Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy önző módom csak magamról írok, de éppen rohanóban vagyok. Megyek a vérvételre, de igazából szerintem feleslegesen, mert biztos vagyok abban, hogy nem vagyok babás:
Kép

Elméletileg 2 órán belül kész az eredmény, de olyan végtelenül el vagyok keseredve, hogy szinte nem is akarom tudni! :cry: :cry: :cry:
Már megtörténtek az előkészületek a Hsg-re. Azt hiszem az lesz a vége. Valamiért biztos vagyok abban, hogy mindkét oldalon betonbiztosan el vagyok záródva. :cry: :cry: :cry:

Délután jövök és írok mindenkinek! Ne haragudjatok! Nincs perc, hogy ne jutnátok eszembe!
Olyan szomorú leszek, ha el kell búcsúznom Tőletek!
Annyira jó érzés volt, hogy szinte ismeretlenül drukkoltatok nekem! Nagyon fogtok hiányozni!

Erzsike!
A bordafájdalom már egészen addig meglesz, amíg le nem száll a pocak! Az még elég hosszú idő, de gondolj arra, hogy a gyönyörű kisbaba vár az út végén!
Az első babámnál én azt hittem legalább tüdőembóliám van annyira kellemetlen volt.Megnyugtatásul, ez az első terhességek jellemzője, a többieknél már alapból nem lesz ilyen magasan a pocid!

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva!

Először is nagyon örülök,hogy hazaértetek,várom,hogy mesélj és veled izgulok a vérvételen.Egyébként nem nagyon értem,miért búcsúzol itt nekem.Már ne is haragudj,de ha megszerettél minket és a barátaid lettünk,akkor nem fordíthatsz hátat nekünk,csak azért mert mondjuk nem lenne több gyerkőcöd,amit meg nem értek miért gondolsz.Egyébként még ha el is volna záródva,gondolom ez orvosolható dolog.Vagy csak megállapítják mint tényt és annyi? Ezt nem hiszem.Szóval nekem nem búcsúzkodj,Virág és én is oszlopos tagok vagyunk,pedig elég messze vagyunk a topic címétől.Mi itt barátok vagyunk és szeretjük egymást.Ez tény,te közénk tartozol és mi nagyon szeretünk téged.

Várlak a hírekkel

Eszter
anubias
 
 


Sziasztok!

Jöttem elköszönni, mert a hétvégén nem vagyunk itthon. Nemsokára indulunk így nincs sok időm írni.

Balimama
Meg ne forduljon a fejednem hogy itthagysz minket. Remélem ez az elköszönés csak egy pillanatra merült fel benned. Bámilyen eredményt kapsz is a vérvételről. nagyon remélem, hogy itt maradsz. Ez a topik már régen nem a címéről szól ahogy Eszter is írta. Mi is szeretünk úgyhogy nem mégy te sehová, csk minden nap ide. :D

Mindenkinek jó pihenést kívánok!
Sok puszi!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 

 
 

Lányok!
Nagyon jól esik, hogy gondoltok rám és szorítotok nekem, de most nagyon mélyen vagyok!
Sajnos a Hcg 0, tehát ismét nincs baba. 11-e körül megyek Hsg-re.

Sok-sok puszi mindenkinek! Próbálom összekaparni magam!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Balimama!

Nehogy lelepj ,idetartozol! :lol: Tudom hogy el vagy keseredve de 11 utan nagy valoszinuseggel kiderul,hogy mi is a baj...es ha el van zarodva,arra is van megoldas :!:

ANubias!

Neked se irigylesre melto a mostani helyzeted,munhahely,egyeb,de vigasztaljon az a tudat,hogy van egy gyonyoru fiad es a parod aki mindenben melletted all!

Rimar!

Nagyon szep a kisfiad,hihetetlen hogy mekkorat nott!!! :lol:

Titi!
Remelem jo hetvegetek van,mi jot csinaltatok???? :lol:

Verzsike!

A bordafajas... :roll: A picurkad ezek szerint nagyon terjeszkedve folfele is. Probald meg egnek emelni mindket karodat igy jobban kinyilik a mellkasod es hatha enyhul a fajdalmad.

Bufo!

Nektek is jo hetveget.Ti merre mentek? Kocsi elmeletileg jun.8 korul jon meg.Majd kiertesitenek.

Juci!

Hova tuntel??Elfoglalnak mostohaanyai teendoid is??? :lol:

Virag!

Orulok,hog ymegjott es hogy a parod is hazaerkezett.AKkor most egy ideig marad is??

En ujra,meg mindig itt vagyok maganyosan. Ferjem kb. 10 perces itt tartozkodas utan lelepett(ill. a haz elott ult egy ideig a borondjein mig nem erkezett meg a taxija :roll: ).
Szoval itt a valasz...igy mukodik a tavhazassag...sehogy :twisted:

Azon huzta fel magat,hogy megkertem,hgoy ne maszkaljon a szonyegen cipovel,mert ott Mishal van... :cry:
Inkabb nem reszletezem tovabb...mondott par dolgot...
Nemhiaba nem akart o gyereket...alkalmatlan szerintem a szuloi szerepre.
Azt mondtat,hogy minel inkabb 'igy' viselkedek( :?: :idea: ) annal inkabb megutalja majd Mishalt!
Na ezzel azt hiszem elvagta magat nalam.Hogy lehetne utalni Mishalt amikor vadidegenek imadjak :idea: .
Szerencsere Mishal vegigaludta az egeszet(meg a taxiban elaludt a hordozojaban) es mire felkelt addigra az apja elment.Olyan edesen vigyorgott...en meg nyeltem a konnyeim mig furdettem es szopiztattam.
Perzse hozott rengeteg ajandekot nekem es Mishalnak,de szeretetre ,megertesre lenne szuksegunk! Es sokszor ugy erzem,hogy az idegenektol tobb szeretetet kapunk.Pl. a gepeszem is olyan szeretettel veszi olbe Mishalt...az apja pedig :roll: :?:

Bocsi a panaszkodasert,es gondolom holnap meg is banom az egeszet.
Megettem a lazacot amit vacsira foztem,felbontottam a behutott bort...es most megyek lefekszem mert a kicsi fiamnak szuksege van ram.

Szep ejszakat nektek es jo hetveget!
momo35
 
 


Jézusom Momo!
Mi az én fájdalmam ehhez képest!
Még a szemem is könnybelábadt!
Gondold meg! Biztosan nem lenne jobb, ha újra együtt élnétek akkor is, ha esetleg nem itthon?
Nem csoda, hogy nem tudnak kialakulni az apai érzések, hiszen szinte nem is ismeri a fiát! Ezzel persze nem mentegetni akarom.
Jaj, nagyon fáj a szívem értetek! Annyira vártad és biztosan Neki is hányoztál! :cry: :cry: :cry:
Nem is tudok semmi okosat mondani! :cry:

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Jajj Momo.Nagyon megértelek és sajnálom,hogy így alakul.Meríts sok erőt Mishalból és szerintem zárd le ezt a házasságot.Én azt gondolom,ha valaki így érez és gondolkodik nem fog megváltozni.Pedig jó lett volna,de ez nem a te hibád.Te jó anya vagy,és valamiért mást szán neked az élet.Szerintem így is erő feletti,ahogy kitartottál a férjed mellett.Ha van kedved beszélgetni,vagy találkozni,tudod én készen állok,és perzse akkor is,ha épp minden másról dumcsiznál,csak erről nem.Csak szólj.És nagyon örülök,hogy ezt így megírtad nekünk,mert hidd el sokat ér,hogy tudsz beszélni róla és nem ásod el magadban,mert az csak megkeserít.Én nem akarok ítélkezni a férjed felett,mert nincs is jogom és főként nem is merem őt,de szerintem a ti életetek most nem egy irányba fut és nem szabad erőltetni.Nagyon nehéz ezt megélni.Veled vagyok lélekben.

Éva!

Nem feladni,mert mi ketten és Virág együtt szülünk.Olyan nincs,hogy nem,ez a szó nincs a szótáramban. :wink: Te is töröld. :lol:

Szeretlek titeket.

Ui:

Amúgy most ne nézzetek hülyének,de szerintem megint terhes vagyok és 0 eséllyel,ugyanis pecsételek.Nem értek semmit,de fizu után megyek a jó kis dokimhoz és kérek most egy hormonprofilt,aztán szerintem jön a closty és őszre a baba. :D Úgy néz ki,hogy nagyon megtréfál az élet.Ez a hülye doki,akinél voltam a pecsételésemet peteérésre saccolta,holott nekem az nincs a 18. nap előtt.De nem az volt,mert azóta is pecsételek,igaz még kevesebbet mint a múlt hóban,de a hasam nagyon sokat fáj.Már ugye nem is hőmérőztem ,és azt beszéltük meg,hogy a 15. és a 20 nap között no sex.Erre 3 napja az ördög nem alszik alapon előkaptam a hőmérőt,és megy fel,ma már 37.Szóval volt pé,korábban és tuti voltunk is együtt,mert nagyon kivántam apát :oops: így sokat voltam vele,most meg nem is gondolok ilyesmire.Ez nálam egyértelmű pé utáni állapot.És csakúgy mint múlt hóban fáj a cicim és ma már émelygek kicsit,37-el keltem.Szóval jó esetben akár reménykednék.Így viszont csak kinlódhatok.Azaz nem is gondolok semmire és tesztet sem veszek majd,egyáltalán.Talán hülyének néztek,de én nem így akarok babát.

Puszi

Eszter
anubias
 
 


Sziasztok lányok!

Annyira jó lett volna, hogyha csupa-csupa jó hírre jövök haza, én is szomorú vagyok ám veletek együtt. Most úgy látom, összecsap az ár felettünk, hisz régóta semmi boldogság azon kívül, hogy mi egészségesek vagyunk. Nagyon jó volna már egy újabb jó hír!

Évikém, nagyon elszomorodtam, mikor írtad az sms-t tegnap, és éreztem, hogy nagyon ki vagy ám! Elhiszem, megértelek, de tudod jól, én is mit gondolok! Amíg van esély és remény, addig nem szabad feladni! Higgy benne, hogy a HSG után rendbetesznek, remélhetőleg kiderül, mi is a gond. Nem tudom, miért is drukkoljak, azért hogy az elzáródás legyen a probléma, és rendbe hozzák... egyáltalán azt átjárhatóságival meg tudják oldani ugye? Tudom, írtad, hogy baromi fájdalmas lesz, de megéri!!! Istenem, bízom benne, hogy kárpótol az élet!

