Új privát üzeneted érkezett!

Annamaminak még mindíg rossz a gépe????

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Megann! Hajrá kistesó, olyan édesen lelkesedsz már itt hónapok óta!

Mse képek leírhatatlanul szépek!

Csibb! Hajrá vizsgák, nem lehet semmi így gyerkőc mellett!

Róki! Nagyon megértem és átérzem a kimerültséged. Én is van, hogy közel járok a teljes kiakadáshoz, bár én meg olyan vagyok, aki soha nem ismerném be a vereséget. Egyedül Örs az, aki előtt vállalni merem, ha kiütnek a gyerekek fizikailag és lelkileg. Tényleg édesek, kedvesek, imádok őket, de néha ki kell szakadni mellőlük. Néhány hete bevezettük az „anyavisszaatársadalomba” programot, aminek keretében minden héten kapok legalább 3 (összefüggő) szabad órát, amikor magammal foglalkozom, vásárolok, olvasom, emberek közé megyek gyerekek nélkül. Nagyon jó!

Csikken! Édes a babád! Bocsi kismamik, de én most nem irigykedem! :oops:

Kép

Kép

Kép
bodza
 
 


Sziasztok!

Csikken!
Nagyon aranyos kép! Mindjárt én is rakok fel a mi legkisebbünkről. :)
Drukkok mennek az AFPhez!

Kuha!
Elég szörnyen hangzik a mai napotok, tényleg milyen szemétség, hogy gyerekkel nem engedik előre az embert, pláne ha látják, hogy elfogyott a cérna. :evil: Pihend ki magad.

And!
Drukkok Neked is a holnapi UHhoz! Jó lehetett az ausztriai kikapcsolódás nagyon!

Megann!
Sztem a Sugárban az általad is dícsért cipőboltban sikerült egy szupi kis strand-homokozószandit vennem Bendegúznak tök olcsón. Jó kis bolt tényleg!


Egyébként én még Bendegúzt is megdícsérem, nem csak akkor ha ügyes volt, hanem azt is mondom neki néha hogy csinos, vagy jól áll neki valami. Olyan édes, ahogy mondja ő is hogy "csinooos". És nem utolsósorban így rá lehet adni olyan ruhadarabokat is, amit ő esetleg nem akar felvenni (pl új szandi, mert ragaszkodott a másikhoz). Ha azt mondom neki, hogy de csinos!!, egyből felpróbálja. Kis hiú pasi. :lol:

Itt a mi legkisebbünk:
Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 

 
 

Sziasztok!

Úgy látszik ma (is) én vagyok az első!!

Tegnap este már nem volt erőm jönni, mert úgy kipurcantam, hogy csak na!!!


Márti!

Tök jó, hogy Te is már "ekkora" ficergőről számolsz be!! És köszi az uh-s képet!
Annyira jó olvasni Titeket!!

Róki!

Köszi a GYES összegét, nem is tudom, miért számítottam arra, hogy esetleg több egy picivel... :(
Így már értem ezt a kórházasdit, tehát azért valamennyit mégiscsak fizetni kell, ha nem a kijelölt kórházban szülök, és ráadásul a saját dokimnál szeretnék,nem???


Ayse!

Köszi neked is, hogy megnézted ezt a számlás dolgot. Ma délután legkésőbb úgyis kiderül a dolog.
Bár ez a plusz 40% nem nagyon tetszik. Bár szerintem mondta volna a csaj, hogy ne 25%-ot számoljak rá, amikor rákérdeztem, mert csak annyit válaszolt, hogy ez nettó ár.
NA, de mostár tényleg tök mindegy , délután úgyis kiderül!

Csibb!

Köszönjük Mse fotóit, nagyon-nagyon szépek (már megint)
Kisnyúl hasalása a széken, valami eszméletlen!!!! :) :) :)
Komolyan mondom, ez a nő még viszi valamire azzal a szerkentyűvel a kezében!!! Muszáj neki, mert ezek valami nagyon-nagyon profi fotók!!!

And!

Jó, hogy újra itt vagy!! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a barátnődéknél!
És igen-igen, kérünk képeket Esztiről!!!

Totka!
Bezázás:( :( :( :(

MIféle fogyi??? És miért is mész konkrétan a belgyógyászhoz??? TEssék csak az infókat kiteregetni!!!


Duda!

Érdekes, amit a dícséretről írsz.... Főleg, ha idegenek dícsérik utcán!!!
Megmondom őszintén, hogy engem egyáltalán nem zavar, sőt, kimondottan dagad a májam ilyenkor. :) :) :)

Bodza!

Jó, hogy Te is előkerültél!!! Mielőtt elutaztok, nem akarsz Te is néhány képet küldeni a szépséges Bodza - babákról???

Kép
kuha
 
 


Hi-hi! :D :D :D :D Most látom, hogy szinte mindenkinek szépen megköszöngettem valamit... :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha
 
 


Hello!

Dög meleg van ma :evil: :evil: miért is nem vagyok most valami tengerparton :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Bodza!

Aranyos vagy nagyon... :wink: :wink:

Bevallom hogy mostantól akár "bármi is történhet" kistesó ügyben....mert már nem védekezünk sehogy sem....sőt elkezdtem nézni megint a hőgörbémet :oops: (nem tehetek róla....olyan hülye "tudatosan" csinálunk mindent tipus vagyok :oops: :oops: ).....de azrét azt túlzás lenne kijelenteni hogy na akkor kistesóporjekt van... :oops: :oops: tekintve hogy férjem hol van..hol nincs... :? :? mostanában leginkább nincs :? :?
úgyhogy egyenlőre még nagyon az elején vagyunk....a szeplőtelen fogantatásban meg nem annyira hiszek :twisted: :twisted: .
Nagyon szeretném hogy mihamarabb sikerüljön....mert nem nagyon szeretnék megint egész nyáron nagy tehes lenni....
....de férj már ellendrukkerkedik..hogy úgyis Szűz jegyű lesz..mert ő olyat akar :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Na úgyhogy majd meglátjuk....egyelőre nem is mondjuk senkinek mert egyáltalán nem lenne inyemre ha lépten nyomon azzal szekiroznának hogy na van e már valami..... :evil: :evil: Léna sem egy hónap alatt jött össze, gondolom igy lesz ez most is....

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Márti!

Nagyon ari a kép :P

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Megann!

Jaj az szörnyű, mikor állandóan kérdezősködnek, ne is mond el másoknak.

(azért én drukkolok nagyon, hogy mihamarabb összejöjjön!!!
csak sajnálom, hogy most nem egyszerre leszünk várandóssak, sőt lehet velem olyan későn már senki sem lesz innen :( :( :(
Talán harmadikkal majd valaki :D )

Kész vagyok én is ettől a melegtől, Lívi sem akar aludni......... :evil:

Mea
mea
 
 


Megann!

Egyszer átmegyek hozzád a lányokkal egy napra, hogy ne már csak a netről ábrándozzál arról, milyen jó lenne két gyerekkel, hanem meg is tapasztald. :lol: Kiváncsi lennék hogy látogatásunk után is úgy gondolnád-e. :D

Komolyra fordítva a szót: ha ennyire bánod,hogy nincs tesó, miért nem álltok neki a gyártásnak most??? Egyébként meg nem tudhatod, hogy Léna milyen lenne most, ha lenne kistesója... Zsuzsa is egy könnyen kezelhető gyerek (volt) amíg nem volt Szilvi. De a terhesség miatt se tudtam annyira foglalkozni vele amennyire szerettem volna, egész egyszerűen nem volt rá energiám már a végére és ez is biztos rányomta a bélyegét a viselkedésére, most meg már van egy másik, pedig eddig csak ő volt. Szóval sose tudhatod, hogy reagálna. Persze az is lehet, hogy jól. De a másik amit nem tudhatsz, hogy milyen lesz a kicsi. Mert nem biztos hogy ő is olyan könnyű eset lenne mint Léna. És ha visszaolvasol itt a fórum elejére, hogy hogyan írtál akkor, nem gondoltad olyan könnyű menetnek őt akkor!


Bodza!

Jó hallani felőletek! Ez az anyavisszaatársadalomba NAGYON jól hangzik! Én is megpróbálom bevezetni! Mi egyelőre ott tartunk, hogy nekem a mai nap is pirosbetűs ünnepnek számít, mert elhatároztam, hogy nem csinálok SEMMIT. Zsuzsa anyunál van, nekem "csak" Szilvi maradt, akivel most éppen maratoni szopikat próbálok rendezni, mert nagyon megcsappant a tejem (annak eredményeképp hogy pár napig David etette cumisüvegből éjszakánként, ami isteni jó volt, de meg is lett a böjtje).


Kuha!

Borzasztó amit leírsz... és tényleg annyira elkeserítő, hogy eszükbe se jut előreengedni azt aki gyerekkel van. Pedig a földhivatalban ki van adva a parancs az őröknek, hogy a pocakosokat meg a gyerekeseket előretuszkolják a sorban, az ember gondolná, hogy az OEP is lehetne ilyen figyelmes...

Nem tudom, most hogy van pontosan az orvosválasztás, de Prüntyi azt írta, a terheseket kivették az új szabály alól. De mivel minket már nem érint a téma, én már nem követem a fejleményeket.


Megann:

Ja már látom mit írtál kistesóról! Akkor meg hajrá! :D

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Képzeljétek...

A felső szomszéd hibbant néni egyenesen besétált ma reggel a lakásba. Persze kopogott előtte, mert azért jólnevelt néni. :evil: Én épp anyaszült meztelenül ültem a konyhában Szilvivel együtt. Ez őt nem zavarta, végigbóklászta az egész lakást minket keresve (mert nemcsak vak, hanem süket is szegény...) mindezt csak azért hogy megkérjen minket hogy éjjel ne hallgassunk rádiót, mert nem tud tőle aludni. (Hogy meztelenül voltam nem zavarta őt, még segített is felvenni a köntösömet :roll: ) A dolog pikantériája, hogy mikor a lakás évekig üresen állt miután nagymamám meghalt, akkor is mondta nekünk, hogy kapcsoljuk már ki a rádiót, mert nem tud tőle aludni...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok!

Mea!
Ne aggódj, én se most tervezem a 3.-at, majd csak pár év múlva! :wink:
Jelen pillanatban nem lenne kapacitásom még egy gyerekre, sőt, kimondottan várom,hogy bölcsibe-oviba menjenek szeptembertől...... :oops: :oops:
Én azért már lassan 4 éve vagyok itthon, kicsit sok volt, jó lesz kimozdulni az állandó készenlétből.

Megann!
Itt is dög meleg van, alig várom,hogy holnap menjünk a telekre.
A hétvégén a gyerekszigetre akartunk menni, de ha marad ez az idő, én tuti nem mozdulok sehova!
Kistesóhoz halkan drukkolok :wink:

Évi!
Tegnapi napod :shock: :shock: :shock:
Jesszusom, de jó, hogy nekem minden a cég intéz! Csak be kell menni és aláírni egy papírt. Lassan nekem is intézni kell, augusztustól én is veszem ki a szabikat...

Márti!
Édi a pocaklakó nagyon :wink: :D
Én fiaim is hiúak, de nagyon, imádják, ha csinosak, szeretik a szép ruhákat. Mondjuk örülök is neki, egy fiúnál főleg jó, ha ad magára ha nagyobb lesz.

Bodza!
Éljen a Balcsi, hú de jó lesz nektek!
A buli is jól hangzik nagyon :wink:
Hát szerintem is ki kell a gyerekek nélkül mozdulni, én kb. 3 hónaposan 'passzoltam' le először a fiúkat, fejtem le tejet és így volt 4-5 szabad órám.

Most meg főleg szukségem van rá, hogy egy kicsit nélkülük legyek, mivel pl. ügyet intézni nagyon nem szeretek a két gyerekkel.
Ma ugye Gabi anyukájánál vannak, én reggel a kenguru gold-ban kezdtem, mert Leonnak alvópárna kellett, a régi tönkrement.
Utána benéztem a New Yorker-be, Gabinak vettem egy papucsot. Innen irány a piac, bevásároltam jóóóóó sok gyümit, zöldséget, elmentem a fodrászhoz, kicsit megigazította a frufrumat. Mellette van a kozmetikus, itt szempilla-szemöldök festés.
Hazadobtam a cuccokat, gyorsan kiteregettem, elindítottam még egy gép ruhát, leszaladtam ide egy közeli boltba Gabinak elmenős papucsot nézni, de nem volt semmi jó.....meg hoztam ebédet a kínaitól.
Még megyek a postára, boltba.
Hát ezt tuti nem tudnám elintézni úgy, hogy ráncigálom magam után a fiúkat........ :?
Így se pihenek fizikailag, csak idegileg frissülök fel nagyon, sokkal több türelmem van hozzájuk.

Hajni!
Milyen fogyi?????? Mit csinálsz a dokinál?????? :shock: :shock: :shock:
Beázás :evil: :evil: :evil:

Mse!
Képek nagyon szuperek, Nyuszi a fellépőn :lol: :lol: :lol:

Csibb!
Hátha meglesz az a kettes, csak tessék bizakodni!! :P

Csikken!
Te babód is nagyon cuki :D

Zsuzsa!
Azta, de szépek a lányok!!!!!!
Anna szerintem kiköpött Karcsi, Julcsi meg tiszta Te! :wink: :D
Ja és az ágyat persze, hogy én vittem le, felvettem a derékszorítómat, de így is irtó nehéz volt. :?

Duda!
Jó hallani felőletek is, Nati nagyon szép, az első kép tetszik a legjobban :D
Hú, na én ezért nem merem még egy éjszakára se bevenni Nolcsit magunk közé, félek, hogy ottragad....
Most 1-2 hete megint sírdogál éjszaka.... :?

Na mindjárt töltök képeket is :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


bőrgyógyász, oltás, uh, nőgyógyász kipipálva.
embert kinyúvasztom egyszer, egy órával később ért oda a klinikára, mint megbeszéltük, kénytelen voltam az Esztivel bemenni az uh-ra. szegény elkezdett sírni, mert azt hitte bántanak, mindig úgy megvéd :)
7 cm-es a Kistesó, nyaki redő normális :) sajnos nem láttam, hogy mozog, vagy mit csinál, mert olyan kis vacak helységbe hívtak be, ahol csak a doki látta, mert szabin volt, akihez bejelentkeztem, de mindegy. jövő héten megyek egy magándokihoz uh-ra, mert sajnos a klinikában nem bízom ebből a szempontból. még a 18 heteset is le akarom kontrolláltatni.
majd a képet megpróbálom lefotózni, mert nem működik a szkenner.

olyan aranyosak vagytok, hogy hiányoltok, meg képet kértek ! :)
m ostanában csak videó készült Esztiről, de azt én még mindig nem tudom hogyan kell feltenni :(

ma egyébként nagyon veszélyesen hülye terhesként jártam a várost, tiszta ideges voltam. bele is gurultam egy vonóhorogba, amikoör épp kerestem az Esztinek valami kekszet, hogy ne sírjon.
most alszik, én is ledőlök egy kicsit, mert szétmegy a fejem.

senkinek nincs ilyen övterelője, akkor veszek egyet...

Márti, neked hogy van a hányingered? nekem sokkal jobb, van,. hogy nem is érzem. az álomkór is kezd rendeződni, de még nem az igazi. Bendegúz mit szól a tesóhoz? tudja már?
Eszti tegnap énekelt a pocakomnak, olyan édes volt.

