Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

FIGYU Tegnap vírusom volt és ezért nem írtam.....HA VKI KERESETT VOLNA!!!!!!!! De már megszerelték....

Ildikó!
:lol: :lol: :lol: apám,nem semmi jót röhögtem rajtad!!!!!!!!!
Na tegyük már tisztába ezt a kuki ügyet...(érintett vagyok)
Nem állva pisil Imike?? Akkor meg hg kapott húgyuti fertőzést és azt hg kell elképzelni??

Szilbee!!
:D KÖSZÖNJÜK!! :D
És ti hogy vagytok?? VAn-e már rólatok uh-kép??

Balwin!
Nóri instrukciója alapján megyek és megkereslek.....áll. nem lesz egyszerű......

fanna3
 
 


Nahát sziasztok!
Megcsinálták a gépünket,habár csak egy kábel volt elcsúszva de én még ehhez is teljesen hülye vagyok!!!
Amúgy még mindíg egyben!! :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Régóta olvasgatlak benneteket...most én is bekapcsolódnék, ha nem zavarom köreiteket!...

A 34.hetet töltjük be szombaton.Nem egyszerű a terhességi történetem...39 éves vagyok-első terhességem...(magánéletem miatt alakult így-nem találtam megfelelő apajelöltet mostanáig-válásom után!)
Lombik babánk lesz-kislány-Kincső!
Ikerterhességnek indult. A 18. héten borzasztóan elkezdtem vérezni.Diagnosztizáltak: a lepény teljesen fedte a méhszájat...sok esélyt nem adtak nekünk...még a méhem is veszélyben volt!!!..(persze ezt csak utólag mondták meg!...)
A FÉLISTENKÉNT emlegetett(már akinek!-nekem is!!!) Balogh Artúr az orvosom!!!
KIIMÁDKOZTUK ÉLETÜNK ÉRTELMÉT(mert mást nem lehetett tenni!)
...és most már JÓL VAGYUNK!!!
88 napot töltöttünk kórházban!(a 7.-en a Hetényiben), így elég jó rálátásom lett az ottani körülményekre, szokásokra, szülésznőkre, orvosokra...
Már azzal viccelődtek velem a szülésznők, hogy engem is felvesznek leltárba...:D

Van rengeteg témám, de most nem zúdítok rátok mindent...
Tüdőszűrésre hívtak be...a terhesgondozóban Erdődi helyettesített és azt mondta a 36. hét után menjek el...én nem szeretnék!!!!
Megbüntetnek szerintetek????(ha TBC-s vagyok, akkor azonnal átadnám a babának a szoptatással, azért nem javasolja a doki, hogy hagyjam szülés utánra...)

(Bocs, még nem tudom, hogy kell a vonalzót idetölteni és a nevem mellé, hogyan kerül a képem olyan kicsiben?...)

:?: :?: :?: Kép
kk0229
 
 

 
 

Szia KK!!! Vagy jobb lenne, ha adnál valami nevet, ahogy szólítsunk...
Üdv közöttünk! Nagyon klassz, hogy van egy újabb anyucijelöltünk, de írhattál volna hamarabb is, már amikor éppen nem kórházban voltál.
Örülök, hogy végülis jóra fordulni látszanak a dolgaitok, és megkaptad Kincső személyében, amire vágytál. Lombikotok hanyadjára sikerült? Van egy nagyon kedves barátnőm, ők is hasonló cipőben járnak, de eddig sajnos semmi siker. Pedig már csak egy bébi hiányzik az életükből.

Én vagyok az egyik amúgy, akinek Artúr egy félisten! :oops: Nagyon rendes doki. Kár, hogy nem nála szültem, pedig nem sok híja volt....

Írjál magatokról, szívesen olvassuk mindig az új sztorikat! Szeressük a friss húst...nyammm!

Ildi! Azt tanúsíthatom, hogy kevered a fiúkat! Mikor bent voltam látogatóban, akkor is Imikét emlegetted, én meg azt hittem, elveszítettem a beszélgetés fonalát.

