Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem hozzátok.
Az egyik:Mértem a hőmérsékletem és a 16. napon magasabb lett fél fokkal és azóta folyamatosan magas (36.7- 36,8). Nem kellett volna visszaállnia az eredeti hőmérsékletre? Vagy nincs peteérésem???
A másik: Eddig a mellem a menzesz előtt 2 héttel már fájt és most 2 nappal előtte kezdett el fájni. Félek, hogy már megint meg fog jönni. Már 4 hónapja próbálkozunk és semmi.
Előre is köszi a segítséget!!

mariann72
mariann72
 
 


Sziasztok! az előbb akartam nektek küldeni valamit megpróbálom megint!!
anita21
 
 


Sziasztok! az előbb akartam nektek küldeni valamit megpróbálom megint!! Kép gólya
Mindenkinek kívánom, hogy hozzon valamit a "gólya"!!Ne csak a potás!
puszika...
anita21
 
 

 
 

Sziasztok!!

Most mindenkinek külön nem irok ezer bocsánat!!
Az a helyzet hogy tegnap nem voltunk együtt utoljára csak vasárnap de aznap 2* ,és nem volt durva ,szoval nem tudom vagy az idövel együtt meghülyült a ciklusom :roll: :roll: !!
Na majd kiderül,amig nincs erös vérzés addig nem aggodok (de ilyen még nem volt hogy pont a cilus közepén lenne )

Most mennem kell !!
Puszi!Sziasztok!!
Vendég
 


na vegre otthon :) ez a munka faraszto :lol:

angel: kepzeld ma tuttam meg, h a parom haverjaeknal baba lesz, a srac total elvan kenodve(alkoholista) a csajt is ritkan latni jozanul, remelem, h a baba megneveli oket :)

breni: a doki nem akar kivizsgalast csinalni, szerinte minden rendben es felesleges aggodnom, h majd egy ev mulva, vagyis 5 honap mulva :(

kata: akkor jo neked, nem kell minden honapban izgulnod :roll:

katavirag: remelem nem kell 3evet varnom,mert szerintem en vagyok a vilag legturelmetlenebb embere :oops:

anita: de jo, lesz kismokusod :D ?
rima
 
 


Sziasztok!

Elég rég írtam :oops: de azért olvastalak ám :wink:

Mariann!
A hőgörbék ahány, annyiféle...de az a jó ha a 2. felében fenn marad a hő :) De jó lenne másképp is ellenőrizni a pé-t.
A négy hónap meg nudli :oops: egyesek már évek óta próbálkozunk :cry:

Editke!
Néha lehet pici pecsételés,a a pé.-t követően.

Anita!
Cuki a gólya! :D
Remélem mindannyiunkhoz hamarosan beköszön :wink:

Velem nagy ujdonság nincs, lassacskán kezdjük újra a próbálkozást :wink:

Kép
kimma
 
 


Rima!

Estleg megpróbálhatsz egy másik orvost...
A Hőgörbédet vezeted?
Azért az sok mindent elárul :? ...mármint ha van valami bibi.Bár valóban még van időtök :wink:
Lehet csak jobban kell figyelni az akciózások beütemezésére :wink:

Pusz,
Kimma

Kép
kimma
 
 


kimma: lehet, h tul stresszes vagyok, sajna az elmult par honpban tortent par dolog, ami elege kikeszitett es a legrsszabb, h csak a parom van itt nekem es rola szol az egesz es igy meg elmondani sem tudom a problemamat senkinek...lehet ez is egy akadaly a babucihoz :( ti miota probalkoztok? akkor kellemes es elvezetes probalkozast :wink:
rima
 
 


Udv csajok!

Orulok, hogy van kinek irni.

Mariann72! Szerintem 4 honapot mindenki var a babara minimum, es a fel ev is tok normalis. Ha nem feszul ugy a melled, mint szokott, lehet, hogy nem volt peteeres, de ez is normalis idonkent. Olvastam valahol egyebkent, ha a mensi elott nehany nappal barna pecseteles van, akkor nem volt peteeres.

