Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vagyok, csak elhavazva. Ma 2-re megyek vizsgázni pénzügytanból. Már most gyomorgörcsöm van.

Sajna csak ritkán jutok gép elé, mert Nektek még nem mondtam, de tavaly az apukámnál áttétes tüdőrákot diagnosztizáltak... A sok kemoterápia és sugárkezelés ellenére most mégis romlani látszik az állapota, így gyakran megyek a szüleimhez, hogy élvezhessük egymás társaságát, ameddig még lehet. De ezek csak egynapos oda-vissza utazások, mert nagyon elfárad szegény apum a sok csiviteléstől.
Meg itt van ez a sok vizsga, a két gyerkőc...

Mostanra várom az első mensit a műtét után. Remélem nem késlekedik sokat :D

Most hétvégén elhúzunk a férjemmel gyerekmentes életet élni, de utána már gyakrabban jövök, mert ha minden jól megy, már csak egy beadandót kell csinálnom.

Apropó! Van valamelyikőtöknek az e-közigazgatás terén tapasztalata? Ugyanis a beadandóm témája az e-közigazgatásról készített kérdőívek elemzése. A tanárnő tegnap küldte el nekünk az általa összeállított kérdőívet, és találnom kellene 10 embert, aki kitölti. Van valakinek kedve hozzá? Nekem nagy segítség lenne!

Előre is köszi!

Kellemes, szórakoztató hétvégét Mindenkinek, és Önfeledt Gyereknapozást kívánok!

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

MINDEN ZÁBRÁS KISMAMINAK HATALMAS GRATULA :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Teszek fel pár képet, ha nem bánjátok! :oops: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép

Kismamik!

Hogy vagytok???

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

és még egy:

Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szia Viki!
Jók a képek, főleg az utolsó tetszik.
Hallottam már olyan gyerekről, aki 2 évesen lett szobatiszta, úgyhogy hajrá!

Csirkesz!
Sajnos fogalmam sincs, hogy mi az az e-közigazgatás.
Gyerekmentes hétvége? De jó!

Én megvagyok, bár nagyon fáradtan, és émelygősen.
Próbálok tanulni a csütörtöki vizsgámra. Remélem átcsúszom valahogy. :)

Jó hétvégét!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Ma Orfűn voltunk gyereknapozni! Voltak pacik, meg Hangoló, meg kaja, motorozás, futkosás, stb... de.......... a fényképezőgépet itthonhagytuk :( De apa telefonja ott volt, így azért van egy pár, de nem mind lett jó! :(

Kép Kép Kép
Így aludtam délben egy órát :) mire nem jó egy csomagtartó! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Viki!
Jajj de jók a képek.Kis csibész Peti.:)Szuper az alvós kép,a wc-n ülős,nem semmi.A lányom hallani sem akar most a biliről,wc-ről.Egész nap bugyiban van,de csak akkor pisil,ha adok rá pelust...Nehéz... :roll:

Boeske
Pihenj amennyit csak tudz,bár tudom,hogy ez szinte lehetetlen.Én 1 gyerek mellett sem tudok... :roll: Pedig hulla fáradt vagyok,aludnék éjjel-nappal.Ráadásul olyan hülyeségeket álmodok mostanában,hogy alíg alszok éjjel.:(
Vizsgákhoz megy pár kalappal. :wink:

Edith,Gabi,Betti merre vagytok?

Edoci
Hogy van Máté?

Magi
Vizsgák hogy sikerültek?

Kép

Kép

Szép napot.:)
Vendég

Sziasztok!!!

Pénteken voltunk dokinál és láttam a picipocit!!! 3mm petezsákocska jó helyen :D kb 1 hét múlva irány a szívhang kukucs 8) Tünetek nem változtak, semmi új 8)
Csajszik: Gyönyörűek a babák!!! nagyon tetszettek a képek :lol: Rakok fel én is:

Kép
Kép

Ez a hajvágás utáni kép :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok lanyok!

