Új privát üzeneted érkezett!

Mi a 3 hós oltás után kezdtük el az uszit. Már terhesen is terveztem, hogy viszem úszni. És remélem, az oviban is fogják majd vinni. Apropó ovi. Nekem nagyon nagyon szimpi a waldorf módszer, tök jó lenne ilyen oviba járatni majd Milánt. Tud valaki valamit személyeset róla? Bár még odébb van, de tervezi valaki közületek, hogy ilyenbe járatja majd a törpöt?
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, mert már előző nap is írtam, ezer millió dolgom volt. Még azokhoz pluszban jött a meggyszedés és elpakolás, igaz, csak fagyasztóba.

Viszont elmentem tornázni! Tök jól esett, azt leszámítva, hogy nem volt súlyzóm, hogy a lépésekbe folyamatosan belegabalyodtam, és a menzi miatt a hasizmozást kb. 70 %-ban kihagytam. De a combomban olyan izomláz van, hogy a wc-re alig bírtam ráülni! :D De jó volt, megyek máskor is.

Bocsi, de most nem tudok a ti írásaitokra reagálni, mert szerencsére elaludt Mesi, így futhatok főzni!

Hétfőn jövök, addig is pusz mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Ja, Mesi pöttyei egyre halványodnak, és a köhögése is rohamosan javul. Majdcsak helyrejövünk már!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

 
 

Sziasztok!

Mi is vagyunk. Itt gyönyörű az idő és tegnap is az volt, szinte egész délután játszótereztünk.

Gabella: nagyon jó, hogy Mesi szépen javul! Hurrá!

Kimike: köszönjük a dícsérő szavakat! :D Gyönyörű helyen voltatok. Nagyon irigy vagyok. Az én kedvenc két helyem Skócia és Írország, bár ki tudja miért. Képeket, filmeket, amiket láttam, nagyon tetszettek. egyelőre még csak álom, de ki tudja, egyszer talán eljutunk oda is. Én viszont már Angliában voltam, de az sem olcsó!
Waldorf ovi: én még egyelőre nem tervezem, de nálunk nagyon dícsérik, akik oda járnak (anyu óvónő - náluk az oviban van egy Waldorf csoport)

Mári: nagyon szorítok apukádért!

Réka: tündéri Noémi ebben a kis piros szerelésben a hintában! Látom a gyerkőcök imádják a hintát! Kornél is teljesen oda van értük. Nálunk a lakásban nincs, mi játszótéren szoktunk hintázni. Viszont még csak a játszótér közelébe érünk, és ő már visongat!

Tandika: akkor nincs megállás lépcsőmászásban! Nálunk galéria van a lakásban és sajnos Kornél is felfedezte a lépcsőt! Úgy megy rajta mint a nyúl! Először csak az első lépcsőfokig ment fel, aztán vissza, most már vagy 3 hete start és a végéig meg sem áll. Viszont vissza is tud tolatni!

Benia: édesek a gyerekek! Ez a csontevészet haláli. Jót mosolyogtam rajta!

Ex: vizsga??

Na, lépek!

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Drága Móni, jót sajnos nem tudok írni, rosszat meg nem akarok. Eléggé összedőlt az életem.Ha már letisztultak a dolgok, igérem, jövök és megrom hogy mi történt.
Kedves Tőled hogy hiányolsz.

Puszi

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Kitti!

Nagyon sajnálom. Küldtem mailt pár napja, remélem megkaptad. Valahogy nagyon rossz érzésem van, remélem a leveleidet nem olvassa idegen.

Wawel!

Nászasszonypajti! Most érzem csak át az anyósom érzéseit, mikor megnyírom Kofát, és ő hüppögve a szívéhez kap. :twisted: Nekem hiányzik Kornél régi sérója. Bár felbuzdulva rajtatok, mi is megyünk borbélyhoz, mert én már ehhez kevés vagyok, Kinga egy hölgy, nem lehet csak úgy kísérletezni rajta.

Reni!

Megjött a csomag! Anyu reggel telefonált. Holnap megyünk Hatvanba, már úgy várom, mint a Mikit :lol:
Anyu nem apu miatt nem volt itt (bár én apám felesége helyében jobban venném a lapot) hanem, mert pénteken osztálytalálkozójuk volt, szombaton pedig Miskolcon volt esküvőn, és onnan ment a nagynénémhez Sátoraljaújhelybe. Ő előtte hétvégén volt itt, akkor köszöntötte meg az ő kis Tündérmackóját. :-)

Colett!

Dunakeszin lakunk. Bővebbet privát.

Meteor!

No kezdenek tisztázódni a dolgok, mindjárt írok. Ja és várom a fotókat.

Tandika!

Köszi megvagyok. Nincs olyan borzalmas hányingerem, mint Kingával, de azért van, pláne reggel gondolkodom. De eddig még nem hánytam, szóval ez könnyed. Amúgy a hasam olyan, mint egy lufi estefelé, más nincs. Mondjuk most egész du cipeltem Kingát, mert amint elaludt, pont a szobája túlsó falán fúrtak, és annyira félt, dobálta magát, hogy még a karomban is ugrált, meg sírt.

Méz!

Apósodon nem lepődtem meg. Sajnálom. Mármint, ahogyan viselkedett.

Kata!

Hát nem semmi a nő. Anyósom szomszédjában van almamosó Sunlicht, meg effélék, azt hittem csak ők hülyék. Bár ott is a nő tesója csinálja e téren a feszkót. :lol:

Megnyugodtam, hogy nem csak az én családom hülye. Már bocs a kifejezésért.
No megyek, megpróbálom Kingát visszarakni az ágyba, bár szerintem lehetetlen lesz. :x
Csak érdeklődöm mennyiért lehet kapni hintáztató holdkompot? Az a gáz, hogy lassan nem bútorokkal, hanem efféle tárgyakkal telik meg a lakás.

tjuca
 
 


Ja kifelejtettelek. Benianyu!

Reggel megdícsértük Kofával a fogmosós képet, mikor lekoccant, hogy...
Hát nem lehet túl drága az etetésük :twisted: :twisted: :twisted:

tjuca
 
 


Sziasztok Csajok,

ígéretemmel ellentétben nem jöttem, bár tényleg kicsit több időm van, de azért benéztem és mit kell látnom :o , most, hogy már én is tudnék jönni, nem pörög a topic.
Gondoltam, teszek ellene :lol: :lol: :lol: !

Most jöttünk meg a játszóterezésből, Marci alszik. Rajtunk kívül senki nem volt, nem is csodálom, nagyon meleg van, de kikívánkoztam a levegőre :) . Nem voltunk sokat, majd estefelé is kimegyünk inkább.

Reni: azt hiszem te kérdezted, hogy végeztem-e a vizsgákkal. Még nem, mert az egyiket, ami 95 db tételből áll és szóbeli eltoltam jún. 12-re, mert nem tudtam készülni rá. Remélem így már elég lesz az idő.
Nővéreméknél még nem érkezett meg a baba, de már minden nap várjuk. Ha megszületik teszek fel képeket :) !

Tandi: anyukáméknál is van lépcső és Marci is kb. 2 hete fedezte fel. Ő is úgy mászik fel, mintha mindig is ezt csinálta volna. A mászás most már nagyon megy (olyan furcs, hogy már 10,5 hónapos és annak örülök, hogy mászik :) ) . Ezzel egyidőben az állás és a minden mellett járkálás is nagyon megy, de éppen ezért örülök, hogy nem maradt ki a mászás sem :) .

