Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, mire jövök megint!!!
Lányok az valóban lehet, hogy nem maradhatunk bent a beteg gyerekkel a kórházban? És ha én kijelentem, hogy DE? Nem is értem. Az oké, hogy nincsen olyan szoba ahol anya a gyerekkel maradhat mégha egy kinyitható ágyon is. Úgyértem most nem akarok politizálni, ezt mondjuk! elfogadom. De egy széken sem lehet? Ilyen van?
És a tüdőgyuszi is járhat hányással?
Márti, írj ha van valami híred! Úgy is tudom, hogy egyből írnál.

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Szomorúan olvasom ,hogy a Flóra ennyire beteg.Azért az elég rossz,hogy az Andi nem maradhat bent,de biztos nincs elég helyük az anyák számára.Amikor az Encsi 4 hónaposan került az I.klinikára egy 2x2 m-es kuckóban 2 gyerekkel voltam bent,igaz a széken ülve ,de legalább maradhattam.

Gergő még mindig nem az igazi,de legalább már eszik eszt-aszt.Délelött evett egy fél banánt,délben megint egy sütőtököt /nálunk csak a kecskeméti vált be/,du.kölesgolyót és egy almás-sütőtököt.

Barbi,jót mosolyogtam a "reggeli tornádon",de azért szerintem egy kicsit "lájtosabb" is elég lenne reggelente,nem gondolod?

Timi,nem voltál valami bőbeszédű.De gondolom,hogy nincs sok időd most ,hogy az összes gyerek otthon van.Hanna füle teljesen rendbe jött?

késöbb még benézek.

Remélem Márti jobb híreket tudsz irni nekünk.
bibolya
 
 


AZ intenzíven vannak, ma is magas lett a láza 39-re felment, mikor lejjebb vitték akkor mosolygott kicsit a drága!!!!
Egy széken üldögélve ott maradhat a Zsandi, szegénykém ő is ma még nem evett, nem ivott!!!!! :?
Ha jobban lesz a Flóra akkor valami fizetős szobás lehetőség van gondolom ott nem csak széken lehet üldögélni!!!!! :evil:
Nem mondták még, hogy mitől lehet, a Marci jól van.
Nem nagyon tudok vele beszélni, mert bent nem telefonálhat a Flórát meg nem akarja egyedül hagyni, most is akkor hívott mikor a Zsolti bent volt a kiscsajnál!!!
Úgy sajnálom :cry:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

 
 

Zsandi,
szorítok nektek!Kívánom tiszta szívből,hogy hamar meggyógyuljatok!
Márti,légyszi add át jókívánságaimat Andiéknak,ha beszéltek!

Ibolya,
köszi az érdeklődést Hanna jól van.Fülével azóta sem volt gond!(kop-kop)

Puszi
timiban
 
 


Sziasztok!

Huh, miket olvasok itt. Zsandi, remélem, hogy nem lesz hosszú a kórházi bentlét, és Flóra hamar meggyógyul ebből a szörnyen hangzó betegségből!

Timi, de jó h jelentkeztél - már nekem is többször eszembe jutottál... Milyenek az első benyomások? Lakás milyen? Gyerekek szeretnek ott lenni? Felfedeztétek már a környéket? - Ha nem titok: merre is laktok?

Márti - tényleg jó ez a gumicsizmás képsorozat. Nekem is épp a héten jutott eszembe, h be kellene egyet szerezni. Láttam egy tök aranyosat itt Csepelen az egyik bababoltban. Árat még nem kérdeztem...
Ráadásul Samu - mint minden gyerek - megőrül a pocsolyákért, ha meglát egyet, akkor tutira beletrappol, sőt, tocsog benne, ugrál, sikongat, szóval gumicsizma érett lett a gyerekem :)

Nálunk is most már lassan két hete taknyos, de semmi más tünete nincs (eddig). Csak hát naponta 2-3x szívni kell a nózit. De szerencsére csak reggel színes a cucc, egyébként OK. Remélem, hogy csak a fogzással összefüggő tünet, mostanában megint kotor a szájában, csorog a nyála, ilyesmi. Valószínűleg újabb fog van kilátásban.

Zsuzsi, boldog szülinapot neked! Remélem, hogy jól telt a mai napod!

Barbi, vicces lehetett a reggeli kulcsszerző akciód :)

Edit, tök jó, hogy Virág kezdi megszokni a saját ágyban alvást. Te mikorra is tervezed, hogy újra munkába állsz?

Julcsi - jó tipp ez a fejre vizes borogatás láz esetén. Samu is tuti elbohóckodna a dologgal. Egyik kedvenc időtöltése, hogy a szárítóról elcsórt ruhákkal a fején császkál a lakásban. Elég vicces látvány, amikor egy női bugyi fityeg a nyakában/fején miközben boldogan jön-megy. Az én kis fetisisztám :)

No, megyek pihenni, ez a hét masszívan munkával telt, ráadásul kevésbé sikerélmény dúsan... Hát van ilyen is.
Legyetek jók, szép hétvégét!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért, csak Barbinak írnék, hogy elromlott a számítógépünk és elveszett az e-mail címed :( .
Írnál Te nekem.

Köszi
Csilla és Antónia Egerből (Sote II. tavaly március :wink: )

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Jó reggelt!

Samu köhög. Ilyen sem volt eddig.
Nem sokat, de határozottan hurutos hangja van. Egyelőre láza nincs, kedve OK, reggelin már túl is vagyunk.
Kérek szépen tippeket, mivel segíthetek neki ilyenkor. Ügyeletre csak akkor vinném, ha rosszabbodna a helyzet (makacs köhögés, láz, ilyesmi).
Szóval mit vegyek a gyógyszertárban? Tudom, hogy ez volt már téma, de eddig ez szerencsére nem nagyon érintett.
Köszi,RÉ

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Jó reggelt!(írtam már egyet de egy gombnyomásra kitöröltem az egészet)

Évi,
ha hurutos köptetőt vegyél.Rengeteg van belőle.A patikus biztos segít.Szerintem ha nem olyan vészes a köhögés akkor valamiyen gyógynövényes is elég.Köhögés csillapítót csak receptre adnak,de hurutos gyereknél csak estére alkalmatták,hogy éjszaka tudjon aludni.

