Új privát üzeneted érkezett!

Hajnóca sajnálom de azért nézd meg majd 17. napon is. Nekem anno egyértelmű volt, mert nekem már 12. napon megjött.

Dezsina sajnálom, hogy letört az, hogy megjött, de ez azt jelenti, hogy hajrá.... :wink: , nálatok az nagy elöny, hogy mindkettötök egészséges, és nagy esély van a spontán babásodáshoz. Méhpempő kapható kapszula formában is. Jövő héten konzoltálok egy Forevoros( tudom, hogy nem így kell leirni, de lusta vagyok megnézni, hogy kell leírni :oops: ) nővel aki felvilágosít, hogy mit kell majd szednem. Valószínűleg aleoverának a berryjét fogom inni, ja meg méhpempő kapszulát fogok szedni.

Vimiki, hát fogyás ügyben el vagyok keseredve, mert ahhoz képest, hogy hétfön még 1 kg-mal kevesebb voltam az eredeti súlyomhoz képest, most 1 kg-mal vagyok nehezebb a kiindulási súlyhoz képest :oops: , egyszerűen nem értem.

Kép

csibe
csibe32
 
 


köszi csibe!
hajnóca
 
 


Hajnóca!
köszönöm a visszabátorítást :)
Valóban borzasztóan sok az egy év alatt 4 lombik! Te jó Isten! Hogy bírtad ki!
Nekem az első tavaly szeptemberben volt, a második februárban. A stimu ugye már januárban elkezdődött és nagyon kivoltam tőle utána. kaptam egy ilyen allergiás kiütéses akármit, amitől iszonyúan megszenvedtem. + hólyaghurut :evil: :evil: :evil:
Örültem is, hogy most fél évet kihagyhatok. Igaz, hogy paráztam, nehogy behozzák a törvényt a nyáron. Tudod, hogy csak 2 lombik lesz... Én is ugyan így érzek, hogy ez egy nagy versenyfutás! És nem csak a törvényekkel, hanem az idővel is! Tényleg kell a pihenés, kell a fél év két lombik között... Persze, ha lett volna lehetőségem a hülye türelmetlen eszemmel én sem vártam volna fél évet, hanem mennék már a jövő héten. Nekem a februári beülti "ajándék volt, mert áprilisra volt időpontom, csak valaki lemondta.
Majd meglátod holnapután... Remélem nem kell ezen gondolkodnod!
Lehet Neked is jó lesz egy kis kihagyás, habár csak akkor lehet kibírni, ha tényleg valahogy be bírjuk beszélni magunknak, hogy nem lehet csak a babával foglalkozni. Én most estem ki ebből és probálom meggyőzni magam.
Örülök, hogy egy kicsit könnyebb, ha kibeszéled magad. Ezért is kell ez a topic. Igy könnyebb. Én is fogok nyafizni még, majd meglátod. És akkor nagyon kell a biztatás......

Csibe!
Lehet, hogy yo-yo-zol? Mindent meg lehet állni, csak a kaját nem :evil:
Nekem bevállt: Mindent ettem amit kivántam, csokit is, de vacsorát nem. és kólát sem ittam (nekem ez a gyengém, meg a majonéz) és kenyeret sem ettem csak reggel. Igy ledobtam 3 kilót 3 hét alatt. Lassan de biztosan. Aztán persze visszahíztam.... :wink: rajtam 10 kiló van. :lol:
dezsina
 
 

 
 

Csibe!
Mi az a Forevoros????
Hol lehet kapni a kapszulát és az mire jó pontosan?
dezsina
 
 


csibe!

A fogyiról tudok neked mesélni!
Én annak idején elkezdtem fogyizni,de az első 3hétben nemhogy fogytam hanem híztam is!
Teljesen elvoltam keseredve!
Utánna a dietetikus barátnőm elmagyarázta,azért mert az anyagcsrém le lassul,és a tartalékot használja.
Na ekkor mondta a barátnőm,hogy ne adjam fel!
Majd beindul.
Én akkor 6hónap alatt 26kg fogytam.
Utánna sokáig nem jött vissza,de sajnos,mivel hízásra hajlamos vagyok a rengeteg hormontól sok visszajött!

KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
m. reni
 
 


Sziasztok!

