Új privát üzeneted érkezett!

Mági:
Honnan van ingyen belépő? A múltkorira, nem a kismamásra, sikerült itt szereznem a neten. Most megint lehetne, vagy lehetett volna????
Jajj, pedig úgyis fizetni a parkolásért is kell, jó lenne megúszni valahogy a beugrót. Az árából lehet venni pelust, vagy rucikat.
Amúgy nagyon nagy szemétségnek tartom, hogy fizetni kell, hogy bejuss. Még akkor is, ha ne adj isten nem veszel semmit, meg ugye a parkolás. No de ott szednek ki pénzt a zsebből, ahol lehet. :evil: és a gyerekére az ember ugyis kénytelen költeni, mert ruháztatni azt kell, pelusról nem is beszélve....

Marslakócska:
mennyivel van arrébb a fülbevaló, nagyon látványosan?
Fanninak sem sikerült tuti középre ahova eredetileg terveztem, , bár nem egyforma a két cimpa.
Elvileg, bár százasra nem mondom, szóval elvileg ha még a cimpácska nő, akkor áthelyeződhet a lyuk is. No de mondom ez nem tutti bizti.
De ha nagyon zavarónak találod, ha nagyon ferde, akkor egy dolog van még, hogy kiveszed, hagyod bebőni és akkor egy másikat lehet majd lyukasztani.
De ha nem vészes, akkor nem kell ujabb tortúra.
mert nekem kissé az volt.
Ugyanakkor máshoz sem akartam elvinni, hogy majd ő megcsinálja. Így csak magamat okolhatom, ha nem jó. Pl én picivel lejjebb akartam, mint ahogy sikerült.

Ante:
jaja szőnyeg, az tutti. Most nagyon szereti elkapkodni a kulcsokat és az egészet maagára rángatni.

Amikor meg hasra fordul akkor egy ideig elvan, majd belefúrja a fejét a földbe és elkezd bömbizni. Mondom fordulj vissza! :lol:

Tali:
Jó, legyen akkor du 4 a tali, de ha nincsen nagy meleg, lehetne előbb is...

Tinu:
Fanni már vagy másfél hónapja "rágja" az ujjamat és mindent rág, amit megkaparint és bevesz a szájába, de én sem érzek, sem látok semmit egyenlőre. Mondjuk lehet elindult a folyamat, de még nincsen látható jele. És a nyálzás is kb másfél hónapja van intenzíven.

Kép
zsuzsu74
 
 


Sziasztok!
Hát látszik, hogy reggel volt még mikor írtam, mert eléggé sok minden kimaradt. Mi is csak kóstolgatunk. Csak délelőtt, szopi után. Max. két műanyag babakanál az "adag". Idáig anyatejberizs volt és párolt alma. Este nincs gond az elalvással, csak ahelyett, hogy jól elaludna tizenegy, éjfél körül elkezd nyöszizni. Először elég neki cumi, aztán már csak bömbi van, így megszoptatom. El is alszik tőle. Visszarakom, aztán egy-két óra múlva kezdődik a nyüszi. Akkor megint szopi. Ezt csak most kezdte, azért is gyanakszom a kajcsira, mert pont aznap este volt ez először. Foga , hát nem is tudom, mert azzal már 3 hónapja kínlódunk, azt hittem rekordot dönt olyan korán kinn lesz, de azóta sincs kinn. Kicsit szörcsi az orra az igaz, de este kiporszívózom és másnap estig nincs gond. Úgyhogy nem tudom. Az orvost még nem kérdeztem, mert a védőnővel együtt egy nagy ..., inkább nem írom, hogy mi. Ha rajtuk múlik már két hónapja tápszerezem a gyereket, meg főzelékezem. Na, mindegy!

Névnaposoknak, szülinaposoknak (Köztük nekem is! :D ), féléveseknek minden jót!

A témákhoz így utólag néhány gondolat.
Vasalás. Én csak a férjem ingjeit vasalom. Meg egy éves koráig a baba ruháit. Nekem meg nincs olyan mindennapos ruhám, amit vasalni kellene. Ünneplő meg kb. 2 havonta van rajtam.

Anyós. Hát erről könyvet tudnék írni. Minden túlzás nélkül. Fél éves a kisebbik unokája, 15km-re lakik az apjával és idáig 4szer vagy 5ször látta a kisfiút. Erről ennyit.

Nos ennyi időm volt, de majd igyekszem én is gyakrabban jelentkezni, mert jó egy ilyen csapathoz tartozni, akiknek hasonló a gondjuk és a hozzáállásuk a főbb dolgokhoz.

Sziasztok!
Andi
ihianya
 
 


Ja, fülbevaló. A lányomnak csak három évesen lett, mert elhatároztam, hogy minden fölösleges szúrástól megkímélem. És csak akkor lesz, ha kéri és felfogja, hogy fáj egy kicsit. Így is lett.
Ahány ház, annyi szokás.
Na, pá!
Andi
ihianya
 
 

 
 

Sziasztok!

Bolog Tündenapot!

Zsuzsi, ari a füli!

Niki, kitartást Ákosnak!!! Hát igen, ez a jog elég brutál.... no meg a Ti számüzetésetek is, de már gondolom számláljátok vissza an pokat :)

Szilvi, nekünk eddig nem volt, de most legutóbb lebukott a fejecskéje. ÉN először arra gondoltam, hogy lehet, hogy a magasabb állásba kell helyezni az övet, mert eddig a legszűkebben volt.... majd megnézzük hétvégén kocsikáőzunk megint.
Mi nem vittünk légzésfigyelőt utazásokra. Egyrészt egy szobában volt a baba, másrészt - tekintettel a szomszédokra ;) - az első nyekkenésre ott úgyis kivettük, és közöttünk aludta tovább az éjszakát...