Milyen szepek a gyerkocok. :)

lego!
Vizsgak egesz jol sikerultek.
Meg van mit tenni, van meg eleg sok vizsgam.
Penteken lesz penzugy szamvitel. :cry:

Mi is voltunk hetvegen Szekszardon eskuvon es borkostolon.
Amugy otthon voltunk es elveztuk a kertunket. :lol:

Lett ket madarunk is, mert lestek a farol es ott ugraltak a kertbe.
A feszekbe nem tudtuk vissza tenni oket, mert nagyon magasan van. Igy most egy vodorban vannak a teraszon.
Jo mert oda is jar az anyukajuk etetni.

Nappal mi is adunk nekik gilisztat es vizet.
Mar egesz nagyon, mert van tolluk is. Szerintem par nap es megtanulnak repulni.

Na megyek dolgozni (tanulni) :wink:

Magi
Vendég

Sziasztok!

Na bocsi hogy eddig nem jelentkeztem, de pénteken hazajöttünk az erdei táborbl, akkor hulla fáradt voltam, nagyon hamar lefeküdtem aludni, aztán szombaton esküvőn voltunk, vasárnap mostam főztem, takarítottam, hétfőn meg barátnőm volt itt. Szóval jól telt a hétvége, de az erdei tábor is nagyon jó volt, sokat gyalogoltunk, kirándultunk, gyerekek nagyon élvezték.
-án pedig nálunk lesz a lányomnak elcsúsztatott szülinapi kerti party az osztálynak tartva, arra kell készülni. Bográcsban lesz paprikáskrumpli, felnőtteknek lesz egy kis grill husi is. Szóval nem fogunk unatkozni.

Az eddigi vizsgáim jól sikerültek, mindegyik 4-es lett. Holnap megyek intenzív terápiából, na arra drukkoljatok, mert a tanár igen kötekedős:( aztán még lesz 6-án és 14-én és remélhetőleg ha minden sikerül akkor vége ennek a félévnek is.

Minden gyerkőc gyönyörű.

Puszi
lieglgabi

Sziasztok!

Én is létezem, de eléggé kinyiffanva. Az aluszékonyságom csak nem akar elmúlni, az émelygésem tart még, de nem annyira vészes. Érdekes, hoyg most rengeteg gyümölcsöt meg tudok enni és semmi bajom tőle, savam sincs. Krisztával bármlyen gyümit ettem, félóra múlva kihánytam és iszonyatos savam volt tőle.

Hétvégén sógornőméknél voltunk, és együtt jártunk ki egy patak partjára horgászni, grillezni, pihenni, játszani. Kriszat is jól lefárasztotta magát, de nagyon szerette a szabadban. De még azóta sem pihentük ki magunkat! :roll:

Gratulálok minden újdonsült kétcsíkosnak! :) Mindenkinek gyönyörű, panaszmentes várandósságot kívánok. A többieknek pedig kitartást, és szorítok, hogy mindenkinek hamar összejöjjön! :)

A gyerekek gyönyörűek! Huncutak, szépek, aranyosak, tündérek, és még sorolhatnám. :) És akkor Krisztát is csatlakoztatom a sorozatba! :wink: :oops: :lol: :lol: :lol:
Kifli- és paradicsomevő Kriszta:
Kép :)
Huncutka:
Kép :)
Hétvégén a fűben:
Kép .
Ma reggeli sztriptíz. Kimászott a pizsamájából, mire bementem hozzá.
Kép :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Olik!
Zoli haja nagyon jó lett.

Magi!
Gratulálok a vizsgákhoz!

Gabi!
Neked is gratulálok, és drukkolok holnap.

Sedith!
Jó, hogy jelentkeztél. 1-2 hét és újra jól fogod érezni magad.

Én egyelőre jól vagyok. Kicsit félek, mert közeledik az az időszak, amikor elvetéltem 2 gyermekemet is. De ha beindul a szivecske, akkor már nem lehet semmi baj. :) Csak az még 2 hét.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok lanyok!

