Új privát üzeneted érkezett!

Kernico: aludni nekem is csak hason alszik néhány napja, de ébren változatlanul nem teszi le a fejét, pedig több, mint fél órát is elvan hason. de ha elfárad, üvölt, ahelyett, hogy pihenne. Ha hanyattborítom, (vagy magától átbillen - ez utóbbi esetben azonnal vissza), ha én döntöm szintén üvölt. NÁlatok ébren is leteszi már buksit?

Nika, tök jók a képek, főleg az ülős!

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


No és akkor néhány kép tőlem is:

Ildi, még neked ígértem járókásat, bár nem tom, mennyi látszik belőle :?
Kép járóka

Kép kint sokkal izgibb

Kép megeszem a kezem

Kép finomtejci


Ági: gyogyi :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Szilvi!
Sajna én is fürdőrucit keresek, mivel a merevítőset nem igazán szeretem ezért olyan háromszöges, megkötöst szeretnék. Nekem is főleg a cicim nőtt, de csípőbe se jó már a régi.  És nem csak a bikininél van így, most hogy jött a jó idő, rá kellett döbbenem hogy a rövid nacikat is kinőttem, ugye tavaly már nagy pocak volt, akkor gondoltam majd csak jó lesz rám idén, de tévedtem

Niki!
Kiara tényleg szaunázott? Azt már szabad???

Nika!
Örülök, hogy anyóssal minden oké, remélem így is marad, nem hiányzik az idegesség egy kismamának!:) Amúgy nem semmi ahogy Gege nézi a tv-t!:) Mintha csodálkozna! Nagyon cuki!

Winnie!

Réka is édike! Jó a járókátok én is ilyet szerettem volna először, mivel ez tágas és bőven tud benne forogni a gyerköc. Amúgy Réka baba el van benne? Mi most a féléves szülnapra vettünk járókát, de sajnos helyszűkében állunk, így egy keskeny fajtát vettünk. Igazából ez egy utazóágy, mivel picire össze lehet csukni és ha megyünk nyaralni, legalább el tudjuk vinni magunkkal. Nálunk még ez is szempont volt, hát remélem nem bánjuk meg!

Képzeljétek ma megkóstoltattam Veronikával az almát. Főztem, turmixoltam aztán adtam neki. Hát evett két egész babakanállal!:) Szóval lenyelte, de utána mintha a hideg rázta volna ki, látni kellett volna azt a képet. Szegénykém nézett rám, hogy mit is etetek vele, de azért bizott bennem és ette volna még, de rossz volt nézni, úgyhogy asszem probálkozunk pár nap múlva. Azért apa örült a pürének!:)

Na jó éjt mindenkinek!
Noémi

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 

 
 

Nika:
Nagyon ügyes Gergő, milyen édesen bűvől Téged, na és az Apukájával már teljesen egyet értenek, jó az összhang.

Noémi:
Csuda tündéri, ahogy a lábát felemeli. Hasonló képet kaptam a családomból, ott is a kislány "ennyire éhes vagyok, már csak ez jutott nekem" szöveggel.
Szeretném a 6 hónapos szülinapra egy szép képpel köszönteni a kicsi "druszámat".

Isten éltessen jó egészségben! Kép

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Az elmúlt napokban olyan sok szép képet tettek fel, hogy igazán hosszan sorolhatnám melyik baba tetszik.
Hát mind-mind gyönyörű!

Azért, amikor képet küldök, mindig arra gondolok, hogy talán vidámabbá, szinesebbé, esetleg egy parányi örömöt lopok a sorok közé.
Különben vadászom a szép képeket, amint látjátok van kedvencem, és gyüjtögetem szorgalmasan. Az ismerőseim tudják is és meglepnek egy-egy aranyos képpel, amit igyekszem másokkal is Kép megosztani.

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Noémi, tök jól elvan benne. MOst annyit változtattam, hogy kivettem belőle a játszózsőnyeget, és csak a ,űanyagon van, így sokkal jobban tud mocorogni, pörögni, csúszkálni, de mint írtam, több mint fél órát egyszerre-hason, és tulajdonképpen önállóan, csak vissza kell adni a játékát, ha túl messzire ellöki és nem éri el :)

Roni nagy, tök jók ezek a képek. Anne Geddes képek is vannak köztük, nem? (ha így kell írni.... :? ) azokat úgy szeretem :)

Na jó éjt...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok

Jonnek en is ,de tobb napja nathas vagyok es a homeos szereim elfogytak amiket bevehetek,ugyhogy tovabb tarta kelletenel....

Tinu
Ez is jo ajandek,lenyeg hogy TE jol erezted magad :lol:

Niki
Hiszed vagy nem de pont aznap esett le Leon is.15 cm magas kaneperol a pihe puha suppedos szonyegre.Meg csak nem is sirt :lol: KEt gyerekesnek en mar meg sem lepodtem,ja es nme ot hagytam hanem ott ultem mellette es pelenkaztam....

Magnes
Esit keszitettte a meghivot?nagyon tuti lett ,igazan izleses :D

Szilvi
Akos egy tunderke, es az a haj,nagyon aranyos :P
Nekem is iilyen babakocsim van most,de barna es vaj szinben.itt vetem,de nem igazan hasznaljuk ki ,ugyhogy ha hazamegyek eladom.Vettem egy kisebb de konnyebb kocsit ,mert LEon mar csak ulni akar :lol:

Ha tudtok ra vevot akkor szoljatok lecci:
Graco Quattro Tour Deluxe,es jo olcson adnam ,mert en sem vettem dragan.