Drága Momo! Az eszem eldobom! Rettenetes ez a helyzet. Csak azt nem értem, hogy most hová ment a férjed? Vissza is repült? Vagy csak máshol szállt meg? Tudtok még találkozni? Esetleg tisztázni a helyzetet? Elmondhatnád neki, mit is érzel... és nem vitával, hangos szóval, hanem a lelkére próbálj meg hatni. Alapból - az én véleményem szerint - nehéz a férfiakkal - természetesen, tisztelet a kivételnek - nálunk is gondolom, lesz még gond ezzel a cipővel bemászkálással, míg a párom le tudom szoktatni, az apósom meg sem érti, de talán a szőnyegre nem fog rálépni. Még azóta is simán rágyújt mellettem, stb... de ez most nem rólam szól. Én már rájöttem arra, hogy a férfiak általában sokkal önzőbbek, és szegény urad azt sem tudja valóban, mi fán terem egy gyermek, és a nevelése. Talán tényleg jó ötlet, amit írt Éva, meg kellene próbálnod odakint vele a közös életet? Nem is tudom. Ez a távházasság tényleg nem jó, főleg így, hogy nem tudja jobban megismerni a saját kisfiát. Nem csoda, hogy nem tudja szeretni sem igazán, hisz nem ismeri, nem éli át a mindennapok boldogságát. Nagyon bízom benne, hogy még azért helyrehozható a dolog.
Ne haragudj Eszter, én picit ellentmondok, én nem gondolom, hogy ilyen gyorsan hátat kellene fordítani ennek a házasságnak, szerintem akkor is meg kell még próbálni, esélyt adni, és csak akkor abbahagyni, hogyha végképp nincs megoldás. Hisz a gyerek jövője is a kérdés. Nem mindegy, hogy apával nő-e fel, vagy anélkül. Valahogy együtt kellene megpróbálni elsősorban.
Nem látsz rá Momo valamilyen más megoldást?

Bufo, merre utaztok? Aztán küldd ám azokat a képeket, had tegyem fel a lányoknak! Én is nagyon kíváncsi vagyok ám rátok!

Juci, hová tűntél??? Veletek amúgy mi a helyzet? Nem igazán írsz az otthoni dolgokról. Végül akkor hozzátok költözött a párod kislánya?

Erzsike, hát, én sajnos még nem tudom, milyen érzés ez, biztosan nem túl kellemes, de tényleg nincs már sok idő, és utána azt mondjuk majd, hogy megérte. Tényleg, akartam már kérdezni, nincs Neked otthon szoptatós párnád? Én tavaly azon aludtam, baromi kényelmes volt már nagy hassal, úgy oldalt is kényelmes volt.

Drága Eszter! Bárcsak érteném a szervezeted, mi a fene történik benne. Hogy ilyen hamar lett volna pé-ed?
A fene egye meg a francos anyagiakat, meg az ilyen orvosokat! De mindjárt itt a fizu, és tényleg menj el a dokihoz! De nem az is körzetes doki? Mármint ahová területileg tartozol? Ott is szokott ügyeletben rendelni nem? Vagy oda nem lehet csak úgy bemenni? Csak ha nagy a gond? Nem tudom. Nagyon nehéz! De tény, hogy ne várd meg a 2 hónapot, csináljatok most hormonprofilt!!! Harcold ki!!!
A munkahelyed... hát, szegénykém, tényleg elég szarul hangzik. De nem tudom, szabad volna-e most váltani, hisz ha gyorsan várandós leszel, talán ez a kis idő megéri azt, hogy ne legyen fejtörésed, nem? Aztán gyorsan elmész táppénzre, mint Ági is. Neki is szépen megoldotta az élet a munkahelyi problémát.
Tudom, én csak a számat jártatom, holott nem ismerem a körülményeket, csak azt tudom, hogy most váltani... vagy éppenséggel akkor sos-ben kellene, és kivárni szépen ezt az allergia szezont, aztán ősszel jöhet a bébi. Akkor már túl leszel a próbaidőn is, és utána nem dobhatnak kis!

Teszek fel néhány képet a hétvégéről, vagy a pihenésünkről. Csodaszép volt, Dunakilitin voltunk, ez egy új wellness hotel, aminek összes szépségét sajnos nem tudtam kiélveni a picurka miatt, de azért fürcsiztem, meg sétálgattunk, és átugrottunk Pozsonyba is. Jókat ettünk, pihiztünk!!! Annyira jó volt! Boldog vagyok, hogy gondolt erre a párom! Ennél boldogabb szülinapom, mint a mostani, szerintem még életemben nem volt!

Ilyen helyen sétálgattunk...

Kép

Ez volt a szállásunk...

Kép

Pozsonyban...

Kép

És így pihiztem...

Kép

Fantaszikus 2 nap volt lányok!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Titim!

Jajj de jó,hogy megjöttél és kicsit kikapcsolódtatok.Nagyon megérdemelted már és a férjed nagyon rendes,hogy így meglepett.Ami Momót illeti,nem vagyok én sem ellene a kompromisszumnak,tudom én,hogy ez nem egyszerű döntés,hiszen ezt már én is meghoztam életemben.Nagy súlya van.Csak inkább a düh szól belőlem,mert nagyon bánt,hogy a férje nem értékeli jobban Momot,hiszen annyira önálló,olyan fáradhatatlan és jó anya.Ha ő nem érzi úgy,hogy mellettük a helye,az bánt.Ezért a dühöm.De perzse meg kell tenni egy kapcsolatért mindent amit lehet és nbem elfutni,ebben természetes,hogy igazad van.Meg te sokkal megértőbb is vagy nálam.Én a pasikkal kritikusabb vagyok és ez nem előny.Más!

Sajna nálam a baba ténye nem hoz megoldást mindenre,mert akkor még ott a 9 hónap.Én majdnem minimálbérre vagyok bejelentve,így a betegácsi sem jöhet szóba csak mondjuk a 7. hónaptól.Legalábbis így tervezném.Persze csak ha minden jól megy.Ezért még nehezebb a döntés.Aki a pénzt kitalálta. :evil:
A képek nagyon jók,olyan békés és boldog vagy rajtuk,aminek nagyon örülök. :D

Puszi

Eszter
anubias
 
 


Sziasztok!

Momo
Jaj istenem ez borzasztó lehetett. :cry:
Nem is tudom mit írhatnék erre. Remélehetőleg csak a pillanatnyi idegálapot mondatta vele az ilyeneket. Mindenképpen beszélnetek kellene egymással erről. Ez a különélet nem jó. Nem ismeri a fiát nem is tudja mit jelent egy ilyen pici embert nevelni. Fogalma sincsen a szokásokról ami egy kisgyerekes élettel jár. Hazament? Már többen is írták, hogy nem lehetne e megoldani , hogy ti is hozzá utazzatok ha nem is hosszú időre, de mondjuk egy hétre legalább.
Nagyon szurkolok, hogy jobb legyen a helyzet.

Titi
Csoda szép helyen jártatok. Nagyon rendes a párodtól, hogy ilyen ajándékot eszelt ki. Örülök, hogy jó kedved van ez a képeken is látszik. :D

Eszter
Én csak azt kívánom neked, hogy gyere ki lehető legjobban ebből a szörnyű helyzetből ami minden téren ér.

Éva
Gondolom, hogy magad alatt vagy, de nem szabad utat engedni a letörtségednek, ha már ennyi ideig kitartottál.Persze tudom könnyű ezt most monanom, mert nem vagyok ebben a helyzetben. Borzasztóan remélem, hogy a HSG lesz a megoldás és azt orvosolni is tudják.

Mi elutazásunk oka az anyukám testvérének a temetése volt. Nem akartam írni, mert nem volt hozzá lelkierőm. Biztosan írtam hogy decemberben agyvérzést kapott és nem épült föl belőle,azóta kórházban feküdt, eddig bírta szegény.
Mára ennyi nincs több időm írni.
Puszi mindenkinek!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Hali!

Koszi az egyutterzest!

Titi!

Tenyleg olyan boldognak,bekesnek latszol a kepeken,es megint csak azt tudom irni,hogy MEGERDEMLED!

Bufo!

Szegenykem,en pedig az thittem hogy ti is egy jo kis romantikus hetvegere(jo,a ket gyerekkel :lol: ) utaztok el. Sajnalom nagyon!

ANubias!

Koszi a vedooroslansagodat...en is hirtelen haragu vagyok,de hamar le is csillapodok es talan sajnos nagyon megbocsato!
Es ugye mi mar 15 eve vagyunk egyutt!!!!
Sejtettem hogy problemak lesznek,hiszen o nem igazan akart gyereket.A baj szerintem az hogy megszokta hogy korulotte forog a vilag,legalabbis eddig en...es most ugye Mishal az elso. :lol:

AMugy reggel beallitott a borondjeivel :roll:
Tiszta Gyozike show vagyunk,meg jo,hogy csak berlem a hazat...de allitom az egesz utca minket targyal. :lol: Hugom szerint fel kellene hivni az RTL klubbot,meg penz is lehetne belole.
Mert mi aztan tudunk veszekedni!
Szoval belatta tevedeset(bar bocsanatot nem kert),mondvan,hogy az alkohol beszelt belole(a gepen ivott :roll: ),dehat akkor is.
Szoval ma mintaapa volt...ugy latszik neki ido kell...sot szerinte kellene meg egy gyerek :roll: . :roll:

Az tulzas lenne ha azt mondanam,hogy megbocsatottam,de megprobalok tullepni a dolgon...es tavlatokban gondolkodni.

:roll: AMugy a valas nalunk nem lenne jo megoldas...eloszor is legalisan en nem tudok elvalni tole...es Mishalt se kockaztatnam meg..soha nem mondanek le rola!

Mig egyutt voltunk addig tenyleg szuper volt,de ez a tobb mint egy ev tavollet nem tett jot nekunk.Megszoktam hogy mindenben en dontok,minden ugy van ahogy en akarom...o is,es osszecsapunk a legaprobb dolgokon. :cry:

Na,ennyi...voltunk ma megnezni a hazat,setaltunk a Margitszigeten...es Mishal boldognak tunt,es ez a legfontosabb szamomra!!!!

Sajna a ruhak amiket hozott szinte mind kicsik ra(6-9 honap),de Mishal nagyobb. :cry:

Bocs,hogy magamrol irtam,csak gondoltam hogy tajekoztatlak titeket hogy mi is van ha mar tegnap kiontottem a lelkem nektek.
Olyan jo,hogy vagytok nekem :!: :!: :!:

Juci!

