Új privát üzeneted érkezett!

Szép Jó Reggelt!

Rambóka :lol:

Ma éjjel én is vizsgáztam álmomban. Pedig hat éve volt az utolsó,
azóta én vizsgáztatok. Biztos így üzentek az égiek, hogy legyek kicsit elnézô. Innen is üzenem, az leszek!
És milyen érdekes az ablakunk alatt van egy hársfa!!

Niki!
Köszi! Jó, hogy rákérdeztél a dokinál a miértre. Így legközelebb nyugodt szívvel fogom az összeset a 21. napon levetetni.

Lona
lona1

Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Lara,
Már lassan itt a 12. hét!!!!!!!!!!!!!!Milyen gyorsan halad az idő!!!!!!!!!
Uh-ra is mész lassan, kíváncsi vagyok nagyon!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok,

Lafika, máskor is lehet ám vizslakutya nézőbe jönni hozzánk...! :lol: :lol:
Igen, rövidszőrű magyar vizsla, kislány lesz, szerda reggel megyünk megnézni, és a hónap végén lehet majd elhozni. Enyém férjem is vadász, és alapvetően a vadászathoz kell neki a kutya, de persze még alapvetőbben az én kis tünci-bünci kiskutyám lesz majd, Eszterről már nem is beszélve.... bár a kisasszonynak a férjem egyik vadásztársa beígért egy szálkásszőrű tacskó kislányt, így Eszter most kissé távolságtartó a vizsla üggyel kapcsolatban, mert ő a tacsira tartogatja magát.... :roll: 8)
Még a végén kutya farmmá változunk....

Csipike, állati ez a hosszú ciklus, ez már hányadik nap ??

Rambóka, megy a privi !

Ja, megpróbálom a görbémet feltenni, hátha sikerül:

Kép
zsizsik

JUHÉJ !! Sikerült !! :lol: :lol: :lol: :lol:
zsizsik

Sziasztok!
Csipi! Petrányi doki is, és Tűű doki is mindig azt mondta, hogy 40 napnál tovább nem szerencsés húzni az anovulációs ciklust....... Nem akarlak bántani, de miért hagyod ennyire hosszúra? Tudom, egy kósza pé bármikor beeshet, de ezenkívül a hormonhatások sokkal rosszabbat is okozhatnak, mintha 40 nap után Norcoluttal lezárod, és újat indítasz..... Szerintem.... Mégegyszer ne haragudj a belepoffért.....
Vendég

Anyóka hova tünt??????? Olyan régen láttam..............

Zsiszsik! Remek ügyes vagy, nekem az első képet Lara tette fel, mert én is ügyetlenke votlam hozzá. Na, de mostanában nagyon profi vagyok! :)

Lafika! Nemsokára Te is 12. hét!!! És onnantól már végérvényesen terhes vagy!!! Hogy érzed magad??????

Rambóka! Az jelent valamit, ha napi egy szem progira is ilyen szépen reagál a szervezetem??? Nézd meg! A békavalaga alól hova felkúszott, pedig csak mensi meghozatal a célom.....
Vendég

Szia monácska!

Tudom, és igazad is van. Amúgy 85 nap volt.......
Tudod készülök majd egy komolyabb orvoshoz-csapathoz...., amint úgy alakul.....és addig nem akaork semmi különöset ( nem is számítok kósza PÉ-re..)
Megmondom őszintén, ha nem muszály akkor nem szívesen szedek norcolutot, mert elég sokszor szedtem-és kicsit elegem lett belőle....meg amúgy nekem vigyázni is kell a gyógyszerekkel( csak akkor és azt szedem amit nagyon muszály). Tudom a babáért mindent, de úgy gondolom, most nem ennek van itt az ideje.
Szépen hamarosan elindulok újra új úon, és ha akkor azt mondják és muszály lesz akkor igen, de most nem. Mi is mint mindenki nagyon szeretnénk babát, de én+párom beéállítottsága szerint nem bizunk se kósza PÉ-be, nem sürgetjük hogy ebben az évben, és nem kell több kösza hirtelen megoldás.
Nagyon aranyos vagy(tok ) hogy aggódsz értem, és sok mindenben igazad is van, és angyon szeretlek, de most nem hallgatok rád........és nem azért mert nincs sok mindenben igazad, hanem azért mert mikor hosszú kezdett lenni a ciklusom, akkor eldöntöttem, hogy amikor eljön a megfelelő idő a nyáron, akkor újra belekezdünk a PCOS utunkba. Ezért is SZTK-n csináltattam UH-t.....stb.
De nagyon édi vagy, és köszönöm!!!