Ja! KK: a neved mellé úgy kerül kép, hogy egyet lekicsinyítesz 80x80 pikelesre, és azt a profilodban kell a megfelelő helyre feltölteni.

Vonalzót meg úgy tudsz cvsinálni, ha valakiére rákattintasz, akkor egyből arra az oldalra ugrik. Ott csinálsz egyet magadnak, amilyen tetszik, majd kapsz egy kódot. Vagyis kettőt. És amelyik url://-lel kezdődik, azt kimásolod, és szintén a profilodban beilleszted az aláírás-hoz. Ha valahol elakadsz, sikíts!

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Ja! Tüdőszűrés: mikor voltál utoljára? Engem is küldtek volna, de nem mentem. Mielőtt teherbe estem, előtte egy héttel voltam. Úgy voltam vele, hogy majd szülés után megyek...azóta is megyek, de semmi felszólítást nem kaptam. Ne aggódj, nem büntetnek meg.

Akkor ezek szerint császáros leszel, ha a méhszájon van a lepény, ugye? Mit mondott Balogh, van esélyed végighordani babut? Mikor voltál kórházban? Hanyadik hónapokokban?

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Üdv KK!
De jó megint van kiért szorítani, ha a Balwin és Katlina lebabáztak. Hát nem semmi amin keresztülmentetek!!! :cry: Nagyon szép nevet választottatok a lánykátoknak! :)
Mellesleg ez a tüdőszűrős téma engem is érdekelne, mert én sem akarok menni.

Fanna!
Háát majd kb 3 hét múlva tudok képet csinálni a dokinál. Addigra megpróbálom felvarázsolni a gépre a mobilon infraportját. Köszi kérdésed, jól vagyunk. :) A vérnyomásom a béka feneke alatt van ettől a melegtől. Alig eszem hízlalót mégis hízok... gondolom az Elevit a ludas. Gyümölcsön meg müzlin élek, persze a rendes ebédet leszámítva. Kenyeret is csak a teljes kiörlésűt/korpásat/rozsosat eszem. No szóval ez van vélem.
szilbee
 
 


Ohhhhhhhh, de bunkó vagyok....Kovács Katalinnak hívnak! Szólítsatok csak Katinak!
A vonalzóval és képpel majd próbálkozom!

A 2. stimuláció sikerült(hormonkezeléssel több petesejtet nyernek) és a 3. beültetés volt.
A budai János Kórház Meddőségi Centrumába jártunk, ahol nagyon jók a boilógusok és eredményesen működik az embrió-fagyasztás is. Így az eső stimulációnkból is maradt fagyasztott embrió, amit szintén sikertelenül ültettek be...
kb 1 évig jártunk oda, mire sikerült...
3 embriót kaptam a sikeres beültetéskor is, de most is maradt 3 picink, akik a fagyasztóban várnak még ránk!!!!....(erről volt több részes vita a Nők Lapjában Koncz doktorral-Ő a Klinika vezetője ott.)
Mi visszamegyünk ÉRTÜK!!!

A lepényem a pocim növekedésével szépen fentebb húzódott, de azt mondta Artúr nem normális, aki ilyen előzményekkel szülőszobára küld...szóval programozott császárom lesz a 38. héten.

KÖSZI, hogy érdeklődtök felőlünk!-én is szívesen olvasok mindannyiatokról!
kk0229
 
 


Szia Kati!

Üdv közöttünk!:) Reméljük te nem tűnsz majd el!! Akkor csak a 38 héten :lol: De szép ahogy írtad hg Visszamegyünk értük!!
Kép akkor ezek szerint mééég 3 babátok lesz? :) Nem semmi!

Szilbee!
Rád fér,oan gilinyós vagy! Gömbölyödjél csak szépen! Küldj majd magadról is képet!!

fanna3
 
 


Üdv Kati!
Szerintem érdeklődni is fogunk :D ,hogy mizujs Kincső babával,és szerintem mindenki kíváncsi mindenre még a kórházban töltött napokra is Kép

Kép

Kép
katlina
 
 


Nóri megkaptam az emotionokat de nem tudom őket átmásolni a mappámba :oops: ,valamit nem jól csinálok????? :?: :oops:

Kép

Kép
katlina
 
 


Kati!
Pontosan milyen vita volt a dokival a Nők Lapjában?
Hanyadikára vagy kiírva?

