Mártikám, eddigi életedben már volt pár jó döntésed... Menj be és nézz a Rolandra aki remélhetőleg alszik(vagy próbál) a munka után, aztán nézd végig a csemeték éppen aktuális attrakcióját. Szóval felejtsd el az "Kiderült végre egyszer volt 1 jó döntésem!!!! Cool" -et!
Barbi, akkor Ádám lábfeje már rendesen áll? Ha nem kell többet mennetek tornázni akkor gondolom. Megkönnyeztem amikor írtad, hogy nem kell többet mennetek. Nagyon örülök neki. Olyan ügyes, okos nagyfiatok van!
Edit, én elvállanám Virágot, ha ő is bevállalna engem. De olyan messze laktok. Nem kéne játszani pedig a derekaddal. Kedves párod is belegondolhatna, hogy ha leesel a lábadról akkor ki látja el a gyerekeket? Anyósra, barátnőre, szomszédasszonyra sem tudod bízni? Oké anyós nem jó fej, de ez most SZÜKSÉG lenne.
És most bemásolom végre amit tegnap este óta írok és javítgatok.
Úgy látszik tegnap a szar éjszakák egyikét éltük át mi is. Összesen 3 órát aludtam. Livi olyan hisztis, vergődök, dobálom magam, CSAK anyánál jó és csak a kezében valamit nyomatott le... A gáz és az ijesztő az volt, hogy a Dorka annyira megijedt a Livitől, ill. hogy mi van vele, hogy szó szerint remegett, félt. És persze ő is csak anyát akarta. Amikor a két gyerek a kezemben volt, szegény Dorka simizte a Livit és mutatta és mondta, hogy sír. Livi meg lökdöste el a kezét. Nagy nehezen elaludtak, úgy, hogy fogtam mindkét gyerek kezét a kiságyukban. Ez megismétlődött még kétszer. Aztán reggel kihívtam a gyerekorvost, hogy nézze meg és segítsen, hogy a lányom "elromlott" és CSAK anyahiánya van vagy fizikailag is bántja valami ami kihozza ezt belőle. Kiderült, hogy pöttyös a torka és az ínye hátul amennyire láttam a rágófoga mögött. Valószínű valamit benyalt ami fáj neki és ez rossz közérzetet okoz és emiatt alakít ilyeneket. Legalábbis nagyon reméljük, hogy csak ennyi. Amikor megjött a doki épp aludtak a csajok, úgyhogy először elmondtam mit tapasztaltam. Mondta, hogy ő arra gyanakszik, hogy fogzik és valamit bevitt a szájába és ez okoz egy nyűgős felfokozott állapotot. Aztán megvizsgálta és igaza volt. Azért ez profizmus... Kapott ecsetelőt, meg cataflam cseppeket ami fogzásra is nagyon jó + fájdalomcsillapító, meg vitacolan-t időlegesen, meg vettem vibrucol kúpot. A mostani éjszakánk már jobb volt. Csak én nem aludtam sokat de az nem számít. Egyszer kelt akkor megint nagy üvöltözés, nem tudtam letenni. Aztán fogtam a kezét és elaludt, majd a következő ilyennél magam mellé vettem a nagypárnámra és ott hamarabb a hasamra tudtam fordítani amikor felsírt. Leeséstől nem félek a földön alszunk szivacson
és mivel 70 centi keskeny a szivacs ezért kellett a nagypárna a csajszi alá. Mert bár valóban fogytam az általa átengedett 10 centin nem fértem el.
Tegnap reggel már én is bőgtem, mert nem tudtam miért csinálja ezt a dobálom magam-ot. Az apja kezéből is majdnem kiugrott, mert le akarta tenni az ágyába. Azon bőgtem, hogy ha ez CSAK lelki ok és valamért hisztizik, hogyan segítsek neki. Már azon gondolkoztam, hogy elmegyek vele a Márti Ildikójához (termgyógy.) és pszihológushoz. Meg hogy ha CSAK lelki akkor mi válthatta ki. Szépen elkezdtem magamat hibáztatni, hogy biztos én csináltam valamit, elvertem a senekét és ettől vagy valamit nem engedtem meg neki és ettől... Szóval sok okos dolgon agyaltam. De a doki kicsit megnyugtatott hogy van kiváltó oka. Legalábbis ebben bízom, hogy valóban csak ennyi. Már azt is kitaláltam, hogy kb. egy hónapja visszafejlődött a kommunkiációban. Ami igaz is. Nem ismétel nagyon, és nem használja az addig használt szavait, kifejezéseit. Erre azt mondta a doki, hogy most várjunk és visszatérünk erre, legfejjebb egy neurológiai vizsgálatot csináltatunk amire két hónapos időpontok vannak és addigra már túl is lesz ezen a nem beszélős szakaszon. Szóval tegnap reggel nagyon ki voltam bukva. De már jobb. Ma meg közölte, hogy van LÁBA. Szóval lehet, hogy csak feleslegesen aggódom/tam. Anyu szerint vannak ilyen stagnáló, nem tanulok sok szót időszakok. Hát ebben reménykedem, de azért figyelem a kiscsajt.
Bocsi, de nagyon hosszú lettem. És nem is reagáltam mindenkinek, tőlük is bocsi. Viszont tegnap a nagy rosszban volt egy nagy poén is. Lementünk gyógyszertárba, és annyira elkapott az eső, hogy behúzódtunk egy kábelnetes boltba. Nézegettünk kifelé, magyaráztam, hogy ESIK az eső. Erre a Dorka megszólal, hogy HOPPÁ. Hiszen ESIK.