Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csaju: Köszi, azért megnyugtattál a vásárral kapcsolatban, bár sajnálom hogy az ismerősödék így jártak....és gondolom még sokan mások :?
Én is a Barnabásra szavazok :D Egy volt kolleganőmnek volt Barnabás nevű fiacskája, bele való kissrác volt :D

Attól én is parázok, hogy nem leszünk kész mindennel :?
A szoba, ahol a baba lesz, még tapétára vár. Vagyis meg van a tapéta csak valahogy nem akar magától felkúszni a falra :D :lol:
Zuram most a radiátort festi meg az ajtófélfát, de csak munka után tudja csinálni.....gondolkozunk hogy új padlót is le kéne rakni, ami most van az öregebb mint én....
Majd csak haladunk valamerre......

Tkrisz: Bátor voltál ezzel a cumi dologgal, gratula hozzá hogy sikerült :D

Mi tapétázunk Pünkösdkor, most talán jobban tudunk haladni. A nagyszobában ma végre meg tudtam pucolni az ablakokat, meg friss függöny van fent, alig vártam hogy túllegyek rajta :)
Sweetlady tudom hogy elutazott a héten a családdal, ő azért nem ír, talán a többiek is meglógtak :lol:
Vigyázzatok a nagy melegben, nekem ma a lábam tropára ment a létrázástól meg a 30 fok melegtől együtt.
Barbi :)

Kép
barbara_75
 
 


Sziasztok!

Megjötünk a "pihiből". Kegyetlenül lebarnultam!!! Sajnálom,hogy a hétvégi programotoknak lőttek,de mi nagyon kifogtuk,hogy vasárnap indultunk el.
Kicsit fújt a szél,de így pont nem is vettem észre,hogy mennyire barnít a nap. Persze a pihenés felejtő volt,ugyanis a fiúk folyamatosan zaklattak.Márk egy percre sem akart kijönni a vízből,Viktorral viszont nem mertünk 3/4 óránál többet bent lenni. Így apa és én felváltva mentünk fel Vikkel és maradtunk a medencékben Márkkal.A reggeli még elment,mert kint ettünk és ők meg a hotel játszóján voltak,meg kerti sakkoztak,láttuk őket,de este végképp nem bírtunk velük az étteremben. Persze főként Viktikével volt gáz,Márkkal amúgy már semmi gond nem volt.
Majd dobok képet,ha feltöltöm a gépre.

Krisz:mégegyszer köszi a meghívást és a férjednek az isteni muffint.Remélem Máté nem mondta,hogy többet nem akar találkozni ennyi gyerekkel egyszerre. Grtaula a cumihoz,nálunk is kb.2 nap nyüglődés volt,az is csak elalváskor.lassan már Viktit is le kéne szoktatni,csak beszélne már végre!!!
Timi: Szívesen máskor is hazadobunk,főleg hogy nem nagy kerülő volt.Márk persze folymatosan azt akarta,hogy gyertek még át hozzánk autózni.
Barbi: én még senkitől sem hallottam,hogy igazán megérte volna kimenni a nagy börzére.Ilyen kis vásárokon,börzéken(műv.házakban,pl.) sokkal olcsóbban tudsz vásárolni,nincs tömeg és nagyon jó kis cuccokat lehet kifogni.

Jaj,képzeljétek,Viktorka ma wc-be kakilt és pisilt is.Ez a meztelenkedés ebben a jó időben segített.Márkkal is így sikerült anno,látta hogy pisil és a köv.alkalommal már szólt is. Vik még nem szól,de mutogatott és rohant a wc felé.Remélem elindulunk végre a bilibe pisilés útján.

Megyek,mert Márk már nyüglődik,persze még muszáj egy memóriát játszania apával elalvás előtt.Szörnyű!!! Ahogy mondja: " de apa csak egy uccsót,csak egyetlen egyet,kérlek szépen!!!" Ki mond erre nemet???

Jó éjt nektek
Annamari
kismuki
 
 


Sziasztok!

Krisz!
Hihi, az tényleg vicces lenne, ha mennénk hozzátok ilyen felosztásban :lol:
Képzeld, én álmodtam azt, hogy Barnabás lett a fiunk. Pedig nincs a környeeztünkben ilyen nevű gyerek, nem is hallottam a napokban, lehet ez egy jel?! :wink:

Nyaralást terveznénk, na de hova? Máté és magam miatt termálvizes fürdőbe nem megyünk, ha pedig nem oda, akkor maradnak a tavak, amik erősen időjárásfüggőek :o
A Balcsinál is találtam pár klassz hotelt, le is foglalnám, de félek, ha 20-25 fok lesz nem tudunk mit csinálni :(

A cumival nagyon ügyes voltál, tudod fő a következetesség és a határozottság :)

Mi itthon leszünk hétvégén, Csaba tanul, szerintem 1-2 gyerekprogi fér majd bele, talán kimegyünk Anyósékhoz is. De legalább már nem lesz ilyen meleg :)
Anyuékat most hagyjuk kicsi pihizni, rájuk fér!

Barbi!
Látom, akkor nálatok is van teendő bőven :roll:

Annamari!
Most voltatok Bükfürdőn? Én úgy emlékeztem már voltatok, bocsi! De örülök, hogy jól éreztétek magatokat, még ha nem is volt igazán pihentető a hétvége. Szerintem ilyen nyaralásunk nem is lesz, talán majd ha 8-10 év körüliek lesznek a gyerkőcök :)

Gratula a wc-be kakiláshoz, pisiléshez :)

Máté is ilyen szépen szokott kérni, este még meccset nézett az apjával, én is odaültem, erre a TEsó baromira elkezdett rugdosni, na mondom, nem igaz, már neki is tetszik a foci :lol:

Puszi
Judit

Kép

Kép
csaju
 
 

 
 

Sziasztok!

Barbi, jó munkát, haladjatok jól a dolgokkal, de azért vigyázz magadra, ebben a melegben, ne erőltesd túl magad! :wink:

Annamari: örülök, hogy jól sikerült a kiruccanás! És nagyon ügyes fiaid vannak! Vikti ilyen pindurkán már, hihetetlen! :D

Judit: szóval megálmodtad! :lol: Klassz, akkor hajrá! Csabának is tetszik?
Hát igen, nem könnyű megfelelő jó helyet taláni, és hát az időjárás nagy úr. Mi is vagy olyan helyre megyünk majd, -ha egyszer meglesz végre az üdülési csekk :shock: - hogy vagy lehessen bent is fürdeni, ilyesmi, vagy az utolsó pillantaban próbálunk foglalni, ha tudjuk, h jó az idő! :wink:
Na, akkor jó kis focis csapatod lesz hamarosan!!! :lol:
Oviba felvettek?

Én ma reggel néztem és kicsit elszontyolodtam, mert a Citromba vették fel Mátét, azért reménykedtem a Lurkókban. Csak azt nem értem, h van olyan gyerek, akit meg a Citromból átirányítottak a Lurkókba... Akkor most mégsem nézték h ki hova szeretne elsősorban? Azért futok még egy kört, hátha lehet vmit tenni, ha esetleg az átirányítottak meg a citromot preferálnák...

Annamari, anyukádnál nem volt nagy túljelentkezés? A bölcsiből az egyik kislányt felvették oda, pedig nem is oda tartoznak, meg volt lepődve szinte az anyukája. Csak nekünk nincs szerencsénk... :?

Puszi nektek, krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Hello lányok!