Wawel: nagyon szupik a képek és jó, hogy tettél fel magadról is, ritkán szoktál :) .

Kimi: biztos nagyon jó volt Írországban. Nem az uticélt irigylem, hanem azt, hogy néhány napot eltöltöttetek kettesben, mégha nem is volt pihentető :) . Nekem az a kép tetszik a legjobban, ahol a homokba írtátok Milán nevét :) .
Nem felejtettem ám el, hogy a nyáron nyélbe kellene ütnünk egy szombathelyi vagy környéki stradolást, kirándulást :) .
Mi Angliában és Dániában voltunk, ha már ilyen hűvösebb országokról van szó, de nekem is vágyam eljutni Írországba és Skóciába. Majd egyszer, de amennyi vágyam van, csak győzzön teljesülni.

Kitti: fel a fejjel, bár nem tudom, hogy mi a gond :( . Remélem Ádi jól van és továbbra is szereti a bölcsit :) . Gyere gyakrabban, most már én is itt vagyok :lol: :lol: :lol: !!!

Ex: jó tanulást neked is, de azért gyere, ha tudsz :) !

Gabella: örülök, hogy Mesike pöttyei halványodnak, reméljük néhány hónap múlva már csak egy rossz álom lesz az egész :( !!!

Tandi: elfelejtettem az elöbb írni, hogy Badacsonytomajon nyaralunk a nyáron. Júl 26. - aug. 2-ig . Már nagyon várom, gyerekkoromban mindig Badacsonyba nyaraltunk és visszahúzott a szívem, bár eredetileg mást terveztem :) . Ide anyukámék is velünk jönnek, de ha minden igaz, akkor hármasban eltöltünk 3 napot Cserszegtomajon is :) !
Nálam még tervben van Alsópáhok, de majd meglátjuk, hogy a pénztárcánk mit enged meg.

Ireta: szuper, hogy csatlakoztál ismét a csapathoz. Nagyon édes Noémi a hintában :) !

Elkészült Marci útlevele, hihetetlen aranyos a kép, ami készült, bár ezt ugye láttam már akkor, amikor elkészült :roll: . Szóóóval Marci uniós baba lett :D !

Eni

Eni
marcy
 
 


Sziasztok!

Egy 1Xkelős és egy átalvós ( :shock: ) éjszaka után, megint 8-szor kelt Peti. És mindezt este fél 10 és hajnali 3 között tette, aztán 6-ig tombolt és még 8-ig aludt, de már a párommal, mert én besokaltam! Hogy lehet, hogy egyik éjjel 11 órát alszik egy huzamban egy mukk nélkül, aztán meg 20 percenként ébred? Kezdem úgy számolni a napokat, hogy ezt is túléltük, jöhet a következő!!!!!!!!
Ráadásul a férjem reggel elment egy kollegájának árkot ásni ( elmondása szerint max. 1-2 óra :evil: ) és még nem jött haza. Úgy főztem, hogy Peti közben a lábamba csimpaszkodott, vagy a tűzhely gombjait csavargatta. Szegény gyermekem, a nem szabadra lassan jobban fog figyelni, mint a Petire.
Istenem, de jó lenne egy nyugdíjas, unokáját szerető nagyi!!!!
( Ma olvastam, hogy sok anyukánál a gyerek 8 és 12 hónapos kora között jelentkezik a depi! Szerintem nem maradok ki a sorból!)

Ex!
Sikerült a vizsga? Szidtalak!

Juca!
Örülök, hogy megjött a csomag! A miénk nem. Majd rakj fel képeket a ruhákról!

Wkata!
Sógornőd már klinikai eset! :shock:

Kitti!
Nagyon remélem, hogy nincs komoly baj!!! Nyugtass meg! Ádival minden oké?

Itt ma egyszer zuhi van, majd ború, aztán ismét zuhi. Remélem, azért egy félórára lejutunk!

Gabi!
Ügyi vagy a torna miatt!

Reni
Kép
prenata
 
 


Eni! Szia-szia-szia!

Jó, hogy jelentkeztél!!!!



Oriandy!
Te merre vagy??????? A szülinap óta eltüntél? Vagy lemaradtam valamiről? Elutaztattok?

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Most van egy szabad órám, így bepótolom a lemaradásomat. Így, hogy anyukám dolgozik, csak délután tudok jönni, ha épp nincs más elintézendőm, kérlek benneteket, nézzétek el ezt nekem...
Tegnap voltam vizsgázni, hát szvsz nem sikerült, nagyon szemét példasor volt, húszan is kevesen voltunk hozzá. :o Sebaj, lesz még lehetőségem. :D
Peti is jól van, már írtam, hogy újabban délelőttönként lemegyünk sétálni, ma is voltunk, nagyon élvezi, hogy felfedezheti a világot.
A legújabb hírünk: tegnapra (vagy talán tegnap előttre?) kibújt a 3. fogacskája, bal oldalon, felül.

Wkata, nálunk meg inkább fizikálisan lehetetlen a dolog...ugye a férjem hét közben egyáltalán nincs itthon, hétvégén meg...na mindegy. A lehetőség megvolna, mert Peti éjfélig általában nagyon nyugisan alukál.

Reni, nálunk is voltak már családtagok a Mónika Showban. Mondjuk nálunk csak délután megy a tévé 4-5 órától kezdve estig, délelőtt csak hétvégén. Nálunk a rádió az alapzaj.
Nyitogatás nálunk már régóta van, de nálunk csak a ruhás és törcsis szekrény a jó, na meg az edényes. A vegyszerek nem érdeklik, a kicsi hajlakkos flakon kivételével, azt imádja rágni...

Wawel, nagyon jók a képek. És nagyon édes lett Kornél ezzel a tüsire vágott hajjal. Petié még mindig hosszú, de mivel ritka, egyelőre nem tervezem lenyírni neki.
Az én fiam is tökéjre (vagy tökélyre, nem tudom, hogy kell írni) fejlesztett a lépcsőzést, valamelyik nap, egy egész emeletet mászott felfele, kétlábon csak segítséggel merészkedik ilyenre.

Katus, remélem, hogy Panna nem lett beteg. Petinek is alacsony a testhőmérséklete, de nem egy lázas típus. Tisztára olyan, mint én... :D

Oriandy, tegnap voltunk talizni pár ismerős anyukával és babával, és képzeld, az egyik kisfiúnak malackás baseballsapija volt. Rögtön te és Dani jutottatok az eszembe!

Kimike, szívfájdítóak a képek, amiket feltettél. Apukám biztosan mondaná, hogy ilyen kék tenger nincs is. :)
Én a tápszerhez meg a tejpéphez forralom a csapvizet, a lentebb említett okok miatt, na meg nem egy nagy idő, míg felforr a 2-2,5 dl víz...
Személyesen nem ismerem a Waldorf-ovikat, de aki hasonló mentalitású, mint én, az nem épp jót írt róla...mondjuk nekem bőven megfelel a "sima" állami óvoda.

Kitti, sebaj, valamit valamiért. Gyanítom, ha egyszer lesz munkám (persze kérdés, hogy mikor...), én se fogok sűrűn jönni.

