Új privát üzeneted érkezett!

Ind,
köszi jól vagyok tegnap óta émelygek de nagyon örülök neki :lol:

Éva,
Miért derülne ki a hsg-n hogy nincs tovább? Miért gondolsz a legrosszabbra?
Vendég

Sziasztok, megjöttem! Mindenesetre hazaértem! És semmi jele még a pé-nek, de remélem ez nem jelent semmi rosszat. Mondjuk a Closty eléggé elfedi a tüneteket, kevesebb a váladék és hirtelen kezdődik a középidős fájdalom, szinte robbanásszerű az egész történés és lezajlik néhány óra alatt. Éva tudna erről mesélni, mert ő is tapasztalta. A görbém érdekes, szinte mindig magas a hő. Felrakom és írok még.

Zora
Kép
zora7

Kép

Zora
Kép
zora7

Ja, ma is 36.8 egyébként. Visszaolvasom, kivel mi van és még írok.

Zora
Kép
zora7

ZORA! Örlk, hgyhazaértél, mostsürgősen pótolni kell mndent.

Éva! Sajnálom, de a legrosszabra azért ne gondolj!

Panda! te most hány hetes is vagy?

KépKép

KépKép
lnd

Úgy tünik bekrepált a billentyűzet megint.

KépKép

KépKép
lnd

Úgy örülök, hogy pénteken még itthon leszek. Már alig várom, hogy kiderüljön, hányan vannak. Teezután mész másik nőgyógyászhoz, aki levezeti a terhességet agy a mostani csinálja azt i?

KépKép

KépKép
lnd

Ind,
5+1

Zora,
üdv újra itt :lol:
Vendég

Na, akkor végre még vk,akinek már az 5. héttől hányingere van. Neked is egész napos?

KépKép

KépKép
lnd

Szia Zora!

De jó,hogy megjöttél.Elkel a támasz,mert Éva is és én is magunk alá esőben.

Eszter
anubias

Ind,
Nem egész napos még de szerintemlesz ez még rosszabb is :wink: Érdekes mert nekem főleg éjszaka rossz így két napja éjzsakázom :?
Vendég

Sziasztok, lányok!

Nemrég értem haza, de egy kicsit pihennem kellett, mert robban el a fejem :(

Éva, nagyon sajnálom, hogy igy alakult :cry: - tulajdonképpen, mist érted kapcsoltam be a gépet, mert kiváncsi voltam az eredményedre. Légysziiiiiii ne add fel!!!!!!!!

Zora, akkor most mindent bele! Örülök, hogy megvárt a pé :D

Krisz, én is igazat adok - az én barátnőim sem tudnak annyit, mint ti a babaprojektről :wink:

Ind, egyszer olvastam, hogy egy dokinak ugyanezt a kérdést tették fel, és az azt válaszolta, hogy ne nagyon nyomogassa magának az illető a hasát, mert mivel nem szakember, egy rossz mozdulattal árthat a picinek! Remélem nem haragszol ezért :roll:

Mo, te hogy alakulsz?

Ne haragudjatok, de most másnak nem is irok, mert még mindig nem vagyok valami jól......

a hőmet a reggel 1 órával hamarabb mértem, mert akkor keltem, és 36,7 volt, ezért rendes időben szerintem 36,8-36,9 lehetett kb. ugyanannyi, mint a tegnap vagy tegnapelött.
Az orrfolyásom lennebb hagyott, viszont ma a temetésről hazafele jövet meg kellett állittassam az autót, mert rókákat kergettem :roll: egyszerűen minden kiment belőlem

Puszilok mindenkit! És tovább mennek a drukkok!

KépKépKép
ildiko74

Szia Zora! De, jó hogy hazaértél!!! Mesélj! Milyen volt a tábor?
Éva! Nagyon sajnálom, hogy nincs ott a baba!!!! De arra kérlek, hogy egy percre se add fel!!!!!
Ildikém! Mi ez a rókaláz??? Mi van veled barátném???? Most nem tudom, hogy ez jó vagy rossz. Máskor is volt már ilyen? Szoktál az utazástól rosszul lenni?? Vagy ezt most a baba miatt érzed? :roll: Hányadik napon tartasz? Olyan titokzatos vagy! ILDI!!!!! Előttünk nem lehetnek titkaid!!!! :twisted: Ne játsz az idegeimmel!!! Kérem a vonalzódat!!!!!!!!