Hajni, hajrá ;)

KépKép
KépKép
and
 
 


And! Övterelő helyett nekem mindkét pocakosságnál bejött, hogy egyszerűen ráültem a biztonsági övre. Mielőtt beülsz, becsatolod az övet, ami a pocakod felé menne, arra ráülsz, a ferde részbe pedig belebújsz. Ez így érthető? Nekem bejött, és a rendőr sógorom szerint nem szabálytalan.

Kép

Kép

Kép
bodza
 
 


And!
De jó, hogy minden OK volt az UHon, csak kár hogy nem tudtad Te is nézni. Mivel nekem mindig hétvégén van az UH, ha hazamegyünk Keszthelyre (nagyon jó ismerős a doki), így Laci is bejön mindig velem, és most is felvette videóra a kisdigigéppel az egészet, olyan jó visszanézni. Bendegúzról is van pár ilyen.

Amúgy köszi, én tök jól vagyok, igazi hányingerem nekem nem is volt, csak olyan kaja nem kívánás, de már az is elmúlt, és olyan jókat eszem. :roll: :) Mostanában még inkább kívánom a meleg ételt, főleg a jó ízes, fűszeres kajákat, mint eddig. Viszont még mindig nem látszik szinte semmi has. Na, jó pucéran azért valami igen. :lol:

Vonóhorog :evil: .

Egyébként ma igen hülye nyomi idő van, biztos azt is érzed te is, nekem sincs vérnyomásom, muszáj volt kávét innom, különben elaludnék. Most meg megyünk a játszóra mindjárt, ott meg ébren kell lenni! :lol:

Amúgy Bendegúz nem tudja még, most már majd lassan elkezdem mondogatni neki, kíváncsi vagyok mit szól, hogy reagál. De aranyos lehet Eszti. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Eddig nem működött a net :evil: :evil: :evil:

Na akkor a képek :wink:

Maja és a fiúk füdrés közben :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Reggeli répaevés, még pizsiben
Kép

Kép

Rágjuk-rágjuk
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Közös ebéd
Kép
Kép

Réka és Nolcsi a hintaágyban sorozat
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Róki!

Hú, nagyon gáz a szomszéd néni :shock: :shock:
Ahol régebben laktunk, ott is volt egy hasonló néni...
Mondjuk ő legalább csöngetett, Gabi nyitott ajtót. Mondta neki, hogy a kádban vagyok, de a nénit nem hatotta meg, bejött a fürdőbe, feltartózhatatlanul, én meg a kádban ültem........
Valami csokit hozott ajándékba.
Ja és nálunk a gázóra kattogott, amitől nem tudott aludni, de akkor is, amikor le volt szerelve a felújítás miatt..........

And!
De jó, hogy minden oké :D
Én nem is mondom, hogy soha nem csatolom be az övet, terhesen meg pláne nem csatoltam be..... :( :( :( Tudom, hogy nem jó, de mindig is rosszul voltam tőle, úgy nem bírok vezetni :?

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Bocsi, hogy nem reagálok...

Lilinek tüdőgyuszija van :(:(:(:(:(:(:(:(:(
Jobb oldali és eléggé kiterjedt. :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Szerepés ugrott, szegény már egy csomót sírt.

Andris meg volt kergülve. a boltban egy baromi nagyot belémarapott, pont, amikor a közértesnő egy ajándéknápolyit nyújtott neki. Szóval kapott egy kis jutalmat, mivel kékre harapott... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ayse
 
 


Ayse!

Ez rettenetes :( :( :( :( :( :(
Szegény szegény Lilike :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Hogy lehet összeszedni ilyen időben tüdőgyulladást?????????nem is értem....vagy egy másik gyulladás huzodott le???????
Szeégnykém....... :cry: :cry: :cry:
Mielőbbi jobbulást neki :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Barbi!

Jaj de szuperek a képek.... :P :P
Nagyon helyesek a fiúk na meg Majácska is :P Látom ő sem egy husis alkat :roll: :roll:
A "szerelmespár" meg nagyon cuki, irtó helyesek együtt :P :P

Én sem kötöttem be magam sosem..pláne nem terhesen...féltem hogy többet ártanék vele ha gond lenne :roll: :roll:

And!

Uh képet is kapunk majd????
Kajálással hogy állsz???Kilók?? :oops:

Rókica!

Öreg néni nyilván valóan kattant egy cseppet :roll: :lol:
Még jó hogy nem raktad ki a szűrét :roll: :roll:

Amúgy meg szivesen látlak bármikor titeket :wink: , csak az a gond hogy hiába a játszótér meg a minden...képtelenség Lénával itthon ülni...
Muszáj vagyok kimozdulni vele egy nap legalább 2 szer...mert egyébként megőrülök vele.
És persze természetesen igazad van...nem láthattuk előre hogy Léna milyen lesz..és igen, az idő megszépit mindent....nyilván vele is vannak/voltak problémák....csak ismerve sok kisgyereket még mindig úgy érzem hogy egy árnyalattal könnyebb eset mint az átlag....de csak egy árnyalattal :wink: :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Azt mondta a doktornő, hogy ezer %, hogy baktérium, az oviban sok a lázas, köhögős. Pluszban Lilinek érzékeny a tüdeje, ami másnak megáll a hörgőnél, az neki lejebb csúszik :(:(:(:(:(

ayse
 
 


Ayse

Jajj, Istenem, szegény Lili, jobbulást kívánunk neki!!!!
Szegénykém... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Barbi!

Nagyon jók lettek a képek a gyerkőcökről. Két pasi + Maja fürcsije: :D :D :D :D :D :D haláli!!!

GYes-t ugye tudod/tudjátok, hogy időben meg kell igényelni, mert csak két hónapra visszamenőleg utalnak... :? :? :? :?

Róki!
Anyám, nem semmi ez a szomszéd... És konkrétan mit mondtál neki???
Én lehet, hogy elküldtem volna, ha ott állok egy szál semmiben, akármennyire is szenilis szegénykém...

And!
Vonóhorog... :? :? :? :? Vigyázz ám magatokra!!!


Én ma megjártam a némettanárt...
Nekem nagyon szimpi a csaj, igaz, azt hittem, hogy egy picit idősebb. Talán ha néhány évvel lehet idősebb nálam....
Viszont elég jónak tűnik, bár soha nem jártam még magántanárnál, így nincs viszonyítási alapom...
Ár szempontjából sem rossz, mivel nem kérek számlát, így 1.600 Ft / 60 perc.
90 perces órákat fogok venni, így lesz 2.400/alkalom.
Ja, és legnagyobb megdöbbenésemre azt mondta, hogy szerinte halál jól nyomom a németet... Saját bevallása szerint arra számított, hogy ott fogok majd makogni.
Tényleg én is úgy érzem, hogy tök jól ment, mindent megértettem, és mindenre tudtam hosszú, kimerítő válaszokat adni.
Ami gáz, és ezt én is éreztem, hogy nem tudok szó szerint úgy beszélgetni, mint ahogy magyarul beszélgetünk... Szóval értitek, hogy mit akarok mondani, nem úgy beszélgettünk, mintha magyarul folyna, hanem mindig valahogy úgy jött ki, hogy kérdezett valamit, és akkor tudtam válaszolni.
Hát, remélem, azért alakul majd még a dolog.