Rima! En is kulfoldon elek, es szinten csak a ferjem van, akihez szolhatok az anyanyelvemen, de meg lehet szokni. Es hat persze az a 3 ev, amiota varunk, inkabb csak ketto, mert sokat voltunk tavol egymastol. Es az elejen, talan nem is vagytam annyira gyerekre, hanem ugy voltam vele, ha jon, jo, ha nem, az is jo. De most kb. fel eve, mar nagyon szeretnem. Te se legy turelmetlen, a baba akkor jon, amikor jonnie kell.

Kép
katavirag
 
 


Angel37! Most olvasom hogy a 4. lombik elott allsz? Bedattad mar a Gynevacot?

Itt kuldok egy korabbi hozzaszolast, ami engem idevezetett a Babanet tarsalgoba.

Kedves lányok!
Olvasgattam a hozzászólásokat. Mi 3 évet vártunk az elso gyerekere és már túl voltunk harmincon. Mindenféle vizsgálat megvolt és már akarták kezdeni a hormonkúrát. Ezt a feleségem nem engedte. ( Láthatólag én a férj vagyok.) S akkor hallottam a rádióban egy Gynevac nevu szerrol, amely gyengített lactobacillus vakcina, amely a méh nyálkahártyájának baktérium flóráját rendezi. Mondanom sem kell a nejem 3 hónapon belül teherbe esett, s azóta van egy csodálatos kislányunk. A vakcina ismeretlensége annak köszönheto, hogy magyarok találták föl, magyarok próbálták ki és nincs mögötte nagy gyógyszergyártó konszern,mely nyomja pénzzel az orvosokat, hogy az o terméküket használják mindenáron. A patikákban erosködni kell, hogy nézzék meg a kompjúterben, mert ott bizony benne van. Ártani nem árt, legfeljebb nem használ. Több mint tízezer alkalmazás után jöttek rá, hogy 50 %-kal nott a kezelt nok teherben maradásának az esélye. Eredetileg nogyógyászati célból próbálták ki.
Azóta feleségem 40 éves barátnoje is megszülte elso gyermekét, 3! sikertelen lombikbébi program után.
Higgyétek el ez itt nem a reklám helye, de olvasva néhány kétségbeesett hozzászólást kötelességemnek éreztem leírni a mi esetünket.


Kép

En 5 hete kaptam az utolso vaccinat. Ma vagyok a 15. napon. Ha lesz eredmeny, megirom. Egyebkent a Gynevac-os topicban rendszeresen irnak egymasnak a kiprobalok, es nagyon sok sikertortenet van.
katavirag
 
 


Katavirág!
Én is beadattam,de nem lett belőle baba.De nem is csodálkozom,peteérésem sem volt,meg a sövény is akadályozta a kiskatonákat hogy bárhova is eljussanak.
Szóval sajnálom,hogy már túl vagyok rajta.Emlékeztetőt viszont lehetne kérnem.

Kép
breni
 
 


katavirag: te ugye norvegiaban elsz? nekunk azzal nincs gondunk, h nem taliznank, vagyis napi 16orat dolgozik a parom, de legalabb az esteket egyutt toltjuk, agy en a munkahelyen csucsulok :) az enyem nem magyar, ugy oszinten megmondva nem is tudom mikor beszeltem ki magam magyarul az utoljara :lol:
rima
 
 


Sziasztok!!Na, megint itt vagyok!!Látom nagyon sokan el vagytok keseredve, de remélem nem sokáig!!Hát vigasztlani nem igen tudok senkit, mert nekünk egyből összejött!Viszont itt írtam már ebben a topikban a lányoknak az ovulációs tesztről amit én is kipróbáltam, mivel a párom éjszakánként nince itthon és valamikor 2 napig sem taliztunk így célszerűnek találtam ennek használatát!!Ami be is jött!Úgyanúgy kimutatta, hogy mikor van peteérésem és 48 órán belül akcióba kell lépni!!Hát, kb ennyi!!Én ajánlom!!Amikről szotatok irni az inszem, meg gynevac meg ezekről és nem isértek ebből semmit, mert halvány gözöm sincs ezekről!!Szóval itt már egyre többen leszünk, és reméljük az idén jó pár pocakos kismama lesz itt is, hohy megosszhassuk egymással az élményeket!!Holnap megyek tanácsadásra kiváncsi vagyok mennyit hiztam az 1 hónap alatt!!Itthon nem jó a mérlegünk!4lehet, hogy jobb is mert infarktust kapnék menten!!Képzeljétek 1 nap felvettem a farmerom rá 3 nap múlva , bem fértem bele!!Te jó isten így nő ez a baba!!Ja, meg nagyon kiváncsi vagyok hány cm a drága!!Mennyit gyarapodott!!
Kép baba
Remélem ez a kép tetszik mindenkinek!!És remélhetőleg előbb-utóbb megérkezik mindenkiél aki szeretne!!
Most befejezem!Csók:Anita
anita21
 
