Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Roni nagyi!

Ha szeretnéd, akkor lefényképezem az összes képet a könyvben és elküldöm neked. Asszem priviben is lehet képet feltenni és akkor nem terhelnénk a többieket ezzel. Bár nem tudom, hogy így mennyire jó minőségű a kép?! De talán elmegy!:)

Nika!

Hát ne semmi, hogy Gege már ennyi idősen ül!!! :o Veronika fel tud már ülni, ha ölbe fogjuk, de egyedül eldöl, mindenképp ki kell támasztani. Úgyhogy gratula!:) :lol: Amúgy ugyanilyen bodynk van nekünk is!:) :lol:

Tinu!

Hidd el, hogy teljesen másképp állnak az unokához a szülök, azért csak eltelt 25-30 év, de erről biztos Roni nagyi tudna beszélni!:) Apósom kedvenc mondása, hogy azért jó az unoka, mert ha sír, akkor csak visszaadja az anyjának és le van tudva!:) :lol: :shock: Hát szerintem annyira nem vicces! Amúgy nálunk is így volt (sírás), amikor anyukám és nagymamám vigyáztak kb. 2 órát a kislányra először. Nem értettem, hogy miért nem tudták megnyugtatni, még kézben is sírt az én kicsim, aki egyébként nem sűrűn szokott ilyet. Aztán rájöttem, hogy idegen volt még neki a hely és furi volt hogy egyik szülője sem volt ott hogy megnyugtassa. Lehet ilyenkor azt hiszik, hogy nem látnak minket többé!:( :roll: Ki tudja mi van a pici fejükben!

Bébiőr: nekünk Angelcare légzésfigyelőnk van, amihez van bébiőr is, de csak egyírányú. Lehet rajta hangerőt állítani és szerintem jól fogja az adást lakáson belül. Elvileg asszem 200 méter a hatóköre terepen, de nekem a boltban már sipolni szokott (pedig majdnem szembe van velünk). :evil: Lehet ott a hűtő vagy ilyesmi zavarja, ugyanis be kell állítani rajta a frekvenciát. Majd ha két hét múlva megyünk nyaralni, akkor fogom nagy hasznát venni, vagy legalábbis remélem működni fog! :roll:

Zsu!
Fanni babának nem semmi sérója van!:) Te fésülted?:) Amúgy tényleg pók szerű a tetkó, biztos díjazza majd később!

Kernico!

Vicces ez a szemüveges sztori!:) 8) 8) 8) Amúgy haláli a bébin a szemüveg! Én ilyenekre nem is gondolnék, ha ti nem lennétek! Bár még mindig nem tom,hogy ilyen picinek tényleg szüksége van rá?

Munka! Én még nem tudom eldönteni, hogy mikor lennék képes újra dolgozni, szerintem majd az idő hozza. Amúgy itt a saját könyvelőiroda, ahol állandóan van munka, előbb utóbb be kell segítenem, ha látni is szeretném néha a férjem!:) :wink:

Ihianya! Jobbulást! Most a párom is elkapta… :evil:

Na jó éjt!

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Jó reggelt!

Jajjj, az én édes kisjányom felkelt 1-kor és 3-ig nem akart/tudott visszaaludni. :shock: Jöttek a pukik, meg rakta az égbe a lábát. Pedig tegnap csak tökfőzeléket ettem, meg húslevest. Nem is értem...

Munka: hát én is szívesen visszamennék dolgozni valahogy, de a munkám olyan, hogy nem szerencsés ki-be ugrálni belőle. Belekezdeni egy terápiába, aztán meg félbeszakítani, mert elmegyek. Ráadásul terhesen sem jó (ideális) szerintem dolgozni, mert kicsit más irányba viheti a folyamatokat, vagy okozhat nehézségeket. Meg mondjuk elég idős vagyok, nem hiszem, hogy túl sok évet várhatok a gyerekszüléssel.