Kép
kuha
 
 


Aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok, hogy hátha meglesz, de ez 1000%, biztos, hogy bukta, mert ez a vizsga 4 részből áll, és mind a 4 résznek legalább 2-esnek kell lennie, és az egyik részhez hozzá sem kezdtem, tehát az tuti nem lett 2-es, úgyhogy bukás. még akkor is, ha a másik 3 részt mondjuk 5-ösre megírtam volna...
de ez a veszély nem fenyeget! :lol:

Ma elég húzós napunk volt, voltunk válogatáson Fannival, meg még pár ismerős gyerekkel, Pampers reklámhoz keresnek totyogókat, meg mászó gyerkőcöket. viszont, hogy igazán izgalmas legyen a dolog, elhatároztuk, hogy nem bumlizunk be a belvárosba kocsival, hanem a 7-es busz végállomásánál találkozunk, és bkv-zunk!!! :shock: nahát mondanom sem kell, remek ötlet volt... :shock: :shock: :oops: :oops:
négy babakocsi egy buszon!!! :shock: és csak egy olyan ajtó van, ahol elfér a babakocsi, viszont csak két kocsi fér el a babakocsiknak szánt helyen. úgyhogy beljebb kellett mennünk, viszont leszállásnál az út a jó ajtóig nyilván tömve volt, úgyhogy nem volt egyszerű....
a fotózás-videózás jó volt, a srácok nagyon élvezték, mert játszani kellett és közben csinálták. hazafelé benéztünk két turkálóba is, az elsőnél szerencsém volt, mert Fanni ahogy beléptünk, rögtön elaludt, aztán ebéd, és voltunk olyan merészek, hogy a másikkal is megpróbálkoztunk... hát ezt nem kellett volna... :roll: azt már nem nagyon bírták, úgyhogy haza is indultunk.
hazafele viszont nagyon felhúztam magam, mert egyrészt senki mégcsak meg sem próbált segíteni a le és felszállásnál, de ráadásul a buszvezető rámcsukta az ajtót miközben próbáltam levonszolni a babakocsiban ülő gyerekem, és nemhogy elnézést kért volna, de röhögött... :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:
hát az én agyamat eléggé elöntötte a vörös köd!!!!

bevallom most utaztam először bkv-n gyerekkel és babakocsival :oops: :oops: , de ez szörnyűűű. tudom, hogy ez nagyon furcsán hangzik, főleg annak, aki ezt rendszeresen csinálja, de tényleg őszinte részvétem... inkább fizetem a parkolódíjat! :evil: :evil:
én tudom, hogy nagyon elkényelmesedtem, hogy autóval járok, de ez szerintem borzasztó!!! én nem is tudom, hogy tudnak kismamák programokat szervezni maguknak... eddig nem értettem, hogy hogy lehet egy kismama depressziós, mert én annyira élvezem ezt az egészet, de most kicsit megértettem... :oops: ezt a tortúrát 100-szor meggondolja az ember, mire elindul, úgyhogy vagy otthon marad, vagy maradnak a helyi lehetőségek, ha vannak...

na muszáj volt kiírnom magamból... :oops:

Barbi
jaj, de jó képek!!! Majácska a fiúkkal!!! :lol: :lol:

Kuha
ügyintézés dettó!!! :evil: :evil: :evil:
ez tényleg bunkóország!!!

And
de jó, hogy jelentkeztél!!! én rólad is szívesen látnék egy-két fotót!!! :oops: :oops:

Róki
szomszéd :twisted: :twisted:

Ayse
Jobbulást Lilinek!!! szegényke, hogy nem szerepelhet!! :cry:

Fanni ma du. belázasodott 38 felett volt, lehet, hogy az oltás...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Lili amúgy tök jól van, van étvágya is van, szinte még gondolkodtam rajta, hogy lemondom a doktornőt, úgyis csak egy vírus lesz. De jó, hogy nem tettem!!!!!
Szegény többször sírt, mivel évek óta készül rá, hogy színpadon táncolhat. De megígértem neki, hogy még sokszor táncolhat. És azt is, hogy jól kisírja magát, bár azt le kellett állítanom, mert már nagyon beleélte magát a fájdalomba (igaziból most tennék egy ilyet :lol: , ha nem sajnálnám annyira). Azt mondta, hogy ez élete legrosszabb napja... És a tanárnő is mondta, hogy nagyon sajnálja, mert számított Lilire, mert olyan ügyes :).
Hát így jártunk.... :( :(

Andris egy nagyot zokogott a doktornénitől, majdnem hányt, annyira nem akarta elhinni, hogy ez igaz lehet, ami vele történik, mármint, hogy találkoznia kell vele - valóban öklendezett. Viszont azt megértette, hogy a fonendoszkóp alatt csöndben legyen, sőt a nyelvét is kiöltötte és mondta, hogy eeeeeeeee.
:shock: :shock: :shock:

ayse
 
 


És köszönjük a jobbuláskívánásokat!

ayse
 
 


Jó reggelt!

Csibb!

Mi van Fannival???

Ayse!

Lili???

Mi:
Képzeljétek Lénának is beindult a beszélőkéje :P , tökre próbál minden mondani utánam...sőt hatalmas meglepetéseket okoz...
Kint vagyunk a kerben..és csak úgy ukmukfukk közli hogy MISI :shock: :shock: ez a szomszéd pasi...aki épp a garázsban zümmögött valami csiszológéppel..mellesleg Léna imádja a pasit :oops:

Most reggel meg csinálom a haját :wink: mondja hogy:apa...én meg mondom hogy:igen bement az irodába dolgozni....erre ő:Zsuzsi :shock: :shock: ez férj titkárnője.... :P :P :P :P

Szóval nagyon megügyesedett....bár tegnap este már vonyitottam...mert még el sem nézhettem más felé...mert abban a pillanatban elkezdte fennhangon kiabálni hogy :anya,anya,anya...... :? :? komolyan úgy mintha süket lennék.. :? :? :? :? :?
Már nagyon matt ideg voltam hogy szó szerint egész nap csak őt kellett néznem :twisted: :twisted: :twisted:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Megann
Köszi kérdésed, de. is volt egy kis láza, de teljesen jó kedve van, mint mindig. Panadolozunk.
Léna nagyon kis ügyes!!! Csak így tovább!!!

Mske írja az smseket, és nagyon jól érzi magát, azt mondja, jók a tészták és a pasik!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Sziasztok!

Tegnap este írtam jó sokat, és nem elszállt!!! :evil: Fú, nagyon mérges voltam, és nem volt kedvem újraírni, mert a szemem annyira száraz volt, a hülye műkönnyet meg nem találtam! :?

Tegnap voltunk a 10 hetes Martin babát meglátogatni, olyan édi-bédi volt, fogtam vagy fél órát!!!!!!!!Pannát nagyon nem érdekelte, ő "lopott"egy tlecsit, és azzal elvolt.utánna meg bádogos, tetőszigetelőt intéztem

ma meg sütjük Pannával a palikat(fel kellett ültetnem a konyhapultra, hogy Ő kavarja a tésztát :D ), és tudjátok ki hívott???
Manka!!! :D :D :shock: Annyira meglepődtem, vagy 40 percet beszélgettünk!Olyan jó volt!

Ayse:
veletek is mindíg történik valami rondaság! :cry: Jobbulást Lilinek, és ápolgassátok a lelkét is!
Barbi:
az utolsó kép annyira idill, símán meg lehetne festeni!!! :D
Rokica:
ölég érdekes szomszédod van!!!! :shock: :shock: :lol:
Csibi:
tömegközlekedés: :cry: :cry: :cry:


Kuha, Barbi:
majd ha lefogytam (v.legalábbis elindulnak rólam a kilók)elárulom mit csináltunk/tam, mert ha mégse nehogy pofára essek!

Megann.
Éljen Léna beszélőkéje!!!! :P Panna olyan, mint egy kismajom, Ő mindent utánot:a mozdulataimat, szavaimat, gesztusaimat :shock: , és ha véletlenül csúnyábban beszélnék a kelleténél, egyből vérszemet kap, és azt utánnozza! :oops: észnél kell lennem nagyon!


csóközön, szép napot mindenkinek!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Ayse!

