Sziasztok!
Csibe! Először is a párod fantasztikus férfi! Teljesen normálisan, reálisan gondolkodik a dologról szerintem. Sajnálom, hogy úgy néz ki nem sikerült.
A donornál attól függ a módszer, hogy veled mi a helyzet. Ha átjárhatóak a petevezetők, akkor inszem elég, ha nem, akkor ott is lombik. Vegyesen saját+donor beültetés nem tudom csinálnak-e, végülis nem látom, hogy orvosilag ez miért ne mehetne. Csak akkor nehéz kideríteni, hogy ha megmarad, akkor melyik maradt meg. Bár ezt egy apasági teszt kihozza. De fogalmam sincs, ezt kérdezd meg a dokitól.
Mi megjártuk tegnap az orvost. Minden OK, kivéve, hogy megint kupozhatok, immáron gyakorlatilag a szülésig
De egyébként minden rendben és képzeljétek, manó befordult irányba
nem is vettem észre
Már 2200gr, kérdeztem a dokit, hogy ez nem sok-e egy kicsit még ilyenkor, mondta, hogy nem és ezen ne is aggódjak.
Hát azt hiszem 56-os ruhácskákat inkább már nem is veszek.
Láttátok tegnap az ESTÉ-t? Benne volt a kális orvosom, meg Káli Géza, az intézet igazgatója. A meddőségről beszélgettek. Kérdezték tőlük, hogy miért nem jelentkezik a meddő párok nagyobb része kezelésre. Azt mondták, hogy azért, mert vagy nem mernek szembenézni a problémával, vagy elfogadják a helyzetet. Azt kihagyták, hogy van, aki anyagilag meg sem engedheti magának.