Krisz: azért ne gartuláljunk még Viktinek,mert ez még csak egy próbálkozás volt.Bár ma is egész délután pelo nélkül volt itthon és csak egyszer pisilt,de akkor is hozta a bilit.Lehet ez most csak két jó nap volt.Bár a bölcsisnéni azt mondta,hogy akkor lehet,hogy holnap leveszik róla a pelot,ha ilyen idő van,és kisbugyiban hagyják játszani de azért sztem ez még nagyon korai.Talán majd nyáron.
Anyunál most is volt több jelentkező,de azért nem olyan sok,mint a múltkor. Ő is átirányított jó pár gyereket,de nem tudom mi alapján döntött. Sajnálom,hogy nektek az nem jött össze,de legfeljebb jártok egy évet és megpróbáltok jövőre átiratkozni ha nem jó. Bár a citromról sem hallottam rosszakat. nem tudom mi alapján dőlt el,hogy a maradék pár helyre kit vesznek fel...talán mázli,vagy amikor egyeztettek,akkor így dőlt el,nem tudom.
Mi van az állással,nme is írtál azóta róla?!

Csaju: a Barnabás nagyon jó név :D Kíváncsi vagyok nektek hogy fog menni az oviba szokás?!És te hogy fogod bírni az utolsó hetekben?!
Mindig Bükfürdőre megyünk,legalábbis amíg ilyen kicsik a fiúk,aztán ha majd már nagyok leszenk,akkor jöhetnek a programosabb helyek.A balcsit még nem szereti Márk,hideg neki,hínáros,nem lát benne,nem rajong érte.Majd lesz ez máshogy is.

Mindjárt vége a Scoobynak,szaladok addig zuhizni,szerencsére Viktike szokás szerint egyedül elaludt.Érdekes,ha a hálós ágyba teszem,ott szó nélkül elalszik,a rendes ágyból viszont mindig kijön,abban altatni kell.

j ó éjt
Annamari
kismuki
 
 


Sziasztok!

Krisz!
Sajnálom az ovit, de tényleg fuss még egy kört, hátha lehet valami tenni!

A B. Csabának is tetszik :wink:

Annamari!
Az ovira én is kiváncsi leszek, Máté nem egy nagy közösségi gyerek, de azért remélem hasznára válik, egy délelőttöt ő is kibír :) Abban reménykedem, hogy kellemes csalódok és nagyon fog neki tetszeni, a kis naív anyuka :lol:

EGyébként most én is elgondolkodtam a Balcsin, ugyanis ha visszagondolok Máté eddig egyik nyáron sem pancsolt, mindig a nagy vízbe kellett vinni vagy úszógumival vagy karúszóval, úgy viszont ki sem akart jönni.
Homokozni se szeretett sose, a játszótéren se szokott, ha mégis, akkor kb. 10 percet.

Szóval, ha ő a déli parton nem akar a kis vízben pancsolni, akkor meg leszünk lőve, gyalogolhatunk be vele 1 km-t a mélyebb vízbe :o

Így most Hajdúszoboszlót nézegetem, azt ismerem, évekig odajártunk, lehet mit csinálni rossz időben is (fürdeni is), már csak Csabát kell meggyőzni, mert ő utálja a medencés strandokat.

Áááá mindig van valami, még nyaralni se tudunk nyugodtan elmenni, de hát úgy szép az élet, ha zajlik, nem? :wink: :lol:

Puszi

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok Lányok!

Kismuki: Köszi az infót :) Én eddig meg azt hallgattam, milyen jók ezek a börzék....mindegy, szerintem már végképp lemondok róla, nem fogok én 3-4 ezer forintokat fizetni csak azért, hogy bejussak.
Majd lesem a művházak kiírásait és megnézem azokat, ahogy mondtad :wink:

A tapéta már felkerült a falra, egyszer már át is lett festve, idáig jutottunk. Baromi meleg volt a hétvégén, volt hogy csak kádban bírtam ki. Holnap megyek a Hábihoz, gondolom most mondja majd el a havi programot. Kezdődik megint, uh , vérvétel meg ilyenek....legalább az uh-on látom újra a babát :D
Ti csináltattatok 4d-s uh-ot? Ha igen tudtok olyat ajánlani, aki aránylag nincs messze és kedvesek is? Néztem ezt, amit itt a Babaneten hirdetnek, de ez a Bartók B. úton van, nincs kedvem átmenni a város másik végére....pláne ilyen melegben. Ahogy néztem az ár szinte mindenhol ugyanaz 10-12 ezer körül mozog.
Köszi előre is :)
Barbara Kép

Kép
barbara_75
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan beugortam!

Az lenne a kérdésem, hogy használtatok-e hordozókendőt? Ha igen mi a véleményetek? Én gondolkozom rajta, hogy a 2. babához beszereznék egyet. Nagyon hátfájós vagyok és a kenguruban nem sokáig (kb. 1 órát) bírtam Levit cipelni és azt hallottam, hogy ebben a kendőben kényelmesebb a babának is és a mamának is.

Köszi sz infókat, majd még jövök.

Szakad az eső, dörög és villámlik, nem szeretem :(

Puszo
Timi

KépKép
KépKép
sweetlady1
 
 


Szia Sweetlady1! :)

Jó hogy újra köztünk vagy :D
Én is hátfájós vagyok, de én nem is gondolkodok semmilyen ilyesféle hordozón, már egy hátizsák cipelésétől is kész vagyok.
Viszont a kendőt nagyon sokféleképpen meg lehet kötni. Exfőnököm volt egyszer egy szakmai kiállításon, ahol mindenféle babákkal kapcsolatos dolog volt. Köztük az egyik standon ilyen kendőket reklámoztak, ő is el volt ájulva, hány féle képpen lehet hordani.
Szerintem ha van hozzá türelmed kitapasztalni és megtanulni a fortélyát, érdemes lehet belevágni :) Két gyereknél szerintem praktikus lenne neked :)

Milyen volt a pihenés? Remélem tudtál kicsit lazulni :)
Barbara

Kép
barbara_75
 
 


Sziasztok!
Mi tegnap jöttünk meg Anyuéktól, kicsit meghosszabbítottuk a hétvégét :) Kicsit legalább én is pihentem.

Holnap dokihoz megyek, remélem minden rendben!

Timi!
Mesélj, hogy éreztétek magatokat! Én is gondolkodom, csak mivel éppen téli időszak jön majd, nem is tudom kihasználnám-e. Mi a kengurút leginkább kirándulások alkalmával használtuk, ahová nehézkes volt babakocsival menni, most oda 2 hós babával nem hiszem, hogy megyünk, utána pedig jön a tél.

Barbi!
Halad azért az a szoba :wink: Ránk is vár még egy festét, júni végére tervezzük.

Mi a 18. kerben voltunk 4d-n, de ajánlottak a 13-ban is jót, a 16. kerben is.

Többiek merre vagytok?

Puszi
Judit

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok,

Timi, mi nem használtunk kendőt, csak kengurut, de mindenki dícséri, aki használta.

Judit, örülök h jól sikerült a hosszú hétvége, drukkolok holnapra, biztos minden rendben lesz!

Nálunk minden oké, Máté azóta abszolút nem emlegeti a cumit, csak még mindig hisztisebb, akaratosabb a szokásosnál, ami amúgy sem semmi :shock: , de reménykedem, hogy lassan elmúlik...
Végül asszem hagyjuk az ovis nyomulást, maradunk a citromnál, ott már ismerős a csapat egy része, és amúgy is túl sokan vannak várólistán a másikban. Aúgy is annyi érdekes történetet hallok, hogy kit hova hogy vettek fel, h kész káosz az egész...