Kernico: hason alvás... hát igen, két napja nálunk is, de szenved tőle, forgatja a fejét, nem nagyon akarja lerakni, felébred, nyüszít, úgyhogy most elég rossz éjszakáin vannak, na meg a nappalok sem sokkal jobbak, egyfolytában indul hasra, ott elvan, majd elfárad, és üvolt, rakom vissza, de indul megint. Úgyhogy most kicsit kivagyok, de lesz ez gondolom jobb is... :( meg valahogy egy fél percre nem bír nyugton maradni a lányom. Ez nálatok is így van? Ölben sem. Ott is forgolódik, ficánkol, tekeredik le, nézelődik, nem egy egyszerű eset mostanság :? de persze egy kis tünemény ezen túl, csak hát most nehezebb napjaink vannak.

na, én meg most hívtam a dokinénit, még nem kell az a vérvétel, egy hetet várunk vele, addig igyekszem jól etetni a kicsilányt :) na meg tegnap végre 700 fölött kajált, és még ma is van erre esély...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Ihianya
En is pont ezt tapasztalom miota eszik mast is a babam.A doki szerint kitagult a kis gyomra es ejjel is jelez :lol: Mondjuk nekem szopi utan alszik vissza rogton csak fura mert vagy 3 honapja atalauja az ejszakat...Tegnap bio riszpepet adtam neki a gyumibe,zoldsegbe es nem ebredt fel.Hathogy etto lvagy nme az majd akovetkezo napokban kiderul 8)

Niki
Hat ez van nalunk si hogy a foziket csak szobahomersekeleten eszi meg.Pedig anno ALex meg csak melegen ette meg.Ugyhogy most megvarom mig kihul es megeszi.Ki erti ezt :lol:
Hat ha faj a hasa akkor talan meg varj vele ,hatha par het mulva mar kesz lesz ra.De biztos hogy ettol fajt neki???

Marlakocska
Nekunk is kesobb jottek elo az anyajegyek,Alexnak ketto van,de nezik oket rendszeresen es nem nagyok.

Szilvi
En vinnem nyalarlasra is a legzesfigyelot.
Nekunk is ilyen kocsink van ,de a hordozo nme ez a marka.Viszont a hordozot meg kezdi kinoni lassan Leon...
A nyalkas kaki lehet a fogzastol.Camomilla-t kel ra szedni.A goyhgyszertarban adnak tutira.
Mi hasznaltuk Alexnal,de annyira nem kinozta meg.
En megfazasra Oscillococcinumbol adnel 5 golyot vizben feloldva napi 3szor.
Leon is ket napja nathas es azt adtam neki,mara mar el is mult 8) Ez volt az elso natha,de szerintem csak a szel fujta meg mert a doki semmit nem latott.Vagy talan neki is a foga jon mert attol is lehetnek orrfolyosak.

Zsuzsu
Tunderi Fanni :D

Rakok en is kepet,ugyis reg volt:
Alvos
Kép
Nevetos
Kép
Kimert
Kép

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Winnie! Köszi, mindjárt megprószálom akkor. Ugyanezt csinálta Kiara eddig megállás nélkül. Csak most annyiban változott a helyzet, hogy már nem kel fel, ha hasra fordul álmában. Azért amikor megyünk aludni még általában benézek rá, és átfordítom, de reggelre ugyanúgy hason találom! :roll:
De a kiscsaj is igazi izgőmozgó lett. Ő is, ahogy lerakom, már fordul át a hasára, aztán meg megy a szenvedés, hogy nem tud visszafordulni, de ha megfordítom, még arréb se mentem már hason van! :roll: De legalább még nem szaladgál! :lol: :lol:

Ihianya: nem lehet a foga tényleg? Kiara is elég sokat szenved most tőle (pedig még csak épphogy látszik valami).

Akkor én is bejelentkeznék a talira! :D 4kor már jó nagy forgalom van nem? De jó nekem asszem bárhogy. Hogy tudok majd elérni valakit, hogy megtaláljalak titeket? Meg hol taliztatok múltkor pontosan? Infókat írtok? De jó, már olyan kíváncsi vagyok rátok.

Üdv. Niki és Kiara

Kép
kernico
 
 


Kernico:
A múltkori tali a ligetben volt a Vajdahunyad bejáratánál. nem tévedsz majd el, sok babakocsi+ baba lesz ott! :lol:

Vasalás: Még annyit, hogy csak Fanni rucijai vannak vasalva az undor miatt. Mármint a vasalás undor miatt. :lol: :lol:

Na jó, ha van egy blúz , ami összegyűrődött akkor az még belefér, de semmi egyéb.
Mindig ugy van teregetve, hogy ne kelljen. :lol: :lol:

Kép
zsuzsu74
 
 


kataa: leon baba gyönyörü nagyon szép baba:)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika
Koszi,hat itt is mindenki lanynak nezi,meg talpig vilagoskekben is :lol: Mar meg sem varom,hanem elbol mondom ,hogy kisfiu :lol:

Zsuzsu
Es azt hogy kell,mert az en otthoni mosogepen gyuri a ruhat,hiaba simgatom ki a szarion akkor is gyurott marad...Ezsert vasatam mindent otthon.De itt kiralysag van a szarito miatt.Tenyelg csak apa ingeit kell vasalni meg Leon cuccait,de azta stereilizals miatt csinalom.Szerintem mar nem sokaig :wink:
Es akkor minek is fogsz visszamenni dolgzni?Jol ertettem hogy Fanni 1eves koraban?
Szerintem ha apuka mar birosagozik akkor te sem add alabb es kerj jo amgas gyerektartast :twisted:

Kép
Kép
kataa
 
 


Zsuzsu:
a babszobán is regisztrálva vagyok, és onnan küldtek egy mailt, hogy ha most visszajelzek, kapok névre szóló belépőt. így lett nekem is,Apának is. Mi szombaton megyünk, mert a belépővel akkor lehet. Még nem voltam ilyen nagy börzén, amikor Pannát vártam, akkor kétszer is volt, de mivel veszélyeztetett voltam, nem mertem elmenni, így most bepótolom. :)

Tali nekünk is szupi 4-kor, legfeljebb összefogok anteval és együtt megyünk :)

kata:
Pedig nem is lányos, nagyon szép baba! Annát is párszor fiúnak nézték, egyszer leöcsizték... :?

Ma alma banánt ettünk. :) Nagyon bejött, és így ebédre csak 50 ml tápszert evett meg a 160 helyett. Szupi!! :D

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Kata: Leon álomszép! Ahogy nő, csak egyre szebb lesz. És szerintem sem lányos egyáltalán.

HOgy lehet ilyen Liberós cucchoz jutni? Engem még nem kerestek meg, pedig én Liberót használok.