Kép
Kép
tinu
 
 


Kérdés azoktól, akik Liberót használnak és kaptak virágot: most akkor mit is kell összegyűjteni? Honnan vegyem le a nyuszit? :shock:

Kép
Kép
tinu
 
 

 
 

Sziasztok!
tegnap este fürdetésnél észrevettem, hogy kibújt a 2 alsó fogacska!!! :)
Ülés:
Panna már nagyon ülne, emeli a törzsét, és húzódzkodik. Az ölemben nagyon szeret nézelődni, de nem merem sokáig :)
Ma a hasrafordulással próbálkozik, nagyon remélem, hogy sikerül neki még ma :) Nagyon kevés hiányzik, a vállát kéne kicsit arrébb húznia.

tinu:
nekünk is angel Care-ünk van, a bébiőrrel egybekötött változat.Én nagyon meg vagyok elégedve vele, összesen egyszer riasztott be még az elején, mert még kicsi volt, és nem érintkezett a matraccal. Egyébként semmi gond vele, Panna forog, mint a szélkakas, ettől függetlenül nem jelez be.

zszuzsu:az édességet én is kívánom, és eszem is. :) Szoptatás után majd neki kezdek újra a Norbinak, addig még kihasználom az időt. :)

Munka:
Mi nagyon szeretnénk minél hamarabb egy következő gyerkőcöt. (én már a mostnak is örülnék, folyton azt hiszem, hogy terhes vagyok... ) Ha mégsem jönne össze, akkor 3 és fél éves korában megyek vissza. Persze, lehet, hogy rákényszerülnék előbb, de a tervük ez.

kernico:
az a kép nagyon vagány!! :)

A tali nekünk is mindegy, nem is biztos, hogy tudunk menni, Apával fasírtban vagyunk,tömegközlekedni pedig a babakocsival nem tudok... :?

Most néztem be a lányhoz, félhason alszik..:) A popsi már teljesen fent van, a feje viszon a vállával még oldalt...:)

Van egy fölösleges iwiw meghívóm. Nem kell valakinek??
Zsuzsu: a börzére ti mikor mentek?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Egy kis Offtopic:
Én egy másik topicban szoktam irogatni, de most szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy nyaralási lehetőséget.
A képen látott nyralóban apartmanok kiadók. Tihanyban van, nagyon szép helyen a strandtól 50 méterre. Anyósomék adják ki. Ha valakit érdekel mail-ben írok többet is.

Kép

Nicol
francsek@chello.hu

Kép
[/url]
fnikol
 
 


Kernico: én csak szoptatás után merek 90 naposozni. De írd meg a tapasztalatokat a tejre való hatását illetően

Mági: gratula a fogakhoz!!! Talira meg miért ne jönnél? Addigra csak kibékültök a férjeddel. Elvégre hogy hozzátok akkor össze azt a köv. gyereket. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


tinu:
hát ez kicsit több most egyszerű összekapásnál.. De ha kibékülnénk is, akkor sem tudna elvinni, mert a munkahelyén bekeményítettek... még kitalálok valamit :) öv. gyerek... majd szeplőtelen fogantatással...:)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok

Winnie:
számod eltettem, majd hívlak

Mágnes:
nem tudom mikor megyünk.Lehet, hogy amit Winnie tud adni ingyen jegyet, az is csak szombira vonatkozik.
Akkor ha ugy van, inkább délelőtt mennénk, akkor még tán sokan sincsenek (bár ott mindig tömeg van) és meleg sincsen. Ja és nem vásárolnak fel még mindent.

Arra gondoltam, hogy itt kéne egy olyasfajta táblázatot alkotni, hogy ezt a részét mindenki átmásolja az ő írásába és odaírja, hogy neki mi a jó. Így lehet összesíteni a dolgot és ugyis csak az másol, aki jönni is akar és tud is.
Na ezt jól megfogalmaztam, de jány ül az ölemben és ficánkol.
Csoda, hogy hagy gépelni. :shock: :lol: :lol:

Na akkor erre gondoltam:
Mivel a tali helyszín az biztos, akkor így néz ki a dolog.