 


Sziasztok Csajok,
Peti már akkora srác, hogy csak na! Kis vigyori, mozgékony, puszit ad, ezerrel fröcsköl a kádban, szereti a könyveket (Thomasost és Kisvakondost), a símogatást, minket és a hasát. Gondja egy szál se, csak nagyon szeretne már Ötyetalira menni, mert bírja a koros nőket. :wink: Nos? :D
Képet kerítek majd, mert van a képtárban, csak nem az én fennhatóságom alatt.

Üdv az újaknak.

Kamilla,
kár, hogy nem tudtad megnyitni az mmst, nagyon jó pasi feszít rajta. :wink: Na, majd élőben. 8)
Köszönjük szépen a köszöntős smst.
A zurad jó magas pasas.

Angyal,
háááááj! Mikor is startoltok a 4. beültetéssel?
potter_76
 
 


Mi már szeretnénk beindítani a ketteske projektet, de a ciklusom még ölég foghíjas. Kb 6-7 hetente jön meg....Peti még szopizik nagy gázzal, bár neki kell is, mert a tehéntejet (és termékeit) nem bírja, tápszert meg nem akarok neki adni, akkor már inkább anyatejet.
De azért mindig reménykedek, csak nemtom mikor kell pontosan. :oops: :)
potter_76
 
 


Sziasztok!

Mariann,
nem is kell visszamennie, maradjon csak fenn! :)
Közvetlenül mensi előtt kellene neki majd visszaesni v. aznap! De inkább maradjon csak szépen fenn! Sőt, ha babás vagy, még tovább emelkedhet! :wink:
4 hónap még nagyon nem sok! :wink:

Rima,
na tessék... gondolom szegénykét senki se várta :( Sajnos nem törvényszerű, hogy az ilyen "szülők" megváltoznak..., de így legyen!

Katavirág,
köszönöm, aranyos vagy, de nem és nem is tervezem! :wink:

PotterÁgi,
még egy kis fogigátló, és majd július 27-től szúrhatok! :D Majdnem ugyanígy volt tavaly is! :)

Nagyon szeretnék Ötyézni - főleg ha a világ legjobb pasija is ott lesz :lol: - de a június nem igazán jó. :? Most dolgozom, mint a gép, jövő héten indulunk nyaralni, 26-án jövünk, utána meg ismét lesz pár húzós nap, mikor utol kell érnem magam a munkával...
De a júliusom szinte egész szabad! 8) Lehet, hogy kérek egy első szerencseszurit is! :lol:
angel37
 
 


Sziasztok!

Bocsi, az eltűnésért (Editke köszi a hiányolást :) :) )
vizsgáztam tegnap (szerencsére sikerült) előtte tanultam, utána meg próbáltam rendberakni a házat :)

jelentem megint "nagylány lettem". Kínok kínjával sajnos :( természetesen épp a vizsga előtti éjjel olyan fájdalmaim voltak, hogy szinte a szülés jutott eszembe :? :?
remélem nem mind ilyen lesz :shock:
ráadásul inkább csak pecsételek... na mindegy.

Ági, Betti napi hányszor szopiznak még a fiúk? Kapnak már kaját a Ti tányérotokból is? Úgy értem kapják már azt is, amit Ti esztek?

Ági még mindig nem állt helyre a ciklusod :( gondolom én sem bízhatok sok jóban :(

Betti GRATULÁLOK!!! Majd megnézem a képeket!!!

