Új privát üzeneted érkezett!

Kép fanna3 (huhh 2 hét múlva megyek fogat húzatni.....önszorgalomból...)

NA FIGYU!!! KICSIT!!! MOSTMÁR ÉN IS FRENKIZEK!!! Kép

sponsored by: Nóri and Lilcsi

fanna3
 
 


Na itthon vagyunk,tegnap éjjel teljesen elmúlt minden,így ma a gép nem sok mindent mutatott!
Legközelebb szerdán megyek!


Elin!
Küldenél nekem ilyen klassz emotikonokat????

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépek a gyerkőceitek! Úgy szeretem nézegetni a képeket!

Homeopátiás doki: Dr. Püspök Szilvia 06-20-939-1193, 56-426-582

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 

 
 

Hi!

Katlina! Örülünk hogy jól vagytok!!

BlwinJudit veletek mi újság??

BBJudit ha lesz egy kis időd elküldöd a számítást nagyon felcsigáztál! ÁÁ rólam is csak 2 kép van azt is mind láttátok,nálunk is csak a babóca van fényképezve....

Kati74 tegyél fel magatokról te is képet,kíváncsiak vagyunk!

Ildikó! Meg persze Petikére is,ne dugdosd!!! :lol:

Tessék,most akartam kimozdulni erre szakad az eső.............. :?

fanna3
 
 


Sziasztok!

Egy kis Sopron. Bocs akit nem érint, de majd egyszer hátha. Érdemes, mert nagyon szép hely!
Ha mentek, útközben mi mindig megejtjük a Turult, ott egy kis pihenő, meg levegőzés, kaja, aztán már megyünk is tovább.
Sopron környéke: Nem tudom mennyire vagytok múzeumosok, de a fertődi Esterházy, és a nagycenki Széchenyi múzeumot érdemes megnézni. Mi még egy két templomban voltunk, de azok is inkább Sopron belvárosában voltak, na meg a Tűztorony. Ott is el lehet sétálgatni. Tavaly újították fel az utakat, úgyhogy gondolom már kész van, és nincs nagyobb fennakadás a közlekedéssel. A parkolás egy kicsit húzós áron van. Érdemes borozóba lemenni, kóstolgatni. Fertőrákos, kőfejtő . Hogyha nincs gond a buszozással, a Kisalföld Volán minden nap szervez egy napos programot Ausztriába. Honlapon nézz utánna. Mi így voltunk a Meseerdőben St Margarethenben, bár lehet hogy az még nektek túl korai lesz még, Bécsbe. Bécsbe tényleg érdemes elmenni, mert nagyon közel van. A Ringen nagyon jól lehet parkolni, bár szintén húzós áron, de minden egy helyen van. A parlament, opera, a Burg a szépművészeti, és a történeti múzeum, a Prater, bár az még mindig inkább a nagyobbaknak való, és hát természetesen Schönbrunn. Szintén honlap. Ott érdemes a pálmaházat, és az állatkertet megnézni, na meg a parkot, és felsétálni a Glorietthez. Ez egy napos program.(Csak Schönbrunn). Amit nagyon élvezne már Balázs, és ha mi idén oda megyünk, tuti hogy elnézünk, akkor az a lutzmannsburgi Sonnentherme. Keress rá a neten, sok jót írnak. Nem olcsó, de hatalmas élmény. Ja, és a mi kedvencünk, sárgabarack likőr, amit feltétlenül muszáj vennetek! Csak Ausztriában kapható, de akár háztól is vehetsz.

A férjem egyébként közölte velem, hogy akkor szeptemberben Sopron, szóval már megint odamegyünk. Majd még írok róla, csak egy kis kedvcsináló

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Judit! Köszi az infókat! (Bár az emberem megjegyezte, hogy Balázs csak a cicit értékeli! :mrgreen: ) Majd neten rákeresek amiket írtál. Mégegyszer köszi!

Katlina és Judit! Olyan ügyesek vagytok! Babucik még mindig bent a pocakban. Annyit gondolok rátok, remélem szép élményeitek fognak fűződni a szüléshez.

Na üdv!