Meteor, küldjek neked Piroskát? Nekem elvileg egy hét múlva esedékes (remélem, gyakorlatban is).
A csapvíz szerintem az ország nagy részén vízköves (magyarul kemény vagy félkemény), de ha felforralod, akkor "megpuhul". Inkább a vasas vízzel kell vigyázni. A cumin nálunk is mindig fehér por lesz, de ha teszel a vízbe citromsavat, az segít. De látom, közben Gombi is leírta, a vízkő meg az edény alján és falán marad, én csak tudom, hetente áztatom a vízforralós edényt ecetes vízben.
A hormonos rész tényleg igaz, de nem hiszem, hogy nálunk okozna gondot, de a probléma máshol tényleg fennáll.

Juca, kérdés, hogy az embernek milyen rokonok jutnak. Én pl. imádom a családi partykat, én függő vagyok e téren. Persze, ha a tiédhez hasonló emberekkel kéne társalognom, lehet, hogy én is a falra másznék. :)

Gombi, az utóbbi napokban Peti is tovább durmolt, mint én, na jó, a mait leszámítva. De legalább volt időm megcsinálni a kajcsiját, meg rákukkantani a méljeimre. Persze nem tízig aludt, csak a szokásosnál kb. 30 perccel tovább.
Nagyon jó az alvós kép, vagyis mind a kettő jó!

Mári, remélem, minden OK lesz apukáddal, én is szorítok neki!
Én is örülök, hogy a kisfiaddal minden rendben.

Bénianyu, nagyon édesek a gyerekek!
Petinek is van hajkeféje, de az nem tetszik neki, ő ha rájön az én hajkefémet hozza, és "fésülködik" vele. :D
Hát én fogügyileg ott lemaradtam, hogy először a két alsó-középső, majd a két felső-középső jön ki. De szerintem ez is gyerekfüggő, és ne aggódj, biztosan ott van a többi fogacska is.
A strandolásért irigy-irigy, én is úgy mennék már Petivel meg a férjemmel.

Tandika, szerintem egyáltalán nem igaz, amit a csapvízről írsz... A tápszereken meg direkt ki van hangsúlyozva, hogy CSAPVÍZ kell hozzá, mert a tápszerben van vitamin és ásványi anyag, és ha ásványvizzel csinálod, akkor az abban levő ásványi anyagok miatt túl lehet adagolni azokat...
Nálunk Peti a fürdővizet is issza... :o

Lreta, nagyon édes a lányod, ahogy bealudt. Nálunk is imádat tárgya a hinta, de annyira, hogy csak ordítva tudom kiszedni, de 100%, hogy annyira élvezi, hogy el nem aludna benne...

Gabella, szuper, hogy javulnak a pöttyök!

Na ennyi időm volt, teszek be pár képet, frissek!

Ági

Peti homokozik:
Kép

Rugós hinta (vagy mifene):
Kép

Portré (ez az aktuális kedvencem):
Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok.

Köszönöm az együttérző sorokat, nagyon kedves tőletek.

Juca, megkaptam az emailt jó hogy felhívtad rá a figyelmem mert meg sem néztem mostanában a postaládám.

Ádám jól van, végig bölcsizte a hetet most pedig már az igazak álmát alussza.

Jó éjt mindenkinek és ne haragudjatok, de most több nem telik tőlem.

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok!

Mindjárt indulunk, és hétvégén már nem leszek netközelben, úgyhogy bocsánat, most gyorsan csak reagálok, amire tudok:

Ex, teljesen igaz, hogy a túl sok ásványi anyag sem jó a vízben, de ez nagy mennyiségnél igaz. A csapvízzel kapcsolatban olvastam cikkeket, amikből a következőket tudtam meg: szinte az egész ország területén nagyon erősen vízköves a víz. Ez ellen két általános eljárás van (biztos van több is, én ezt a kettőt ismerem, elég elterjedt) 1. egy bizonyos vegyületet (polivalami, azt hiszem poliszulfát) adnak a vízhez. Ez a közegészségügyi nemtommilyen intézmény szerint egészségügyi okok miatt egyáltalán nem ajánlott, mert így vegyi anyagok jutnak a szervezetünkbe, viszont nagyrészt ezt alkalmazzák, mert ez olcsó eljárás. 2.) A víz keménységét okozó kalcium- és magnézium-molekulákat kicserélik natrium-molekulákra és így "puhítják" a vizet. Ez pedig azért ártalmas, mert nátriumból úgyis jóval többet viszünk be (só), mint kellene, és akkor ezt még a vízzel tetézzük. Az ország területének 2-3 százalékában ezenkívül arzénes és nitrátos is a víz, ami extra sz@r. Gondolom, azért ezt a kettőt ismerem, mert ezek olcsók, így ezeket tudják sok helyen alkalmazni. Úgy gondolom, hogy ez alól csak az az 1-2 megye lehet esetleg kivétel, amit abban a bizonyos mosógépes reklámban látunk, hogy szinte az egész országban kemény a víz, kivéve azt a néhány négyzetkilométert.
És akkor még nem beszéltünk a klórról. Van olyan nálunk, hogy megnyitom a csapot, engedek egy edénybe vizet, és a szagától rosszul vagyok, rosszabb, mint az usziban... :(
Tehát én továbbra is fenntartom, hogy amíg Kíra nem iszik legalább két litert, sokkal nyugodtabb szívvel adok neki ásványvizet. Az igaz, hogy ha időnként teát kap (nem túl sűrűn), azt én is csapvízből forralom neki (tehát nyilván a tápszerhez is csapvizet tennék, ha enne olyat), de egyébként ásványvizet adok.
Persze ezt mindenkinek magának kell eldönteni :) :D :) Nyilván ha valaki mindig csapvizet iszik, akkor úgyis a gyerek is azt fog, és aki ásványvizet vesz, a gyereknek is azt ad :)

Hintát Kíra is nagyon élvezi, ő se tudna elaludni benne, akkor jön ki rajta a fáradtság, amikor kiveszem, és onnantól ordít.
Eni, ha legközelebb megyünk Szh-re, mindenképpen szólok, hogy tudjunk talizni, de most anyósomék és sógornőmék jönnek hozzánk jövő hétvégén, utána hétvégén itt leszünk Pesten, utána pedig megyünk 1 hétre Szlovéniába, tehát legkorábban júliusban. Gondolom, valamikor júli elején, mert akkor tartjuk Kornél névnapját.

Mári, szorítunk, majd gyere!!!

tandika
 
 


Sziasztok!

Kitti, elolvastam amit írtál, és eléggé elszomorodtam. Figyu, ha tudok segíteni valamiben, légyszi írj! Nem akarlak feleslegesen zaklatni, hívogatni, stb. Tudod a számom.

Tandika: engem maximálisan meggyőztél. :D

Marcy, de jó, hogy írtál! Te viszont nagyon fel vagyok dobódva, jól érzem? :) Biztosan nagyon várjátok már az unokaöcsit, ugye? :wink: :) Milán is annyira stabilan áll, lépeget körbe-körbe az asztal körül, hogy most már azt nem értem, miért nem mer már elindulni? :shock: Viszont van most egy nagyon rossz szokása, mindent dobál, de mindent. :evil:

Na mentem, eléggé le vagyok amortizálva. Fáj a fejem, a torkom, a végtagjaim. :? Remélem Milán nem kapja el.
Vendég
 


Sziasztok!