II. TALI:
2007. JÚNIUS 13. (SZERDA) - LIGET - VAJDAHUNYAD BEJÁRATA.


Név: .................................. Időpont ami jó, vagy jó lenne:
1., zsuzsu ................................. 14-15 között
2.,
3.,
.
.
.
.

A pontokat muszáj voltam beírni, mert különben rögtön egymásra tette a nevet és az időt. vagy én voltam béna.Na valmi ilyesmire gondoltam.
Most hív a kötelesség......

Kép
zsuzsu74
 
 


Sziasztok,

Most követni sem bírlak titeket, úgyhogy felhagytam a visszaolvasással. Azt láttam, hogy napirend a téma:

Nálunk 7 körül kelünk, mostanság, majdnem hogy kétóránként eszik Dani, kivéve, ha alszik, amit tök jól csinál. a 9 utáni szopinál bealszik, és jó esetben lehúz 3 órát egyhuzamban, vagy 2,5-et. Utána eszünk, elvagyunk egy kicsit, játék séta miegymás, és mióta visszajöttünk délután is alsziik egy kicsit. a fürdés az 8-9között van, de 9re már szoptatunk vagy az ágyban van. Bejött neki a külön szoba. hajnalban kel olyan fél öt körül, de ma pl. 3-kor kelt.

Viszont lehet, hogy az otthoni lét teszi, de most nagyon nyafi, nem akar egyedül elleni.:(

II. TALI:
2007. JÚNIUS 13. (SZERDA) - LIGET - VAJDAHUNYAD BEJÁRATA.

Név: .................................. Időpont ami jó, vagy jó lenne:
1., zsuzsu ................................. 14-15 között
2., niki(csernusn)....................... 15 óra
3.,

Nika, Gratula Gergőhöz!!!!NEm semmi teljesítmény!!!!

Mágnes neked meg a fogzáshoz!!!!Képet ha lehet tegyél fel:)
És lemaradtam, kivel kell kibékülnöd???Ha nem vagyok indiszkrét, csak megütötte a szemem, amit Tinunak írtál...

csernusn
 
 


Mágnes!
Gratula a fogacskákhoz!!!!:) :lol: :lol: Remélem mielőbb megoldodnak a problémák a férjeddel!

Kernico!

Engem is érdekelne a diéta hatása a tejre! Bár lehet ez is mindenkinél más!:) :roll: Én azért nem merek még fogyozni, se tornázni, nehogy elapadjon a tejci! Pedig egy kis hasizom gyakorlat rám férne!:) Én is imádom a csokit és a többi édességet, reggelire szinte mindig péksütit eszek, de hát én semmi tejfélét nem eszek, zöldségekkel sem nagyon kisérletezek egyenlőre, ugyhogy ez marad!:)
:wink:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!

II. TALI:
2007. JÚNIUS 13. (SZERDA) - LIGET - VAJDAHUNYAD BEJÁRATA.

Név: .................................. Időpont ami jó, vagy jó lenne:
1., zsuzsu ................................. 14-15 között
2., niki(csernusn)....................... 15 óra
3., Niki(kernico)...........................14-15 között


Zsu: Jó ötlet ez a lista!

Fnoe: én erre azt hallottam, hogy valakinek még több tejcsi lett, van akinek apadni kezdett. Megpróbálom, de ha apadni kezd, én is egyből abbahagyom.
Amúgy én iszok tejet (min. fél litert naponta - tejfüggő is vagyok :roll: ), meg zöldségeket is, csak káposztát nem, meg a nagyon fújósakat. Kiarának nincs baja szerencsére tőlük.
Napszemcsit meg mi is azért vettük csak, hogy pl. a kocsiba (hiába több sötétítő is van az oldalán), folyton hunyorog, ha nagyon süt a nap. Az én szemem is nagyon érzékeny az ilyenekre, és úgy látom, az övé is. Nekünk beválik, de mi sem használjuk sokat.