Kép

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Nóri!

A szüléstörténetedben többek között ezeknél a mondatoknál vertem a padlót:

" A méhlepény meg nem akart leválni. A szülésznő húzta finoman, bár nekem olyan volt, mintha a belemet húzta volna, Svéd meg mintha a hasamon keresztül masszírozta volna a gerincemet, úgy nyomkodott.
Hogy az érzéstelenítő mire volt jó, azt nem tudom. Midegy. "

:lol: :lol: :lol:

Kép

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Lányom áztatom, addig írok vmennyit...
Olga! Hát igen... :oops:
Embered is csak a cicit értékelte, még tinédzserkorában, miért lenne a fia másmilyen? Ne csodálkozzon. :lol: De pssszt, ezt ne mondd meg neki, mert nem hozza el a könyvem.

Katlina! Úgy örülök, hogy még mindig otthon! Szerdán már amnio is lesz? Már ha addig kihúzd. Most nem mondott semmi jóslatot Georgi?

Kati74! Azt a virágos képet feltétlen tedd fel ide is Szonjáról! Az valami fentörpikus!

Fanna: Kép
Neked is ilyen szellős lesz a fogsorod??

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Nóri
JA!! OLYAN!
neeem,fogszabályozóm van és azért húzatom ki a felső 8-asokat hg ne nyomja a többit előre,mert akkor hiába volt az egész eddig.
Kép

Judit! gondolod hg jönne a fiam foga? Eléggé nyáladzik meg eszi az öklét....nem korai ez még 2 hónaposan?? És rettentő nyűgi mostanában,...én meg tépdesem a hajam! Mondjuk az lehet mástól is...

kukorékoltok ma is? mert akkor énis...énis...

fanna3
 
 


Kukurikúúú Kép

És tök jó fogakat kihúzatsz?
Az én fogorvosomnak meg majdnem térdenállva könyörögtem, hogy húzza már ki a koronás fogamat, de azért még előtte elküldött rögönyre. De azóta is hozzá szoktam menni, remélem, még sokáig itt fog rendelni alattunk.
Most számoltam utána, az a bölcsességfog? Zseni vagyok, mi :?:

Előbb kaptam egy sms-t, rohantam a telefonhoz, azt hittem, valaki szült... Kép

Fanna, nem tudom, miért nem nyitja meg neked az oldalunkat!! Kép . Eddig még 1 ismim mondta, hogy nem látja, másnál nem volt gond. Nem tudom, miért pikkel rátok...

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Nóri
nem mondott semmi érdekeset,csak ahogy megvizsgált mondta hogy szép feje van :oops: ,nem lesz jövőhéten még amino mert kiskönyv szerint 20.-án kellene szülnöm,a mércém meg még a régi adatot ábrázolja de az orvos szerint jövőhét már rekordnak számít ha kihúzom,szóval már most nem is tudom hanyadikára vagyok kiírva :oops:

Kép

Kép
katlina
 
 


Na Kukori!

Neem,azért egy pirinyó luk van rajta....de nem éri meg betömetni (meg hátul van,nem is nagyon lehet) Ügyi vagy,jól számoltál!!!
Csak csinálj vmit hg meg tudjam nézni!!!!!!!!! ha elküldöd még1x,nem segít??

Hú szegény Katlina! Jól összezavartak mán! Te nem számoltad még ki magadnak?? Akkor most mikor is szurkoljunk??

Jó éjt! :)

fanna3
 
 


Fanna! Nem hiszem, hogy segít, de itt a vonalzóm alatt is itt van ugyanez "Profil>Pü>Email>www"-ből a www. Próba.

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Nyertem! Innen bejött! Megyek legelészni.....

fanna3
 
 


Sziasztok :)

Csak ilyenkor férek a géphez :oops: És már zombi vagyok :?