Itt éppen jó nagy vihar közeledik. Dörög ezerrel! Már nagyon unom ezt a hetet. Idáig minden nap esett. Tegnap elmentünk sétálni, de 10 perc múlva fordultunk vissza, mert eleredt az eső. Még negyedórát szambáztunk az esőben, aztán feladtam.
Remélem Petit nem kelti fel a dörgés!

Juca!
A holdkompot 10 ezer körül láttam a neten. Átlag!
A miénk túris.

Csapvíz: én simán megittam, csak akkor akadtam ki, amikor egyszer megláttam, hogy rozsdadarabok úszkálnak benne! Pfúj!!!!!!!!!

Ex!
Vizsga hátha mégis sikerült!
Peti portré nagyon cukker!

Móni!
Ne parázz Milán miatt! Majd elindul, ha ő úgy érzi, hogy oké neki! A babák többsége 13-14 hósan indul el!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Extra kaki éjszakánk volt. Noi fél 1-től 4-ig üvöltött, utána meg óránként ébredt, majd 8-kor úgy döntött reggel van. Nagyon kész vagyok.

Megyek is és kihasználom azt a fél órát amíg apa sétáltatja.

pussz mindenkinek

Kép
Kép
lreta
 
 


Anita, nagyon boldog névnapot! :)
Kép
Vendég
 


Hali.

Hát igaz, amit Tandika írt, de azért figyelnek ám, hogy ne károsítsanak bennünket. Nem véletlenül traktálnak az ásványvizesek ezzel-azzal...de azért nem kell mindent kapásból elhinni.
Nálunk mindig szólnak ha fertőtlenítik a hálózatot, de az a víz is fogyasztható ülepítés után (mondjuk én akkor inkább ásványvizet fogyasztok...). Nekem az itteni vízzel semmi bajom, de biztosan vannak olyan helyek, ahol nekem sem ízlene. :roll:

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Anita!!!!Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!! Kép

Andi és Dávid

Kép
Kép
veráska
 
 


Sziasztok!

Tegnap extra rossz éjszakánk volt, remélem, ez a mai jobb lesz :?
Egész éjjel összevissza tekergett az ágyában Misi, és kb. 25-30 percenként felriadtunk, nyögött, sírdogált, hol visszaaludt, hol kellettem hozzá én is. Ma délután sikerült kakilnia, és nagyon kemény volt - gondolom ez kínozhatta éjjel. Csak azt nem értem, hogy ha egyik nap nagyjából ugyanúgy eszik, mint a másik nap, akkor hogy a csudába lesz a széklete hígtól keményig mindenféle :shock:

Víztémához tudományosan nem tudok hozzászólni, ha tápszert iszik Maki, azt csapvízből csinálom, inni meg ásványvizet szoktam adni neki, olyat ami épp van itthon. Itt nekem nem ízlik annyira a csapvíz, mint Óbudán. De lehet, hogy csak elszoktam tőle, mert elkezdtem ásványvizet inni palackból. Fene tudja.

Anita!
Boldog névnapot kívánunk!

Most nem is vagyok képes mást is írni, kómásan várom, hogy megfőjön a leves, abból lesz holnapra kajcsi Misinek is.

Mindenkinek puszi, jó éjszakát!!!

Kata

Kép
wkata
 
 


Víz: az ásványvíz és a forrásvíz is víz, sőt képes megromlani a boltban, ha rosszul tárolják. Hormonszármazékokra és gyógyszermaradványokra éppúgy nem tisztítják, mint a csapvizet.
A hormonok mellett pedig mást is kipisilnek emberek, mint szívgyógyszert, rák elleni szereket stb. Két századdal ezelőtt nem létezett ilyen, hogy gyógyszeripar, most meg a következményeivel is számolni kell. Az antibiotikum ott van a vízben is.
Ezek csak az egyszerű gondolataim. A víziparnak sem kell bedőlni, és nem hiszem, hogy mostantól nem kellene inni, mert jaj mi van benne. W.A. egyik hülye poénja jutott az eszembe: tuti jó a szájvíz, elpusztítja a szájban a kórokozókat. Na de mit kezdjek annyi döglött kórokozóval?
Nálunk csapvíz a víz, néha ásványvíz. :-)

tjuca
 
 


Jó reggelit Mindenkinek! :-)

Reni, itt tegnap annyira fülledt idő volt, elviselhetetlen. De legalább nem esett. Viszont most eléggé el van borulva, pedig fel akarunk menni a Várba a Máv napra. :evil:
A járás miatt egyáltalán nem aggódom.

Na ezzel a csapvíz/ásványvíz dilemmával is oda jutottunk, hogy mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. :lol: :lol: :lol:

Szép napot!
Vendég
 


Kimike!

Máv nap? Azaz vasutas nap? Nálunk az egész család vasutas! Sőt, Peti tavaly vasutas napon született: 06.07.08.-án!

Reni
Kép
prenata
 
 


Nem nem, a Máv kórháznak lesz ott családi napja. :lol:
Vendég
 


Csajszik!

Sztrájtkoltok? Vagy mindenki programozik?
Itt változatlanul kilóg az eső lába. Az utóbbi években június elején mindig szar idő van. Remélem azért ma kijutunk a szabadba. Tegnap óriási eső volt itt, de utána sikerült kimenni és Peti aludt is a szabadban másfél órát!
Peti legújabb "tudománya", hogy ha mondjuk neki, hogy halló-halló, akkor a füléhez teszi a kezét, vagy a játék telefonkagylót!

Én ma halat sütöttem, fasírtot, párolt rizst és párolt zöldséget, illetve egy tepsi bögrés dióst sütöttem.

Na húzok, nem társalgom magammal!

Reni
Kép
prenata
 
 


Kitti!

Jobban vagy már? Rendeződnek már a dolgok? Ádival mizújs?

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok! :-)

Itt is borongós volt az idő, de aztán győzött a napocska. :) Mi felmentünk a Várba, a Kapisztrán térre. A Máv kórház szülészete rendezett ott gyermeknapi programot azoknak a gyerekeknek és családjuknak, akik itt születtek. Szerintem ez annyira nemes gesztus a részükről. (Örülök, hogy ebben a kórházban született Milán. )Aranyosak voltak, a szülésznők péksütiket, innivalót osztogattak a gyerkőcöknek, amiből a szülőknek is jutott. Volt Süsü a sárkány, pónikon lovagolhattak, volt arcfestés, lufihegyek, szóval jó kis program volt. Aztán elmentünk a Szent István parkba a barátainkkal, a fűben piknikeztünk, keksz, túrórudi + almalé, na meg hinta, csúzda, homozás, labdázás. :lol: Szuper volt! :D

Na megyek, mert fürdetés van.
Vendég
 


Hali.

Én vagyok, de a vasárnapunk mindig rohanós. Peti most épp húzza a lóbőrt az apjával, de nagyon nyügi volt előtte.
Mondjuk lehet, hogy a negyedik foga miatt, kint van a jobb felső egyesének egy pici recéje. :)

Egyébként nálunk is igencsak hülye idő volt tegnap, ma viszonylag egyenletes az időjárás: meleg van, egy felhő sincs az égen.

Ja, nekem az elmúlt fél órában nem jött be a babanet.

