hogy eljutnak a fagyasztási állapotig így dilemma volt hogy az 1db 4 sejtessel mi legyen? 1-et nem fagyasztanak. Ezért döntöttünk úgy hogy akkor a 4 sejtest is visszakapom.

Angel:
Köszi a drukkokat. Hajrá augusztus! Addig meg élvezd az életet, Kiránduljatok , utazzatok. Biztos szép hely ahová most mentek

Plutyk:
Ne foglalkozz most a főnököddel. Most a baba a fontosabb. Az én főnököm sem külömb. A korházi légkört ismerem én is ott dolgozom. Együtt érzek veled. Ikre? Hát egy kettes ikreket bevállalok.

Kőszegi Bea: Krizsa doktornál jó kezekben vagy. Kitartás!

Hanna: Köszike Hogy vagy?

Fendike:
Akkor a jövőhéttöl már neked is kezdődik és lehet szurkolni. Köszi a drukkokat

Buborék: Köszi

Baba:
Nagyon aranyos vagy köszi szépen. A ragacsokra igényt tartok. Lagzi! De Jó az olyan izgi. Olyan jó hogy már ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz. Az ember nem mindig találja meg elsőre az igazit. Van amikor évek telnek el mire rájön. Én sem. Nekem is második ez a házasságom.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok!

Nyuszi, szorítok Nektek nagyon!

Baba, egy esküvő az nagyon jó, gratulálok!

Bea
beacs

Lányok, úgy érzem, kijöttem a hullámvölgyből!!! :D
Még annak ellenére is, hogy a felettem lakó ma reggel fél 8-kor nekiállt lakást felújítani, csempét leverni és falat fúrni. Felmentem érdeklődni, meddig fog tartani - egy hétig!!! Nem hallatszik be a fórumra??? Szétmegy az agyam.

Fanni, köszi, hogy újra feltetted a listát, jövő héten én is ott szeretnék lenni a zebrások között!

Augusztusban nekünk is esküvőnk lesz, kicsit többen leszünk, mint Babáék, 160-an... :oops: :) Bár mostanra már meggondoltam magam a létszámmal kapcsolatban, de már késő, nyakig benne vagyunk.
Ha nem úgy alakul a babaproject, mint terveztük, legalább akkor sem fogok annyira szomorkodni. :)
plutyk

Plutsk! De jó! Gratulálok!

babaimádó
Kép
babaimado

Plutyk!Bocsi

babaimádó
Kép
babaimado

Icsilya!
Köszi, aranyos vagy! :)

Fanni, Beu, Emma, Mindeni! :D
Köszönöm, de majd az UH után lesz teljes a boldogságom! Annál is inkább, mert bár tegnap óriásian jó hírt kaptam, viszont az éjszaka meghalt valaki, aki nagyon közel állt a szívemhez, így szomorú is vagyok! :cry: :cry:
donika

Szia Nyuszi!

Köszönöm nagyon jól vagyok. :D
Nagyon szorítok Neked!!!!!!!!!++++++++++++++++

Kép
hanna30

Plutyk, de jó nagyon örülök, hogy jól vagy, Te mikor mész vérvételre? 160-as esküvő az nem semmi. Én négy hónaposan csináltam végig egy 70 fős esküvőt, de az sem volt semmi, viszont nagyon jó én nagyon élveztem. Irigykedem is most :lol:

Donika, őszinte részvétem. Milyen a sors, minket is most hívtak fel, hogy tegnap meghalt egy viszonylag közeli rokon. Annyiszor eszembejut, hogy valahogy mindig így van amikor jön egy picurka akkor megy valaki :cry: Sajnálom :cry:

Baba olyan jól esik, hogy itt vagy és velünk örülsz:) Én nem tudom egy ilyen szomorú dolog után, hogy tudnék magamra találni:(

Köszi Nyuszi a leírást, akkor én is olyat kaphattam vissza, már nem számozva voltak, mint a többiek a 8x3-asok, hanem valami szöveg, hogy négy naposnak megfelelő vagy valami ilyesmi:) Viszont akkor sem értem, hogy hogy ennyire csak kettőt akart nekem visszaadni.

Betti a Kaáliba mondta, hogy a héten talán szerdán is szinte (egy kivételével) csak pozitív vérvételek voltak:):):)
galeria

Galeria:
22.-én, pénteken megyek, délre szerintem kész is lesz az eredmény, majd fent maradok párom szüleinél Pesten, onnan megírom nektek az eredményt. Teszteljek itthon? Ne teszteljek?

Ma nézegettem magam a tükörben, mintha "megasszonyosodtam" volna csípőben és mellben... persze, ez marhaság, csak az Utrotól feszülnek a cicijeim, a hasam meg a sok fehérjétől nagy.

Priviben lennének kérdéseim a lagziról, nem akarom a többieket ezzel fárasztani.
plutyk

Sziasztok!

Nagyon megindult a babaeső. :D

Kép
hanna30

Babavárós topicban olvastam:

Elküldve: 2007 Június 15 Péntek - 18:09

--------------------------------------------------------------------------------

ORSI HÍRADÓ!
2007.06.15-ÉN MEGSZÜLETETT LILI.

Közelebbi paramétereket nem tud még az anyukája (Orsi). Sürgösségi császár lett a vége (2 óra körül) mert a köldökzsinor a kicsi nyakán volt. Barna a haja a lányzónak.

Nem tudom mást hogy altatták vagy gerinc. Majd jön és a többit ő biztos elmeséli.

Gratulálok Orsi!

Kép
hanna30

Köszi Hanna az infót.

Icsilya: Nagy -Nagy gratula. S sok boldogságot a babázáshoz.

Galéria: Szivesen. Jól vagy?

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Lányok Kiscsillagról tud valaki valamit? Olyan rossz hogy nem jelentkezik!!!

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Nyuszi!

Elloptam az infót a másik topicból. :lol:

Kép
hanna30

Nyuszi!

Tegnapelőtt beszéltem vele. Ma sms-eztünk.
Jönni fog majd.

Kép
hanna30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?