Csipi
csipi78

zsizsik, ez tök jóóó görbe!!!

itt változatlanul meleg van:(
dimet

Sziasztok! :)

Bettica, gratula a metforminodhoz! :D Hogy bírod a kezdeti nehézségeket? Nekem nem volt szinte semmi gondom tőle, egy kis gyenge hasmenést kivéve. :)
És a ciklusod meddig akarod húzni? Spontán mensire vársz?
Én is gondolkodóba estem, meddig húzzam, ha nem hajlandó magától megjönni pirinéni... :roll:

Ginuska, ami a barátnőddel történt, az borzasztó! :evil: Légy mellette, segíts neki, amiben csak tudsz. Sajnos az én egyik barátnőmmel is történt hasonló, bár az kicsit kevésbé volt tragikus, már ha lehet ilyet mondani. :cry:
Ajánlok egy oldalt, ezen sok hasznosat lehet olvasni a segítőknek is: www.angyalokszulei.hu

Csipikém, spontán mensi a maratoni ciklusod végén?! :D Gratulálok, türelmes voltál. :wink:
Egyébként hogy vagy? Otthoni dolgaid alakulnak?

Zsizsik, a görbuszod fantörpikus! :D Várjuk a folytatását!
Vizslakutyus? Nekem is az van, bár már nem fiatal Őkelme (8,5 éves). Teszek róla egy képet, kedvcsinálónak. :wink:

Kép

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Öhö, csúful elkiabáltam........
Túl nagy a kép............
Help, plíz
Vendég

Monácska, ha túl nagy a kép, akkor állítani kell úgy , hog yfent van olyan, hogy kép, rákattintasz, aztán a nyújtásra és ott a bal-jobb oldalt mondjuk 80%-ra csökkented, aztán save.
Ennyi, ha még mindig nagy, akkor ugyanúgy eljársz és 90%-ra csökkented!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm kérdésed, jól vagyok, most a szúrkálás is elmúlt, végre!!!!!!!!

Csipi, hátha most már nem lesz olyan hosszú ez az új ciklus!!!!!!!
Férjeddel a helyzet????

Anyókám, nagyon eltűntél, bár Kandika is elég rendesen..........Na meg Backa!!!!!!!!
Vendég

Tükörvíz, majdnem kész voltam a kép láttán.............tisztára Jimmy-kutya, ő is ennyi idős, ha kicsit a haját felturbózzuk a tiédnek, akkor az én kisöcsém lesz rajta!!!!!!!!!!!!!!!Gyönyörű!!!!!!!!Meghalok a vizslákért..............imádom őket!!!!!!!!!!
Vendég

Szia Dimet,

képzeld, nálunk is meleg van.... :lol: :lol: :lol:

Igen, szerintem is tök jó ez a görbe, más kérdés, hogy szerintem megint nem lesz semmi ebben a hónapban sem.... :cry:
Na de mindegy, nem csüggedünk...! :lol: :lol: :lol:
zsizsik

Sziasztok!

Vizecske, Lafika!

Hát úgy néz ki szép lassan rendeződnek, és még kapóra is jött, hogy apának el kellet utaznia pár napra, és így mind a kettőnknek volt ideje kicsit magába szállni.......de ami fontos, hogy mind a kettőnknek most ( persze mindig ) türelmesnek kell lennie a másikkal! De dolgozunk az ügyön.
Kicsit fáradt is vagyok, mert új külon projectet kaptam ( életemben először)-ráadásul nagy volumenü, meg hát a maradék energiámat meg a kapcsolat megmentése emészti fel, úgyhogy mostanság kicsit talán érzékenyebb vagyok ( igazából ezt most kicsit magamban kell megoldani ) -de szerintem "batwomen" vagyok aki mindet túlél .. :) :) Ha meg nem, akkor itt vagytok ti nekem segíteni!!!

Vizecske!
Kutyusod kle tagadhat minimum 5 évet... :) :)

Lafika és Hunor vagy Lelle baba!
Jól vagytok? Hogy viselitek ezt a csúnya változó időt?