Nem tudom, van -e vkinek üdülési csekkje, de jún-ban vagy egy olyan akció több szállodában, h 2 éjszakát kell csak fizetni, de 3-at lehet eltölteni, ha vkit érdekel, a Szállodaszövetség honlapján (www.hah.hu) rajta van a lista. Mi is gondolkodunk, ki kéne használni, csak nem tudom, mikor, mert Zolinak még nagyon sok határidős munkája van júniusban, pedig kár lenne kihagyni....

Ma du megyek a tüdőgondozóba az egy éves kontrollomra, remélem semmi gond nem lesz.

Puszi, Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Csaju: Klassz, hogy tudtál pihizni kicsit, ez mindig kincset ér :)
Végül is tegnap a neten tüzetesen megnéztem a 4d-s helyeket és a 16. kerületi mellett döntöttem. Könnyű megközelíteni, szimpatikus volt a honlapjuk is, meg anyámék ott laknak 10 perc sétára :) Be is jelentkeztem ma, nagyon kedves volt a hölgy a telefonban, jövő hét szerdán megyek babamozizni, nagyon várom, remélem nem akkor fog bealudni, mert 11 körül általában úgy érzem nyugton van a kis csintalan kislány :)

Tkrisz: Óvodával kapcsolatban akartam már a múltkor is mesélni nektek, csak elfelejtettem, hogy egyik ismerősöm hogy járt. Neki a citromba járt a kisfia, de átiratta a Zöld Lurkóba. Azt mondja megbánta, mert a zöldben nagyon arról szól az egész, ki mennyi csúszó juttatást ad az óvonőnek. Azt mondja ha nem visz semmit, nem azt a cipőt adják a gyerekekre és nem azt a ruhát, amit kéne kintre játszáshoz. Úgyhogy ő a citromot dícsérte.
Én még nem értek hozzá, csak ez is egy vélemény, gondoltam megosztom veletek :)

Jó hétvégét mindenkinek, mi megyünk Nyíregyházára anyósékhoz, pedig már nagyon nem kívánom azt a három órás autóutat, de legalább finomakat fogok enni :D

Pussssssssssz: Barbi

Kép
barbara_75
 
 


Krisz!
Megy a drukk, majd írd meg, hogy mi volt,d e biztos minden rendben lesz :)

Milyen kavarások vannak ovi terén? Mindenkit össze-vissza vettek fel?

Köszi a tippet, mi mindenképpen júniusban megyünk nyaralni, majd körülnézek a honlapon :)

Barbi!
Nézd az előnyét, finomakat eszel majd, pihizel és lehet, hogy szülés előtt már nem is tudtok menni!
Jó utat!

Kép

Kép
csaju
 
 


Na az utazás elmaradt, majd jövőhéten.......

Jó pihit nektek :)

Kép
barbara_75
 
 


Sziasztok!

Judit,köszi, igen, minden oké, a régi betegségnek nyoma sincs! :) Csak sajna a terhesség óta egyre erősebb az allergiám tavasszal, ez az év viszi sajnos a pálmát. Most még tök hirtelen az eperre is allergiás lettem :cry: . Jövőre komolyabban felkészülök majd erre homeopátiával.
Nálad minden okés volt a dokinál?
Találtál vmi ígéretes nyaralnivalót? :)
Ovik: hát mindenféle sztorikat mesélnek, h kit hova hogy vettek fel, van akit sehova, meg olyan is akit a körzete elutasított, szóval örülhetünk, h egyáltalán van hely vhol, ide jutottunk, szomorú... Annyi gyerek van megint és nem állítják vissza sajnos a régebben megszüntetett csoportokat, pedig a helyük meglenne...

Barbi: tényleg igaz amit írtál? Teljesen megdöbbentett... Nevetséges és abszurd, meg persze felháborító egyszerre... Kenőpénz az oviban? Olyanért h rendesen öltöztessék a gyereket? Aki így működik, az minden, csak nem gyerekek közelébe való...
És a Citromból mért vette ki az ismerősöd a gyerekét, ha meg volt elégedve eleinte meg utólag is?

Holnap megyünk Máté egyik bölcsistársának a szülinapi bulijába, vicces h elkezdődnek már most ezek a zsúrozások! Megy az idő! :D

Ma boldogan fekszek le, mert kb egy év után végre nyertem ezer forint körül a lottón! :lol:

Puszi mindenkinek! Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok a nevem Viki!
Dr Csapó Csabáról érdeklődnék. Hozzá járok terhesgondozásra...
Szült már nála valaki? És azt tudja valaki, hogy kb mennyibe kerül egy szülés?
Válaszokat köszi Viki :D
nyafi
 
 


Sziasztok!

Krisz!
Örülök, hogy minden rendben, na de hát ezt tudtuk is :wink:

Velünk is minden ok, pénteken megyek uh-ra, jó lesz már látni a kis Tököst :lol:

Gratula az ezreshez :)

Nekem még az is fura, hogy a héten szülőire kell mennem :o
Az óvónőnket ma is dicsérték a játszón, jó ezt hallani :)

Nyaralás: nézzük az előrejelzést, elvileg jövő héten lesz még meleg, utána lehülés következik, ha így marad, akkor jövő szerdán utazunk :) Persze helyünk még nincs foglalva, de vagy Zamárdiba vagy B.lellére megyünk, a doki is inkább a Balcsit ajánlotta, mint a fürdőket.

Puszi

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!

Köszi az infókat a kendő ügyben.

Köszönöm, jó volt anyuéknál, igaz dög meleg volt, de ott a házban sokkal kellemesebb az idő, mint itt a lakásban. Kicsit pihiztem is, mert anyu egész héten otthon volt :) Rám is fér néha a pihi, mert Levivel egyre nehezebb. Képzeljétek szombaton a párom unokahúgánál rácuppant a szobanövényre és leharapott egy darabot a leveléből, tegnap meg az apja nyakában ülve a falevelet legelte, alig bírta Tibi kiszedni a szájából. Egész nap azon izgultunk, hogy nem evett-e meg belőle. Tegnap elmentünk kirándulni Eger-Szépasszony völgybe. Ott bementünk egy borospincébe 1 üveg borért, hogy legyen az útról egy kis "szuvenyír". Kifelé jövet Levente elkezdett rohanni meg sem állt csak az út másik oldalán. Még szerencse, hogy németek jöttek az úton és azok nem száguldoznak, mint a magyarok, mert különben már lehe, hogy nem lenne fiunk..... Nagyon kivagyok, ma is meséltem a játszón, hogy mi történt, persze ott is elsírtam magam, de most is könnyezek, ha belegondolok, hogy mi történhetett volna. Adjatok tanácsot, hogy tudnám erről leszoktatni! Már annyiszor magyaráztuk el neki, hogy nem szabad, hogy az út az autóké, mi csak a járdán mehetünk, és a járdaszélen meg kell állni, megvárni apát vagy anyát és kézenfogva lehet átmenni, meg hogy ha kiszalad az autó elé, akkor az elüti és az nagyon fog fájni és többet már nem fog tudni szaladni...stb, de nem csinálja hiába kiáltom neki, hogy állj. Valamikor magától is megáll valamikor meg ha üvöltök akkor sem. Már kapott érte kis pofont, nagy pofont, elfenekeltem, nem mehetett utána csak kézen fogva vagy a babakocsiban ülve, de semminek nincs foganatja....:(
Ezután átmentünk a Szalajka völgybe Szilvásváradra. Gyönyörű volt az idő, csak minden tiszta víz és sár volt. Persze az út végére a nadrágja térdig vizes és persze a cipő a zokni is.... De nagyon tetszett neki a környezet, az erdő, a patak, a tó, a vízesés. Volt póniló, meg is símogatta, visszafelé pedig kisvonattal jöttünk majd egy nagyot vacsiztunk, isteni pisztrángot. Ha valaki ott jár, tudom ajánlani a Fenyő vendéglőt. Szuperul főznek és a kiszolgálás....hát mit mondjak, körbeugráltak. Kértem Levinek egy kistányért meg egy kanalat, a pincérnő hozott egy mély és egy lapos kistányért, 2 féle méretű kanalat, hogy válasszon a gyermek és egy pici merőkanalat, hogy a levesünkből könnyedén tudjunk neki szedni. Hát igen, azt hiszem minden hová ilyen vendéglátók kellenének!

