Új privát üzeneted érkezett!

Wkata: passzolom a kérdést, de egyből az jutott eszembe, hogy gyerekkoromba a buszos osztálykiránduláson hányan lettek rosszul, hánytak stb. Lehet, hogy a levegőtlenség, most különösen meleg van az autóban, de ha letekered az ablakot, akkor meg a huzat visz ki. :shock: Építkezés?
Vendég
 


Hát, sziasztok.
Asszem itt vagyok és mostmár megint többet fogok jönni.
Muszáj Nektek leírnom valamit, noha nem tudom hogy fogalmazzam meg...így a lehető legegyszerűbben mondom, ahogy jön: a férjemmel úgy döntöttünk, külön folytatjuk tovább az életünket.
Az okokat nem írom le ide, nem volna tisztességes, azt hiszem.
Csakis azért mondom el, hogy tudjátok, Ádival mi mostmár ketten vagyunk.

Most mennem kell, mert van még egy kis dolgom.Jólesett az érdeklődésetek, hogy nem felejtettetek el.Ezért is döntöttem úgy, hogy mégis leírom, mi volt velem a baj az elmúlt hetekben.

Puszi

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Kitti, sajnálom. :cry: :cry: :cry:
Vendég
 

 
 

Kitti!

Sajnálom.

Lányok!

A méhem növekedett, viszont a petezsák ugyan nagy, de üres. Ha nem indul meg magától a vetélés, be kell fejezni a terhességet. Viszont azt az orvosom nem tudja megcsinálni, mert a SOTE-n csak szüleszthet. Kicsit úgy érzem magam, mint a petezsákom, én is üres vagyok és elhagyatott.

Legalább ezért a babáért megtettünk mindent. :cry:

tjuca
 
 


Juca!

Borzasztóan sajnálom!!!

Kitti!

Úgy szintén. Nagyon ledöbbentem!

Reni
Kép
prenata
 
 


Kitti, nagyon sajnálom. Remélem jól vagy.

Kép
Kép
lreta
 
 


Tjuca: :(((( sajnálom

Kép
Kép
lreta
 
 


Pfú, Juca, nagyon sajnálom. :( :cry: :cry:
Vendég
 


Réka!

Peti is csőrizik vagy pohárból iszik. cumisüveget nem ismeri. Ma vettem Hippes teát. Nem tetszik neki. ( Nekem sem! Azon kívűl, hogy édes semmi íze nincs szerintem!)

Reni
Kép
prenata
 
 


Kimike! Hú de örülök ennek a bio dolognak. Én nemcsak máiából veszek ott, sok minden olcsóbb mint pl. a corában és tudom, hogy jobb. Én egyelőre még gesztenyemasszával, vagy banánnal édesitek, gesztenyéből is a biot veszem, abban is nádcukor van, ez utóbbi corás, de már kaptam a cba-ban is.

Jajj, Tündérpöcök,ez mellbe vágott.
Bár sejtettem, mikor irtad hogy vmi gáz van, utána meg csak Ádiról irtál olyan egyedül éltem meg hangulatú volt a beszámolód. Furi, hogy épp én kérdezem( 1 hét után a mai házastársi megbeszélés is orditozásba fulladt, elküldtem tanulni az anyukájáékhoz, onnan megy vizsgázni), de nem lehetett volna megbeszélni?
Épp a tegnapi Nők Lapja ir több cikkben is erről-nekem jelzés értékű volt, mintha nem véletlen lenne, hogy épp most van erről szó. Házasságmegmentés, családterápia.
Valami rossz energiák vannak fönt mert 4 barátnőm is balhézik otthon az utóbbi hetekben.
Hát nagyon nehéz lesz, Ádi azonban semmire sem fog emlékezni, ha válni kell 3 év alatt kell-hallottam sokszor, nekem ezért nem egyszerű.
Egyedülálló anyaként-iszonyú nehéz lesz, engem anyu egyedül nevelt fel, egy pasit sem engedett a közelembe, csak 18 éves koromban jött össze a mostani mostohanagypapival.
Nagyon nehéz volt, 3 állása volt én is dolgoztam 8.tól.
Meg aztán iszonyú nehéz lehet, hogy este ha kivagy nem vált le a párod egy vacsi erejéig, hogy 10 percet áztasd magad a kádban. És ez csak egy példa a mindennapokból.
Bár így a topicban nagyon erős nőnek ismeretelek meg, és gondolom az apuka ott marad a háttérben.
Sajnálom. Ha mégis újra összejöttök, ird meg gyorsan.