Kiara holnap fél éves már! Te jó ég! Ilyen régen volt, hogy ott voltunk a kórházban, odaadták, megláttam, .... és a többi csoda. :D

Tinu: Liberós csomagoláson van 1 vagy 2 nyuszifigura v. baba a kisebb oldalán. Azt kell kivágni, de csak a kérdőívvel együtt kell beküldeni, ha jelentkezel. Én már megkaptam, és várom a kövi kérdőívet, mert utánna zörgős-csörgős kiskönyvet kapunk. :D

Mági: Igen, igen, rakjál fel fényképet a fogacskáról. És csak úgy kibújt, nem is szenvedett tőle? Nagyon jó!

Légzésfigyelő nekünk Angelcare van, de sajna nem a babaőrzőset vettük, úgyhogy azt külön vettünk egy Philips-et. Én teljesen meg vagyok velük elégedve. Néha a légzésigyelő becsippan egyet, de nem riaszt (kb. 2havonta), de szerintem túl mélyen alszik, és ritkábban vesz levegőt, azért. Mert utánna megint okés minden.

Suli akkor nállatok is van látom. Én 2 éve halasztgatom a szakdolgozat megvédését és az államvizsgát. Mindig volt valami, ami miatt nem tudtam menni, de most az őszi félévben tuti megpróbálom. Csak már hozzá kéne látnom a tanuláshoz, mert elég sok mindent elfelejtettem. :cry: És különben is annyi időm van a kiscsaj mellett, hogy ihajjjjj. :roll:

Üdv. Niki és Kiara

Kép
kernico
 
 


Ma nagyon nyűgi Fanni. Lehet megint ez a változó idő teszi?
Nekem is fáj a fejem. :(

Kernico:
Örülök, hogy tetszik az ötlet.
Szerintem áttekinthető, nem kell visszakeresni ha táblázatban van , hanem amig aktualitását nem veszti, itt lehet szem előtt. :wink:
Napszemcsi tényleg sirály! :lol: :lol:
nem akarja mindig leszedni?


Mági:
Én is lemaradtam, de biztos megoldódik a gond az uraddal, és el tudsz jönni a talira.
Fogakhoz gratula! észre sem vetted? nem volt nyűgi? Kééépet, kéépet akarunk róla! :D


Megint jutott egy kósza ötletem. :oops:
Valami ropogtatni valót nem kéne vinni és ott összedobni a közösbe?
Csupán felmerült bennem így az édességmánia miatt. Innivalót ugyis mindenki magának visz... De valami nasit, fincsit? Nos???
Le lehet ám hurrogni ha nem, nem fogom a szívemre venni.
Csak olyan piknikes hangulata lehetne. :wink: :lol:

Személy szerint én viszek magamnak és jányomnak innivalót, meg mindig akad nálam egy kis csoki, de akkor esetlegesen egy kis ropival is feltölteném a szekér alját. :D

II. TALI:
2007. JÚNIUS 13. (SZERDA) - LIGET - VAJDAHUNYAD BEJÁRATA.


Név: .................................. Időpont ami jó, vagy jó lenne:
1., Zsuzsi ................................. 14-15 között
2., niki(csernusn)....................... 15 óra
3., Niki(kernico)...........................14-15 között

Kép
zsuzsu74
 
 


II. TALI:
2007. JÚNIUS 13. (SZERDA) - LIGET - VAJDAHUNYAD BEJÁRATA.

Név: .................................. Időpont ami jó, vagy jó lenne:
1., Zsuzsi ................................. 14-15 között
2., niki(csernusn)....................... 15 óra
3., Niki(kernico)...........................14-15 között
4. Kiscsikó(Jeep)..........................14-15 (mindegy:-)