Különben mi már belaktuk a lakást.A gyerekeknek is tetszik.Az ovi hiányzik nekik,főleg a Rebinek.A konyhám még nincs rendben,mert a tulaj vízvezetékszerelője még nem ért ide bekötni a mosogatógépet,meg felfúrni a konyhaszekrényt.Amíg ez nincs meg nem tudok rendesen kipakolni.
Budajenőre költöztünk egyenlőre.A környék nagyon szép,már megértem miért olyan drágák itt az ingatlanok.

Andi,
remélem mára már jobban van Flóra.Mennek a gyógypuszik neki.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Puszi

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


alkalmazzák
timiban
 
 


Évi, sajnálom, hogy Titeket is megtalált a betegség!

Én köptetőt adnék és Ca ampullát itatnék vele, de azt csak receptre adnak.

Köptetőből én Solvolant vagy Ambrobene-t haszálok, csajok majd írnak mást is. Jobbulást!!!!

Flóráról van valami hír?

Éjszaka: 3-szor ébredt Vrág, kétszer keltem hozzá. De már 2. napja 1/2 8-kor kel, így csak egyet alszik. Jajj csajk, én azt hittem, soha nem érem ezt meg. A derekam sokat javult, de elkezdtem használni rá Aloe terméket. És persze pszichésen is okozhattam:belerokkanok a helyzetbe érzés.

Lépek, mert kaka szag terjeng!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Jó reggelt!

Évi, sajnálom, hogy Samu köhög. Nem igazán tudok segíteni, nekünk még csak enyhe köhögésünk volt, szinte csak a lándzsás utifüvet használtuk. Ja, meg a karamellát.

Annyit gondoltam éjjel is szegény Andiékra. Nagyon remélem, hogy a kicsi lány már sokkal jobban van, legalább az intenzívről kiengednék.

Edit, de jó, hogy alszik végre Virág. Illetve, hogy jobban alszik. (csak halkan írom, nehogy elkiabáljam)

Jól kibabrált velem a drágám. Délután kerti partyba megyünk, gondoltam, ha 8 körül kel, akkor kihúzom az alvását csak 1x-re, és délután tudunk menni. Erre 6-kor felébredt, persze már alszik. Hogy mikor fog újra elaludni és mikor tudunk menni azt nem tudom. Mert hogy a mostani alvással nem bírja ki estig, tiszta hülye lesz, az tuti.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


sziasztok!

Itt vagyok a kórházban, a Flóra most alszik, leugrottam pár percre az udvarra. Sajna nincs jobban, minden kijön belőle, így most
infúziót kap. Viszont alszik sokat, gondolom a gyógyszerektől. Még nem tudom, hogy mi okozza a galibát, vírus vagy baktérium. Jelentkezem, ha tudok valamit. Nagyon köszönöm a sok telefont, SMS-t, sokat jelent, hogy ennyien izgultok értünk, nagyon jól esik.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Évi:mi is a lándzsásutifüvet használtuk eddig....a Julcsiék valami homeós A-val kezdődőset.(gondolom most sokat segítettem :? )

Beszéltem a Zsandival, látom már tudott jelentkezni...nem tudom hogy bírod, sok erőt nektek..én már ettől kivagyok, hogy TI kórházban vagytok :cry: , persze az anyáknak bírniuk kell mindent!!!!!

Olyan keresztelőn voltunk mint még soha!!!!! :roll: Nem hallottam mindent, mert Zsombival közben "kirándultunk" -szétnéztünk, de politikáról is magyarázott :shock: , abortuszról is :shock: és a saját családjáról :shock: :shock: :shock:a pap , mintha valami régi cimbik lennénk!!!!!És a keresztelés előtt kiűzte az ördögöt a 2 kisgyerekből :shock: :shock: :shock: én csak kamilláztam!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Andi, nem tudom, mikor olvasol megint minket, de hidd el, nincs olyan óra, hogy ne jutnátok eszembe. Imádkozom, hogy minél gyorsabban gyógyuljon a Drága.

Márti! Marci kivel van? Megviseli nagyon, hogy Anya nincs vele? Mikor derül ki, hogy vírus vagy baktérium? És ha vírus, akkor is jó lesz az antibiotikum?


Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Azt hiszem a Zsolti anyukája és mamája vigyáz a Marcira,, mert a Zsolti tanul a vizsgára.
Nem tudom mikorra lesz meg az eredmény még semmi infót nem kapott a Zsandi, pedig kérdezte, hogy mitől van mire számítson a Marcinál!!!! :roll:
Vírusra gondolom én annyira nem jó az AB!!!! :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti!

Nincs híred Flóra babáról?

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Andi, mi is nagyon szorítunk és várjuk a mielőbbi jó híreket! Bár csak szerdán indulunk Keszthelyre, a gyógymanókat már elpostáztuk nektek!

Ma voltunk a Gyerekszigeten, de a nagy meleg miatt nem maradtunk sokáig. Még mindig nagyon tetszik a rendezvény, de még egy-két év kell ahhoz, hogy a gyerkőcök is élvezzék.

Tegnap és ma a kispesti juniálisra is kinéztünk este, tegnap magyar nótákra táncoltak a csajok, ma az Emil!Rulez-re csak bambultak, Livi tapsolt, Dorka meg ugrált picit, de hamar kidőltek.
Vendég
 


drev:akkor jól éreztem én , hogy sosem vagytok otthon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Edit:nincs sajnos. :?