Hétfőn volt a visszaülti, most 37,5 a hőm. Lehet ez a beágyazódástól? Vagy benyaltam valami nyavaját? Akkor vége minden reménynek :cry:
Na hari, hogy nem jövök, de fáj a hasam is, nem vagyok túl jól, inkább pihizek amennyit tudok.
Vendég
 


Aranyosak vagytok lányok, hogy biztattok lányok. Fogyinál is látszik már a kor, hogy semmi se a régi :cry: .

Dezsina ezekről beszéltem:

Aloe Berry Nectar

Az Aloe Berry Nectar tartalmazza mindazon vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat és enzimeket, amelyeket a már ismert Aloe Vera Gél is tartalmaz, de ez esetben mindezek kedvezô hatása kiegészül még a tôzegáfonya és alma jótékony hatásaival.

Népszerűségét a vizeletkiválasztó szervek tisztításán túl most a tôzegáfonya magas C-vitamin tartalma is növeli. Ezen kívül a pycnogenol természetes forrása, amely erőteljes antioxidánsként, különösen hasznos a kollagén szint megtartásában.

Az almalé A- és C-vitamin, valamint kálium és pektin tartalma miatt nagyon fontos. Az Aloe Berry Nectar étkezés mellé, vagy önmagában is fogyasztható. Kellemes aromáját és ízét a természetes, friss tôzegáfonya és az édes, érett alma adja. A hozzáadott természetes gyümölcscukor, a fruktóz teszi édessé, valamint a felnôttek és gyermekek számára is kedvelt itallá.


Royal Bee Jelly

A Royal Jelly a méhek garati mirigyébôl származó tejszerű váladék. Ezzel a nagyszerű táplálékkal, mely enzimekkel van vegyítve, táplálnak minden méhkirálynônek szánt méhet. Ez a méhkirálynô különleges tápláléka egész életén át, mely segítségével 3000 petét képes lerakni naponta 6 éves élettartama alatt. A dolgozó méhek, melyek a szokásos mézet eszik, csak 4-6 hétig élnek.

A Royal Jelly A-, C-, D-, E-vitamint tartalmaz. Gazdag természetes tárháza a komplex B-vitaminskálának. Fô összetevôje a B5 vitamin (pathothenic acid). A Royal Jelly mind a 8 nélkülözhetetlen aminosavat, tíz másodlagos aminosavat, valamint ásványi anyagokat - mint kálcium, réz, vas, foszfor, kálium, szilícium és kén - tartalmaz a szükséges mennyiségben. A Royal Jellyben nukleinsav is található.

Proteinekben gazdag. A virágpor emésztése közben termelôdik. A mi Royal Jellynket száraz, szennyezôdésektôl távol esô sivatagos régiókban gyűjtik be. Méhkaptárainkat ebben a kiváló, természetesen tiszta környezetben helyeztük el. A Royal Jelly-t közvetlenül a kaptárból történô kivonás után liofilizálják azért, hogy csak a víz távozzon a termékbôl, így megôrizve az összes vitamint, ásványi anyagot, enzimet, és koenzimet.

Ezt ajánlották nagyon és állítólag hatásos a férfiaknak is.

Az aleot fogyás miatt is szeretném inni, mert olvastam a Várva várt babák cimű könyvben, hogy több nő is itta beülti elött és sikerült nekik.
A méhpempőt meg kifejezetten női meddőségre ajánlják.

Kedden hozzák nekem. Hát nem lesz olcsó, de hátha hat. Bizok ezekbe nagyon, és persze abba is, hogy a második lombik sikerülni fog :D

Kép

csibe
csibe32
 
 


Sziasztok! Megvolt ma a két vizsgálat, amiről kérdeztem a múltkor. (Hy-Co-Sy és Hegar-próba) Úgy tűnik rendben vagyok, ciszták eltűntek, ez nagyon jó hír, és van tartása a méhszájnak is, nem kell hát összevarrni a beavatkozás előtt. Most a következő ciklustól vérvétel, uh, aztán augusztusban beültetés. Szigorúan csak egy baba, hogy ki is tudjam hordani (aztán majd kettő is lehet utána......)Boga dr. megdicsért nagyon, hogy szép magas a fájdalomküszöböm. Mindenki nagyon kedves volt, örülök, hogy túl vagyunk rajta. Köszönöm a drukkolásotokat, meg a bíztatásokat is mindenkinek! Meglátjátok karácsonykor babadömping lesz már mindenkinél - érzem!!!!!!!!!!!!!!
julika79
 