Na megyek, frissítem Peti képtárát. Elvileg a jövő héten meglesznek a műtermi szülinapos képek is.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok Lányok!

Tényleg millió és egy bocsi amiért nem tudok jönni mostanság, az azonban nagyon jól esik hogy hiányoltok és hogygondoltok rám.

A helyzet az hogy jelen pillanatban egyáltalán nincs rendben semmi, de napok kérdése és szerintem eldől bennem a dolog, megnyugszom...és akkor majd mindent elmesélek, akárhogy is dől el a dolog.

Ádám nagyon jól van, igazi kis csibész lett aki egy percre sem áll meg és mindig valami rosszban sántikál. Mostanában nagyon sok törődést igényel, rengeteget kell vele játszani, ám ezt egyáltalán nem bánom, néha olyan jó újra gyereknek lenni. Sokszor van hogy négykézláb kergetjük egymást a lakásban, vagy kisautót tologatunk, labdázunk...stb. Sokat járunk játszótérre is, engem is kikapcsol, nem csak őt. A hintából egy félóra után is alíg lehet kivenni, annyira szereti és képzeljétek, már egyedül is tud csúszni a csúszdán.
A napokban kezdett el egyedül inni, ha kis falatok formájában kirakom a regelijét egy kis tányérra már nem söpri le az egészet az asztalról, hanem nagyon ügyesen megeszi, de banánt is egyedül nyammog már. Ja és képzeljétek, ma délután pizzát evett velem!:-)

Még két hétig van bölcsi neki, aztán jön a nagynéném hozzánk és gyakorlatilag egész júliusban velünk lesz, mert ő fog vigyázni Ádámra amig dolgozom.

Munkám az ugyanis rengeteg van mostanában, több irányból is le vagyok terhelve - nem nagyon bánom mert a pénz az mindig nagyon jól jön, csak az a baj hogy nem tudok nemet mondani, emiatt sokszor túlvállalom magam. :roll:

Dióhéjban ennyi, a "válsáhelyzetről" pedig majd ha már túljutottam rajta... :cry:

Puszi Nektek!
Bocs, hogy önző módon most csak magunkról írtam.

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Helló lányok!
Úgy döntöttem válok. Egy perc múlva meg úgy ,hogy mégsem.
Jól összabalhéztunk azurammal, olyan hülye ikrek tud lenni, a hülye ikrek csillagjegyével. De én csak az egyiket szeretem benne, a másik, aki néha ordit na az nekem nem kell. Szerintetek hogyan lehet csak egy fél férjtől elválni?
A pici is nyűglődik, ennyit a 9 hónap alatt nerm orditott, ömlik a nyál a szájából és 20 percenként ébred éjjel, pedig már egy hetet újra végigaludt.
A nagy meg azt mondta, hogy "apa most nagyon csúnyán viselkedett, de anya ne menjünk el( hová is mennénk?) adjunk neki még egy esélyt"-6,5 éves kis okos feje neki.
Most úgy,de úgy megharagudtam az uramra, de kényelmesebb maradni, és nem felboritani a bejáratott életet. Úgy kivagyok,hogy pénteken egyedül megyek el a kolléganőm 50. meglepi szülinapi bulijára és úgy döntöttem reggelig haza sem jövök, had egye a fene. Ő is jött volna, de mivel épp anyuékkal orditozott, aki mindig ugrik vigyázni a gyerkőkre, (persze eddig nem voltunk sehol, ez lenne az első bulink)most anyuci kiborult, azt mondta ő nem jön, csak ha nincs itthon az uram, igy ketten együtt nem tudunk menni, bár nem is akarnék most vele még egy légtérben lenni se. Szerencséje, hogy elment vizsgázni.Hú, de kivagyok rá.
Nem akarom kitegetni a csakádi szennyest, de valamennyi csak kibukik:a ballagási ünnepi ebéden, ahová ideutaztak az ő szülei is és anyu tartotta -orditott anyu pasijával(piál az öreg, de a légynek sem árt ha iszik sem, ha meg nem iszik akkor egy angyal, a lányom rajongásig imádja)-de nem a pasinak orditott, ( mostohapapa elrohant azonnal a kocsmába
)hanem anyunak, hogy neki épp most lett elege, hogy iszik a pasi, és nem igaz hogy anyu nem tudja leszoktatni. De semmi sem történt, tök tiszta volt (addig)az öreg, bár előző nap kapatosan állitott be a ballagásra, de ezt csak ő látta, sem én, sem a lányom nem. Megnézte a műsort és le is lépett. Mi már bőgtünk anyuval, hogy nem tudunk mit tenni, ez van,ha 15 éve nem szokott le, akkor sem amikor a saját fia eltiltotta tőle az édesunokáját mig le nem szokik, akkor pont nem ő és pont nem most fogja leszoktatni, csak ront a helyzeten. Ezt az évi 2-3 alkalom családi összeröffenést kibirhatná. A szülei is csititották, de ő csak orditott, hogy nem igaz, hogy nem szokik le az öreg, a lányom már remegett(szegénykém, oda lett a bográcsos ünnepi ebédje).
És annyira nem hagyta abba, hogy azt mondtam neki minősitett esete a pszichiátriai nagykönyvnek és bejuttatot a diliházba, mert ezt én nem viselem el, és nem érdemli meg a gyerekeit sem, ha nem képes uralkodni magán a hülye elvei miatt a lányunk ballagó buliján. Anyukám, aki egyébként az uram saját bevallása szerint is jobban szereti és kedvesebb, figyelmesebb vele mint a saját anyja, most úgy megharagudott, pontosabban megbántódott, hogy nem hajlandó hozzánk jönni, igy vigyázni sem a gyerkőkre.
Pontosabban nem tud, hány, alszik, nyugtatókat szed. Úgy érzi belévágták a nagykést.
Na de jön még kutyára kamion, én úgy de úgy megleckéztetem még ezt az ikrekfelét,hogy örök életére bánni fogja ezt a hétvégét.
Az egésznek az a hülye társadalom az oka, népbetegség a piálás, most én is igyak meg egy pohár wiskyt?Tiszta agyrém.
Hogy lehet, hogy a világ legjobb apja egyszer csak kifordul magából és egy önző disznó lesz, aki képtelen lenyelni a saját sérelmeit egy szem lánya első ballagó ebédjén.
Igaza volt, mert én sem adom az öreg kezébe a picit, pedig mindig kikapná -kapatosan még jobban, de megtanultam kezelni, háritok, elterelek, elmegyek onnan, szoptatok stb. engem is zavar, anyut is, de hát kompromisszumokból áll az élet. Melyik pasi húzza fel 60 évesen a nőnek minden reggel a lábára a zoknit, főz délre ebédet stb, még sorolhatnám. Igen néha kapatos, ez van, megkinálják és nem tud nemet mondani. Nem kap pénzt piára, anyu a bankos, csak ha kinálják, akkor van ez. 15 éve ismerjük.Nem a ballagási ebéd alatt fog észhez térni és leszokni.
Miért nem ült le vele ketten és beszélték meg? Ez még a hülye politilusainknak is megy.
Évente néhányszor csinál ilyen orditós balhét azuram, de eddig csak velem,most vérig sértett engem is meg anyut is. Na jól kibaszott magával, én ugyan nem ülök itthon ezen a nyáron, megyek bulizni, ezek szerint nélküle. Egye meg amit főzött. :evil:
Bocsi láynok, dekijött, most jobb is egy kicsit.