Winnie: Tünde is éppilyen örökmozgó ficere lett. Lehetetlen a kedvére tenni, vagy lefoglalni. Ezért ha itthon vagyunk, kétóránként szoptatok. Ha nem, akkor lefoglalja magát, nem nyügi és tök sokáig elvan kaja nélkül. Mondjuk ma egész nap aludt. Lehet, hogy a tegnapi oltás utóhatása.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu,én is csatlakozom a köszöntök táborához!Boldog névnapot Tündikének! Kép

Én regisztráltam a Libero oldalon és visszaküldtem a belépő kártyát,majd kaptam egy levelet és mintát is. Igaz a nagy felfordulásban eltűntettem,de szorgalmasan gyűjtögetem a figurákat,sose lehet tudni alapon. :D pedig három figurát visszaküldöd a kérdőívvel,akkor tök ari kis virágot kapsz ajándékba.
Sőt nekem már küldtek egy kis leporellos könyvecskét(vastagabb karton,de Réka szereti,főleg a fekete-fehér oldalt.) meg babamasszás posztert.

http://www.libero.hu/Pages/Club/ClubDefault.aspx?id=19416

Ja és ma Pamperst vettem a CBA-ba. Tök aranyos Leporello van hozzá ajándékba a narancssárgához.(Sleep&Play) :D
(7-18kg-ig 27darabos)


Kata,Leon tényleg csodaszép!:D Szóval dagadjon a melled!!! :D

Andi(Ihianya) neked pedig( ha jól látom ),sok boldog szülinapot kívánok!Kép

Ante,köszi a hiányolást. :D be vagyok havazódva,de olvasgatok szorgalmasan,mire írnék már nem aktuális az adott téma :D

Bunny,irigy,irigy!!!!!Asszem mi idén kihagyjuk a nyaralást,marad a kerti pancsi :D

A többieknek is pusz,most mennem kell.

A talira még nem tudom,hogy megyünk-e (,Réka aznap lesz féléves :D ) nekem kicsit késői az időpont amúgy :oops:

Felújítás alakul,már a gyerekszobák nagyjából kész vannak.
Maneszka szobája:
Kép
Kép

Ildikó
ilgya1
 
 


Húú, na akkor lehet hogy nem is megfázás, hanem a foga miatt van?
Porszívózzam????????? én is gondoltam már rá, de nem folyik neki, pedig nézem mindig,még csak nem is nedves bent a nózija, csak hallom, ahogy szürcsög, és nyeli vissza! :roll: Meg csepegtessen neki mindenképp???? Nekünk doki néni adott egy ampulla ilyen sóoldatot, ha porszívózásra kerülne sor. :?:
Szóval akkor a kaki is ettől lehetett ilyen? Egyre biztosabb vagyok, mert most beszélem nagynénimmel, és mondaj, hogy a lánya neki is mindig náthás volt fogzásnál, a fiának meg hasmenése volt állandóan!

Na z tuti,, hogy holnap megyek patikába, remélem hétfőre jobban lesz! Olyan kis nyügi volt ma egész nap. Du kb 20 percet bírt aludni, persze hogy este negyed 8-kor kidőlt! De most oylan nyugtalanul alszik, tök sokat nyöszörög! Szegénykém!

Kata, Zsuzsi: tündériek a babák! :lol:

A Hipp kupon nekem is 6 hónapos kortól van! :?:
Liberot msot fogom visszaküldeni, elvileg termákmintát is küldenek a virág mellett.
Panadol cseszett küldeni ilyen lógó figurát.
Felicitstól ma kaptam levelet egy darab Pampers pelenkával, meg egy fogkefés reklámfüzet volt benne!

Tinu: vagy a csomagban (korházi) volt egy adatlap, vagy a netről kell letölteni, és visszaküldni a címükre! És ha mellékelsz 5 db nyuszifigurát, küldenek egy csörgőt is!

Kiscsikó: hát akkor Ádám is jó korán kezdi a fogzást!

A bogyókat egy kis vízven oldjam fel, és kiskanállal tegyem a szájába????
Vendég
 


Szilvi: épp azért nem látod, hogy folyna az orra, mert hátra folyik. De ha porszívózod, akkor látni fogod, hogy mennyi trutyi van benne. De előtte fel kell lazítani egy kis Stérimarral.

Kép
Kép
tinu
 
 


nekem a hippes kupon 4 hónaptól van.
A liberósra csak úgy lehet ha visszaküldöm postán a jelentkezési lapot? Miért nem lehet neten keresztül? tiszta hülyeség :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Kernico, Tinu, megnyugtattatok.... még az zavar ebben a hasonfekvésben, hogy ugye nem tezsi le a fejét.... de akkor nektek sem? csak kiborít az örökös üvöltés, amikor már hason sem jó, de hanyatt meg nem marad meg.... kül azzal, hogy órákat van hason, tökre ügyesedik, ma 360 fokot fordult körbe, meg tökre felhúzza a popsiját, mintha elindulna, pedig az még nagyon odébb van. Egyelőre inkább tolat...

Fogzás: hát nem tudom, nálunk is nyáladzás ezerrel, meg minden a szájba...

Lemaradtam: mi ez a Liberos dolog? vagy majd megnézem az oldalukat, és okosabb leszek :)

Kata: LEon még mindig gyönyörű :)
és az Oscillot hogyan, abból az egy adagos ampullából kell csak 5 db?

Ildi, tök jó lett a szoba! Azért reméljük tudotk jönni, egy össznépi fagyival megünnepeljük a szülit :)

na megyek fejni....
(ma is elég jól kajált a kicsilány, remélem, már jobb hízás lesz majd...)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Magnes
Leon is imadja az alma-banan mixet, egy egesz alma es fel banan az adagja :D

Tinu
Tundednek boldog nevnapot :D Mit kapott?? :P
Ahogy mondod,eszrevettem hetvegen nem ker annyi szopit mertakkor tobbszor az apja is fogja.Rajtunk erzik a tejcsi szagot meg az anyazas lehetoseget :lol:

Ildi
Ti akkor most elkoltoztetek uj hazba?Vagy otthon ujitotok?
Nagyon szepseges lett a noci szobaja,kiralylanyos :lol:

Szilvi
Probald meg porszivozni,Sterimar es par perc utan porszivo,ha nem jon akkor nem kell eroltetni,mert lehet hogy eppen csak taknyos.
Ahogy irod ez tipikus fogzos tunet hogy meg ejjel is nyoszorog szegeny.Denitnox gel is segithet ,azt adnak a patikaban be kell vele kenni az inyet es nyugtatja.Nyugis ejszakat azert!!!
Igen a bogyokat feloldod es bekanalzod a szajaba.Jo azert ket eves koze tenni a dolgot.