Lilinek mi is jobbulást kívánunk!!!

Roki!

Nem semmi a szomszéd nő :D vagy :(

Megann!

Hajrá Léna beszéde! :wink:

Barbi!

Húúúú nem smemi, Te olyan jó kis progikat csinálsz mindig a gyerekekne, nagyon szupi mami vagy! :wink:

Lívi tegnap nem audt egyáltalán, este 7-kor már aludt, de reggel 1/2 5-kor kelt, annyira álmos vagyok.
most meg 10-től alszik és még nem kel.

Megyek is pihizni!

Puszi mindenkinek, szép napot!

Mea
mea
 
 


Köszönjük a jobbuláskívánásokat!

Lili szerencsére jól van, tök jól játszik, nem is akar feküdni, láza meg csak tegnap este volt, az is 37,8. Éjszaka se volt annyira durva a köhögés.
Arra gondoltam, hogy lehet, hogy Rokica Zsuzsájának is ilyesmi tüdőgyuszija lehetett, csak nem vették időben észra, csak amikor már elfajult...

Megann!
Pár hét és visszasírod azt az időt, amikor Léna még nem beszélt. Onnen kezdve nem csak nézned kell őt, hanem hallgatnod is! D Én már csak tudom miről beszélek!!! :lol:

ayse
 
 


Andris pakolászik a játékosládájában, kezébe akad egy rég nem látott icipici maci.
- Sziaaaaa! - mondja neki és megpuszilja. :D

ayse
 
 


Ayse!

Kezdem elhinni hogy nem beszélsz a levegőbe :oops: :lol: :shock: :roll: :twisted: :twisted:

Figyi...és azért a lázon kivül volt más tünete is Lilinek ugye???
Mármint Léna egy napos láza nem lehet/lehetett tüdőgyulladás......
meg sem vizsgálata a doki :roll: :roll: :roll:

Andris:édes nagyon
Lénának is van egy iciripiciri Hello Kitty-je..akkora mint egy kinderfigura...és imádja...eteti, itatja, hordozza magával, puszilgatja, simogatja :P :P :P ...sokszor jön velünk....Léna zsebébe...ezrét csak Zsebcicának hivom :P :P :P :P
Tegnap eltűnt egy pár órára..teljesen ideges lettem hogy hova tűnt :lol: :lol: de aztán megkerült....

8) M.

Kép

Kép
megann
 
 


Ja mégegy......

Ma volt a kertészünk és jött a barátnője is..huszonévesek mindketten...
Léna persze egyből rányomult a kertészcsajra..és hintáznia, csúszdáznia kellett vele......miközben én a frankfurti levesemet csináltam...

Még szerencse hogy ilyen kedvesek voltak...

Ja és voltunk délelőtt babás foglalkozáson is a művházban...öröm volt nézni hogy Léna milyen jól érezte magát a sajátjai között.... :roll: :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Mea!

Livi alvása nagyon durva....
:shock: :shock: :shock:
Én már összeszakadtam volna :lol: :lol: :lol:
Livi fog menni bölcsibe ősszel??????

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Megann!
Lili köhög, elég mélyrőljövően :(:(:(
De két napig csak este köhögött, nem is tulajdonítottam jelentőséget neki, illetve azt gondoltuk, hogy nála is kezdődik az allergiaszezon, mint a férjemnél :?

Valamint magátólgyógyuló egynapos tüdőgyuszi nem igen hiszem, hogy van...

ayse
 
 


Ayse
Nagyon sajnálom, hogy Lile beteg lett. Gondolom mennyire várta már ezt a szereplést. Mielőbbi jobbulást neki.

Csibb
Fanninak is mielőbbi jobbulást kívánok.
A BKV-val utazó kismamák előtt én is kalapot emelek. Mivel Brigi imádja a buszokat és ezen kívűl valamennyi járművet, többször is bemegyünk Pestre busszal. De már a felszállásnál megbánom. Csak néznek az emberre, csóválják a fejüket, hogy mikor szállok már végre fel, de nem segítenének és persze teszik a megjegyzéseket. A legtöbbször megmondom nekik a magamét, így legalább hamarabb kimegy belőlem a méreg. Szörnyű mennyire nem törődnek egymással az emberek.
De ez a sofőr, ez már tényleg sokkkkkkkkkkkkkkkkk :evil:

Barbi
Nagyon jók a képek, a gyerekek édesek. A szerelmespár tényleg nem semmi. Ez már NAGY SZERELEM. Répaevés :D

And
Jó felőletek is hallani. Én is Golfot vezettem terhesen, és a rendes biztonsági öv alsó részét a pocak alá tudtam húzni, így egyáltalán nem zavart. De a Nagy Lajos király útján a bababoltban (nem jut eszembe a neve) kölcsönözni is lehet ingyen. Amikor átveszed fizetsz érte és ha visszaviszed levásárolhatod az árát.

Annyira imádom amikor Brigi is eljátszik ezekkel a kis állatokkal. Múlt héten kapott a barátnőméktől egy FP-os Noé bárkáját. Imádja. Noéval és valamelyik állattal megy általában aludni. Ha elindulunk itthonról visszük a kutyusos táskát, benne mindenféle picit állattal (zsiráf, tigris, viziló, stb.) :D

Kép
Kép
maresz
 
 


Sziasztok!

Szomszéd néninek nem mondtam semmit. Igazából amiatt sem, mert tényleg gyerekkorom óta ismer engem, mikor kicsi voltam, mindennap itt voltam ebben a lakásban a nagyszüleimmel, és ő már akkor is itt lakott és mindig mentem fel hozzá játszani a papagájával. Nagyon aranyos néni, csak hát most már öreg, és kezdenek furcsa dolgai lenni. Mint pl ez a besétálás meg a rádióhallucinációk. :roll: Szóval nem küldtem el sehova, nem vagyok ilyen harcias amúgy sem. Meghallgattam szépen, megmutattam, hogy nálunk nincs is rádió és különben is éjjel aludni szoktunk, de látszott rajta, hogy az ilyen racionális érvek nem jutnak el az agyáig, hiszen már akkor is reklamálta a rádiót mikor a lakás tök üresen állt évekig miután a nagyszüleim meghaltak. És hát az évekkel ezelőtt volt. Ha azóta is hallja a rádiót, akkor hiába mondom neki, hogy itt nincs.


Megann:

Jaja, én is ilyen nyüzsgős vagyok, nem tudok megülni a fenekemen itthon. Azért is viseltem olyan nehezen a terhesség végét meg most a kétgyerekesség elejét, mert nagyon macerás minden kimozdulás. Nemrég azért is zuhantam magamba, mert a játszótérre se volt erőm/energiám/kedvem kimenni, mivel vagy Szilvi rajtam lóg a kenguruban (ami a fájós hátamnak most nem tesz túl jót) és Zsuzsa ül a babakocsiban, vagy Szilvi a babakocsiban és Zsuzsa a testvérfellépőn, de akkor is emelgetni kell és ha gondol egyet, lelép róla és akkor kergethetem, szóval még nem igazán megbízható babakocsi nélkül. Arról nem is beszélve ha Szilvinek éppen olyanja van, végigüvölti az egész programot. Kézben nem tarthatom végig, mert Zsuzsa is már mászik a nagy csúszda tetejére meg mindenhova, szóval életveszélyes megmozdulásai vannak és állandóan ott kell lenni a nyomában. És egész egyszerűen nem volt energiám az egészhez, hogy kicuccolni odáig (pedig 10 perc séta) és aztán ott rohangálni Zsuzsa után meg vissza a babakocsihoz és reménykedni hogy Szilvi csöndben marad. Pedig azelőtt naponta kétszer is mentünk.