Mi van veletek?
Olyan ures a topic!

Magi
Vendég

Sziasztok

Olik
Aranyos Zoli.:) Engedi,hogy vágjátok a haját?Nem nyafog közben?Dorkának eddig 1x vágtuk,a fodrász elég jól bírt vele...Én lekötöttem,kirakóztunk,a csaj meg pár pillanat alatt vágott a végéből.:)
Jól vagy?
Mire írt ki doki?

Magi
Itt vagyok,csak néha nincs kedvem írni,olvasgatok.
Pénteken drukkolok. :wink:
Teszel fel képet a hétvégi esküvőről?
Madárkák hogy vannak?
Nekünk Őzikénk van,olyan édes.Férjem találta,elhagyta az anyja.Most mi etetjük cumisüvegből.Bambusz a neve.:) Először Bambinak indult,de az olyan unalmas. :lol:
Kép

Gabi
Már lehet túlvagy a vizsgán.Ha nem,akkor hajrá. :wink:

Edith
De jó,hogy előkerültél.Krisztike nagyon Édes,mindig szőke kislányra vágytam.:) Barna lett...:) De mindenkinek a sajátja a legszebb. :wink:

Boeske
Ne aggódj,nem tesz jót. :roll: Biztosan rendben lesz minden,fő az optimizmus.:) És tudom...ez a 2 hét a leghosszabb...

Szép napot
Viki
Vendég

Sziasztok

Mi is megvagyunk,Máté most már jobban van.Köhög és a hangszalagja is be van gyulladva.De már két napja nem lázas.Egy pár napja én is köhögök és folyik az orrom,azt hittem hogy az allergiám,de rá kellett jönnöm hogy valószínű elkaptam Mátétól.

Viki
Nagyon jók a képek!Tényleg,mire nem jó a csomagtartó! :lol:

Lego
Kiscsajszidról is édesek a képek! :lol: Köszi,most már jobban vagyunk! :wink:
De jó hogy van őzikétek és a neve is találó! :lol: Én sajnos nem büszkélkedhetek állatokkal. :?

Edith
Édi Kriszta is! :D Örülök hogy minden rendben veletek! :D

Gabi
Csak így tovább! :wink:

Magi
Na mire jutottál a juniusi babavállalással?Elkezditek/elkezdtétek?

Olik
Látom nálatok is van játék rendesen! :lol:

Boeske
Egy nagy kalappal holnapra,remélem szerencsés utad lesz! :wink:

Csirkesz
Remélem túlélted a pénteki vizsgát! :lol: Gyerekmentes hétvége jól sikerült? :lol:

Nálunk is volt egy gyerekmentes délután,este,már elég régen voltunk egy kicsit kettesben.Meg is ünnepeltük egy étteremben,aztán itthon jött a desszert,egy kis eper és pezsgő... :wink:

Na most irány az ügyvéd,aztán jövök még,teszek fel képeket.(remélem)

Holnap délután 4-re megyek a genetikai tanácsadóba,kíváncsi vagyok mit fognak mondani. :?

Szép napot mindenkinek! :D

edoci

Sziasztok

Na végre megvolt a vizsga köszi mindenkinek a drukkolást, rám fért, mert ez a tanár elég szenyo, szó szerint. 29 egyes lett, enyém 3-as lett.

6-án megyek szülészetből vizsgázni, elő kellene szedegetnem de annyira elfáradtam, hogy szerintem ma kimarad a tanulás.

Nálunk keddenként van gyerekmentes délután akkor a babyszitter vigyáz a gyerekekre.

Őzike nagyon édes. Állataink nekünk sincsenek.