Sziasztok,
Tinu nekünk a kölcsön cuccunk Maxi-Cosi Maxi Phone, ez is kettő az egyben. Nekünk bevált:-)

Köszi a védőoltásos megynyugtatásokat, kúppal próbálkoztam, de akkora volt még a fél is, h feladtam:-))))

Ádám csípője rendben van, szerencsére:-)

Mági, 3-as metró, 14-es villamos, 4-es busz vonalon tudok segíteni én úgyis kenguruval megyek.:-)

Na olvasok még:-)

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Rágcsa ok, plédet is viszünk:-)

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Tinu
Hat igen a Te munkad olyan amit nem lehet megszakitani,szoval jobb ha kibabazod magad es utana epited a munkad.


Magnes
Fozz valami jo vacsit es gyertyafeny mellett csak megoldodik a problema.Nem beszelve az az utanrol,a legjobb bekulesi technika :lol: Bar nem tapasztalatbol mondom,de ezt irtaj ak noi lapok :lol: :lol:

Leon miota kapja eszik tobbet, sokkal tobbet alszik nappal is,tegnap is osszesen 4 orat,ilyen jo regen volt.Szoval biztos hogy ehes voltes ezert nem birt nyugodni...Ejjel sem kel mar szerencsere :wink:

Kép
Kép
kataa
 
 


Ádám mialatt az előzőt írtam megfordult:-))) Hátról hasra:-)
Azóta is próbálkozik:-) Az elsőhöz kapott egy kis baráti zsiráfos segítséget:-)(Ikeás, jókat bírkózik vele mostanság:-) )

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Tali: nekünk mindegy, úgyhogy nem írom be a táblázatba.
Rágcsa jó ötlet. Ha nem gyalog mennék, talán sütnék muffint, de így nem tudom elvinni. Legalábbis annyit nem, amennyi mindenkinek elég lenne (doboz stb.).

Kiscsikó: gratula az átforduláshoz!!! És mehetünk akkor együtt a talira. Örsön minitali?

Megyek. Ma annyira, de annyira nyügi a lányom. Óránként szoptatok...

Kép
Kép
tinu
 
 


Köszi:-)
Nem az Örsről jüvünk, hanem a Béke útról:-) (Újpest határ)
Már reggel bemegyünk Pestre apával:-)

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Kiscsikó: ááá, most láttam a tévében, hogy nem lesz piros metró. Úgyhogy amúgy is a kékkel fogok menni. Pedig úgy utálom a Kökit. :evil:

Kép
Kép
tinu
 
 


Kernico: a csomag oldalán van egy nyuszi 3 kiskacsával. Ezt kell kivágni? Akkor 5 csomag vásárlása után küldhetem csak be? Az hónapok... :roll: Mindig jumbo csomagot veszek.

Kép
Kép
tinu
 
 


Kernico: storno, rájöttem magamtól is. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Kiscsikó!

Boldog 4. hónapot Ádámnak!:) :lol: Tök jó, hogy pont ma fordult meg!:) ÜGyike!

Na változékony idő itt is van. Reggel napsütés, utána felsők de még viszonylag meleg, aztán 1000 ágú napsütés (még napoztam is baba tologatás közben 8) :wink: ), most pedig percek alatt akkora vihar jött, hogy valami durva… A dörgésbe még a ház is beleremegett! Eddig is ilyen változékony volt itthon az időjárás????
:?:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!

Kata, valszleg bölcsi lesz, itt van két utcányira, én is oda jártam :)
És apa haza sem fog jönni a két hónap alatt szabizni egy kicsit? vagy új munka, nincs még szabi? :?