A piaccal meg a bevásárlásokkal hasonló gondjaim vannak. Mivel én végzem őket, és általában a két gyerekkel együtt. Jelenleg sehogy se jó, még a Tesco illetve hasonló hipermarketek a legbiztonságosabbak, ott Zsuzsa a bevásárlókocsi gyerekülésén ül, Szilvi meg az autósülésében kitámasztva a bevásárlókocsin, így mindkettő biztonságban van. De ha a piacra megyünk, megint az van, hogy vagy Szilvit cipelem magamon, vagy Zsuzsa bóklászik szabadon, és ez egy elég forgalmas környék ahhoz hogy ezt nyugodt szívvel megengedjem. És akkor még mindig lehet hogy Szilvi végigüvölti az egészet és akkor néznek rám, jobb esetben együttérzően, rosszabb esetben szemrehányóan, hogy milyen anya vagyok...

Szóval ilyen "apróságok" miatt mondom, hogy jobb a nagyobb korkülönbség, amikor a nagyobb már megbízhatóbb minden szempontból. Ha most kiborít Léna azzal hogy igényli a figyelmedet, képzeld milyen lenne ha még kevesebbet tudnál neki szentelni, mert ott a pici, akinek még esélyed sincs elmagyarázni, várjon egy kicsit.

Egy szó mint száz, ha most esel teherbe, akkor Léna már elég nagy lesz ahhoz hogy az ilyen fent említett problémák már ne létezzenek, és ráadásul közösségbe is fog járni, tehát a nap egy részében legalább tehermentesítve leszel, nem kell kettőfelé szakadni.

Lesz a két gyereknek külön szobája? Mert most én azon is agyalok, hogy talán ha külön szobába tudnám rakni őket, aminek mondjuk záródnak az ajtajai, akkor talán kevesebb gond lenne. Persze ez csak amolyan spekuláció, mivel itt tuti egy szobában fognak landolni egyszer.


Bodza!

Nálatok ugye egy légtérben van a két gyerek? Az altatásokat hogyan csinálod? Nem ébred fel Saci ha Kristóf sír? Illetve fordítva? Tipikus felállás nálunk, hogy Szilvit altatni kéne, de nem tudom, mert Zsuzsa ott van a sarkamban és zajong, ezzel felébreszti Szilvit, aki emiatt elkezd üvölteni, akkor Zsuzsa is elkezd üvölteni, hogy már hatodszor hagyom ott őt mert megyek be Szilvihez visszanyomni a cumit vagy megpróbálni megnyugtatni... és kialakul egy jó kis ördögi kör, amiben jó esetben meg tudom őrizni a nyugalmamat, de ha én is fáradt és kialvatlan vagyok, akkor kiborulok velük együtt.

Ilyenkor olyan kudarcérzésem van, hogy micsoda egy csőd anya vagyok hogy még ilyen alapvető szinten se tudom ellátni a két gyerekemet, hogy a háztartásról ne is beszéljünk.


Ayse:

Jobbulást Lilinek!!! Az a tüdőgyuszi ami Zsuzsának volt TELJESEN tünetmentes volt. (Kivéve persze a hetekig nem múló magas lázat és laborértékeit...) Ő nem köhögött és a tüdejében se hallott senki semmit, pedig 12 nap alatt a kórházban naponta többször meghallgatták. Csak a röntgen mutatta ki. Igazából szerintem az történt vele, hogy mikor már megvolt az a jó kemény fülgyulladása, de nem volt hajlandó bevenni a gyógyszerét, volt olyan hogy megpróbáltuk belekényszeríteni és félrenyelte a folyadékot. :( Irtózatosan köhögött tőle, szerintem akkor tüdőzött le valamit. De lehet hogy tök hülyeséget beszélek, csak emlékszem hogy már akkor amikor történt ez villant belém, hogy uramatyám még csak az kéne hogy a tüdejére menjen a félrenyelt gyógyszer és tüdőgyulladása legyen...


Csibb:

Ilyeneken én is ölre tudnék menni!!! Kár hogy nincs mód és lehetőség az ilyen vezetőket feljelenteni valahol! :evil:


TALIS CSAJOK!

Valaki nálunk hagyott egy piros autót. Nem ismerős?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Megann!

Nincs bölcsi itt Nagyamroson :(
Úgy-hogy csak ovis lesz Lívi, de azért kibírjuk :)
Nem nehéz vele, tényleg alig van gond, csak néha ez a nemalvás ez kemény.
De most megoldottam én is a takarítást, egy kedves barátnőm bevállalja heti 1x.
Így ezzel is kevesebb a dolgom, mert elég nehéz rendben tartani ezt a kétszintes házat egyedül, férj ugye bent semmi :evil:
Most már kint sem, úgy hogy leállt minden újjítás, mert most már dolgozik+a műhelyet építi.

Szóval letojom már mennyibe kerül, de most már hívtam embereket és csinálják meg,
Elegem van az 5 éves építkezésből, úgy hogy nem érdekel hogy többe lesz így!!!

Kicsit besokkaltam amúgy is már indentől.
Sok volt ez gyerkőc mellett nekem, szerintem páromnak is.
És még igye nincsen vége....
Amúgy sem vagyunk mostanság a helyzet magaslatán.... :roll:
Na mindegy....majd csak jobb lesz lassan.

Szóval mindenhol zajlik az élet!

Rokica!

Én ezért kizártnak tartottam, hogy két ilyen picim legyen.
Amúgy is nehezen viseltem Lívivel is az első EGY évet!
A bezártságot, hogy nem vagyok szabad már, most nagyon sok lett volna egy második gyerek, és én ezt be is vallom mindenkinek.
Magamnak nem szülök még egyet az tuti!!!!!!!!
És mivel férj úgy néz ki nem fog változni munka terén(nem is várom el) ezért várok, hátha lesz úgy igazán kedvem még egyhez!
Ha érzem majd, hogy kellene akkor leszek csak benne másodikban.

Bocsi, Csajok de most ez így kikívánkozott belőlem.

Szép estét!

(azért ne aggódjatok, jól vagyok igyekszem pozitívan látni a dolgokat.......)

Mea
mea
 
 


Sziasztok :)

Barbapapa, nagyon édesek együtt a gyerekek :)

Meg a kis pocilakók képei is.

Én úgy be vagyok parázva a AFP miatt.
Ezt ugye 16 hetesen kell csinálni és én tegnap voltam. 17+1 napnál. Jövő héten meglesz már az eredmény.

Ayse, szegény Lili :(

Ha minden igaz akkor kedden átvehetem az új autómat. Egy Suzuki Swiftet :) Újat. Már úgy várom.

Szóval Mea, akkor lehet a tali már bármikor. (Kiv 22-23-24, akkor nyaralunk)
Egyébként én teljesen elfogadom a véleményedet a gyerekvállalásról. Tényleg csak akkor érdemes vállalni a tesót ha AKAROD is! Biztos eljön ennek is az ideje, ha meg nem nem.

Sziasztok: Kriszti

(And, jó volt hallani rólad, és grat a jó eredményhez:) )

KépKép
Kép
csikken
 
 


Rókica, annyira átérzem, amit irsz. Meg persze át is élem néha, bár bizonyos szempontból nekem könnyebb.
Egyrészt nem járok velük vásárolni, meg tudjuk oldani nélkülük is. Másrészt játszótér helyett a kertbe járunk ki, ami ugye csak pár lépés, bármikor vissza lehet vonulni, ha nem tetszik valamelyiküknek.
Harmadrészt Anna tényleg egy nyugodt baba. Julcsi pedig jól alkalmazkodik a helyzethez, általában.

