Új privát üzeneted érkezett!

atina! Egyenlőre semmi. Éjszaka volt 2x fájás, de nem hosszan és nem volt teljes hasra kiterjedő... Bár erősebb volt, mint az eddigiek.
Most nézem, pont 2 héttel vagyok előtted... :oops: :lol:
Nálad semmi mozgolódás? Amiből persze még bármi lehet...

KépKép
evica76

Háát, nem tudom mi lesz a kicsi lányunk úgy érzi jó még neki a pocakomba. Nem igyekszik annyira.

Gpndolok rád nagyon, ha van valami jelentkezz!!!

Kép
atina_k

evica:
Nyakdugo :) hat akkor tenyleg nagyon keszulodik ott mar valami. A sogornomnel utana meg volt nehany nap mielott jott a babuci.

baratodildi

Sziasztok :)

Petra, gratulálok a nagy-kislányhoz! :D Gyakorlatilag produkáltátok a nagykönyvben megírtakat előző nap (fájások, mozgolódás alábbhagyása) :wink:

Lányok, félelmetes, hogy a gyerkőcök mennyire tartják a pepita sorrendet születésileg: egy fiú, egy lány, egy fiú egy lány... Fiús kismamik! Kész, vigyázz... :lol:

Elizabeth, Domcsi cuki kislegény :wink: 1 hónaposan mosolyog, wow! Én könyvekből úgy tudom, hogy 2 hónaposan kezdenek bazsalyogni :) Vidám baba :D

Június, én asszem haspánt helyett fóliát, vagy fáslit fogok használni - persze már csak itthon :) Lehet csak én vagyok ien béna, de még csak olyan “leszorítót” láttam, ami köldökig ér...ha elképzelem, hogy ezt magamra húzom, alul fajinul lelapít, a gyomor rész meg szépen fölégömbölyödik... :oops: :lol: Inkább betekerem magam csípőtől mell alattig, azt érzem hatásosnak :roll:
A légzésfigyelőt én már be is raktam a matrac alá :) Bébiőrnek viszont nálunk nincs sok értelme, kicsi a lakás, bármelyik pontjáról halljuk egymást :wink:

Ildi, fajin volt a szülőszobalátogatás, a kádba és a gumilasztiba bele is szerettem :)

Ildi, Evica, nem előzni mán, hejj!!! :lol:

Egok, jó hír, hogy megúsztad a kórházbafekvést :) Természetes szülés lesz, vagy császár?

Skat, már én is megszoktam a püffedt lábaimat, le is fogom fényképezni emlékbe :lol: Viszont csak a papucsot tűröm meg rajta, mert nem szeretem, ha túlságosan deformálódik :wink:

Rena, szépek vagytok :)

Várom nyákdugómat, mint a messiást :? Persze simán lehet, hogy kimarad... Lejebb ment a pocak, de még semmi hajlandóság Lucám részéről a kijövetelre...pedig már annyira várjuk...

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok Anyukák! :-)

Jó pocakosodást!

Ha van kedvetek, látogassatok el honlapomra, ahol jelenleg kb. 500 db baba és gyerekruha közül válogathattok 56-tól 162-es méretig! Hetente megújuló árukészlet! Személyes vásárlásra is van lehetőség a IV. kerületben, de előreutalással szívesen postázok is.

http://www.gportal.hu/portal/mindruha/

Jó válogatást! :-)

Mazsola / Bea

picibogyo@gmail.com
mazsolaruha1

Sziasztok!

Megjártam ma az utolsó labort...hát nem volt semmi. Azt hittem, hogy ott szülök meg. 1 órát kellett sorbaállni, mire a vámpírokig bejutottam. Persze az előttem kettővel lévő emberke mondta, hogy menjek előre, de hát Ő könnyen beszél. Nem akartam ott tolakodni, azt nem szokták szeretni. De azóta megint nagyon fáj a pocak.

Evica!
Nyákdugó: hurráá.
Azt megnézném magam én is, hogy milyen (képletesen értem), mert lányomnál nekem nem volt olyan (mármint nem távozott). Észreveszi azt az ember egyértelműen, hogy az az?