Fanna!
Köszi a bíztatást. :) Tényleg jól megfogytam a 18 hónapos szoptatós időszak alatt, de azért igyexem óvatos lenni a kajával, mert nem akarom rontani a vérkeringést odabent.
szilbee
 
 


Sziasztok!

Kati!
üdv köztünk!
Hát nem semmi, méghogy 88 nap! Én még azt a 2 x 5-öt is alig bírtam! De a lényeg, hogy már otthon vagytok! Az én barátnőmnek is csak lombikkal jöhet össze a baba, ők most éppen "pihiznek". Egy kicsit ki vagyok "művelve" a témában. Mert hát nem egyszerű a helyzet, de az a fontos, hogy Ti már a finishben vagytok! Írjál most már!

Akik csak olvasó üzemmódban vannak, azoknak is tessék írni!

Balwin!
miattad kapcsolgatom a gépet állandóan ki, s be! Most elmegyünk a Corába, úgyhogy addig tessék bejelentkezni! Mi van a vizesedéssel? Póckold fel a lábad, és lehet maszíroztatni, én annak idején Richtofittal kencéztettem!

Ildi!
mi van a fertőzéssel? szegény pici hogy viseli? Gréti is túl van már az elsőn (rám ütött), na mi azt követően vettük le a pelust. Ti hordtok még?

Fanna!
Mi újság kúp ügyben?

Szilbee!
A bee egyébként a mézszeretetre utal? Meg kikérem az Elevit nevében a hízást. Biztos, hogy nem attól! Én végig szedtem mind a kétszer a terhességeim alatt, meg előtte is hónapokig, és nagyon keveset híztam! Mindent ettem, amit megkívántam/tunk.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szilbee!

Most olvasom, hogy szoptatás alatt fogytál! Te jó ég, én meg akkor híztam! Fordítva vagyok bekötve?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Pocakképek:
(Csak hogy legyen mihez viszonyítanotok ... lapos volt a hasam...)
14 hetesen
16 hetesen

Judit!
A "bee" a barátosnémtól jött... a "bee" angolosan majdnem olyan mint a "ví" a Szilvi végén.
szilbee
 
 


Ja... az összes fölös zsíromat "leette" rólam. :lol:
szilbee
 
 


Szilbee! Nem semmi a különbség a két kép közt!! :shock: lll De ha visszagondolok, én a 4.-5. hónapban híztam annyit, hogy utána diétára fogtak. Igaz, hogy én zabáltam, de vitamint nem szedtem. Vagyis akkor kezdtem el a magnéziumot és a vasat.

Katlina! Jobb egérgomb, Save picture as... és mented, ahova akarod. Remélem sikerül!!!

Olga! Nagyon hallgatag vagy! Vagy nektek is rossz a gép? :)

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Ildi, igen, azt már akkor is mondtad, hogy Ancsikát Imikézed néha, amikor taliztunk :D Segond, a lényeg, hogy a gyerkőcök értenek mindegyik névre :lol:

Fanna, keresd az SP képemet :wink:

Szilbee, tényleg nem vagy túl vastag... :D
Fúh, hát én is abban bízom, hogy a szoptatással kilókat veszítek... Úgyhogy Judit, plíz ne törd le a vágyálmaimat! :wink: :lol:

Kati, üdv itt :) Nem semmi a sztoritok... Én olvastam a NL-ban a cikksorozatot, és nekem is nagyon tetszett, hogy azt írtad, ti visszamentek értük :)

Lányok, vegyes érzelmekkel "várom" a csütörtöki amniót :| Egyrészt nem akarom, hogy esetleg ilyenformán induljon meg a szülés, másrészt meg már nem bánnám, ha mégiscsak megrepedne "véletlenül" az a burok :oops: Nem bííírok mán mozogni :?