II. TALI:
2007. JÚNIUS 13. (SZERDA) - LIGET - VAJDAHUNYAD BEJÁRATA.

Név: .................................. Időpont ami jó, vagy jó lenne:
1., Zsuzsi ................................. 14-15 között
2., niki(csernusn)....................... 15 óra
3., Niki(kernico)...........................14-15 között
4. Kiscsikó(Jeep)..........................14-15 (mindegy:-)
5. Winnie......................................15 óra (kicsit kések)
6. Tinu..........................................mindegy

Tinu beírtalak, hogy Te is szerepljél a jövők között :)

Ági! Gratula a fogakhoz! És nagyon remélem, hogy megoldódnak a problémák otthon.... :? forgás sikerült?

Kiscsikó! Gratula a forgáshoz!

Nálunk is nyügi van ma. És 3-kor ébredés volt az előző 2 napi 5 óra után... :?

Ma kaptunk mi is Liberos csomagot, de mi a virág? ebben egy próbapelus volt, meg egy csatlakozós kérdőív...
viszont kivi vagyok, honnan van meg a cím, mert a Felicitasos cucc (apmpers, Aegon) az új címre jött, azt adtam meg, ez viszont az állandóra...

Na folyt köv, befejezem a vacsit...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


storno, elolvastam a Libreohoz a kisérőlevelet, szóval akkor kapok virágot, ha küldök be 5 figurát... hát ez tényleg nem kevés idő... akkor most egy darabig Babylove helyett Lbero lesz? :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Ádám pont 4 hónapos lett, amikor először megfordult:

http://gillich-csikos.hu/c.2007-06-05_17-49.0000_mpeg4.mp4

KépKép
jeep
 
 


Winnie: én is ma kaptam meg a Liberós cucmót. :D Azért érdeklődtem ennyire a figurák iránt.

Kép
Kép
tinu
 
 


II. TALI:
2007. JÚNIUS 13. (SZERDA) - LIGET - VAJDAHUNYAD BEJÁRATA.

Név: .................................. Időpont ami jó, vagy jó lenne:
1., Zsuzsi ................................. 14-15 között
2., niki(csernusn)....................... 15 óra
3., Niki(kernico)...........................14-15 között
4. Kiscsikó(Jeep)..........................14-15 (mindegy:-)
5. Winnie......................................15 óra (kicsit kések)
6. Tinu..........................................mindegy
7. Ági ...........................................mindegy (ha sikerül menni)

fogacskáról holnap teszek képet, már alszik a jány.. igen, csak úgy kibújt, azt észrevettem, hogy nagyon csorog a nyála, de semmi mása tünet nem volt. :) Pedig felkészítettem magam, hogy majd éjszakázni fogunk, meg nyűgös lesz. de így visszagondolva, lehet, hogy ezért nem akar szopizni mostanában..

a hasrafordulás még várat magára :? Pedig már előkészítettem a babanaplót, hogy beírom a mai dátumot, de nem akarta. Pedig olyan kevés hiányzott!!! :cry: Na majd holnap.. :)
Megyek fürdök, aztán Vészhelyzet..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


1., Zsuzsi ................................. 14-15 között
2., niki(csernusn)....................... 15 óra
3., Niki(kernico)...........................14-15 között
4. Kiscsikó(Jeep)..........................14-15 (mindegy:-)
5. Winnie......................................15 óra (kicsit kések)
6. Tinu..........................................mindegy
7. Ági ...........................................mindegy (ha sikerül menni)
8. Bunny................................... ha időben ideér az orvos, akkor mindegy, ha nem akkor majd megkereslek benneteket

Mági, akkor várhatlak a meszindzsörön :-( Pedig meg akartam veled beszélni a kocsit....

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


[quote="jeep"] írta:jeepdám pont 4 hónapos lett, amikor először megfordult:

http://gillich-csikos.hu/c.2007-06-05_17-49.0000_mpeg4.mp4


Talán mozogni is fog:
GIF: [img]c.2007-06-05_17-49.0000.gif[/img]
SWF: [img]c.2007-06-05_17-49.0000.swf[/img]

KépKép
jeep
 
 


[quote="jeep"] írta:jeepdám pont 4 hónapos lett, amikor először megfordult:

http://gillich-csikos.hu/c.2007-06-05_17-49.0000_mpeg4.mp4


Még 1x ...