Haspántra nem emlékszem, hogy reagáltam-e? Nekem volt/van és bevált, jó hamar visszament a hasam. Persze lehet, hogy alkati dolog is, nem tudom.

Voltam tegnap du. kismutertornán, de nem esett vmi jól, nagyon fájt a derekam, úgyhogy a tegnapi volt az utolsó. Pedig úgy szerettem volna végig járni, most, hogy kicsit jobban éreztem magam a kórház óta.

Ha most tényleg fiú jön a sorban, akkor Onur, kifelé! :lol:
Persze csak ha Evica is úgy gondolja.
Ja, de még Bercel baba is esélyes. Hallod Etus!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

szoni:
En is probalkoztam itthon a tornaval, de nekem mar a legalapvetobb gyakorlatok sem estek jol, igy abba is hagytam.

balwin:
Tetszik ez a varod a nyakdugodat, mint a messiast, mert en is tokeletesen ezt erzem :oops:

baratodildi

szonibaba! Szerintem elég egyértelmű. Nagy adag, nyúlós, de mégis tömörebb féle, halvány barnás-rózsaszines (de inkább barnás) akármi. Hogy pontosan mennyi, nem tudom, de elég sok... éjszaka elment sok, meg napközben is két nagyobb adag és időnként közte is találtam kevéskét. Egy barátnőm szült nem olyan rég, és szülés megindításnál távozott, látta, és kb. 2 tenyérnyi volt. :o
Igen, én is úgy gondolom, hogy most már jöhetne Onur. Még megy egy utsó adag mosás, de az már itthon maradhatna így, már mennék. Várom, hogy fájjon. Vicces, mi? :lol: :lol: :lol:

balwin! Akkor tessék belehúzni :wink: Bár előfordul időnként olyan is, hogy távozik a nyákdugó, a gyerek mégis marad, de mondták, hogy a másik variáció a gyakoribb (80-85 %)

Ildi! De ugye nem volt nagyo sok nap már utána? :roll: Bár ez is emberenként más lehet...

KépKép
evica76

Sziasztok,

A Jahn Ferences topikban olvastam, hogy Fricky Rékája megszületett tegnap 18 óra 25 perckor. 3700 gr, 52 cm. :D:D

Nagyon Gratulálok, jó egészséget és sok boldogságot! :D:D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Fricky:
Gratulalunk! :) :) :P

Zsokuci:
Koszi a hirt!

evica:
Nem akarok hulyeseget mondani, de ugy kb egy het volt meg neki utana. Allitolag ez is termelodik meg utana...

baratodildi

Ildi! Ne keseríts el... :cry: De én is tudom, hogy van akinek sokáig tart még utána. Állítólag 80-20 % (80 az, akinek utána 1-2 napon belül jön a gyerek...)

KépKép
evica76

Sziasztok!

Hú elaludt a drágám benyomott 110 grammot, néha félek túletetem. A fürdés ma tetszett neki és egész nap sétáltunk.
Mindenkinek kitartás a szüléshez.

KépKép
rena10

Evica, húznék én, húznék! :lol:
2 tenyérnyi cucc a nyákdugó?! :shock: Úristen... én úgy gondoltam, kb. annyi, mint egy emberi ujj... nah, hát akkor azt télleg illik észrevenni :lol:

Fricky, gratulálok! Sokminden jót kívánok, és főleg tejcsit :D

Zsókuci, köszi a hírt :) Azt nem tudod, hogy Lanett babája hány óra/perckor született? :oops:

Megdőlt a statisztika... :oops: Két lány egymás után :wink:

Rena, anyatejes babát nem lehet túletetni :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Balwin! Természetes szülést tervezünk, amit igazából mindenki ki van bukva, de hát az lesz, ami a gyerkőcöknek a legjobb, és egyelőre úgy néz ki, ez lesz az. Mindkét fickó fejjel lefelé irányult, ami megkönnyíti a dolgokat.
Holnap megyek megint dokinénihez, nem jön valaki délelőtt a SzentImre Bártfai u-i rendelőjébe?
Akkor megint okosabb leszek.

Látom sokan már nagyon várják, hogy megszülessenek a gyerekek, én még azért drukkolok, hogy minél tovább maradjanak. De lehet, hogy ez 1 hét múlva már nem így lesz?