Mári, tök jó h jobban van apukád.

Prenata, sajnos a víz a legjobb szomjoltó és az édesitett dolgokból, teákból nem úgy és nem elegendő folyadék szivódik fel, valahogy más a kémiai mechanizmus. Adj neki pici sósat, pl 1-2 kölesgyolyót, tuti inni fog utána. Ilyen melegben szerintem nem elég neki a tej. Kanálból nem eszi a vizet? Akkor egy ideig higitsd a teát és napról napra kevesebb teát és több vizet tegyél bele, míg egy hét alatt csak víz lesz. És adj lédúsabb cuccokat,levesebb főzeléket, reszelt almát, sőt fel is vizezheted. Ezek a csak tippek, lehet h hülyeség.Én ezeket próbálnám.

Ireta, állati a spenótevés!!Te főzöd, hogyan? Teszel bele fokhagymát? Én még csak sóskát főztem de kirázta tőle a hideg. Én utálom a spenótot, de lehet h Beni szeretné.

Vissza a fütyi golyó témára, nemcsak hidegre megy fel, majdnem minden pelenkázásnál fent van, tök üresek a zacsijai, ha nincs rajta pelus akkor is, megszámoltam a strigulákat 70 százalékban fent vannak a golyók.

Játszórér. Hát lehet hogy most megköveztek, de engem ki lehet kergetni a világból a gyereklegeltetéssel-én így hivom a játszóterezést. Nagyon utálom. Éjjel hajléktalanok ülnek pisálnak(bocs) a padokon, kutyákat szaratnak a fűbe a kedves nénik, és dög unalom az egész. Mindig az jár a fejemben mennyi mindent lehetne csinálni ez idő alatt otthon. Ha viszek könyvet nyom a pad, lefeküdnék. Csip a szúnyog, tűz a nap, barmok az anyukák: „az én gyerekem már 5 hónaposan azt a csirkepörköltet ette amit mi,bi bi bi.”
Mondjuk nálam Blani már önjáró, önszerveződő, önismerkedő,csak a famászásnál meg az akrobatikus elemeknél ugrok drukkolni. Beni meg még babakocsirab.
Meg anyuéknál van pázsit, medence, homokozó, itthon a terasz, ezért csak Blani igényli, nálunk apa a játszótérfelelős. Ha vizsgázik én legeltetek, de még bele sem merek gondolni mi lesz ha Beni homokozik. Hintáztattam már, kacagott, és beülök majd vele a homokózóba, már körömlakkal meg is jelöltem a kis játékait, de nem várom repesve. Nekem ez olyan muszáj dolog lesz. Persze Blanit hordtam, de akkoriban több baráti család járt ki, és élvezetes volt, vagy én öregedtem meg? 36 évesen már nem élvezem a játszózást.

Wkata, nem hallottam még ilyenről, szegény kis manó. Nem az indulás, fékezés hozza ki, mint a vidámparkban, akkor is meg meg ugrik a gyomor meg a fej is megborul? erre tudok gondolni,Ügyi vagy h törvényszerűséget kerestél és figyelted a manót.

Gombi, csúcs a kiscsaj, annyira édes, minden totyogó babától el vagyok ájulva.
Ma voltunk a 15. Dévény tornán, és ma tett 2 mászó mozdulatot kutyában!!!!Rendesen rakta a kezét és a lábát, hurrááááááá.

benianya
ákosbenianya
 
 


Juca, Kitti!!

Nagyon nagyon sajnálom mindegyikőtöket!
Ez szörnyű lányok! Még az nagyalok is sírtak ma, megsiratták Kittit és Lapajkát is, hiszen itt oltári nagy zuhé volt! !!!!!
Ezt nem bírom! És még azt hittem az én gondom a legnagyobb is a szomszéd nénivel!! Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Kitti: nagyon-nagyon sajnálom. Valahol éreztem, és csak bizakodtam, hogy nem lesz igazam. S persze nem ismerjük az okokat, de talán nem visszafordíthatatlan. Ugye?