Gabi
lieglgabi

Sziasztok!
liegegabi!
Gratulálok!!!
mit tanulsz?
Lego!
Hogy vagytok?
Kicsit már jobban vagyunk!
Júniustól mi is élesben megyünk!
Már nagyon izgulok!Szuper ez a várakozás!
Sziasztok:Betti
betti1

betti diplomás ápoló leszek ha nagy leszek, már csak 1 évem van, jövőre államvizsgázok, ha minden jól megy. Nagyon izgi, lesz mit csinálnom szeptembertől. De hát időm mint a tenger, egyedül leszek itthon, gyerekek iskolában oviban. És remélhetőleg a 4. a pocakban.
Már nagyon várom, számolom a napokat. jövőhéten kezdemel a következő havi bogyeszt, és utánna már csak 1 havi van. De már nagyon várom.

sőt azon is gondolkoztam hogy talán már június végén abbahagyom a bogyeszt, mert nekem indig gond volt a gyógyszer utáni visszaállásra, sose akart normálisan megjönni. de majd ezt megbeszélem a dokival 18-án hogy ő mit mond.
lieglgabi

Sziasztok!

Túlvagyok a vizsgákon, egy 3-as, egy 4-es, meg két 5-ös. Már csak haza kell jutnom épségben. (4-kor megy a vonatom.)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Boeske: Ügyi vagy!!! Gratulálok!

Edoci: Az van!!! Már unja is ezeket, váltani kéne, vagy legalább egy részét elrakni pár hétre. :roll:

Lego: Tegnap is voltunk: most már 16mm petezsákocska és benne 2mm embriócsomó. Egy hét múlva uh. Akkor megmondják a szülés dátumát. Én január 27. számoltam. Zolika meg január 29 született. Még jó lesz, ha egy napon... :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik!
Köszönöm!
Tegnap is voltál UH-n? És a jövő héten is mész? (vagy félreértetem valamit?)
Asszem hétfőn én is elmegyek az orvosomhoz, megnézni a petezsákot.
boeske

Sziasztok!

Edoci
Mesélj,mi volt a genetikán?

Gabi
Gratulálok.Remélem már többet leszel Te is. :wink:

Betti
Köszönöm jól vagyunk.Holnap doki...majd mesélek,jövök képpel,ha sikerül.:)
Nektek mindent bele,remélem pár hét és jó hírrel jössz. :wink:

Magi
HOLNAP június. :wink: :D
HAJRÁ!

Olik
Szuper!!!De jó hírek.:) De szép lesz ez a január.:)

Boeske!!!
GRATULÁLOK!!!
Minden elismerésem a TIÉD!Gyerekek mellett fantasztikus teljesítmény.Nagyon nagyon örülök.:)
Hétfőre szorítok,gondolom alig várod. :wink:

Megyek csajomhoz.
Pusszantás Nektek!
Holnap jövök...

LegoViki
Vendég

Boeske: Igen, tegnap is voltam a jovő héten is megyek :D Remélem már lesz szívhang... :roll:

Lego: Majd mesélj mi volt a dokinál!

Kép
Kép
Kép
olik22

Genetika:
Hát semmi sem derüt ki végülis. Azzal kezdte hogy mindjárt megnézi a neten,aztán a gyógyszerkönyvben.Na ezen én már túl vagyok...Aztán annyit mondott (ami a könyvben is van) hogy kettőt szedhetek belőle,mert azok helyi hatásúak és nagyon kis mértékben szívódnak fel.Ezt mi már középiskolában tanúltuk... A Xyzalt viszont (amire kíváncsi lettem volna igazából) nem tudja,mert nincsenek róla adatok!Inkább szedjem a Claritinet,amit előző terhességem alatt,az ugyanis akkor bevált.
Tehát most sem vagyok előrébb mint voltam.
Most már nem tudom kihez forduljak....
:cry:

Boeske
Ügyi vagy! :D

Lego
mi volt a dokinál?

Bocsi,most megyek,jajj a képeket el is felejtettem... :oops: na mindjárt!

Kép Kép Kép Kép Kép

edoci

Sziasztok!