Napirend:
Hat nekunk volt amig otthon voltunk,most meg kezdem itt kialakitani ,de jo nehez.Azertleirom:
Reggel 8kor ebred, eszik ,aztan kilenc utan jon a gyumi es 10kora szopival alvas fel 12ig. Akkor kell indulnunk az oviba (szoval szegenynek ehhez alkalmazkodni kell.. )aztan fel1kor cici,fel 3 korul fozi es cici,aztan 6kor cici es pep.Delutan valtoazo mikor alszik van hogy csak a kezemben percekre van hogy 2 orat.
Majd 8kor furdes cici es alvas.
Szoval azert ez is napirend :lol:

Noemi
En akkor takaritok ha alszik,vagy ha epp elvan magaban.De gyorsnak kell lenni aztuti.Egyeblent segitseg nelkul is megy.En is megszoktam otthon hogy van takicsaj meg fozonm sem kell itt meg mindkettot csinalom es meg a gyerekekre sem vigyaz senki ,megis csili-vili minden es minden nap van fott kaja.
Szoval ebbe is bele lehet szokni :wink:

Nika
Nagyon vagesz a tvzos kep :lol:

WinnieLanykad is tunderke :D

Na eddig hagyott..
K

Kép
Kép
kataa
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Hát nagyon vártam tegnap, hogy elmegyünk moziba, de aztán mégis olyan rosszul sikerült az egész nap. :( A férjem egész nap síkideg volt... Aztán ráadásul a film hosszú is volt, meg nekem nem is tetszett. A tetejébe anyósék mondták, hogy a gyerek ordított és a nagy sírásba aludt bele. Ez az állapot fogadott, mikor kijöttünk a moziból. :?

Napirend: nálunk is a fürdés időpontja a legállandóbb. Az 7 órakor van, persze van, mikor kicsit csúszunk, de a nagy átlag a 7 óra. Utána szopi és altatás, kb. 8 és 10 között valamikor elalszik. Éjjel, hajnalban egyszer kel (változó, hogy mikor és az is, hogy mennyi idő alatt alszik vissza - van, mikor gyorsan, van, mikor másfél óra). Aztán reggel 5 és 7 között kel végleg (ma 3/4 6 :shock: ). Napközben mostanában egy órákat alszik egyben. Illetve néhány napja a nap közepén egy hosszabbat. Séta is változó időpontban: igyekszem ráállni a 3 óra körüli sétára és kb. 1-másfél órás. A kajálás szintén teljesen rapszódikus. Mikor hogy alakul. Ez nagyrészt rajtam múlik, mert Tündi nem szokott ordítani az éhségtől. Ha nagyon nyüfi, vagy altatni akarom, akkor szopi.

Kata: tudsz valami képet és leírást adni a babakocsiról. Mi lehet, hogy vennénk egyet...

Kiscsikó: szerintem se bánd, hogy nem lettél gyerekpszichológus. Elég sok befektetés mind időben, mind energiában és pénzben. Lassan térül meg és nem tudod nem hazavinni a munkád (magadban).

Szilvi: nevelési tanácsadóban dolgoztam.

Noémi: remélem, meggyógyultál már!!!

Mennem kell...

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Winnie: Naná, hogy leteszi majd a fejét Réka is! Kiara játék közben kedte, észre sem vette, hogy most fekszik, és közben csócsálja a játékot! :lol: :lol:

Fnoe: Először én is utánnanéztem, hogy tényleg lehet-e, de lehet, csak direkt olyan hőmérsékletre kell állítani, ami nekik jó (ezt a babauszin tudják), és nem sokáig, csak pár percre, pláne így, hogy még ez volt a második. :D :D De szeretik a kölkök!

Üdv. Niki és Kiara

Kép
kernico
 
 


egy kép kisfiam hogy szopik égbe emelt lábbal :) :lol: :lol: :lol: és szopi végéig ami kb 20-30 perc igy tartotta a lábát :)

Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Jó reggelt,
jaj, Gege, nagyon drága:-))))

Winnie, jó a járóka:-)

Tinu, mit néztetek?

Én küzdök a babakocsival még mindig. Szerintetek ez már örökre így marad? Vagy ha már ülni tud, jobb lesz??? El vagyok keseredve. Tegnap kenguruval sétáltunk, h legalább levegőn legyen.Végig aludt:-))))

Ezt találtam tegnap:
http://www.dealtech.hu/babybanz.htm
Szerintem tök jó, és nem is vészes az ára.

Ja és egyfolytában most szerdán akarok talira menni, pedig még csak a jövőhéten lesz:-)))

Valaki beadatta az agyhártyagyúlladás elleni védőoltást? (Meningetec v vmi ilyesmi) Talán Kata írta, h náluk kötelező? Belázasodott vki? Sajna elolvasta a tájékoztatót:-(( Most kicsit parázok:-)

Holnap megyünk az ortopédiára:-)

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Sziasztok!