Apának kedden szolgálat mentes napja lesz :shock: , vagyis nem melózik!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: A túlórák miatt kötelesek ilyen napokat kiadni!!!!!! :wink: Tehát több mint 1 hetet van velünk itton, legutóbb szerdán volt és jövő 7 pénteken megymelózni ismét!!!!! 8)

Tegnap a nagyon vicces apa, úúúúúúúúúúúúúúgy megijesztette a Dórit(öccséjék frissen keresztelt lányát)!!!! :shock: Fogtam a kezemben a kislányt, erre a Roland odajön és megrémiszetette, hogy BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!A mi gyerekeink ezen röhögő görcsöt kapnak, mert már hozzá vannak szokva,- ahogy a fiam imád fejjel lefelé lóbálózni az rettentő humoros, szerintem az űrhajós kiképzésen mér túl van :wink: -, de a kislány akkorát ugrott a kezemben , hogy csak na, még szerencse, hogy sírni is elfelejtett a rémülettől.............jól néztünk volna ki, egy kialudt jóllakott mosolygós baba szirénázik nálunk!!!!! :shock: :shock: :shock: De aztán összemelegettek, mondtam a Rolandnak, hogy ezért tegye tisztába ,épp tele volt a bugyor!!!!! :D

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ma beszédes kedvemben vagyok :oops: , szóval nem is meséltem, hogy múltkor elmentünk az ovihoz, hogy bringázzon a kiscsaj és voltak ott más gyerekek is!!!!Zsombi meg rohangált, mi meg hajkurásztuk, nehogy elüssék :shock: , erre Szoni rászólt az egyik kislányra, hogy vigyázzon, mert ő a ZSOMBOR!!!!! :lol: :lol: :lol: Annyira jól esett az anyai szívemnek, hogy ilyen édespofa a lánykám!!!!!Megvédi a tesókáját!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma megyünk állatkertbe apukámmal meg a nővérem gyerekeivel!!!!
Tehát mindenkinek szép napot, még próbálok beszélni a Zsandival előtte és akkor jelentkezem, mindenkinek szép napot!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Andi,remélem ma már sokat javul Flóra állapota és kikerülhet az intenzívről.Én pénteken annyit gondolkodtam azon,hogy mitől kaphat egy ekkora gyerek ilyen súlyos tüdőgyulladást,ilyen rövid idő alatt?Hiszen most voltatok a gyerekorvosnál és semmit nem vett észre!!:twisted:
Marci jól van?

Barbi,végül hogy sikerült a kerty party?Ádám nagyon nyügi volt?

Edit,látom alakul az alvásotok.

Timi,örülök ,hogy jelentkeztél.Kocsival /biztosítóval/ mi ujság?

Gergő úgy tűnik meggyógyult.Tegnap már mindent megevett amit meglátott :lol: .
Tegnap mi is kint voltunk a gyerekszigeten egész nap,nagyon jól éreztük magunkat ,csak a közelgő sötét felhők csomagolásra és hazaindulásra búzdítottak.A fiamra csak úgy tapadtak a csajok,de ő mint egy kis szende szűz szégyenlősen elbújik ,takarja magát.Egy kislány még a plédre is oda ült,csak hogy a Geri játszon vele,de ő csak az ivásszattal volt elfoglalva.
Ma meg gyerekmentes napot tartunk a barátnőmmel :lol: ,megyünk börzézni.

egy pár kép a tegnapi napról Kép a kislány aki ismerkedni szeretne Kép pár perc után feladja a próbálkozást Kép Kép Kép
bibolya
 
 


Csak benéztem, hátha vannak új hírek. Rohanunk anyósékhoz névnapi ebédre. Kár hogy ott nincs net. Rengeteget agyalunk, hogy mitől lehet ez Flórának. Andikám, tarts ki!!!! Nagyon sajnálom ezt a fránya valamit. Mondjuk azért arra kíváncsi lennék, hogy a pi... -be nem tudják, hogy baci vagy vírus ez a hányós tüdőgyuszi. Mert így akkor elvileg csak a tüneteket csillapítják, nem? És vaktában lövöldöznek. A vérvétel nem mutatja ki? Jaj, remélem nem viseli meg túlzottan a családot. Úgyértem, hogy minél hamarabb túllesztek rajta mind a négyen. Andi, azért próbálj meg magadra is figyelni, minimum evés-ivás szempontjából. Mert neked is véges az erőt és arra most még szükség van. Nagyon szorítunk!!! És nagyon várjuk a jó híreket.

KépKép
kgiulia
 
 


Beszéltem Andival, Flóra rosszabbul sincs, de jobban sem. Ma reggel 39 fok volt a láza, azóta lehúzták. Tegnap este megevett egy Kinder Pingvint, akkor felélénkült, azóta nem jött kaja vissza belőle.
Andi kapott egy szobát, Ő ott alszik, és várja nagyon, hogy végre kivihesse az intenzívről magához Flórát. Marci jól van, elkezdte mondani, hogy katikatikati.....
Vettek vért többször Flórától, de nagyon nem bőbeszédűek a dokik. Jövő hét végén már többet tudnak, hogy mikor jöhetnek haza.

Tolmácsoltam aggódásunkat és hogy szorítunk.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Úgy látszik, tegnap népszerű prg volt a gyereksziget, mi is ott voltunk egy barátunkkal és a gyerekeivel. Így volt összesen 4 gyerek (egy 5 és fél éves + egy kettő és fél éves kiscsávó, Samu és egy épp egy éves kiscsaj), meg három felnőtt. Azért így is kemény volt, még szerencse, hogy a kislány egyelőre nem tud járni...
Ráadásul én ettem valamit reggelire, amitől - mire kiértünk-, totál kikészült a gyomrom, így dél körül csak feküdtem a pokrócon egy árnyékos fa alatt. Szerencsére jobban lettem, nem kellett hazajönnünk - ami elég nagy csalódás lett volna a gyerkőknek.
A gyerekek nagyon imádták az egészet, főleg a két nagyobbik fiú, Samu meg követte őket, mint egy kiskutya :) És annyira élvezte az egészet, hogy kimaradt az alvás. Próbáltam 1 óra tájt lenyomni, kerestünk egy árnyas, csendes helyet, és ilyen helyeken ő általában gond nélkül elalszik, de most minden izgalmasabb volt. Csak délután 5-kor aludt el, nagyjából abban a pillanatban, ahogy elindultunk autóval a szigetről.