Koszi nagyon az smst,telefont,nagyon jol esett am!!!!! :lol:

JOccakat nektek!

ANubias!

AKkor talan lehet,hogy csoda tortent :?: :oops:
momo35
 
 


Momo
Ó de jó, hogy rendeződött valamelyest a heyzet.
Még egy gyerek már itt tartottok? :D
Húzzatok bele amíg itt van a férjed. :wink:
Meddig tud most itt maradni veletek,

Verzsike
Elég borzasztóan hangzik ez a bordafájás. Hála az égnek nekem nem volt egyiknél sem így nem tudom mi lehet a jó helyzet. Kitartást és bízzál benne, hogy csak egy kis átmeneti kellemetlenség.

Indulunk egy kicsit csavarogni, délután pedg szülinapi buliba megyek a gyerekekkel.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Momo, annyira örülök, hogy ilyen pozitívan alakult végül a helyzet a férjeddel! És annak még inkább, hogy megbékélt, és ráadásul ő közeledett!
Talán tényleg nem ártana egy kis kiruccanás nektek valahová együtt, vagy akár haza hozzá egy hétre. Nem gondoltál még rá? Vagy nem kivitelezhető?

Bufo, jó csavargást és szülinapi bulit!!!
Sajnálom, hogy emiatt voltatok otthon... :( Én meg már azt hittem, megint kirándultatok valahol! :( Szörnyű az élet ilyen szempontból, mármint hogy valakit betegséggel ver! Én nagyon remélem, hogy sem a szüleim, sem mi nem betegségben fogunk elmenni! Mert amit most én is láttam, szenvedni egy hatalmas erős embert...

Én meg megyek bevásárolni, üres a hűtő. Csak ilyenkor mindig azon filózom, hogy Auchan, Tesco vagy Lidl. Mindenhol olcsóbb valami, de az Auchban annyian vannak, mint égen a csillag! :(

Képzeljétek, este nagyon beindult a picur! Már rendesen éreztem, ahogy odabent dolgozik. Igaz még nem túl erősen, de azért már jobban, mint eddig.
Azt azért még elmesélem... biztos láttátok tegnap a Magellánban a négyes ikrek születését... hát, én is végig néztem... és mikor mondták, hogy 800 grammal születtek... úgy zokogtam. Esztembe jutott a mi kis angyalkánk, hogy ő még ennél is nagyobb lehetett???!!! Erre a párom odajött, megsimogatta a hasam, és azt mondta, na, ne sírjak már, hisz ő itt van bennem!!! Dehogy ment ő el!!! Hisz most itt van egészségesen a pocimban! Hihetetlen, mennyire hisz ő is benne, hogy a kiscsillagunk visszatért közénk!

Na, megyek, mert még vasalnivalóm is van. :(

Mindenkinek szép napot!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Momo!

Jajj de örülök! :D Ez nagyon jó hír.Én sem vagyok haragtartó,néha túlságosan is megbocsátó tudok lenni,de az szuper,hogy ő jött vissza és most veletek van. :wink: Ezt így is kell csinálni. :lol: Hogyan tovább? Mi a tervetek?Meddíg marad?Mikor mentek? Az ő családja nem akarja megnézni Mishalt? Biztos jó volna.Vagy te nem szeretnél menni?Bocs,hogy ennyit faggatlak. :oops: Csak arra válaszolj,amire gondolod. :wink:

Jajj Titi én is láttam a 4 kicsit.Annyira csöppek.Tuti azért 4,mert hormonkezelést kapott az anya,erre én tuti closy elé nézek.Kicsit félek az ikerterhességtől.Persze csak a komplikációk miatt.Más!

Nekem is annyira egyértelmű,hogy most a hasadban a ti kislányotok van,ő akit elvesztettetek,illetve sosem igazán.Ő születik majd meg nemsokára egy teljesen egészséges testben.Én nem szoktam ilyeneken agyalni,de nálad én is így gondolom. :wink:

Bufo!

Nagyon sajnálom,hogy ilyen veszteség ért.Én is családi kiruccanásnak hittem.Szegényem. :cry:

Én fájok hasügyileg továbbra is,de nem viselhetetlenül és nem folyton. :roll: 36,9-el keltem ma is.A 18. napon járok és ha rendben lennék kb most lenne pé-m.De nincs rendben semmi,csak a humorérzékemre hagyatkozhatok. :lol: Végülis idén elég sokat voltam terhes,nem panaszkodhatok. :lol: Lehet,hogy most is az vagyok. :lol: Remélem azért kb őszre tényleg elkezd fejlődni a hasamban egy baba,akivel nem csak a + tesztíg,vagy a 8-9. hétig maradhatok. :?

Puszi

Eszter
anubias
 
 


Sziasztok!

Szomorúan látom,hogy nem jártatok erre. :cry: Na ezt hallgassátok,mi történt. :twisted:

Tegnap a másik topicban írogattunk Zorával és Évaval és a csajok valami gyulladásra gyanakodztak nálam.Egy picit én is betojtam,és mivel ma is elég ramatyul voltam has ügyileg délután bekocogtam az ügyeletre.Már a betegfelvételen fura volt,hogy nem kérdeztek semmit,csak hogy hova megyek,és 1000 Ft-ot kértek.Én meg olvasom a hölgynek,hogy a sürgősség ingyenes,csak indokolatlan esetben kell fizetni.Erre ő azt mondta,majd a doki eldönti,ha indokolt ráirja ,ő meg visszaadja a pénzt. :roll: Nem volt más választás,belementem.Fél óra várakozás után unott fiatal dokinő jött,nem köszönt,csak intett.Majd a gépben meglátta,hogy idén 3. alkalommal megyek.Mert ugye volt egy magzatelhalás és egy brutál vérzés is ebben az évben.Kérdezi,na most mivel jött.Elmondom neki a dolgaimat,odaadtam a leleteket a csütörtökit is,meg a maszek dokisat is a méhen kivüli gyanúval...Megvizsgál,majd közli,hogy most nem is vérzik .Erre én,csak pecsételgetek és most fürödtem.Erre kioktatott,hogy legközelebb így ne menjek dokihoz. :?: Majd kelletlenkedve el akar küldeni.Erre megkérem,hogy legalább egy UH-ot csináljon,mire ő kelletlenkedve csinál,majd közli ,hogy mindenem a helyén és hogy tulajdonképpen minek jöttem.Ha fáj a hasam vegyek be fájdalomcsillapítót.Erre megkérdeztem,ő jelenleg görcsöl és pecsétel e,mert ha nem,akkor csak nem természetes ami velem van,tehát valami van. :idea: Erre már haragszik rám és közli,hogy ne használjam a fáj a méhem és a petefészkem kifejezést,mert nem tudhatom,nem e bélgörcseim vannak.Majd felvilágosítom,hogy bélgörcsöket nálam nem követ pecsételő vérzés. :twisted: Erre ő a vérzés amit ugye ő nem lát.Na nekem se kellett több.Megkérdeztem,hogy ha pl háziorvoshoz megyünk,mert hasmenésünk van,ezt hogyan kell bizonyítani,visszük,vagy ott végezzük.Na itt már majdnem kiabált én meg nyugodtan folytattam és megkérdeztem,valyon milyen előnyre tehetnék szert,ha vasárnap délután önnel beszélgetek 10 percet 1000 Ft ért és olyat állítok magamról,ami másként van? :?: Közölte,hogy akkor vérvétel kell,megnézni van-e gyulladás,menjek holnap a nőgyógyászatra beutalóért.Mire én,már elmentem csütörtökön és most is a nőgyógyászaton vagyok.na itt elszakad a cérnája közölte,hogy többet nem tehet értem,egészséges vagyok. :evil: Erre előkaptam a nyugtámat,hogy írja rá,indokoltan jártam nála,és visszakaphassam az 1000 ft-ot.Azt mondta,nem indokolt,csakúgy mint pl a magzatelhalás se volt az,na jó a vérzés esetleg,de a magzatelhalást kibírtam volna hétfőig is.Erre azt mondtam,hogy ha szerinte indokolatlanul vagyok itt,akkor ezt írja rá a nyugtámra,mert akkor a kórelőzményeimmel és a jelenlegi diagnózisommal felkeresném a betegjogi képviselőt és ehez kérnék egy aláírást és egy bélyegzőt tőle.Rák vörös lett és azonnal ráírta a nyugtára,hogy sürgősségi indokolt én meg mehettem az 1000 Ft-omért,közben eltetlt több mint 1 óra és én jöhettem haza.A hasam azóta is fáj, de nem adom fel,majdcsak megkapom a fizetést és ha megérem eljutok kedves magándokimhoz,aki súlyos pénzekért elvégzi rajtam azokat a vizygálatokat,amiket kellene,és amiért a TB-t már egyszer befizettem. :twisted:
anubias
 
 


Más!

Erzsike!

Kérdezted régebben ,csak elfelejtettem válaszolni: Mérlegképes könyvelő vagyok és most fogom kezdeményezni a regisztrációmat.Ez 30-60 nap és akkor regisztrált mérlegképes könyvelő leszek. :D

Titi!

Ha jól emlékszem te kérdezted régebben,mi ez a regisztráció: Nos, a suli elvégzése után ha igazolhatóan 3 évig a szakmádban dolgozol,akkor kell kiváltanod egy erkölcsit letöletni egy nyomtatványt a minisztérium honlapjáról és bebattyogni az államkincstárhoz.Ott adnak egy csomagot,amit megint ki kell tölteni és egy csekket 7000 FT körüli összeggel és vinned kell fényképet.Aztán kapsz egy igazolványt ami sorszámozott és felkerülsz a minisztérium honlapján a listára,hogy vagy,meg lehetsz vállalkozó is ezen a területen és lesz aláírási jogod...

Puszi

Eszter

Lányok,légyszi gyertek haza! :?
anubias
 
 


Csak fel perc!

Eszter!

EZ EGYSZERUEN HIHETETLEN ES FELHABORITO!
Itt tartunk sajnos,de jo,hgy nem hagytad magad.Elore rettegek az orvosoktol,korhaztol...

Most mar csak penzert(nem kevesert) kapsz barmit,azt is talan!!!!

Mindjart jon a ferjem,a gorog etterembol kertem,hogy hozzon kajat mig en Mishalt furdettem es altattam.