Zsu micsoda híreket olvastam én!!!!
SZólj ám, ha áttehetlek a rózsaszín részbe, és engem nagyon érdekel ám a story!!!!!!!!!

Kamilla nagyon jó helyen voltatok!!!!!! (tök jó Neked, hogy így bírod a repülőt, én utálom :() tök jók a képek!!!!
Esküvőit hol lehet még megtekinten olyan gyönyörű voltál!!!

Angelhúú akkor már biztos nagyon be vagytok sózva!!!

Reni mikor mentek vizsgálatra?

Editke és Te mikor mész dokihoz???

Móni, Emese nagy nagy drukk Nektek!!!
Ugye üzentek ha eljött az idő!!!!

üdv az újaknak!
HA valaki úgy gondolja, hogy rendszeresen tud jönni (mondom én hi-hi :oops: :? :roll: ) és szeretne bekerülni a táblába, attól kérem az adatokat :)

Kép

Mi egyébként jól vagyunk.
Pici fiam próbálkozik a mászással. Persze még cak acicafigura, meg a hátrafelé haladás megy.
A zöldségekkel még mindig nincs kibékülve :( :?
sokat gügyög, játszik...
foga még nincs, az éjszakák még mindig gázosak :(
röviden ennyi.

Kép

Kép

Üdv: Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Beu,
de még mennyire! :lol:

Jajjj, Boti gyönyörűűű! :D :D

Gratu a vizsgához!

Most látogat meg először miklósbácsi a szülés óta? Szegényem, az időzítés remek! :roll:
angel37
 
 


Beu,
Boti nagyon szép baba. És ez a séró! :D Oldalt nyírjátok, hogy ilyen DM-os legyen vagy így nő? :D
Elvileg az első mensi rosszabb, mint a többi. (Nagyobb adag mnyálkahártya válik le.)Nekem még most is sokkal gázosabb mint volt, bár nekem lett egy slicc a méhemen...
Peti is hátr kúszott az elején, amikor pedig előre akart. :D
Nem, még nem eszi a mi kajánkat, mert nincs még foga. (Na jó, most lett hirtelen 4, de még picikék és nem szeret darabosat a szájába venni.) De a mi kajánkat néha megeszi pépesítve. Bár nagyon finnyás Peti úr.
A zöldségek közül csaK keveset csíp, inkább a gyümölcsöket. 4x szopizik még: ébredéskor, ebéd előtt, du-i alvás után és lefekvés előtt.
Szeretnéd, hogy rendes ciklusod legyen újra? Mikor szeretnétek tesót?
Gratulálok a vizsgához! Ügyes vagy nagyon, hogy Boti mellett még tanulsz is.
Hogy zajlanak az éjszakák? Sajnálom ha gáz. Fáradt vagy reggelente?

Angyal,
te aztán elfoglalt nőszemély vagy. Hova utaztok? Vigyetek engem iiiiiiiiiiis!!!!!!!

Zsuzska,
nagyon rejtélyes vagy! Mi történt veletek a poz tesztig??????????
potter_76
 
 


Sziasztok lányok!

Használ valaki közületek ovutesztet?
Én ma néztem a patikában, de nem volt. :cry: Vettem a DM -ben Corax-ot ( kazettás). Elég ha kétnaponta tesztelek ebben a periódusban? :? a hőgörbémen ugyanis nem mnagyon tudok most kiigazodni :roll:

Pusz,
Kimma

Kép
kimma
 
 


Helló Lányok!

Üdv. az újaknak!!!!

Beu!

Bendi kb. 2 hete abbahagyta a szopit. Egyszerűen már nem érdekelte a dolog, csak húzogatta és piszkálta a cicim. Ő már eszik rendes szilárdat is (a mi tányékunkból is). Nem lehet előtte enni, mert meg van veszve a kajáért. Egészben eszi az almár, barackot, kenyérfélét. 6 rendes méretű foga van és kitűnően tudja használni őket, meg a kezét is. Persze fűszeres, zsíros stb. kaját nem adok neki, csak általam ellenőrzött és jóváhagyott étel kerülhet a szájába! :D Szerencsére nem válogatós.