Üdv

Kata

Kép
egok

Sziasztok!

Na este 21:00-től aludt balázs hajnali 3-ig, utánna 6-ig.
Balwin Balázs tápszert is kap. Amennyi tejem van azt odaadom de pótolni kell. Kábé fele-fele arányba kapja.
KépKép
rena10

rena! Akkor ma egy nyugodt éjszakátok volt. :wink:

KépKép
evica76

Sziasztok!

Hát már mi is naggyon várjuk, hogy Palika kibújjon, de nekem semmi jelzést nem ad, hogy ez lenne a szándéka. Se nyákdugó, se fájások, csak ficánkol vidáman.
Voltam tegnap dokibácskunál, meg szívhangon, minden rendben.
Jövő szerdán kell menni újra.

Fricky,
GRATULÁLOK!

Balwin,
Az én hasleszorítóm mell alattig ér kb, szóval tényleg jó, de végülis a fásli is jó, csak jól meg kell szorítani, mert úgy van értelme.

Szonibaba!
A kismamákat nem engedik előre?
Nálunk ki van írva, hogy előre mehetünk. És bár sokan kinéznek, még mikor nem akkora nagy a pocak, engem nem érdekelt, mindig előre tolakodtam. Legalább ilyenkor élvezzük ki az elsőbbséget!

Na, megyek gyermeket és pocaklakót etetni, jók legyetek!

Kép

Kép
skat

Sziasztok,

Fricky, nagy gratula nektek!

Évica, Háááát én a nyákdugós elmenetelről azt hallottam, hoy utána 3-4-5 nap és tuti jön a baba! :wink: Szóval hajrá Onur!
De én nem igazán tudom, mert nekem se nyákdugó, se magzatvíz nem folyt el.

Rena, éjszaka :) tök jól haladtok!

Szona, sorbanállás :( ez tényleg gáz.nálunk is úgy van mint Skatéknál.Ki van írva, hogy kismamák soron kívül.Ugyhogy éna laborokkal 10' alatt végeztem a papírbeadástól számítva! :oops: Én sem szeretek pofátlankodni, de úgy vagyok vele, hogy sokáig már úgysem leszünk kíváltságos helyzetben, úgyhogy kihasználom mindíg! :wink: /vizitdíj, és soron kívüli dolgok/

Tegnap voltam bent.Szerencse minden ok, de azért izgulok megint kicsit!Mert megint gerjedtek, hogy kicsi.Pedig minden tökéletes. uh, flow., ctg, minden,minden jó !Szóval ők se értik, és én meg pláne nem, hogy akkor mért picike, de nem is gond csak egészséges legyen.Bár ezek után már oan kivácsi leszek mennyivel születik?! :roll:
Ugyhogy én inkább kivárom a 40.-ik hetet had nőljön addig is.Bár már fárasztó, meg szülnék, de inkább maradjon végíg a pirinyóm!
Csak gondolja ő is így! :?
Szülésznő is mondta, ez egy gyors, és sokkal könnyebb szülés lesz mint az első!hát jó lenne, legalább ez a része akkor jó legyen! :wink:

Jövő héten kell mennem szerdán megint CTG-re, meg vizsgálat lesz!
manóci

Sziasztok, na most tudok jönni! :)

Remélem mindenki jólvan, csodásak a babák!

Tejcsi: Nálunk kap tápszer kiegészítést, mert nem elég neki a tejem!

Alvás: Éjszaka egyszer kel, háromkor enni, aztán csak reggel hatkor!

Fáradtság: Vettem egy Aloe Vera-s készítményt, amit ajánlottak itt szembe a herbáriában, hát lányok, csodákra képes, úgy pörgök,mint atom! :)

Nőiesség :): Tegnap újra visszafestettem szőkére a hajamat, eljárok szoliba, (tornázni is szeretnék majd, ha már lehet, most ugye a szopi miatt még nem :( ), és úgy érzem, hogy teljesen kicseréltek! Nagyon kellett ez már! :)
Dobok is egy képet, kiváncsi vagyok a véleményetekre hajügyben:):

Ilyen voltam:
Kép

Ilyen lettem:
Kép

Puszilok mindenkit!