Juca: ez borzasztó! Most így este, ahogy olvastalak benneteket, nagyon rossz hangulatom lett! Bíztató most nem jön ki az "ujjaimból", de hidd el, nagyon veled érzek és remélem lelkiekben fel tudjátok dolgozni! Nagyon szurkolok!

Reni: Kornélnak én vettem amolyan Aventes csőrös poharat, de rendesen szívni kell neki, hogy jöjjön belőle a folyadék, és ebből gyönyörűen iszik minden nap elég mennyiséget. Előtte ő sem, így muszáj volt próbálkoznom!

Marcy: akkor mindjárt vége a vizsgaidőszakodnak! Nagyon ügyes vagy! Kitartás!

Most külön mindenkire nem térek ki, de gyönyörűek a babák! Julcsi, Dani, Noi - nagyon szépek vagytok!

Kornél már alszik, én is elteszem magam holnapra!

Jó éjt mindenkinek!

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Anita, de igen, visszafordíthatatlan.És nagyon kérlek benneteket, ne sajnáljatok mert én akartam ezt, a saját döntésem volt.

Benia, köszönöm hogy vigasztalsz. De nem vagyok különösebben szomorú,most nyugodtam meg igazán.

Jó éjt megyek aludni.

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok Lányok,

ez nem egy túl boldog nap :cry: !

Kitti: nem tudom mit mondjak, talán azt, hogy sajnálom, bár ez nem igazán fejezi ki azt, amit érzek :( .

Juca: nagyon sajnálom, nem gondoltam volna, hogy még egyszer át kell ezt élned :cry: !

Remélem holnap szebb napra ébredünk.

Eni

Eni
marcy
 
 


Kitti: nagyon sajnálom....

Juca: remélem erősek tudtok maradni..

Klarka

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Ó Juca, most olvasom csak, amikor beraktam a levelem a tiéteket nekem még nem jelezte a gépem. Nagyon sajnálom, nem is értem ez hogy lehet.Végy egy forró fürdőt, és hidd el a természetnek nem most van itt az ideje-talán a sors vigasztal. Hiába teszünk mi meg mindent, nem mi irányitunk. És még egy nekem már sokat segitett mondás: minden rossz dolog valami jónak az érdekében történik, és a rosszat mindig jó követi. Kitartás!
Akkor most azért drukkoljunk, hogy " jöjjön meg a mensid?"És ha üres a petezsák, akkor nem lakik benne senki? És akkor nem is hal meg senki?Csak magammal beszélgetek, de akkor ez a sok rossz közül még a kevésbé rossz nem?Csak próbálok valami pozitivumot vagy legalább nem annyira negativat találni. az érzés ettől ugyanaz, de a tudatnak talán könnyebb.

benianya
ákosbenianya
 
 


Gyors esti bekukk, Noi végre alszik:)

ákosbenianya: igen én főzöm a spenótot, de nem recept alapján, csak úgy érzésre:))) egy kis olivaolajon megfonnyasztom a spenótot, majd adok hozzá főzőtejszínt és fél doboz tejfölt, meg egy kanál cukrot. Lisztel besűrítem és a végén 1 knorr foghagymakockával összerottyantom. Ezt egy fagyasztott tömbből csinálom ami kb 4 adag.
Noinak úgy szoktam adni, hogy beleaprítok csirkesonkát, mivel igazi kis ragadozó és ha valamiben nincs husi akkor azt nem eszi meg.:))) egyébként is keveset eszik:(

Képzeljétek, Noémi most a saját ágyában alszik. Kiváncsi leszek medíg bírja. Valaki írta, hogy a pólóját szokta berakni a kiságyba, most én is kipróbáltam remélem bejön:)

Na megyek betámadom az ágyat jóéjt mindenkinek.

