Új privát üzeneted érkezett!

görbe = vonalzó

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Na ez legalább megoldódott.
Krisz és Andi! Mindkettötö görbéje nan jól éz ki, remélem, hogymindkettő jól végződik majd! Andi nagyon sajnálom a húgod, próálj neki sokat segíteni! Lebukott ez a bunkó vagy bevallotta? Az a baj, hogy sok mindent meg lehet bocsátani, de elfelejteni nagyon nehéz...

Krisz! Szörnyú lehet ez a felfázás. Nekem csak egyszer volt, de akkor nőgyógyászhoz mentem vele. Az urulógus mit csinál, ha szabad ilyen hülyét kérdeznem?

Sheila! örülök, hogy nincs semmi gond. Neked már mindjárt letelik a12hét. Képzeld, egy barátnőmnek mondtam csak el az újságot, erre azt mondta, hogy a helyemben nem utazna el, mert ezzel biztosan ártok a babának és mi van, ha úgy száll le a repülő, hogy kirázza belőlem a gyereket. Ilyen hülyeséget. Jó, én is szívesebben mennék a 12. hét után, de ha már befizettük, nem hagyom veszni a pénzt és szegény pűárom már annyira rászorul a pihenésre.

Ági! Éljen te is jöttél! Kiváncsiagyok, hogya18. héten még mindig lányka lesz-e... Jobbulást a nagyoknak!

Zora! Szerintem ebből még minden lehet. Érdekes, hogy írtad ezt a gombás dolgot. Nekem elég erős folyásom van, de fehér színű és szagtalan, ezért azt gondoltam, hogy a terhességtől. Szerinted szedhetek rá homeós bogyót, ami kifejezzetten terheseknek van folyásra?

Éva! Sajnálom, hogy minden balul sül el. Kedden voltam Káposztás 1.en. Ott fodrász a nővérem. Már előtte annyit gondoltam rád, hogy majd szólok, de olyan hülye voltam, hogy csak ott jutott eszembe, akkor meg már késő volt. Te ott jársz fodrászhoz vagy nem is jársz?

Mo! A te görbéidhez én nagyon hülye vagyok, de az biztos, hogy pártolom az ötletet, hogy felkeresd a dokidat. Elhiszem, hogy idegesít már a munka, de gobdolj bele, hogy nemsokára kezdődik a szünet! Még hiáynozni is fog a végén. (Vagy azt azért nem?)

Ildi! Jól teszed, ha így teszed! Így legalább annál nagyobb esély van arra, hogy a nyaralás alatt, nyugodt körülmények között összejöjjön a baba! Milyen szép emlék lenne!
Tudom, hogy írtad régen, hogy voltál rodoszon és szívesen adsz tippeket. Mi jobba szeretünk az időnk nagy részében passzívan pihenni, most merg amúgy is a benihez igazpdva fopgunk tudni nézelődni. Falirakira megyünk különben. Remélem azért néhány dolgot megnézünk majd, de amilyen hányingerem van mostanában, jobban szeretek nyugodtan megmaradni viszopnylag egy helyben, már amennyire Beni mellett lehet (egyáltalán nem).

Beni itt rohangál és azt kiabálja: HIHIHAHAHIHIHAHA...

Panda! olyan ritkán jösz közénk, pedig érdekel ám minket az is, ha csak a wcről írsz. :lol: Még mindenképpen meg fogom nézni, hogy hány babát találtak nálad! Hányra mész? Ja az adatok: 24 éves vagyok, 1 babó már van, spontán jött, de hogy hányadik hónapra? December óra próbálkozunk, de akkor még nem volt pém, viszont a2. pés hónapban már össze is jött. Nem tudom, hogy mit írj! Aktuális: július 6. nyaki redő vizsgálat, júl.11. doki.

KépKép

KépKép
lnd

Csak az a rossz benne, hogy fekete...

KépKép

KépKép
lnd

és szerintem egy nappal el van számolva, de nem, tudom beállítani az időt. Nem baj, 1 nap belefér.
ja és panda! Jan. 18ra vagyok kiírva!

KépKép

KépKép
lnd

Lebukott mert azt mondta a hugomnak, hogy túlórázni megy és közben nőzött. :evil: :evil:

Szegény teljesen össze van törve, azt se tudja mit csináljon albérletbe laknak ö meg gyesen van és egyedül nem tudja fizetni három gyerek mellett.