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk Hajdúszoboszlóról, nagyon jól éreztük magunkat.
Panna szerencsére nincs rosszabbul úgy látszik jót tett neki a "nyaralás".
Képeket majd teszek föl nektek ha egyszer oda jutok.

Holnap megyek dolgozni Panna pedig bölcsibe.Nem akarom elkiabálni de most kezdjük a 3. hetet úgyhogy közben nem hiányzott.
Lehet, hogy az Aloe vera tényleg csodákra képes? ( Ugyanis Panna 1 hónapja szedi reggel és este 1 kanállal)

Bocsi, hogy másra most nem reagálok de ilyen a dolgozó nők sorsa.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

Elszállt a regényem, most viszont nincs időm újraírni! Millió bocs! A lényeg! Lackót viszem 10.10-re dokihoz, úgyhogy most mennem kell!

Pusz mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Peti most dőlt ki. Negyed 6-kor ébredt!

Kitti!
Örülök, hogy kezdesz helyre rázódni!

Gabella!
Lackó már megint beteg?

Katus!
Örülök, hogy jól sikerült a hétvége! Nem esett sokat az eső? Melyik szállodában voltatok?

Benianyu!

Nehéz kérdés! Én biztos viszont leordítottam volna a férjem fejét a saját vérmérsékletemet ismerve!

Csajok!
Gyertek! Vége a hétvégének!

Reni
Kép
prenata
 
 


Juca!

Miért nem blogolsz? Nincs energiád? Hogy érzed magad?

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Én vagyok, csak kinyúltan.
Ekcémám gyógyul, de már kaptam rá krém mellett Claritine-t is, gondolom az gyorsította fel a gyógyulást.
Misi most már egy hete hajlamos reggel visszaaludni, ha felületesen is, de még 1-1,5 órát alszik a standard negyed 7-es ébredés után. Ez így már sokkal kellemesebb, tehát kezdünk egy picit jobban aludni. Már amikor nem fáj valamije.

Kitti!
Sok erőt kívánok! Ha tudsz, írj!

Móni!
Úszásról írok majd, csak még nem jutottam hozzá.

Juca!
Írj te is hamar!

Benianya!
Én a helyedben biztosan nagyon komolyan elbeszélgetnék négyszemközt a férjeddel erről a balhéról. A megváltoztathatatlant felesleges piszkálni, de nem is ez a lényeg, hanem hogy képes legyen felismerni, hgoy még ha a legjobbat is akarja a családnak, ezt semmi esetre sem az aktuális ünnepi szitu szétzúzásával kéne, szóval hogy ha legközelebb leküzdhetetlen ingert érez a balhéra, nézzen rá a lányotok arcára...

Katus!
Örülök, hogy jól sikerült Hajdúszoboszló, meg hogy Panna egészséges.
Annak idején, amikor Kata hegeit kentétek a Zeradermmel, mennyi idő alatt halványultak el teljesen? Nálunk a legkevésbé mély seb már szinte nem látszik, a legmélyebb meg még nagyon. Ez természetes, csak azon gondolkodtam, hogy mikor érjük el a lehetőségek határait.

Kata

Kép
wkata
 
 


Fogok blogolni is, csak a lakás romokban, én meg nem vagyok fitt. :-)

Viszont dobok pár képet a szülinapról, tegnap pedig Tihanyban voltunk, Kofa osztálytársánál, ahol 4 fiú van. Meg jött másik két család. Mondanom sem kell Kingának bejöttek a fickók, főleg a Marci, aki 2 hónap híján 2 éves. :-)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

tjuca
 
 


A tortát ette is, nem csak trancsírozta, de hogy lássátok a végeredményt :wink:

Benianyu!

Én inkább ehhez nem szólok hozzá.

Megyek, mert vár a takarítás :-)

tjuca
 
 


Sziasztok,

jó reggelt mindenkinek.
No úgy tűnik ez ilyen balhézós hétvége volt. Bennem is néha felmerül ilyenkor a válás gondolata, de azt hizsem az egy rövid távon egyszerűbb, de hosszabb távon szarabb megoldás lenne.
És hát szeretjük is egymást, nagyon, csak hát asszem engem is elért ez a 8-12 hónap közti depi: csomószor úgy érzem, hogy egyedül csinálok mindent a gyerek körül és hulla vagyok. Aztán persze belegondolok, hogy a Guszti meg dolgozik egész nap, szóval ő is hulla és igazából jó volna inkább együtt egymással tölteni némi időt, mint az állandó rohanással.
De persze ez sem az a hétvége volt. Itt voltak ugyanis Guszti unokahúgáék Egerből a férjével és végig jártuk a várost: Budai Vér, Citadella, könyvfesztivál stb, borfalu a Millenátison. Tiszta izomlázam van.
Meg kellett ismételten állapítanom, hogy Budapesten tök jó turistának lenni, mert egy gyönyörű város, de egyben tök vacak is, mert az ebben az iparágban dolgozók krtikán aluliak, na de erről majd bővebben a blogban.
Ja és persze mi is a pia miatt veszekedtünk: miután végigmásztuk a várost szombaton az én drgám kutyasétáltatás címén még elrángatta kocsmázni unokahúg férjét másfél órára. Úgy volt, hogy csak 10 percre leviszik Ropit, aztán jön fürdetni, erre eltűntek. Szegény srác nem is akart volna kocsmázni, de aztán már ott ültek mélyen filózofálva valami helyen. Unokahúg meg itthon örjöngött.
Egyébként meg nem egyszerű mostanság Pannival folyamtosan teper, viszont közben velem is akar lenni, ezért folyton fel is kell vennem.
Na nem egyszerű!

Most rákezdett a veszekedésre, úgyhogy megpróbálom letenni aludni, utána majd próbálok jönni, mert szeretnék reagálni az írásokra is!

meteor
 
 


Sziasztok! :-)

Katus, örülök, hogy jól szórakoztatok a hétvégén! :-) Hajrá bölcsi!!!

Kitti: annyira sajnálom, bármi is legyen az oka a szomorúságodnak. :-( Írj majd, nagyon várunk vissza! Tök ügyi Ádi, hogy egyedül csúzdázik! :-) A gyermekprogramokkal én is így vagyok, annyira tudom élvezni, teljesen feltölt. Tegnap a Süsü a sárkány valami szenzációsan jó volt, Milán helyett is élveztem az előadást. :-)

Benia: szerintem ezen a dologn csak egy komoly, indulatoktól mentes (már amennyire ez lehetséges), higgadt beszélgetés segíthet. Addig, míg picit mindketten meg nem nyugodtok, nincs értemle a beszédnek, mert az újabb veszekedést generál. Ha ennek eljön az ideje, hogy hidegfejjel tudtok kommunikálni, szerintem azt próbáld meg megértetni a férjeddel, hogy a saját sérelmei nagyon is jogosak, de a bili borításával olyanoknak okozott fájdalmat, akik nem szolgáltak rá. Édesanyád férje ettől valszeg nem fog észhez térni, sajnos. Viszont a kislányodat, Édesanyádat, Téged és valahol a kis Benit is jogtalanul bántotta a kirohanásával. Valamint a Férjed sérelme nincs arányban azzal, amit ezzel a balhéval Nektek okozott. Főleg a kis Blankának, akinek elrontotta a ballagási ünnepségét. :cry: Ami történt megtörtént, most már a családi béke helyreállítása legyen a cél! Sok erőt és türelmet kívánok hozzá!