Katlina, úgy néz ki tényleg versenyezni fogunk :D Ha még neked sem állnak szülésre a dolgok...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Én látok külömbséget,bizti jó nagy pocid lesz :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina! Olvastam a másikon a szülőszobás írásodat! Jót nevettem! Én is voltam nst-n abban a kádas vajúdóban, és én is csak meresztgettem a szemem a szülőszobába! Nekem sem jött be akkor annyira a látvány. A szülésznő észre is vette, hogy nem kerek valami. De rendes volt, mert aztán úgy az ajtóból és madártávlatból megmutizott mindent, amit tudott. Éppen nem szült senki. Viszont a szülőszobának azon a részén nem is jártam, csak akkor.

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Sziasztok!

Kati! Üdv köztünk! Hamarabb is írogathattál volna nekünk kedves! :cry: Mindenki nevében mondhatom azt hiszem, hogy nagyon ügyesek vagytok a lánykáddal, hogy a placenta ellenére még mindíg bent van a kicsi! Hát igen, reméljük még az az 5 hét rendben lesz!

Nóri! Nem rossz a gépünk... :oops: Csak olvasó üzemmód... Megnézegettem a fényképalbumotokat! Teccccik!

Judit! Ne félj annyira, ha az amnio után beindul a szülés! Nem megnyugtatásképp: ugye nálunk is megcsinálták a 37. héten. Akkor még babuci maradt. Majd azt hiszem már csak a 40.héten csináltak, este már jöttek a fájások, majd másnap reggel meglett babuci! :lol: Ha nálad is így történne ne keseredj el! Igazából nem értem, hogy egyesek miért szeretnek napokig vajúdni. Én örültem, mikor a dokim burkot repesztett és 2 és fél óra alatt meglett babuci. Kinek jó az, ha napokig vajudik az ember lánya? Anya és baba is csak jól kifárad, és anyuka szerez egy olyan élményt, hogy örökre elmegy a kedve a szüléstől.

Na tudom, ezzel lavinát indítok, de ez persze csak az én véleményem, a többiekét is tiszteletben tartom.

Szilbee!
:shock: Nem semmi pocak az 16 hetesen! :D Csak így tovább!

Az Elevit mellett én is kiállok! Majdnem a terhesség elejétől szedtem, és igaz 14 kg ugrott fel, de nem is vontam meg magunktól semmit! :wink:


Ildi! Imikének én is jobbulást kívánok! Szegény drága manóka. :cry:

Ja, tüdőszürés! A 39.héten engem is el akartak küldeni. Mondtam, hogy eszembe sincs! 9 hónapig vigyáztam rá! Én elhiszem, hogy nem csinál bajt a harmadik harmadban, de inkább nem kockáztatok! Egyébként nekem azt mondták, hogy azért kell, hogyha majd akarok leadni tejet... Én februárban estem teherbe, elöző év szeptember elején voltam tüdőszürön, azt mindenhol elfogadták. Bünti nekem sem jött! Próbálták volna csak meg! :evil:

Na, azt hiszem bepótoltam a mulasztásom!

Judit! Katlina! Stella! Kati! Továbbra is várjuk a bejelentkezéseket!

Üdv mindenkinek!

Kép

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Szió!

Olga!
Mónika....hehehehe :lol:

Kúp! Miért nem mondta senki hg recept nélkül kapható?? Mi meg elbattyogtunk a doktornénihez..... na sebaj vettünk dentinoxot is...

Balwin!
Az SP az saját profil...csak hg kicsit nyomiskodjak?....

fanna3
 
 


Lehet hogy azért ekkora a pocim, mert már kétszer is meccettek ki a hasizmomból összenövések miatt? és így feltolódik jobban a méhem? Báááár mondjuk Leventével iszonyat nagy hasam volt a rokonok állírása szerint. Ja persze az is lehet, hogy csak gizda vagyok és jobban feltűnik nekem is a hasam. Valszeg inkább ez utóbbi lehet.

No akkor én se megyek tüdőszűrősre!!

Nekem Leventénél 15 kg jött fel, pedig nagyon nagyon figyeltem mit eszek. Kezdem azt hinni, hogy pont ez volt a baj!! :roll: :oops: Megpróbálom nem állandóan a mérleget bámulni!!

Balwin!
Hát akkora pocival mint a tied és is biztos várnám már nagyon a szülést. Nem lehet könnyű ekkora hassal létezni sem, nem még mozogni.
szilbee
 
 


Fanna! Kérdezted?

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Sziasztok!

Ez nem ér, mindig akkor írtok annyit, amikor nem vagyok délután gépközelben! Már követni sem tudom az eseményeket :)

Kati, üdv közöttünk :lol: Hú, nem semmi a történeted! 88 nap, te jó ég! Emlékszem én 32 hetesen kerültem be, ahogy átraktak a szülőszobáról a terhespatológiára betettek egy olyan szobába, ahol az egyik csajszi isssszonyúan horkolt. Akkor már benn volt egy ismerősöm egy másik szobába és átkértem magam. Jól jártam, mert benn volt már akkor egy ikres kismami hetek óta, úgyhogy tévé, rádió, minden játszott, így nem unatkoztunk nagyon :lol:
A Nők Lapja sorozatot én is olvastam, hát nem lehet könnyű döntés, örülök, hogy így álltok hozzá!

Szilbee, de aranyos kis pocid van! Mintha magamat látnám, én is 46 kg-ról indultam, hát látványos volt a 16. hét után a pocakgyarapodás!

Én kb. 20 kg-t szedtem fel, mikor megszültem maradt 10. Folyamatosan szoptattam, de csak a 4. hónap környékén kezdtek tűnni a kilók! De vígasztalásként elárulom, hogy azóta újra 47 kg vagyok :lol:

Én mint jó kislány, aki mindenkinek meg akar felelni, szépen elbatyogtam az utolsó héten tüdőszűrésre. Úgy rémlik, hogy mikor megszületett Csongi, kérték is a papírt, de a fejem nem tenném rá...

Balwin, nincs azzal semmi baj, ha az amniotól indul be a szülés! Legalább megláthatod végre a picikédet!

Azért bírnám, ha Katlinával együtt adnátok erőt egymásnak a vajúdóban :lol:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Van másik szülőszoba is Nóri???? :shock:

Hát igen az nem semmi lenne Balwinnal eggyütt,kettecskén :D :D :D

Én nem bánnám ha aminótól megindulna,szerintem az sem jó ha a kismami 8-10órát szenved és mire ott lenne az ídő nincs ereje semmire(saját vélemény),de ha valakinek így jó ám legyen

Kép

Kép
katlina
 
 


Hjaigen, a tüdőszűrést nekem is ajánlották, de mondta a védőnőm, hogy már nem kötelező(!), de ha majd tejcsit akarok leadni, akkó köll. Mondom majd ha lesz annyi tejem, hogy le tudom adni, akkó meccsináltassuk :mrgreen: Ugyanez a helyzet a székletvizsgálattal is.

A szülőszoba tényleg nem egy wellnesszálloda, szerintem tök úgy néz(het) ki, mint a műtő (na asztat naon nem akarnám látni)... de a kádas vajúdásra naggyon fáj a fogam :D

Olga, nem attól parázok, hogy megcsinálják az amniót, hazajövök, és este beindul a szülés (igazából ebben még bízom is :oops: :lol: ), hanem attól, hogy már ott is kell maradnom, mert megreped a burok :roll: Ráadásul hétfőn rémsztorit is hallottam, az egyik kismamát (együtt jártunk NST-re) olyan szerencsétlenül amniózták (zárt volt a méhszája :shock: , úgy tudom ilyenkor nem is lehetne megcsinálni), hogy elöntötte a vér, és bent is tartották... noh, ehhez nem fűlik a fogam... mondjuk 100%-ig bízom a dokimban, sztem ő nem olyan hentes, mint a Tornyi nevezetű orvos.
És én sem vágyom kimerítő vajúdásra :)

Fanna, egy rajongónak az SP csak South Park-ot jelenthet :)

Szilbee, hát már tényleg túlnőttem magamon :? :D Evolúciós csoda lettem: félúton a pingvin és a bálna között.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Katlina!
Neked mikor lesz amnio??
Hűűű holnap 40 hetes leszel a vonalzód szerint. :)

No menek vacsizni meg fürdetni!

Kép
szilbee
 
 


A Nők lapjában arról volt szó, hogy a lefagyasztott embriók tárolására kötött szerződési idő (10 év!)lejárt! Sokan nem jelezték szándékukat és akkor meg kellene ŐKET semmisíteni....Koncz tanár úr (nekünk nem ő csinálta)bedobta a témát egy vitára, hogy mi a helyes döntés...
Lehet beültetésre kérni,értük menni, lehet más meddő párnak átadni, lehet tudományos célra felajánlani...vagy megsemmisíttetni...
NEHÉZ!!!
Amennyiben már lett babájuk a házaspárnak(pl ikrek) és van nekik még 4 embrió?.....mi a helyes lépés?Nem válallhatják mindet...
Ha megsemmisítteted, olyan mint egy abortusz...
Ha tudományos célra ajánlod, olyan, mintha kisérleteztetnél a gyerekeiddel...(a durvább hasonlatot le sem merem írni...)
Ha másnak adod, akkor azzal a tudattal kell megbarátkozni, hogy valahol az országban a mi gyerekünket neveli 2 idegen ember....

Szóval mi azért döntöttünk úgy, hogy értük megyünk!!!Persze ez nem jelenti azt, hogy lesz még 3 babánk!....most is 3 volt beültetve..és 1 lesz!!!

Nem volt időm eddig írogatni nektek, hisz május 18-án engedtek ki...
Benn nekem is volt mindenem, hogy "otthonosabbá" tegyem a szobát, az ágyamat...akik szülni jöttek be, azok csak röhögtek rajtam, amikor meglátták a bepakolt cuccaimat...
21 szobatársam volt...Barátságok is születtek! Egy kicsit olyan volt, mint veletek beszéltni!Sorstársak ,akiket azonos dolgok érdekelnek...
[color=darkred]
[/color]

Kati+ Kincső

Kép
kk0229
 
 


Fanna!

Szóval, úgy kezdődött, hogy Imikének felső légúti fertőzése lett, amire kapott antibiotikumot. Három nap múlva ment a hasa, és utánna meg bedagadt a kukija. Úgy nézett ki, mint az elefán orrmánya. Nagyon piros volt és fájlalta. Hozzáteszem, hogy este még semmi baja nem volt, sőt éjszaka sem és reggelre meg tessék! Mivel még pelenkás, /a tesó jövetel miatt nem erőltetem, na meg azért mert őszi születésű és még időben vagyunk / szerintünk így kaphatott alsó húgyúti fertőzést. Most már jobban van, holnap mennek vissza az orvoshoz. Csak az a baj, hogy most meg már nem lehet viszahúzni a bőrt. Pedig már nagyon jól működött. Egy éves volt, amikor megcsináltattuk, azóta nem volt semmi panasz vele!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Anna! Mi ez a Mónikázás itt hirtelen? :shock:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Kati üdv a klubban, jó, hogy most már te is írsz!
Kép

Én majdnem megsirattam, hogy visszamentek értük! :P
Szerintem most már fel a fejjel, mert az anyaság a legszebb dolog, amit egy nő átélhet. Tudom tele voltatok aggódással, de hidd el, ha simán indul minden akkor is aggódik az ember, sőt amikor megszületik a bébi még jobban felerősödnek az emberben ezek az érzések!

Volt egy Kincső nevű ovistársam, nagyon szép kislány volt!
Mostmár érted is izgulhatunk!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Olga, neked már megint iker vonalzóid vannak!Hi-hi-hi :lol:
Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Olga, bocsi, de nem tudtam kihagyni!
Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Olga!
8) Ki az az Anna=Fanna? :oops:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Ildikó!