Mindezzel együtt ma épp rád gondoltam, mert elég rossz esténk volt. Julcsi is nyűgös volt, Anna pedig egész este sirt, sem a masszázs, sem a fürdés nem volt jó neki, és aztán hosszan kellett ringatnom,mire elaludt, pedig már újra magától szokott elaludni.
Szerencsére egy nagyon jó hangulatú nap után történt mindez, igy nem borultam ki annyira. Holnap este meg jön Karcsi, a felmentő sereg, végre 10 nap távollét után.

Ma találkoztam a volt legjobb barátnőmmel, aki nagyon megharagudott rám kábé három éve, és azóta nem beszéltünk egymással. Úgy örülök.
Délután meg itt volt a bébiszitter, Annát egy órára hagytam vele, persze sirva fogadott, ő sokkal anyásabb, mint Julcsi volt. Julcsival viszont úgy játszik, hogy még nekem is szórakoztató, ha nem lenne rá szükségem, akkor is felvenném fejlesztőpedagógusnak, vagy szinésznek, szuper, nagyon kedves lány, óvónéni. És csak 450 forint/óra.

Együttalvás: Anna ágyát most fogom visszatenni Julcsi szobájába, kiváncsi vagyok, mi lesz, mert mindketten ébrednek éjjel, Julcsi 1-2szer, Anna 2-3szor.

Ez a Bodzaféle Anyavisszaatársadalomba projekt nekem is nagyon tetszik, bevezetjük. Bár én elég jól birom a társadalom nélkül :wink: Aki fontos a társadalomból, azzal beszélek, levelezek, eljön hozzánk, a többi meg nem olyan fontos. De ehhez hozzátartozik, hogy én már egyetemista korom óta arra vágyom, hogy gyerekem legyen, jó sokára teljesült be ez a vágy. És végre nem egy olyan vágy, ami a megvalósulásakor elveszti a varázsát, hanem pont olyan jó, mint amilyennek gondoltam.

Ja, és szivesen látunk ám megint Monoron, ha mehetnéked van a lányokkal. Nemsokára megint facérkodni fogok, mert karcsi megy vissza a korábban lerobbant autóért.

Márti, aranyos a babácska :)

Mea, sajnálom, hogy rosszabb napok járnak felétek, remélem, hamarosan jobbra fordul.

Ayse, Lilinek jobbulást kivánok, remélem nem lesz hosszú a betegség, igy is épp elég, hogy nem szerepelhet szegény.

Fanninak is jobbulást, bár szerintem ő már virgonckodik, amilyen kis strababiró pici lány.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Egy szolgálati közlemény:

Rokica!
Sztem az a piro autó Barbiéké, amit még az őszi talin nálunk hagytak...esetleg alapíthatnánk egy vándorkupát! :lol:

Mindenkinek köszönjük a jobbuláskívánást, Lili ma nem volt lázas, hála az égnek, viszont minden egyes köhögésnél úgy érzem, megőszül egy hajszálam....

És megint Rokica!
valami hasonló történt nálunk is, a ballagáson az esben álltak a gyerekek ugye, én meg félhangosan megjegyeztem, hogy emlékül most akkor mindenki hazavihet egy kis tüdőgyuszit is :? :? :?

ayse
 
 


esőben

Mea!
A férjem imádta, hogy egyedüli gyerek!
Szerintem mindenkinek úgy kell berendezni az életét, ahogy neki a lehető legjobb, legélhetőbb. Hiszen csak ez az egy van..

És megint Rokica!
David nagyon későn ér haza?
Mert nekem a bevásárlás a pihenés, a gyerekek az apjukkal vannak én meg nyugodtan megveszem amit kell. Néha, ha úgy jön ki, akkor hétvégén. A főznivalót előre megveszem egy hétre, így legalább gondolkodni se kell hétközben, hogy mit is főzzek. Felvágottat, kenyeret, gyümölcsöt, ha elfogyott volna, kisebb boltokban veszek, így az nem akkora tortúra. Tegnap muszáj voltam vásárolni egedül a két gyerekkel...nem kívánom a közeljövőben megint :twisted: :twisted: :twisted:

ayse
 
 


egy kis pihi a szociális-kultúrális igazgatás rejtelmeiből...

Fanni hébe-hóba belázasodik, panadoltól lemegy... amúgy Majola, tényleg virgonckodik, ő általában jókedvű betegen is! :) De szerintem ez nem betegség, csak ugye a dolgozik a szervezete! 8)
Nagyot aludt napközben, több, mint 2 órát, ilyet már nagyon rég csinált, gondolom, a láz miatt.

ma nagyon jó napunk volt, találkoztunk egy régi (ovódáskori) barátnőmmel, akivel kb. 10-15 év után a gyerekezés újra összehozott minket! :D nagy játszóterezés volt a program. az ő kisfia 1 éves, és már félidős terhes a következővel! Vele is kiveséztük a kétgyerekes anyaság témát! :lol: itt is nagy figyelemmel olvasok erről, bevallom egyre többet gondolkodom a kistestvér témán, de az tuti, hogy ezt a nyarat még egyedül akarom eltölteni a testemben!

Ayse
Örülök, hogy Lili jobban van!! Én sem bírom a köhögést! Fanni minden egyes köhögésekor összeszorul a gyomrom, olyan rossz érzés... :?

Csikken
Biztos minden rendben lesz az AFP-vel!!! :wink:

Mea
Remélem, mihamarabb rendeződik nálatok minden!!!

Hajni
Nyami-nyami palacsinta!!! Én is süthetnék már igazán... :roll:
És mi újság Mankáékkal? mesélj!!! :D

Köszönjük a jobbuláskívánásokat!!!

na vissza a tételekhez... :?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Majola!

Köszi, én is bízom benne, hátha jobb lesz!

Ayse!

De ari vagy, ez jót tett most nekem :wink:
Úgy érzem, nekem Lívivel is teljes lehet az életem, úgy értem ha egyke maradna.Egyelőre úgy tűnik, azért bízom benne, hogy megváltozik ez még nálam idővel......

De mint írtam, most több ok miatt sem lenne jó még egy pici.
1. Szinte állandóan egyedül vagyok(ok itt vannak most már szüleim!!!!csak ők, főleg anyum, de azért nem a szülöknek szülök :roll: )
2.sok lenne nekem
3.nem vagyunk a toppon már egy jó ideje....jobban mondva amióta Lívi megszületett, imádjuk őt nagyon, csak valahogy köztünk nem megy úgy ahogy régen, semmi....................

Na most jól kiírtam, pedig nem akartam itt, dehát részleteket úgy sem írok.

Csak kár lenne megjátszani, hogy szupi jó nálunk minden.
Amúgy éreztetek ebből valamit???????????????

Mea
mea
 
 


Csib!

Köszi Neked is!
Aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok!

Mea
mea
 
 


Betegeknek jobbulást!!!!

Mea
mea
 
 


Jó éjszakát mindenkinek!

Mea
mea
 
 


Mea!
Nem!!!!!!!!!!
Sőt, olyan szépen szoktál írni a férjedről!
Fú. Eddig szinte mindenkinél azt látom, hogy a gyerek nagyon beleszól a kapcsolatba. De nagyon-nagyon. Írja meg az, akinek nem!
Szerintem ez a dolog velejárója, mindenkinek meg kell találnia az új helyét, és tuti, hogy a férfiaknak ez jóval nehezebben megy. Sőt van egy elméletem, hogy a magyar férfiakat igencsak kényelmesre nevelik az anyukájuk - legmélyebb tiszteletem a kivételnek (azon leszek, hogy az én fiam az legyen). Talán nem járok nagyon messze az igazságtól, pont ma hallottam egy fejtegetést a rádióban, - sajnos ugye csak a felét hallottam, mivel a rádiózás nálunk úgy zajlik, hogy
"Rádióbemondó: - ...és akkor most röviden összefoglaljuk a dolog lényegét:
- Anyu! Mégis inkább kakaót kérek!
- Ott van előtted.
- Ja nem, akkor teát.
Rádióbemondó: - Az ügy további fontos részletei a következők:- -Anyu! Az Andris megcsípett!!!"