Ibolya, jók a képek, amit feltettél.

Márti, nektek jó sűrű a hétvégi prg. Biztos jó lesz ma az állatkertben is. Most már én is el szeretném majd vinni Samut, de valami hétköznapot fogunk megcélozni.

Andi, ha bármi híred van, jelentkezz! Szorítok nektek, hogy hamar véget érjen ez a szörnyű történet!

Köszi a tippeket köhögésre. Edit, szerncsére Ca ampulla mindig van itthon, azt kapott is Samu. Meg Stodal szirupot. Nappal egyébként alig-alig köhög, de este csúnyán nyomja, szerencsére nem sokat. Most éjszaka is fent voltunk fél 1 és fél 2 között, annyira köhögött, hogy nem tudott visszaaludni...

No lépek, kész az ebéd.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Évi:öregszem mondom én, a Jucsiék is a Stodalt használják köhögésre...majdnem A betűvel kezdődik!!!! :lol: :lol: :lol:
Zsombi imádta az állatkertet, tavaly még érdemben nem szólt bele, hogy merre menjünk most annál inkább, rohangált , mutogatott az állatokra vigyorgott mint a vadalma, Szoni detto, unokatesóik meg utánuk szaladgáltak, így nekünk "pihentető" sétánk volt!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Én is beszéltem a Zsandival, csak akkor már elindultunk, a Barbiék sem voltak otthon így ő sem tudta beírni.
Még csak annyit tennék hozzá Edit beszámolójához,hogy azt mondják a dokik hogy levegő van a tüdejében, ha ott van nem csinálnak vele semmit, de ha a mellhártyánál , akkor azt valami szondával altatásban eltávolítják!!!! :roll: A Marci jól van, elkaphatta volna, de mivel eltelt már 3-4 nap így nem valószínű, eljátszogat egyedül és a Flóra cipőjével rohangál, gondolom hiányzik neki a tesókája!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Azt hittem, hogy legalább már most van jó híretek. Borzasztóan sajnálom szegényeket, pláne, hogy otthon meg a Marci miatt aggódhat az Andi, mégha tudja is, hogy jó helyen van és jó kezekben.
Gondolom a levett vért elküldték tenyésztésre, ez eltarthat egy darabig. Esetleg abból derülhet ki hogy vírus-e és ha igen, milyen.
De jó lenne, ha legalább már ma nem lenne lázas az a kicsi lány!

A tegnapi kerti parti érdekes volt. Csupa "érdekes" emberrel. De különben jó volt, az Ádámot sikerült még itthon elaltatnom délután, úgyhogy nem volt zombi. Csak az volt a gondom, hogy a kert tele van lépcsővel, úgyhogy folyamatosan a nyomában kellett lennem, mert persze az volt a legérdekesebb. Én úgy elfáradtam!

Ma meg Pilisen voltunk a barátainknál. Szuper volt! Van a kertben medencéjük, még az Ádám is fürdött benne. Persze csak módjával, elég hideg volt a víz. A karomban lubickolt, de ha már a hasáig ért a víz az annyira nem jött be neki.
De hogy ne legyen minden szuper, 2 körül elkezdett esni az eső és szinte csak 1/2 7-kor, amikor indultunk haza akkor állt el. Itthon persze egy csepp eső sem esett. Ilyen a mi formánk.

Márti, jó lehetett a keresztelő. Mondjuk én nem vagyok egy templombajárós típus, de én sem ilyen szövegre számítanék egy paptól.

Ha valami híretek van azonnal írjatok. (bár úgyis tudom, hogy azonnal írtok, úgyhogy ez a mondat tárgytalan is)

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Flóráról tud valaki valamit?

Akkora vihar volt éjjel, hogy mindkét gyerek a mi ágyunkban kötött ki. Komolyan mondom, még én is féltem.

Csajok!

Sokat filóztam rajta, hogy megírjam e bilis dilemmámat, nem akarom, hogy hülye picsának nézzetek, aki kis eminens gyereket nevel.

Szóval hetek óta Barnit Virág lelökdösi a biliről, szegény fiam a WC-re kényszerült. Mondjuk ennek örülök is. Lelöki a kiscsaj és ráül. Kíváncsiságból levettem a pelust és úgy ültettem rá. Rendszeresen belepisil. Tegnap este húzta a kezem a bilihez és belekakilt. Szóval nem tudom mi ez, a hólyagja nagyon fejletlen lehet, 1,5 -2 órát úgysem tudja tartani a vizeletet, úgyhogy a szobatisztaság messze még. De mit kezdjek vele?

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Annyira sajnálom szegény Andiékat. Remélem, hamar meggyógyul Flóra, vagy legalább már az intenzívről kijöhetne.

Edit: szerintem tök jó, hogy Virág már bilizik. A Nini is szeret bilibe kakilni. Nem te erőltetted, amíg szívesen ül rá, szerintem hagyd neki. Legyen rajta pelus, de ha jelzi, vagy látod rajta, hogy kell neki, ültesd a bilire, a többi meg úgyis bemegy a pelusba. (a nővérem is ezt csinálja)

Julcsi: rólatok álmodtam! Azt már nem tudom, hogy mit. De az tudom, hogy álmomba nálatok voltam és segítettem takarítani! :shock: :lol:

Ibolya: nagyon jók a képek. Örülök neki, hogy Gergő jobban van.