Ind ne izgulj a repülön nem lesz semmi gond, remélem alaposan sikerül kipihenetek magatokat.

Mi lehet, hogy Horvátországba megyünk mert van ott egy ismerősünknek apartmanja amit ki szokott adni, de ez még nem biztos elég zűrős, lesz a nyarunk, de remélem sikerül elutazni egy kicsit.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Sziasztok!

Bocsi mostanában tényleg keveset jövök de nem csak hozzátok hanem a babanetre is inább csak reggel. Állandóan rosszul vagyok így nincs sok kedvem se erőm írni.Holnap reggel megyek majd utána írok hogy kit vagy kiket láttak a pociba. Nem olvasok most vissza bocsi :oops:
Vendég

Semmi gond Panda, várjuk a jó híreket!

Zora
Kép
zora7

Sziasztok!

Ind, most már hivatalosan is gratula a babóhoz :D :D
A tavaly mi is Falirakin voltunk. Igaz, minden nap csak este voltunk ott, mert elég sokat jártunk - van ott egy egész nagy vizipark is, de mi nem mentünk be: http://www.water-park.gr/
Jó nyaralást kivánok! :D :D

Panda, várjuk a jó hireket tőled is!!!

Krisz, Andi: ++++++++++++++++++++++

pusz mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74

Pandácska!
Borzasztóan izgulok értetek!!!!

Ildikó!
Már jobb egy kicsit? Mást nem is merek kérdezni.

Ind!
Várom a fotókat a nyaralásról! Rajtad biztosan nagyon hamar fog látszani a baba!

Éva

Kép
balimama

Éva, jól vagyok.... remélem a hétvégén jó idő lesz, mert szeretnénk kirándulni menni.
Tulajdonképpen ezt leszámitva, mondhatom azt is, hogy jó hetem volt..... a párom megkértem, hogy vegyen nekem egy papucsot, erre ő hazaállitott 2 darabbal és egy nadrággal :D :D Most meg egy táskának örvendezek, amit az Oriflametől kaptam :D :D - pont nyaralásra való :wink:
Meg vagyok győződve, hogy sikerülni fog, és ezért megpróbálok nem sokat agyalni, hogy mi miért történik igy....

Te hogy vagy? Ti mikor indultok?

KépKépKép
ildiko74

Ildikó!
Nagyon örülök, hogy azért jó dolgok is történnek körülötted! A férjed igazi támaszod! Én sem panaszkodhatok az enyémre, pedig néha tényleg elege lehetne belőlem, mert már rosszul viselem a várakozást.
Mi majd július végén megyünk. Így gyerekekkel nem kevés szervezést igényel a dolog főleg, hogy lakókocsival megyünk.
Balázs 4 és fél hónapos volt, amikor először vittük. Az út nem volt könnyű, de akkor még csak szopott és így semmi különösebb macera nem volt vele.
Remélem most is ilyen jó lesz! A Lányok már nagyok, szerencsére tudnak alkalmzakodni. Ha az embernek kötél idegei vannak igazi élmény ennyi gyerekkel utazni!
Már én is túl vagyok az első megdöbbenésen. Kikúráljuk a gombát aztán majd meglátjuk. Azt hiszem tényleg nincs értelme idegeskedni. Remélem a hőmérőt is leteszed. Az ember hajlamos azt hinni, hogy ezek a dolgok közelebb viszik a babához, pedig nem ezen múlik. Én biztosan nem fogom elrontani a nyaralást strasszeléssel!

Éva

Kép
balimama

Éva, az egyetlen dolog amiért még nem döntöttem teljesen el, hogy hőmérőzzek tovább is vagy tartsak szünetet az az, hogy a dokim megkért, ha türelmem van hozza, akkor csináljam a görbéket. De őszintén, már nekem is végigfutott az agyamon, hogy jobb lenne letenni. Tulajdonképpen már hőmérő nélkül is be tudom tájolni a pé idejét, de ez nem sokat számit :(
Mi is júliusban akarunk nyaralni, de még nem döntöttünk az időpont felől, mert én csak a legközelebbi kolléganőmmel kell a munkahelyen egyeztessek, hogy ne egyszerre menjünk szabadságra, a páromnak pedig saját cégje van, ezért ő döntheti el az időpontot.
Tudod, most azzal vigasztalom magam, hogy szerencsém van azzal, hogy nem tartanak 2 hónapig a ciklusaim, mint Mo-nak.....ha belegondolok, hogy én 2x reménykedhetek, amig Mo csak 1x, tényleg úgy gondolom, hogy nem állok rosszul. Mo, csak azért hoztalak téged fel pédának, mert átérzem azt, hogy milyen a hosszú várakozás....