GIF: Kép

KépKép
jeep
 
 


[quote="kiscsiko"] írta:kiscsikodám mialatt az előzőt írtam megfordult:-))) Hátról hasra:-)
Azóta is próbálkozik:-) Az elsőhöz kapott egy kis baráti zsiráfos segítséget:-)(Ikeás, jókat bírkózik vele mostanság:-) )


Jééé, tényleg!
:D

KépKép
jeep
 
 


Kata: megbeszéltük a zurammal, és úgy döntöttünk, hogy mégsem veszünk most többfunkciós kocsit, hanem sportkocsit. MAjd ha megszületik ketteske, akkor esetleg. Most még nem tudjuk, hogy akkor mi lesz (hol fogunk lakni, lesz-e kocsink) az igényünk. Sorry... Pedig cool kocsi.

Jó éjt! Drukkoljatok, hogy ne ébredjen fel másodszor is TÜndérke, mert álmon halok. :shock:

Kép
Kép
tinu
 
 


Jeep
Nagyon ugyi vagy ,persze Adam is :D

Winnie
Persze jon O is csak nem olyan hosszu idore.
Na akkor neked legalabb ismeros lesz a hely a boclsiben,Fogadok meg lesz olyan dadus akit ismersz.

Magi
Gratula az elso foghoz!!!
Jaj nekek mugy hianyzik a Veszhelyzet,az volta kedvenc kikapcsoldos sorozatom.Adjatok mar egy rovid leirast,mi tortenik...lecci-lecci!!!

Tinu
Semmi baj,eladom majd masnak.
Esernyokocsi sem erdekel? Mert hogy irtad a sportbabakocsit.Vagy valami dragabbat vesztek?

Kép
Kép
kataa
 
 


Bocsi, velünk lett tele a topik:-)))
Köszi a gratulációkat:-)

Tinu, mér nem alszik Tündérke? Foga v a pocija?
Nekünk bejött az a homeo bogyó, a kakija is kisárgult:-) Bár az esti elalvással egy ideje nincs gond. kopp-kopp-kopp:-)

Munka: Én szeretnék itthon maradni 2 évig mindenképp, tovább is, ha bírjuk anyagilag. Testvérkét még nem tudjuk:-) ( Tinu, Nálad már csak mi vagyunk vénebbek;-) )

KépKép
jeep
 
 


Tinu

épp ma vettem egy sportkocsit. Mágival azt tárgyalnánk, ha nem a vészhelyzetet nézné......

http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... ts_id=1689

Hja és megnéztem, itt volt a legolcsóbb. Amúgy még figyelmetekbe ajánlom a :

http://www.arzuhanas.com/

na jóccakát

Mági!

Várhatók én rád... Bánatomban megyek Grace klinikázni (hehe)

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Sorozatról jut eszembe Kulka forever ( imádom, bár sosenem voltam egy rajongó típus:-) ) , mint DrHaus:-)))
Várom:-) A reklámnál lesz a váltás, kíváncsi vagyok. :-)

KépKép
jeep
 
 


jeep: gratula a forgáshoz :) hogy tudod igy feltenni a mozgóképet?

Annyira sajnálom most hogy nem pesten lakunk:) Úgy mennék én is a talira de hát innen kicsit messze van :(

Kép


Kép

nika70
Salgótarján
 
 


És persze elfelejtettem átjelentkezni, az útsó kettő Jeep én voltam:-)
(Velünk lett tele a topik és Kulka:-) )

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Én nagyon imádom a dr.houset és már elörébb járok a tv-nél igaz nem szinkronos csak feliratos de nagyon jó de kiváncsi leszek az újy szinkronhangra:) Tényleg a kulka lesz? furi lesz:)

nika70
Salgótarján
 
 


[quote="nika70"]j írta:nika70eep: gratula a forgáshoz :) hogy tudod igy feltenni a mozgóképet?