Nekem januárban jött meg először. Volt 35 napos és 25 napos ciklusom is azóta és átlagba 8 napig mensizek. :x Régebben 5 nap alatt megoldottam a dolgot. Nem tudom, hogy miért van ez.

Ági!

Nekem is ÖTYÉzhetnékem van, illetve Bendinek!!! :lol:

Bendi legújabb tudománya: egy kézzel fogódzkodva állás-lépegetés és leguggolás, mondja, hogy apa, mama, papa, gyere, ki (vegyél ki), ké (kérek), nem-nem, egy.

Zsuzska!

Merre vagy????? :roll:

Betti
betti73
 
 


Beuka!Köszi a táblát.
Én tegnap voltam vizsgálaton,ma megyek UH-ra tüszőnézőbe.A tegnap vizsgálaton minden rendben volt,sokat beszélgettünk a dokival,olyan megnyugtató volt.A párom 1-2 hét múlva megy vizsgálatra.

Kép
breni
 
 


Sziasztok!

PotterÁgi,
általában nem olyan vészes, de most ez így jött ki :?

Ródoszra megyünk! :D Gyere, párom bőröndjébe belerakunk, Petit meg az enyémbe! :lol: :lol:

Jó ez a hátrakúszás, mikor előre akart! :lol: Állítólag párom is hátrafelé kúszott ennyi idős korában, bár lehet, hogy arra is akart! :lol:

Betti,
Már 6 fognál tartotok! :wink:
És ilyeneket is már tud mondani? :)

Jaj, ötye-mamák, meg kell néznem a kölköket élőben!!! Kérlek, várjatok meg a talival, vagy ha nem, akkor júliusban is legyen már egy! :oops: :D

Reni,
jó hír, hogy minden rendben! Drukk a tüszőnézéshez! :)
angel37
 
 


Kedves Beuka,

en szivesen felkerulnek a tablazatodra, 32 eves vagyok, 2004 szeptembere ota probalkozunk es nem talaltak semmi okat a meddosegemnek, ferjem is ok.

Angel, ha igy elutasitod a javaslatomat a meggyozo idezet ellene, biztosan konkret oka van a ti gyermektelensegeteknek, amire csakis a lombik lehet a megoldas.

Mennyi aranyos kismama es gyerek!
Kép Gratula mindnyajatoknak!
katavirag
 
 


Katavirág :)
Engem az az idézet nem győz meg! :wink:

Szerintem a gynevac annak segíthet, akinek visszatérő fertőzése, gyulladása van, vagy ismeretlen okból meddő.
Persze a placebo hatás nem elhanyagolható dolog :wink:
Ja, nem mellesleg az orvosom sem ajánlja! :)
Semmi gond a flórámmal! :wink:

A petevezetőim egy komoly 3 éve végzett műtét következtében elzáródtak, a méhszájam úgy beszűkült, hogy azon át nem hatol semmiféle hadsereg. Úgyegyébként más akadály nincs. :)


Te megcsináltad a kúrát? :) (bocs ha már írtad).
angel37
 
 


sziasztok

ismet itt vagyok :)

beuka! gyonyoru babucid van :)

angel! hogy vartak e a babat, hat a sraccal meg mindig nem lehet beszelni, olyan merges es a csaj pedig abban bizik, h ha meglesz a baba a pasi mar nem fog eljarni kocsmazni, discozni, stb.... (halkan megjegyzem, h van ra esely h haza sem fog onnan jonni), de ezek vagyunk mi emberek, mindenki mas.... Rodos az gyonyoru, hova mentek pontosan? en rodosz cityben ill townban voltam. Mennyi idore mentek?

vkirol vmi hir :wink: ?
rima
 
 


Sziasztok!!

Csak bekuk :( ,mert mindjárt megyek dolgozni!!

Reni!!
Helyzet?Miattad jöttem

Hajny?

Beuka!!
Gyönyörü Boti fiu :wink: !!

Zsuzska??

Most mennem kell :( !!
Holnap lesz valaki este felé fennt?


Puszi!!
Sziasztok!

"szerencsére 2 napig tartot csak a gyenge pecsételés" ,már elmult
rejtély hogy miért volt :roll: :roll:
Vendég
 


Beuka
nagyon édes Boti baba :D mekkora kék szemek :shock: :D

Kép
gaby25
 
 


Sziasztok!

Rima,
Majd kiderül, reméljük legjobbakat a lánnyal együtt... :wink: Bár sztem nem túl biztató, ha a pasi még mindig ilyen mérges! :roll:

Falirakiba megyünk! 12 nap! 8)

Editke,
jó munkát! :)
A vonalzódat elnézve pé-t jelezhetett a pecsételés!
angel37
 
 


Igy mar ertem, Angel. Nalunk semmit nem talaltak, ezert gondoltuk, beadatjuk, 5 hete kaptam az utolsot. Talan valami kis rejtett fertozes bujhatott meg, vagy a fene sem tudja. Mindenesetre, pont ilyeneknek ajanljak, mint mi. Es hat nagyon remenykedem.

Betti73, kepzeld, a ferjemet is Bendeguznak hivjak, ped Kép ig akkoriban meg ritka nev volt.

Rima, remelem nem haragszol, de megtalaltalak az iwiw-en. Nem baj, ha az incognitodat felfedem?

Mindenkinek kellemes hetveget!
katavirag
 
 


Katavirág,
Lehet, hogy nektek épp ez kellett! :)
Akkor már csak az eredményt kell várni! :wink:
Sok sikert hozzá! :)

Őszintén szólva nem nagyon nem értettem, mikor olvasgattam a szuriról, hogy mi a fene az a rejtett gyulladás??? Valami vagy gyulladás, vagy nem, nem? :?
angel37
 
 


Sziasztok!!

Gyors bekuk alig irtatok valamit :( !

Hajny merre vagy??

Reni!
Irtam :wink: !!

Katavirág!
Én is fennt vagyok az iwiw-en ha akarsz megkereshetsz :wink:
eda_@freemail.hu ,ha akarod keres rám-m!!


Én is kaptam már Gynevacot-de ezek szerint nem ott volt a bibi,de egy probát megért :) !!

Szisztok!!
Vendég
 


sziasztok!

hat ezt nem hiszem el, valahogy felgyorsult ez az oldal :D

angel! ugy legyen! es nagyon kellemes nyaralast, mikor mentek? mar voltatok ott?

katavirag! dehogyis gond, hogy talaltal meg, mert en is kerestelek, de en meg a technika.... :D bar en tobbet vagyok a myvipen, ott kepek is vannak rolunk

na szep jo ejszakat mindenkinek
rima
 
 


Sziasztok!

Beu!
Boti tündérpofa :) Mászás majd megoldódik, aztán úgy fog spurizni, hogy el sem bírjátok kapni.
Bár mostanában nagyon eltűntem, de azért persze szólok, ha van vmi esemény. Bár még nagyon aktívan mozgolódik a Kicsike, úgyhogy sztem a napokban biztos nem szülünk.

Angel!
Én is szeretnék menni...
Nagyon jó pihit és szuper időt Nektek!

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok!!
Bocsika egy kicsit eltűntem de most itt vagyok!!Voltam vérvételen is, na meg tanácsadáson is!!Semmi különös 2 kg-ot híztam eddig összesen, de viszont mondta a védőnő fogjam vissza magam mert pici a baba és ezt csak fölöslegesen szedem magamra!Szóval már nagyon várom, hogy megmozduljon a picurka mert így nem érzek semmit!!Csak azt, hogy egyik nap még jó a gatyám már másik nap nem!Kicsit meglepődtem nő mint agomba a bébi, de most az a dolga egyenlőre!!Hétfőn megyek AFP-re, vérvétel + UH!!Ja meg belgyógyászat is újból!!Most ez már végig így lesz!!
Beuka!!Nagyon édes a kisfiad, megpuszilgatnám, nagy kék szemek teljesen elolvad tőle szerintem mindenki!!
Hajni??Hol vagy??
Editke??Mi újság veled??Valami jó hír esetleg?
Melíz és veled már régen hallottam rólad!!
Most befejezem üdvözlöm az újjakat!
Kamilla!!Veled mi van??Baba??Most talán összejön!!Mennem kell!Csók:Anita
anita21
 
 


Sziasztok!!
:D :D

Anita!
Köszi semmi extrát nem tudok :lol: :lol: !!