Krisz: Szuper, h minden rendben volt a dokinál! Az allergiád miatt meg együttérzek. Nekem szerencsére a terhességek alatt nem jön ki, de egyébként is sokkal gyengébben, mint régen, köszönhető a homeopátiának! :)

Nekem sajna a visszereim egyre csúnyábbak, hiába kenem a Venorutonnal :(
Tényleg Barbi, múltkor írtad, hogy találtál rá valami szupi krémet, megírnád a nevét. Ill. ma úgy is talizunk remélem a tornán és akkor majd megkérdezem :)

Na megyek, már így is jó hosszú voltam és felébredt ez a kis lókötő.
Ja töltöttem fel újabb képeket a "Levente cseperedése képekben 3" alá, ha van kedvetek nézzétek meg. Egyébként annyira édes ez a kisfiú, egyre szebben beszél, használja a kérek szépen, köszönöm szavakat és tegnap este azt mondja nekem: "Anya, leesett a maci lábáról a kék motoros zokni, húzd vissza légyszíves." Hát ilyenkor majd meg zabálom! Csak az a fura, hogy a k-t t-nek mondja minden esetben.

Na tényleg megyek, mert már nyöszörög.

Puszi
Timi

KépKép
KépKép
sweetlady1
 
 


sziasztok,
most döntöttem az Uzsoki mellett (ideje 10heesen eldöntenem...), és próbálok megfelelő dokit is keresni hozzá. mivel zuglói vagyok, zuglói magánrendeléssel. lécci, segítsetek infókkal az alábbi dokikról:
lukács györgy
gyarmati béla
csapó csaba

elsősorban az érdekel, hogy ajánljátok-e, hogy a magánrendelésen kell-e sokat várni, mik az árai, megadja-e a mobilját, hívható-e bármikor, van-e egészségpénztári kifizetésre lehetőség, UH-ról ad-e képet stb.
persze jöhet priviben is. :)
nagyon köszi

Kép
csiperke75
 
 


jajj, tiszta zizi vagyok, persze elsősorban az elérhetőségek érdekelnek, hol van a magánrendelés és mikor, plusz milyen telefonszámon lehet bejelentkezni. köszi még1x.

Kép
csiperke75
 
 


Szia Bedi!
Ne hari, hogy ismeretlenül zavarlak, de szültél már a Csapónál? Milyen doki? Én járok hozzá egy ideje, és szeretném megtudni jó e? Válaszodat előre is köszönöm
Viki
[quote="bedi"]S írta:bediziasztok!

Köszönöm a sok drukkot :)
Hát itt vagyok, voltam de. az Uh-n és minden ok a babóval,
az AFP-m is jó lett. Kérdeztem Csapót, hogy milyen neműnek
látja és azt mondta:"hát nem mondom 100%-ra, de készüljön fel Edina, hogy ez is lány lesz"....szóval úgy néz ki a topikot megint egy csajjal bővítem :roll:
Mostanában úgy látszik ez megy, akinek fia van az újra fiút szül akinek lánya az újra lányt vár....ki érti ezt?!

Végre tettetek fel képeket a csemetékről! Nagyon tündériek mind!
Krisz: Máté olyan aranyos abban az overállban :)
Csaju: irigykedem a közös képetekre!
Dóri: milyen nagyot nőttek a gyerekek...hihetetlen, hogy nemrég olyan pici volt Marci amikor a játszóházban először találkoztunk....
Ezek a fiúk értik a módját, hogy vegyék le anyukat a lábáról :lol:

Annamari: remélem nem lettetek betegek, hogy nem írsz....

Puszi mindekinek
nyafi
 
 


Sziasztok!

Csaju: te véletlenül nem a Neumann szakközépiskola mögötti játszótérre szoktál járni a kisfiaddal?Ahol az a növénykert is van.

Légyszi írjátok már le nekem melyik a citrom és melyik a zöld lurkó óvoda?Igaz mi még csak a bölcsinél tartunk, de eléggé kiakadtam azon amit Barbara írt. Kenőpénz már a bölcsiben is megy?

Ti csináltatok már olyat, hogy amikor esetleg volt egy nap szabadságotok, akkor megnéztétek a gyereket az oviban vagy bölcsiben?Vagy ez már azért túlzás?Mert én ezek után elgondolkodok, hogy megnézem mit csinálnak a gyerkőccel.

Mindenkinek jó pihenést és nyaralást.

Timie

Kép
timie
 
 


Csiperke, írtam neked priv-ben, remélem megkaptad!
Sus
sus1
 
 


sus1, nem jött át sajnos :( priviben megírom az emilcímemet is, hátha arra. várom nagyon. köszi.

Kép
csiperke75
 
 


Sziasztok!

Teljesen eltűntem,őrültek háza van a hiltonban.Hétfőn 3 ember szólt,hogy felmondanak...most próbálunk reggeliztetni keresni embert,de brutto 85 ezerért ki jönne el dolgozni,sztem ez nagyon durva.
Ráadásul a nagymamám 1 hete sajnos meghalt és ezzel is elég sok dolgunk van.Arról nem is beszélve,hogy akármennyire is tudjuk,hogy jobb így neki-mindenkinek(Alzheimer kór-végső st.),azért anyukámat így is nagyon megviseli.+ még az oviban is van egy csomó dolga....holnap pl.leendő kiscsopisoknak szülői,ugye Csaju???
Hát be kell valljam ez az ovi dolog engem is megdöbbentett.Gondolom a "kenőpénz" az nem pénz,hanem ajándékok formájában van.Mert ha egy óvónő elfogad pénzt,azt azonnal ki kellene rúgni.neki nem szabad különbséget tennie gazdag-szegény gyerek között.Vagyis senkinek sem szabadna,de ez a mai világ sajnos erről szól.
A Kántornéban idén szerencsére csak pár gyereket kellett anyunak átirányítnai más oviba,akik amúgy sem kerületiek voltak,de hallottam olyat is,hogy xy oviban a vezető nem tudta még a körzetes gyerekeket sem felvenni,mert az önkormányzattól kezdésnek 6-7 nevet kapott,akiket be kellett tennie.Ez azért nagyon durva,mert ha nem vagyok körzetes,akkor nyilván számítassz rá,hogy csak kis esélyed van arra a helyre,de ha körzetesként nem jutsz be,akkor nem tudom mi a helyzet.

Most szült az egyik ismerősöm a napokban -elvileg-a Hajdúnál,aki nem ment be a szülésére,de még utána sem,csak a 3.napon nézett rá.Ez már nem az első ilyen sztori róla.
Nekem már februárban vissza kellett volna mennem a Tibához hogy ránézzen a műtéti hegre,de egyszerűen semmire sincs időm.Borzasztó.Lassan már felhívni sem merem majd.....