Velem a helyzet a következő: vártam a mai esést. Persze nem esett. Vagyis a szokott időben mért pillanatban nem volt lent a hőm. Hajnalban ment a férjecském dolgozni és megmértem. Hajnalok hajnalán 36.1 volt. Nagy boldogan feküdtem vissza, hogy ezt fogom mérni majd reggel is....és nem :cry: Felugrott 36.4-re. Nem tudom. Szerintem ez a hónap is egy nagy kutyulda. :?
Se pé, se semmi. Csak akcióhegyek.... :lol:
Vendég

Kép

Szerintem ez, az ég világon nem mond semmit.
Vendég

Ildikó! Légyszi mutass egy hőt, kérlek, szeretném egyben látni!
Ind! Tényleg annyira ikrekre gondolok nálad, mert minden olyan korán jelentkezik, és különben olyan korán, amikor Te voltál még nem lehet biztosan látni, hogy hány petezsák is van! Olyan jó, hogy jól vagy!
Mo! Nagyon várom az év végét, hogy minél előbb optimálisak legyenek a körülmények egy babához.
Krisz! A hők szépek, egyre közelebb a cél, sőt már itt is van! :lol:
Andi! Remélem ebben a hónapban nem hiába reménykedsz!
Panda! A rosszullétek igen igéretesek, nagyon örülök nektek!

Zora
Kép
zora7

Mo! Hol vannak a váladékok????????

Zora
Kép
zora7

Szia Zora! Én a táborozásról faggatlak, te meg a váladékokkal jössz :lol: :lol: :lol:
Váladékok nem igazán vannak. Szerintem ez nem volt pé. Barnaság sokáig volt, úgyhogy leálltam a tornával és a macával is, mert kezdtem megijedni. Ilyen még sohasem volt velem. Most csak hőmérőzök és várom a csodát... no, meg a szünidőt és elmegyek a dokihoz.
Vendég

Éva! Ezt neked találtam:

Az élet furcsa dolgokra képes,
Ilyesmit párszor mindenki érez.
Számos hiba épp azért történik,
Mert feladtuk, s nem tartottunk ki végig.
Ne add fel hát, ha lassan is haladsz,
A siker talán már csak egy arasz!
:)
Vendég

Táborozás persze hogy jó volt, a gyerekek tündériek, de az enyémek nagyon hiányoztak. És jövő héten meg a dúla képzésre megyek, ami megint 4 nap távollét, de az legalább tényleg az életem.

Zora
Kép
zora7

Na, jól van Éva. Kivételt teszek. Ritkán csinálok ilyet. Őket magamnak tartogattam, de megosztom veled. Az egyik a tiéd lehet. ....és még választhatsz is. Csak ne légy már szontyom-bontyom!!!!!!! Jóóóóóóóóó?!

Kép
Vendég

Zora! Ennek szívből örülök!!!!!!!!! Csodálatos időszak vár rád. Úgy örülök, hogy sikerült a vágyad!!!!!!!!!!! Gondolom, régóta tervezted...
Megint 4 nap távollét?! :roll: Hmmm. Nem is tudom. Ez rengeteg mulasztás. Majd megvitatjuk itt a csajokkal, hogy igazoljuk-e a napjaidat. :lol: :lol:
Vendég

ÁÁÁÁÁÁÁ, de jó. Még van itt vk...??

KépKép

KépKép
lnd

Szia Ind! Még vagyok. Mesélj! Hogy telt a napod? Sütihegyek hol vannak???
Vendég

Ildi, persze, hogy nem haragszom amiatt, amit írtál. De nem nyomogatom a hasam. Csak még a Benivel olvastam azt eg y könyvben, hogy "ha gyengéden végighúzzuk az ujjunkat a szeméremcsont fölött, akkor a 12 héttől lehet érezni, hogy ..." Na én is így csináltam.

KépKép

KépKép
lnd

Ind! Képzeld, Zora újabb 4 napra fog eltűnni. Szavazzunk! Szerinted engedjük őt? :lol: :lol: :lol:
Vendég

sajnos sehol. tegnap du majd meghaltam kakaós sütiért, de nem volt itthon liszt, úgyhogy csak epedeztem. ma meg frigót engedtem le és mostam, de. pedig az Árkádban voltunk a benivel, úgyhogy ma semmi időm nem volt sütögetni és ma nem is kívántam...

KépKép

KépKép
lnd

Olvastam, de nem értem. ez ottalvos képzés?

KépKép

KépKép
lnd

ma süti helyett luxuscsemegéztem: vettem 2 dl frissen facsart narancs-ananász-mangó keveréket 400 Ft-ért. Én az ilyenre smuccig vagyok, de most nagyon jól esett és amúgy is azt gondoltam, hogy kell most az extra vitamin.