 


Zsani!
Szerintem ne aggódj, a hasam nekem is fájdogált. Egyél sok C-vitamint, vagy 0,5 citrom leve kevéske ásványvízzel, valamint sok-sok méz! :D
Én ma voltam, a HCG-m 432 lett, nagyon boldogok vagyunk, de majd 2 hét múlva egy sikeres UH-al lesz teljes a boldogságunk! :P

donika
donika
 
 


Zsani!:)
nagyon szorítunk, pihengess,remélem ez a hőemelkedés nem komoly,és csak a manók ágyaznak!:)

Csibe!:)
hajrá!igyál sok sok vizet,hiszen az elején csak az távozik a szervezetből meg a béltartalom,utána a lényeg.

Julika!:)
ezek remek hírek!és igen igaza van a dokidnak hihetetlenül viselted ezt az egész esetet,fájdalmat mindent! augusztusig meg hajrá spontán!!! :)

Donika!:)
akkor csak csendben nagyon halkan,nem is írom le,csak gondolom..... :)
nagyon szép magas érték lett,hanyadik napon vagy?mert ez bizony utalhat több picurra is!:)
Vendég
 


Donika halkan gratulálok :D. Hányadikra jött össze?

Kép

csibe
csibe32
 
 


Julika örülök, hogy minden rendben, hajrá spontán :wink:

Kép

csibe
csibe32
 
 


Donika!

Gartulálok!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez nem egy baba :?: :!:
m. reni
 
 


Reni!:)
hogy vagy?rókakoma????
Vendég
 


ma reggeli új tesztem eredménye szintén negatív :cry: :cry: :cry:
ez van, majdcsak eljön az én időm is...

Donika,
de irigyellek (nem baj?...) hajrá Neked :)

Reni,
Neked hányadikra sikerült?
hajnóca
 
 


hajnóca!:(
veled érzek,és hidd el akövetkező biztosan sikerül!mert egyszer mindenkinek sikerül!
fel a fejjel és pihend ki magad!
Vendég
 


Zsani!

Nekem is magas volt a hőm,bár csak napközben mértem,és én is megijedtem miatta,hogy valami vírus,de azt mondták,hogy az utrótól is lehet.No meg a babától.37.5,37.7 között ingadozott.
gratula a pocaklakókhoz,és remélem jól kapaszkodnak még sok-sok hónapig.

Gizmixxx!
Nagyon sajnálom.Ez a várakozás nagyon nehéz.Tiszta szívből kívánom,hogy ne kelljen műteni,és hosszú hónapokat várni.

Julika!

Nahát,ez szuper!Ha nem húztok bele spontán,akkor lehet,hogy együtt babázhatunk.Remélem az augusztus egy igazán jó hónap lesz. :wink: Persze addig is megy a drukk,hátha...

Dezsi!

tudod,új hónap új remények.

Hajnóca!

Nagyon sajnálom.Innen a háttérből nagyon szorítottam ám.

Donika!

Szép szám :wink:
Vendég
 


Sziasztok!
Megvolt tegnap az uh a másik Kaális dokinál. Ő a fődoki...elég vicces fazon. :) Mindenesetre a helyzet változatlan:még mindig látott vmi cisztafélét az egyik oldalon...mittudoménmelyiken...és vmi nagy sötét foltot még sztem vhol a hasüregben amikor jól megtekerte az uh-t. :shock: Ott vagyunk ahol a part szakad,3 lehetőség van:
a)fogamzásgátló, 20 nap múlva kontroll...ha kell leszívás, ha kell lapar
b)azonnal lapar
c)mindezek ellenére lombik mert az egyik petefészkem rendben...de az versenyfutás az idővel mert ha a ciszta gyorsabban nő mint a tüszők...az akkor megint műtéthez vezet, ha nem nő gyorsabban akkor leszívják azt is leszíváskor (egy ilyen helyzetben már elindultunk és be is fuccsoltunk)
Az A lehetőséget javasolta és úgy is döntöttünk, szóval tegnaptól szedem a Diane 35 fogigátlót.