Hoztam képeket:

Kép

Kép

Kép

Kép

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Boeske: Gyönyörűek a srácok!!! Te is nagyon jól nézel ki ( 2 gyerkőc mellett, hmmmm..) Ez a házatok? Tök jó! Mi is szeretnénk építkezni :roll:

Edoci: Máté nagyon vidám és szépséges baba!!! Na is milyen bátor!!! ( a póniló...)

Kép
Kép
Kép
olik22

LEGO: MI VOLT A DOKINÁL? Érdekelne :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!
Boeske!Próbálom le venni a mintát a fiúkról!!!
Lego!
Én is nagyon várom a híreket!!!
Nekem most 25 napra jött meg egyre rövidebb a ciklusom igaz még szoptatok és nov óta mencsizek újra!Tudja valaki miért rövidül?
Kép

Kép

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok lanyok!

Nagyon pang a topic.

Hogy vagytok?
Ki mit csinalt hetvegen?

Mi tetoteret pakoltunk. Ma kezdtek a tetot.
Negy hetet kell kibirni.

En matol kezdtem megint az LH tesztelest es a homerozest.
Meglatjuk mi lesz majd.

Bar szerintem nem fog ossze jonni, mert egesz honapban vizsgazom es sik ideg vagyok miatta.

Na mindegy.

Magi
Vendég

Sziasztok!
Magi mi is a ház körül tevékenykedtünk nektek is jó munkát és persze jó tanulást és sikeres vizsgákat!

Segítesz nekem hogy hogyan működik az LH teszt milyet vegyek?

Mit tanulsz?
Sziasztok:Betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Szia Betti!

LH tesztet DM-ben vagy Rossmanban lehet venni, szerintem mindegy melyiket veszed, egyforman mutatja ki.

Mikor tudod hogy kozeledi a Pe elkezded elotte par nappal minig ugyan abban az idoben megcsinalni.

Mikor + lesz akkor utana 24-48 oran belul lesz peteeres. Ha akkor vagytok egyutt, mikor + akkor nagyobb a valoszinusege, hogy lany legyen. Ha akkor vagytok egyutt, mikor + utan - lesz akkor a fiura nagyobb a valoszinuseg.

Dunaujvarosi fosulin Gazdasz-Kommunikacio szakos vagyok.
Ha most minden vizsgam sikerul akkor mar csak egy felevem marad hatra.

Magi
Vendég

Sziasztok!
Magika!
Köszönöm az infót!
Lehet hogy veszek ez lesz az első próbálkozós hónapunk!
Akkor már nem sok van hátra a suliból nem semmi így gyerek mellett.Ügyi vagy!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Nekunk is ez lesz az elso eles honap.

Lanyok!

Most hetvegen megint kiderult, hogy a ferjem baratjanal, aki az utcankban lakik ott is jon a baba.

Illetve szinten egy baratunknal is jon.

Korulottem gyerekzapor van.

Magi
Vendég

Sziasztok!!
Lego: mi újság? Doki?

Magika. Betti: Ha ez az első hónapotok, HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

Mi jól vagyunk, Zolika ma 5kor ébredt, de már 9kor elaludt és még mindig alszik. Én is aludtam 1 órácskát. Szerdán megyünk UH-ra szívhangot nézni. Nagyon izgulok, Remélem minden ok :roll:
A hétvégénk nem volt túl mozgalmas - Szombaton Apuci dolgozott, vasárnaptól fáj a dereka, alig mozog, a szomszédok felújítanak - vidám :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

OLik22!
Neked írtam le a gyakorlatokat?Bocsi de már nem emlékszem!
TÉrdét huzza hashoz hátonfekve váltva és tartsa is ott ha ez megy mind a kettőt teljesen gömböjödjön össze még ha ez lehetetlennek is tűnik.Helyzetjelentést kérek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok

Bocsi,h így eltűntem,de elég szarul vagyok.:(

A dokinál minden oké volt,csütörtökön megyek UH-ra...akkor már hallahtó lesz a drágám.:)

Olik Drukkolok szerdán,ahogy számolom,ha nektek lesz szerdán szívhang,akkor nálunk csütörtökön tuti. :wink: Jajj de várom már.

Betti
Mikor lesz a következő mensid?Remélem sikerül elsőre a bébike.:)

Magi
Lehet,hogy ez a sok baba körülötted vmi jel,hogy igenis,muszáj összehozni a tesót minél előbb.:) Én szorítok.
A vizsgák miatt nem kell izgulnod.Ügyes csajszi vagy.Eddig is mind sikerült.HAjrá. :wink:

Boeske
Nagyon jók a képek.Húú mekkora lesz a házatok.:) Bár a miénk se kicsi...néha már bánom...:( Ma mész dokihoz?Jól emlékszem?

Most mennem kell...

Sziasztok
Vendég

lego!
Mi a baj?Reméllem csak a terhesség velejárói?Péteken jött meg 25 napra.Kicsit sietősre fogta a ciklusom meg biztos a szoptatás is bezavar néha.
Örülök hogy minden rendben!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Háát, nem kaptam megnyugtató híreket az orvosnál, a petezsák 10 mm-es, de még embrió nem látható benne. Kb. 4 és fél hetesnek látszik. Tekintve azt, hogy a későbbi megtermékenyülés kizárt, nem túl bíztató a helyzet.
Az viszont jó hír, hogy a petezsák ép, méhszáj zárt, ennek is örülni kell.
Jövő hét hétfőn újabb UH, hátha csak elbújt a csintalan kölyke.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok

Betti
Igen,a szokásos tünetek megszázszorosodva. :?

Boeske
Nyugodj meg szépen,árt a stessz.Én az első babámmal kb 5+3-n voltam és uigy 10mm-es petezsák volt...ennyi...semmi más.Már jelent valamit!SŐT!Nem valamit,hanem VALAKIT!Pihenj,amennyit csak tudsz.
Vendég

Sziasztok!

Boeske!
Szerintem ezen mar kar aggodnod. Szerintem semmi gond nem lesz.

Betti!
Hajra egyutt!

Lanyok!
Ma nagyon jo hirt kaptam.
4 lett a penteki vizsgam, amire azt hittem, hogy egyes lesz esetleg csoda folytan lesz kettes.
Most nagyon boldog vagyok.

Csutortokon delben szigorlatozom, penteken meg lesz 3 vizsgam.
Ezt meg tul kell elni valahogy.
Na meg az azutani hetet, mert akkor is lesz egy szigorlatom csutortokon es egy sima vizsga penteken.

Magi
Vendég

Lego!

Köszönöm a bíztatást, de valószínűleg Nálad pár nappal később történt a megtermékenyülés. Nálam meg most bizonyítottan korábban, úgyhogy tutira le van maradva a kis petezsák.
Mindegy, jövő hétfőn mindenre fény derül.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, bocsika :oops: :oops: :oops:

A képek egytől egyig nagyon szupik, mminden baba, mama, és házikó nagyon szép. Nem is beszélve a kis őzikéről :lol:

Boeske!

Az én dokim a szívhangig nem is mondott semmit - mármint hogy mekkorának kellene lennie. Mindig azt mondta, még kicsi, de jó helyen van, meg hogy vigyázzak magamra, aztán a 6. hét végén már dobogott a szivecske is. :)
Szorítok, hogy rendben legyetek!

Lego!
Örülök, hogy minden OK. :D

Magika!

Gratula a vizsgákhoz! :)

Betti!

Nem méred a hődet? Lehet, hogy Neked nagyon korán van a pé-d (11-12.napon) és azért ilyen rövid a ciklusod. Amúgy én is a Corax-os ovutesztet használom. (még annyit az ovutesztről, hogy nem szabad reggeli vizelettel csinálni, inkább délután és estefelé, mert a reggeli szinte mindig tök negatív)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Betti!

Hányszor szoptatsz még egy nap????