Krisz: örülök,hogy minden oké,ez az allergia meg...szerencsére nekem még nem kezdődött el,viszont valamelyik nap kijött az asthmám,aminek 4 éve nyoma sincs.Bár gondolom most ez a sok stressz nem tesz jót neki,meg a folyamatos idegeskedés.

Rohanok,mert mindjárt indulhatok a fiúkért és még semmit sem csináltam.ugyanis a szabadnapomon is be kellett mennem meetingelni.MOndjuk legalább ben tettem és nem kellett főznöm magamnak.

puszi
Annamari
kismuki
 
 


Sziasztok Lányok!

Jó sokat termeltetek, volt mit olvasni :)

Tkrisz: Azt nem tudom, hogy az ismerősöm miért vette ki a citromból a gyerekét, nem kérdeztem rá. Szerintem a Zöld közelebb van neki, közelebb lakik hozzá, meg lehet, hogy sok jót hallott róla, nem tudom......
Igen, egyébként apró ajándékokra célzott, nem készpénzre. Bár én halványan emlékszem arra is, hogy általános iskolás koromban is már volt ilyen. Az osztályfőnöknek vitt egy-két szülő ezt-azt, ha kétesre állt a gyerek akkor a jobb jegyet kapta, így nem volt annyira feltünő. De sajnos ez szinte mindenhol így működik szerintem, minden területen, persze tisztelet a kivételnek.

Sweetlady1: Na igen, a tornán megbeszéltük a krémügyet, meg sokminden mást :D Voltál ma ultrahangon a Szilvinél? Majd írd meg mi volt, kíváncsi vagyok nagyon :D

Timie: A Zöld Lurkónak van honlapja is azt hiszem, egyszer mintha láttam volna, próbálj rákeresni :) A citrom talán az van a HÉV közelében, az Ikea felé, de majd a többiek pontosabban megmondják, én nem merem 100 százalékosan mondani... :)

Mondjuk tőlem aztán működhet, akkora anyagi kakiban még nem voltunk még, mint most. Valahogy összejött minden.....a kocsi is szervízben, muszáj megcsináltatni rajta egy-két dolgot, mert bármikor leállhat útközben. Csak röpködnek a 10 ezrek. Táppénzem se tudom mikor jön, szar ez a bizonytalanság. Fizetésnél némileg egyszerűbb volt, ott tudtam, hogy melyik pár nap valamelyikén kapok lóvét. De gondolom ezen ti is keresztül mentetek.... :?

Kismuki: Sajnálom a nagymamádat, bár ez talán icike-picike vigasz, hogy nem szenved tovább, ez megvisel mindenkit. :(
Hát az a brutto 85 ezer tényleg nem sok, bár sokszor én sem kerestem többet.....Ezért hány órát kell dolgozni egy nap egyébként? Csak kíváncsi vagyok.....nálunk mikor rossz hónap volt, nem volt forgalom, mondjuk ilyen mindig a február, akkor 60 ezer forintot kaptam. A november volt mindig a legjobb, akkor egyszer kaptam 90 ezret készhez. De a több év alatt ez csak egyszer fordult elő. Annyi szakma nincs megfizetve, hogy az hihetetlen....ennyi pénzből meg se lehet élni....

Na, ha már kisregényt írtam, még írkálok pár sort.
Voltunk ma 4d-s uh-on a 16. kerületben. Mindjárt megpróbálom majd feltenni a fotót. :) Természetesen a kiscsajom bealudt, mire odakerültünk és egyáltalán nem volt hajlandó felébredni! És hogy mindezt tetézze, a kezével eltakarta az arcát, egyszer olyan volt, mintha a szemét nyomkodná....de nagyon tetszett az egész, teljesen feltöltődtem tőle, minden bajomat elfelejtettem :D

Na, mostmár tényleg elhallgatok, pusssz mindenkinek :)
Barbi :)
Kép

Kép
barbara_75
 
 


Sziasztok!

Timie!
De odajárunk és már be is azonosítottalak Titetek fejben :wink: :lol: Azért vicces, hogy ha te nem jössz rá, akár évekig egy játsztótéren lehettünk volna, anélkül, hogy tudnánk a másikról :)

Annamari!
Részvétem a nagymamád miatt :(

Igen, ma lesz szülői, olyan fura :)

Nagyon durva, amit Hajdúról írsz :evil: Mi az, hogy nem ment be? És a 3. napon mit mondott a barátnődnek, bocs, nem volt kedvem felkelni?

Timi!
Nem semmi, amit Leviről írsz, mármint az útra szaladásról, szerencsére ez nálunk kimaradt (mondjuk van más). Bár egyszer nálunk is előfordult uez motorral a sínekre, akkor nagyon leszidtam és megigértem, még egyszer nem vár meg a mocival, akkor elveszem és nem mehet vele többet. Azóta mindig megvár.

Barbi!
Nagoyn édes a kiscsaj :wink:

Az anyagiakat átérzem, a férjem kevesebbet hoz haza két hónapja és ez a hónapunk jobb csak, mivel én már fizut kapok, ami megváltás a 23 e ft-os gyes után.
És tanácstalanok is vagyunk, mert ha jövőre elköltöznénk, akkor úgy is váltania kell, nem biztos, hogy addig megéri már másik mhelyet keresni. Nehéz dolog.

De vannak jó híreim is, pld. az, hogy Apukámnak megjött a szövettan és olyan jó lett, hogy nincs szükség semmi utókezelésre, kemora se, ez most baromira feltölt, igen nehéz volt az elmúlt 4 hónap :(

A másik, hogy jövő szerdán indulunk Zamárdiba és semmi főzés, semmi takarítás, csak a pihi :)

És végül annyit, hogy tudjátok, mióta Máténak rendes ágya van (1 éve) azóta le kellett vele feküdni alváskor. Másfél hete viszont egyedül alszik el, így végre újra vannak estéim, tudunk Csabával is kettesben lenni :)

Szóval, szép az élet :wink:

Holnap reggel megyünk Mátéval uh-ra, majd megírom mi volt!

Puszi

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!

Először is, nagy hírem van:
Edinának ma reggel megszületett a második kislánya, Dóri, 2800 grammal és 51 centivel!!! :D
Vicces, h tegnap este még leveleztünk, és azt írta, hogy szte 7-én fog megszületni, bár sok jelet nem érez még! Elvileg június végére volt kiírva, de gondolta, h előbb fog jönni, sok front, sok stressz (építkezést szervezik szegények, főleg ő)...
Nyafi: így sajnos nem tud válaszolni neked Csapóról, amúgy sem járt erre mostanában, de sztem mindenki megerősítené, hogy nagyon jó orvos és jó nála szülni.

Annamari: hát ez a Hajdu sztori tényleg durva, el tudom róla képzelni, sajnos... én ugye nála szültem, de ha lesz egyszer második, nem biztos h ezt a stílust választom... hol rendes, hol nem...
Nagyon sajnálom a nagymamádat, őszinte részvétem a családnak, anyukádnak sok erőt!
Remélem, helyrejönnek a munkahelyi kavalkádok is mielőbb! Hát igen, 85 bruttó, nálunk is vannak ilyen gondok, h alig akad ember... Bár az a szomorú, h sokszor a diplomások sem keresnek sokkal többet.... :(

Timi: kitartást Levihez, elhiszem, h nehéz vele, de azért sztem továbbra is próbáld megmagyarázni, h hogy kellene, biztos megragad benne, csak hát a dackorszak közepén mit is várhat az ember... majd elmúlik... én is ebben bízom :) Múltkor Máté is kimotorozott egy autó elé, tőle szokatlanul csakazért is ment mint az őrült, nem értem utol csak az utolsó pill-ban, nálunk is szerencse, h lassan jöttek....

Timie: mi sosem adtunk semmi féle kenőpénzt a bölcsiben, még csak az kéne... Majd év végén megköszönjük a munkájukat vhogy, karikor is kaptak a csoporttól ajándékot a gondozónők. Hova vettek fel titeket?
Egyébként régen mi is arra a játszóra jártunk,csak mióta arrébbköltöztünk, ritkábban jutunk el oda. Sztem én is tudom, ki vagy.

Barbi: kösz h kifejtetted a dolgot. :) Én továbbra sem értem h mért kell ajándék ahhoz, h egy alapdolgot megcsináljanak a gyerekkel, ez mindenképp gáz, akár pénzről, akár egyébről van szó. Illetve a fordítottja a gáz, h ha nem kap semmit, nem bánik rendesen a gyerekkel. Én biztos nem hagynám annyiban, ha velünk történne ilyen.
Tök jó a fotó! :lol:
Hát igen, tényleg repül ilyenkor a pénz... emlékszem még... főleg ha nincs kitől örökölni ruhákat, stb.

Judit: örülök, h nyaraltok! :) És nagyon jók a híreid, apukádnak nagyon örülök! Tök jó, h Máté ilyen ügyes! Hátha egyszer nálunk is így lesz! :wink:

Én ma itthon vagyok Mátéval, mert a bölcsiből kipenderítették azzal, h vigyük el végre fül-orr-gégészhez, annyira régóta folyik az orra, és nem is mindig a legszebben. Más tünete nem volt, ezért nem is vittük el csak szívtuk neki mindig. Minden gyereknek állandóan folyik az orra a bölcsiben... Semmi komoly, csa ne menjen a héten közösségbe. Zoli persze most van Szegeden, így nem tudtam ma dolgozni menni.

Na puszi mindenkinek!

Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Krisz!
Nem tudom a nagy fecsegésünk közepette azt mondtam-e, hogy légyszi add át jókívánságaimat Edináéknak :lol:

A többit megbeszéltük :)

Puszi

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!

Tkrisz, úgy sajnáltam, hogy a múltkor nem tudtam már elmenni hozzátok! :( A 2006-os uzsokis fórummal időközben átköltöztünk az anyatanya.hu oldalra, mert sokunknak bekrepált itt a rendszer, én pl. nem tudtam hozzászólni, sokszor be se lépni!

Ahogy így elnézlek Benneteket, tisztára elérzékenyültem...szóval olyan jó látni, hogy a lurkók után most érkeznek a kistesók! A 2006-os csapatban többnyire elsőgyerekesek vagyunk, a kis pockok még maguk is picik, bár itt is van már egy kistesópocaklakó! Remélem, mi is így együtt leszünk, mint Ti pár év múlva is!

Nekem a külsőségek alapján (kerítés mögül) a zöld lurkók ovi tetszik a legjobban, és az, ami a Tipegő utcában van, bölcsi mellett, nem tudom, mi a neve:-)

Hajdú anno 7 hetes terhesen a hajamat is leordította a helyéről, nekem nagyon nem jött be, és a legkevésbé sem szeretnék egy ilyen stílusú fazont látni a szülésemen. Bocs, aki esküszik rá és jó tapasztalata volt vele, nekem ennyi elég volt belőle :wink:

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Hello-bello!

Csaju: Szuper hogy apukáddal minden rendben, nagy megnyugvás mindenkinek gondolom :D Semmi főzés semmi takarítás, ez nagyon jól hangzik, minden pillanatát élvezd ki :wink: :D

Nem tudom ti hogy bírtátok ma a meleget, nekem nagyon nehezen ment. Eddig nem volt vele gondom, de most mintha a vérnyomásom is lent lett volna valahol a pincében :lol: kicsit szédelegtem.
Hétvégén utazunk anyósékhoz úgyhogy holnap még ki kell kölcsönözni az övlehúzót az autóba. Mégiscsak jobb, ha be vagyok kötve az autópályán. Egyszer így fogtam 3 órán keresztül oda meg vissza, most már erre nem vagyok hajlandó, inkább fizetek :lol:

Na, be van hűtve egy kis görögdinnye, mindjárt nekiesek, erre készültem egész délután :D

Puszi: Barbi :)

Kép
barbara_75
 
 


Szia Tkrisz!
Köszönöm a választ!!! Edinának gratulálok! De jó, neki már ott van a kezei között és puszilgathatja...
Nyafi 8)
nyafi
 
 


Sziasztok!

Most csak villám látogatásban vagyok :)

Krisz: Légyszi add át jókívánságainkat Edináéknak! Sok boldogságot és egészséget kívánok az új picihez és persze Noncsihoz is! Kicsit irigykedek is, hogy neki már nem kell nagy hassal végigvinni a nyarat :)

Puszi és jó hétvégét mindenkinek!

Timi

KépKép
KépKép
sweetlady1
 
 


Sziasztok!

Persze, átadom majd Edinek mindenki jókívánságát! :wink:

Barbara: jó utat nektek!

Judit: na milyen volt a szülői?

Pelle: Hát igen, kár h nem jöttél, na de majd hátha egyszer még... :) Tényleg jó, h kb 3 év után is áll a csapat jó része és mindig van miről mesélni! :wink:
Miért ordított le anno Hajdú??? Sztem totál unja már a szakmáját, nem tudom, mi a fenéért csinálja... Ahogy telik az idő, egyre türelmetlenebb mindenkivel és hát ez elég gáz... Én anno nem ismertem senkit, és fontos volt, h ne kelljen magánrendelésre járni az anyagiak miatt, meg ő amúgy sem pénzéhes, ez az előnye. Persze a szülésnél nem ő volt a világ legkedvesebb orvosa, az tény...
Nekem még lenne egy elhalasztott jelenésem nála, még mindig nem vetettem ki a spirálom, de csak húzom-halasztom, asszem engem is jól leszid majd... :shock:
A Zöld Lurkók ovit illetően el vagyok bizonytalanodva, a fentebb említettek miatt, a Tipegő utcai "csoki" ovi állítólag jó. Csak hely nincs szinte sehol, csak körzetesnek.
Tesómékat még bölcsibe se vették fel a 17.ker-ben, vagy 100 gyereket elutasítottak hely hiányában a kerületben, ez azért nagyon durva és nem tesz senki semmit, hogy a megnövekedett igényeket kielégítse...

Jó hétvégét mindnenkinek, pusszancs, Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Barbi!
Igen, hegyek omlottak le a szívünkben, ezt állíthatom :lol: Jó utat Nektek!

4 nap és utazunk 8) Ma kertipartira megyünk, holnap Anyósékhoz, úgy döntöttem, ez a hétvége a pihenésé lesz (igaz reggel óta már összedobtam egy sütit és egy salit), nyaralás előtt még a spejzt rendbe akarom vágni, az pedig nem kis meló :o

Krisz!
Nem is emlékszem, hogy ilyen negatív élményeid voltak Hajdúval kapcsoltban :o Én is voltam már nála tudod kb. 3x, eddig normális volt...

Jó volt a szülői, illetve fura, hogy már nekem is ott kell ülnöm :lol: Annamari anyukája nagyon aranyos volt, az óvónőknek nem sok szerepük jutott (még), ültek és mosolyogtak :) Új infót nem nagyon kaptam, de hát én előnyben voltam, mert a játszótérről már mindent tudtam :wink:

Puszi és kellemes hétvégét Mindenkinek!

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!

Judit, remélem, jól sikerült a pihis hétvége! :)
Na, szerdán én is megokosodok szülőértekezletileg! :lol:
Jó nyaralást nektek, a jó idő legyen veletek!

Voltam ma bent Edinánál a kórházban, nagyon édes a kis Dórika, teszek fel mindjárt képeket. Nagyon gyors szülés volt, Csapó nagyon rendes volt végig. Holnap már haza is engedik őket.

Képzeljétek, úgy néz ki, végre alakul a szobatisztaság is nálunk is, most van kedve szólni egész nap, hogy jön a pisi, még a játszótéren is kibírta pisilés nélkül. Csak maradjon is így! :)

Íme a képek, puszi mindenkinek:

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Ja, Judit, Hajdura elfelejtettem reagálni, én inkább már a szülés után vettem észre, hogy egyre kevésbé türelmes, na persze addig sem volt mindig a türelem és kedvesség mintaszobra, de nem annyira, h gondom lett volna vele. Sajnos mikor milyen hangulata van.... és az az érzésem, h unja sokszor a dolgot...

Na puszi, Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Krisz!
Nagyon édes Dóri és Edina is tök jól néz ki :lol: Jó egészséget és sok boldogságot még egyszer nekik :wink:

Hajrá szobatisztaság!!!!!!!!!! :D

Mi elcsavarogtuk a hétvégét, olyan jó volt, hgoy itthon nem kellett semmit csinálnom :) Szombaton kertipartin voltunk, éjfél előtt értünk haza, Máté hangját se hallottuk, tegnap Anyóséknál, ott szintén eljátszottak az unokatesóval :)

Most Anyuékat várom, beugranak a doki előtt!

Puszi
Judit

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!

Múlt szerdán voltunk 4D-s UH-n Szilvinél, ő is megerősítette, hogy fiú lesz. Nagyon rendes volt 4 képet is nyomtatott, 3-at az arcáról és 1-et a fütyiről :) Minden hová ilyen kedves, segítőkész és alapos emberek kellenének, mint Szilvi. Nem is tudok róla csak ódákat zengeni. Remélem még sokáig csinálja ezt a szakmát, mert nagyon hiányozna.

Egyébként egyre jobban kezdem beleélni magam, hogy fiús anyuka leszek.
Tegnap kint voltunk a Margitszigeten és a Szabadtéri színháznál volt játszóház. Ott volt egy 4,5 éves kisfiú, olyan édesen játszottak a vonattal egy darabig. Aztán a kisfiú kiakadt Levire, mert a másik irányba akart menni a vonattal. A párom odament hozzájuk, hogy játszik velük, de őt is leordította, hogy nem érti, hogy nem arra kell menni a vonatnak, mert össze fognak ütközni. Na akkor átmentek Levivel a másik sínekhez. Jó pofa volt, elképzeltem, hogy amikor Levi lesz 4,5 a tesó meg 2 akkor Levi fogja így leordítani a tesó fejét :)
Annyira örülök, hogy egyre jobban eljátszik a többi gyerekkel, ismeretlennel és ismerőssel egyaránt. Tegnap pl. egy barátunk szülinapi partyján voltunk és ott volt több gyerek is. A házigazda 4 éves kislányával előbb kint az udvarban szaladgáltak, kutyát dögönyöztek stb. aztán amikor Levi be akart menni a szobába játszani kézenfogta a kislányt és mondta neki, hogy szeretne bemenni játszani, menjen ő is vele. És bevonultak a szobába és nagyon szépen eljátszottak. Annyira édesek voltak, majd meg zabáltam :)

Barbi: ugye jössze ma tornára? Kár, hogy már csak 2 alkalom lesz :(

Csaju: Én is örülök, hogy apuddal minden ok. Ha addig nem jönnék jó nyaralást nektek!

Krisz: Mondd meg Edinának, hogy édes ez a kiscsaj és ő is jól néz ki. Gondoltam én is meglátogatom ma a torna után, de akkor ezek szerint már otthon vannak.

Puszi mindenkinek:
Timi

ui: Tud valaki valamit Bannamariról és Dóriról?

KépKép
KépKép
sweetlady1
 
 


Sziasztok Lányok!

Tkrisz: Nagy jók a képek, látszik hogy szuperul vannak, Edinán nem is látszik, hogy éppen most szült. Nagyon aranyos ő is meg a baba is, jó egészséget nekik és átalvós éjszakákat :)

Sweetlady1: Sikerült a tornán összefutnunk :D , bár a melegtől aztán mindketten kikészültünk. Nem is tudom igazán nagy kánikulában milyen idő lehet a faházban, szerintem beájulna mindenki. Így sincs légmozgás, hiába van nyitva ajtó, ablak. Mégegyszer csak kibírjuk valahogy. Utána én már nem megyek mozogni szerintem, pláne ha ilyen meleg lesz. Eléggé megviseli a szervezetem, de gondolom nektek is. MIndenesetre ha most tartanék az első 3 hónapnál, tuti beájulnék az utcán......

Kitartás nektek is a meleghez, vigyázzatok magatokra.
Holnap megyek az Uzsokiban, vérvétel meg ilyesmi, már nyűgnek érzem ezeket is. De legalább megint mehetek uh-ra, újra láthatom a kiscsajt.....persze ha éppen ébren lesz :wink:

Puszi nektek :D
Barbi

Kép
barbara_75
 
 


Sziasztok!

Éppen pakoláshoz, vasaláshoz készülök :)

Timi!
Szilvi tényleg olyan rendes, sokszor én se bánnám, ha ő uhozna, na nem mintha Sztakóval vmi problémám lenne, csak Szilvi türelmesebb és hát nő :wink: :lol:

Bannamarira és Dórira én is kiváncsi vagyok, írjatok lányok!!!!

Barbi!
Én mostanában estére érzem, hogy elhagy minden erőm és sehogy sem jó már a hasam se, azért remélem ez rosszabb nem lesz és Barni még bent óhajt maradni 8 hetet :)

Puszi és vigyázzatok Magatokra!

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!

Barbi kérésére megpróbálom felrakni a Pocaklakóról az UH képet. Remélem menni fog.

Puszi
Timi

Nem megy, azt mondja nem választottam ki filet :(

A Levente cseperedése képekben 3 alatt megnézhetitek, oda rakom fel!

KépKép
KépKép
sweetlady1
 
 


Sziasztok!

Csaju: Tegnap meg ma egész jó napom volt, nem szédelegtem a melegtől, de gondolom ez hétvége felé változni fog, ahogy jön a nagy meleg. Üléssel, fekvéssel én is kínlódok, már nem tudok mit kitalálni, milyen pózt vegyek fel, állandóan mocorgok, de egy idő után abba is elfáradok....lesz ez még így se :wink:

Sweetlady1: Mindjárt megyek meg is nézem a képet :) Lehet, hogy nem olyan formátumban van, ami jó az itteni rendszernek....valamikor én is bajlódok ilyenekkel.

Ma voltam labor vizsgálaton, meg ultrahangon. Természetesen miért is, a kiscsaj ismét a fejét mutatta, ezt csinálja 12 hetes kora óta. Ez azt jelenti, hogy seggel van lefelé, megvan a véleménye a világról már most. Ebben a pózban van már hetek óta, kíváncsi leszek, hajlandó lesz-e megfordulni......meg hogy azt fogom-e érezni. Én úgy érzem, mintha mindig máshol tapogatna le odabent.
Jövő héten megyek a Hábi magánrendelésére, kíváncsi leszek, akkor is ilyen pózban lesz-e. Kértem időpontot jövő hétre CTG-re, pont a Szilvi volt ott, jó volt látni :D
2 és fél kilós most a kiscsaj. Örülök, hogy ekkora súlya van már, mégis ha bármi történne, nem lennénk már nagy kakiban :)

Leléptem: Barbi :)

Kép
barbara_75
 
 


Sweetlady1!