Így megint nem lesz egyszerű nyaram...úgy döntöttem így mégse vállalom be a nyári intenzív tanfolyam tartását, ami júni 2-től 3 hétig tart...mert már alatta is megint a dokit kell járnom. :( Majd vállalok helyettesítést, óralátogatást, vizsgáztatást....úgyis lesz egy csomó magántanítványom és beindul anyósom boltja is...ahol egyenlőre csak ő meg én fogunk dolgozni mert nekünk van hozzá papírunk...úgyhogy úgyis necces lett volna a tanfolyam...nekem meg nem hiányzik annyi stressz.

Egy kicsit nyugodtabb légkör az hiányzik...mivel megint jó sok a dolgunk:én még mindig a két utolsó esszém írom, jövő héttől érettségiztetek, szerencsére a sulinak vége, de be kell járni minden nap így is délig, megy heti két nap a tanfolyamom is, vannak magánóráim is, apa dolgozik feszt, ha nem dolgozik tanul mert vizsgaidőszaka van...szóval lenne már csak július :D
Sajna muszály hajtani is mert most kell a pénz:el kellett kezdeni törleszteni a lakásvásárlási illetéket...lehetséges műtét, lombik...ugyanakkor nagyon vágyunk már egy kb egy hetes nyaralásra, semmittevésre is.

Na kellemes hétvégét mindenkinek!!! :D
vizkriszisback
 
 


Viki, Nyulasz
Remélem igazatok lesz és már beágyaztak a babáink :)
A hőm állandósult 37,3 - 37,5-re, de megnyugtattatok, biztos az utrótól lehet és semmi vírusos nyavaja.
Köszi és puszi Nektek :wink:
Vendég
 


Krisz!

:(
Én úgy hallottam,a felülések jók a ciszta kipukkantására.Hátha...
Vendég
 


Zsani!

Mennyi babót kaptál vissza?
Mikor tesztelsz?Még egy hét?
De jó neked,én is tartanék már itt.
Kezem-lábam csuriban!

Backa!
Merre vagy?Csak nem megint azért tüntél el,hogy egy pozitív teszttel gyere vissza?Mert akkor remélem mihamarabb jössz!Meg amúgy is. :wink:

Viki!
Nemsokára megtudjátok,hogy kukaca van-e vagy puncis :D
Vendég
 


Krisz!:)
B.B doki? szerintem nagyon jópofa igazi szakember. Ennyi munka mellett valóban rátok férne egy kis nyaralás.Ezek a tanfolyamok érettségi akár az uram napirendjét látnám...ő is ezt csinálja már kezd nekem elegem lenni,alig látom, de ha jön a július,el sem engedem...augusztusban meg megy 6 hétre németbe...jajj
szóval egy a lényeg pihenésre van szükséged,nyaraljatok,és teljesen feltőltödve indultok neki a babónak.

Nyulasz!:)
az augusztus a ti hónapotok lesz Dezsinával együtt!!!:)

Zsani!:)
ne aggódj tuti minden rendben lesz!:)

Pandácska!:)
visszatértél már a kimenődről?Várjuk a híreket az UH-ról a dokiról!:)

Jucmuc?????
Backa?????
Lola????
Vendég
 


Nyulasz!:)
nekem olyan érzésem van, hogy kis kukacosunk lesz.... :)
Vendég
 


valaki nem tudja,hogy miért maradt fenn a hőm,mikor most volt mensi?
Vendég
 


Köszi a biztatást.
Ki is találtam vmit...1-jén van a házassági évfordulónk...oda akartam vmit...de még hétfőn suli van...ha ki tudok alóla bújni, akkor már elsején elmehetnénk szoboszlóra....3-án úgyis Debrecenben kell lenni ellenőrzésre, ha lesz leszívás, akkor azt azt követő 1-2 napban is...szóval ott kéne nyaralni. A férjem jövő havi beosztását is úgy kéne összeállítani, hogy jó legyen. Na majd meglátjuk. :D
vizkriszisback
 
 


Nyulasz - nem is teszteltél egyáltalán? hmmmmm?

Voltam ma itthoni dr. bácsimnál, körberöpködtem a rendelőjét, erre azt mondta homlokráncolva, hogy ő azért összevarrna, Lash műtétet emlegetett (aki tud róla valamit, írja meg kérlek titeket). Nagyon aggódik értem. Próbáltam bíztatgatni, aztán jót nevettünk a szituáción, amikor észrevettük, hogy helyet cseréltünk, nem ő készül kismamának, és nem én vagyok az orvos. :lol: Jó hangulatban telt a vizsgálat, elégedett az eredményeimmel, de műtene azért. Így lehet, hogy lecsúszunk az augusztusi programról, és a műtéttel sem garantált semmi.........van miről beszélgetnünk itthon. Azt is felajánlotta, hogy gyorsan július elején megcsináljuk, és augusztusra már nem is fogok rá emlékezni, ha ez így sikerülne, akkor lehet.........mert különben azt hiszem elkezdjük augusztusban..... :roll: hát egy csöppet határozatlan lettem most..........

Ma lesz az évzáró a suliban - képzeljétek ezeket a nagy nyolcadikosokat én tanítottam töriből, és még emlékszem rájuk, hogy milyen helyesek voltak ötödikben - már előre elérzékenyülök mindig, ha a ballagásukra gondolok. Olyan szépek, nagyok!

Kismamák - mindenki maradjon a hűvös szobában!!!!!!!!!!!!Itt mifelénk kibírhatatlan a meleg, biztosan nem lehet könnyű a nagy pocakokkal! Hűvös szoba-mesekönyv-apuka simogató keze...........ezt kívánom a hétvégére. Köszönöm a bíztatásokat! :lol:
julika79
 
 


Megjöttem :lol:

Dezsina,
Sajnálom pirit :(

Zsani,
Mennek a babaragacsok++++++

Donika,
Most olvasom sikerült? Éljeeeeenn :lol: :lol: :lol: :lol:

Új Panda kép itt már jól látszik :D
Kép
Vendég
 


Julika, ezt találtam neked a tervezett műtétről:

Tisztelt Betegünk!

Tájékoztatjuk Önt, hogy kivizsgálása, kezelése, ill. mielőbbi gyógyulása érdekében Lash-műtét elvégzése szükséges, ami szakmailag megalapozott, az Ön érdekeit leginkább szolgáló megoldás. A Szülészeti-nőgyógyászati Osztály a beavatkozásról az alábbiakban tájékoztatja Önt, hogy – mindent mérlegelve – dönthessen, és beleegyező nyilatkozatát adja a beavatkozás elvégzéséhez. A beavatkozásról az azt végző orvos Önnek (vagy törvényes képviselőjének, hozzátartozójának) szóban egyéniesített részletes tájékoztatást ad, ami az Ön számára szükséges, érthető, és állapotában megfelelő.

A beavatkozás jellege:

Megelőző méhnyakzáró műtét nem terhes állapotban.

A beavatkozás célja:

Akkor indokolt, ha két vagy több terhesség a méhnyak elégtelenségének következtében középidős vetéléssel vagy koraszüléssel fejeződött be. A javallat a belső méhszáj állapotát (tágasságát) jelző Hegar-pálca- és UH vizsgálaton alapszik.

Hogyan történik a beavatkozás?

Az altatóorvos által kiválasztott érzéstelenítésben a hüvelyt fertőtlenítjük, a méhszájat kifogjuk. A hólyag felpreparálása után a méhnyakat szövetdarab eltávolításával, majd öltések behelyezésével szűkítjük.

Mik a beavatkozás esetleges szövődményei?

A műtét utáni napokon utóvérzés, fertőzés, később a nyakcsatorna szűkülete léphet fel.

Műtét utáni történések:

A beteg 3-4 nap múlva távozhat osztályunkról. Műtét után enyhe alhasi görcsök, kevés vérzés néhány napig lehetséges. Szövődménymentes és eredményes műtét esetén a későbbiekben érett újszülött szülése várható.

Milyen alternatív megoldás lehetséges?

Terhesség alatt végzett ményakzáró műtét, melynek eredményessége nem éri el a Lash-műtétét, és több szövődménye van..

Mi a teendő a beavatkozás után?

Műtét után kímélő életmód, nemi élet mellőzése javasolt, kontroll vizsgálat javasolt 4-6 hét múlva.

A műtét elmaradásának következményei:

Döntésében az vezérelje, hogy leendő magzata életkilátásának javítása érdekében történik a felajánlott műtét. Ennek elmaradását ismételten vetélés és koraszülés követheti a következő terhesség alatt.