Ja, Mo, amikor elmész dokihoz, megünnepelem azt a napot :D :D :D

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok :lol:

Beültem egy netes helyre hogy gyorsan megírjam a dolgokat. Szóval van egy 7 mm-es dobogó szivű babám :lol: :lol: csodálatos volt látni kaptunk képeket majd szombat este felteszek. Ma vagyunk 6+2 keresnem kell most már egy dokit akinél szülni szeretnék :D Párom is nagyon örül tiszta boldogság a feje :lol: hihi
Köszönöm mindenkinek a drukkokat :D
Vendég

Pandácska, szívből gratulálok a picihez és jó egészséget kívánok! Végül is azzal, hogy "csak" egy baba lett, a kockázatok alaposan csökkentek. Nagyon örülök nektek!!!

Zora
Kép
zora7

Pandácska!
Nagyon boldog vagyok! Gratulálok! Bizony ez egy egyszemélyes társbérlet! Így a legjobb Nektek!

Éva

Kép
balimama

Köszi lányok :D
Bevallom őszintén nyugodtabb vagyok így hogy egy baba van és a párom is.
Vendég

Pandácska, gartulálok!!!!!! Annyira örülök :D :D :D Szuper!!!!

KépKépKép
ildiko74

Panda! Nagyon örülök és gratulálok a kismanóhoz!

KépKép

KépKép
lnd

Sziasztok Lányok!

Olvastalak Titeket tegnap is, de nem volt erőm írni, mert sem tegnap, se ma nem volt időm pihenni jövős-menős napjaink voltak, így délutánra már kipurcanok, és ez a meleg sem örvendeztet meg nagyon , éjszakánként forgolódom és pisilni járok...:shock:

na de nem panaszkodom, mert ezt leszámítva jól vagyok, a délutáni émelygéseim elviselhetőbbek (tegnap jól be is paráztam emiatt, de a barátnőm megnyugtatott, hogy így, a 10. hét vége felé nem feltétlen kell ANNYIRA szarul lennem ) de a fáradtság ugyanúgy megvan és a cicifájás, Hála Istennek. :)

hát igen: fel sem tudom fogni, hogy 2 hét múlva már a 12.hetet taposom...
még a régi cuccaimat hordom, nem is tervezem kismamaruhák beszerzését a nyárra, őszi-téli kollekcióm pedig van, hála az elmúlt két eset optimista (és túl korai ) vásárlásainak.
Már látszik a pocakom, de még leplezni tudom, bár egyre kevésbé :)
esténként már megdöbbentő méreteket ölt, főleg, ha puffasztó étel csúszik be (amit kerülnöm kell, mert nem hiányoznak a görcsök)

azért írtam önző módon ennyit magamról, mert kértétek, hogy nyilatkozzak :) :) :)
ja, és nagyon várom a hétfőt, remélem továbbra is egy dobogó szívű kis Marcit látunk ( úgy érezzük, fiú lesz :) )

köszönjük, és kérjük a drukkokat továbbra is, és megígérjük, hogy 2 hét múlva visszatesszük a most még titkos vonalzót is :)

Kataa!

Nagyon szépen köszönöm a jókívánságot, jólesett, hogy emlékszel rám :) :) :)

Pandácska!!! :) :) :)

Nagyon-nagyon örülök Nektek, és GRATULÁLOK!!! :) :) :)
tényleg jó, hogy most elsőre "csak" egy manó lesz, így azért sokkal biztonságosabb :)

Ildikó!