Winnie
Igen az ampullabol kell 5 dbot feloldani vizben,nekem a dokinom mondta, ugyhogy tuti. :wink:

Kép
Kép
kataa
 
 


WInnie: nálunk a hasra fordulástól függetlenül ficereg. Ugyanis hason alszik, és hátra fordul, ahonnan még nagy nehezen tud csak visszaevickélni, úgyhogy általában akkor kezd el nyíni. De a ficergés onnan fakad, hogy még nem tud annyira jól helyet változtatni, viszont mindent el akar érni, meg akar fogni. Ezért jobb szereti, ha ülő helyzetben van és onnan nyúlkálhat. Viszont nem annyira ügyes még a fogásban, úgyhogy mindent lever az asztalról. Vicces nézni. Ha közelítesz hozzá, mert rögtön nyúl feléd. Mert az arcomat is le akarja szedni. :)

Kata: Tünde azt kapta, hogy anyája elment kozmetikushoz végre és emberi formát kapott. :lol: Majd megyünk neki vásárolni vasárnap, bár azt névnapjától függetlenül is mennénk...

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok,


Nika,
Erről a vistáról, még nem halottam semmi érdemit, de a Microsoft új termékeivel az elején mindig sok baj van. Itthon mi I. explorert használunk otthon meg firefoxot.Mindekttővel tudom nézni, de lényeg hogy már Te is látod.

A szilvis dologból ki maradtam.:((

Vasalás:
Nekem a kedvesem magának vasal, ezért is imádom, nekem csak Dani ruháit kell vasalnom, meg ha én fel akarok venni valamit és vasalni kell. Egyébként én mindent vasalatlanul rakok el, mert a szekrényünkben, minden úgyis gyűrött lesz annyira, hogy újra vasalni kellene.


Tali nekünk a 4 is jó, de hazafelé akkor már az autósoknak tényleg dugó lesz:((((

Kata,
Szerintem Daninak az alma répától fájhatott a hasa, vagy valami hasonló, mert mindkétszer (két adagot csináltam, egyiket este kapta másikat délben) nyüszögött utána, viszont evéskor meg habzsolta.

És nem tudom kinek milyen "titkolt" élményei vannak:), de én megosztom veletek, hogy Dani tegnap leesett az ágyról.:) Azért írom így mert szerencsére semmi baja nem lett. Az ágy térdmagasságban van(az én térdem magasságában:)) És kb percenként néztem rá, és az előző percben még az ágy (nagyágy) közepén volt, utána meg már nem emlékszem, hogy koppanást vagy a sírást hallottam, de szaladtam be és Dani nem volt az ágyon. a legviccesebb. hogy az ágy az ablak alatt a fal mellett van, tehát 3 oldalra eshetett elvileg, és én kerestem is, nem találtam, erre a fal mellett a függöny alatt volt arccal lefelé. hát sírt szegénykém, meg én is remegtem, de hamar megnyugodott, néztem nincs e rajta valami sérülés, még az újjait is megnéztem hogy nem törtek-e el.:((( Szerintem az volt a jó, hogy az ágy és a fal között alig volt hely, és szerintem ő inkább becsúszott mint leesett. de mindenkinek üzenem első anyukások, hogy nézzetek a babátokra!!!!:)
Én azt hittem ez velem nem fog megtörténni.:)))

Zsu,
Fanninak szerintem jó helyen van a fülbevaló, és tetszik, hogy olyan bedigós, és nem csüngibüngi.

Kata,
Leon annyit változott, és tényleg kezd kisfiús arca lenni, de én soha nem mondanám hogy kislány, nagyon is fiús, és nagyon szép szerintem is.:)

Ilgya, nagyon szép a babaszoba!!!Régen én mindig óckodtam a piros rózsaszín párosítástól, de azt hiszem egyre jobban tetszik.mármint gyerekeknél.:)

Janés hogy jó élmény is legyen:
Dani egy hete még nem tudta a fejéről lehúzni a takarót, tegnap meg olyat játszott, hogy ráhajotta a fejére a takarót, majd lerántotta és közben nevetett. (kukucs) ezt vagy 15x megcsinálta:)

Na eldugultam.

csernusn
 
 


Niki: kb fél éve nekünk már a windows vista van és baromi jó csak még nincs hozzá minden program kompatibilizálva :) ez még idö de a mozillával meg tudom nézni.Az ie7 van fent a vistával ez nem akarta megnyitni a videót :):):):):) hiába a technika nem mindig halad velünk együtt :)
A lényeg meg hogy minden rendben Danikával úgyis fog még sajnos leesni elesni törni zúzni stb....... Bármennyire figyel az ember ezek a pillanat töredéke alatt történnek meg

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!
Ilgya:
Ez a babaszoba gyönyörű!! Mutattam isApának, mondta, hogy el kell költözni, és akkor majd nekünk is lesz. Mondtam neki, hogy ne is emlegesse a költözést, mert elbőgöm magam, olyan távoli, és elérhetetlennek érzem.. :cry:
Ugyanilyen párásítónk van nekünk is! :)

Szóval honnan van ez a HIPP kupon???

Nyáladzás nálunk is megy egy jó ideje. Ki is vagyok akadva rajta, mert a nyáltól tiszta kiütés az álla. A Bepanten segítene, de ahogy bekenem ,máris túrja a nyálát, és így rögtön lemossa... Álmában szoktam kenni, az addig jó, amíg fel nem ébred. Nem tudom mit csinálhatnék még..

Na megyek, Apa bentről kiabál, hogy bekakilt a gyerek. Persze véletlenül sem rakná tisztába... :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes nekem a felicitasos csomagban volt amit a kórházban kaptunk de a többieknek is abban volt :9
Ildi: A gyerekszoba igazi kis nöcis nagyon szép biztosan jól fogja magát érezni benne Réka baba:):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika:
hát az tök jó, mert én nem kaptam Felicitasos csomagot a kórházban.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mági,

az én gyerkőcömnek az álla annyira csúnya, és csak álmában szépül meg, egyébként nekem már majden hogy repedezik rajta a bőr. Hiába kenem.
Nekem a dokinő a sudocream-et javasolta, de én azon kívül a Seba med baba testápolóval kenem. lehet hogy bepanthennel kellene???:)

csernusn
 
 


Niki:
Anyu óvónő és az egyik gyerek anyja védőnő. ő is azt mondta, próbáljam meg a Sudocremmel, mert azt nem mossa le a nyál. Megvártam a gyest, aztán szerintem most veszek. Kistégelyeset viszont még nem láttam... A Bepantennel csak ez a gond, hogy letúrja. Mintha direkt csinálná.. :) Ahogy bekenem, már kezdi is a prüszkölést, nyáladzást...