Zsizsik!
Jó lesz ez a görbe...... :) :)

Pusza
csipi78

Tükörvíz,

tündéri a vizslád !! Látom, lassan akkor összeállhat a vizslabarátok klubja is itt a fórumon belül ..... :lol:

Lafi, tegyél te is lécci egy képet a szakállasról, úgy megnézném...!

Mniki..... el vagy havazódva, mi ? Ma vagy először munkában a műtét óta, ha jól sejtem....
zsizsik

Hmmmm? Talán így majd???

Kép
Vendég

Hazaérek és felteszek egyet a kisfiúról!!!!!!!!!!!!

Csipi, jól tűröm..................még.
Vendég

Csipi drága!
Megértettelek, és sosenem szólok többet erről rendben???? De itt a vállam és a többieké ríni....... :):):):):):):)

(Véleményem szerint ilyen kríziseken minden kapcsolat átmegy, ahol ennyire kacifántos a teherbeesés..... Nagyon nehéz feldolgozni minden oldalról, és bizony emellett a lelkiteher mellett elfelejtünk a prunkra figyelni. Ez vica-verza érvényes... Szorítok, hogy rendbe jöjjenek a dolgok!)
Vendég

Monácska,

érdekes ez a görbe..... nem kellett volna beraknia egy piros keresztet úgy a 27. nap környékére.....? :roll:

És nem érzel mensis jeleket ??
zsizsik

Sziasztok lányok!

Második próbálkozásom, remélem most sikerül.

Pénteken akartam válaszolni kedves kérdezősködéseitekre, hogy mi volt, de káosz a köbön... kezdem az elején jó?
1. felvettek egy új munkahelyre
2. költözködik a régi
3. kórházba került a tesóm, 26. hetes terhes, és bevérzett.

fele hsznél elrohantam, és nem küldtem el.

Nekem nincsenek jó híreim.
Tűű doki bácsi még 3 hó avandametet írt volna kapcsiból a leleteimre, mert nem javulok. A tesztoszteron se akarózik bemenni a határ alá. Valszeg ezt már a mellékvesék termelik. Nagyon-nagyon komoly kezeletlen háttérrel indulok.
Valszeg látta rajtam, hogy üvöltve tudnék sírni, mert megegyzetünk egy egy hós kontroll inzulinterhelésben, és ha akkor a 120 perces 30 környéki lesz, akkor beszélhetünk a továbbiakról, és a babaprojektről.
Jelenleg még clostyt sem kaphatok, mert nagyon-nagyon túlstimulálódnék. Szigorú volt velem, és mondta, hogy nem engedheti meg most a clostyzást sem, mert nem jók a hormonleleteim. Még kell idő az avandametnek. Valszeg hat, mert a
tünetek felerősödése erre utalnak. Érdekes a szervezetünk, nem?
Hazafelé kibőgtem magam.
Ja, Zentai Andi nagyon kedves, de 2 nap is kevés lenne, hogy engem kiokítson. Nem kajálok jól, ki kell találnom valamit. De most zűrös az élet.
Ennyit az önzőzésből, remélem mindenki oké, és bocs, hogy nem reagálok, de....kicsit zűrös az életem mostanság.
pussz mindenkinek...
szisza30

tükör, nagyon aranyos kutyu!!!

a mai nem az én napom.....csináltam meggy+ribizli gyümilevest. gyönyörű szín, tök szép lett a habarás után is...errefel nyálcsorgatva megkóstolom, és én hülye a cukor helyett a nagyszemű, hülye jódozott sót tettem bele. 2 kanállal! basszus :evil:
dobhatom ki az egészet:( :cry: brühü, brühü.........
dimet

Monácska, így!!!!!Nagyon érdekes ez a görbe, így hogy szépen ment fel.....
Vendég

Monácska!

Akkor szólalsz meg a témáról amikor csak jól esik!!!! Hisz tudom, hogy csak érdekellek és azért jár a kicsi szád, ami tök jó!!! És köszi, ha sírni kell megyek .......úgyis itt laksz a közelben :) :) :) csak meg ne unj!!!!! :wink: :wink:

Szisza!
Ez a fránya zűrös élet... :evil: , de szurkolunk neked is és tesódnak is ezerrel...millióval......:) :wink: :wink:
Új munkahely???? Hol merre? Örülsz neki....mesélj róla!!!

