sziasztok!
Mamen
nagyon aranyos Emese. Nagyon sokat nőtt, most mennyi idős is ő? Ha van időd egy pici
csinálhatnál vonalzót
Nekem sem issza meg a Mecsek-teát Eszterke, de van
néha csinálok, és magamnak kiáztatom a filtert, és én iszom
viszont a múltkor már vettem granulátumos teát, de azt csak 4 hós kortól adhatom
na de gyorsan eljön az is
VVviki
remélem azért így babagyártás kellős közepén nem fogsz felfázni
vigyázz magadra-na meg a lábbelieidre
Málna
jól haladsz, full negatív után halovány kétcsíkos, a köv. jó erős két csíkos teszt lesz
Jó pihenést!!!Holnap reggel korán jövök
Bíborlány
egyetértek az előttem szólókkal
mi szeretünk ám olvasni, és az új tagoknak is nagyon örülünk.
Ha Téged bármi érdekel velünk kapcsolatban kérdezz nyugodtan.
Van egy nagyon szép táblácskánk is, nem tudom láttad e, ha gondolod add meg majd az adataidat, és Málna beletesz
Jó lett a vonalzód
Egyébként van valami érzeted így tesztelés-közeli időszakban???
Sziszi
Tomi tudja már a nagy örömhírt? Vagy azért a 12 hetet megvárjátok, és utánna mondjátok neki?
Amúgy vissza fogsz még dolgozni???
Kilók, nem féltelek én téged, majd ha már lehet ledolgzod, de szigorúan csak szülés után
Most az a legfontosabb, hogy vigyázz arra a kispocokra
Nektarin
hú, még jó, hogy nem lett komolyabb bajod
Azért már nem olyan sok van hátra, jó esetben 10 hét, rosszabb esetben 13-14, de az sem vészes
Musz, Meli, Takidó, Nika, Vikike merre vagytok?
Csajok este tessék ide is jönni, nem csak az Msn.-re(főleg úgy, hogy nekem ott egyedül Málna elérhető
)
Ma végre "egyenes helyen is hasrafordult Eszterke, és amin csodálkoztam rögtön ki is húztaa kezét maga alól
Viszont eddig csak nagy területen megy, a kiságyban inkább keresztbefordul, és nincs helye átfordulni
na de majd rájön
Én ma kiakadtam, ballagás lesz holnap ugye és én szerettem volna venni 3-4 szál virágból álló csokrot. Na itt Pásztón egy virágboltba sem lehet bemenni, ugyanis csak a megrendelt virágokért menőket szolgálják ki
másnak nincs virág
Ugye az ember egy db. ilyen pici csokrocskát nem rendel meg előre
6 v. 7 virágbolt van itt, és mind "zárva".
Ismeretségi alapon holnapra lesz a szomszéd faluban, de ott csak 10 szál gerbera volt, na abból 5-öt kértünk, hát kíváncsi vagyok milyen lesz
Na remélem még jön valaki este, én leszek