KépKép

KépKép
lnd

Zora! te már lefeküdtem vagy csak behozod a lemaradásod? 8) :lol:

KépKép

KépKép
lnd

Áhá, most lebuktattuk a Zorát!! Szóval miféle képzés is ez Zora??? Nyomozótársamnak feltűnt egy igen fontos dolog. Esetleg ottalvós, bentlakásos egy távoli tanyán, ahol nincs net? Ha így van akkor igazoljuk a hiányzást. Ha nem, akkor tessék jönni!!!!
A sütinek nem örülök. Azt hittem Ind, hogy meglepsz valamivel.. :lol: :lol:
Vendég

holnap esküvőre megyünk, megpróbálom lekapni az emeletes tortát,
oké?

KépKép

KépKép
lnd

2 dl 400Ft-ért??!! Ind! Ez tényleg fényűzés. Héka-Méka! Mi lesz később??????? :lol:
Vendég

Oké Ind! Kapd le a tortát, vágd zsebre és szaladj!!!!!!! :lol: :lol:
Vendég

de azt a 2 dl-t lagaűbb elosztottuk Benivel egymás között :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
lnd

annak is örülök, a egyálalán enni tudok majd belőle

KépKép

KépKép
lnd

Ind! Szerinted Zora teriget? :shock: Jól eltűnt. Ejj-ejjj. Ilyen későn?? Hogy bírja?? :lol:

Kinek az esküvőjére mentek?
Vendég

Párom legjobb barátjának lesz lagzija
Tudod, a böjtölős.... :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
lnd

És megfogadta, hogy már a nászéjszakán teherbe ejti az ujdonsült feleségét.
Kiváncsi vagyok, hogy sikerül-e neki...

KépKép

KépKép
lnd

Elképesztő, mennyi hibát ejtek, de a betükimaradásokért a bill.t kell okolni. Vezeték nélküli és úgy tünik, néha nem veszi az adást.
Amúgy régen szörnyű hibásan írtam: a dolgozataimban több volt a piros szin, mint a kék. :oops:

KépKép

KépKép
lnd

De azóta sokat fejlődtem, ráadásul autódidakta módon és nem is kifejezetten ez volt a tervem.

KépKép

KépKép
lnd

Mo, itt vagy még vagy csak magamnak írogatok? légyszi, ha elmész, szólj, hogy már ne várjak itt hiába!

KépKép

KépKép
lnd

Mo! van egy olyan érzésem, hogy köszönés nélkül leléptél. hát ez igazán nem szép tőled. :cry:

KépKép

KépKép
lnd

Itt vagyok Drága Ind! Hallgatlak. Akarom mondani olvaslak. Szóval a böjtölőséknél lesz a lakodalom?!
Megfogadta?? He-he nevetnem kell. Már a nászéjszakán??? Na, hallod... ők még nem tudják, amit mi már igen. Báááár, úgy legyen!!!!
Vendég

Ne aggódj! Egy jó darabig vagyok még. Várom a férjecskémet. Későn jön. Ha jön egyáltalán...
Vendég

Senki nem abból indul ki, hogy nem fog összejönni az biztos. De vajon tüszőrepihez igazították a jeles napot?

KépKép

KépKép
lnd

Ezt akartam is kérdezni. Hogyhogy külön laktok, ha minden este őt várod?

KépKép

KépKép
lnd

Éva! Láttam, hogy be vagy jelentkezve, nem írsz nekünk vmt?

KépKép

KépKép
lnd

Nem tudom, hogy mihez igazították a lakodalmat.... bár a vendégeskedést is sikerült múltkor a böjtölés időszakára tenniük, úgyhogy veszélyes páros lehet.... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ind! Nagyon bonyolult sztori, hogy miért lakunk külön. A lényeg az, hogy így tudunk spórolni a házépítéshez.. és a munkánk a városunkhoz köt. Kb.: 30km-re lakunk egymástól. Amikor csak tud, jön a férjem, de nem lakunk együtt. Vannak napok, amikor nem látom és csak telefonon értekezünk. Járja az országot és gyakran későn ér haza. A telephelyük a városában van, úgyhogy mire onnan hazaér már hulla. Így előfordul, hogy nem jön hozzám át... főleg hétközben, amikor reggel én is megyek dolgozni.
De van benne rendszer. És a kapcsolatunk is tökéletes. A bizalom pedig maximális.
Vendég

És a ház a 2 között lesz félúton? :lol:

KépKép

KépKép
lnd

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?