Pusza
csipi78

Lafika!
Ahhha, csak éppen Norcoluttól...... Nincsen pé, ne is képzeljétek oda...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nekem csak az érdekes, ha ez a jó szó rá, hogy napi egy szem progi az egekbe feltolja a hőmet......

Zsizsik! A progi miatt nem teszi be a piros keresztet..... :? :(
Vendég

Lafika!
Ahhha, csak éppen Norcoluttól...... Nincsen pé, ne is képzeljétek oda...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nekem csak az érdekes, ha ez a jó szó rá, hogy napi egy szem progi az egekbe feltolja a hőmet......

Vendég

Lafika!

Vendég

Akkor már értem, miért ilyen szép a 27. naptól kezdve.Pedig én is azt hittem, hogy ott végre pé volt. Viszont akkor így már egyértelmű.....és igen, ennyi progi is ennyit számít........
Vendég

He????? :? :? :? :? :? Ennyire nem fontos ám, hogy háromszor.........
Bocsi, nem tom mi volt.....
Vendég

Csipi! Nem hiszem, hogy a megunás esete forogna fenn.... És még jól is főzök!!! :)
Diétás rakott karfiol??? Alig tudtam otthonról egy adagot megmenteni magamnak ebédre, pedig állítólag nem is szeretik!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Aranyosak vagytok hogy hiányoltok! Nem tűntem el, csak hétvége volt, Apa itthon...

Hű, jó sokat írtatok!

Ginuska, annyira sajnálom a barátnődet! Ez borzasztó! Nem olyan régen egy ismerősöm ugyanígy járt - nem is tudom hogy hogy létezik ez manapság?! Sok-sok erőt kívánok neki, és Neked is!

Ezo, hogy vagy? Ne akarjál még szülni! Beszéld meg a babával hogy sokkal-sokkla jobb neki még ott bent Anya pocijában!

Zsizsik, gratula a piros vonalhoz! Nagyon szép ez a görbe!!! És a mai leesés akér beágyazódás is lehet... :wink:

Vizsla - imádom őket! Unokaöcsém is vadász és neki is van egy kis tündérkéje, akinek ha minden jól megy hamarosan lesznek kicsinyei! :lol: Ha egyszer kertes házba költözünk tuti hogy nekünk is csak vizslánk lehet!

Tükörvíz, nagyon édes a Te kutyusod is! :lol:

Lafi, várjuk a képet Jimmykéről! :wink: Mindjárt írok pü-t is!

Monácska, tényleg nagyon szépen felment a hőd! És tuti hogy csak a progitól ilyen és nem volt egy kósza pé?! :(
Diétás rakott karfiol?! Nyami... Én tegnap karfiolfelfújtat csináltam és semmi nem maradt belőle :)

Nálam semmi különös nincsen. Hőm Zsizsikét utánozza, amióta megjött folyamatosan 36.6... Pedig annyira reménykedtem hogy ez a hónap is olyan szép lesz mint az előző :cry: De ez inkább vicc...

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Szia!
Tuti, hogy attól...... :( A márciusi is ugyanilyen volt, csak tovább hagytam neki próbálkozni időt..... Persze semmi nem lett, csak a progitól szépen felszökött, és mint a hülye teszteltem egyfolytában, mert azt hittem valami van, pedig tudtam, hogy felmehet a hőm a progitól, de hogy ennyire.....
Szóval, ez most defektes hónap volt megint!

Aztán hova kapkodol Te még????? Lesz itt még nyugi szép görbe! Még csak most kell lefelé induljon! Csak türelem!
Vendég

Köszönöm a dícsérő szavakat a kutyám nevében (is). :D

Lafi, a drótszőrű vizsla szinte kuriózumszámba megy manapság! Nagyon szépek! :) És Jimmykének is iszonyat értelmes pofija van az avatarodon! :D

Monácska, a progi szépen felnyomta a görbédet. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire látszik.
Mensi van már? És miért kellett olyan korán (27. napon) elkezdened a Norcolutot?

Szisza, a testvéreddel minden renden van már?
Hallgass Tűű dokira, ő tudja, mit miért csinál! Látod, Zsizsiknél is milyen szép görbés ciklusa lett az avandamet után.
Hidd el, lassan mi következünk, a tálácska alján...! :wink:

Dimet, vérzik a szívem a gyümölcslevesed miatt! :(
Én a múlt héten ettem olyan finomat, mint még soha életemben (sógornőm csinálta).