Az az! :lol:

fanna3
 
 


Hát ma itt sorra értetlenkedünk... Katlina! Milyen másik szülőszobáról van szó :oops: ? Ilyet írtam volna? Hát van egy nagy szülőszoba, abban szülőágyak, függönnyel elválasztva. Vagy mit írtam? És hol? És eggyáltalán... Kép

Kati! Ügyes vagy, látom sikerült a vonalzó és az avatarod!! Mikori az a kép?
Hát szerencsés vagy, hogy neked összejött a baba! A barátnőm is oda jár, de neki már 4x volt beültetés. Szegény, olyan reményvesztett néha, néha meg olyan bizakodó.
Hát, én nem olvastam a Nők lapját, nem tudom, megegyeztek-e valamiben, de ha nem akarnék több babát, biztosan odaadnám másnak az embriókat, akinek nem lehet gyereke.
Még béranya is szívesen lennék, de így közel a 40-hez, nem hiszem, hogy lehetséges lenne.

Judit! Nekem is Tornyi csinálta az amniot, ami fájt! Mai napig azt mondom, ha nem olyan vandál, még akár 1 hétig is bent csücsülhetett volna Lilcsi. :twisted:
Sőt, egy másik ismim is bent feküdt a kórházban szülés előtt. Őt is megvizsgálta Tornyi, a csaj utána mérgesen közölte a dokijával (szintén Balogh Artúr), hogy még egyszer nem engedi, hogy hozzányúljon.

Huhh, megyek zuhanyázni..

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Mindenki ért mindenkit :lol:

Hm, Nóri...akkor most azért kell imádkoznom, hogy amikor bemegyünk a kórházba szülni, ne Tornyi legyen ügyeletben, vagy akármi :? (Ugyebár nem bizti, hogy dokim bent lesz, és az éppen ott lévő orvos vizsgál meg...)
Amilyen szerencsétlen vagyok, őt fogom ki, és még a kád is foglalt lesz :?

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Balwin, ha van fogadott orvosod, és nem sürgősségi dologról van szó, akkor nem fog senki megvizsgálni, vagyis nekem így volt. Pedig én már a kapuban álltam! Amikor meglátta a szülésznő az nst-értéket, mondta, hogy azonnal hívja Zoboki dokit, nehogy más turkáljon bennem.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Hááááát...Judit, bízzál a jószerencsédben! Ha nem lesz bent Jakab, bárki lehet.
Amúgy Fanna szülésénél olvastam, hogy bent volt a dokija, mégis volt, hogy nem ő vizsgálta meg. Vagy valami ilyesmi...
De szerintem nem olyan az a burok, hogy csak úgy megrepedjen egy bevilágítástól! :wink: Nem lesz ott semmi gond (bár én is tiltakoztam ellene, én sem akartam menni)

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Sziasztok!

Fantasztikusan termeltetek!

Lányok, látom, hasznos oldal az iwiw is, hogy mit meg nem tud az ember lánya! :lol:

Elin!
Nem csak a korod miatt nem. Nincs Mao.-n béranyaság, sem dajkaanyaság. Volt szó róla, de hatályonkívül helyezték, még mielőtt életbe lépett volna. De akkor is csak a dajkaanyaságot engedélyeztek volna.

Szilbee!
Fantasztikus kis poci! Ne izgulj a kilók miatt, nem az számít, hanem hogy egészségesek legyetek mind a ketten!

Druszám!
Te tényleg nem tudsz aludni, hogy mindig éjjel jössz? vagy akkor hűsölsz? Egyébként még mindig egyben? Ha igen, akkor mond meg Lucusnak, hogy holnap van a nagy napja! :lol:

Olga!
Látom, csak készülsz arra a második babára, hanem nem is testileg, lelkileg, de tudat alatt tuti! :D
Egyébként egyetértek Veled! Nekem is burkot repesztettek mind a kétszer!

Kati!
Hát, nem egyszerű téma, nagyon sok érvem lenne, pro, és kontra, de akkor biztos itt ülnék a gép előtt egész nap! Persze, ha még szeretnétek gyereket, egyértelmű, hogy visszamentek értük, de mi van abban az esetben, ha már nem...

