Új privát üzeneted érkezett!

Gaby!80 %-a teljesen tökéletes,a többi 20 % is mozog de lassabban.

Kép
breni
 
 


Gaby,
nem én számoltam, itt van a papíron :D
De nem a progresszív gyors a 18% hanem a progresszív lassú. Egyébként tényleg itt van a 63 M/minta is :shock: Bakker, eddig én ezt észre sem vettem, pedig vagy 100x biztosan megnézetm ezt a ....papírt. :oops: Van itt egy csomó táblázat, meg mindenféle jelek

De azért köszi! Remélem a sok bogyótól javult valamicskét és biztonsággal elérjük az inszem határértékét :wink:
tapedli
 
 


Tapedli! Mi az inszem határértéke?
Vendég
 

 
 

brummadzag
nekem a kaáliban azt mondták, hogy 8 millió JÓ spermium kell, azt számolgattuk most, hogy kinél mennyi van :wink:

Kép
gaby25
 
 


Sziasztok Csajok!

Mi újság?

Kép
breni
 
 


Gaby,

értem én miért számolgattatok :) CsaK azért írtam, hogy én nem számoltam, mert nem vagyok egy nagy matekos :lol: Na jó, azért az alapműveletek még mennek :D

Engem most nagyon fellelkesített a mágneses biorezonancia kezelés...Hétfőn viszem a drágám is, mert a doki javasolta. Állítólag gyorsan rendezi a sejteken belüli elektromos mezőket, ha van valami eltérés. Különösen hatékony allergia, méregtelenítés és dohányzásról való leszoktatás kezelésekre. Gaby, az utóbbi miatt a párodnak javaslom :wink:

http://tanacsok.atw.hu/biorez.html
http://www.vitalland.hu/biorezonancia

T
tapedli
 
 


Tapedli
volt arról szó hogy megy, csak elkésett, de ismerős odaért, és azóta is cigizik, mondta, hogy ez nem volt hatásos :? egyszer volt másiknál, ami jóval drágább, azzal leszokott

selejtezem a ruhatáram, 36-os méretű ruhákat összegyűjtöttem, mert örülök ha végre újra 38-as méretbe beleférek :? jó kis cuccok kisméretben, beviszem melóhelyre, van egy pár kisméretű lenyzó, és szoktunk néha bevinni rucikat, és olcsón csereberélünk :wink:

Kép
gaby25
 
 


Hát, én már nem tudom kihez menjek.. a férjemnek kb 6 spermatogram készült. Volt 25M kivizsgálás elején, aztán 3M, (az első inszem napján), aztán 0,8M! andrológusnál, aztán 8M , utána 20M, aztán 40M, és most az utolsó kettő az 3M és másnap 5M volt. Vagy ennyit ingadozik, vagy valamit elmismásol, vagy elszúr az, aki épp a vizsgálatot végzi. Esetleg tudtok egy jó andrológust? (Ne a Papp Profot, mert őmár a földbe döngölte a párom, a 0,8M-s eredmény miatt, .. Utána születtek sokkal jobbak, (igaz erről ő nem tud) mindenesetre ő nem is akarta kezelni a kevés szám miatt. És a lombikcentrumok közül hova érdemes menni? Hol van pozitív tapasztalat? Melyik orvost? 8oda szeretnék menni, ahol adnak orvosi véleményt arról, hogy betegállomány javasolt.. Egyébként nem tudnám csinálni a munkám mellett.
Vendég
 


Brumma
szokott ingadozni, de ennyit :shock: biztos nem roszalkodott a párod előtte :roll: szóval talán változó karentia után lett minta adva, én erre gondolnék. Mi a kaáliba járunk, de én páromnak mind a három kritérium limit alatti :( októberben lesz a lombik

Kép
gaby25
 
 


Gaby!Lombikig lesz valami vizsgálat?

Kép
breni
 
 


Holnap 3/4 5-re megyek dokihoz.Drukkoljatok nekem hogy lásson szép nagy tüszőket a doki.Igaz a 15. napon leszek,de elvileg még ott lesznek a drágáim :) .16 napon este szokott a jobb oldalam szúrkálni.

Kép
breni
 
 


Breni
párom múlthéten volt ficánkavizsgálaton, annak héten lesz eredménye, és hormonvizsgálaton is volt, annak jövőhéten lesz eredménye. Aztán megy az andrológushoz kaáliban, utána megyünk Krizsához. Nekem majd néz még egy UH-t a doki.

Kép
gaby25
 
 


Értelek!Akkor nagy-nagy drukk nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
breni
 
 


Gaby,
mennek a naaagy pozitív energiák a jó eredményekhez! :D

Breni,
én holnap 5-re megyek a dokihoz :lol:

Brumma,
nekem csak a Nyírőből van lombikos tapasztalatom, de az rossz :( Sajnos ebben nem tudok jó tanácsot adni, mert én is keresem még a helyem
tapedli
 
 


Tapedli!
Neked milyen vizsgálat lesz holnap?