Anyoooka, kezdésnek szép a görbéd. Kiegyenlített, nem ugrál össze-vissza. :wink: A múltkorid után én nagyon bízom benned...!

Lányok, olyan régen volt már zebránk...!

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Szia Tükörke!!!
A 27. napig nyoma sem volt pé-nek..... Hát mire várjak még???? Mensi még nincs, de tegnap telt az 5 nap még csak. Aztán meg 21-én mennem kell Tűű dokihoz kontrolra, és hormonlabort kell vinnem. De ha nem mentem volna sem vártam volna vele tovább. Értelmetlen. A hó elején erőlködött kicsit a szervezetem, de aztán semmi......
Vendég

Tükör: hát igen....tudom, hogy Tűű doki tudja mit csinál, csak én vagyok nagyon padlón. Meg Zsizsiknek szépen rendbe tette a ciklusát, én meg megint a 40nemtomhányadik napon vagyok. :evil: :evil:

Na, mindegy evvan.

A tesóm jól van kösz az érdeklődést, és Marcell babája is. Csinált egy fordulót csütörtök éjszaka, úgyhogy most seggel csücsül anyukája hasában. Ki tudja, lehet, hogy a free style kicsit durvára sikerült.

Csipi: kösz a drukkokat rám fér...kicsit fáradt vagyok, meg becsipődött az ideg a derekamban. Szegény embert még az ág is húzza.... :cry:

Mona: nlc-n szeder tök jól megfogalmazta, hogy működik nálunk a ciklus, és miért nem babás. Olvastad? Nekem tanulságos. A felugrások a görbén az ösztrogén szint megemelkedése, de nem elég a péhez. És ennek hatására megnövekszik a nyálkahártya, ha szokszor van, és így saját súlyánál fogva lelökődik eg yidő után. Hát nálam tuti, hogy ez van, mert pé az nincs. Remélem jól írtam le, mert emlékezetből írtam... :oops:
szisza30

Monácska :( De nagyon remélem hogy Tűű doktor majd kitalál valami okosat és lesznek gyönyörű ciklusaid - és babád!!!

Niki?!

A legfontosabb hírt elfelejtettem: fogytam!!! :lol: Igaz, csak egy kilócskát, így még 6-8-tól meg kéne szabadulni...

Kép

Kép
anyoooka

Szisza!
Olvastam. Emlékszem rá, és ezért is nem vártam tovább, az a hsz döntötte el, hogy nincs mire várnom. Magától lelökődik, de mikor?????? Na, azt a mikort én nem várom meg. Volt már 180 napos ciklusom, soha többet nem lesz 40 nap feletti, ha rajtam múlik!

Szisza! Vérzik a szívem, mikor olvasom az elkeseredett soraidat. És látom magam, hogy ahogy éjszakákon át bőgök, mert nekem miért nincs pé-em, mensim, gyerekem, szar az egész szervezetem, szőrös és dgadt vagyok....... Nem tudok vigasztalót írni. Sokszor a kitartás is elfogy, tudom én. Talán ezért nem hagyom, hogy megcsúfoljon azzal, hogy 40-50-60 meg kitudja hány nap van a tikkeren kiírva..... Azt már én sem tudnám elviselni.... :(
Vendég

Aranykavics, Niki!!

Mégegyszer köszönöm a tanácsot!
Szombaton levetettem a vért a progihoz, most mikor mentem
az eredményért, mondták, hogy megvan még a savó megcsinálják a többi hormont is ha kell! Éljen! Szuper aranyosak voltak a Kaáliban :D

Na és az eredmény 23.napon: 34.65 nmol/l
El sem hiszem... madarat lehetne velem fogatni.

Niki, milyen volt az elsô munkanap? Remélem nem túl fárasztó!
teljesen jól vagy már?