Elin, olyan szép színűre biztosan nincs, mint Lilcsinek :) Egyikünk részéről sincs vörös a családban (gyerekkorban sem volt senki az), inkább szőke fajták vagyunk :D Hogy emberemnek honnan van a rőt szakálla, fogggalmunk diccse...de szőrzetileg nagyon vegyes a feje: barna haj, szőke szemöldök, vörös szakáll :lol: Ebből bármilyen gyerkőc lehet :mrgreen:
És ha már az oldalatok...én sem tudom meglesni :oops: Mondjuk a szpészizzel mindig meggyűlik a bajom, egyik barátosném oldalát sem akármikor tudom megqkk :?

Judit, az alap mindig csak a bruttó jövedelem, szép is lenne, ha a jövedelem után fizetendő járulékok is beleszámítanának :D
Amúgy tiszta gáz vagyok; pár éve még a könyvelőnknél dolgoztam, most meg kérdezgetnem kell :oops:
Köszke a Sopronos infókat!

Fanna, pedig mekkora sikert arattál volna egy olyan foghíjas fotóval :lol:
Úgy látszik belőlem semmi/senki nem bújik ki szívesen: nincsennek bölcsességfogaim, és a magzatom se akar elhagyni...nem mintha szabadulnék tőle :D

Éjszaka fájt kissé a keresztcsontom, ma meg fájdogált a szeméremcsontom környéke, de nem tudom, “szüléselőjel” jellegű volt-e... Nálam a deréktáji fájdalom amúgy sem mérvadó, a selejtes gerincem miatt nem újdonság :) Úgyhogy még ebből sem tudok tájékozódni :? Irgumburgum.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Köszönöm az érdeklődésteket!
Íme az én kis DRÁGASÁGAIM!

Kép
Kép

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Sziasztok!

Óh! Lemaradtam az éjszakai traccspartiról, pedig tegnap este még 11-kor kimentem egy kis gyümitortát hamizni! Mert ma jönnek a vendégek, hiszen Gréta nap van!!!
Aztán meg még hajnal 1/2 1-ig fent voltam.

Balwin!
Ne izgulj, mindig minden annyi mindent változik, hogy az ember csak kapkodja a fejét. Egyszerűen nem lehet követni!

Elin!
Valamiről megint lemaradtam. Mit lehet megnézni? Én is akarom!
Nekem is van egy szolnoki barátnőm, akinek a férje azt mondta, hogy most már őt ne hívja, ha nyer valamit, inkább akkor szóljon, ha nem, mert már az a hír! Szörnyű! Már egész komoly utazásokat is nyert! Bár igaz, hogy mindig mindent beküld, meg mindenhova telcsizik.
Na, már hogyha a nyereményeknél tartunk, akkor a szomszéd nyert tavaly egy autót!
Nekünk talán eddig egyszer volt szerencsénk, többet sem, egy bálon mienk lett a 3. , meg az 1. főnyeremény a tombolán. Ennyi. Na, meg egy-két lottó kettes.

Fanna!
A fogcsírák már nyugodtan beindulhatnak. Javaslok hűtőrágókát, nálunk Letinél bevállni látszik, viszont Gréti utálta. Meg nyugodtan kenegesd Dentinox-szal, először csak cseppel, aztán majd, ha Nimi betölti a három hót, akkor éjszakára rakjál gélt. Elzsibbasztja rendesen, és akkor legalább nem nyűgi elalvás előtt, nem azzal foglalkozik, hogy hogyan nyelje le az öklét, hanem próbál szunyizni.

Balwin, Katlina!
Még egyben?

Ildi!
Mizu a kislegénnyel?

Stella!
Miért nem írsz?

Többiek is!
Olga!
A sonnenthermét tuti értékelné! Van külön szopis sátor, külön bébikajáltató helyiség felszerelve mikróval,aventes cuccokkal. Minden kisbaba kap külön babakocsit, amikor belépsz, mindenkinek jut napozóágy, mert ha tele van a fürdő, akkor akár délelőtt 10-kor is kitehetik a megtelt táblát. A bébipancsoló 10-40 cm között van, buzgárokkal, és látványelemmel, a szülők is bemehetnek. Kb akkora a babypancsoló, mint egy kézilabda pálya Állandó 29° C van, állandó páratartalommal. Közép-Európa leghosszabb csúszdája itt található, lift visz fel, a twister kb. 241m hosszú, a másik valamivel rövidebb, de a végén "szabad eséssel" érkezel a vízbe. Korlátlan használatú. De a képek magukért beszélnek! csak a babyworld része Kép egy kis látványelem a piciknek Kép csúszda, ha szeretitek Kép Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Fanna, Bbj, nagyon szépek a gyerkőcök.