Én is szoptatok még(reggel, meg éjjel) , de nekem meg hosszabb a ciklusom 34-37 napos! A pé-m, ha egyáltalán van, akkor a 20-23.napon szokott lenni!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

VIki27!
Köszi a tanácsokat! Én nappal 3x éjjel 1x szoptatok!Nekem meg egyre rövidül a ciklusom.Bár még csak most jött meg 7 alkalommal.
Azért gondoltam a tesztre hogy van e peteérésem egyáltalán.
Egyébként 10-13 napig érzem hogy valami történik a pocakomban lehet hogy igazad van.
Ti mióta próbálkoztok?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Viki27!

En mindig reggeli vizelettel csinalom es nekem elozo honapba pl 3 napig volt +.

Magi
Vendég

Magika!
Sok sikert a vizsgáidhoz!Szorítok!Neked már nem sok a peteérésig!Hajrá!Reméllem együtt örülhetünk a köv. hónapban?!

Akkor most hogy jó a teszt?
Betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Magika!

Azért írtam, hogy ne reggeli vizeletből, mert a babatervezokotthona.net-en Leonóra azt írta, hogy a hormonok napközben termelődnek és így célszerű 10 és 20 óra között csinálni (inkább délután és este) a tesztet, mellesleg nekem a reggeli, amikor akkor csináltam teljesen egycsíkos negatív volt.

Betti!

Akkor én még jól állok szoptatás ügyben! :) :wink: Szorítok, mert ha igazam van, akkor már egy hét sincs nálad a pé-ig!!! Hajrá! :wink: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

Jó régen voltam, de készülök a holnapi vizsgára, 10 re megyek szülészetből.
A hétvégén pedig gyerek zsúr volt nálunk a lányom osztálya volt nálunk és bográcsban főztünk paprikáskrumplit, nagyonm jól sikerült a nap.

csütörtökön Norbinak lesz az oviból Ballagás. pénteken pedig vége van az iskolának, szerencsére, nem kell felkelni hajnalban.
Jövőhétvégén megyünk Zalakarosra egy kicsit pihizni, kiváncsi vagyok milyen lesz, még sosem voltunk ott.

Hogy vannak a pocakosok? Azt hallottam meg olvastam hogy a terhesség alatti hányásra hányingerre, és gyomorégésre nagyon jó a salvus víz, szerintem érdemes kipróbálni hiszen gyógyvíz.

Annó mielőtt Rékával terhes lettem én is csináltam ovulációs tesztet de én drágálottam ezért én a mikroszkópot vettem meg, elég jól tudtm használni, meg hőmérőztem is mellette. a második hónapban összejött Réka.

Boeska nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen és ott legyen a babó.

És én is minden vizsgázónak drukkolok, és sok sikert kívánok.

Engem meg 1 hete vasárnap megcsípett egy kullancs párom szedte ki belőlem, és még mindig nem múlt el a helye. Remélem nem lesz semmi gond, piros folt van a helyén mint egy pattanás.

Na jó hosszúra sikerültem, megyek is

Sziasztok
lieglgabi

[quote]T írta:üszörepedés akkor is lehetséges, ha egy napon sem volt pozitív a teszted:

* A luteinizáló hormon (LH) a nap folyamán hullámszerüen kerül kiválasztásra. Így elöfordulhat, hogy a tesz azért negatív, mert egy hullámvölgyben teszteltél. Ennek ellenére lehetett tüszörepedésed. A megoldás itt az lehet, hogy délután és este is tesztelsz. A tesztet délután vagy este kell végezni, mert a hormon a nap folyamán termelödik. Reggeli vizelet nem mindig mutat helyes eredményt.

Ahogy látni lehet, a hormon csak rövid ideig kerül nagy mennyiségben elválasztásra. Egy ovuteszt 25 IE/l koncentrációtól detektál, így le lehet maradni a csúcsról:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

http://babatervezok.otthona.net/LH-teszt.shtml

na, azért csak megkerestem Nektek! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27