Dorkamama!
De jó nekd, hogy apa felajánlotta a vasalást. Én már kivasaltam apa heti ruháit, de miénket csak ha felveszük, lusta vagyok most már.
Anita!
Szegény Boti. Pont arra gondoltam, hogy az utóbbi nagy vizsgádnál is beteg volt.
Apa kocsival (nem babakocsival) sétáltaja a nagyfiút?:)
Jobbulást a két kis betegnek.
Manónak már nincs hőemelkedése. Az esti alvás szerintem a meleg miatt sem ment. Mert a drága ragaszkodik a zoknihoz, hoszúgatyahoz, és a badyhoz éjszakára, tök vizes persze. állandóan figyelem, nem fázik-e, nincs e meleg. Ma már csak polót adok rá, bármenniyre is tiltakozik.
Dóra!
Ha gép előtt vagy, szólj.
Msn-en elérsz, ha akarsz. Szólsz, és már "repülök" Afórumra, persze ha időm engedi, de ha fent vagyok akkor tuti.
A lakás meg vár.
Főleg, hogy a mosogatást elintéztem.
Összeszedtem a mosatlant egy tálcára és le is vertem, kb. 5 tányér és a kedvenc müzlis tálam bánta.
Tehát így kell gyorsan moogatni.
Ma jöttek festeni a játszinkat. Utána hozzák állítólag a friss homokot is.
Ja és két éven belül mindenhol, ahol meg nem szüntetik uniós fa játszi lesz. Hát nem tudom, hogy örüljek-e neki. Mert a fajátszi is elég veszélyes. Szálka megy a gyerek kezébe, nagyok a fokok, könyen leeshet, na és már kiálló szegekkel is találkoztunk, főleg, hogy csak csavarozható játékok lehetnének.
Ja a melósok szerint, drágább lesz a fentartása is, mert könnyebben összetörik, spéci festék kell, ami megint csak drága... Tehát már most, sok játszit megszüntettek.
Ja, ha nem hallotáttok, ne vegyetek z.borsót, mert lopott is van közte, és az pedig vegyszerrel kezelt.
TEhá vagy otthonról, vagy ismerősnél szerezétek be egyelőre, szomorú...
Tünde!
Sikerült nyaralót találni?
Dorkamama!
Ti hova mentek?
Bocsi a millió elütésért és hibáért, de most nincs kedvem visszajavítani.
Megint csak lusti vagyok.