Kati 74! Szonja egy tündérvirág!

Katlina, Balwvin már tiszta iged vagyok én is ha csak megszólal a telkóm.
Annyira izgulok értetek, és kívánom, hogy legalább olyan szép élmény legyen nektek a szülés, mint nekem volt.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


GRÉTINEK BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Kép

Tuti jó lehet ez a soproni hely. Én 2x voltam életemben Sopronban, de az egyik kedvenc városom. A másik Pécs.
Nagy utazásos játékokra nem nagyon pályázgatok, úgysem tudnék elmenni. De egy wellnes azért jó lenne.
A fotóalbumomat nézegeti amúgy Fanna. Vonalzóm alatti www-ről elérhető...vagy nem :cry: . Kíváncsi vagyok, neked megnyitja-e?

Balwin! Hát valamilyen géntől csak vörös az a szakáll... De mindegy, hamarosan megtudjuk :lol: Biztosan szépen beékelődött már a buksija, azért fájdogált. Tolakodna már kifelé :lol: Bízzunk benne, hogy hamarabb kiér, mint a bölcsességfogad.

Imike kukijával mi lett, Ildi? Szűkülete van, azért gyulladt be?

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Nagyon boldog névnapot kívánunk Mi is GRÉTINEK!


Pocakosok! Hogy bírjátok a meleget? Tavaly ilyenkor szenvedtem én is piszkosul. Mindig ide-ide kukkangatok van-e már esemény.
De izgi!!!!!!!


Húúú de szupi az a fürdő!!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Na még egyben!
Balwin hidd el nekem már minden lehetséges csontom fájt mostanában deréktól lefelé,szóval lehet hogy én is selejtes vagyok :D






Gréti Boldog Névnapot!!!
Kép

Kép

Kép
katlina
 
 


Gréti boldog névnapot!
Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Elin!
Imikének alsó hugyúti fertőzése van, de nem tudjuk mitől alakult ki!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Kép Boldog Névnapot Gréti!

Állj! Valamiről lemaradtam.....honnan lehet tudni hg BalwinJudit párjának milyen színű a szakálla???????

BBJudit!
És mindez mennyiért?.....csak hozzávetőlegesen?
Akkor holnap veszek cseppet. Csak ugye az a baj hg még Mini nem tud fogni, én meg egész nap nem tarthatom a szájánál a rágókát....ja meg megpróbáltam de ez még oly nagy neki hg nem fért a szájába.. :lol:

Kati74!
De édesek a lányaid,kis helyes pofijuk van!!! :D

Nóri!
Szal bejött az oldalatok....nagyon tetszik!!! (nekem annyi eszem nem volt hg beállítsam a gépen a dátumot,így azok eddig :((( ilyenek)És rólad is milyen helyes az a kis fotóóóó! Próbáltam kinagyítani....nem sikerált! Az összes pocakos is tetszik,na meg nem utolsó sorban a kommentáljaid!!!!

Mindenperces Kismamik hogy vagytok??

fanna3
 
 


Húú de hülye vagyok,hát már bejelentkeztetek!!!! Ma ajtófélfát festettem és kicsit lefáradtam.....

fanna3
 
 


Gréti! :)
Kép
szilbee
 
 


Sziasztok!

Grétikének boldog névnapot kívánok!

Látom, lányok, még mindig egyben :) Kezd egyre izgalmasabbá válni....

Háááát, nem tudom, nálunk a Dentinox semmit nem ért! Kenegettem én is a Csongi ínyét rendesen, el is fogyott vagy 2-3 kenőcs, de én hatását semmit nem vettem észre :(

Egy szomszéd anyuka a kórházban dolgozik. Kért nekem időpontot allergia vizsgálatra. Képzeljétek, most 27-re van még egy, aztán csak decemberre :shock: Azért ez nem semmi!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Gréti nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

sok sok puszi

Kép
kbernadett
 
 


Kati, nagyon szépek a kislányaid :D Úgy látszik ebbe a topicban csak szép gyerkőcök anyukái írogatnak :lol: De komolyan!

Judit, nagyon tuti képek ezek! A kb. árak engem is érdekelnek :)

Boldog névnapot Grétinek!


Ildi, miattam még nem kell izgulni, most már biztos vagyok benne, hogy ráhúzúnk a kiírásra. De már belenyugodtam :D Inkább kiélvezem a hátralévő pocakos időt :wink:
Ajjajaj, húgyúti fertőzés :( Hát a gyógypuszi most asszem hülyén hangzana, de remélem Petike hamar rendbejön!

Katlina, az a baj, hogy nekem nem csak az utóbbi hónapokban, hanem évek óta :? Ezért nem tudok most tájékozódni a fájásokból :roll: Legalábbis a jósló-fajtából :lol: Gondolom a szülésit észre fogom venni erőteljesen :wink:

Fanna, iwiw :)
Én meg próbálkozom rendületlenül Elinék oldalával, de nem akarja az igazat :? Az "vígasztal", hogy a már említett barátnőmé se gyün be...nálam...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Hm, iszonyat lankad a figyelmem, gyarapodnak a helyesírási hibáim :oops: (mármint a szándéktalanok :mrgreen: ), pedig algériás vagyok rá 8)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Judit! Akkorát röhögtem a gyógypuszis beszólásodon, hogy felébredt Lilcsi a szomszéd szobában Kép Úgyhogy légyszíves! Kép

Fanna! Ilyen rendicsek fiad van, hogy csendben tűri, hogy te festegess?? Vagy aludt? Vagy mi?

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Sziasztok!

Jó reggelt Mindenkinek!
Köszönjük a köszöntéseket, megmutattam Grétinek, örült neki, hogy az mind az övé! Nagyon édi volt!

Kati74!
Nagyon tutik a lányok, az a virágos, félig akt nagyon menő! Tündér cuki rajta Szonja!

Balwin!
Hát, az biztos, hogy humorért nem kell a szomszédba mennetek! Én is jókat szoktam mosolyogni, a beírásaidon! Majd ha depi hangulatom lesz, szólok! :lol: Még egyben? Vagy Te képviseled azt az 5%-ot, aki a kiírt napon szül?

Az árakat megtaláljátok a www.sonnentherme.at oldalon, a Preise alatt. Felnőtt napi jegy ami a babyworld-be, és a funny waters-ba szól, azt kell nézni, mert a silent dome-ba 16 éven aluli gyermek nem mehet be. Habár én még nem voltam magyar aquaparkba, de az árak, ha jól vagyok informálva, kb. annyi mint itthon.

Elin!
Nekem, bejött. Minden szempontból. Nagyon jók a képek, volt már közte ismerős is. Hogy miket nem tudsz Te csinálni! Még hogy honlap! Én ilyenbe bele se mernék fogni!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Katlina :?: :?: :?: :shock:
szilbee
 
 


Balwin!

Hidd el, ha azon múlna, puszilgatnám egész nap :lol: :oops: , de ez most nem segítség! :wink:
Amúgy már jobban van, csak nem tudjuk lehúzni neki a ......tudjátok mit. :oops:

Olga! És a többiek!

Köszi a mellszívós infókat, bevált, megcseréltem a korongot és láss csodát, működik :!:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Katlina, Balwin helyzetjelentést kérünk!!! :lol:

Kati, most néztem meg a képeket, mert otthon nagggyon rossz már a képernyőnk! Hát az a virágos az valami fantasztikusan jól sikerült! Szerintem benevezhetnél vele valami szépségversenyre :lol:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Balwin :?: :?: :?:

Vagy a mindenórás kismamik, mind NST-n vannak??? :roll:
szilbee
 
 


Úgy hallottam, hogy nagyüzem van ma a szülészeten.... :) Hátha... :)
szilbee
 
 


Lányok!
Katlina üzent, hogy nem tud írni, mert rossz a gépük, de jól vannak!
:)
szilbee
 
 


Hú Szilbee, már azt hittem Katlina szül!!!!!!
Meg is borzongtam!