Niki, nálunk is volt már egy majdnem leesős történet az ágyról. Hazajöttünk a védőnőtől és levetkőztettem Lidit az ágyon és feljebb raktam, hogy ne tolja lefelé magát és hátára tettem, hogy még az is számítson, hogy megfordul így az is pár másodperc. Elmentem kezetmosni ő meg már az ágy szélén volt, és a lábai lefelé lógtak és a kezével tartotta magát és mosolygott. A frász jött rám. Ráadásul nem egy órán át mosok kezet.

De volt egy másik is mikor csak kimentem egy pillanatra már nem tudom miért és az ágy szélén volt hason és ha egyet fordult volna még hátra akkor tutira a földön landolt volna.

Winnie, én a játszószőnyeget benne hagytam a járókában csak levettem róla azt a két keresztben lévő rudat. :-) Úgysem foglalkozik már vele Lidi mert úgyis hason van általában vagypedig rángatja a járóka szélére aggatott cuccokat.

Noémi, én is ezen szoktam mosolyogni mikor Lidinek a fél lábfeje a szájjában van. Ráadásul mikor nyalogatja akkor nem azt csinálja, hogy a nyelvét mozgatná neeem hanem a lábát mozgatja a nyelvén. :-)

Ilgya, napirendet nálunk Lidi magának állította be. Bár eddig megvoltak a szokásos alvások időpontjai most eltolódott mert ő átállította. Viszont a fürdés az mindig fél 8 és 8 között szokott lenni.

Kiscsikó, mostanában én is teljesen feleslegesnek tartom a babakocsit. Elmegyünk sétálni és tutira üresen van tolva, míg Apa meg viszi kézben Lidit. De amint berakjuk a babakocsiba megint hiszti. Már nem merek elmenni sétálni. Eddig azt játszottam, hogy láttam mikor álmos akkor mentünk sétálni, de most hiába megyünk akkor 15percet alszik aztán sírás.

Nika, jó a kép :-).

Tali, nekem is jobb lenne a 14-15 óra. Ha 16-kor van akkor én is csak mi is csak egy órát tudunk maradni.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Jajj bocsi az összekuszálódott és be nem fejezett mondatokért, csak mire ezeket leírtam kb hatszor mentem Lidihez és így mindig elvesztettem a fonalat mire visszajöttem folytatni az írást.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Köszönjük a köszöntést, főleg Roni nagyinak a képeslapot! Már többször megcsodáltam ezeket a gyönyörűségeket, nagyon cukik a babák ilyen helyzetekben (virágon, saláták között..) Nekem van egy könyvem, az a címe, hogy Karácson öröme (verses könyv) és Anne Geddes képeivel van illusztrálva. Hasonlóak ahoz, amiket te szoktál felrakni ide. Megprobálok egyet én is megmutatni nektek.

Kép

Kataa!

Azért a 8-8-ig történő alvás az elég jó!:)

Tinu!

Kár, hogy nem sikerült jól a mozi!:( Ez volt az első alkalom, hogy anyosodék egyedül vigyáztak Tündikére?
Amúgy úgy tűnik elmúlt a betegség, bár étvágyam még nem igazán van!:( Ha nem lenne a Veronika, akkor mondjuk nem is bánnám annyira!:)

Andi!

Mi beadattuk az agyhártyagyuszi elleni oltást, kettőt kellett (3 és 4 hónaposan), nekünk az utolsónál kapott rendes oltást is és amiatt volt egy kis hőemelkedés, de rögtön fél Germicid kúpot adtam neki és nem viselte meg. Szóval nem tom igazából melyik oltástól volt ez a hatás, de ne paráz!:)

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!

Csak a napszemcsi miatt írok újra!

Kiscsikó, mi is ezt néztük ki Kiarának, és már majdnem meg is vettük, amikor szólt egy barátnőm, hogy a Dechatlonban (asszem így kell írni) van ugyanígy 100%-os Uv szűrős, törhetetlen napszemcsi, csak ennek nem neoprém öve van, hanem szára, és a szárak végén van ilyen "fejentartó" madzag. Hajlékony az egész, még a szárak is, szóval ráigazítható a fejére. És a különbség a kettő között, hogy ez 1990.- és nem 4500.- (Mondjuk én megvettem volna neki azt is, ha ez nem lenne, mert féltem a szemét). Ja és asszem karcálló is, legalább is eddig semmi, pedig általában csak bedobálom a táskába. Érdemes azért szerintem megnézni.

Nekünk a halványrózsaszín van. Nagyon vagány! :D

Üdv. Niki és Kiara

Kép
kernico
 
 


Kernico, esetleg tudnál róla mutatni egy képet?
Én valamelyik nap gondolkodtam, hogy tök jó lenne ha lenne kisbabáknak is napszemüveg de ezekszerint van csak én nem láttam még. :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


Köszi Noémi, akkor nem parázok:-) Nekünk is rendes oltás+ez lesz.
Én nemtom feldugni neki a Germicidet:-) Vettünk Panadolt:-)

Niki, már megrendeltem+ sapit is:-)))) Én mindig így járok:-))) A türelmetlenség nagy átok:-) És jól tűri a fején egyébként?