Lona
lona1

Jaj istenem, lányok...... ne kenődjetek már ennyire el..... :cry:
Mindig más van a soron, a depisek között..... én most éppen pozitiv vagyok, mert jön a kislány kutya, de múlt héten még én is bőgtem a párom vállán...
Szisza, Tűű doki tényleg tudja, mit csinál. A jelszó most a :TÜRELEM. Én tudom, hogy ez most mennyire nehéz neked, de hidd el, hogy rendbe fogsz jönni ! Gondolom, azért az avandameten túl is teszel a javulás érdekében, igaz ? A diéta és a torna tényleg segítenek, mindenhogyan. Fizikaliag is és lelkileg is...
Nagyon szeretném, hogy lásd a fényt az alagút végén, Tűű mondta nekem egy bőgős vizit alkalmával, hogy a PCO nem pár hónap alatt alakult ki nálam, ezért nem fog pár hónap alatt megyógyulni...

Monácska, szerintem a következő kontroll neked is változást fog hozni a gyógyszerezésben, ez egy stagnáló állapot, amiben vagy most.... mindenképpen ki kellene téged lendíteni innen... szerintem Tűű neked is avandametet fog adni...

Valóban kéne egy-két zebra már, azt hiszem, a reménytelen esetek - azaz mi - megmaradtunk a végére sereghajtónak... :wink: :lol:

Nem baj, jön még kutyára dér, lesz még nekünk nagy hasunk, és nem a sok palacsintától.... !

Na, hogy témát váltsak: arra gondoltam, hogy a buli alkalmával mi - a vendéglátók - álljuk a piát és kaját, de mi lenne, ha az édességet,ami szigorúan csak DIÉTÁS lehet !!!!!, azt a kedves vendégek kreálnák ???? Mit szóltok hozzá ?? Lehet nemet is mondani ..... 8)
zsizsik

Ó Zsizsik, ettől rettegek én bizony a legjobban, az Avandamettől......... Ha ezt ajánlja nekem, én nem tom, de nagyon ki fogok bukni asszem....... Megint minima 3 hónap kiesés??? Ahhhh. Na, de majd kiderül 21-én!

Az ötlet a bulival kapcsolatosan jó!!!! Sütök tk lisztből cseresznyéspitét nektek..... :) Naggyon finom!!!!!! Aztán esetleg megírnád megint, hogy hanyadikán is lesz ez a buli???????? :oops: :oops: :oops: Nem írtam fel magamnak...... Bocsi
Vendég

Lona, te figyu, az a progi több mint biztatóóóóóóóóóóóóóó.................... :wink:
(nekem ebben a babás ciklusban 35 nmol/l volt..........)
Vendég

Mona, ne rettegj, inkább 3 hónap pihi és utána működő és javuló szervezet, mintsem 3 hónap múlva UGYANITT tartani..... nem ?

A buli július 7-én lesz, reggeltől kifulladásig....!!!!!!!!!!

A cseresznyés süti ötlet meg van véve ! Egyéb jelentkezők ??? 8) 8)
zsizsik

Egyfolytában töröm a fejem, hogy valami igazán frappáns, olaszos kajával kirukkoljak nektek, több ötletem is van, de mégis, ti mit szeretnétek ????

Jó kis elterelő hadművelet, mi ? :wink: Ha kajáról beszélünk, nem gondoltok a depire, drágáim.... :lol: :wink:
zsizsik

Zsizsik! Én diétás gesztenyés muffinnal készülök. Jó lesz?

Képzeljétek a hétvégén utaztunk Szegedre és olyan alacsonyan repült egy gólya, h majdnem neki ütődött az ablaküvegnek. Félve figyeltük a férjemmel most mi fog történni, de hál' istennek az állat és az autónk is megúszta szerencsésen :lol: :lol:

Felém még semmi piri, a hőgörbém szerint 24. napon volt pé-em. Így a hétvégére várom a menzit. Görbét nem sikerült felraknom, mert nem tudom átrakni jpeg-be.

Tükör, nagyon édi a kutyus. Én is hatalmas kutyarajongó vagyok! Nekünk, vagyis anyósomnál egy beagle-ünk van. Az is egy cukorfalat.

Lona, az a progi érték fantasztikus!!

Lafi, köszönöm! Láttam a nevem a táblicskuban :lol:

Anyooka, gratula a -1 kilóhoz, a többi feles is biztos gyorsan lemegy.

Kép
apple

Kép

Kép

Kép

Íme az öcsém,Jimmy!!!!!!!!
Vendég

Alul Anyummal van, épp megijedt a villámtól, dörgéstől. Nagy kutya, vadászatnál bármit megcsinál, csk ne legyen vihar.Ekkor bepattan az ölünkbe a röpke 70 kilójával, mert azt látta, hogy Lilike a cicám is ölbe van....és mi meg majd összeesünk alatta...........de hát olyan ennivaló.........
Vendég

Sziasztok!