Balwin, hogy érzed magad?

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Húú szilbee! AMikor úgy kezdted, hogy: Lányok!.... Már én is azt hittem, hogy akció van . De végül is van még idő...
Szonja is a kiírás napján született.

Csajok! Nagyon köszönöm Szonja nevében is a szebbnél szebb bókokat.
JA egyébként babaszépségverseny van az Új Néplapnál.
VAgy ezt már vki írta?

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Lányok!
Csak nem izgultok??? :P :lol:

Balwinról tud valaki valamit???
szilbee
 
 


Ildi!

Örülök, hogy azért jobban van már Imike fütyköse!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Balwin szerintem majd jó szokásához híven éjjel jelentkezik be....

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Nóri (úgy döntöttem letegezlek :mrgreen: ), most egy kicsit előbb :D

Oan megható, hogy így gondoltok ránk :oops: De komolyan. Jólesik :oops: :)

Jólvagyunk, jólvagyunk, Luncus úgy tűnik még jól érzi magát odabent :) Mai NST-n minden oké volt, de fájástevékenység továbbra is nuku. Csütörtökön amnio :| Viszek kiscsomagot, de remélem fölöslegesen...ne így induljon mán meg a szülés :roll:

Judit... Hm, szimpi ez a sonnentherme oldal, gondoltak a magyarokra is :D (gondolom járnak oda sokan) Nem szokott jellemző lenni, hogy a német és az angol mellett magyarul is tájékoztatnak.
Néztem a szoboszlói aquapark árait...háááát, jócskán olcsóbbnak tűnik, viszont kétlem, hogy ilyen bababarát szolgáltatásaik lennének, mint az osztrákoké.

Ildi, bocsikaaaaa, Imike helyett Petikét írtam! :oops: :( Mindig attól féltem, hogy egyszer keverni fogom a két nevet - hát nem beváltottam?! Szóval jobbulást Imikének!

2 napja elkezdtek viszketni a bevizesedett lábaim :?

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Judit, én csak örülnék neki, ha mindig így rámcáfolnál!!!

Örülök, hogy tegezel, de miért? Eddig nem tetted? Nem vágom... :oops:


Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


bbJudit! Nem nagy kaland ám ez a honlap! Csak regizni kell egyre és feltölteni a képeket úgy, mint ide. Láttam már szebbnél szebbeket, vannak, akik még naplót, blogot is vezetnek. Na, azt már én sem csinálnám.
De ez jó, mert a távolabbi rokonok, ismerősök is kuksizhatják a fejlődését Lilcsinek.
Amúgy ez a 4. hely, ahová képeket töltögetek, és látod ez sem jó, mert nem mindenki számára elérhető :cry: .
Videót is lehetne feltenni, csak nem tudom, mi az az URL cím :oops: ?

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


sziasztok!!!

Mivel én ide nem bírok valami miatt képet feltenni igy ugy gondoltam hogy az albumaimat megnézhetnétek ha van kedvetek:-D

http://www.babaszoba.hu/services/albums ... arch=durda

minden féle kép van benne a szalagavatomról is ha jól emlékszem

puszika

Kép
kbernadett
 
 


Semmi extra, csak eddig Elineztelek, most meg váltottam Nórira. Így értve a letegezést :wink:
Továbbra sem tudom megnézni az oldalatokat, pedig kivi vagyok rája :( Barátosném is írta, hogy vannak új képei, de az övét sem tudom megqkkolni :?

Betti, mingyán megyek leskelődni :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Balwin, őszintén én észre sem vettem, hogy Imike helyett Petikét írtál!
8) Amúgy én még Ancsira is néha azt mondom, hogy Imike, vagy Petike. :oops: A fiúkat meg alapból keverem. :wink: :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Katlina üzeni:

"Még mindig egyben, fájásoknak jele sincs. Holnap megyek nst-re. A gépünk még most sem jó. :("
szilbee
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?