Liza

Kép
elizabeth25

egok:
Remelem ossze is jon a termeszetes szules. En is csak azota szeretnem ha kibujna Timi, miota letelt a 36-37. het. Vagyis ugy nyugodtan igazabol csak par napja. Viszont nem ugy tunik, hogy nagyon keszulodne.
Sajnos nekem mar csak akkor van a korhazban jelenesem, amikor szulok. :roll: Ha esetleg egyszerre lennenk bent az nagyon izgi lenne. :) Ugye a betoltott 36. hettol szulhetsz Te is ott minden gond nelkul.

rena:
Ugy tunik ez az ejszaka nem csak Balazsnak, hanem nekem is kedvezett, vegre kialudtam magam :P Lehet azert mert vegre nem volt ejjel vihar. :lol:

Tegnap az NST-n jot beszelgettem a szulesznovel. Mondta, hogy nemreg volt egy szules a korhazban, ahol egy parnak kisfiu helyett kislanya szuletett, holott 4 UH alapjan fiunak kellett volna :lol: Allitolag meg a herezacskot is mutatta nekik UH-n a szonografus. :P Az egeszben az a vicces, hogy szegeny apuka teljesen belesapadt, mert o fiut vart, ugyanis az elso hazassagabolmar volttobb lany gyereke is. :)
A masik sztori, amit meselt, az mar tobb evvel elotte tortent. Ott a szulesnel derult ki, hogy ikrek lesznek, nem csak egy baba. Az anyukanak ez mar a 3. gyereke lett volna, de igy egybol lett egy negyedik is. Egy napig sirt szegeny, aztan mar tudott neki orulni :P

baratodildi

Sziasztok!

Hát itt nincs ilyen, hogy kismamik előre. Én is azon akadtam ki, hogy amikor beértem a vérvételes szobába ,még ott sem mondták, hogy "Anyuka, miért nem jött előre?" Legalább utólag jól esett volna, mindegy, túl vagyok rajta.

Eza két tenyérnyi nyákdugó azért kicsit ilyestően hangzik, asszem most is kihagynám.

Manó!
Nekem sem volt Szonjival se ez, se magzatvíz.
Mit paráztatnak már megint a méretekkel? Pont múlt héten mondta a barátnőm, hogy amikor a nagyobbik fiával volt uh-on, azt mondták neki, hogy 3,400gr a gyerek és akkor még volt neki hátra 2 hét, erre másnap megszületett és 3 kiló sem volt. Úgyhogy erről ennyit. Az meg nem biztos, hogy jó, ha bent marad, tudod van, amikor már pont, hogy nem nő tovább a méhlepény miatt és akkor meg az a jó, ha kijön. Szóval sztem bújjanak, amikor ők érzik!

Egok!
Miért vannak kiakadva, hogy természetes szülést terveztek? Én meg ezen vagyok kiakadva! Miért kéne csak azért szabdalkozni automatikusan, mert ketten vannak? Én nagyon drukkolok Nektek!

Evica!
Drukkolok Neked, hogy fájjon mááár!!! :lol:

Fricky!
Én is gratulálok és várjuk tőled is az élménybeszámolót, amint lesz rá időd, energiád, stb.
Szép formás lehet Rékababa a méretei alapján!

Ma még jövök, hogy mi volt a szülésznőnél.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ildi!
Ezek a sztorik... jót röhögtem rajtuk. Csak nehogy mi is így járjunk, mert nekünk is annyira mutogatta mindegyik szonográfus a kukacot (mindenestől).

Liza!
A szőkével sztem kicsit idősebbnek tűnsz, de mondjuk ebben ne hallgas rám, mert én soha nem tudom jól megsaccolni senkinek a korát.
Nekem barnán is tetszett, az a lényeg, hogy Te melyikkel érzed jól magad!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

skat! Ez a hasleszorító ez hasleszorítós bugyi, vagy külön van, önmagában? :roll:

elisabeth! Szerintem jó voltál a "régi" fejeddel is, nekem tetszett, de tényleg teljesen más a szőke.