Kép

csibe
csibe32
 
 


Pandácska!:)
gyönyörű egy kis Panda!jó sokáig voltál távol, már nagyon kíváncsi voltam rátok.További jó egészséget nektek!:)
Vendég
 


Sziasztok

Egy hete szombaton fenn maradt a hőm,de megjött,és ez elég gyanus volt.Mert ha reggel leesik,akkor tudom aznap megjön.Így váratlanul ért a vérzés,bár aznapra számoltam,de a hőm fenn és bár mensi alatt sose mértem,most ezért kiváncsiságból igen.Most a 9.napon vagyok,és a hőm most is fenn.A mensi picit furi volt,inkább végig sötétbarna,csak kevés piros.És végig nagyon görcsöltem,nyilalltam,pedig csak az első nap szokott rossz lenni.Volt már így valaki?
Ma,egy lehellet halvány pozitívat teszteltem.És 4 napja fáj a fejem.
Ma rohanok még tesztet venni,és ha holnapra erősödik,akkor meló után bemegyek a Kaáliba vérvételre.
Most szedem a fogigátlót a mensi első napjától,de nem tudom,ma bevegyem-e.
Vendég
 


Nyulasz
Te nagyon gyanús vagy. :lol:
SSzerintem rohanj még egy tesztért...vmi jó erősért és még ma csináld meg...mert a fogigátlóval nem jó szórakozni. :D
vizkriszisback
 
 


Nyulasz
Sztem a fogigátló miatt nem számít a hő most...ebben a ciklusban nem lesz péd..ki tudja a hődnek hogy kell alakulnia ilyenkor? :shock: De tuti nem két fázisos. A menzi is lehetett ettől kevesebb. Én a 3. nap kezdtem szedni...de azóta szinte nem is vérzik...előtte bezzeg igen. :D A teszt viszont érdekes...még visszatérünk rá...vmi egyértelmű csík kellene...
vizkriszisback
 
 


Krisz!
A fogigátlót csak a mensi első napjától szedem,de elötte sem esett le a hőm. :shock: Pedig mindig abból tudtam,hogy aznap megjön.
Igen,egyértelmű csíknak én is jobban örülnék.
Vendég
 


Nyulasz,
Én nem szednék be addig fogit amíg nem tudom mi van mert egyáltalán nem tesz jót a babának ez a fajta hormon. Drukkolok én tesztelnék ma is és holnap is aztán irány a vérvétel. Mert egy picike vékony csíkból is lehet bizony baba :wink: drukkolok!!!

Viki,
Köszönjük :D ti hogy vagytok?
Vendég
 


Nem tudsz képet felrakni a tesztről??
Vendég
 


Pandácska!

Fogok is tesztelni,én amúgy is nagyfogyasztású vagyok tesztekből.
Hát,sajna a képen nem igazán látható,sajnos.De ha lesz picit erősebb,akkor rakom is fel.
Vendég
 


Nyulasz!:)
jaj de jó lenne ha a halvány csíkocska nagyon nagyon erős lenne,igaz a halvány csík is csík,az sem magától született meg!!!! nagyon nagyon várlak vissza!!!!!

Pandácska!:)
köszike mi jól vagyunk, még mindig hihetetlen,hogy növögett bennem egy kis élet,mert semmi jeleét nem mutatja...jó nő a hasam,de semmi más.
És te komázol még a rókával????
Vendég
 


Viki,
Én még haverkodok rókával de az az érdekes hogy az 5. és 6. héten borzalmas volt aztán volt az uh és utána javult a helyzet. Szóval jobb mint az elején szerencsére :wink: itthon nem is zavar inkább ha nyilvános helyen vagyok ott kellemetlen gyorsan wc-t keresni. Most már hamarosan kezdődik a foci a hasadban :wink: Lehet kérdeztem már de van valami tipped hogy kisfiú,kislány? Megérzés? Lassan ezt is megtudod :wink:
Vendég
 


Persze a párom csak egy csíkot lát,de én már annyi nega tesztet láttam,hogy ki van élezve a szemem a halvány csíkra.És ilyen csak egyszer volt eddig,a lombik után,ami végül biokémiai terhesség lett.
Még mielött bekattanok megyek tesztért.Persze a reggeli vizeletet kiöntöttem,de azért csinálok még amikor hazaértem.
Vendég
 


Sziasztok!