Wkata: oké, majd írj, ha lesz időd!
Vendég
 


Hali, köszi a sorokat, szar mert még én szégyenlem magam.
Tandika, még az uszis képeknél kérdezted, hogy Beni iszik-e a medencéből. Szerencsére nem, a kádba sem iszik bele, a fejlocsolással és a zuhannyal elértem, hogy azonnal becsukja szemét száját, igy csak csőrös pohárból iszik. Mi is paráztunk, nehogy benyelje az uszi vizét, nem hiányzott egy fosós hányós baci.
Lányok én néha, ha elfelejtem, már nem forralom neki az ártézi vizet. Eddig nem lett baja tőle. 1 évig kell forralni,vagy elég 6 hóig?

Katus, irnál infókat Hajdúszoboszlóról? milyen a fürdő, mennyi a belépő, van-e pelenkázó, hol érdemes enni, van-e árnyék? augusztusban megyünk 1 hétre beutalóval faházas üdülőbe.Köszi

Kitti! Ez a nem tudok nemet mondani a munkában rám is jellemző volt, kitartást és energiát hozzá. Jó pörögni, azért néha pihenj is.11 hónaposan csúszdázni, nem semmi ám.Én még csak az itthonin mertem -fogva- lecsúsztatni, nem ujjungott az élményért. Hány foggal is pizzázik a nagylegény? Én úgy látom Beni még a ti korotokban is fullpépeset fog ennei, annyira öklendezik a daraboktól. Nálatok fog lakni a nagynénéd? Hú de bátrak vagytok, de tök jó hogy van egy megbizható ember aki vigyáz a gyerkőre. Csak jó fej lehet ha bevállalta.

Ireta, mit csináltál a fél 1-4 ig üvöltés alatt? Mindig sajnálom magam, ha megébred éjjel Beni, de most gondoltam csak bele milyen egyszerű 3 korty vizet adni neki és már bukik is vissza a feje. El nem tudom képzelni mit tennék a helyedben. Vagyis igen, kiugranék a negyedikről.Volt oka a sirásnak? Idő, fog, fájdalom, nátha?

Képzeljétek ma elvittem Benit intim tornára, mert ugye nem volt aki vigyázzon rá,gondoltam megpróbálom. Tök jó fejek voltak a lányok. Mondta az edző, hogy a múltkor egy 4 hós kicsi volt ott, az asszony után vitte a férje, mert nem tudott vele mit kezdeni.
Hát az én fiam minden csaj lába közé bekúszott, vigyorgott ezerrel miközben ment a duma: "szoritod a húgycsövedet, hozzá a hüvelyedet majd a hátsó ajkadat is a legnagyobb erővel szoritsd hozzá, stb"...a lazitás, tárogatás irtó tetszett neki, meg is jegyezték a csajok, hogy ritkán lát majd együtt ennyi szét tett lábat. Többnyire fiatal, szülés után lévő csajok járnak, vizeletcsepegés, hüvelyszűkités, aranyér miatt, s mivel ez már a haladó része, már a fenék, has izmokat is hozzávesszük, nagyon hasznos, és egy csomó betegséget gyógyit, megelőz. Sőt a haladón már csakrákról, energiákról is tanulunk. Tudtátok pl. hogy van férfi intim torna is, és még a spermiumok minősége és képződése is javitható a tornával? Nem beszélve az időskori prosztataproblémákról.Meddő párok irány az intim torna. Ez a Kriston Andrea nagyon nagyot alkotott.
Itt olyan fülledt, nyomott idő van, hogy rögtön elalszom. Le is dőlök a manóval ebéd után. sziasztok

benianya
ákosbenianya
 
 


Na sziasztok lányok!!!

Ismét itt! Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, de közbejött valami, így elutaztunk szerdán. Arrol van szó, hogy a férjem kollégájának az apukája meghalt és mentek a temetésre. De ez az egész pénteken volt 3 órakor és Szegeden. Mi pont erre a hétvégére terveztük, hogy elutazunk anyósékhoz, de ha a párom olyan messzire megy, mikor és hogyan jutunk el Köblénybe (Pécshez közel)... Így arra jutottunk, hogy Dani és én elutazunk anyósékkal szerdán haza és a férjem majd jön utánunk. Így aztán a szülinapizás után reze dolgom volt, amit hirtelen el kellett intéznem az utazás elött. Ezért is nem tudtam jönni! Ezer bocs mindenkinek az eltűnésért!!!
A szülinap szuper volt, mint a képek is mutatták, Dani rengeteg ajándékot kapott és a tortákat is jól összetúrta. A malackás puncs, az autós csokis ízű volt.
A képtáramban van még fenn pár kép, esetleg nézzétek meg, nem akarom a topikot a rengeteg képpel terhelni! :wink:
Anyóséknál ez a pár nap, nagyon jó volt. Dani reggel felkelt, megreggelizett és már ment is ki az udvarra... Egész estig kint volt, csak aludni és enni mentünk be. Elég nehezen is bírtam vele most itthon. Ugyanis az udvart rendezik, most nem igen lehet ide lemenni, de délután majd elmegyünk egyet a játszótérre vele.
Pár képet dobok a "nyaralásról" és nekilátok az elmaradt dolgaimnak, természetesen amint tudok, vissza is olvasok, most eléggé el vagyok maradva tőletek!

Kép pipikkel

Kép traktoroztam

Kép a sofőr...

Kép Maszat Matyi

Kép Anyával

Kép Autót mosok...

Kép Dani kéz és cipő lenyomata 10 hónaposan...


Puszi mindenkinek!
Andy

Kép
oriandy
 
 


TJuca!Irigy vagyok a balcsi miatt, édes a kis csokimázas csajszi, és nekünk is ilyen IKEA-s békatálunk, meg poharunk, meg előkénk van, imádja Beni.
Inkább pihenj, megvár a lakás, most előbb bent legyen jó minden.
Lazits egyet, én is most újra elővettem a meditációs Cd-ket, hát rám fér. De jó is nagyon, teljesen megnyugtat. Csak a bocsáss meg résznél kap el még az indulat. De dolgozom rajta.

benianya
ákosbenianya
 
 


Mire beirom, mindig ir valaki. Andy édesek a képek, tök jó ez a kéz-éáb lenyomat. Ötlet,jelentem lekopizva.micsoda aranybánya egy ilyen pipis udvar a babáknak. hé a Te fiad 10 hósan már igy megy? Fú, ez igen, mi számitásaim szerint ezt 13-14 hósan produkáljuk csak, és mennyi élménytől esik addig el.De majd behozza.
Piphajtásra nekünk állatkertbe kell menni sajna, jó, hogy van nektek ilyen anyós.

benianya
ákosbenianya
 
 


Oriandy: ha hiszed, ha nem, most azért csüccsentem le, hogy reklamáljak, merre vagytok. :lol: Fotók nagyon jók! Cuki Danika! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Találtam egy nagyon jót!

http://www.tudatosszulo.hu/

Lackó igazából nem beteg, kicsit köhög, de kirándulás előtt szerettem volna, ha ránéz a doktornéni, ne akkor legyen már beteg. Kapott egy köhögésit, és ennyi. Aztán anyu elvitte játszani az öcsémhez, így most Mesivel kettesben vagyok. Ő már nem köhög, nem taknyos, 4 foga van, már majdnem 6, viszont a meglévőket tegnap óta csikorgatja... Biztos jó játék, de nekem nagyon idegesítő.

