Sziasztok Lányok!
Olvastalak Titeket tegnap is, de nem volt erőm írni, mert sem tegnap, se ma nem volt időm pihenni jövős-menős napjaink voltak, így délutánra már kipurcanok, és ez a meleg sem örvendeztet meg nagyon , éjszakánként forgolódom és pisilni járok...
na de nem panaszkodom, mert ezt leszámítva jól vagyok, a délutáni émelygéseim elviselhetőbbek (tegnap jól be is paráztam emiatt, de a barátnőm megnyugtatott, hogy így, a 10. hét vége felé nem feltétlen kell ANNYIRA szarul lennem ) de a fáradtság ugyanúgy megvan és a cicifájás, Hála Istennek.
hát igen: fel sem tudom fogni, hogy 2 hét múlva már a 12.hetet taposom...
még a régi cuccaimat hordom, nem is tervezem kismamaruhák beszerzését a nyárra, őszi-téli kollekcióm pedig van, hála az elmúlt két eset optimista (és túl korai ) vásárlásainak.
Már látszik a pocakom, de még leplezni tudom, bár egyre kevésbé
esténként már megdöbbentő méreteket ölt, főleg, ha puffasztó étel csúszik be (amit kerülnöm kell, mert nem hiányoznak a görcsök)
azért írtam önző módon ennyit magamról, mert kértétek, hogy nyilatkozzak
ja, és nagyon várom a hétfőt, remélem továbbra is egy dobogó szívű kis Marcit látunk ( úgy érezzük, fiú lesz
)
köszönjük, és kérjük a drukkokat továbbra is, és megígérjük, hogy 2 hét múlva visszatesszük a most még titkos vonalzót is
Kataa!
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságot, jólesett, hogy emlékszel rám
Pandácska!!!
Nagyon-nagyon örülök Nektek, és GRATULÁLOK!!!
tényleg jó, hogy most elsőre "csak" egy manó lesz, így azért sokkal biztonságosabb
Ildikó!
Megértelek a hőmérőzéssel kapcsolatban, azt hiszem, a helyedben én is mellőzném a nyaralás alatt...a baba úgysem ezen múlik, és nagyon megérdemled, hogy pihenj, lazíts, és élvezd a nyugalmat
örülök az új szerzeményeknek, ugye milyen sokat jelent??
Zora!
mi újság??
gombás nyavalya elmúlt??
hőd hogy van mostanában??
Éva!
Jó pihenést kívánok Nektek is, és felejtsd el a stresszt arra az időre
Ági!
örülök, hogy ilyen gyorsan telnek a napjaid, bár lehet, hogy Neked nem úgy tűnik...
majdnem félidős vagy, nagyon jó Neked
tudjátok már a baba nemét??
Ind!
jó nagy butaságot mondott az ismerősöd, nyugodtan repülhetsz, méghogy kirázza belőled a babát??
azért annyira könnyen nem megy az szerencsére, (szüléskor meg sajnos
Te vettél magadnak kismamagöncöket??
én nézegettem itt Győrben egy kismamaruha üzlet kirakatát, de szörnyűséges lepleket láttam csak, amit nem vennék fel
remélem, senkit nem hagytam ki, hétvégén gyakrabban jövök
kellemes hétvégét Mindenkinek!!!