Réka

Kép
Kép
lreta
 
 


Ó Juca, most olvasom csak, amikor feltettem a levelem a tiéteket még nem mutatta a gépem. Nagyon sajnálom. Talán könnyebb ha elfogadod a sorstól azt, szerinte nem most volt itt az ideje. Talán a tesó miatt, nem tudom. De könnyebb elfogadni a rosszat, ha van kire -mire fogni, nem ez van megirva, nem most. Végy egy jó forró fürdőt, ugrálókötelezz. Ez a művi befejezés elég ijesztő, még nem volt benne részem, de ha kihagyható hát legalább ebben segitsen a sors.
Akkor most azért drukkoljunk, hogy "megjöjjön a mensid"? Ha üres a petezsák, akkor nem is lakik benne senki, nem is hal meg senki,ugye? Akkor ez a sok rossz közül a kevésbé rossz nem? Legalábbis sprirituálisan. Csak magammal beszélgetek és próbálok valami vigaszt találni. az érzelmekre nem tudok, de legalább a tudatnak könnyebb lenne. Kitartás!!!!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Azt mutatta ez a fránya masina, h elszállt az elős levelem, bocs hogy dupláztam.

benianya
ákosbenianya
 
 


Bocs, már lekopok. Ireta, én még nem merek sem tejszint, sem tejfölt adni, a husit is turmixolva eszi a csibészke, de az olajon fonnyasztást fokhagymásan a hétvégén kipróbálom.

benianya
ákosbenianya
 
 


Jó reggelit Mindenkinek, mosolygós, szép napot! :)

Már áthúztam az ágyat, és ma nincs is olyan sok feladatom, kis porszívózás, felmosás, főzés, és a legfontosabb úszógumivásárlás. Délután pedig megyünk úszni.

Benianya: azt gondoltam már rég kibékültetek az uraddal. :(
Nem tudom te hol veszed a biocuccokat, de én inkább azt tapasztalom, hogy jóval drágább, mint a nem bio társai. :o

Na megyek, folytatom a lakásápolást.
Vendég
 


Kimike!

Képzeld, visszaírt az úszógumis cég, hogy semmi nincs, amit rendeltem és már az idén nem is lesz! :cry:

Reni
Kép
prenata
 
 


Reni: Bakker! Ez olyan szemétség! Pont olyan, mint a cipővásárlás. Ha szezon legelején nem veszed meg a méretedben a hőn áhított cipellőt, akkor után már csak 35-ös vagy 41-es méretben kapsz. Soha nem értettem, hogy miért nem rendelnek 38-as méretből többet, mikor a nagy átlagnak ilyen méretű a lába. :shock:
Kivi vagyok kapok-e ma úszógumit. :roll:

Lányok, Milán fejen áll. Épp csak a lábait nem lendíti fel, de az egyiket emelgeti közben. És a járólapon gyakorlatozik. :evil:
És dörömböl a fürdőszoba ajtón. Nem engedem be, mert mos a gép, és ha beszabadul, akkor eltekergeti a programot, vagy egyszerűen csak leállítja a gépet. Bementem, bezártam az ajtót, Ő pedig dörömbölt és kiabált, hogy "ajjjjjjaaaa". Jófej gyerek. :lol: Most megkezdte délelőtti szunyáját, addig én felmosok, teregetek.
Vendég
 


Sziasztok! A tegnapinál szebb napot kívánok mindenkinek!!!

Nem tudom, mi van lányok, de lassan 1 hete késik pirkó!
A tesóproject még nem indult el, bár nem védekeztünk foggal-körömmel ellene. Mégis úgy érzem, nem baba van a dologban, hanem valami baj!!!! :cry:

Móni!
Ide nem akarsz jönni??? Szívesen fogadnám a segítséget! Amint összepakolok, Dani rögtön szétdönti! Porszívózáson már én is túl vagyok, kaja meg van tegnapról!
Milyen úszógumit sikerült venni Milánnak?

Andy

Kép
oriandy
 
 


Ja!!!!!! Most olvasom, hogy eztán mentek csak úszógumit venni! Sorry!

Kép
oriandy
 
 


Reni!
Nincs a közeletekben Hervis bolt? Ott vettük mi is, de állítólag Cora-ban is lehet kapni! Ja meg itt Sárváron pl. játékboltban is kapható, csak kerek kivitelezésben. (a mienk négyszögletes)
A mintákat ma adom postára! Majd jelezd ám, hogy odaért-e!!!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Oriandy: nem akarok kezdeményezni, de ha csinálsz egy tesztet ,akkor megnyugodhatsz, ha baba van a dologban..:):)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Juca: hogy vagy?