Kész a keresztelő meghívó! :) Mindjárt megmutitom, csak kicsinyítek.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1180793465.28.jpg[/img] Meghívó fedőlap

[/img] Kép Belső rész

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


MÁgi, hát ez nagyon szép!!!NEm is tudtam, hogy a keresztelőre kell Meghívó. Hányan lesztek?
Szerintem mi magunknak csináljuk, az esküvői is saját gyártmány volt, még pecsétet is nyomtunk rá forró viasszal, igazi manufaktúra volt:)

csernusn
 
 


Nekem ez a róka összevissza megy a vonalzómon.:)

csernusn
 
 


mágnes: nem tudom miért nem kaptál felicitasosat :) nagyon szép lett a keresztelös meghívó :d

nika70
Salgótarján
 
 


Mági: nagyon szép lett a meghívó!!!

Kép
Kép
tinu
 
 


Niki:
20-an leszünk, bár előtte még kell kérni az itteni plébániáról engedélyt, hogy Mezőhegyesen keresztelhessük.
Én sem tudtam, hogy kell meghívó. Szerintem nem is muszáj, csak gondoltam, legyen valami emlék is róla :)

nika:
Én tudom miért nem kaptam... 2 ünnep között szültem, és a csomagot a koraszülöttes ápolók intézték, akik csökkentett létszámmal voltak bent. A hazajövetelünk pedig jan. 1. volt, amikor szintén mindenki szabin volt.. Így a csomagom nem érkezett meg hozzám.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Na, megtörtént az orrszívózás.....hát enm jártam nagy sikerrel. Kezdődik ott, hogy Ákos 3 napja fél a porszívótól. Ahogy bekapcsolom sír, pedig eddig nagyon jól elvolt. Ma kb fél órába telt, mire úgy eljátszottam vele, hogy tudtam közben takarítani is. (egyedül voltam otthon). Hát iylen spray nem volt itthon, de nátrium só oldat igen, abból csepegtettem a nóziba...hú de nem tetszett. Aztán vártam, jött a porszívó, olyan vörös volt a feje, de nem visított, csak dünnyögött meg vörösödött. Hát szinte semmi nem jött ki. Három kis gumó, meg szerintem az oldat egy kis váladékkal, ami szintelen volt. Na de utána akkrorát bukott, és abban volt nyálkás cucc is!Visszadobta az egész uzsonnát, pedig nem közvetlen utána csináltam.
Ma egész jó volt a közérzet, meg nemis piszkálta annyira a száját. Lehet,hgoy tegnap kicsit bedurrant neki a fogíny! Majd meglátjuk.
Attól függetlenűl erősen gondolkodok ezen a bébiúszáson! :evil:

Betankoltam homeobogyókból, vettm fogzásra, köhögésre, náthára, rossz közérzetre (bár alkatinak én is pulsatillát szedek, belladonnát meg fejfájásra!)

Ákos hajnali fél 5-kor kelt vihogva. Még este "megbeszéltem" vele, hogy ne pakoljon akkora adagot a pelusba, hogy megint lepedőcserével kezdődjön a nap. Megértett, és szótfoadott. Volt szajré a pelusban, de módjával. Hajnali közben nyomott még egy adagot, újra peluscsere. 5-kor letettem aludni, 10 perc sem telt el, jött az újjabb löket! :roll: Fél órán belül három pelenkacsere! :lol: És ő meg csak vigyorgott ezerrel. Aztán otthagytam az ágyában, mert csak dumált a maciknak, és fél óra múlva magától, cumi és nyamikendő nélül elaludt, és meg sem állt 9-ig!
Hát ő egy tündér!
Íme pár kép:
Kép Paprikajancsi a barátom Kép Kép

Kataa: Köszi a tanácsokat! :)

Ilgya: húú, nagyon klassz lett a szoba, igazi álomszép meseszoba. Költöztetek, vagy felújítás?? Hát gondolom nem volt kis meló!

Mágnes: nagyon klassz a meghívó! Kár hogy mi már túl vagyunk rajta, és nem csináltunk ilyet, pedig baromi jó ötlet, nagyon tetszik és biztos nagy sikere lesz! Úgy csináltattátok, vagy saját gyártmány?

Niki: mi is saját kezű meghívót csináltunk, annyi hogy a vágást csinálták nyomdában,de garantáltan egyedi a meghívónk, aztán utána a barátnőkkel napokig hajtogattunk, masniztunk, ragasztottunk! ....ettünk ittunk pletykálutunk..... :lol:

Winnie: elvileg lesz külön babaágy, így úgy döntöttem , viszünk figyelőt. Ha macerás, akkor nem állítom be! Brendonban újra akciós a babakocsi, de van új szín, és tök klassz! Fél éve ilyen még M.o-on nem volt, csak zöld,fekete meg bordó!

Tinu: régieknek nem a wiw buzktatott le, legalább is én emlékeztem, hogy pszichológus vagy. Milyen területen dolgoztál?
Szomszédunk kislánya 7 éves, és idegenek előtt nem beszél, és akkor csak a szüleivel is suttog, meg a falra írja az újjával amit mondani akar. Még nem jár suliba de tökéletesen ír (helyesen, ékezetekkel) meg számol, összead, kivon, szoroz....de ha ott van valaki, akkor tiszta stressz a gyerek. :shock:

Mindenkinek jó hétvégét!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Ági, tök jó a meghívó!!! Nekünk nem volt, detök jó ötlet :) Te csináltad?

LÁtzsik, hogy hétvége van, kisebb a forgi :)

Niki, róka :) hát igen, öregíti Danit :)
Titkolt élmény: még nincsen.... ill ma egy picit bebillent a kádba, mikor nyúlt a fürdőkönyvecskéje után, de hát ez még nem olyan. de lesz bizti, előre félek.... :shock:

Tinu: nálunk meg pont fordítva, eddig mindig háton aludt, most meg megy hasra, onnan nem tud vissza, mikor rájön, hogy hason van, jön a nyekergéd...

Homeos bogyók: én hasfájásra próbáltam, és tejben oldottam fel... a vizet nem fogadja el a leányka, még kaja előtt sem, amikor tök éhes... :? nem tudom, így hat-e, de legalább lecsúszik...
1-1 korty víz lecsúszik, de a negyed dl, ami kéne, hát esélytelen....

Mi ma voltunk megint vásárolni, és végig ébren bírta ébren kenguruban, nézelődött :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Szilvi, nem a kék az új szín, amire gondolsz? (liláskék) olyat vettünk a lopott bordó helyett :shock:

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


ja,Szilvi, és még mindig tök édi Ákos, még mindig tök nagy haja van! Ő nem hullajtja? vagy hullajtja, csak a sokból hullik, ezért van még mindig bőven? :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Winnie: de ilyen középkék, bézs színben. Azt néztem, hogy felvitték az árát, meg már nem adják egyben a babahordóval, hanem azt külön kell megvenni!
Már kérdeztem egyszer, csak nem jött válasz. Ti új helyen laktok nem? És onnétlopták el a babakocsit?????????????Hát milyen ember az ilyen!
De kb két hete hullika a haja, de egyből nő is az új haj alatta, ezért nem látszik, hogy kopaszodik! Viszont rengeteget nőtt a régi is ezalatt a 3és fél hónap alatt! Halány lenne, már biztos félrecsatolnám neki. De vágni nem merem, na meg még kicsit korai is lenne!Nem tudom mennyire fog kihullani!
Vendég
 


ahha, új hely... télleg durvi. én sötétkéket vettem, lilásat.

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Kicsit visszaolvastam,egy páran megint jól eltűntek...
tényleg Szana,Dorka,Cic és többiek?Csak nem nyaraltok? :D

Niki,Danibaba is gyönyörű! Megnéztem a képeket és a videót is,olyan aranyos. :D Kicsit félelmetes mikor lemerítik,de úgylátom nem sokáig szomorkodott,csak egy kicsit meglepődött. :D

Szilvi,fura anyaga van az uszópellusnak,de nem lesz nagy csomag,kivéve,ha Ákos meg nem tölti valamivel :D
De édes,istenem. Milyen kis mosolygós. A haját meg elirigyelné sok lánybabó azt hiszem :D
Tényleg nagy melóban vagyunnk,ezért jövök ritkábban,mert egésznap pakolok,és még a két gyerkőc is itt "lóg" a nyakamon. Szerencsére Réka egy tündér,és sokáig elvan egyedül. Dávidot meg anyósomék sokszor elviszik,és akkor tudok haladni a munkámmal.

Ante,Zsuszsu! Alvós képeken nagyon tündériek a babák!

Zsuzsu,te kis bátor! Nagyon szép lett Fannika a fülbevalóval.
És a másik dologért is . :wink:
Bokatetkó :D

Én csak azért jelentkezem egy két helyre(Libero,Nestlé stb..) hogy értesüljek az újdonságokról,és szívesen kiprobálom az új dolgokat. Mikor terhes voltam megjelent a Hipp-nek az új teája és a vitaminja,az is tök jó volt. Ha meg nem kapok róla értesítést,honnan tudjam,hogy van?ezért,ha valami nagyon zavaró lesz,lemondom.

Nekem a Kismamában volt az ingyen belépő a vásárra,mivel előfizető vagyok. Igaz tovább adtam a barátnőmnek,mivel nem hiszem,hogy ki fogunk menni.

Évikismama,szia! Mi még nem találkoztunk.

Kernico,milyen volt az usziban?Jaj,de gyönyörű képek!!!Kiara méltó a nevéhez! :D

Marslakocska,
anyósváltozás Kép

Nika,örülök,hogy alakul anyós dolog! :wink:

Roni nagyi,olyan szép képeket teszel fel mindig!
Ja és tényleg szép a családod,gratulálok hozzájuk!

Winnie,drukkolok,hogy ne keljen vérvétel!
Össznépi fagyizás :D ez jó!
Majd meglátom,hogy alakulok,lehet,hogy viszem a Dávidot is.

Kata,nem költözünk el,csak kitaláltuk,hogy megcsináljuk a tetőtérbe a szobákat. (a falak már áltak) mert lent már nem fértünk el egy szobában. :D Miután kész lett felül,most alul is átalakítjuk és teljes felújítás van,így egésznap fúrnak,faragnak,már elegem van.... :(
Ez a biorizspép jólhangzik :D ilyet itthon is lehet kapni?
Nem semmi étvágya van Leonnak :D

Niki,ne aggódj, ez (majdnem) minden helyen előfordul :D
Mintha magamat hallottam volna két évvel ezelőtt,de tényleg.
Dávid hasonlóképpen járt,mint a Danibaba. :D Az a lényeg,hogy nem lett baja,mostmrá te is jobban fogsz figyelni. :D
Kukucsjáték :D

Mági,jó,hogy modod a párásítot...te hogy szoktad kitisztítani belőle a vízkövet? :?
Méghogy apa tisztába tegye,ha bekakilt,na de anya,hogy gondolod? :?: :D
Nagyon szép lett a keresztelős meghívó! Tényleg nem rossz ötlet,mert szép emlék.


Körkérdés.
Van napirendje nálatok a babáknak?


Tali
Ha olyan idő lesz mehetnénk az Ikeába is :D ott a kajálda résznél simán elférünk,és még baba-mama szoba is van :wink:

Ildikó
ilgya1
 
 


Szilvi: nagyon jók a képek! Ákos nagyon édes! Nekem a mosolygós tetszik a legjobban. :)

Ilgya: jó ötlet az Ikea, az végre közel van hozzánk. :wink:

Valamit még akartam, csak az előző oldalon volt...

Kép
Kép
tinu
 
 


Ja, tudom.
Szilvi: gyerekpszichológusként dolgoztam. Annak a kislánynak el kéne mennie pszichológushoz... De tényleg. Nekem is volt egy ilyen kis páciensem egyébként.

Kép
Kép
tinu
 
 


Ilgya: elhozhatnád a talira a nagyfiút is!

Kép
Kép
tinu
 
 


Ilgya: hogy te mindig milyen figyelmes vagy, szinte mindenkihez van egykét jó mondatod!

Napirend: ami fix az a pancsi időpontja. Akár milyen jó kedve van, hancur stb, fél 8-kor megyünk fürdeni, amit élvez, utána az öltözést már kevésbé. Hetek óta üvöltéssel végződik a dolog. Aztán nyami, és ott el is alszik, legkésőbb fél kilencre. A legkorábbi ébredés 4 körül van, de ez nagyon változó. Ami lassan kezd beállni, hogy de alszik egy nagyot, legalább másfél-két órát. Utána játszás van, idő függvénye, hogy mikor és hova megyünk ki. A du-i alvás nem mindig jön úgy össze, ahogy azt én szeretném, van hgoy két órán keresztül altatom az ágyában, de ő csak dumál meg visitozik és közben peresze kűzd az álommanókkal. aztán megint hancúr estig. Ami fontos, hogy fél hétre próbálunk mindig hazaérni, bárhol vagyunk, hogy a fürdés előtti egy órát már a saját megszokott helyént töltse, és ráhangolódjon az estére. Kaja teljesen kiszámíthatatlan, főleg így a jó időben van, hogy két óránként is megkínálom. (Ákos még csak tejcsizik) Hát nagyjából ennyi. :)

Én is kíváncsi lennék mások napirendjére!!!!