Én elég szarul vagyok. Nagyon fáj a torkom. Már napok óta szenvedek, de most annyira fáj, hogy el kellene menni dokihoz. De úgy sem megyek, marad az itthoni patika, remélem valami segíteni fog. :oops:

A Szandi még mindig taknyi, ami azért aggaszt, mert azt mondta a doki, ha nem javaul 1 hét alatt. Ki kell venni az orrmanduláját. :cry:
Nem írtam, de mi január óta szinte nem is raktuk el a porszívót, nem folyt neki, de mindig lehetett hallani, hogy van az orrában.

A másik, ami igaz már csak nekünk fontos, a mi dokink is azt mondta a járás-cipő kérdésre, hogy lakásban cipőbe legyen (már most is) kertben mezítláb.
Egyre többször próbálkozik a csajszi, 1-2 sőt tegnap anyuéknál 3 lépést is megtett, de után inkább mászik.

Majd rakok fel képeket tegnapról, de még a gépben vannak.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Edit, szerintem nem vagy hülye picsa a bilizés miatt. Egy ideje én is agyalok, mert a Dorina rendszeresen szól, hogy kaka és leguggol és nyom. Persze mindig olyankor amikor nem otthon vagyunk vagy nincs nyugodt háttér. De pont tegnap néztem a Dm-ben, hogy vannak ilyen leszoktató pelenkák. Tudod ilyen bugyiként lehúzható. Na nekem ezzel az a gondom, hogy a csajok MINDEN ruhadarabot le és fel tudnak már venni. A hagyományos pelust is beleértve. De azt ki lehetne próbálni nektek, mert azt gondolom elég könnyen le tudná húzni. És ennek meg tessék örülni. Kicsi lányod önállósulni kara tudatosan, csak még a szervezete nem áll készen rá. De látod milyen kis okos. Tessék hagyni had bilizzen amikor szól. És amúgy meg, lehet, hogy két éves korára teljesen el fogja hagyni a pelust. Én ennek örülnék. Na most írtam neked sokat, de nem sok értelmeset. De azért remélem átjön, hogy ez jó dolog és bár mi tartanánk itt. :lol:

Barbi, és mi lett volna ha István nyakába sózod a lépcsőzést? Mondjuk így legalább elmondhatod hogy fittness-eltél (ezt tuti nem így kell írni...). Az összeszólalkozásotokat megoldottátok mostanra? Remélem már csak emlékeitekben van meg és minden jó irányba változott.

Márti, a Sotdal-ban is van A. Igaz, hogy nem az elején. :lol:

Ibolya, jót nevettem a Gergőn. Aranyos. Olyan kis szűzies volt. :lol:

Évi, még a vizes ruháról azt akartam írni, hogy akkor is bevetem amikor itthon 30 fok körül van és érzem, hogy nagyon melegük van. Nem hiszem, hogy megfáznának az enyhe állott vizes ruhától, viszont nagyon félek a túlmelegedésüktől. Szóval ha kocsival megyünk akkor is van nálam két kis rongy meg víz.

Andiékról van híretek?

KépKép
kgiulia
 
 


Zsuzsi, oké jöhetsz. Habár inkább előbb gyógyulj meg! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Zsuzsi!

És ha szívatod jön is a Szandi orrából? És komolyan gondolja az orrmand. műtétet? Nem lehet arcüreggyulladása a csajszinak, azért taknyos ilyen elhúzódóan? Azért nem gondolnám,hogy egyből neki kell esni az orrmandulának. A röntgen mutatja az arcüreggyuszit.

Ez a cipő kérdés furcsa.Ha nekem kellene lakásban egész nap cipőben lenni, nagyon szenvednék. Én nem is fogom bekényszeríteni a lábát. A kertbe meg az a baj, hogy hiába van szép füvünk én azért félek,hogy megszúrja a lábát valami. Na oda inkább ráadom a cipőt. Szóval én tök fordítottan működök.

Köszi a bilis tanácsot, csak annyira furcsa, hogy ilyen pici és magától ezt műveli. Az agya és a húgyszervei még nem érettek a szobatisztaságra, csak gondolom Barnit utánozza. Tegnap délben a pelusba nyomott, mondtam neki, hogy bilibe kellett volna. Mosolygott majd este a következő kakinál mutatta a bilizési szándékát.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Zsuzsi!

Nini milyen idős pontosan?

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Na gyorsan írok, aztán majd visszaolvasok!!!

Flóra megint belázasodott éjjel meg hajnalban, még mindíg kijöttek belőle a dolgok, infúziót kap.Valószínű, hogy kijöhetenek az intenzívről, na nem mintha sokkal jobban lenne, hanem lehet hogy nem kellett volna ott lennie eddig sem.
Mikor jobban van akkor hisztizget a drága, mert nem csinálhatja azt amit szeretne!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Edit,szerintem is ,ha ő szól, hogy pisilnie v.kakilnia kell,akkor nem hiszem,hogy bármit is elronthatnál nála.Most még lehet,hogy csak tetszik neki a dolog,de ha megmarad nála ez a jó szokása elképzelhető ,hogy hamarabb lesz szobatiszta mint a nagy átlag.Nekem az Enikő is elég hamar lett szobatiszta / 21 hónaposan pár nap alatt,tudom ti még csak 15 hónál jártok/,ő is előszőr csak ruhástól ült rá játéknak tekintette,de pár hét alatt megértette,hogy mit is kell a bilivel csinálni és attól kezdve ezzel nem is volt gond.