Donika
Gratula a babához, remélem követlek Téged :) Neked meddig fáj a beülti után még a hasad?

Nyulasz
Nagyon izgulok érted, siess vissza a tesztel!!!
2 babó került vissza a pocakomba. Úgy szeretnénk ikreket :) Fagyibabánk nem lett, a 10-ből ez a 2 lett jó....kicsit jobb arányra számítottam, de hát biztos így kellett lennie, mert ugye már ott van/nak a pocakomban, igy nem is lenne már szükség a fagyibabára...igy legalább nem lesz később dillema, hogy mi legyen velük :)
A közérzetem már jobb, remélem ez jót jelent és nem......

Pandácska
Csak ültem és néztem az uh-s képed és nagyon irigykedek ám :)
Este már kiszámoltam apának, hogy március 3-ra leszünk kiírva....nagyon bízok most benne, hogy itt van/nak velünk a babó/k :)

Viki
Kiváncsi leszek, hogy bejön e a megérzésed a kukaccal kapcsolatban :) Én kicsit kislánypárti voltam, de a Máté után azt mondom, hogy akár két kukacos is jöhetne :)
Vendég
 


Nyulasz!:)
a nőknek jobban rááll a szemük ezekre a csíkokra!Várunk nagyon vissza!! :)

Pandácska!:)
akkor kezdenek enyhülni a rókázások, az jó, bár elhiszem hogy nyílvános helyen szaladni wc után nem egy felemelő érzés.Nekem nem volt ilyen csak öklendeztem,pl beszéltem beszéltem és bumm(de nem hánytam)akkor hátrált mindenki :)
már úgy várom a bunyót!ahogy írtam szerintem kisfickónk lesz, valahogy ezt érzem,ja és Máténak szeretnénk hívni!(Zsani :) )

Zsani!:)
a lehető legjobb helyen vannak a kismanók,mára már biztosan beágyazódtak.Tesztelned kell majd vagy vérvétel??? neked is lesz oylan szép UH-os képed mint Pandácskának! :)
Vendég
 


Viki,
Ha nekünk fiú lesz akkor Bence Máté lesz a neve :lol: párom tesója is Máté :lol: ez egy szép név :wink: Amúgy szerintem nálunk is fiú növekszik nem tudom miért de ez a megérzésem aztán lehet majd nézek nagyokat :wink: kislány név?
Vendég
 


Zsani,
Ott vannak vagy van meglátod :wink: szépen kapaszkodnak és növögetnek a meleg környezetben :wink: ez olyan jól hangzik hogy lennék a helyükbe :lol:
Vendég
 


:(

Mindegyik nega.Remélem csak azért,mert a reggeli vizelet kellett volna.
A dm-ben a kasszás fiú csak csodálkozott,azt mondta"látom biztosra mész".3 féle tesztből vettem,3-3 darabot. :oops: :oops: :oops:
De sajna 20-as a legérzékenyebb,a reggeli meg 25-ös volt.De a halvány csíkocska még ott van.
Holnap reggel újra próbálom.
Vendég
 


Zsani!
Drukkolok nagyon! :wink:
Vendég
 


Nyulasz,
Most pé után hanyadik napon vagy ha a mensit nem nézzük?
Vendég
 


Hű,ez nem egyszerű.Kb a 22.napon. :shock:
De szerintem lehetett talán késöbb is egy
. :shock:
Vagy ilyen nincs? :oops:
Vendég
 


ezt a 22 napot úgy számoltam,hogy amikor megjött,akkor volt a 14.dpo.Ma a 9. cn-on vagyok.És ezt adtam össze.Spontán nem lehet egy ciklus alatt több tüsző?És esetleg késöbb repedt meg,mondjuk egy heves éjszaka közben?
Vendég
 


Nyulasz,
Háááát lehet de azért az nagyon ritka hogy valaki kétszer ovuláljon egy ciklusban :roll: azt hogy 22 napja ovuláltál azt tutira tudod? Honnan?
Vendég
 


Lh teszt a 17.cn-on pozitív volt,és a 21.cn-on ment fel a hőm.Tehát kb a kettő között volt.
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?