Kép
breni
 
 


Breni,
csak a szokásos éves rákszűrés

T
tapedli
 
 


Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek. Még új vagyok és új a helyzetünk is, 1,5 év próba után pár napja derült ki,hogya férjemnél van baj. Nem nagyon tudok erről semmit és nincs kivel beszélni róla. Apa bepánikolt és magába roskadt. Segítenék,de nem tom hogyan. Tudom, türelem, de az nem használ. Clostilbegyt-et kell szednie, mert a spermaszám jó, de csak 10%-a mozgóképes. :cry:
swety
 
 


Swety!Üdv itt.

Sajnálom hogy baj van.De nem is tudom mi a megoldás,csak az hogy egy kicsit kényeztesd és hogy tudjatok beszélni róla.Fontos lenne ha látná rajtad hogy mellette vagy és mindent megteszel.Ne éreztesd vele,hogy ő a hibás.
A doki mit mond?Leírod az eredményt?

Kép
breni
 
 


Breni!
Pontosan nem tudom leírni,nincs nálam a papír, azt tudom, hogy csak 10%mozog, de a mennyiség megfelelő. A ph 7,2. Sajna a doki nem volt túl bőbeszédű, a 10.000-t nagyon kézségesen elrakta, de a kérdéseinkre nem kaptunk választ.
Nagyon sokat beszélgettünk erről a párommal, mielőtt elmentünk a dokihoz, de ő teljesen biztos volt benne, hogy velem van baj. Még az ajtó előtt is arról győzködtem, hogy akármi lesz, akkor is imádom és eszemben sincs elhagyni. De azóta megváltozott. Nem akarom, hogy azt érezze, sajnálom, mert félő, hogy akkor még jobban befordul. De az a nagy férfibüszkeség eléggé megcsorbult... :cry:
swety
 
 


Jaj annyira sajnálom.Nehéz napok várnak rád.Keresnetek kellene egy másik dokit,vagy ezt a dokit kikérdezni.
Nálunk mind kettőnknél baj van(volt),ezért hál istennek nincs egymásra "mutogatás". :?
Merre laktok?

Kép
breni
 
 


szia swety,

mindenképp menjetek el egy másik dokihoz is! Mi is csak egy helyen voltunk és nagyon megbántam. Mellesleg még az eredmény is lehet más egy újabb vizsgálatnál.

A lelki kérdéseket tényleg nagyon nehéz rendezni, mindenképp kezelni kell azokat is. Igaza van Breninek, kényeztetned kellene. Persze kérdés, hogy mennyire szokta egyébként is kibeszélni a problémáit. Van akinek a pár napos csönd segít. Azt is fontos tudatosítani, hogy van kiút! Van megoldás! Ha megpróbálja úgy felfogni, hogy ez nem végleges állapot, biztosan túljut a krízisen...

Kitartás! Sok türelem kell és ez asszem érthetős is...

T
tapedli
 
 


Tapedli!
Úgy látom egyszerre lesz pénk! :wink:

Kép
breni
 
 


Breni!
Mi is hajdú-bihar (Nyíradony), és Db-ben voltunk Dr. Szűcsnél. Egy kedves baráti pár ajánlotta, nekik bevált. Ha most a gyógyszer nem segít, hogyan tovább?
swety
 
 


Swety!Mi is nála voltunk,a amgán rendelőjében.Nekünk minden szóról szóra elmondott,amit érdemesnek tartott.Ő műtötte a páromat is.8 perc alatt.Jó mi?

Kép
breni
 
 


breni,
tényleg! Akkor hajrá mindkettőnknek! :wink:
tapedli
 
 


Mi is magánon voltunk, lehet, hogy csak az volt a baj, hogy apa még a doki előtt is szégyelli a dolgot és nem mert kérdezni. A te párod szedett gyógyszert? Szerintetek gyógyszer alatt lehet próbálni, vagy halasszunk? :roll:
swety
 
 


Az lehet!
Az én pasim beszél akkor is amikor nem kéne.Ők megbeszéltek mindent.Meg ismerik is egymást régóta.Nem szed gyogyit,csak vitaminokat.Most megy kb. 2 hét múlva megint spermavizsgálatra,akkor derül ki hogy hogyan tovább.Szerintem szexelni,lehet mi baj lehet belőle :wink:

Kép
breni
 
 


Abból baj nem lehet, addig is gyakorlunk.....
swety
 
 


Jól mondod!!!!!!!!!

Veled minden rendben amúgy?Rólad nem beszéltünk még.