Ante, megnyugtattál, h nem csak az én gyerekemet kell cipelni+tolni a kocsit:-( Kicsit nehezen megy nekem:-)

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Zsuzsu74:
Köszi a választ fülbevaló kapcsán. Nem őrült vészesen eltérő, dehát csak látszik valamennyi különbség. Újra biztosan nem lyukasztatnék, nagyon sajnálnám, pont ezért döntöttünk úgy, hogy még a kórházban, ahol nem is látom-hallom az eseményt. Mellesleg ki tudja, lehet, hogy nem is fog majd fülbevalót hordani, de az is lehet, hogy addigra újra divat lesz, hogy akár 4-5 karikát is berakatnak, akkor meg már fel sem tűnik majd, hol is van az a luk. :lol:

Nika70:
Ti már így ültök??!! :shock:
Dorcimanónk imád ücsörögni, de teljesen tartani kell és ha elfárad, így is becsuklik a kis háta. Viszont egy ideje csak ülve hajlandó fürdeni, hogy tudja vadászni a hőmérőt. 8)

Ilgya:
Napirend nem 100 %-os, de nagyjából éjjel 2 és 4 között felébred, eszik, majd vagy visszaalszik, vagy pedig dünnyögél akár egy óra hosszat is. Majd ébredés 7-kor, amikor a Nagyfiút készítem ovcsiba, ők Apával el, mi csajok maradunk, 8 és 9 között szopi-tápi, szundika kb. 10-11ig. Utána ébrenlét, gyümidesszert, majd olyan fél 1 körül megyünk az oviba a Bátyusért, ébren van és jó esetben megmarad a babakocsiban. utána hármasban haza, majd olyan 2 körül újból szopi-tápi, ilyenkor még szundikál egy fél órát-órát, majd mókázunk. Apa haza, 5-6 között újból kajcsi és általában sétálunk egyet négyesben, ilyenkor már sokszor kézben vagy kenguruban. Aztán még egy szundika olyan fél nyolc körül, ez már csak 10 perc-negyedóra, majd négyes hancúr, végül olyan 3/4 9 körül megyünk fürcsizni. Ekkor a nagy a kádban, picur a kiskádban, szopi+tápi után elalvás úgy fél 10 és 10 között. Éjjel 2-4 között kezdődik a nap újból.

Kép
Kép
marslakocska
 
 


Antekirt!

Délután rakok fel képet róla, addigra hazajön apa is és újra letöltetek vele képkicsinyítő progit, mert bekrepált nemrég a gépünk, és eltünt! :(

Jól tűri, legalább is még nem nagyon tudja leszedni a fejéről a cuccokat! :lol: De nem csinál semmit, amikor ráteszem, nézelődik tovább. De még nem volt rajta olyan sokat sem.

Üdv.

Kép
kernico
 
 


Kernico, és hány éves korig lehet használni? Teljesen megbízható?

Kép

Kép
antekirt
 
 


marslakócska: azért némi segítség kell még neki de nagyon szépen tartja magát :)
képzeljétek most hívott a védönéni hogy egy kérdöívet kell kitölteni a veleszületett rendelleneséggel született babókról már kezdtem megijedni hogy nekem egészséges a babám erre folytatta hogy Gergö azért kell neki mert ö az egészséges kontroll csoport :):):) na akkor meg is nyugodtam:):):)::))

nika70
Salgótarján
 
 


marslakócska: azért némi segítség kell még neki de nagyon szépen tartja magát :)
képzeljétek most hívott a védönéni hogy egy kérdöívet kell kitölteni a veleszületett rendelleneséggel született babókról már kezdtem megijedni hogy nekem egészséges a babám erre folytatta hogy Gergö azért kell neki mert ö az egészséges kontroll csoport :):):) na akkor meg is nyugodtam:):):)::))

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Igen, a lányomnak és nekem is Anne Geddes a kendvenc, gyűjtöm egy idő óta.
Az eddig feltett különleges képek mind Tőle vannak.

Noémi: köszönöm ezt a szép képet, ez még nincs meg, nagyon tündéri ez is.

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


én csak egyszer küldtem el bocsika

Na egy baromi friss kép gegéröl:):):):):) már a kis segítség nélkül is megy ezt most produkálta pár perce szóval nagyon friss:):):):):) igaz a maci tartja kicsit de azért mégiscsak egyedül megy :):):):)


Kép

Kép

Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Kiscsikó: Tündi most egyszerre kapta meg a 4 hós kötelezőt, az agyhártyagyulladás elleni ismétlőt és a rotát, betegség után közvetlen, és semmi baja nem lett tőle. Nem volt láza. Igaz, késő d.u. kapta meg, utána fürdés, alvás volt, szóval lehet, hogy ez segített, vagy hogy átaludtuk a lázas időszakot, de gondolom, ha baja lett volna, akkor nem aludt volna. De aludt. Úgyhogy ne aggódj! :)
EGyébként a Karib tenger kalózait néztük meg.

Noémi: anyósék először vigyáztak Tündire egyedül, de már többször úgy, hogy én nem voltam itthon, csak a férjem. Asszem bepánikoltak, hogy nem tudják megnyugtatni a gyereket. Nem is értem, elvégre két gyereket csak felneveltek. Miért kell akkor pánikolni? :shock:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok újra!

Megtaláltam a decathlon oldalán: 0-2 éves korig vannak. Itt meg tudjátok nézni:

http://decathlon.co.hu/HU/Product_arbor ... index.html

Akartam csinálni és felrakni képet, de most meg alszik a csaj. Azért rajta vagyok az ügyön! :D

Üdv.

Kép
kernico
 
 


Ja és ami lemaradt: :D

Gege hihetetlenül ügyes.
Kiara még imbolyog, vagy annyira bedöl a lábai közé, hogy szinte hasal. De majd megkeresem, van olyan képünk nekünk is, hogy csak a hátánál van a kezem, és úgy ül. Persze még nem magától, de ő is nagyon unja a fekvést.