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Andy, nyugi, lehet tesó. Szerintem is tesztelj. És nem szabad bajra gondolni, mert bevonzod!!!!!!
Ja, már akartam kérdezni, neked mi a foglalkozásod? Csak mert írtad, hogy sok kisgyereket láttál már a műtőben (vagy vmi ilyesmit írtál :roll: )

Benianya: elsőgyerekesek még élvezik a játszóterezést. Aki pedig panelban lakik, annak külön felüdülés. Kisgyerekkel kész rémálom a panel. És nekünk még erkélyünk sincs. :?
Vendég
 


Abban esetleg tudnátok segíteni, hogy interneten hol lehet felfújható gyerekmedencét nézni?

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Klarka!
Igen, tudom! :D
Már gondoltam erre én is, csak tudod én olyan buta vagyok!
Titkon nagyon remélem, hogy baba van a dologban, de nagyon félek a csalódástól is, hogy negatív tesztem lesz! Igen, tudom, hogy akkor meg nem lennék kétségek között, ezt nehéz elmagyaráznom! Megmondom őszintén, hogy élemetmben rengeteget küzdöttem a gyerekért (de szerencsére Dani nagyon könnyen összejött), és annyi negatív teszt után nem merek csinálni most sem! Danival amikor terhes voltam, 2 hetes késé után csináltam csak tesztet!! Azt mondtam, ha meg akar jönni, akkor úgyis megjön, ha meg ott van egy babó, akkor az ott is fog maradni ezután is! Lehet, hogy hülye felfogás, de komolyan mondom, félek a teszt eredményétől.
Nálam nem az a gond, hogy teljesen rágörcsölök a "babagyártásra", hanem, az, hogyha van egy csöpp esélye is a terhességnek (vagyis késik) hajlamos vagyok nagyon beleélni magam!! Ezért is: HÜLYE ANDY!!!!!!!!!

Kép
oriandy
 
 


Móni!
Diplomás Ápoló vagyok.
A Veszprém Megyei Kórház Koraszülött Intenzív és Gyermek Intenzív részlegén dolgoztam! IMÁDOM/TAM!!!
Nem tudom, mi lesz velem, ha vissza kell menem dolgozni és nem csinálhatom már azt, amiért élek-halok!!???

Andy

Kép
oriandy
 
 


Klarka: neten passz, de a budakalászi Corában vannak. Az hozzátok közel van.
Vendég
 


Egy pár kép:

Kép

Kép

Kép

Andy

Kép
oriandy
 
 



Kép
oriandy
 
 


Andi: nem semmi felelősséggel jár a munkád!!! Minden elismerésem a tied!!!
Megértem, én sem szeretem elsietni a dolgokat, én se csinálok a ciklus végén minden nap tesztet....ha ott a baba, akkor ott van!!! :)

A medence infókat köszönöm!!!!

Megyek, mert Andris felébredt....kezdődik a nap:)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Ja, amúgy megnéztem itt a babaneten a születéskalkulátort és a május 4-ei utolsó mensihez azt írja, hogy a fogamzás május 18-án lehetett! Mi 17-én voltunk együtt apával......
Na, most értitek! Minden összevág, és aztán ha mégem baba, le leszek majd törve, mint a bili füle, mert én ilyen "hülye" vagyok ám!!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Juca, Kitti! Nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nem is tudok mit hozzátenni.

Egy órámba telt, amíg elolvastam a kedd óta írtakat, de képben akartam lenni.

Először leírom, velünk mi van, aztán összeszedem a gondoltaimat, és reagálok a ti írásaitokra.

Kedden voltam tornázni, most is ott fájt, ahol a gond van, a combom meg a hasam. De azért jó volt.