Ja,haza nem megyunk,mert 1. epitkezek,2. ahhoz megint kismillio papirt kellene csinaltatni,mert mivel tobb mint egy eve tartozkodok orszagon kivul,megszuntem letezni,megha a ferjem kuwaiti is....(ott nem kapja meg az ember az automata allampolgarsagot...bar most hogy mar van egy fiunk lehetne kervenyezni,dehat semmi elonye sincs).
Csaladja..nem is tudja,hogy letezik Mishal,rolam se vesznek tudomast.Jobb is igy,igy nem tartanak igenyt ra! :roll:

Titikem!

Igen,a kis lelked van a pocakodban...en is igy hiszem!

Na,megyek,megjott.

Puszi mindenkinek.
momo35
 
 


Sziasztok!

Igen bő termés kerekedett itt a hétvége során…

Éva! Nagyon sajnálom, hogy nincs baba. De eszedbe ne jusson minket itt hagyni, már a többiek is írták, de tulajdonképpen kb fele tagság nem is szült 2006-ban babát…Ennyi erővel én is mit keresek itt!? Az a lényeg, hogy nagyon szeretünk és azt szeretnénk ha velünk maradnál akkor is, ha csak pár hónap múlva leszel babás.

Momo! Ez nagyon szörnyű… Az ok, hogy a férjed hazájában máshogy állnak a családi kapcsolatokhoz, de hogy ilyet mondani, h annál jobban megútálj a kisfiát!? Ez felháborító. Akkor most mi lesz veletek?
Most olvastam tovább… Remélem megoldódik a problémátok, bár nagyon úgy tűnik, hogy csak a tényleges együtt élés és újbóli összeszokás segítene.

Eszter! De jó, hogy egy kicsit pozitívabb hangulatban vagy… De ezt a baba dolgot sajna nem nagyon értem, hogy ilyen helyzetben nem szeretnéd… A hormonjaidra gondolsz vagy a melóhelyre? Azért csk kímélnének valamilyen szinten a munkahelyen, vagy nincsenek tekintettel ilyesmire?
Már el is múlt a pozitív hangulat… Rettenetes ez az orvosi ellátás ma hazánkban. Egyszerűen fel nem foghatom hogy bánhatnak így veled… De legalább egyszer szerencséd volt, amikor összetalálkoztál a te aranyos dokiddal, csak sajna ahhoz meg rengeteg pénz kell.

Titi! Nagyon jó lehetett nektek! Gyönyörű helyen jártatok és ragyogsz a boldogságtól a képeken.
Nincs sajna szopis párnám, már kitapasztaltam a normál nagypárnával is az alvást, csak kb fél óra míg elhelyezkedem, de utána semmi gáz. Már nem is akarok venni, mert annyi minden van ebben a kis lakásban, még az is csak foglalná a helyet.
Nagyon édes a férjed, mostanában egyre inkább csak jókat írsz róla, pedig eddig nekem úgy jött le, hogy nem igazán mutatja ki az érzéseit és olyan természetes, hogy vagy neki. Mostanság meg csupa jó… Örülök neki nagyon. HA ti úgy érzitek, akkor biztosan a pici lányitk tért vissza hozzátok.

Zsuzsa! Nagyon sajnálom, pedig a búcsúzásod még oylan kirándulásosnak tűnt.
Remélem jó volt a szülinapi buli, ti is szoktatok tartani otthon más gyerekeknek?

Juci! Merre jársz????????

Most szégyellem magam, hogy én holmi kis bordafájásokért nyavajgok itt nektek, mikor itt aztán történtek dolgok ez elmúlt pár napban. Már igazán ráférne a topicra egy jóhír hullám.
Velünk minden rendben, ma rettenetesen nyűgös voltam és vagy ötször sírtam a semmiért… De tök jó, hogy a párom is egyre inkább érzi a babát, eddig egy picit fura volt, mert igazán nem tekintette külön kis embernek, most meg már beszél hozzá meg ilyesmi…

Puszi
verzsike
 
 


Drága Eszter! Nem találok szavakat, de őszintén szólva nem vagyok meglepve. A magyar orvosok hozzáállása az esetek nagy százalékában botrányosan érzéketlen. Nagyon rossz a helyzet ezen a téren és itt kérek elnézést a tisztességes, jóérzésű orvosoktól, akik kevés fizetésért teszik a dolgukat és odafigyelnek fáradtan is a hozzá forduló emberekre. Na belőlük van kevés, nem tudom mi lehet a gond, de nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben kiszolgáltatottan, akár vélt, akár valós problémával így rendeznek le lélekkel bíró emberi lényeket. Mert tegyük fel, ha a doki azt gondolja, hogy a gondod pszihés koholmány (ami egyenesen nevetséges ebben a helyzetben!), akkor is látnia kéne az aggódó, bizonytalan embert és a lehetőségekhez képest minden baj lehetőségét ki kéne zárnia. Legtöbbször mi nők sokkal többet tudunk magunkról, mint bármelyik szakember és ha figyelnének a megérzéseinkre, sok baj elkerülhető lenne. Nem tudok mit mondani Eszter, azt hiszem komoly hibát követtem el, hogy nem lettem orvos, mert ilyenkor a helyükben szégyelem magam.

Zora
Kép
zora7
 
 


Jó reggelt lányok!

Na, én egy kicsit örömködöm!!! :)

Meg van az integrált teszt eredménye, és negatív. A Down kód 1:4700, a nyitott gerinc 1:7000!!! :) Gondolom, ez jó szám! :)

Jucikám, de jó, hogy jelentkeztél! Hát, ezek szerint nincsenek könnyű, eseménytelen napjaid! Beindult a kiscsaj. De annak nagyon örülök, hogy nincs semmi gond a kicsivel! Biztos vagyok benne, hogy, jó bivaly erős szervezete van, és kibír sok ilyen kis huppanást, esést! De az tuti, hogy én is infarktust kapnék, ha ilyen történne a picurkámmal!

Te, Erzsike, még mindig dolgozol? Aztaaaaaaaaaaa!!! Nem tudom, hogy bírod???!!! Csak nem onnan fogsz menni a végén szülni?! :wink:

Hát, Eszter, no comment! Ennyit az ingyenes orvosi ellátásról! Én is megfogadtam, hogy soha többet nem megyek ügyeletre. Itt a körzeti ügyeleten egy piás doki fogadott... a többit gondolhatod... szörnyű! Ha nincs pénzed, ennyit kapsz a befizetett TB-ért?
Sz@r ügy így, hogy nem vagy bejelentve! Ezek szerint végig dolgoznod kellene?! Így viszont 1 évre biztosan könnyebben találnál munkát, mint rövidebb időre, nem? Csak gondolom, pofád nem volna kitolni az új munkahelyeddel... egy kolleganőm járt úgy, hogy felmondott nálunk 3 éve... csak nem tudta, hogy várandós... pedig akkor már 3 hónapos volt (bulimiás, így gondolom, azt sem tudta, mikor kellene megjönnie, jött össze-vissza). Felvették egy új helyre, ahol 3 hónap után elment táppénzre. Fájt is a feje miatta, lelkifurdalása volt, hogy nem így vették fel... így azt mondta, nem kér semmiféle ellátást, mármint ha jól tudom, a próbaidő alatt magától állt fel. Nem tudom, hogy én megcsinálnám-e! Hogy aztán hogy éltek meg?!

Virág, mikor indulsz Mo-ra? Vagy már írtad? Lehet, hogy már itthon vagy? Csak mert kértem volna egy nagy-nagy szívességet!!! Van még rá esély, hogy kint útba ejts egy DM-et???!!!

Ági, Mesi, mikor mentek a következő UH-ra?!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Juci! Elég pörgősek tényleg a napjaitok, nem egyszerű a helyzet. Dudorra is egyre több figyelmet kellen fordítani, pedig gondolom most is a maxot kapja...

Titi! Persze dolgozom. Bár a hormonjaimm megkavarják rendesen a fejemet és egyre több mindent a szívemre veszek, amit mond a főnököm (ezeket eddig elengedtem a fülem mellett, mert tudom, hogy ilyen és kész), de tegnap már reggel 9-kor elkezdtem bőgni, hogy Zsolti elmegy délben dolgozni és akkor én mit fogok egyedül csinálni du 3-ig.
Pedig tudtam volna vasalni, meg ilyesmi, de egyszerűen megilyedtem az egyedülléttől valamiért. És azért még majdnem 3 hónap van szülésig, tuti becsavarodnék. Remélem, ha megszületik a pici nem lesz ilyen gondom, mert ugye nem lezsek egyedül...
Fogalmam sincs, mi lenne a legjobb, mert azért az is hiányzik, h pakolgassam a kis holmikat, amiket már kaptunk, meg összeszedjem, amit még kell vásárolni, de egyenlőre képtelen vagyok rávenni magam az otthon maradásra.

Puszi
verzsike
 
 


Jaj, Titi teljesen belefeledkeztem magamba és elfelejtettem írni, hogy milyen tök jó eredményeket hozott nektek az integrált teszt. Ennél nagyobb számot a biztonsági kockázat miatt nem is mondanak senkinek akkor se, ha 0 az esély, úgyhogy nagyon örülök.
verzsike
 
 


Juci, mi történt a barátnőddel hogy ilyen korán megszült?
Ahogy itt gondolkodtam... 1170 gramm a 33. héten, az nagyon kevés! Minden rendben van a picivel? Hol született? De azért azt ugye tudod, hogy ez már igazán szép súly a koraszülésnél, úgyhogy szép esélye van az életben maradásra, és arra is, hogy makk egészséges legyen!
Azt nem tudom, meséltem-e, hogy mikor bent feküdtem a kórházba, összehavarkodtam egy másik kismamával, akit végül megcsászároztak a 27. héten, 600 gramm körül született a picije, és most teljesen jól van! Semmi maradandó nem maradt nála, legalábbis eddig nagyon úgy néz ki! Reméljük, tényleg így is marad!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Eszter
Nem is találok szavakat arra ami ért6 téged. Siralmas, hogy ilyen az egészségügyi ellátásunk alapjában. Sajnos csak kemény pénzekét hajlandóak komolyan venni azt ami amúgy is a kötelességük lenne. :twisted: :cry:

Verzsike
Ha te úgy érzed, hogy bírod a munkát akkor ne hagyd abba. Vannak olyan típusú emberek akiknek kell valami konkrét napirend, teednők,mert különben megbolondulnak a "semmittevéstől. Én a 7.hónap végéig dolgoztam és nem bánom, hogy nem jöttem el hamarabb, ha bírod akkor ne legyen lelkifutdalásod. :)

Juci
Ne csacsiskodj nagyon szívesen odaadtam a mellszívót. Én má nem használom (igazából nem is használtam sokat), nincs rá szükségem, nekik meg most igen fontos, hogy legyen. Remélem jó hasznát veszik majd. Légyszi azért néha írd már meg mi van velük.
A sok sérülést, koppanást mi is minden nap átéljük.Szinte ugyan ilyen sorrendben nálunk is megvoltak ezek, de ezt már beszéltük. Egyszerűen képtelenség megakadályozni, hogy ne legyenek ilyen balesetek. Nálunk még pluszban rájön mostanábanaz is, hogy Dávid cipeli magával Áront mindenhova. A frász kerülget hogy leejti, hiába tiltottam meg neki, :roll:

Titi
Bárhogy is fogsz küzdeni az ellen, hogy ne legyen ilyen esés akkor is be fog következni. Ők ezzel is tanulnak, csak nekünk, meg borzasztó nehéz ezt elviselni.
Nagyon szper eredményeid lettek , remélem most már sokkal nyugotabb vagy.
A Juci barátnője a 28. hétben volt ha jól emlékszem, így viszont jók a méretei a babának.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Mi történt? Tegnap délelőtt óta sehol senki??????????