Decathlon: én eddig nem csalódtam bennük, szerintem megbízható cuccokat csinálnak. Viszont a mi napszemcsink egyik sem ezek közül. Olyan a lencséje, mint itt az első+második, de ugyanolyan színű szára van, mint a másik fajtának 0-2 év között, És van rajta egy kis minta is oldalt.
Na majd próbálok képet csinálni a csajon.

Üdv.

Kép
kernico
 
 


Kérdés: valamelyikőtök használ bébiőrt? Ha igen, akkor milyet és mennyire van megelégedve vele?

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

TAlival kapcsi!
Én is az előbbi időpontokra szavazok, bár tulképpen a többség fog dönteni, majd alkalmazkodom, legfeljebb megint megpattanok előbb! :wink: :lol: :lol:

Ilgya!
Álomszép a szoba.Igazi kislány birodalom.

Nika!
Gergő nagyon kis ügyi.
Fanni is állandóan ülne már, de még magától nem tud ilyen ügyin.
Ha negfogom mindkét kézfejét, egyből húzza magát fel.

Kép
zsuzsu74
 
 


Noémi!
Boldog fél évet! :lol:


Winnie!
Járóka szuper!
Hasonlót kaptunk, de ez van vagy 30 éves.Egy idős házaspár unokáié volt és most odaadták.Na nem mintha egész nap benne lenne, de bírja a kiscsaj.:)

Egy baja van, olyan mély, nem klehet állítani a magasságot. :wink:

Jajj meghívó a börzére.Ha tényleg átadnád, én elfogadnám, ha nincsen más aki előbb szólt![/b]

Kép
zsuzsu74
 
 


Noémi!
Boldog fél évet! :lol:


Winnie!
Járóka szuper!
Hasonlót kaptunk, de ez van vagy 30 éves.Egy idős házaspár unokáié volt és most odaadták.Na nem mintha egész nap benne lenne, de bírja a kiscsaj.:)

Egy baja van, olyan mély, nem klehet állítani a magasságot. :wink:

Jajj meghívó a börzére.Ha tényleg átadnád, én elfogadnám, ha nincsen más aki előbb szólt!

Kép
zsuzsu74
 
 


Ez a babanet, kibortít. Csak nálam ilyen lassú? :twisted:
És ki is dobott többször :evil:

Roni nagyi:
Aranyosak a képek, amiket mellékelni szoktál. :)

No és akkor a bokatetkóról egy közelit, csak nektek! :lol:
Kép

Minden baba nagyon culi, aranyos! Ezt még közölni akartam mindenkivel!!! :D

Kép
zsuzsu74
 
 


És egy grátiszt még a füliről.
Nem engedte egymás alá valami miatt.
Babanet........ :roll: :?

Kép

Zsuzsi

Kép
zsuzsu74
 
 


zsuzsu: magától felülni nem tud még ö sem de ha felültetem már rövid ideig igy ül és utál feküdni egyfolytában csak ülne de persze azt meg nem szabad mert nem tesz még jót a gerincének szóval már elöre félek ha ilyen kis felfedezö milyen lesz ha a lába is elindul majd :):):):):):):):):):):):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok

Tinu
Itt egy link a kocsirol,nekem aranybarna es vajszinu a kombinacio.
A neten hasznaltam is 40 korul vannak ,mert uj ara is magas.En 25.000ert odaadnam,sot ajandek esernyo kocsival :wink: Az Bebe go markaju Alexe volt,de az sem agyon hasznal(szurke-sarga szinu ) ,neztem a neten es 5000ert adjak oket hasznaltan.Ha erdekel kuldok kepet a mienkrol is.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25

Nekunk a bebior a legzesfigyelovel van osszekotve,de mar nem igen hasznaljuk mert halljuk igy is ha sir vagy felebred.

Zsuzsu
Ez azalvos kep nagyon aranyos!!!!!!

Nika
Hat ez a labas kep nagyon cuki :lol: Latszik hogy koncentral :lol:
Leon is igy ul hogy eloredol kicsit.

Kiscsiko
Leonnak hoemlekedese volt estere 37,7 kapott kupot de masnapra mar nem volt semmi tunet.

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Nika!
Nagyon ügyi a fiad. Az enyém már fél éves elmúlt, de még csak segítséggel ül. :(

Noémi!
Nekem is összejött valami vírus. Tegnap éjjel ugyanazt játszottam, mint te. :cry:

Mágnes!
Gyönyörű a meghívó! Nekünk két hétz múlva lesz a keresztelő, de amilyen hülye vagyok meghívó eszembe sem jutott! :( :( És a lányomnál aki már négy éves még csak nem is emlékszem ilyenre. Szegény ebből kimaradt. :?

Ilgya!
Gyönyörű a gyerekszoba. Én is elfogadnám, de nálunk még külön szoba sincs egyelőre. :( Sajnos!