Szerdán meg ovis kiránduláson voltunk. Vonattal Mezőhegyesen lovardában. Két gyerekkel mentem, Mesi is nagyon élvezte, "pusztabusszal" mentünk a vasútállomástól a lovardáig, ami egy pados lovaskocsi igazából. Ha nem lettünk volna olyan zsúfoltan, még élvezhető is lett volna... Mesi azért sikongatott, nevetgélt, énekelt, integetett, szóval ő jól szórakozott. Aztán a lovardába érve szépen elaludt a babakocsiban. Az ott eltöltött 3 órát szépen át is aludta, már éppen a kapunál jártunk, mikor felébredt. A fagyizóban megebédelt, aztán már mentünk is a vonathoz. Annyira jó kislány volt, hogy bármelyik ovis megirigyelhette volna. Este itthon viszont még mindig pörgött, beleállt a bébihordozóba, és felborult vele, éppen egy fa vasút darabra, és persze beütötte a száját, vérzett neki rondán. De a fogainak nem esett baja.

Csütörtökön mentünk vissza kontrollra. 9.10-re kellett mennünk a kardiológiára, fél 8-kor leadtuk Lackót az oviban, hogy időben odaérjünk, de odaértünk, pedig még forgalom elterelés is volt, mert a 47-esen baleset volt, és valami kis vacak úton kellett mennünk Gyuláig. Időben odaértünk, de a kardiológián nem volt orvos. A pulmonológiás asszisztensnőtől kértünk felvilágosítást, aki telefonált párat, és kiderült, hogy 6-ára volt időpontunk, csak rosszul írták a záróra, és 7-én mentünk. A doktornő meg nem is volt a városban. Mi meg 80 km-ről jöttünk... Telefonált még egyet, és mondta, hogy Sarkadon (Gyulától 15 km) tud fogadni minket a doktornő, megcsinálta nekünk az EKG-t, azzal mentünk Sarkadra. Közben a rendelő ajtaját meg ránk zárták, telefonálni kellett, hogy valaki engedjen ki minket.

Sarkadon azonnal behívott minket a dokinő. Jajj! Jut eszembe! Telefonálnom kell! Majd folytatom!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Nincs eredmény! Franc!

Szóval ott tartottam, hogy kardiológus megnézte, mindent rendben talált, még mondta, hogy Gyulán az asszisztensnőjétől kérjünk egy időpontot őszre, egy századik biztonsági vizsgálatra, és a trombocita száma érdekelné még.

Tehát irány Gyula, bőrgyógyász is jónak találta a pöttyök állapotát, okt. 19-re kaptunk időpontot, a vért meg nem nagyon tudták levenni, úgyhogy csak picit vettek, de gondolták, hogy a trombocita szám meghatározáshoz elég lesz. Most telefonáltam az eredményért, és nem lett elég a vér... Franc! Most mehetünk Orosházára laborba. Váááááá!

Jaj, bocsi, ígérem, írni fogok, de most mennem kell!

Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Andy! Drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Kép
gabella
 
 


Andy!
Én is drukkolok!

Gabella!
Jól látom, hogy ti már a 3. bébin agyaltok? Hajrá nektek is!
Amilyen szar éjjeleink vannak, én egyelőre a 2. baba gondolatát is elhessegetem!
Örülök, hogy jól sikerült a kirándulás. Én még nem mertem elindulni Petivel vonattal!

Andy!
Köszi a mintákat! Természetesen jelzek, ha megérkezett!
Sajnos, Hervis legközelebb Pesten van (350)km, Cora pedig Debrecenben (110km). Így nem tudom, hogy honnan lesz úszógumink, de még agyalok rajta! Kár, hogy ilyen becsapás az az internetes oldal!
Végülis csak augusztusban megyünk üdülni.

Kitti!
Te maradtál az új lakásban? Most majd többet fogsz dolgozni? Bocs, ha kíváncsi vagyok! Gondolom a nénikéidre számíthatsz!

Tegnapi képek Petiről:
Kép Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Réka,
Nagyon édes a spenótevős Noi.

Méz,
Julcsika meg rettentő ügyes, ahogy jár. És a haja még mindig gyönyörű. Pancsinak is elkezdett végre nőni, kis bongyorka szöszi, de még a közelében sincs Julcsika „loboncának” J

Mári,
Örülök, hogy apukád jobban van!