Megértelek a hőmérőzéssel kapcsolatban, azt hiszem, a helyedben én is mellőzném a nyaralás alatt...a baba úgysem ezen múlik, és nagyon megérdemled, hogy pihenj, lazíts, és élvezd a nyugalmat :)
örülök az új szerzeményeknek, ugye milyen sokat jelent?? :)

Zora!

mi újság??
gombás nyavalya elmúlt?? :(
hőd hogy van mostanában??

Éva!

Jó pihenést kívánok Nektek is, és felejtsd el a stresszt arra az időre :)

Ági!

örülök, hogy ilyen gyorsan telnek a napjaid, bár lehet, hogy Neked nem úgy tűnik... :)
majdnem félidős vagy, nagyon jó Neked :)
tudjátok már a baba nemét??

Ind!

jó nagy butaságot mondott az ismerősöd, nyugodtan repülhetsz, méghogy kirázza belőled a babát?? :shock: :lol: :lol:
azért annyira könnyen nem megy az szerencsére, (szüléskor meg sajnos :)
Te vettél magadnak kismamagöncöket??
én nézegettem itt Győrben egy kismamaruha üzlet kirakatát, de szörnyűséges lepleket láttam csak, amit nem vennék fel :shock:

remélem, senkit nem hagytam ki, hétvégén gyakrabban jövök

kellemes hétvégét Mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Jajj, Krisz és Andi kimaradt...ezer bocsánat :oops: :oops:

Krisz!

Remélem nemsokára látunk Tőled egy szép tesztet...ilyenkor csigalassúsággal telnek a napok :wink:

Andi!

a húgodat nagyon-nagyon sajnálom, én is átéltem ezt 28 évesen, két kisgyerekkel...nem tudom, hogy éltem túl ép ésszel, de ma már úgy gondolok vissza, mintha nem is velem történt volna...

kívánok sok erőt, és mielőbbi megnyugvást a húgodnak...

én is kíváncsi vagyok, mit jelent a mostani görbéd...

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Drága Mo!!

Téged is kifelejtettelek...épp Téged, hogy tehettem?? :oops: :oops:

kérlek jelentkezz, remélem a hangulatod már jobb azóta, és kikerültél a hullámvölgyből...azt hiszem, Neked is egy jókora adag pihenésre lenne leginkább szükséged...talán meg is oldaná a gondjaid nagy részét...

a többit meg a dokibácsi...mindjárt vége a tanévnek, ugye most már elmész??

nem cseszegetni akarlak, csak aggódom, és úgy szeretném, ha rendbejönnél

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Szia Sheila! Örülök, hogy jöttél. Nálam nagyon ritkán múlik el teljesen a hányinger, de legalább nem hánytam azóta, bár többször is voltam olyan helyzetben, hogy úgy éreztem mindjárt kidobom a taccsot. Nekem nyári kollekcióm van. Beni novemberi volt és nyáron már végig nagy hasam volt. Én azt tervezem, hogy nyár végén vagy kora ősszel kimegyünk Bécsbe és ott veszünk majd őszi cuccokat. Benivel azt nem vettem, csak egy harisnyát és a nyáriakat hordam novemberben is, szerencsére jó idő is volt hozzá. Januárig nem biztos, hogy kihúzom velük. :lol: Néha megijedek attól, hogy nem kéne ennyire előre gondolkodnom, de annyira biztos vagyok benne, hogy nem történhet semmi baj, nagyon bízom benne, hogy nem kell pofára esnem.
Én nem árulom el, hogy mit érzek, de én is érzek valamit.

Többiek! Miért nem jelentkeztek? Főleg Krisz, te már nagyon közel jársz ahhoz, hogy kiderüljön van-e élet odaát. 8) :lol: Sajnos azt hiszem én ezt már csak akkor tudom meg,a mikor visszajöttem.

Ne haragudjatok, hogy másnak most nem írok. Drukkolok mindenkinek és észben tartom, hogy kinek mikor kell drukkolnom! Szerintem holnap már nem fogok jönni, mert de. vizsgázom, du. pedig már pakolnom kell, mert vasárnap hajnalban indulunk.
Sok puszi mindenkinek!

KépKép

KépKép
lnd

Sziasztok! Nézzétek, mit találtam! Ismeritek? Hallotattok róla?