Napirend
Mi is hétkor fürdünk és ha nyolcig nem alszik el, akkor utánna nagyon hisztis. De idáig kb. kétszer fordult ez elő. Az elmúlt hetet leszámítva, ami nagyon zűrös volt, egyszer max. kétszer kel fel éjszaka. Aztán valamikor 5 és 6 között felébred. Akkor megetetem és másfél-két órát magyaráz az ágyában. Utánna elaszik változó, hogy mennyit. Van, hogy fél órát, van, hogy hármat. Aztán délutánig teljes zűrzavar. Két-három óránként eszik. Közben fél órákat alszik. Délután fél 4, 4órától meg már egyáltalán nem. Este meg pont emiatt már igen nyügi, és fél6 tól már csak kézben marad el, ha leteszem bömbizik.

Olyan jó, hogy találkoztok megint. :D Én sajnos messze vagyok, de szívesen mennék. Mert így azért még se tudunk minden részletet megbeszélni a gyerkőcökről.

Na, befejezem a dumálást, mert ma a szokásosnál is nyűgösebben telik a délután.

Ja, mióta nem kap almát a fiú nem kel fel óránként éjszaka. Úgyhogy talán mégis a kaja volt a probléma.

Sziasztok!

Andi
ihianya
 
 


Andi szerintem ismét a meleg az ami nem hagyja pihenni rendesen a babákat.Gege is ma nagyon über szuper nem alszik :( Remélem éjszaka azért bepótólja majd :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi, átadom szívesen, hány kell, csak Neked, vagy hozol ismerőst is? csak az odaadást kell megorganizálni... én pl minden nap sétálok a Ligetben, úgyhogy egy minitali keretében is akár, nem tudom, merre laktok...
Csinibini a füli, meg ezek a a kis kunkorodó fürtöcskék :)

Nikai, baromi ügyes Gege... én még nem mertem próbálni az ülést, de húzódzkodás nálunk is van ezerrel.... meg a babakocsiban is ólne fel, eddig csak fekvőhelyzet volt, lehet, megpróbálom majd a döntött pozit.
Na meg a lábemelős szopi is tök jó :) :)

Tali: Én is támogatom a korábbi, 3 órás iőpontot. (Bár mi kb fél 4-re tudunk odaérni kaja miatt) Annál korábban szerintem ne nagyon legyen, az még bazi meleg. Bár persze többség dönt :)

Kiscsikó: kúpfeldugás :) mi még nem kaptuk az oltást, de fogjuk, szerdán megyünk a 4 havira, majd megkérdezem a dokinénit, mikor...

Tinu, lehet, hogy naiv kérdés, de pénzileg mért nagy befektetés a pszicho? A tanulményokra gondolsz? vagy praxis kialakítás? de tök érdekes viszont :) unokahúgom készül pszichológusnak, most másodéves, imádja...

Antekirt: ja, valóban nem érdekli már, ami felette van. Az alja nélkül meg szerintem jobban tud mozogni, én azért nem is tettem vissza...

Roni nagyi, én születéskor kaptam egy Anne Geddeses babanaplót, az is tök édi :)

Kata, mikor jöttök haza?
és hát igen, az a 12 óra alvás jól hangzik :) bár én egyelőre a 8-9-ért is bazi hálás vagyok, a ma éjjelünk ha lehet, még jobb volt, egy nyekergés sem volt, fél 6 körül ébredtem, akkor már mocorgott, kapott kajcit. Nem győzök csodálkozni, hogy bevált a hason alvás...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Kata: nagyon gusztán hangzik. Megbeszélem urammal...

Winnie: igen, a tanulmányokra. Nagyon sok képzésre kell járni (egyetem után) és ráadásul saját élménybe is. Én pl. analízisbe jártam, ami eleinte heti 3 volt (óránként többezerért)... A magánpraxisig még el se jutottam.

Kép
Kép
tinu
 
 


Winnie:
telcsin egyeztetünk egy villámtalit valamikor?
Asszem megvan a számod, de ha gondolod dobd el priviben, vagy az iwiwen mailben.
Ti nem börzéztek?
Most, hogy kérded... ha volna mééég1, :wink: akkor jó lenne.
Hálám üldözni fog! :lol:
Előre is köszike!!!!

Zsu

Kép
zsuzsu74
 
 


Babakocsi:
nekünk is Graco van, kék-bézs színben. Nem túl jányos, de mikor vettük, semmi egyéb szín nem volt, csak zöld-fekete és ez. Inkább a kéket díjaztam.No meg a feket beszívja a meleget még jobban.
Eddig meg vagyok vele elégedve, mert könnyű tolni, stb.
Egy ami nem tetszik, de lehet csak az enyém járgány ilyen, hogy állandóan felcsapódik a teteje, még akkor is ha nincsen nagy szél.
Miért nem marad ott ahova teszem?? nem is értem! :lol:

Oltás:
Mi mindegyiken túl vagyunk és egyszer sem adtam Fanninak kúpot.
Ajánlották az elsőnél, de n em adtam, inkább figyeltem, hogy mi lesz, de hál ismren semmi nem történt.
A másodiknál sem adtam.
Ha nem muszáj, minek?
Bár dokinő mondta, hogy adjak és akkor tuti nem is lesz semmi baj, de...