Lányok,akik beszéltetek az Andival,nem tudjátok ,hogy az agyhártyagyulladásra vizsgálták-e Flórát????????????
Nekem az egyik kollegámnak a lányánál ugyenezek a tünetek voltak,az állapota neki sem javult,sőt 1 hét után újra visszakerült az intenzívre,mert nagyon alacsony volt a pulzusa is,és csak ekkor kezdték el agyhártyára vizsgálni és ekkor derült ki,hogy gennyes agyhártyagyulladása van célzott ab-al már estére sokkal jobban volt.Nem megijeszteni szeretném az Andit,de EMLÍTSÉTEK MEG NEKI!!!!

Zsuzsi, azért egy orrmandula mütéthez szerintem "több betegség"kéne nem?Azért nem kéne az első ugymond "súlyosabb" náta után kivetetni.Szerintem,Mert azért az orrmandulának több funkciót is el kell látnia.
bibolya
 
 


Kikerültek az intenzívről!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ja és azt elfelejtettm írni, hogy a manulája is piros, valószínű, hogy az is be van gyulladva.
:( És most bekéretik a tavalyi tüdőröntgen leletet(2 hónaposan is tüdőgyulladás gyanuval voltak kórházban), hogy nem lehet-e, hogy a tüdeje az átlagnál érzékenyebben reagál a betegségekre!!!! :roll:
Zsandi most mindenesetre annak örül, hogy az intenzívről kikerültek így "szabadabb" a kiscsaj legalább.!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


2 kis kopaszom:
Kép


huncutka lábat áztat:
Kép


Zsombi egyedül ebédel:
Kép

szépségünk:
Kép

Zsombi és én:
Kép

gyönyörűmmel:
Kép

boci nézőben:
Kép

fent a bálnán:
Kép

jegesmaci a vízben:
Kép

manók a faoroszlánon:
Kép

Szoniék a kőbálnán:
Kép

Zsombi és a keresztfiam:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Du.nem voltunk itthon,nagyon reméltem hogy friss és JÓ hírekre jövök.Szomorúan látom,hogy sehol senki,egész nap alig volt itt valaki,és nincsenek friss hírek sem.

Gergő már teljesen jól van,ma már annyit evett,hogy azt hittem azért lesz már rosszul.Du.voltunk az ortopédián,ugy kellett levakarni magamról annyira fél az idegenektől,hogy a doktornéninek sem akarta megmutatni,hogy tud menni.De legalább nincs semmi baj a lábával.

Márti,annyira nagyfiús lett a Zsombi ezzel a "hajjal".De a nagylánykád is nagyon csini abban a kis ruhácskában.

na megyek,mert apa már izzitja a dvd lejátszót. :lol: :lol:
bibolya
 
 


Sziasztok!

Hol vagytok? Mindenki szabadnapot vett ki ma délutánra? :shock: :D

Márti - nagyonnagyonnagyon tetszenek a képek! Sugároznak a gyerkők! Főleg Zsombor... Most már tutibiztos h mi is elnézünk a zoo-ba. :) Anya & lánya kép is nagyon jó!
Zsombi tényleg egyedül ette a borsófőzeléket? Samu nem tudja beletenni a szájába úgy a kanalat, hogy az mire eljut odáig, maradjon is rajta valami.

Igazán jó hír, hogy Flóra már nincs az intenzíven. Az kevésbé jó hír viszont, hogy még mindig lázas, meg ennyire beteg.

Edit, hát ez a bilizős dolog tök jó!!! :) Visszaadtad a hitem anyum meséjében, aki szerint az öcsém és én nem sokkal az első szülinapunk után kértük a bilit, és másfél évesen szobatiszta szerűek voltunk. Nagyon kis ügyes a lányod... Én ha érzem, hogy Samu büdösödik, megkérdezem tőle, h van-e kaki, de nem igazán reagál erre. Egyetlen helyzetben zavarja: ha leteszem aludni, és akkor sikerül beletermelni a pelusba, akkor nem tud elaludni.

Elvittem ma a gyereket orvoshoz, mert szegény nagyon küzd esténként a köhögéssel, miközben napközben alig-alig köhög. Dokinéni szerint persze, mivel ilyenkor csorog le a váladék. Ja és piros kicsit Samu torka. A Stodalt nagyon helyeselte, és adott orrcsepp-fülcsepp keveréket (felírt egy sima orrcseppet - sóoldatot, meg valami fülgyuszira való fülcseppet, ezeket nekem kellett megfelelő arányban összekevernem és naponta 3x csepegtetni a nóziba - ilyen kis kuruzsló orvosunk van...).

No megyek, várnak rám mindenféle javítandó ZH-k, meg bírálandó dolgok.
Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Én is csak kamilláztam, hogy sehol senki...és ugye magammal mostanában nem szeretek beszélgetni :roll: , hiába nő öregszem!!!!

Évi:remélem mihamarabb kigyógyul a Samu ebből a köhögésből, ha már ilyen csodaszert kapott!!!!! :wink:
Arra azt hiszem még nem válaszoltál, hogy akkor lesz nyári szüneted????????????????????
Zsombi egyedül eszik, most már simán, eddig etettük mellette, de elkajálgat egyedül is.Persze figyelni kell, mert múltkor is nem kellett neki a briós(feldaraboltam, meg azt persze nem kanállal ette) és a földön kötött ki!!!! :shock: :lol:

Ibolya:az jó hír , hogy rendben van a Gergő lába, ez a félénksége meg csak elmúlik!!!! :wink:

Tegnap pancsiztak a manók a kismedencében, kb.3-4 cm-es vízben, nagyon élvezték, és tegnap apósék meg a párom összelegózták a nagy medencét, ez is felfújható nem annyira nagy mint volt, de a gyerekek tuti élvezni fogják, szerintem 1-2 nap alatt felmelegszik..aztán majd győzzem kihlászni őket a vízből!!!! :wink:

Edith drága!!!!!Füstjelet küldjél gyorsan!!!!Hogy vagytok????? :shock: :roll:

Zsu:melózol ezerrel???????????