Reni,
Nincs ötletem. Panni sem iszik többet 1-2dl-nl, de szerintem ha kap még mellette anyatejet az biztos elég neki. Szerintem a gyerekek tudják mennyi kell nekik. Doki/védőnő mondott rá esetleg valamit? Mármint, hogy kevés ez a mennyiség?

Kitti,
Ha így döntöttél biztos megvolt az oka. Kemény csaj vagy, biztos, hogy meg fogod állni a helyed egyedül is.

Juca,
Nagyon sajnálom L
De Hiperke Csiperke akkor is hamarosan bekopogtat hozzátok.

Benianyu,
Nádcukrot én is nagyon szeretem, szerintem sokkal finomabb, mint a rendes. Biocuccokkal meg úgy vagyok, hogy a biopiac egyre kevésbé tetszik, múltkor amikor ott voltunk csak azt láttam, hogy tömeg van, az eladók annyira nem voltak szimpik, ellenben minden gyümi legalább 3× annyiba kerül, mint egy normál piacon. Úgyhogy én oda már max. mézet venni járok, viszont pölö anyuék szomszédjától, aki a kiskertben termeszti és nem használ semmi permetezőszert szívesen veszek almát stb.
Azzal meg egyetértek, hogy valami van sajnos mostanság a levegőben L Lehet, hogy ez a hülye fülledt meleg az oka, de valahogy mindenki feszültebb és idegesebb. Azért remélem nálatok rendbe jönnek a dógók.

Képzeljétek közben kicsit hulla vagyok, mert Pancsi általában 11-1ig alszik napközben, erre ma nem tom mi volt vele, de csak most aludt el. Eddig pörgött, nekem meg ezer dolgom lenne, mert hétvégére megyünk anyósomhoz és csomagolnom kellene meg minden.
Most rohanok is, mindenkinek jó hétvégét!

meteor
 
 


Reni,

Tesco van a környéketeken? Én ott vettem felfújhatós medencét 1299ft-ért és asszem volt ott úszógumi is.

Andy,
drukk.

meteor
 
 


Rita!

Tegnap voltunk Tesco-ban, de sajna nem volt bébi úszógumi!

Reni
Kép
prenata
 
 


Prenata: ípeti pontosan mikor született? Mert Andris júli 10-én...egy-két nap lehet közöttük:)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Reni!
Valamilyen játékboltban nem próbáltad?
Én mondanám, hogy megveszem nektek és postán elküldöm, csak nem tudom a postaköltség mennyire dobná meg az árát! :roll:
Andy

Kép
oriandy
 
 


Reni!

Most a Rossmannban láttam mindenféle pancscuccot, de nem néztem, hogy bébiúszógumi van-e, meg a minőségét sem tudom milyen.

Kitti!

Akkor most már teljes gőzzel előre és nem hátra. Lehet nem Ő volt a nagy Ő. Még csitri vagy, legalábbis hozzám képest. :twisted:

tjuca
 
 


Klarka!

Peti július 8.-án született, pont ma 11 hónapos.

Juca!
Tegnap Rossmann-ban is voltunk, de sajna ott sincs bébi úszógumi.

Oriandy!
Köszi a felajánlást, lehet, hogy még élek vele. Megpróbálunk strandon szétnézni ( mármint ha valaki megy a családból), általában ott nagy a választék.

Peti mostanában napi egyszer alszik, kb. dél-fél egytől úgy 3 órát egy huzamban. Jó lenne, ha beállna az egyszeri alvásra. Bár a hajnali 1-1,5 órás ébrenlét kezd rendszeres lenni! :cry:

Reni
Kép
prenata
 
 


Peti, boldog hófordulót! :-)

Reni, ha találok bébiúszógumit, veszek nektek! Még én sem találtam, de vadászom nagyon. Írtam az Árkádban lévő Hervisnek, visszaírtak, hogy nincs. Még jó, hogy nem indultunk el. :roll: De nem adom fel!!! Melyik volt ez az internetes áruház?

Andy, nagyon szép hivatást választottál. De mi az oka, hogy nem mehetsz oda dolgozni? :shock:

Horvátország, Opatija a hely, ahová megyünk. Király! Várom nagyon, csak a hosszú autóúttól félek. :?
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?