Kép
breni
 
 


A dokim szerint egy focicsapatnyit is szülhetnék....
Csinált pár vizsgálatot, de csak alapdolgokat meg uh-t és mindent rendben talált. Azt mondta, addig nem nyúl hozzám, amíg apát rendbe nem rakják. Ettől az én drágám még jobban befordult.
swety
 
 


Az nagyon jó hír,hogy veled minden oké.

Kép
breni
 
 


Meddig kell szednie a clostyt?

Kép
breni
 
 


Egy hónapig napi 1, aztán egy hónap szünet és kontroll.
swety
 
 


Drukkolok hogy segítsen ez a gyogyi és jöjjön a kis pöttönke.

Kép
breni
 
 


Köszi! Én most azért drukkolok, hogy ne menjen rá a házasságunk apa lelki gondjaira. Minden pasi ilyen zizi? Bár örülnöm kellene, hogy egyáltalán elment a dokihoz, ráadásul magától jutott eszébe és tök önállóan bejelentkezett, meg minden. Csak erre nem számított. Most éppen ott tartunk, hogy állandóan gyanúsítgat, mert szerinte megcsalom. Szerinted normális? Nem, nem adok rá okot, minden nap meló után futok haza, hogy neki vacsit főzzek, mossak, takarítsak(170 nm2-t), vasaljak, sütit süssek, stb. Se időm, se energiám nem lenne másra, ráadásul nem azért mentem hozzá és nem azért küzdöttem annyit a családjával, hogy megcsaljam, vagy elhagyjam. Ezt amúgy ő is tudja, csak most elfelejtette egy időre... Én próbálok türelmes lenni, de egyre nehezebben megy.... :?
swety
 
 


Swety!
Nagyon remélem hogy nem fog annyira elsúlyosbodni a helyzet,hogy rá menjen a házasságotok.Bízzunk benne.

Az én férjem is zizi.Meg minden pasi. :lol:

Hál istennek az én férjem jól fogadta amikor kiderült hogy kevés a spermaszáma és hogy műteni kell.Én voltam aki kiakadt teljesen,nyugtatgatott hogy nem lesz semmi baj.Lesz baba és kész.

Kép
breni
 
 


swety
húúúúúúúúú, hát nem könnyű eset a tied :? remélem apa mihamarabb rendbejön lelkileg

levágattam a hajam tegnap, jó lett :D - 5 év :P :wink:

Kép
gaby25
 
 


Képet kérünk!!!!!!!!!!!

Kép
breni
 
 


majd privibe :wink: de nincs ezen a gépen a kép, majd apa átküldi

Kép
gaby25
 
 


Jó úgy is. :wink:

Kép
breni
 
 


Mondjatok vmi bíztatót csajok! Szerintetek meddig tart ez az állapot?
swety
 
 


Swety!Melyik állapotra gondolsz?a férjed lelkiállapotára vagy a sperma állapotára?Nem mintha tudnék bármelyikre válaszolni. :cry: :oops:

Kép
breni
 
 


Apa érzékeny kis lelkivilágának összeomlás- veszélyére gondoltam. :lol:
Hőmérőzésben ott vagy? Én még most tanulom, de furi, hogy az eddigihez képest ma reggelre zuhant 0,4 fokot.
swety
 
 


Swety
ha holnap felmegy úgy 5 tizeddel, és min. 3 napig fenn is marad, akkor biza ma van pé :) hanyadik napon vagy?

Kép
gaby25
 
 


Még csak a 8.-on. De vmi kis hasifájást is érzek.
swety
 
 


swety
háát, ez elég korai :shock: de minden lehetséges :wink: hol vezeted a görbéd?

Kép
gaby25
 
 


Az ágy mellett, papíron. Úgy nem jó? (asszem ehhez tök hülye vagyok...) tudsz ajánlani vmit? :lol:
swety
 
 


swety
http://www.fertilityfriend.com ez angol nyelvű

Kép
gaby25
 
 


Köszi!
Sajna nem tudok angolul... de azért megnézem.
swety
 
 


Na úgy látom nem volt túl mozgalmas a mai nap...

Velem sem történt túl sok érdemi...bár totál úgy érzem mintha most lenne pé-m. :shock: Persze pont ebben a hónapban nem vettem LH tesztet... Azért furcsálom, mert nekem a 9-11 nap között szokott lenni. Ma pedig már előbb vagyok. Hát remélem ez azért van, mert újra 28/ napos ciklusaim lesznek...esetleg a biorezonancia hatására. :?

Én már ki is takarítottam a kérót (meló után), úgyhogy hulla vok. Holnap kirándulni akarunk, vasárnap meg melózom itthon. Pedig asszem el kéne kapnom apát! :wink:
tapedli
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: