Sziasztok!
Ditta!
Miért nem fogadja el az azonosítódat és a jelszót???
Regisztráltad magad itt is? Csak mert ha esetleg a chat-es azonosítóval és jelszóval akarsz belépni, az ide nem jó. Újra kell regisztrálni magad.
Addig is ha írsz, akkor ne pipáld ki a névtelent, az azonosítóba írd be a Dittát, a jelszóhoz nem kell semmi. Így mégsem leszel névtelen. Ennek viszont az a hátránya, hogy ezt bárki megteheti majd, szintén a "Ditta" azonosítót beírva és visszaélhet a neveddel, úgy fog majd tünni, mint ha Te írtál volna.
Jobb ha mihamarabb megcsinálod a jelszót, mert a névtelenül írók nagyrésze piszkálódik, aljaskodik a névtelenség leple alatt és ezért kicsit van egy rossz érzés az emberben amikor névtelen írást lát.
Más!
Igen, nekem van Dórikám, és köszi a bókot!
A képeket úgy tudod megnézni, hogy rákattintol a hozzászólásom elején a Kata007 (kata007)-re (ami a dátum elõtt van). Akkor feljön a profil és ott szinte mindenkinek van egy kép. Ide te is írhatsz majd email címet és rakhatsz fel képet.
Amit nagyon-nagyon várunk!!!!!!
Dodus!
Azért elég hamar rájöttél, hogy mit jelent az a szám...
Te 2002 ápr. 12-én jelentkeztél itt elõször, én pedig ápr. 18. Szûk egy év elég volt hozzá...
Azért nincs harag, ugye???
Azért ne osztogasd olyan könnyen azokat a bacikat, mert a végén neked nem marad!!
Én semmilyen ünnepit nem csinálok, mert jönnek az öcsémék Ceglédrõl, úgyhogy arra készülök.
Marika!
Azért a francba még nem küldelek, de szülni már tényleg mehetnél!!!
Tudom milyen az a várakozás.
Minden apró jelnél arra gondol az ember, hogy menni kell, nem? Akkor már inkább legyél túl rajta!!!! Szorítok, hogy holnap legyen az a nap!!!!!!!!!
Lina!
Akkor nem is mi vagyunk az utolsók megismerkedés terén?
Mi 99-ben ismerkedtünk meg, 9 hónap után összeköltöztünk, bõ egy év múlva megesküdtünk. Júniusban lesz a 2. házassági évfordulónk, vagyis most 3 év 7 hónapnál tartunk.
Tornával kapcsolatban nekem azt mondta a doki, hogy mivel Dóri sem volt kicsi és elég fura helyzetben feküdt, szóval hozzá kellett férni, ezért elég nagyot vágtak. Leghamarabb a Dóri szülinapja után kezdhetek el tornázni. Én laikus úgy gondolom, hogy nagyon óvatosan és fokozatosan elkezdhetnék tornázni. Én ugyanis csak a hasammal nem vagyok kibékülve, ahhoz pedig kevés a fogyókúra.
Killes!
A hõemelkedés lehet a fogzástól, mert nekem Dancsi elég lázas fajta és õ mindentõl belázasodik. A fogzáskor sem hõemelkedése, hanem láza volt. Anno Panadolt adtam neki. Dóri viszont sem a fogánál, sem az oltások után nem volt soha lázas.
Jó szûkszavú voltam, nem???
Zoli!
Rendesen bánt, hogy a hanyagolsz minket! Ugye nem a kazi miatt???
Csak mert este is megígérted, hogy még benézel, aztán sehol nem találom az írásod. Vagy tényleg csak "benéztél" és ennyi???
Gondolom olvastad, hogy már többen is felvetették a tali ötletét. Hát akkor szaporítom a tábort, mert tényleg jó lenne újra összejönni.
Tényleg lányok!
A legutóbbi "kerekasztal" tali, kissé visszafogott volt, nem? Nem az volt a gond, hogy most nem tudtak félrehúzodni az apukák, így pedig senki nem hozott fel babás témát?
Igaz így tisztában lettünk vele, hogy milyen ütemben fog készülni Krisztáék háza, ugye? Még jó, hogy Zsolti szóval tartotta a társaságot.
Én azt mondom úgy kellene csinálni, hogy a fiúk külön tudjanak vonulni, mint az elsõ talinál, nem???
Pusssz! Kata