Na szóval annyit kivettem, hogy egy régi elméletemet támasztotta alá valami kutatás, miszerint a magyar társadalom tradícionálisabb mint általában az európai társadalmak, már-már iszlám országokéhoz hasonló.
Nálunk a második gyerek még még jobban megviselt minket. De mostmár felfelé evickélünk szépen. :D

Csibb!
Fanninak is jobbulást kívánunk!
Most akkor már Pempers reklám résztvevő Fanni, vagy ez még a casting volt?

ayse
 
 


Mea!

Tök egyetértek Ayse-val...
Biztos van kivétel..,...de azt hiszem hogy a legtöbb párkapcsolatot valóban megsinyli a gyerekvállalás...

Ha durván akarok fogalmazni...ne vállaljon gyereket az, aki azt hiszi hogy majd jobban összeköti a gyerek..mert nemhogy összeköt, hanem szétválaszt.. :roll:

Aysenak igaza van, mert a legnagyobb változás bennünk nőkben történik, eddig "csak" nők voltunk, most meg anyák és mindenáron és igen nehéz megküzdeni ezzel az uj szereppel önmagában is,....és mindezek mellé még szemrehányásokat is kapunk többnyire olyanokat, hogy "milyen jó nekünk itthon" és hogy "hogy megváltoztunk", és hogy "itthon vagy, hogyhogy nem volt idő erre-meg arra"

A mi életünk fordul föl fenekestől, nem a férfiaké.
Szoktam mondani férjemnek, hogy ő ugyanúgy kiveszi a szekrényből a vasalt inget, beül az autókájába, elmegy dolgozni az irodába, elmegy kávézgatni, ebédelgetni akivel épp kell vagy lehet...beugrik ide-oda-amoda....aztán még focika, meg szomszédolás ahonnan nyilván nekem kell 7-8 között távozni gyerekfürdetés miatt..holott én is szivesen elcsacsognék egyszer éjfélig...
Nos szoval igy "könnyű" az élet...mi meg maradunk maradon, és még legyek is elájulva ha egyszer egyszer elszabadulok egy kis időre gyerek nélkül, ...mert egyébként elmenni egy kifliért a közértbe olyan tortúra hogy valóban meggondolja az ember hogy akkor most nagyon fontos-e az a kifli vagy sem..

Szóval nehogy azt hidd hogy csak nálatok vannak harcok, vagy problémák... :oops:
Időszakosan én is nagyon el tudok keseredni hogy milyen is egy "férfi".....ez tart 1-2 napig, de aztán mindig arra jutok hogy még mindig nem szólhatok semmit...mert az én férjem még a jobb fajtából való..ami nem azt jelenti hogy kielégiti minden "emberi" igényemet...(és itt most nem a sexre gondolok).

Na szóval nehéz dió ez....

Én valahol abban bizom hogy a szerencse mellénk pártol, és valahogy ellavirozunk addig amig a gyerek/eink belenőnek az ovis-sulis korban(mert talán akkor egy fokkal már könnyebb, hogy minket is ér valamilyen más inpulzus is a gyereknevelésen kivül)....mert én tudatosan irányitani a kapcsolatunkat nem tudom...talán nem vagyok elég tanult :oops: vagy intelektuell hozzá :oops: sőt még nagyon ösztönember is vagyok..
És a férjem sem az a "beszéljük meg " tipus.

M.

Kép

Kép
megann
 
 


De arik vagytok :oops:
Csak az a baj, hogy nálunk már már mindennaposak a viták és ez nagyon nem jó így.(főleg Lívi miatt)
Én mindig is azt szerettem volna, ha harmóniában nőhet fel a gyerekem.
De valóban kicsit sok nekem ez az egész és férj abszolút nem az a segítőkész fajta itthon legalábbis!
mármint aházimunkákban.
amúgy nagyon rendes ember, meg sokat dolgozik(szerintem már munkamániás is) de valahogy nem egy érzelem kimutatós fajta és ez nekem nagyon nagyon nem jó.
Nekem kellene az, bár biztos én is szerepet játszok abban, hogy valahoyg kihűlt a kapcsolatunk de nem hiszem h csak én lennék a hibás, ahogy ő állítja :cry: :cry: :cry:
Mert neki csak az számít h ne legyek hisztériás, de hogy miért vagyok az mindegy neki.........
Na mindegy nagyon hosszú ez és igazából én sem tudom mit tegyek, egyelőre várok hátha jól alakulnak a dolog.
Eddig simán léptem ilynekor, ah avalmi nem működött.
Most Lívi miatt várok, hogy jobb legyen.
De közben azon aggódom, nehogy ez rosszabb legyen neki.....

Fúúú na hagyom is a témát, mert rossz kedvű leszek és azt nem akarom

mostanában tudatosan iygekszem mindig nyugodt lenni Lívivel és jókedvűnek lenni!
És működik azért :)

Szép hétvégét Mindenkinek és ksözönöm Megann Ayse a szavaitokat!!!!

Jó, hogy vagytok!

Mea
mea
 
 


Ayse
Még nem Pampers reklám szereplő Fanni, csak válogatáson voltunk! :)
És kicsit remélem is, hogy nem választják ki, mert Németországban lenne a forgatás... Ha kiválasztanák az ismerős gyerekeket is, akkor még elmennénk, az úgy még buli is lehet, de magunkban nincs nagy kedvem hozzá...
El is határoztam, hogy több válogatásra nem is viszem el.
Én kiskoromban (mondjuk az már ált. isk.-ás koromban volt) voltam válogatáson, és be is választottak egy dokumentum filmbe, majd később hívtak Cseh Tamás videoklip forgatásra statisztának, ami nagy élmény is volt, meg kicsit azért munka feelingje is volt, mert jó hideg télen volt, és egy elhagyatott vidéki vasútállomáson zajlott. úgyhogy emiatt gondoltam, hogy nem rossz, ha beválogatják valamibe, de ráér még. Mondjuk én egy lépést sem tettem ennek érdekében, játszótereztünk a MOM műv ház játszóterén, és ott jelent meg ez az ügynökség a fotósával, és az összes gyereket lefotózták, azóta hivogatnak castingokra. ez már a második volt.

Az biztos, hogy nagy erőpróba egy párkapcsolatban a gyerek!!! :roll:
Szerintem is mindenhol vannak kisebb-nagyobb fennakadások, nálunk is volt, de inkább az elején... most is vannak összezörrenések, de már én is egyre kevésbé vagyok vérezgző anyatigris, meg azért már kezdünk belerázódni a szerepbe. Most épp megint feszültebb a helyzet kicsit, mert mindenki ideges, apa a munka-költözés-festés miatt, én a vizsgák-költözés-festés miatt... :lol: :lol:
de még egy hét, és én is bele tudom vetni magam ebbe a projektbe!
Nálunk is óriási kegynek kell érezni, ha addig, míg VIZSGÁZOM!!!! tehát nem egy wellness központban fetrengek, amire mellékesen nagyon vágynék... :oops: :oops: , vigyáz a gyerekre!!! vagy hétvégén, míg tanulok de. elviszi sétálni, stb.
De ez szerintem is ilyen férfi dolog, bele sem gondolnak, hogy mit csinálunk igazából, tényleg furcsa lehet nekik, hogy itthon vagyunk, és nem dolgozunk... ezt csak mi tudjuk, hogy ez milyen meló (persze édes meló, de meló) És persze próbáljuk élvezetessé tenni, programokkal, ami a szemükben már kész szórakozás!!!

Szóval kitartás, nemsokára sokkal könnyebb lesz, és ha ezt túléli egy kapcsolat, akkor már majdnem mindent!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?