Most jövök a szolibol ,nagyon tetszik hogy szép barna vagyok már,kivéve a lábam!!

Kamilla??
Vendég
 


sziasztok,

remelem minden okes mindenkivel, en most megyek egy idore, de majd jovo szombaton jovok, addig is babasodjatok :wink:
rima
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket, bókokat! :oops: :oops:

Angel igen, ez volt nálam az első miku :(

Ági így nő a fiam haja! Fölül jobban :lol:
arra gondoltam én is, hogy valami nagy dolog történhet odabenn, azért fáj annyira hasam, de a fájás után már szinte csak pöttyöztem. Normális ez?
Micsoda, lett egy slicc a méheden? Az mit jelent? Megsérült?
Most jött ki négy foga Petinek?? Még Botondnak sincs. Ő is elég finnyás. A zöldségeket nem csípi, (szintén zenész :? ) csak h keverek bele őszit. Mondjuk nem csodálom, mert semmi izük nincs ezeknek a bébikajáknak!
Azért kérdeztem hogy eszik-e a már a tiétekből, mert azért az csak ízletesebb.
Adtunk már Botinak elég jól lerágott sült kacsa, és sült csirke combot, nagyon jól elvolt vele. Imádta!
Akkor Peti még elég sokszor szopizik!
Igazából mi is úgy vagyunk, mint Ti, nem védekezünk, akár jöhetne is már a tesó, de a szoptatást nem hagyom abba, így elég kicsi az esély. Nem akarom „megfosztani” a fiamat az anyatejtől! Majd remélem idővel összejön a tesó is (bűr bevallom 2 évnél nagyobb korkülönbséget nem nagyon akartam :? )
Éjjel még legalább 2× meg kell szoptatnom, mert nem tudom csak simán cumival, simogatással elaltatni. Lehet, hogy szomjas lenne? Nem tudom. Eléggé nehéz reggelente felkelnem, de muszáj, mert 7 körül már kukorékol!
Nálatok hogy alakultak az éjjelek?
Miket mond már Peti?

Betti tök jó, hogy Bendi ilyen jó evő! Így akkor nem is gáz annyira, hogy már nem szopizik! Már én is úgy várom, hogy adhassak neki a „felnőttek kajájából” is :)
8 napos mensi! Fúú az nem hangzik túl jól :(
megnéztem a képeket, nagyon szépek voltatok!!!! GRATULÁLOK!!!

Katavirág betettelek, de még kellene néhány adat!

Reni mi votl az UH-n??

Anita21 mi az, hogy fogd vissza magad? Szerintem egy ilyet nem mondhat egy védőnő! Nehogy valamitől megfoszd a picikét! Szerintem egyél nyugodtan, persze csak egészségesen!

TÖBBIEK????

Kép

Kép
Kép
beuka
 
 


Beuka!
A párom héten megy vizsgálatra,ma beszél a dokival.Nekem ez a ciklus pé nélküli,semmit nem látott a doki.Ha meg lesz a párom eredménye akkor beszélek megint a dokimmal és attól függően hogy mi lett az eredmény eldönti hogyan tovább.Ha jó az eredmény akkor nekem gyogyi,ha nem jó akkor Kaáli.
Szóval ennyi.De nem vagyok magam alatt,túl vagyok rajta.

Kép
breni
 
 


Sziasztok!

Beu,
azt hiszem PotterÁgi a császáros vágást értette slicc alatt! :wink:

Szoni,
köszi! :D
Szerintem neked már annyire közel az időd, hogy jobb a dokid közelében maradni! :wink: Vagy vigyük őt is? :wink:

Rima,
neked is köszi, még nem voltunk itt! Pénteken megyünk! :D

Reni,
hogyhogy PÉ nélküli, ó a fene :? Rendben volt, eddig a Pé-d, nem?
Drukkolok a párodnak!
angel37
 
 


Angel!
A műtét óta éreztem minden ciklusba a 16.napon a szúrkálást nagyon.Lehet nem azt éreztem,még most lett először nézve UH-on.Szóval nem tudom.Majd kiderül.Remélem jó lesz a párom eredménye és megússzuk egy gyógyszer kúrával.

Kép
breni
 
 


Sziasztok!

Sajna úgy néz ki nekem sincs ebben a hónapban pé-m :cry:
bár szépen alakult a hőm, de az ovu tesztek mind neg. at mutatnak :cry:
Holnap megyek dokihoz, talán lát valamit mégis :?
Feldobok azért egy görbét, hátha valamelyikötök tud valami bíztatót mondani
Kép

Reni!
A kiskatona vizsgálat kb. mennyibe kerül? :oops: És mennyi időn belül van eredmény?

Pusz,
Kimma

Kép
kimma
 
 


Sziasztok!!
Ma voltam a belgyógyászaton jó a cukrom 3,7 volt!!De mindegy mert két hetente akkor kell mennem!Voltam reggel is vérvételen amit Zalaegerszegre küldenek el, ez genetikai!!De mégsem olyan mint amit nekem Pesten csináltak!!Azt hittem lesz Uh, de nem volt oda csak 3 hét múlva kell mennem!Pedig nagyon kiváncsi lettem volna a baba méreteire!!
Beuka!!Amúgy nem fogom vissza magam nagyon, de nem is eszek össze-vissza mindent!!2 kg-ot híztam eddig, szerintem nem sok, jó a kezdő súlyom sem kevés!!De megpróbálok vigyázni!!Köszi a tanácsot, jól esett!!Olyan szép a kisfiad!!Tudnám puszilgatni egész nap!!
Kimma!Breni!!Nagyon drukkolok nektek, hogy minden vizsgálat jó legyen!!
Lányok merre vagytok??Hajni??Meliz!!Régen irtatok!!Csak nem történt valami?,Kezdek aggódni?!Most befejezm, még jövök!!
anita21
 
 


Kimma!
Nekünk 10.000.- volt a múltkor és egyből megmondja a doki az eredményt.

Kép
breni
 
 


Reni,
A 30 napos ciklushoz a 16. napi pé az tökéletesen jó!
Most nem is éreztél ilyen szurkálást?

Ha mégis úgy alakul, hogy Kaáli, akkorse törj le nagyon, lehet, hogy egy pici lökés kell a dolognak, és elsőre összejön! :wink:

Kimma,
a ferty jelölt pé-t :wink:
De várjunk néhány napot, akkor biztosabbra kiderül!
angel37
 
 


Angel!
Ez a hónap teljesen kimaradt UH szerint is és én sem éreztem semmit.Pedig elég nagy fájdalmat szoktam.

Kép
breni
 
 


Aha... lehet, hogy hülyén hangzik, de szerintem így jobb, hogy ebben a hónapban nem is érezted, mert akkor a többi hónapban nagyon valószínű, hogy jól működtél :) , csak most valamiért ez a ciklus kicsit megborult... Ilyen előfordul sajnos, a következőnél már reméhetőleg minden rendben lesz! Vagy, az sincs kizárva, hogy ez a ciklusod jóval hosszabb lesz, és a pé ezután jön esetleg...
angel37
 
 


Nem tudom,hogy lesz.De jó lenne előre tudni ezeket. :wink:

A párom most már tuti csütörtökön megy vizsgálatra.

Kép
breni
 
 


Na, csütörtökön még épp itt leszek! :) +++++++

Nem lenne rossz néha picit előre látni... :wink:
angel37
 
 


Sziasztok!

Angel!
Ha jó nagy a bőrönd, vihetjük a dokit is. Nem is lenne rossz egy rodoszi bébi :P

Breni!
Van abban vmi, amit Angel írt, az tök jó, hogy eddig érezted és pont most nem amikor uh szerint sincs semmi. Sztem ez jó jel, hogy a szervezeted ilyen jól jelez neked.

Anita!
3 hét múlva legalább már meg fogják tudni mondani a nemét a kicsikének :wink:

Kimma!
Az a 37fok nem rossz és még mehet feljebb is, drukkolok!

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?