Én is körkérdés:
Édességgel hogy álltok?
mert sajna én még mindig hadilábon.Enném és enném! :)

meleg miatt nekünk is hisztéria volt.Alig aludt szegény, de tán iccaka nem fog kukorékolni

Legújabb tudományunk: Sikítva ordítani. :shock:

ZSu

Kép
zsuzsu74
 
 


Kata:
nem mondtam, hogy 1 év után mennék vissza dolizni. nem-nem, még nem.
De lehet nem várom meg a 3.évet,csak 2. mert a gyes lópikula anyagilag.
Még nem döntöttem.
persze még ez odébb van és szeretnék minél többet Fannival lenni,(mert ezek a legszebb évek és minden rezdülésére kíváncsi vagyok) de sajnos nem biztos, hogy megtehetem, hogy uccsó évet otthon legyek . mint kakukk, lehet kénytelen leszek visszamenni.. :?
Na de majd kiderül, ha beborul... :wink:


Újabb körkérdés ebből fakadóan:
Ti mikor terveztek visszamenni a munkahelyre??

Kép
zsuzsu74
 
 


Tali: hát legyen 3 óra! :D

Zsu: én nonstop édességet falok, meg is látszik rajtam. :oops:
A munkahely egy ideig szóba se jöhet, mivel én inkább ketteskét és hármaskát tervezek. Persze közben is valamiket fogok csinálgatni, de még nem tudom hogyan. Be kéne fejeznem a phd-képzést pl. És nagyon remélem, hogy a férjem el fog tudni tartani. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Édesség: hát én is kívánom, de igyekszem odafigyelni...

Munka: én jövő szeptemberben tervezem visszamenni. Gondolkodtunk, hogy rögtön jöjjön-e kistesó, de most inkább úgy vagyok, hogy visszamennék, aztán kb 1 év múlva jöhet a következő. Persze ember tervez.... az első sem pikkpakk jött össze...

Oltás: én az elsőnél adtam kúpot kapásból, másodiknál hőemelkedés volt (37,7-ig felment asszem), de azt mondta a doki, hogy 38 felett csillapítsak, így nem adtam, és reggelre lement... a harmadik szerdán kiderül.

Tinu: a saját élmény azt jelenti, hogy Neked is menned kell foglalkozásokra, mintha Te lennél a paciens? és ezért is fizetni kell? :shock:

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Winnie: igen, ezt jelenti. Elvileg minden pszichológusnak (aki terápiát csinál) magának is kell egy ideig pszichológushoz járnia.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok újra!

Munka: Én úgy tervezem, hogy 2 évet itthon, aztán elmegyek egy olyan helyre dolgozni, ahol nem minimálbérre jelentenek be a változatosság kedvéért, és ha ha megvan az adott idő, akkor jöhet a kistesó! Kb. mikor már oviba megy Kiara, akkor szeretnénk neki egy öcsit, vagy amit kapunk. :D De én már azt is várom. Lehet mazohista vagyok?????? :D

Kúp: Mi adtunk neki, amikor a 4. havi oltás után felment 38,2re a láza, de szegény úgy sírt. :cry: Akkora volt az a fél kúp is a pici popsijába. Úgy sajnáltam, hogy azóta vettünk Nurofent. Kúpot soha többet! :evil:

Édesség: Én dohányoztam majdnem 10 évig. Kiara tervezésekor szoktam le, és sajnos azóta édességfüggő lettem. Még a terhesség alatt nem is annyira, inkább azóta. Nem is tudom, hogy fogom viselni, mert a napokban elkezdjük apával a 90 napos diétát - persze ha apadna tőle a tejcsi, akkor abbahagyjuk (apa nagy örömére :lol: ) - és fogalmam sincs, hogy fogom bírni, hogy csak 4naponta ehetek csokit, .... :cry: :cry: :cry:

Tinu: de legalább olyan munkád van, ami tényleg érdekel, és szereted csinálni, bármilyen nehéz is lehet néha. Azért ezt sajnos még mindig kevesen mondhatják el magukról! Szerintem érdekes lehet. Amikor kicsi voltam, nekem ez volt álmaim munkája! :wink:

Antekirt: Tartozom egy vallomással. Miután itt ajánlgattam a napszemcsit, utánna vettem észre, hogy ránk azért volt a száránál is kicsit nagy, mert véletlen a 2-5 éveseknek valót vettük meg. Szóval ma pont a Soroksári tescónál jártunk, és bementünk a Decathlonba vettünk egy kicsit is. 1290.- Lehet, hogy szőke vagyok???? :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: De legalább, majd nem kell később napszemcsit venni. :D


Kicsit szellemképes lett a kép, és még el is mozdult a fejéről a szemcsi, de azért felrakom (a csaj így ül már, ha tartjuk a hátát, persze csak picurit):

Kép

Winnie: A bizonyíték, hogy egyszer elfárad annyira, hogy lerakja a fejét pihizni! :lol:

Kép

Kép
kernico
 
 


Ihianya
Akkor most hanyagoljatok a hozzataplalast?Csak az alamtol ebredt vagy mastol is?Nekem most megszuntek az ebredesek szerencsere,miota kapja a bio rizs pepet.Talan jol lakik 8)

Kiscsiko
Elso kupot az akkori gyerekes szomszedunk adta be Alexnak mert olyan bendzsok valtunk.En emg most sem szeretem de apa mar profi benne :lol:

Winnie
Junius vegen nyaralni :lol:
Igzabol csak 11et alszik egyben, 9 es reggel 8 kozott.Sot mostanaban mar nme aszopiba alszik bele hanem beerakjuk a kisagyba, ott rendezkedik egy 20 percet es elelaszik oylan pozokban hogy csak nevetunk mikor bemegyunk...