Ja a Barbinak tegnap nem jött be a net, meg a telefon meg semmi sem volt jó, azért nem jött szerintem.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Évi:és az almatea!!!!Egy kis cukrot szoktam belerakni, mert amúgy nem szeretia kis gazfickóm, de így a Roland is oda van érte...most ice teaként figyel a hűtőben!!!!!
Köszi a tippet!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Nem tudtam tegnap jönni, mert a hétvége utáni sok munka mellett kezdtem ismét szarul érezni magamat! Továbbra is vacakol a fülem (bedugul, pattog), de szerencsére nem fáj. Meg nagyon fáj a fejem (ma még nem, de tegnap igen), tegnap kétszer is aludtam, amíg a lányom is azt tette. A fülemben már szombat reggelre elmúlt a fájdalom, így szerencsére a lagziban csak az orrfújás keserítette meg az életemet, de túléltem mégis. :roll: Még köhögök is, de most már határozottan csak oylankor, amikor jól felgyülemlik a váladék. Szóval, cseppet sem vagyok jól, de nem illik panaszkodni, ugye? :roll:

Andi, nagyon sajnálom a kisbetegedet, de az egész családot is, mert ezt mindenki megszenvedi. :( El tudom képzelni, milyen nehezek számodra ezek a napok, de bízzunk benne, hgy Flórának erős kis szervezete van, és megbirkózik a betegséggel. HAmarosan már semmi baja nem lesz. Kívánom, hogy nagyon-nagyon hamar felépüljön!

Évi, Samunak is mennek a gyógypuszikák! Mi is Stodalt használunk köhögésre, most én is azt iszogatom-ittam, még a toroknak is jót tesz, méz helyett. Remélem, ti is hamarosan elfelejtitek az egészet! :)

Edit, csak örülj annak, hogy Virág kéri a bilit! Talán felerészt utánozza Barnit, de ha végülis sikerül neki beleprodukálni is, akkor mégiscsak kezd megérni a kis szervezete a feladatra. Én is ültetgettem Krisztát a bilire, határozottan szól mindig, amikor kaki van, de már nem hajlandó belecsinálni. Kb. egyéves kora körül többször belekakilt, és pisit egyszer eresztett bele, de azóta nem akarja. Hát ha nem, nem. Majd, amikor megérik a feladatra, azt mondtam én is. De ha csinálna is bele, akkor én tutti hagynám. Úgyhogy, csak légy büszke, hogy ilyen kis eminens gyereked van. :) :) :)

Márti, szenzációs a képsorozat ismét, és végre, hogy te is szembenézel velünk a fotókról! :) :) :) Szerintem klasszul nézel ki, és mint már mások is írták, többször, az ember bensője sokkal többet számít, mint a külseje. A te arcod pedig ragyog! Mint azon a képen, Zsombi keresztelőjén. (Ami mindig az eszemben van! :) )
Bizony irigyellek, hoyg Roland most olyan sokat van itthon! :D De biztos nektek is hihetetlen! :) István valamikor július végén veszi ki a szabiját és akkor ő is 3 hétig velünk lesz. Akkor szándékszunk kirándulni is. Már alig várom! :)

Ibolya, végre te is jó híreket mondtál! örülök, hoyg Gergőnek ismét farkasétvágya van, gondolom, örül a lelked, amikor látod, hogyan tűnteti el az ételt. Akkor szerencsére ő is olyan, mint Kriszta, hyog ha semmi baja nincs, akkor jól eszik. Annak is örülök, hoyg a lábacskájával nincs semmi gond. A szégyenlősségét is kinövi, ne félj. Bár ha Krisztával találkozna, a lányom, tutti, fellökné nagy hevességében-rámenősségében. :roll: :roll: :roll: Még a szomszéd 3 éves fiúcskát is sarokba szorította! :shock: :D :D :D :lol: :lol: :lol: Úgyhogy, fiús anyukák, vigyázzatok! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Igaz, hoyg most olvastam mindent, de már másra nem emlékszem.

JAj, Timi, örülök, hoyg sikerült berendezkednetek, és hogy szeretitek az új helyen. Bosszantó, amikor még nincs kész az ember, de talán hamarosan be tudsz teljesen rendezkedni. :)

Most mennem kell, mert egy halom ruha vár vasalásra és összehajtogatásra. HA tudok, még jövök. Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Most jutott eszembe, hogy pont ma vagyok 12 hetes Mütyürkével. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Lassan lejár az első trimeszterem, és alig vettem észre. Annyira gyorsan telik az idő, hogy elmondhatatlan! Krisztával ez volt a leghosszabb időszak a várandósságomból! :roll: Most azért természetesen, minden más.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sajnos nincsenek ismét jó híreim, megint infuziót kap a Flóra, nem eszik, nem iszik, még mindíg belázasodott!!!!!Azt mondja a Zsandi, hogy megvárja a mai vizitet, hogy mi lesz, ma mennek be anyósáék, apósa belgyógyász megnézi a papírokat, aztán lehet hogy úgy döntenek, hogy máshova viszik a Flórát, mert eddig javulás nincs.
Persze biztosan lassan gyógyul, de ez már az 5-dik nap!!!!! :roll:
Komolyan már görcsben van a gyomrom szegény Flóra miatt!!!!!
És a Zsandit is nagyon sajnálom, mert nagyon-nagyon nehéz most neki!!!! :cry:

Barbi még mindíg net nélkül van :shock: , őt is tájékoztattam!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edith:gratula az első trimeszterhez!!!!Bizony gyorsan repül az idő!!!!! :wink:

Julcsi,drev:jó pihenést nektek holnaptól, érezzétek jól magatokat, lazuljatok, fürdessétek meg a csajokat a Balcsiban és csináljatok sok-sok képet!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Szegény Andiék. Én ezt nem is értem, hogy lehet, hogy még mindig ennyire rosszul van a Flóra. Annyira drukkolok nekik, remélem most már csak jó híreket kapunk.