Ma voltam Tűű dokinál a leleteimért. Sajnos, magas az inzulinrezisztencia szintem (185,5 - 120 percnél), ezért magas a tesztoszteron (3,4) és a prolaktion (589) szintem is. Ezek nagyon rossz eredmények?

Fogyókúráznom kell,valamilyen mediterrán tipusú diétára kell ráállnom. Ez milyen diéta?
Rendszeresen mozognom és persze a metformintot szednem.

KépKép
charlott

Lafi!

Köszi! De szép is lenne...
A lényeg, hogy a körülmények adottak a pindurnak, ha jönni akar.
Szegénynek eddig esélye se nagyon volt.

Apple!
Neked is köszönöm!

Bocsánat, az ömlengésemért :oops: , de büszke vagyok na.
Másoknak hiába mondom, nem értik mire ez a nagy felhajtás.

Nagyon aranyosak a jószágok!! Nekünk macsekunk van.
Sok bolondságot csinál. De a nagybátyóját ô sem tudja überelni. Ô ugyanis fiúcica létére a féltestvéreit szoptatta a ciciébôl!!
Érdekes módon a kiscicákat nem zavarta, hogy tej nem jön, a cumizásért is hálásak voltak. És mielött megkérdeznétek, többször ellenôriztük és biztosan fiú 8)

Lona
lona1

Charlott, ez tényleg nagyon magas!Eddig én vittem a prímet a 150-nel a topikban...........

A mediterrán típusú az végülis a gi-diéta!Ha azt tartod és tornázol, akkor fogyni fogsz és szépen megy lentebb az ir-szinted!!!!!!Nekem 3 hónap alatt 117-re ment le és -6 kiló!Ekkor fogant meg a babám!
El kell magad határozni, anélkül nem megy, nekem 1 hónapomba telt az eredmények és Tűű doki véleménye után, mire észbe kaptam és nekiálltam változtatni a dolgokon.....

NEHÉZ de megéri!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Lakkozott körmökkel baromi nehéz verni a billentyűzetet.

Lányok, ma úgy elöntött a vér.... :roll: attól tartottam, hogy lefolyik a lábam szárán.. :oops: mondhatom gyönyörű.

Lona!
Gratula a hatalmas progi eredményedhez. :D
Nem szándékosan, vagy tudatlanságból tájékoztattalak félre. De egy kicsit nekem új, hogy a 21-23 cn.on LH/FSH arányt nézetnek. :roll: Nem láttam, hogy Tűű dokit írtál, mert akkor valszeg nem "szólok" bele.
Csak eddig minden irodalom, Petrányi ... no mindegy. De tényleg érdekel.

Norka drágám, ha tudsz erről valamit bővebben és van 5 perced begépelni, szívesen venném. :)

Csipike!
A kapcsolat mindenek előtt! :)

Monácska, Szisza! :)
Lányaim, ne depizzetek.
Én mindig arra gondolok, hogy ha valaki 2005 decemberében azt mondja, hogy 2007 júniusában még nem ringatom a kisbabámat sírva tudtam volna fakadni. Most pedig itt vagyok még mindig baba nélkül, de egy biztos, minden egyes eltelt nappal közelebb kerülök hozzá.
Tudom, hogy az én esetem nem egy kaliberű a tiétekkel, hiszen mi most töltöttük a másfél év próbálkozát. Bár zerintem okszor az időkomponens nem is számít, ha az ember őrültel vágyik egy babára.....

Sírjátok ki magatokat, ha arra va szükségetek, aztán hajrá tovább...

Zsizsik!
Én nem tudom, hogy milyen diétásat fogok készíteni. De midenképpen viszek. És e z a diétás gondolat nagyon jó ötlet. Dícséretes ötlet. !!! :)

A kiskutyátokat meg jól meg fogom dögönyözni! Nagyon nagyon.

A tackók i nagyon aranyosak. :)

Lafikám!! :)
Jól vagy? Ebben a melegben... :)

Mindenkinek pusz, akire nem reagáltam. :)

Sok puszika! :)

Kavics
Vendég

Bocs, a billentyüzet időnként elfelejti az sssss betüt.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?