Tök cuki a kép, megnéztem! :D Aranyos az orrocskája is, meg a kezét a szájába rakta? Úgy tűnik :D
Klassz lett a felvétel :D

Kép
barbara_75
 
 


Sziasztok,

Nem nagyon sokan járunk erre mostanában! :(

Annamari, veletek mi van? Sus?

Timi: jók nagyon Levi képei, meg édes a tesó is, jól látszik! :)

Barbi, te vagy a soros szülésben ugye? :lol: Azért maradjon még kicsit benn a gyerkőc, hiába 2,5 kg már! :wink:

Mi ma este elutazunk anyuékhoz, szabit vettem ki holnapra, remélem, jó lesz az idő és sokat levegőzhetünk a friss vidéki levegőn!

Szobatisztaság jól alakul, már a bölcsiben is nagyjából, remélem, a helyzet fokozódik a hétvégén, egész nap kint még könnyebbé teheti a dolgot! :wink:

Puszi mindenkinek, krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!
Megvagyunk, bár Misi most a bölcsi utolsó hetében szedett be egy vírusos torokgyuszit :( (igazából egy szavam sem lehet, mert bölcsi ide-oda, ez a legdurvább betegsége az évben)
Jövő héttől bezár a bölcsi, és szerintem már nem is megyünk csak elbúcsúzni, szeptemberben pedig irány az ovi.
Remélem azért hamarosan mehetünk valahova, mert ilyen melegben nem annyira jó itthon bezárva :(
Pussz mindenkinek: Sus
sus1
 
 


Lányok,időm nulla,itt vagyok,majd talán holnap tudok írni is.
psuzi
kismuki
 
 


Sziasztok!

Alig aludtam éjjel valamit, 1-2 óránként fent voltam, bár lehet már most edz a szervezetem a jövőre :wink:
Fél 9-re mentem CTG-re, ez volt az első. Épp hogy időben odaestem, de még volt bent egy lány, aki "kórházas" volt, nem bejárós, úgyhogy nem maradtam le semmiről. Jó volt a szervezés, mert háromnegyed 9-re két lány volt beírva egyszerre, ráadásul már ők is ott voltak, mikor én. Jó kis tumultus volt, kapkodtak a nővérek, persze a kismamák meg nyugisak voltak és türelmesek.
Na eljött az én időm, beültettek a székbe, rámcsatolták a cuccost, kezembe nyomták azt a gombot, azt ott hagytak kicsit. Nem tudtam, miért van a kezembe gomb, azt hittem akkor kell megnyomni ha baj van, ha mondjuk nem hallom a kicsi szívverését.
Senki nem mondott semmit, mikor kell nyomni.
Egy idő múlva jött a nővér, kérdezte mozgott-e a baba, mondtam hogy egy kicsit igen. Na egyből jól lecseszett, miért nem nyomtam meg a gombot! Mondom neki mert hogy nem tudtam mikor kell nyomni. Még hozzátette, ha nem nyomom, itt ülhetünk estig. Amúgy is nagyon fáradt voltam, nagyon meleg is volt ott és még le is cseszett, hát marha jó hangulatom lett, mondhatom. :(
Szépen nézhettem vissza rá, mert utána már hangsúlyt váltott.
Én nem tehetek arról, ha ott felfordulás, nem rajtam töltse ki a mérgét a fenébe. :(
Pedig annyira vártam ezt, a dokim is mondta, szeretik a kismamák, ahogy hallani a pici szívverését. Úgy éreztem jól pofára estem.
MOst hirtelen nem is várom, hogy a jövő héten menjek.....nagyon kellemetlen élmény volt.....jó, biztos én is érzékenyebb vagyok, de nem lehet odalökni egy félmondatot, hogy nyomjak ha megmozdul a baba?

Na mindegy, remélem ti jól vagytok és minden okés. Vigyázzatok a meleggel, még csak most fog tetőzni. Holnap megyek a Hábihoz, kíváncsi vagyok mit fog mondani, de szerintem ez a kiscsaj még mindig fenékkel lefelé van......meglátjuk.

Barbi

Kép
barbara_75
 
 


Sziasztok!

Mi újság, mindenki kidőlt a melegben? :roll:

Megjöttünk a nyaralásból, minden szuper volt, a hotel is, a kaja is, a vízről és időről már nem is beszélve :) Máté és Apa kishalacskák lettek, ki sem jöttek a vízből csak enni és aludni :D Én pedig nagyon sokat pihentem és olvastam (végre). Még szerettünk volna maradni, de a hotelban aug. közepéig teltház van, így már a mi szobánkra is vártak :(

Barbi!
Elég szar volt olvasni, amit leírsz, elhiszem, hogy kiakadtál. Ki volt a ctg-n? Nem tudod hogy hívják? Nekem Máténál egy Annamari nevű 45 év körüli hölgy csinálta mindig, ő nagyon kedves volt.
Egyébként azt annyira nem értem, hogy miért nem lehet annyit odabökni a kismamáknak, hogy nyomják a gombot, amikor érzik a mozgást? Miért nem lehet elmagyarázni a ctg (vagy nst) menetét?
És baromira nem mentség az, hogy fejetlenség van az eü-ben, mert máshol is, mindenkinek megvan a maga gondja :evil:

Remélem azért jövő héten máshoz kerülsz és pozitív dolgokról számolsz be :)

Egyébként én akármikor mentem (túlhordás miatt naponta is mennem kellett a végén) sosem kezdtük el időben a dolgot, mert állandóan csúszás volt. Ezt sem értem, hogy nem tudják összeszervezni :o

Na befejeztem a mérgelődést, hűs napokat vagy legalább órákat kívánok Mindenkinek, Kismamik vigyázzatok magatokra :)

Puszi

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!

Barbi: sajnálom h így alakult az első alkalom, de biztos lesz még jobb is! Szólj rájuk nyugodtan sztem, én biztos mondtam volna valami visszavágót... Annak idején nekem sem volt rossz tapasztalatom az időbeli csúszáson kívül...

Judit: látom, átváltottál Barnabásra! :lol: Akkor már tuti, ugye?
Örülök, hogy ilyen jó volt a nyaralás,gondoltam rátok, h klassz időt fogtatok ki! Melyik hotel volt ez? Nem semmi h egész nyárra telített már!

Mi is most foglaltunk Hévízen egy szállodában júl.végére, jó, mert igénybe tudtam venni a szállodaszövetségi kedvezményt (50%, sokat jelent) és tudunk üdülési csekkel is fizetni. Ez külön jó, mert megjött az illetékünk a lakáseladásra, a legjobbkor... persze szarul küldték ki, nem vették figyelembe h adtunk is el lakást, úgyhogy majd megállt a szívünk az összegtől először... szivatják itt az embert... és ha vki befizeti, mert nem tudja h a különbözetre kell csak?
Visszatérve a nyaralásra, utána még anyukámék is csatlakoznának hozzánk, ha találnék még pár éjre apartmant vhol a környéken, akár közvetlen a Balaton parton, Keszthely és társai. Ha tud vki ilyet, szóljon.

Sus: jobbulást Misinek! Nekünk még tart a bölcsi júl.20-ig, utána lesz egy hónap szünet, aztán 1 hétre már biztos nem viszem vissza Mátét ovikezdés előtt.
Ti készültök vhova nyaralni?

Annamari, mi van veletek, mi ez a nagy elhavazódás? :shock:

Puszi, Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?