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Bbj! Mit kell dajkaanyaság alatt érteni? :?
Mit tudtál meg az iwiw-en? Különben is én felvettelek már, vagy nem is akarod? 8) Vagy mi?! :oops:

Balwin, most vagy nst-n, vagy amnion? Olyan sokat írtatok, hogy nem mindig vagyok képben :oops:

Katlina? Jelentkezz!

Kati, én is visszamennék értük, igazatok van, mindegyikőjükre szükség van, hátha megint csak egy bébi marad. Szerintem nem is olyan borzasztó mennyiséget termékenyítenek meg, bár én abszolult laikus vgyok az ügyben, de nagyon érdekelne, mert a szomszád házaspár hat éve próbálkozik, és még nem sikerült nekik. Volt már egy inszeminációjuk, de sajna nem sikerült. De biztos olyanok nem mennek vissza értük, akiknél esetleg többes ikerterhesség jött létre és már nem akarnak többet. Asszem....

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


bbJudit! Igazad van, rosszul írtam, fogalomzavarral küzdök... :oops: . Az m2-n volt már nem egyszer egy dok.film arról, hogy egy meddő párnak úgy lett végülis gyereke, hogy egy sokgyerekes anyuka adta oda nekik az övét, rögtön szülés után. Épp csak megmutatták neki. PERSZE INGYEN ÉS BÉRMENTVE!! És ez legális volt. Csak ebben meg az a gáz, hogy még azt sem engedik hivatalosan, hogy a szükséges vitaminokat, és egyéb költségeket az örökbevevő állja. Pedig kéz kezet mos alapon legalább ezt engedhetnék, hisz nem csak az örökbeadó érdeke, hogy a maximumot próbálja kihozni. De megoldják....egymás közt.

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Anna=Fanna
Olga-Mónika
Erre gondoltam. ok, hogy egymás ismerősei vagyunk, hisz lehet többet tudunk egymásról így látatlanba is, mint egy-két rokon-ismerősről.
Dajkaanya az, aki a házastársak közeli hozzátartozója.
Na megyek ébresztő van!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Tényleg az iwiw-re gondoltam már én is, de Ildin kívül senkinek nem tudom a böcsületes nevét....

Nekem volt egy ügyfelem, ő a petesejtjét adta el :roll: Állítólag legálisan. Na, hogy ez mit takar, azt ne kérdezzétek!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Évi! Kis barangolással, fényképnézegetésel biztos megtalálsz Ildi ismerősei közt mindannyiunkat!! :lol: :wink:

Hallottátok, hogy vasárnap Babaexpo lesz a sportcsarnokban? Minden, ami babával kapcsolatos... 9-16 óráig, azt hiszem.

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Iwiw:
Engem a mail címemen keresztül megtalál aki akar. Ott van a vonalzóim alatt. :)
szilbee
 
 


Kati!! Te meg szökőnapon születtél? Kép Jó ez, vagy nem, vagy milyen?
És meg kell mondjam, irígylésremáltóan csinos kismama vagy!! Rajtad sem látszik egyáltalán a korod sem. Már ha szabad ilyet mondanom Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Nóri!..tényleg szökőévben születtem....így a barátaim, ismerőseim könnyen megjegyzik a szülinapomat!(én meg égek, mert az övékét elfelejtem...)
Egyébként poénosan élem meg ezt...4-gyel oszthatom a koromat!!!Egyre jobban jön ez az évek előrehaladtával(hihi)

Köszi a bókot...e nevem alatti kép egyébként nem a legfrissebb(2005.),mert nem tudtam lekicsinyíteni ennyire másik képemet...(szórakoztam vele 1 órát!)
Azért teszek fel frissebbet is..... Kép 32 hetes pocakkal

Kati

Kati+ Kincső

Kép
kk0229
 
 


Kati, látom kisággyal már felkészültetek :)

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Sziasztok!

Balwin, hihi, végre tudom, mi volt az a célzás anno a vörös szakállra :lol:
No, nem mindenkit találtam meg :oops: Aki rám lel, jelöljön nyugodtan!

Tök jók mindenkinél a képek, végignézegettem a családokat!

Évi és
Kép
csongianya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?