Ildi! Nem semmi sztorik. :o

KépKép
evica76

evica,
nincs bugyi része, ez egy elég kemény anyagból készült gumis valami, tépőzárral. Most nyáron biztos nem lesz valami kényelmes, de tényleg jó. Lefed kb a mell alatti résztől úgy a szeméremcsont feletti részig. ez nem a drága brendonos.
Remélem jól megaszontam.

Kép

Kép
skat

Hali!

Itt vagyok és még "egyben"! Hétfőn bementem CTG-re ésmár nem engedtek haza , mert magas volt a kicsi pulzusa. Befektettek a szülőszobára, rámkötötték a gépet és estig ott figyelték. Utána minden rendben volt, de be kellett feküdnöm. Kedden , szerdán CTG napi kettő mindegyik jó lett, ma csináltak egy UH+ flowmetriát is és hazaengedtek.

Még jó,hogy össze volt készítve a cuccom a családomnak csak fel kellett kapnia és hozták utánam.

Kórházi élményeket inkább hanyagolom, nagyon megviselt ez a pár nap.

Kicsit regenerálódok és irány vissza a kórházba, de már Rozival jövök haza :D

Ja még annyi, hogy szülésig minden nap CTG-re kell mennem!

Bocsi, hogy nem reagálok.Visszaolvastam, de nincs erőm!

Bea

Kép[/url]
június

Sziasztok!

Annyira unatkoztam otthon, hogy fogtam magam es bejottem a belvarosba, igy legalabb egyutt megyunk haza a ferjecskemmel. :)) Egesz nap otthon ulok, naponta elolvasok egy 300-400 oldalas konyvet, takaritok, mosok fozok, es UNATKOZOM! Van egy olyan erzesem, hogy Bercel kivarja most mar a kiirt idopontot tehat a szerdat, bar remenykedtem, hogy Petra kislanya utan a "statisztika" alapjan talan en leszek a kovetkezo. :) Most, hogy szuletett meg egy kislany, nem sertodok meg, ha egy kisfius kismama "beeloz". De max. egy csinalhatja ezt! :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap delutan ota "belassult" a kis dragank, mar nem mozgolodik sokat, sot, remelem minden okes vele, holnap megyek NST-re, kivancsi vagyok... tegnap ejjel a koldokzsinort "pengette" gondolom a labaval, nagyon fura erzes volt!

Szoni, Ildi: allandoan azon porgetem az agyam, hogy milyen jo lenne egyutt szulni, vagy legalabb a korhazban egy-ket napot egyutt lenni, szoval hajra! :)

Liza: nekem a szoke jobban tetszik, szerintem jobban illik hozzad! :)
Fricky: gratulalok a kislanyodhoz! varom a kepeket meg a beszamolot!

jok legyetek!
Etus

zetus8

sziasztok
csak gyors bekukk,
evica -val mi van? van valami hír? Etus lehet, hogy mégegy kislány lesz a sorban előtted? Hacsak megnem előzöl bennüneke! :lol:

[size=18]mert nekünk kiírás szerint csak 1 napunk van![/size

Puszi nektek

Kép
atina_k

atina! Hát úgy néz ki, kisfiú egyenlőre nem lesz. :cry:

KépKép
evica76

nem baj evica hisz van még időtök. majd ugyis hétvégére kell időzitenetek nem?

A kis Onur is rájött hogy jobb neki még a pocidban. :)

Kép
atina_k

Balwin,
Lanett kislánya 11:35-kor született :)
Lehet, hogy majd most két kiskrapek fog megszületni?

Lányok,
látom, már nagyon türelmetlenek vagytok! :wink:
Mostmár tényleg kitartás, és ügyesek vagytok, hősiesen bírjátok ezt a meleg, fülledt időt...
Drukkolok mindenkinek, hogy könnyű és gyors szülése legyen!

Már beindult a babaeső :wink:
Kép

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

zsókuci

ez a babaeső kép igen jóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
atina_k

Valaki meg tudja mondani, hogy hánytól hányig lehet a XI. Fehérvári úti rendelőbe menni vérvételre?

Köszi szépen

Ja, lehet, hogy jövő héten szülés lesz nálam is, mert a múlt hét óta 1 ujjnyira kinyilt a méhszáj, és az eddigi 3 cm helyett már csak 0,5 cm-es.

Vagy lehet, hogy hamarabb?

Kata

Kép
egok

atina! Férjem eljött a munkahelyéről, így akár jöhetne is, mert remélem hamar talál újat és akkor megint gond lesz.. de ez most már nem is érdekel. Majdcsak kijön, persze, csak úgy felpiszkálta a fantáziámat a nyákdugó távozása... persze lehet, holnap már nem leszek itt. :lol: Na jó, nem álmodozom :oops:

KépKép
evica76

egok:
7 orakor nyit a labor, de nem erdemes olyan koran menni, millioan vannak. Az 1. ablaknal soron kivul mehetnek a kismamak.

baratodildi

evica:
Azert szoljal, ha beindultak a dolgok!!!! :)

Nalunk felsikerrel zarul a mai bevasarlo korut.
Nem sikerult pelenkazo szekrenyt venni, csak a feltetet ra es a kadhoz az allvanyt. Ti hol es mennyiert vettetek pelenkazo szekrenyt?

baratodildi

Ildi! Ígérem, szólok. :wink:

Én interneten találtam egy hírdetést, valaki el akarta adni a sajátját, mert az új lakásban nem fért el. Ja, és 45 ezer volt.

Kép

Még nem nálunk... (vagyis a kép nem itt készült)

KépKép
evica76

Egok, az tök jó, hogy "engedik" természetes úton is megszületni őket :D Ha semmi gáz, akkor miért is ne.
Hm, lehet a két lányka után meglesz egyszerre a két fiú :lol:

Rena, hasonlóan jó éjszakákat továbbra is :)

Június! Hűha...nemsokára babázol?! :D Aztán tessék értesíteni itt valakit Rozibaba érkezéséről!!! Már ma vissza is mentél?... A baba magas pulzusa számszerűen mit takar?

Skat, éreztem én, hogy én vagyok ilyen láma, ideje szétnéznem a gyógyibótban :D

Manóci, engedd el a füled mellett a méretekkel kapcsolatos megjegyzéseket :? Túl apró már úgysem lesz, csak stresszelnek téged fölöslegesen...

Zsókuci, köszi :) Isteni ez az animációs kép :mrgreen:

Még hétfőn megyünk NST-re, azután ha nem szülünk csütörtökig, akkor csütörtök reggel amnio lesz...nem örülök neki, próbálom rávenni a gyerkőcöt, hogy addig jöjjön ki :)

Judit
Kép

Kép
balwin

balwin:
Mit takar az amnio ebben az esetben? Hogy nez ki es miert kell? :oops:
Nekem beirhatod a tabalazatba, hogy jovo het pentek NST.

evica:
Ez jol nez ki. Amit en ma lattam az is jol nezett ki, de az csak butorlapbol volt es meg ennel 15 ezerrel tobb :( Mar elkezdtem nezelodni, kivancsi leszek, holnap mekkora sikerrel jarok ebben a temaban?

manoci:
Ha bent apro, majd megno itt kint :) A lenyeg, hogy ne stresszeld magad emiatt! Ugyis annyira figyelnek teged a dokik, hogy nem lehet semmi baj.

Egok:
En is ismerek olyan lanyt, aki siman megszulte az ikreit es szerintem ez igy van jol, ha minden siman megy, miert ne?

baratodildi

Ildi! Nézde meg ezt az oldalt: http://www.helimexbaby.com/ itt találsz normális áron nagyon tuti fenyőkomódot és veszel ugyanitt hozzá pelenkázólapot a tetejére, egy 50-esből kijön, ha szánsz rá annyit. De akkor az bútor is marad egy jó darabig. :wink:

KépKép
evica76

Ildi, magzatvíz-vizsgálat...röviden :) (nálunk azért lesz aktuális, mert csütörtökön telik le az időnk...) De itt elég jól le van írva a lényeg:

Amnioszkópia

Pelusozóval nem sz@roztam, megrajzoltam és megcsináltattuk (bútorlapból) - spéci kellett, mert kicsi a hely. 20-ból kijött.

A Helimexesekkel én is kacérkodtam, nagyon szép bútoraik vannak :) A macis kiságyukba bele voltam zúgva. Csak mégsem onnan vásároltunk :roll:

Judit
Kép

Kép
balwin

Most is megyek NST-re és az eddigiekből tanulva visszem a cuccomat is. Nekem is akart amnioszkópiát csinálni a doki hétfőn, de még teljesen zárva van a méhszáj és emiatt nem tudott.

Nekem sem mozog már annyit a kicsi mint régebben,de úgy hallottam ez a szülés előtt normális állapot.

Nos ha jóllátom kizárólag Atinának engedélyezett , hogy hamarabb szüljön mint én. Tartsuk be kérem a sorrendet :D OK :?: Csak semmi türelmetlenkedés! :lol:

Evicát értesítem ha szülök!

Bea

Kép[/url]
június

június! Akkor viszont gyorsan szüld meg azt a gyereket, ha nem akarsz tolakodást, furakodást magad elé. :lol: :lol: :lol: Mert az meg nem ér ám, hogy te nem, de mások se... :wink:

Szoírtok, hátha a magzatvízkukucska megpiszkálja picit a dolgokat és beindul a szülés.

Onur nekem is valamivel kevesebbet mozog, de olyan nehéz megállapítani, mert sose volt egy nagymozgó fickó. Az utóbbi időben meg már csak a lábát, seggét, sarkát tudom is én milyét dugdosta ki itt-ott, meg huzigálta...

KépKép
evica76

evica:
Huuu ez nagyon klassz link!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

baratodildi

ildi! Örülök, hogy tetszik. Nem a legolcsóbb, de BÚTOR!!!

KépKép
evica76

Na megvolt ma az utsó vérvétel is. Igazi, kicsit későn értünk oda (9-ig lehetett volna, mi meg 9:10-re léptünk be az ajtón), de a kezdeti morgás után megesett a szíve rajtam a laboros néninek. De azt hiszem már mindenkinek megesik, aki csak rámnéz :lol:

Este lesz eredmény. A csütörtöki méhszájvizsglat után volt 4-5 csepp barna izé a betéten, ez lenne a nyákdugó? Vagy az több, és csak a birizgálást nem bírtam? Görcsök nincsenek, napi 1-2 keményedés, de nem több, az is inkább csak akkor, ha nagyon beindul a zsákbafutás.

Csütörtökön kell visszamennem, de azt mondta a Kocsis doktornő, hogy mostmár bármikor jöhetnek. Na megyek lábat felemelni, mert rettentően vizesedik.

Kata

Kép
egok

Sziasztok!
Ismerjétek meg új szolgáltatásunkat a www.mamapakk.hu oldalon!
Megrendelhető kórházi csomagok, minden, amire a szülést követő napokban szükséged lesz.
Minden kérdést szívesen fogadunk az info@mamapakk.hu e-mail címen.
Boldog babavárást és készülődést mindenkinek!
mamapakk

egok:
Orulok, hogy azert sikerult a vervetelt letudni. :)

atina ?

baratodildi

egok! A nyákdugó az kb. 2 tenyérnyi kocsonyás halványbarnás izé. Lehet, csak a vizsgálat után pecsételtél egy picit. De a nyákdugó se egyszerre jön ki mind, nekem majd 2 napig ürült, hol nagyobb, hol kisebb adagokban. De nem csöppek szerintem... Szerintem a nyákdugót felismerheted onnan, hogy tényleg olyan nyákos, kocsonyás izé.

Beszéltem ma a dokimmal és természetesen azt mondta amire számítottam :oops: :lol: (amellett, hogy mondta mikor mondtam, hogy elhagytam a nyákdugót, hogy "na, az jó"), hogy akár holnap, de lehet még 2 hét. Tehát nem tuti szüléselőjelző dolog. :(

KépKép
evica76

Lehet, hogy mégis csak az lesz, mert bár tegnap este óta nem volt semmi, most megint jött egy kicsi.
Fel kéne hívnom a dokinőt, de parázok, hogy akkor meg befektet. Szülni akarok menni a korházba, nem pihengézni :(

Kata

Kép
egok

Lehet hogy az volt, mert nem feltétlenül indul meg ezerre... Mondjuk neked az ikreknél más lehet, de nekem azt mondta ma a dokinőm, hogy lehet az még 1-2 hét is...

KépKép
evica76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?