Tinu
Ok,beszeld csak :wink:

Zsuzsu
Eni si amdom a kocsit,de itt nem hasznalom ki,mert sokat fuj a szel,(Ocean nagyon kozel van )ugyhogy keveset setalunk es azt inkabb ulve tolti,meg inkabb kocsival megyunk mashova es akkor kisebbet egyszerubb betenni az autoba.Nehezen valok meg tole,mert mindig ilyet szerttem volna,mar Alexnal is csak akkor emg 100.000 felett volt ez a kocsi,de ha ez van.
IGazad van en is csak most adtam kupot hogy kellett,otthoni oltasoknal sosem volt lazas.
Na de most 4 et kapott ugyhogy az elegge nagy lorugas :?
Bocs akkor felre ertettem hogy mesz dolgozni :oops:
En dolgoztam ket gyerek kozott,izgaga anyukaaknak nagyon ajanlom :lol: Nemirtam volna 5 evet egyben otthon.De persze ehhez kellett egy szuper kozossegi gyerek aki nem azert sirt ha bolcsibe vittem ket es fel evesen hanem mert haza kellett jonni..na nemis volt ciki :lol:
En most itthon leszek 3 evig az tuti,a ket gyerek mar nme olyan setagalopp mint egy ugyhogy nem vagyom vissza.
Es hat hasonloakban remenykedem mint Tinu :lol:

Kernico
Nagyon vagany a szemuveges kep 8)

Nem tudom ki kerdezte,de talan nalunk si lehet mar kapni bio pepeket,nezzetek korul bio boltokban mert a sima Dm-ben tuti nincs.Itt minden babaetel bio,vagyis van mas is de egy arban vannak ugyhogy termeszetesen a jobbat veszem.Csak akkor kap uvegest ha megyukn valahova,mert az egyszerubb,de igy az is bio.

Kép
Kép
kataa
 
 


Kernico :) köszi, remélem, mi is eljutunk odáig... és sok hiszti kell, hogy idáig eljusson? :? mert ezt sajnálom, hogy fárad, sír-sír és semmi...
nagyon édi a napszecsós kép :) télleg picit nagy neki :)
Kiara is mindjárt féléves lesz!

Tinu, én is akartam még gimi elején pszichológus lenni :) azzal együtt tök durva szerintem, hogy szakmádhoz kell, és fizetni kell a terápiáért... azt hinném, hogy egymástól nem is fogadnak el zsozsit. Na mindegy, hát kitartást a sok befektetéshez, aztán reméljük megtérül, és lesz egy jó kis magánpraxisod, aztán ha szükséges (reméljük nem ;)), majd visszük a gyerkőcöket...

Képzeljétek, most hogy szóba került, pedig baromira nem erőltettem, nálunk is elkezdett próbálkozni a leányka az üléssel. este ült apa ölében a fotelban félülőhelyzetben, és felhúzta magát függőlegesbe. Persze dülöngélt előre, oldalra, de próbálkozik. Aztán nálam is megtette.... az, hogy nem szabad erőltetni, az mit jelent? a saját próbálkozásait lehet hagyni, vagy inkább ezt sem, és döntsem vissza?

Munka: még annyit, hogy én vissza tudok menni 6 órában, ami tök jó, ezért is vagyok olyan bátor, hogy másfél éves korban. Meg elég gyerekbarát hely, és a közvetlen kollégák, főnökök között is mind családos, így megértőek. Most pénteken lesz céges gyereknap is, más tökre várom!!! :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Kata, hát az már mindjárt itt van, mármint a hazaút... mennyi időre?
no, azért a 11 óra sem rossz :wink:
én is izgága típus, nem bizti, hogy nekem lenne való egyben 5-6 év... tök jó itthon, de a nyüzsi körülöttem, meg a pörgés azért kicsit hiányzik. Meg a szakmai kihívások, kérdések. még jó, hogy apa néha hazahoz egy-egy érdekesebb kérdést :) maga a munka annyira nem hiányzik :)
de lehet, hogy ősztől már tréningeket tartani, előadni, egy-egy felmérésben részt venni, stb, amit lehet itthonról, abba beszállnék... meg elvileg meg kéne csinálni a halasztott vizsgámat, ősszel, de ahhoz semmi kedve, pedig muszáj.... :( :x

na lassan eldugulokmára

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Winnie
Ha magatol csinalja akkor ne dontsd vissza ,vagyis par perc utan igen,de ugyis megunja gondolom egy ido utan.Az eroltetes szerintm az hogy ultetik a babat allandoan.Mondjuk ilyen szekekben aminek fuggolegesa hattamlaja.
Augusztus vegegig leszunk anyueknal 8) Apa dolgozik ugyhogy csak en a gyerekekkel.
A 6 oras munka nagyon idealis egy anyanak,johogy meg tudjak neked teremteni.Mert az oszinten szolva a te szakmadban eleg ritka ez.Es hogy oldjatok meg a noci felugyeletet?Nagymama vagy bolcsi?

En 8 orat dolgoztam de apa vitte kesobb a gyekocot abolcsibe es en mar negyed5kor erte mentem,szoval olyan 7 orat volt ott.SZerencsere az en munkalheyem sem tulorazos es toleraljak hogy a gyerekert kell rohannom.De valahogy kettovel mar 8 oras munkat is nehezen vallalnek,majd meglatjku mi lesz...

Kép
Kép
kataa
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?