Én eljöttem a munkaheylről előbb, mert tegnap éjjel végig vihar volt nálunk és egy szemhunyásnyit se tudtam aludni.
Most pihizek egy kicsit, estére remélem már lesz itt valaki.

Pusz
verzsike
 
 


Sziasztok!

Na végre valaki írt.
Lányok hol vagytok?

Verzsike
Jó pihenést!
Milyen ürüggyel tudsz eljönni a munkahelyedről?
Nálunk nem volt vihar csak simán esett az eső éjszaka, de legalább lehült egy kicsit a levegő.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Hahó!

Lányok,mi ez a sok igazolatlan hiányzás :evil: :?:
Légyszi gyertek!

Nekem továbbra is változatlanul meg kell küzdenem mindenért. :? Tegnap meló után bementem a rendelőbe a papírommal(amit a bunkó dokinő adott az ügyeleten),amire rá volt írva,hogy vérkép,vizelet beutalót kérjek.Befizettem 300 Ft-ot,majd el akartak zavarni,hogy nincs időpontom és nem is az az orvos rendel,aki csütörtökön megnézett,ő nem is ismer.Mire közöltem az aszisztensnővel,hogy az a doki sem ismer aki megvizsgált és nem várok rá csütörtökig,hogy beutalót kapjak,mert az ügyeleten ezt írták és kész.Erre ő ellenszegült,majd őt is megkértem,hogy az indoklását írja le nekem ,hogy mehessek a betegjogi képviselőhöz.Láss csodát,lett beutalóm azonnal,és úgy utáltak,ahogy kell. :evil: Sebaj,ma reggel voltam vérvételen és holnap már lesz is eredményem,amit vihetek a tündéri dokimhoz.Csak azért az ejt kétségbe,hogy ha tényleg nem engedhetném meg magamnak,hogy magán orvoshoz menjek,akkor kihez és mikor mehetnék majd a leletemmel. :?:
Munkahelyemen brutál rossz minden.Átrendezték az irodánkat,mert kaptunk egy tetőablakot,meg új íróasztalokat.Erre beültettek a sarokba a fallal szemben.Tehát senkivel nem tudok kommunikálni,viszont a monitoromat mindenki látja,tehát esélyem sincs,hogy odabentről babanetezhessek.Mi jöhet még?! :cry: Egyébként igyekszem optimista maradni,sőt.Apával azt pedzegetjük,hogy ha ennyire ramaty minden,akkor nem várjuk meg az allergiaszezont.Végülis mi vesztenivalóm van.Allergia nélkül sem tudok egyenlőre kihordani egy babát.Akkor ha allergiás leszek max nem sikerül,de amúgy se,szóval nem várunk.A kudarcok száma nem tart vissza.Mert tavaly vártuk az ideális percet,amikor minden a helyén állt és a siker elmaradt,úgyhogy mit veszíthetek.Szóval most meglátjuk a vérképemet,közben a következő ciklusra kihisztizem, a hormonviszgálatot és ha gond van,akkor aug-ban már kaphatok is clostyt.Ha meg nincs(amit lehetetlennek tartok)akkor is jó tudni.Bocs,hogy csak magamról írok. :oops:

Puszi

Eszter
anubias
 
 


Itt vagyok ám lányok én is, csak bosszankodom ezerrel, és ezernyi a feladatom!

Képzeljétek, hogy jártam!

Teljesen abban a hitben voltam, hogy május 31-ig kell befizetni az adót, mármint az adóbevallásban kijött befizetendő összeget. Sikeresen fizetendő jött ki a tavalyi Tgyás miatt. Én meg ugye elutaztam, úgyhogy 31-én felhívtam a könyvelőnket, hogy mondja meg az összegemet, és a kollegám a fiókomban lévő csekkel majd befizeti nekem.
Erre közölte, hogy 21 volt a határidő. Na mindegy, úgyis bünti lesz belőle... nem idegeskedem, kollegám megkértem, hogy fizesse már be legyen olyan szíves.
Erre most vettem észre, hogy 5 Ft-tal kevesebben fizetett be nekem. Szóval, most nem elég, hogy 10 nappal megkéstem, még kevesebb is ment el.

Eszter, nem tudod véletlen, hogy hogy számolják ki a késedelmi kamatot? Úgy tudom, ilyenkor nincs mulasztási bírság, és úgy olvastam, hogy a jegybanki alapkamat kétszeresével számolják ki. Tehát létezik az szerinted, hogy jegybanki alapkamat kétszerese*késedelmes összeg/365 és ezt szorozzák a késedelmes napok számával?

Ettől függetlenül minden rendben van, csak ma munka után a gazdaboltban voltunk, próbáljuk a gyomot majd kiírtani az újdönsült füvünkből, mert iszonyatosan gyomos lett! :(

Amúgy pedig a bébi nagyon-nagyon mocorog!!! Imádom!!!!!!!!!

Eszter, szegénykém, ehhez már tényleg nem tudok mit fűzni, ennyire siralmas volna a helyzet?! Mármint a kórházak, orvosok terén? Istenem, és mi van, ha az embernek tényleg nincs pénze magándokira?! :(
Igazatok van! Tudod, a bébi úgyis akkor fog jönni, amikor jönnie kell!!! És tudod mikor fog?! :) Az allergiaszezonban! :) Hihihihihi! :)

Nálunk sem volt tegnap vihar, de most délután... úgy szakadt! Ja, nem is meséltem, hogy ma lett fúrt kutunk! Ráment megint a vagyonunk, de legalább már olcsóbb lesz a locsolás!!! :) Locsoltunk is, most, hogy utána esett az eső! :?

Na, megyek, még rendezgetem a számláinkat, aztán nézem a Grace klinikát! Nagyon szeretem!

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
titi_27
 
 


Jó reggelt lányok!

Nahát, én zártam tegnap, most pedig én nyitok?! Hol van mindenki?

Én olyan, de olyan álmos vagyok!!! :( Ez az időjárás is... fülledt meleg van, de még mindig borús. Tegnap jó nagyot esett az eső, ja, de ezt már írtam! :)

Olyan fura, holnap már kezdem a 18. hetet! :) Dokihoz is lassan bejelentkezem, szerintem 2 hét múlva a kötelező UH-ra!

Virág, a jelek szerint lemaradtam rólad, már biztos itthon vagy! Pedig szerettem volna kérni tőled egy szivit... de majd ha hazaértél, akkor megkérlek, csak úgy macerásabb lesz postázgatni...

Később benézek, remélem, addig mindenki felébred, és jöttök írni.

Eszter, úgy sajnálom, hogy nem fogsz tudni napközben is írni. :( Mikor tudsz menni a dokidhoz? Ma elmész a vérvételi eredményedért? De kíváncsi vagyok rá!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!
Nem tűntem ám el, csak annyi, annyi mindent szeretnék írni. Nem akarok csak úgy általánosságokkal bejelentkezni.
Sajnos valami mindig közbejön, amikor végre leülhetnék!
Azért nagyon hiányoztok!!!
Ma végre megjött és mehetek megbeszélni a Hsg időpontját!
Délben jövök és írok mindenkinek!!! Legalábbis egyelőre azt gondolom! :cry:

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Eszter
Sajnálom, hogy megint ilyen negatív dolog ért. :cry:
Úgy látszik ez a valóság, csak akkor kapsz emberi ellátást, ha fizetsz. De úgy látom újra ügyesen megpldpttad a helyzetet. :lol: Így is kell ne hagyd magad lerázni. Büszke vagyok rád.
A babával kapcsolatban pedig egyetértek jön amikor akar, .

Titi
Na újabb bosszúság, ez az adó. Sajnos én egyáltalán nem, értek hozzá így segíteni sem tudok.
Tegnap itt is jó nagy felhőszakadás volt. Dörgött villámlott minden ahogy kell. Dávid jó meg is ilyedt néhányszor, éjjel is felkelt rá.

Balimama
Látom vgre megjött, akkor szabad az út a HSG.hez. Jaj nagyon remélem, hogy ez lesz a megoldás számotokra.
Várunk délután. :)

Áron miatt folyamatos készenlét van itthon, már mindent csinál kúszik, mászik, ül, áll úgyhogy nincs előtte lehetetlen és persze minden érdekli. Tegnap már a játszótéren is kivettem a babakocsiból a homokozóba. Láttátok volna azt a boldogságot a kis arcán. Dávid vitt neki egy vödör vizet persze sárral . Nagyon jó koszos lett. Együtt saraztak olyan aranyosak voltak. Persze meg is kóstolta a homokot. :roll:
Na megyek, mert Eszter mindjárt itt van tornázni.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Nyugi Juci, nem hagyjuk ám kihalni a topikot!!!

Én is jönnék, mesélnék, de nagyon nincs miről. Szerintem mindenki el van a jó kis nyári programokkal, Virág itthon lehet, Momo a férjével, Onénak ugye nincs gépe, Rimar pedig régóta nagyon ritkán jön. :(

De Ági, Mesi???!!! Merre jártok? Ági, mikor mész UH-ra?? Ugye minden rendben van?! Hogy viselitek lányok a nagy meleget?