Benianya! A férjednek tényleg jár most egy leckéztetés, bár én lehet, ott helyben nyakon vágtam volna, az se lett volna már durvább, mint hogy ő ordibált. Sajnálom a helyzetet! (A csontrágcsáló gyerekek roppant tetszettek!)

Juca! Kinga nagyon-nagyon édes nagylány! Azon a mosolygós fotón, ahol egy ágat fog, egyszerűen zabálnivaló! És hogy micsoda szőke pasikkal játszottatok a Balcsin! (Nekem mindig olyan fura szőke gyereket látni, pedig az öcsém meg a húgom is tejfölök voltak.)

Andy! Dani is nagyon helyes! Remélem, nemsoká Mesi is megkergetheti már a mama tyúkjait! 16-án megyünk hozzájuk ballagásra, esetleg már lehet, hogy akkor is sétálni fog a csaj.

Mindenkinek köszi a kedves szavakat, higgyétek el, én vagyok a legboldogabb, hogy ha bár lassan is, de halványodnak a hülye pöttyök.

Katus, Wkata! A Zeradermet nem kérdeztem még a doktornénitől, de előbb most tőletek kérdezem! Írtátok, hogy drága. De mennyire? És mekkora adag kerül annyi pénzbe? Legalább nagyságrendileg... 100 ml-es kupa 1000-5000-10000 Ft??? Mert ez a kátrányos is javít sokat, de szeretnék valami tutit.

Colett, Reni! Köszi a biztatást a tornával kapcsolatban! Úgy néz ki, holnap is megyek, és mostmár mindent beleadva fogom csinálni, majd meglátjuk, mit hat. Bár én úgy érzem, csípőre és fenékre nem nagyon mentünk rá. Comb, kar, has, hát volt leginkább. (De kedden zsámolyos gyakorlatok vannak állítólag, majd látjuk.)

A vízzel kapcsolatban írtam reggel kisregényt, de elszállt. Mi csapvízen élünk, az ásványvíz csak kirándulós luxus. Inkább szóda szokott itthon lenni, bár én azt meg csak szörppel vagyok képes meginni. Mesinek most kb. egy hete hogy nem forralom, mert azt mondták, 1 évesnek már nem kell. Igazából sokan mondták, hogy 6 hós kortól már nem kell, de forralják, mert a tápszerhez úgyis muszáj. Hát én meg így 1 éves koráig forraltam a csapvizet.

Most megyek, folytatom a főzést. Pusz mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Móni! Hát, én sem szeretem ezt a hirtelen eltűnést, de tényleg nem tudtam írni mielött elmentünk. Viszont ha hiszitek, ha nem sokszor itt járt köztetek a gondolatom!
A "nyaralásos" képek a képtárban bővebben láthatók!
Ti is gyönyörű helyen jártatok! Irigy is vagyok miatta! :twisted: :wink:

Andy

Kép
oriandy
 
 


Lányok!
Látom téma a víz forralása...
Pont ezen gondolkodtam, meddig forraljam még Daninak a csapvizet!?
Lehet hogy már nem is kéne???

Kép
oriandy
 
 


Hali.

A férjem megint elment vidékre. :cry: Hát tényleg kiakadnék, ha nem lennének itt anyukám és az öcsém, meg néha az ő bnője...

Víz: én Petinek még mindig forralom, de csak azért, mert a tápszerhez meg a tejpéphez úgyis kell. Ha "csak" ivásra használná, akkor már nem forralnám, de egyéves korig szerintem nem árt...na meg valljuk be, nem egy nagy dolog. ;)
Így ha Peti ivásra csapvizet kap, azt már én sem teszem fel forrni, de már írtam, hogy nálunk elég jó minőségű, és "finom" a vezetékes víz.

Képzeljétek, elmentem ma a DM-be, mert vannak kuponjaim, van egy Adidas EDT-s, és rá van írva, hogy csak az új csomagolású termékekre érvényes. Na bemegyek az egyikbe, ott csak régi van, 1900 Ft-ért. Erre átmegyek a másikba, ott van új, kapaszkodjatok meg, 3500 Ft-ért... Jól megdrágult a csomagolóanyag. :?

Persze ez csak a délelőtt tetézése volt, a MÁK-ba 1 órát várakoztam Petivel... :shock:

Katus, én várom a képeket. Mi a férjemmel 2005 nyarán voltunk Hajdúszoboszlón, szerintem szuper hely, mondjuk mi az élményfürdő részén töltöttük a napot. :D

Bénianyu, én sajna nem tudok konkrétan hozzászólni a dologhoz, nálunk én vagyok a fejleordítós típus. :( Persze aztán mindig jól megbánom, de sajna nekem előbb jár a szám, mint az eszem... :oops:

Oriandy, nagyon jók a képek, nálunk Peti nyulászik általában, meg galambászik. :D

Nálatok milyen az idő, csajok? Itt nagyon meleg van, délelőtt egy rövidujjúban és rövidnaciban vittem el a törpét, a dédiékhez meg már egy rövid ujjú bodyban, előtte itthon egy szál pelusban sertepertélt.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok megint!

Délután megyünk, és valahol veszünk Mesinek szandit, meg lehet, hogy nekem is. Meske ugyanis kinőtte a csoszogóját, rég volt rajta, de ma felhúztam, és behajlított nagylábujjal vittem el a doktornénihez, csak ott vettem észre, hogy már szűk. Ha rá is állt volna, biztos "szól", hogy már szűk! Szerdán ugyanis megyünk kirándulni az ovisokkal. Vonattal, Mezőhegyesre valami lovas mizériába. Meske babakocsival jön, remélem, jól viseli majd.

Csütörtökön megint Gyulára megyünk, remélem, utoljára! Egész nap biztos ott leszünk, mert 9.10-re van időpontunk a kardiológiára, tehát fél 8-kor el kell indulnunk legkésőbb, 11-re van időpontunk a bőrgyógyászatra, múltkor 10.45-re volt, és 1-kor jutottunk be, szóval talán 4-re hazaérünk.

Hétvégén meg lehet, hogy megyünk Szegedre, lesz modellvasút kiállítás, és hát Lackó nagy vonatrajongó! Tesco fa vonat szett, Thomas, helyi kispiros, minden nagyon tetszik neki!!!!! Hát, majd látjuk. Ex, ti nem nézitek meg a vonatokat? Én még nem tudom, hogy hol lesz, de asszem, Helyőrségi Klubban szokott lenni. Gondolom, olyan van Szegeden is.

Most megyek, mert 1 óra múlva jönnek a fiúk, addig még Meskének fel kéne ébredni és ebédelni se lenne már hátrány így 3 óra körül! Fél 12 óta alszik...

Pusz mindenkinek!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gabella, hányas szandit hord Meske, hogy kinőtte? Mi 19-es méretet vettünk, az pont jó, de dédelgetett, naív álmaimban az szerepel, hogy majd jó lesz ez még ősszel a böliben benti cipőnek. :lol:
Csuda jó programjaitok lesznek!
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?