Tinu: jártak is egy darabig, de aztán ennyi. Most megy suliba, kíváncsi leszek, mi lesz! Mert hogy az oviban sem beszélt! Milyen helyen dolgoztál? Egy korházban, vagy iskolában.....?

na Áki felébredt...
Vendég
 


Nálunk ami mindennap ugyanaz az este a fürdés 7-kor aztán szopi tápi altatás fél kilenc kilencre alszik is :) Változó meddig :)
Napközben még nincs túl nagy napirend mert összevissza eszik de most kb 4 napja egy kettö felé szopi és nagy alvás.Talán nem lesz gond vele késöbb sem hogy ebéd után alszunk ilyenkor én is lefekszem vele egy kicsit bár én kevesebbet alszom :):):):):):):):

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok,
bocsi Tinu a lebuktatásért, de azért figyeltem fel rá, mert nagy vágyam volt, h pszichológus legyek:-))) Gyerekpszichológus:-) De asszem, jobb, h nem lettem az, mert annyit sírnék:-))))

Szilvi:
napirend hasonló, mint nálatok, mi 7-8 között fürdetünk vmikor, attól függően, h alszik-e du-tán. Nem szokott:-( Legalábbis fél óránál tovább nem , amihez egy órát rázom:-((( Mostanában. Lehet az idő vagy nemtom.
Elkezdtem adni neki a chamomillát, az jó a hasijára, fogára is. Te adod már neki? Remélem lesz vmi hatása. Mostanában sokat bukik is és fűzöldet kakil. Amire azt mondja a védőnő, h tuti sokat eszik. Nem lázas és játszik, mosolyog, úhogy addig nem aggódom:-)
Gyönyörű Ákos!!:-)))

Ilgya
jó ötlet az Ikea, úgyis van egy hatalmas listám is már:-)))
Nagyon szép a szoba!!!!!

Niki
megnéztük a videót, nagyon ügyi Dani:-))

Fannikának szép a fülcsije:-)))

Bocs, másra most nem emlékszem olvasok még:-)))

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Sziasztok!

Hát nem sikerült előbb jönni hozzátok! :( Csupán három oldallal vagyok lemaradva!:)
Mire végett ért a nagy hajtás, addigra péntek este rámjött a hasmenéses, hányásos vírus! :evil: Hát nagyon kellemetlen volt, gyors telefon gyerekdokinak hogy akkor Vera babával mi legyen. Szerencsére megnyugtatott, hogy neki nem lehet baja tőlem (eddig úgy tűnik nem lesz), szóval etesem csak. Hát az első éjjel elég kemény volt, mivel kétszer kért enni, én meg egyébként is rohangáltam WC-re… Mivel elég szarul voltam, semmit nem ettem és inni is keveset mertem, erre délután háromkor már nem volt tejem!!!! Szegény gyerek ordított, mert hát ő szívta volna, még jó, hogy volt egy kis tej a hűtőben. Aztán fejtem ezerrel mind a kettő cicit, megittam egy liter laktoherbet és sikerült letuszkolnom magamba 3 főtt krumplit. Szerencsére 9-re már lett tejci!:) Kissé megijedtem, hogy ennyire hamar elmehet a tej. :roll: Teljesen kétségbe estem, remélem nem lesz még egyszer ilyen!

Takarításhoz: Hát nem mondom, hogy tisztaság mániás vagyok, de szeretem, ha valamennyire rendben van a lakás, főleg ha jön valaki. De sajnos gyerek mellett nem lehet úgy takarítani, mert mire hozzálátok egy fürdőtakarításnak addigra tuti nyűgös és akkor vagy ő sír, vagy félbe van az egész. Ezért néha szólok a sógornömnek hogy sétáltassa a gyereket, így van 2-3 órám takarítani. Még Veronika születése utáni első hónapban anya mindennap jött és kivasalt, mosott, hozott kaját (mondjuk akkoriban szinte fel sem tudtam állni). Azóta mindent nekem kell megoldani, senkinek nem jut eszébe hogy meg lássa mit tud segíteni!:( Anyós utolsó félévét csinálja, most van vizsgaidőszak, mellette ott van neki is a munka, háztartás, szóval nem várhatom el, hogy még nálam is takarítson. Anyám is sokat dolgozik, ráadásul 15 km lakik tőlünk.:(

Kataa! Édes Leon baba, főleg mikor nevet!:)

Mágnes! Tök jó a meghívó, bár én nekem eszembe se jutna hogy ilyen is kellhet!:) Nekünk még egy hónap mire megtartjuk.

Niki! Hát nálunk is pont egyik nap történt ilyen baleset, el sem mertem még árulni! :oops: :oops: A poén, hogy én még láttam is. Nagyon megijedtem, de a gyerek a sírás után ugyanolyan happy volt mint előtte!:) A videó amúgy tök jó, irigykedem a babaúszi miatt! :evil:

Napirendünk nekünk még nem nagyon van!:( A kaják időpontjai nálunk fixek (nagyjából), mivel kisasszony szinte sose jelezne (kivi éjjel), hogy kajás, szerintem már megszokta hogy úgyis megetetem. Furi, de nálunk későn van a fürcsi (legalábbis hozzátok képest), ugyanis mi fél 9-9-kor szoktuk kezdeni, utána szopi és általában reggel 6-ig alszik, akkor újra szopi és alszik még 2 órát. De már ez is sokat változott, mert szerintem növekedési ugrás van (ma féléves a kis bogárka), így van hogy többször fen van éjjel, de szerencse szopi után rögtön szunnya jön. Nappal meg csomót játszik, aztán össze-vissza alszik! Van olyan nap, hogy összesen csak 11 óra alvás, de valamikor 14 is !:)

Ha nem bánjátok megmutatom Veronika legújabb tudományát! Kép Na ezt csináljátok utánam!!! :lol: :lol:

Na bocs, ha sok voltam! :oops:
Üdv mindenkinek Noémi

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Na sziasztok, leléptünk három napra pihizni! Ja de még előtte, ogy boldogság legyen, ma reggel azért felpróbáltam a fürdőrucit, és bakkor enyhén kifigyelnek belőle a didkók. :shock: Kicsit mókásan állt rajtam :? , úgyhogy mehettünk villám gyorsan vásárolni. :evil: Nem vagyok egy debella nő, mellben meg pláne, de alig kaptam megfelelő bikinit. Mindenhol csak iylen anorexiás hölgyeknek való volt, amit két cérna tartott. :evil: Kb 6 helyen voltunk, és tudjátok hol kaptam, az Intersparban!!!!!!!!Én gondolhatjátok, hogy nem 10e volt! Most legalább happy vagyok! :lol:
Vendég
 


Szilvi, fürdőruci :D :D :D nekem jó a régi, fur, pedig én is rendesen megnőttem ciciben. talán mindig fejés után vettem fel, azért nem volt gáz. Hajnalban szerintem nekem is lenne problémám :)
Most hova mentek? mert ez még ugye akkor nem az Alsópáhok...

Napirend: nálunk is elég fix, mivel fejős móka, fixek a kaják. Tehát este most fél 9-kor fürcsi (nemrég hoztuk előre fél 10-ről), utána kaja, alvás, következő kajci 5 körül, utána még alszik, 10-kor a következő kaja, utána játék, majd általában séta, ekkor van egy nagyobb, kb 2 órás alvás, majd 2-kor kaja megint, játék, utána kb másfél óra alvás (attól függően, mennyit aludt délelőtt), majd 6-kos kaja megint, onnantól általában ébren van...

Ikea: jó ötlet, ha rossz idő van, de jó időben inkább ligetezzünk szerintem :))

Noémi, boldog 6-okiat Vera nanának!

Nekünk most rekord jó éjszakánk volt, ilyen még nem volt. Fél 2-kor volt egy kis nyekergés, akkor oldalra fordítottam, utána azért néha kimentem csoálkozva, hogy bizti minden ok, majd 6:10-kor ébredtem, hogy lassan enni kéne, babóca is ébredezett. Majd visszaaludt fejés után, és 9:40.kor vekkerre ébredtem megint... Szuper volt. És végig hason aludt, sokkal jobban alszik így, és talán kezdi megszokni? nem akarom elszólni...

Más voltunk ma kint a Ligetben, és ez az eégzségliget volt, vagy mi, nem is tudtunk róla, lényeg a lényeg, hogy kaptunk belépőt a jövő heti börzére és kaptunk 3 pluszat is, úgyhogy ha valaki szeretne, szóljatok![b]

na, folyt köv még később, fürcsi indul :)[/b]

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!
Köszi a meghívó bókokat, a gyártás nem az én érdemem, ante adta meg a csaj elérhetőségét, aki ezzel foglalkozik.Én csak az elképzelésért vagyok felelős, a kivitelezésért nem. :)

Ilgya:
hát ez tök jó, pont ma takarította Apa a párásítót, és szidta, hogy ezt a hülye megoldást. Erre mondtam, hogy nektek is ilyen van, majd megkérdem ti hogy takarítjátok :) Egyébként mi ecetezzük, de most láttuk hogy a fekete gumigyűrű kezd szétjönni, úgyhogy vissza fogjuk vinni. Nagy rakás kaki ez a párásító...

Napirend:
Nálunk már kialakult. :) Reggel 6 körül eszik először. Aztán még alvás kb. 8-ig. Utána játszik magában, én készülődöm a "reggelihez". Szopi, alvás, amíg én mosogatok, reggelizek. Utána játszószőnyeg, ebéd, szunya. Aztán séta, játék. du-i hami után Apa hazajön, és vele szerelmeskednek :) Fél7 -7 között utolsó napi evés, aztán fél 8-8 között pancsi. Utána beteszem az ágyba, és alszik. Szerintem oltári szerencsém van vele!

Ezt meg kell osztanom veletek!
Tegnap egy ismerőstől hazaállít Apa egy üres gyógyszeres dobozzal. Kérdem én: Mi ez? Erre ő: Memóriajavító gyógyszer. Ilyet kell vennünk. Csak elfelejtettem, hogy hol... :D Azt hittem hátast dobok....

Na megyek, lassan fürdenem kéne.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Hát nagyon szépek a lurkók, csak ámulok és bámulok!

Én a liberós oldalon is szoktam dumcsizni, csak azt eléggé behalóban van néha, pedig jó! Ott úgy van, hogy jelentkezel (még most is lehet az oldalról letölthető lapon), és küldenek kérdőívet próba pelussal. Visszaküldöd a csomagolásról kivágott nyuszikkal és ajit kapsz. Lamazze termékeket küldenek, szóval nem rossza, csak lassú a dolog. Mi eddig Leporellót meg babamasszázsposztert kaptunk meg egy kisvirágot, aminek zörögnek a szírmai. Aranyos.

Mágnes: A meghívó nagyon ötletes. Mi még nem kezdtük szerveni, de asszem ötlettolvaj leszek majd, ha nem bánod. Valami hasonlót csinálhatunk mi is??? :D

Winnie: Naná, hogy Kiara se rakta le a fejét elsőnek, aztán, ahogy egyre többet bírt hason, ha elfáradt, akkor letette, de csak piciket. Most már simán hason is alszik esténként. :wink:

Ilgya: Köszi szépen!

Babauszin voltunk szombaton. Most jó volt a víz, meg minden. Eleinte nem érdekelte semmi, csak a többieket nézte, meg meg akarta kostólni a vizet. :lol: Aztán jött a "merülés", bár még csak az orráig, vagyis az orra is már benne volt a vízben. Elsőre semmi reakció, de aztán már elpigyeredett. Mondta az oktató, hogy meg kell még ilyenkor szokniuk, és elsőnek ezt egyik sem szereti. :cry: Ééééés, a végén a játékok is bekerültek a vízbe, az már tetszett. Ezerrel vigyorgott a labdákra. :D És még a szaunát is élvezte apával. :D

Napirend Kiaránál változó, hogy mikor kel, de kb. 6-7 felé. aztán az evések kb.: 11, 2, 5-kor és aztán kb. 8kor pancsi, aztán eszik és már be is szokott aludni. Hogy közte mi a napi program, az viszont teljesen változó. Aludni pedig minden evés között szokott azért egy fél órát, délután meg általában 1-2 órát is.

Tali akkor 13.-án lesz? 4 kor? A 3 órát miért zártátok ki? Nem lenne az jobb? Akkor már nincs olyan dög meleg. Nem bele szólni akarok, ha ez így mindenkinek jobb, de mi is 7re otthon szoktunk lenni, és akkor csak kb. 1 órát tudnánk maradni. :cry:

Fürdőruci :cry: :cry: :cry: Brühühühühü, ne is mondjátok. Idén asszem még kimarad! :cry: :cry: :cry:

Üdv. Niki és Kiara

Kép
kernico
 
 


sziasztok csk bekukk mai friss képek a lurkóról :)
Amúgy anyós téma mególdodott minden a régi :D :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Igy ül már csak a kezét fogom és elég magabiztos a pasi:):):):)

Kép

Ez a másik meg életem két értelme nézi a tv-t apja fia :d :lol: :lol: Kép

nika70
Salgótarján
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?