Juci, úgy irigykedem Horvátország miatt! Nagyon rátok fér a kikapcsolódás! Tavaly is ott voltatok, ha jól emlékszem, onnan küldted a pocis képed a partról! :) Igazad van, csak készítsd össze az uticuccokat, a többi megvár sajnos! :(
Szüleiddel szeretsz utazni? Mert én meg is őrülnék, bár nekem igen csak problémásak... de a párom szüleivel azért sokkal jobb.
Ilyenkor hogy viselkedik apukád? Mármint az italra gondoltam...

Tegnap sikeresen megint felhúztam magam, délelőtt hívtam csak úgy, aztán délután, mert megkért hogy hívjam fel az Elműt, mert ugyebár neki nincs pénz a kártyáján. Aztán délután is elmesélte a fél életét. Én meg hiába mondom, hogy csak gyorsan hívlak apa... ő csak mondja, mondja, fogalma sincs róla, mennyibe is kerül a mobilhívás! Most még jó, hogy céges telefonom van, de ha nem lesz?! Úgyhogy most már csak 2 naponta hívom, szokjon hozzá a ritkább kommunikáláshoz.
Hétvégén mikor felhívtam, akkor meg csak ismételten a sajnálkozást hallottam tőle, hogy szétvert mindent a jég meg a sok eső, nagyim sírja megsüllyedt, és egyes egyedül kellett 20 vödör földet cipelni rá. Persze senki nem segített neki.
Na, de mondom is neki, ki segítene magától? Kértél segítséget? Dehogyis!

Aztán belekezdett, hogy ráütött a bal béna kezére (agyinfarktus miatt le van bénulva a bal keze), és eltört a gyűrűs ujja, és részletezte, hogy átszúrta hústűvel és begipszelte otthon. Gondolhatjátok, mondtam, hogy hagyja abba, menjek el Újhelybe dokihoz, de nem! Ő megoldja! Aztán majd valami jó kis mérgezést összeszed. De nem lehet bírni vele, nem hallgat az emberre. :(

Na, ennyit az én nyígásomból... látod Juci, ha én meg belekezdek, annak mindig ez a vége, a siránkozás...

Bufo, olyan édes lehet a kicsi Áron! Gondolom, hogy örült a homokozásnak. De ez a Dávidka! Kis rosszcsont! Életrevaló gyerkőc! Ügyes vagy, hogy így bírod! És mindig olyan csinos vagy!
Mikor küldöd a képeket???!!! Már tűkön ülök, hogy feltehessem!

Éva, nagyon várjuk, hogy gyere, de természetesen megértem távolléted! És nagyon-nagyon drukkolok a HSG miatt!!! Én eddig azt hittem, az átjárhatósági vizsgálat alkalmával ha elzáródást találnak, akkor az mindenképp kezelhető. Nem gondoltam, hogy nem minden esetben! :(
Annyira remélem, hogy nálad minden rendben lesz!

Na, megyek, dolgozom tovább!

Képzeljétek, jelentkeztem a Bricostore tanfolyamára, jövő vasárnap délutánra. Megtanulom, hogyan építsek sziklakertet. Nagyon kíváncsi vagyok rá, remélem, a jövőben hasznát fogom venni.

Puszi mindenkinek!

KépKép
titi_27
 
 


Juci
Ó olyan irigy vagyok a nyaralásért és a kettesben levésért, hogy csak na. Nem is tudom mi mikor kerülünk majd ilyen helyzetbe. Mióta Áron megszületett mi még nem voltunk kettesben úgy hogy a gyerekekre akár egy órát is vigyázott volna valaki.
Élvezd ki minden percét ennek a nagy lehetőségnek.
Várunk este. :D

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!
Itt vagyok ám én is, csak elég depisen mostanában.

Igaz, engem nem kérdeztetek, de én jövő szerdán (én is pont a szigorlatom és a szülinapom napján) megyek utoljára a dokihoz a magánrendelőbe, onnantól hetente a kórházba, meg NST-re. Jövő pénteken meg UH.

A talinkkal mi lesz? Lesz egyáltalán?

Azért egy körkérdést feldobok: mi a véleményetek a korai gyermekfejlesztésről? Mármint a nyelvoktatásról és a matematikai érzék fejlesztéséről akár 1 éves kortól?

Na, most én is önző voltam, és csak nyavalyogtam. Megyek is.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Dehogynem kérdeztelek Mesi! Minden érdekel, ami Veled/Veletek történik!

De szupi, Te is a szülinapodon mész???!!! :) És a szigorlatod is akkor lesz?! Biztos szerencsét hoz! Hogy állsz vele?

Milyen nagy lehet már a kislányod! Olyan fura, hogy már itt jársz! Olyan sokat jut eszembe, hogy annak idején, mikor ide kerültem a topikba, akkor már Te itt voltál, és már próbálkoztatok. Nagyon örülök neki, hogy összejött a baba, és már ilyen előrehaladott állapotban vagytok.

Amúgy mi újság otthon? A párod hogy viselkedik? Kicsit rendeződött a helyzet?

Én teljes mértékben pártolok minden olyan dolgot, ami bármiféleképpen is fejleszti a gyermek készségeit már kis korában is. Szerintem nagy kiváltság lehet ez nekik később!

Bufo, tényleg, Ti nem tudjátok megoldani valahogy a pároddal a kettesben levést? Akár egy hétvégére is? A párod szülei merre laknak? Azt tudom, hogy a tieid Nyíregyen...

KépKép
titi_27
 
 


Mesi
Remélem nagyon sikeres és boldog szülinapod lesz az idén. :D
Gyere nyavajogni is nem csak sz örömöt a bánatot is jó leírni már az is segít egy kicsit. :wink:
A korai fejlesztésről megoszlanak a vélemények. Ha rendszeresen csinálod akkor van csak értelme szerintem.Nagyon fontos, hogy a gyerek játéknak érezze, kreatív legyen, mert ha kicsit is ráerőltető akkor nem fogja szeretni és nem is fejlődik úgy. Nem szabad elfelejteni hogy ebben a korban az ingergazdag környezet és a saját tapasztalat a legjobb fejlesztő. Lehet, hogy valaki nem ért ezzel egyet, de én ezt vallom. Ez persze nem azt jeleni, hogy hagyom nőni mint a dudva.

Titi
A férjem szülei nehéz helyzet. Amikor ők ráérnek akkor szívesen vannak a gyerekekkel, de ez nem esik egybe azzal, hogy nekünk is akkor lenne jó. :roll: Persze ha nem visszük akkor meg sértődés lenne belőle.
Például este nem jönnek át vigyázni rájuk, hogy mi elmenjünk egy moziba vagy színházba. Napközben dolgoznak így marad a hétvége, de akkor is délután és persze mi megyünk visszük hozzájuk az unokákat. Áront meg nem lehet még otthagyni egész napra a szopi miatt. Sajnos nem iszik semmiből, így marad minden a régiben.
A képeket pedig küldöm, de mindig csak annyi időm van, hogy írok egy kicsit és már valami miatt mennem is kell. Remélem este sikerül gép elé kerülnöm.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok Lányok!
Nekem egy kicsit lelkiismeret fúrdalásom van, amiért így elhanyagoltalak benneteket!
Valahogy minden nap csak azt veszem észre, hogy már megint este van. A hétvégék sem jobbak, mert akkor mindenki itthon van és az egésznapom főzésből, tálalásból, mosogatásból áll.
Sajnos Balázs mellett képtelenség még olvasni is nemhogy írni.
Ha egy pillanatra leveszem róla a szemem, akkor biztosan csinál valami érdekeset. Múltkor pont akkor értünk oda, amikor készült lehúzni a Merci kulcsát a Wc-ben. De képes betenni a mosogatógépbe a cipőjét és szakszerűen elindítani, vagy egyszerűen kipakolni a hűtőt és mindent összeönteni egy fazékba. :lol:
Fogalmam sincs, hogy képes erre egy perc alatt! :shock:

Mesi!
Nagyon megijesztettél! Annyira érződik az írásaidon, hogy valami nincs rendben Veled! Tényleg jó lenne találkozni még mielőtt megszületik a baba!
Én a korai fejlesztésről azt gondolom, hogy mindig figyelni kell mi az ami éppen érdekli a gyereket és szerintem ez nem nagyon megy tervszerűen. Nem vagyunk egyformák, van aki előbb csinál valamit, van aki később. Vannak olyan életkorok, amikor a gyerek egy-két nap alatt megtanulja azt, amit egy hónappal előtte képtelen lett volna.
Nálunk ez kimerül abban, hogy mindig minden kérdésre válaszolunk. Akkor is, ha mondjuk a gyereket a számok, a betűk érdeklik, de én például sosem ülök le vele foglalkozásszerűen.
Balázs így is ismeri az összes számot, sok betűt, a színeket és az autómárkákat. Mert mostanában ez érdekelte.
Érdemes lenne utánanézned az okosbaba programnak!

Mona!
Olyan jó lenne, ha jelentkeznél! persze tudom, hogy nagyon nehéz most Neked!

Természetesen most is rohanok, később még megpróbálok jönni!

Éva

Kép
balimama
 
 


ziasztok Lányok!

Sajnos nem tudok túl gyakran írni.Bevallom most még nagyon nehéz két pici gyerekkel,néha teljes a káosz.Kicsit kába is vagyok,mert nem túl pihentető,amikor éjjel felváltva ébrednek a kicsik,bár a csúcs az az éjszaka volt,amikor teljes összhangban egyszerre ébredtek!

Szerencsére(kop-kop)Bori jobb alvó mint Emma,így napközben tudok Emmával foglalkozni.Emma egyébként szereti,és csak akkor féltékeny amikor fáradt és ő is az ölembe szeretne lenni szoptatáskor.Képzeljétek!Amikor először meglátta odajött és megsímogatta,megpuszilgatta!!!SEm azelőtt,sem azóta nem ad másnak puszit.Igaz néha már túlzásba esik,olyankor csöpög a nyál Bori hajából.