Márti: nagyon csini vagy a képeken! Persze a manók is gyönyörűek. Az állatkert miatt külön irigykedek, most már nekünk is ideje lenne elmenni.

Évi: jobbulást Samunak, a Szandi is köhögött a hátrafolyó takony miatt, de csak egy kicsit.
Nekünk a Mucoprontot (lehet nem így írják) ajánlotta a doki.

Edit: a Nini 18 hónapos, de már elég korán elkezdték a bilizést, persze egyáltalán nem szobatiszta még. De jelzi, ha kell neki, látványosan elkezd nyomni, aztán vár, ha nem kap bilit, megy minden a pelusba.
Éjszaka, milyen volt?

Zsu: kipróbáltam az orrszívós technikádat és bevált!!! Kösz az ötletet.

Julcsi: én is jó pihenést kívánok!

Anyósék is elutaznak pénteken, és mondták, mennyünk át addig hozzájuk (telepakolta már most a hűtőt, mindenféle jóval, nehogy éhezzünk :lol: ). Lehet, hogy átköltözünk, ott a nagy kert a Szandi imádja.

Az orrmandulával kapcsolatosan. A Szandinál ez már nagyon régi dolog, kb. 1 hónapos kora óta szenvedünk vele. Tegnap este már alig jött trutyi, naponta többször is átmossuk neki. Remélem, most már elmúlik, és akkor megússzuk a műtétet.

Ma beszéltem a főnökömmel, kérdezte, hogy mikor akarok már visszamenni. Mondtam neki, hogy nem vették fel a Szandit a bölcsibe, erre megjegyezte, akkor lehet, véglegesíti a barátnőmet (ő ment helyettesíteni). Még szerencse, hogy a barátnőm ki nem állhatja őket és azt mondta max 1 évig hajlandó még maradni. :lol:
De azért hozzátette, hogy nagyon hiányzom nekik és hogy menjek be meglátogatni őket.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Nagyon szomorú híreket olvasok tőled Márti!
Nagyon sajnálom Andiékat!Érthetetlen számomra,hogy mi történik a kicsi Flórával.5 nap alatt semmi olyan infora nem jutottak ami előrébb vihetné a diagnózis felállítását?
Szerencse,hogy van a családban orvos a nagypapa személyében.Nagyon helyes ha bemegy és átnézi a papírokat!Talán előrébb jutnak.
Ugye most Egerszegen vannak?Hova vinné,ha mégis úgy döntenek,hogy elhozzák onnan?

Bocsi,hogy most csak erről írok,de nagyon szorítok nekik,hogy minden jól alakuljon!Olyan szörnyű amikor a gyermekünk beteg,pláne,ha az okokat sem tudjuk.Nekem is nagyon rossz volt amikor szurkálták Hanna fülét,meg a sok gyógyszer,vénás antibiotikum,stb.,de én legalább tisztában voltam a betegségével!

Puszilom őket,és nagyon drukkolok!Kértlek Márti mond meg Andinak ha beszélsz vele!

Timi
timiban
 
 


Márti!

Semmi info Flóráról? Említetted Andinak az agyhártyagyull-t, amit Ibolya írt?


Szegény Drága, de mi a fenétől hány még mindig?

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Hívtam a Zsandit.
Ebédre evett egy picit, reggel óta nem hányt, tegnap este óta nem volt láza a drágának!!!!
Épp mikor beszéltünk az infúziót rángatta, zavarja hogy a kezében van, meg dumálgatott :lol: , így most a Zsandinak is jobb kedve van!!!! :wink: Remélem ez már a gyógyulást jelenti, mostanában mennek be az apósáék.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy nem reagálok és hogy nem írtam a napokban. (Lehet, hogy csak tegnap?) Most is inkább helyzetjelentenék... :oops: :oops: :oops: (Eléggé depissé tesz a Flóra. Annyira sajnálom őket.) Két napja egyfolytában mosok, és nem tudom kiüríteni a szennyest. Ill. ma már üres. Nem tudom, hogy csinálom eddig is majd' mindennap mostam. Most az utazás miatt üres szennyest akartam. Ja és ma még egy mázsa cseresznyét is elraktam a fagyóba. Ill a fagyóba kevés jutott mert nagyon kukacos volt, de azért minden szemet meg kellett néznem. Közben pakolok és őszülök a csajoktól. Olyan kis extra nyügik. Biztos ez a hülye idő... Legalábbis remélem nem valami nyavalya. Azért egy fél táska gyógyszert beraktam, hogy NE legyen rá szükségünk.
Beszéltünk egy egészségügyis emberkével és azt mondja, hogy ez tuti nem tüdőgyuszi. Nem lenne rossz átvinni Flórát másik helyre. Ez kimondottan gyerekkórház? Remélem a Zsolti apukája észrevesz valamit!
Este még megpróbálok jönni vagy legkésőbb reggel, hogy friss híreket olvassak ha van. De ha nincs Márti úgyis hívlak majd! Andit nem merem zaklatni, félek, nehogy pont rosszkor hívjam. De mondjátok meg neki, hogy pusziljuk és szorítunk. És Ti többiek pedig NAGYON vigyázzatok magatokra!!! Csupa szépet és jót szeretnék olvasni. Semmi betegség, gond, csak lottó ötös és eleven rosszalkodó csemeték. Oké? Mi meg jól lesülünk és visszahízunk... :lol: :lol: :lol:
Sok puszi Nektek!

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok,

Képzeljétek, Livi pisilt a bilibe! Dorka szólt, hogy kéri a bilit, mert "pipi" meg "kaka", úgyhogy ráültek és próbálkoztak. Dorka feladta, még fura volt neki, Livi azonban egy kis fészkelődés után nyugisan trónolt tovább és lassan, diszkréten belecsurizott egy kisebb adagot. :lol:
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?