Terhességre készülődve
A vitaminok és nyomelemek mellé biztosítanunk kell az antioxidánsok napi szükséges mennyiségét. Védik szervezetünket a káros oxidációktól. Terhességre készülődőknek feltétlen ajánlott felerősíteni szervezetüket a biológiai feladatra. Az antioxidánsok védik a férfi és női ivarsejtek épségét, egészségét.
Orvosbiológiai kutatások szerint az antioxidánsok javítják a fogamzás hatékonyságát. Segítik a nők peteérésének szabályosságát, valamint aktív szerepet játszanak a férfiak spermaképződésében.

Terhesség idején

A női szervezetnek a terhesség alatt fokozott szüksége van antioxidánsokra. Védik a magzati burok épségét, gátolják a magzati fejlődési rendellenességeket, hiányuk esetén a terhesség veszélyeztetetté válhat (Forrás: Curr. Opin. Obstet. Gynecol., 2006).
Ajánlás: legjobb a sokféle gyümölcsből (gránátalma, áfonyák, szőlő, citrus, zöld-tea) készült antioxidáns étrendkiegészítő, melynek komponensei fokozzák egymás hatását.
Ilyen készítmény a Pharmaforte Kft. Antioxant terméke, amely a gyümölcsökből származó sokféle nyomelemet és vitamint is tartalmaz . Fontos komponense a SZELÉN, szervezetünk mindennapi szükségletét fedezi, valamint a C-vitamin. A készítmény kétféle kiszerelésben kapható: vizes oldatban Cseppként, illetve Kapszulázott formában.
Az ANTIOXANT Kapszula és Cseppek természetes hatóanyagokat tartalmaznak, nem toxikusak, igy terhesek, kismamák és gyermekek is nyugodtan fogyaszthatják.

Az antioxidánsok általános élettani hatásai

- erősítik az immunrendszert, fokozzák a szervezet ellenállóképességét,
- gátolják a szabadgyökök spermium-, idegsejt- és érfalkárosító hatását,
- csökkentik a rák, szívinfarktus, trombózis bekövetkezésének valószínűségét,
- fokozzák a testi-szellemi erőnlétet, lassítják a szervezet öregedését.
Vendég

Sziasztok!

Nem vagyok otthon csak bekukk!

Panda! Örülök, hogy van egy szép babád! Nagyxon nagy gratula érte! Sok-sok boldogságot a pocakosodáshoz!

Éva, Ildi! Örülök, hogy jól vagytok és nem vagytok a padlón! Pusszancs érte!

Sajna hőm:

Kép

Ne haragudjatok , hogy vűcsak ennyit írok, majd jövök, gha tudok a hétvégén!

Ind! Jó pihizést!

Mindenkinek millió puszika! És jó hétvégét!
Vendég

Pandácska! Gratuláok!!!!!!!!!!!!! Jaj, annyira örülök nektek!! Nagyon boldog és problémamentes babavárást kívánok!!!
Sheila! A hangulatom a béka sejhaja alatt van. Egy kicsit nekiszomorodtam a világnak, de hamar túlteszem magam rajta... vagyis nagyon remélem!!!!!! Szerdán megyek a fodrászhoz és megszűnik a hajfájás... :lol: Örülök, hogy veled minden rendben van! Várom a képeket Marcikáról! :wink:
Krisz!!!! Mit tudsz?? Mondj valamit!!!
Andikám! Mit mértél ma reggel? Izgulunk értetek Lányok!
Ildi! Hááát, Kisanyám! Mi aztán tényleg hasonlítunk. :wink: Sajnálom, hogy ugrott a ciklus. A nyaralásodnak viszont rettentően örülök!!! Pihenj nagyokat és kapcsolódj ki egy kicsit!!!!
Vendég

Krisz! Én még mindig reménykedek.......
Vendég

Ind! Érezzétek nagyon jól magatokat! A vizsgádhoz pedig egy nagy kalappal kívánok.....!!! :wink: :D
Éva! Úgy érzem, hogy ez a tervezett nyaralás egy kicsit téged is kizökkent majd a mókuskerékből és talán a gondolataidat is eltereli az örökös agyalástól, méricskétől... az egész babatémáról. NEKEM IS EZ HIÁNYZIK!!!!! Elmegyek a dokihoz és a nyáron kipihenem magam. Nem sokat leszünk itthon. A férjeméknél és talán a Balcsin töltöm a nyarat.
Zora! Mi van a folyással? Mivel kezelgeted magad? Mutass egy görbét!!!!
Vendég

Drága Mo!

Pedig úgy bíztam benne, hogy már jobb kedved van...
de biztos vagyok benne, hogy hamar újult erőre kapsz és jobb színben látod a világot...nagyon drukkolok, hogy így legyen :)

szerdán pedig megszépülsz :)

addig is az én kedvemért igyál esténként egy-egy pohár vörösbort, az jót tesz a hangulatodnak, és elűzi a hasfájást.

köszönjük a hasznos infókat, meg tudnád mondani, honnan lehet beszerezni ezt az Antioxidant nevű csodaszert??

lenne még egy kérdésem: még a fogamzás előtt iszogattam kúraszerűen az Aloe Berry nevű immunerősítőt, és érezhetően jó közérzetet biztosított...van még egy bontatlan flakonom, szerintetek babásan is lehet fogyasztani??

Ind!

Jó utat és jó nyaralást Nektek!!
Nem akarlak elkeseríteni, de a durvább szakasz ( mármint émelygésileg ) a 8-10 hét között zajlik...legalábbis nálam mindig így volt :roll:

egyébként ma megint éreztem én is többször, nagy megkönnyebbülésemre :) :)

látnotok kéne, a párom hogy örül a hányingereknek...nagyon bizarr, de szegény jó jelnek véli (én is :) )

megkérdezhetem, hogy hol vettél Bécsben kismamaruhákat??
azért körülnéznék, hátha találok valami jót ( ha már a régi kedvenc darabokat nélkülöznöm kell az idén :) )

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila
Most már tényleg nagyon gyorsan megy az idő, hogy minden rendeben van de az elején én is halálra aggódtam magam. (az elején én is véreztem). Megjött az AFP eredménye és szerencsére az is jó. Igen tudjuk, hogy kislány lesz vagyis mi a párommal úgy voltunk együtt, hogy a peteérés előtt két nappal és a 12 heti UH szerint is az. Majd meglátjuk, hogy a hétfői UH mit mond, mondjuk meglepődék ha fiú lenne mert már beleéltem magam a lányba. Neven még nem gondolkoztunk megvárom a biztosat pedig a Petra mindennap ezzel nyaggat és adja a jobbnál jobb ötleteket. Te is hétfőn mész dokihoz?

Pandácska
Örülök, hogy minden rendben van és tényleg nagyon jó, hogy egyedül van pláne, hogy iyen nehezen jött össze. Nekem az iker szó a mai napig rémálom. Legyenek csak sokan de csak szépen egyesével. Elvileg a méhet is egy gyerekre tervezték.

Ind
Nagyon jó nyaralást kívánok és ne aggódjál. Én a 9. héten repültem és nem volt semmi gond a hányingert leszámítva. Mi egy hét múlva megyünk nyaralni de kocsival. Július, augusztusba nem szeretnék menni a 40fok miatt a szeptembert meg már nem merem bevállalni és ezért most megyünk.
Homeós bogyót szedhetsz nyugodtan én most a visszér miatt szedem.

Krisz
Jobban vagy már? Használt a gyógyszer?
MOst látom a hődet, annyira sajnálom.

Andi
Ez annyira szörnyű. Nagyon sajnálom a testvéredet. Régóta vannak együtt? Hát ha velem ilyen történne biztos teljesen összeomlanék. Mindig megráz ha iyet olvasok, múltkor szegény barátnőm járt így.

Éva
Örülök, hogy Te is jobbnak látod már a helyzetet. Nyaraljál, élvezzed a nyarat és ne agyaljál folyton ezen és akkor sikerülni fog. (tudom, könnyen beszélek mert nekem már sikerült de tudom, hogy ez milyen és ha nem hagyja az ember abba akkor tuti, hogy előbb-utóbb megzakkan).

Mo
Meddig van még suli, már csak a jövő héten? Biztos utána jobb kedvre derülsz. Bejelentkeztél már a dokihoz?

Ági

Kép
[/url]
ági2

Sziasztok!

Most bunkó leszek és csak egy görbét dobok, de ígérem hétfőn jövök!

Kép

Millió puszi -Nektek! és bocsi :oops:
Vendég

Sziasztok lányok

Én is felteszem a görbvm és visszaolvasok mi történt tegnap:

Itt a görbém:

Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Krisz, Andi! mindkettőtöknek gratulálok a babákhoz, én most kicsit elbúcsúzom, ez lesz az én nyaralásom. Nem a hőmérőtől válok meg, csak a babanettől egy időre. Jó egészséget és boldog babásodást mindenkinek!

Zora
Kép
zora7

Köszönöm a gratukat :lol:

Itt van a Pandám :lol:

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Andi,
Kitartást a hugodnak olyan egy undorító helyzet ez :( persze emberek vagyunk és mindenki hibázhat de ez az egy dolog amit én soha nem tudtam megérteni az életbe. Jóa görbéd :wink:

Sheila,
Nem akarsz babás görbét rakni? Most már ittlenne az ideje :wink:

Ind,
Jó nyaralást kevés hányingerrel :D

Éva,
Hol és mikor lesz a hsg? Majd nagyon szorítok meglátod minden rendben lesz :wink:
Vendég

Sziasztok!

Engem éjjel arculcsapott a valóság!

Pandus! nagyon gyönyörű kép! Gartula!

Puszi
Vendég

Krisz,
:evil:
Vendég

Sziasztok Lányok!
Hát jó nagy a csend!

Pandácska!
Ez a baba már most gyönyörű!!! :lol:
Sajnos egyelőre a Hsg elmarad egy hülye gombás fertőzés miatt, amit most kezelgetek. :cry: Remélem gyorsan meggyógyul! Tünetem sem volt, csak a hüvelyváladék tenyésztésen derült ki. Gondolom a gyógyszerek kicsit bezavartak az immunrendszerembe is.

Krisztinka!
Szomorú vagyok! :cry: Ugye mostanában mész majd az orvosodhoz?

Ind!
Írtad, hogy a nővérad Káp I-en fodrász. Én is itt járok, de mostanában nem nagyon vagyok elégedett a fodrászommal. Persze lehet, hogy velem már minden területen gond van. Merre dolgozik a nővéred?

Andi!
Jelentkezz! Nagyon kíváncsi vagyok a görbédre! Ebben a ciklusban Te vagy a nagy esélyes!

Ági!
Olyan jó, hogy írtál! Olyan ingadozó most a hangulatom. Van, amikor nagyon bizakodó vagyok van, amikor nem foglalkozom a kérdéssel és van, amikor nagyon magam alatt vagyok!

Ildikó!
Követem a példádat! Lógatom a lábam ezen a nyáron! Most úgyis parkolópályán vagyok a gomba miatt.

Sheila!
Úgy örülök, hogy minden rendben van!
Nekem mind a 3 gyereknél pontosan a 11. héten elmúlt a hányinger és a fáradtság is!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Zora! Kedves alapítótagunk! Én most értetlenül olvasom, hogy megválsz a babnettől! DE miért is? Mi történt, hogy így egyik pillanatról a másikra itt hagysz minket?
Igaz mostanában elég ritkán jöttél, és nagyon hiányzol ám!
Persze a döntésedet tiszteletben kell tartani, de remélem hamar rájösz, hogy nélkülünk nem babaprojekt a babaprojekt!
Én nagyon várlak vissza és remélem hamarosan jelentkezel nagyon jó hírekkel!

Éva! Na most én is eléggé le vagok hangolva! Nagyon bizakodó voltam, hogy ez a hónap a mi hónapunk és a szervezetem összeszedi magát, hogy ne kelljen orvoshoz mennem, de nem tette, cserben hagyott.
Azt hiszem a héten felhívom az orvosom és kérek a jövőhétre időpontot. CSak a telcsim bekrepált és majd este , ha apa hazjön fel is hívom. Ja és persze az összes szám a telcsim memóriájába van , így valószínű az össze selveszett. Jujj de mérges vagyok! :twisted:
REmélem nálad hamar kikezelik ezt a gomba dolgot és már igazán egyenes út vezethetne a hsg-ig, aztán meg a babához. Hihetetlen, hogy mennyi hülye dolgot össze tudunk szedni mi nők.
CSak ámulok és bámulok, hogy ennyre nehezen tudunk teherbe esni. Miért ba...kodik velünk az élet! :evil:

Ildi! Hogy állsz? Hőd milyen?

Andi! Görbét kérünk!

lnd! Jaj de jó neked, már a tengerben lubickolhattok! Én is akarok!!! Jó pihenést!

Mo Drága! Hol vagy? Mensi vagy ilyenek, vagy mi újság nálad??? Lehet együtt megyünk dokihoz???

Sheila és Ági Kismamik! Olyan jó, hogy jól vagytok! NAgyon várom a képeket!

Pandus! Fantasztikusan szép babád van! Olyan jó neked! Hogy vagy? Hányinger?
Már 28 éves vagyok a táblában ha van kedved kijavítod? Köszike!

Mindenkinek szép NNapocskát kívánok!
Ha valakit kihagytam reklamáljon légyszi!!! Pusszantó!
Vendég

Krisz,
javítottam :wink: Hányinger még nálam van csütörtökön megyek megint uh-ra :lol:

Éva,
Igen nekem is volt ilyen vizsgálat elötte hogy minden okés-e de szerencsére nálam nem találtak akkor semmit. Akkor kövi ciklusban drukkolok majd :wink:

Zora,
Én is csak most vettem észre amit írtál :oops: ez ciki :oops: :oops: miért mész el????

Holnaptól én se leszek szombatig.
Vendég

Pandácska!!!!!! GRATULÁLOK A GYÖNYÖRŰSÉGES BABÁDHOZ!!! :wink:
Zora! Micsodaa? Búcsúzol?! Naaaa, ne már!! Mi történt? Miért? Eddig folyamatosan tudtunk minden apró kis dolgot rólad. Gondolj bele! Elbúcsúzol, minket meg megesz a penész, hogy mi lehet most veled. Ne tedd!!! Ha nem is tudsz gyakran jönni, legalább néha-néha nézz be hozzánk és írd meg, hogy mi van veled! Nagyon remélem, hogy ez csak egy "csirkés hullám" :D és jönni fogsz, ha egy kicsit jobb kedvre derülsz!!! Nagyon hiányoznál, ha elmennél. :cry:
Krisz! Rettentően sajnálom!! :cry: Irány a doki!
Ildikó! Hol vagy? Mi újság?
Vendég

Andi! Nagyon megy a drukk!!!! Te vagy a reménységünk!!!!! Izgulok érted!
Éva! Azt hiszem, jól összekutyultuk magunkat. :? Én a hülye teákal, csodaszerekkel, te pedig a bogyókkal. Szerintem is ránk fér a pihi a nyáron. Már alig várom. Elmegyek a dokihoz és ezerrel pihenek. Jaaa, meg fogyózok, hogy gyönyörűséges kismami legyek... ha leszek egyáltalán valaha.... holnaptól komolyan diétázom majd. Elkezdem a 90 napos diétát.... úgyhogy lekötöm magam és elterelem a gondolataimat a babáról.
Vendég

Sheila! Az antioxantról nem sok mindent tudok. A neten találtam rá. Szerintem biztosan kapható a gyógyszertárakban, de előtte beszélj a dokiddal!! Én a helyedben nem merném csak úgy (szakember beleegyezése nélkül) szedni. Az immunerősítőről is hasonló véleményem van.
Vendég

Nézzétek a hőmet! Egy kicsit megvisel a dolog... :roll:

Kép
Vendég

Szeretlek Titeket, de csak akkor jövök újra, ha Mo csatolja a hormonprofil eredményét és bevette az első szem igazi gyógyszert. Addig sztrájk, akár végleg. :wink: És az sem baj, ha tulajdonképpen semmi közöm hozzá.

Zora
Kép
zora7

Rólam: Kép

Zora
Kép
zora7

Krisz, nagyon sajnálom. Én már annyira biztos voltam benne. :cry: De tök jó, hogy itt a nyár! Állítólag a legegészségesebb babák ősszel fogannak.

Zora
Kép
zora7

És most tényleg elnémultam a megadott időpontig. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Zora
Kép
zora7

Zoraaaa! Ezt nem hiszem el!!!! Most azt se tudom, hogy nevessek vagy sírjak. Kész. Teljesen meglőttél. ŐŐŐ..őőő.. nem tudok rá mit írni. :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?