Szüléstörténet:

Május 19-én 11 óra körül,mikor éppen a nagyelefántot tettük tisztába Emmával,elfolyt egy kevés magzatvizem,némi nyákdugó társaságában.Szóltam a páromnak,hogy készüljön,mert ma vagy holnap szülni fogunk.Totál kétségbeesett!Szóltunk a szülőknek,hogy ők is ráhangolódjanak a témára.Nagyon nyugodtan vártam a fájásokat,de semmi nem jött,csak a nyákdugó ürült folyamatosan.Délután mondtam a férjemnek,hogy menjünk el vásárolni,mert fölösleges,és idegtépő otthon ülni és várakozni.Egészen este 10-ig vártam a fájásokra.és akkor végre megérkeztek!Lezuhanyoztam,hajat mostam,szőrtelenítettem,vagyis teljes harci díszben néztem az események elé.De annak örültem a legjobban,hogy rendszeresek voltak a fájások.Nekem még sosem volt ilyen!Éjfél után 10 percesek voltak a fájások,egy óra körül szóltam a páromnak,hogy ébredjen és szóljon anyukájának,hogy jöjjön Emmára vigyázni.A nagyfiam anyunál aludt,mint minden szombaton.Negyed kettő után indultunk a kórházba,szerencsére nincs messze!A kocsiban is jött egy fájás,ami már 5perces volt.Pont akkor lett vége,amikor megérkeztünk.A kórház udvarán két perc múlva jött egy újabb fájás,a férjembe kapaszkodtam és úgy éreztem mindjárt bekakilok(KOda itt gondoltam rád nagyon!).UtÁna a liftben már folyamatosan fájt mindenem.Jött az ügyeletes doki,aki megvizsgált,és rögtön szólt,hogy azonnal kerítsék elő a dokimat,mert eltűnt a méhszájam.Öltözés közben úgy éreztem mindjárt bepisilek.Kérdeztem a nővért hol a wc,mert sürgősen el kell mennem.A doki elkezdett kiabálni,hogy nem mehetek sehova,hanem nyomás a szülőszobába.Zokniban szaladtam,menetközben vetkőztem.A szülőszobán felpezsdült az élet,mindenki kapkodott,nekem jött a tolófájás,kiabáltam,hogy nyomnom kell,ők pedig azt kiabálták,hogy sóhajtsak mélyeket és ne nyomjak.Jó vicc!Villámgyorsan leborotváltak,szétkapták az ágyat,én pedig folyamatosan kiabáltam,hogy nyomnom kell.Egyszercsak kipattant a magzatburok és mindent elárasztott a magzatvíz.Ez is újdonság volt,mert eddig mindig burkot kellet repeszteni.Szerencsére befutott a dokim is,és mondta,hogy a következő fájásnál már nyomhatok.Bele is adtam apait-anyait,így bori baba rögtön ki is csusszant!Szegény férjemről közben mindenki elfeledkezett,így a szülésről lemaradt,de ott volt velem,mikor a picúrt visszahozták.
Szóval a szülés nagyon gyorsan ment.Viszont utána rettenetesen görcsölt a hasamnapokig,ahogy húzódot vissza a méhem.Sokszor annyira fájt,mint amikor fájásaim voltak.
"Röviden" ennyi volt a szüléstörténetem.Megpróbálok majd képeket is feltenni.
Még annyit,hogy Bori már szépen szopizik,és átléptük a 4kilót!Szegénykém rengeteget fogyott az első napokban 3,6 kg volt,mikor hazajöttünk.

Ne haragudjatok,hogy most csak önző módon magunkról írtam!Remélem hamarosan kicsit nyugisabb lesz a helyzet és gyakrabban tudok jönni.

Mindenkinek millió pusz!

Mona
monaszisza
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa! Megmondtam a főnökömnek, h nem tudtam aludni éjjel, szétesik a fejem. Megcsináltam délelőtt mindent és mondtam, h jobban járnak ha nem nyűgösködöm nekik délután, inkább hazamegyek. Lutri volt a dolog, mert még sose csináltam ilyet, de elengedett.
Jó sokáig bírta a babakociban a játszót Áron. Én azt hittem már eddig se maradt meg benne, hogy látta a többi gyereket játszani.

Eszter! Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy te mindig így megjárod az orvosi ellátással…
Annak nagyon örülök, h úgy döntöttetek nem várjátok meg az allergiaszezon végét, a baba úgy is tudja mikor kell jönnie és ha jön, akkor kibírja az allergiádat is.

Titi! Nagyon szép lesz a kertetek, a párod is szeret vele foglalkozni vagy csak te csinálod? Az adó miatt ne aggódj, a pár nap csúszás miatt nem hiszem h számítanának fel valamit.

Juci! Nagyon jó lesz nektek… Ott is lesz a bébi, meg nem is, ez szuper, lehettek egy kicsit kettesben is.

Mesi! Jó sok minden összejön a szülinapodra, de biztosan jó lesz.
Szerintem a korai gyerekfejlesztés nagymértékben függ a gyerektől is, van akinél van értelme, van akinél nincs, szerintem.

Éva! Igazán találékony a kisfiad még elképzelni is rossz, amiket meg tud csinálni, nem hogy átélni… Fogalmam sincs én le tudnám-e kezelni az ilyen dolgokat. Már előre félek, hogy egy kiabálóes, „Nem szabad” anyuka leszek.

Mona! Jó gyorsan túl voltál a szülésen… Gondolom a tapasztalat kellett hozzá, hogy az első pillanatban már ne rohanjatok a kórházba, hanem kibírtad a 10 perces fájásokig. De hogy a férjed tudott még aludni is, ez írígylésre méltó.


Én teljesen jól vsgyok, éljük a szokásos hétköznapokat. A lakás hétvégére már megint úszni fog úgy érzem, mert ilyenkor már semmi energiám házimunkázni.
Összeírtam a listát, hogy miket kell még bevásárolnunk, mire megérkezik a baba, hát elég hosszú, pedig azt hiszem a felesleges dolgokat tényleg kihagytam. Elmentem tegnap délután szétnézni egy bababoltba, próbáltam tájékozódni az árakról, az eladók egy kicsit furán néztek, hogy jegyzetelgetek, de hát ki tud megjegyezni annyi mindent…
Rettenetes, hogy milyen árkülönbségek vannak, néztem a neten is az árakat, a legdurvább: ugyanaz a kiskád (amit még Juci írt nekem, hogy jó) az egyik helyen 3500 ft, a másikon 2080, majdenem a fele. ÉS nem tudtam találni egy helyet, ahol minden aránylag olcsó, hanem ez itt, az ott. De nem baj, megbírkózunk vele.
Péntek délután megyek fodrászhoz, utána meg végre megyünk haza Kecsire.

A talival akkor mi lesz???????????????? Felteszem még a táblát, nem tudom a többiek miért nem írtak időpontokat, de talán eldönthetnénk mikor legyen, hoyg a többi hétvégét lehessen tervezni.

Kép
Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok Lányok!
Nagyon nehezen vettem rá magam, hogy írjak!
Sajnos a Hsg-t nem lehet elvégezni egy hülye gomba miatt. Tünetem persze egy szál se volt! :twisted:
Mélységesen összetört. Ez még több hónapig eltarthat!

Mona!
Hihetetlen, hogy milyen gyorsan megszületett Borikád!
Olyan jó érzés olvasni a szüléstörténeteket!
Én is ilyen kicsi korkülönbséget szerettem volna, de már 3 évnél is nagyobb lesz, ha egyáltalán lesz.

Erzsike!
Időnként én is sikítófrászt kapok! Az a legviccesebb, hogy Balázskám ilyenkor csak békésen mosolyog, mert nem érti mi a baj! Sokszor csak segíteni szeretne. Ma például leverte egy lábosról a zománcot, mert annyira szeretett volna segíteni anyának vacsorát főzni. Hát hagytam és örültem, hogy eszébe jut segíteni!

Zsuzsa!
Nekem ez a legnagyobb bajom! Soha nem tudunk kettesben lenni!
Az én szüleimre nem lehet számítani, a férjem szülei messze laknak és mostanában nem vagyunk túl jóban. Kár, hogy nem laktok közelebb! Olyan szívesen vigyáznék a fiúkra!

Titi!
Annyit aggódsz édesapád miatt! Nagyon nehéz lehet! Én ezen már túl vagyok. Bár lehet, hogy kénytelen leszek magamhoz venni az öcsémet.
Sajnos ez a másik dolog, ami egyre távolabb visz a babától.
Nagyon izgalmasan hangzik a tanfolyam! Tudom, hogy mindig ezt akartad csinálni!

Juci!
Annyira hiányoznak az írásaid. Mostanában Te is nagyon ritkán jössz! Hogy boldogulsz a nagylánnyal? Olyan jó lenne egyszer személyesen beszélgetni!

Ági!
annyira eltűntél! Nagyon szeretnék Rólad hallani!!!!

Eszter!
Ma írtam Neked Sms-t és lehet, hogy nem kaptad meg. Ugye minden rendben van? Aggódom miattad!

Virág!
Most nagyon boldog lehetsz, de szakíts egy pici időt ránk! Mesélj!
Úgy hiányzol!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok,

Itt vagyok, élek-virulok és a lakás is már majdnem teljesen kész!!! :)
Megcsináltunk a nagyszobában mindent, kivéve az állmennyezetet. Úgy döntöttünk, hogy inkább visszapakolunk (megbolondultam már a felfordulástól) azt meg szép apránként csináljuk ami megmaradt...
Szépek lettünk!
Rakok fel képeket majd, csak le kell kicsinyítenem még őket!

Ja, szombaton megyek amugy ultrahangra. A drágám nagyon sokat mocorog... Most kezd ő is igazán olyan "dudoros" lenni! :) Kiváncsi leszek merre pörgött. :D

Most megyek, majd jövök a képekkel és megpróbálok majd irni nektek nem csak magamról!!!

Puszi,
Ági
csné
 
 


Sziasztok!

Azt ígértem tegnap, hogy este jövök, hát nem sikerült.
Tegnap végre beszélgettünk a férjemmel. Borult a bili mindenki elmondta mi nyomja a lelkét. Egyedüllét, sok munka, felesleges vagyok érzés... úgyhogy volt minden. Sajnos nem lettem okosabb hiába a sok beszéd. Beszéltünk a nyaralásról is ami valószínüleg nem fog összejönni ,kettesben sehogy, két gyerekkel meg csak úgy mennék ha jönne velünk valaki a családból aki egy picit besegíte.
Egy biztos én nem akarok egész nyáron egyedül lenni napközben így lemegyünk anyához legalább 2-3 hétre.

Balimama
Teljesen átérzem a gondodat. Nálunk is hasonló a helyzet. Tényleg jó lenne ha közelebb laknánk és akkor tudnánk egymásnak esegíteni.
Nagyon sajnálom a fertőzést, remélem hamar elmúlik. Ezzel mennyi időt csúszik a HSG!