Annyira sajnálom most hogy nem pesten lakunk:) Úgy mennék én is a talira de hát innen kicsit messze van :(


VirtualDubbal deinterlaceltem, összenyomtam 160x120-ra és csak minden tizedik framet tartottam meg. Ulead GIF Animatorral átkonvertáltam GIF animációra. Így lett 400 KB.

KépKép
jeep
 
 


basszus, ez a vészhelyzet, a reklám után kapcsoltam be....

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Lanyok, ne izeljetek mar a Veszhelyzettel,valaki mondja mar mi a szitu!!!!! :lol:

Bunny
Kircsi a kocsitok, jezus ez jo draga volt, en is nemreg vettem Leonnak egyet itt, hiper -szuper felszeretseggel es csak 9.000 volt :oops:

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Kicsit régen írtam, de mire elolvasok mindent, már nincs is időm írni. :?

Most azért írok, hogy ha valakinek szüksége van liberó ábrákra, nagyon szívesen küldök postán, nekem elég sok van, mind a két gyereknél ezt használjuk és van bőven +-ban.
Ha valakit érdekel, akkor priviben küldjetek címet, ahova elküldhetem.

Üdv.
Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Na látom ti is nagy sorozatnézők vagytok!:) Én is imádom a Vészhelyzetet és a Gracet is! És baromira kiakadtam, hogy így lett vége-persze lesz folytatás gondolom hónapok múlva, de... áh dühös vagyok!:)

Jeep! Hát nem gyenge amit az előbb leírtál a videó feltevéssel kapcsolatban! :roll: :roll: :roll: Cak én nem értem?!:) Amúgy mint már írtam ügyi Ádámka!

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Kataa!

Szívesen leírom, de nem tudom meddig láttad! Esetleg írj privit! Vagy mást is érdekel a sztori???????? :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


én régen megavészhelyzetnéző voltam, de baba óta kevésbé, pont akkor volt kaja idő, de most hogy előbbre jött, néztem megint, meg az újságban mindig elolvastam, hogy mi is történik :)

Kata, címszavakban, aztán majd mások kiegészítik:
Abby terhes Luka-tól.
Neela férjhez ment Gallant-hoz, aki most meghalt.
Morris még mindig hülye.
Weaver kevesebbet szerepel.
Pratt volt Afrikában talán Carteréknél, de visszajött.
Ray megkomolyodóban...
Most meg volt nagy túszdráma, lövöldözés, mindne, én is sík ideg vagyok, alig bírtam nézni, és azóta is teker az agyam ezerrel, hogy bírom majd októberig...
szóval Luka-t lélegeztetni kéne, Abby vérzik, és összeesett, és már nagyon terhes, egyelőre egyiküket sem keresik, Sam nővért meg a fiát túszulejtette az apa, aki egy börtöntársával akart úgy szökni, hogy a kórházba bejönnek és innen szöknek, aztán nem sikerólt teljesen,ezért kezdtek el lövöldözni. Jerry is elég rosszul van.
Na hát nagyon dióhájban, lehet kiegészíteni :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Jól emlékszem, hogy 10 db liberó ábra kell?

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


ja, bocs az off-ért... de látom, sokan rá voltak / vannak kattanva a témára, ezért mertem itt írni :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Éva, engem érdekel, meg ahogy látom, Tinut is, övé az elsőbbség, ő jelzett előbb, de ha van még, akkor én is kérnék, ha lehet :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


látom, mindenki Grace klinikát néz, azért van ilyen csönd, csak én írok nagy magányomban, jeepék után most velem van tele a topic, mindjárt megyek is aludni :shock:

KépKép

KépKép
winnie27
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?