Titi
Biztosan nagyon jó lesz az a tanfolyam, majd mesélj mi érdekeset tudál meg.
Ígérem ma már küldöm a képeket.

Ági
Örülök, hogy ilyen ügyesek voltatok és hamar készen lettetek.
Várjuk nagyon a képeket. :)
Mindenképpen gyere és mond el mi volt az uh-on nagyon kíváncsi vagyok rá.

Mona
Tényleg villám szülésed lehetett. Nagyon ügyesek vagytok. A kaotikus helyzet meg szép lassan beáll majd egy viszonylag könnyebbre. Kitartást és sok erőt, türelmet a két gyerkőchöz. Van segítséged, vagy mindent egyedül csinálsz napközben?

Verzsike
Nagyon rendes a főnököd hogy elengedett. Sajnos nem ez a jellemző mostanában. Jó babacucc nézelődést. Nem lesz egyszerű az biztos, de ügyesek vagytok és megoldjátok.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok,

Hát, annyira van időm, hogy a képeket gyorsan felrakom.

Délután Vivinek koncertje van az isiben, nem tudom, hogy utána tudok-e még jönni!?

Ez a nagyszobánk. Eddig ez a nappali volt, de mosmár az ágyat áthoztuk, mert a hálószobát kapja meg Livi.
Kép Kép

Ez pedig a drágaságom szobája lesz: :D
Kép Kép
Ja, és mecsináltam a függönyre is a mágneses pillangókat! Kép Kép

Jaj, és látjátok a vonalzómat??? Már csak 41 nap!!!! :D

Pusza mindenkinek!
csné
 
 


Aztaaaaaaaa Ági!!!

Csodaszép lett!!! Ezek a színek, baromi jók! Olyan megnyugtató!!! :) Ezek a bútorok honnan vannak? Mármint a Livié?! De jó, hogy már így várjátok a babát!
Nekem meg nem lesz semmi előre!!! :( Pedig én is úgy szeretném ezt a részét is kiélvezni!
És tényleg már csak 41-42 nap!!!

Lányok, beszéltem Eszterre, szegénynek nincs otthon netje, bentről meg nem tud írni, úgyhogy ezért van ilyen csendben. De amint tud, jönni fog!
Az tuti, hogy a laborja tökéletes lett, szóval semmi gyulladás nincs benne!

Éva, ez szörnyű! De ezt nem értem! Emiatt nem csinálják meg???!!! :( :cry:

Sajnos most csak ennyire tellett, kicsit feszült idebent a hangulat, muszáj dolgoznom, mint a kisangyal, de talán este sikerül jönnöm, és mesélek én is.

Bufo, nagyon vártam már a képeket!!! Hol készültek a pancsolós képek??!! Csak nem nektem van ilyen szép nagy teraszotok? Mert akkor irigykedem! A mienk sokkal kisebb!
És csodaszép a kilátás! Öröm lehet itt gyerkőcnek lenni!
Áronról pedig nem is beszélek... ennivaló! A kicsi Szandim is imádni fogja!!! :) (Na, ezt hallja meg Dani! Szerinte Alexandrát Alexnak kell becézni! A Szandi az olyan barbies! Pedig én tutira így fogom hívni! Már most imádom!)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Jajj de jó,van net! :D

Bufo!

Annyira szépek a fiúk!Nagyon szuper képek. :wink:

Éva!

Nagyon sajnálom,hogy ennyi sziklát gördít az utadba a sors,de annál boldogabb leszel,ha sikerül elgörgetned őket,majd meglátod. :wink:

Ági!

Egyszerűen szuper a babaszoba. :D Tényleg már csak 6 hét és meglesz Livi. :D

Titi!

Meddíg melózol még? Tényleg mentek nyaralni?

KOda!

Olyan régen írtál. :cry:

ERzsike!

Jó pihit Kecskeméten.Tessék lazítani is. :wink:

Jajj lányok,velem nem tom mi van.Voltam tegnap a szuper jó orvosomnál,aki teljesen megnyugtatott.Mindent meg tudok vele beszélni. :D Azt mondta,hogy nincs gond, a vérkép tökéletes,vizelet negatív,hüvelynyálkahártya tökéletes,és a méhnyálkahártya :roll: :idea: .Nos mondtam neki,hogy ez ugye védekezős hónap lenne,és a 11. napon voltam apával utoljára ,de én olyan terhesen érzem magam.Erre megvizsgált és a méhnyálkahártyám vaskosabb,mint múlt hónapban volt a 35. napon + teszt,majd - teszt után.Nagyokat kacsingatott,de azt mondta,ha nincs is baba,az legalább egyértelmű,hogy működök ahogy kell.Ő a hasfájásomat beágyazódásnak hiszi a nyálkahártyavastagság alapján.Hát nagyon nevetnék ha igaza lenne,mert ebben a hóban csak reggel voltunk együtt,azonnal felkeltem és ülőfürdő,és persze sosem volt pé-m a 18. nap előtt.És még csak a 22. napon tartok. :lol: Nem is tudom mit gondoljak.Minden esetre terhes tüneteim vannak,mérem a hőmet,amit a ciklus első felében nem tettem,úgyhogy nemtom mikor volt pé.Viszont ma 37,1-el keltem.Ha baba lesz,hát akkor eszméletlenül akar jönni.Megbeszéltük az allergiát is,elküldött egy kollégájához és azt mondta,csak bátran,nem lesz baj.Megbeszéltük azt is,hogy ha nincs baba még 1 hónapig próbálkozás,aztán ír clostit.Olyan boldog vagyok,mert én már tuti valami méhgyulladást gondoltam.Jajj ne haragudjatok,hogy ennyit írok magamról. :oops: Csak sajna mindíg van velem valami szélsőséges. :roll:

Puszi

Eszter
anubias
 
 


Drága Eszter! Mi beszéltünk ma, szóval drukkolok ezerrel csendben, halkan! Nem szeretném, ha többet csalódnál!
És nagyon örülök neki, hogy van netetek!

Lányok, ezt nézzétek!

Senki nem hiszi el, hogy csak az 5. hónapot kezdtem! :)

Kép

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Éva! Sajnos már kezdesz te is úgy járni, mint Eszter, hogy semmi nem tud megtörténni úgy, ahogy be van tervezve... A gombát nem tudják pár nap alatt megszűntetni? Vagy a Hsg-t csak a ciklus bizonyos napján lehet megcsinálni?
A nagylányaid nem tudnak vigyázni néha Balázskára? Gondolom egy hétvégére még nem mernéd itthon hagyni őket, de egy – egy estére se lehet őket otthon hagyni?

Ági! Éppen időben végeztetek, nem tudom hogy bírtad ilyen sokáig a folyamatos rámolást és felújítást. Azért most már pihenj is egy picit még mielőtt megszületik a baba.
Nagyon szép lett Lívi szobája, kezdettől fogva külön szobában fog aludni?
Én azt szeretném, ha nálunk igen, de most kezdek beparázni, hogy nem hallom meg a másik szobából ha van valami baj.
Már csak 40 nap... olyan gyorsan el fog telni.

Zsuzsa! Ha nem is lettél okosabb a nagy beszélgetéstől, valószínűleg azért már segített egy picit, hogy kiadhattad magadból a problémákat... A tesód nem megy el veletek nyaralni, mondtad, hogy pár éven belül már ő is szeretne babát, gyakorolhatna egy kicsit...
Nagyon édesek a ygerekek a képeken. A nyaralóban csináltátok?

Még egyszer meg szeretném neked köszönni a ruhákat, gondolatban már milliószor megtettem... A munkahelyre sajna nem lehet rövid vagy térdnadrágba menni, de azon kívül szinte mindig azt viselem. Ha nem kaptam volna tőled, fogalmam se lett volna, hogy létezik kismama rövidnadrág is...

Titi!
Akkor már tuti a név is???????????
Nagyon aranyos a pocakod, tényleg hihetetlen, hogy még csak az 5. hónap eleje...

Eszter!
Végre jó híreket is hozol nekünk! Nagyon – nagyon drukkolok neked! Mit beszéltetek meg a dokival, mikor csinálsz tesztet? ÉS ha van baba kell utro vagy azt végleg száműzted a gyógyszertáradból?

Nagyon senki nem akar reagálni a talis időpontra, pedig ha nem szedjük össze magunkat, akkor Ágit és Mesit már nem látjuk pocakosan!!!!!! Utána meg újszülöttel nem nagyon fognak tudni jönni...

Ahogy néztem a legtöbb OK 16-án van és akkor még Virág is itthon van, egyedül Juci nyaral.

A 23-24 meg Virágon kívül csak nekem nem jó, mi akkor megyünk nyaralni, de ha megegyezhetnénk a vasárnap kora délutánba, akkor úgy intézném, hogy hazérjünk addigra.

Nemsokára vége a munakidőnek, most jöttünk vissza ebédből, de itt rettenetes meleg van… Innen indulok a fodrászhoz és a párom már oda jön értem. Nem tudom mikor leszek legközelebb, olvasni gyors bizti bekukkantok a hétvégén is, de írásnyi időt nem tudom engedélyez-e majd a bátyám (vagyis biztos engedélyezne, csak ha oda akarok menni a gépéhez végig ott áll felettem, hogy mikor végzek már…).

Puszi mindenkinek
verzsike
 
 


Sziasztok!
A talis időpont nálam módosult. 16-a nem jó, csak a 17-e, vasárnap.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Nekem már csak 35 napom van a kiírt időpontig!
A rossz hír viszont az, hogy 2 napja eléggé görcsöl a hasam, lehet, hogy addig nem is bírom már ki.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Minden nap próbálok bejelentkezni napközben, de ma nem sikerült. Ahogy látom nem maradtam le sokmindenről.

Eszter
Dehogy baj hogy magadról írsz. Nagyon is érdekel mi a helyzet veled.
Örülök,, hogy a doki megint megnyugtatott és ismét jó hangulatban vagy.

Titi
Húha tényleg nagyot nőtt a pocakod, ha nem tudnám hányadik hétben vagy én is csodállkoznék mekkora. Nagyon csini vagy továbbra is.

Ági
Tényleg szép lett a szobátok. Nagyon jó a színe. A bababútor igazán csajos.
40 nap az szinte semmi.Most már próbálj meg pihenni is a hátralévő időben.

Jó éjszakát!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: