Új privát üzeneted érkezett!

Hali lányok! :)
Köszönjük, a bókokat :lol:
Hüvelyi volt amiről a kép készült, mert a hasin nem látszott a nyakiredő :evil: össze vissza forgott és nem volt megnyugtató számomra. :oops:
Bocsi hogy, 3x ment el, csak akkor fagyott le a gépem, és nem tudom, hogy sikerült. :oops:
Basszus minden elfelejtettem amit írni akartam, tiszta szita az agyam. :roll: Mégegyszer visszaolvasok. :lol:

drumka
 
 


szilvia, 165cm vagyok :lol: . Ez igy már tragikusan hangzik :cry: ugye?

Kép
mona76
 
 


Mona :D
Nem szörnyű!!!! Én kb168-170 vagyok (folyamatosan megyek össze), s voltam már én is 54 de biza 66-70 kg is baba nélkül :oops:
Szerintem ami sok az a szeptembertől a babásodásig felszedett 14 kg, nem a babás 30 hét alatt felszedett 10!!!!
Én a fiammal 60ról 81-re híztam, s 72 voltam, amikor kijöttem a kórházból, rá fél évre már megint 60voltam.
Majd ha kibújt a babó, akkor ripsz-ropsz leadod az összes felesleget, s Te leszel a legcsinibb anyuka!! :D
Most ne aggódj, mert az tuti nem tesz jót!
Esetleg néhány nápolyi helyett egyél meg egy-egy almát :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 

 
 

Drumka :D
De jó Neked, hogy ilyen dokid van, hogy kívánságra olyan UH-t csinál, amilyet szeretnél!! Persze a protekció, az protekció :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Mona :)
Szerintem most ezzel a súly kérdéssel ne nagyon izgasd magad. A 30 hét alatt felszedett 10 kg tényleg nem vészes. Tudom, hogy én könnyen beszélek, de a legtöbb kismama max. 1 év alatt az összes felszedett kilót leadja. Majd a szoptatással égnek a kalóriák, ahhoz több kell, mint a terhességhez és talán az étvágyad sem lesz már olyan, meg annyi teendő lesz, hogy nem is érsz rá enni. Most inkább legyél nyugis és amit megkívánsz edd meg, legfeljebb ne egy egész zacsi nápolyit tüntess el egy nap alatt. Én is minden nap eszem édességet (ráadásul este), amit azelőtt nagyon ritkán csináltam.

Kép
Kép
tiza
 
 


Mona :)
Csatlakozom az előttem szólokhoz. Ne aggódj most a kilók miatt, 10 kg nem sok, az alacsonyabbról induló nők többet szednek fel, mint mások.
Ha már 20 kg-nál tartanál, azt mondom, egy kicsit oda kellene figyelni, nehogy baja legyen a babónak, de ennyinél még nem.
Amig minden más rendben van, jó a vérnyomásod, stb.

Tiza :)
Nálunk éjjel nappal ott a baba melletünk, és abban a ruhában, amit mi adunk rá otthonról.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Tiza :)

Ezt Neked találtam :D
Itt megnézheted, hogy a Bálintot miképp lehet még becézni :wink:

http://digiscience.rufftech.hu/calc/nam ... 4e9e6e8229
Vendég
 


Sziasztok, lányok :D !

Hát, a pogi valóban fini lett - az ételkóstolóim állítása szerint, én sajna még mindig csak az anyaga alapján ítélhetem meg a mibenlétét :lol: , de azért én is bekajáltam belőle egy fél kosárnyit... :lol:

Mona :D
nehogy már 78 kiló legyél... Hiszi a piszi, tök jól nézel ki a fotón :D !
Szóval szerintem ne foglalkozz a dologgal, ráadásul a baba+ kellékei is legalább 8-10 kilót nyomnak. Gyorsan lemegy majd a maradék. A szoptatás az esetek többségében nagyon jó fogyasztó...
Én az első hónapban még állandóan a hűtőben turkáltam, annyira éhes voltam, így még sikerült a 3 kg-t felszednem :lol: , de az már gyorsan lement.

Szilva :D
ja, ja, 42. hét volt. Fúú, hát nem kívánom senkinek. Három hetet dekkoltam a kórházban, mert mivel messze lakom tőle, a 39. hét végén befektettek - "hogy nehogy ne érjünk oda".
Többek között ezért is lett császár belőle, mert mire beindultak a fájások, addigra Julcsi annyi kakit ürített a vizébe, hogy a dokik "csodájára" jártak :lol: . Mondjuk azóta se nagyon hatja meg, ha bekakilt... jól letagadja, csak feltűnő, hogy nem akar leülni... :lol:

Szilvi :D
igen köszike, mostmár minden ok. Nem akarom elkiabálni (és remélem, hogy nem azért mert a nátha miatt nem érzek szagokat és ízeket már 3 napja), de múlóban a hányingerem és két napja nem is hánytam... :D

Nyári baba alvása-ügy:
mivel Juli augusztusi kánikulában született, nekem is van tapasztalatom a dologban. Mi vagy hosszú ujjú body + ujjatlan kis pamut hálózsákban, vagy hosszú ujjú, lábfejes rugiban, de body nélkül altattuk.
A takarók nálunk nem jöttek be, mert már újszülöttként is annyit mocorgott, h valahogy mindig lerugdalta magáról.
Még most is hálózsákban alszik, csak olyanban, amin alul van két kis lyuk és ki tudja a lábát rajta dugni. Nagyon vicces, ahogy reggel szalad a hálózsákjában. :lol:

Köröm-kérdés
ugye, mint a túlhordott babák, ő is hatalmas, hosszú körmökkel született. A kórházban próbáltak rá zoknit húzni, de én mindig levettem, mert olyan dögmeleg volt. Én spec. szép apránként lerágogattam neki :lol:.

KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Tiza, Bogáncs :)
Már belenyugodtam a fiúba is. Tényleg már csak jöjjön! :)

Kép
mofly
 
 


Rejtjel :D
kitartást!!!! Vessetek be minden babacsalogató praktikát :lol: (én bizti mindent be fogok...) A csalánkiütés miatt ne izgulj, ez tök gyakori az utolsó hetekben, vagy túlhordásnál. Szülés után rögtön elmúlik.

Tiza :D
húú, nálam a Hunor lenne a befutó és a Szabóhoz is tök jól megy. De a Marcell és a Bálint is nagyon helyes.
Mondjuk nekem a Bendegúz is tetszik :oops: . Van a baráti körben több is és általában Bendének hívják és az szerintem tök szép és nem csak egy huncut betörő jut az eszébe az embernek róla, főleg hogy már 17 éves... :D
Ha, meg egyszer oda jut, hogy bácsizni kell, szerintem senki nem fog semmit furcsállni, mert akkorra már a név teljesen azonosul a viselőjével. Nekem van Kopi bácsi és Bulu bá ismerősöm is :lol: .
Hivatalos nevükön Koppány és Bulcsú... :lol:

Kép
Kép
kismok
 
 


Emma :) Bogáncs :)

Hát, naptárilag a finisben vagyok, de gyakorlatilag nem érződik semmi még :) Szerintem megvárja a baba az általunk számolt júni 7-ét…
Egyébként tényleg nagyon izgalmas ez már, alig várom, hogy menjünk szülni :D
Egyrészt, mert végre-valahára meglesz a babóca :D Másrészt mert a szülés után elmúlnak a hülye kiütések  Tudom, hogy röhejes, de nagyon viszketnek  Vettem rázókeveréket :D

Szilva :)
A CTG már csak ilyen…nekem a múltkor a vizsgálat közben alukált el Emese, az asszisztens bejött, két kézzel megrázogatta a pocakomat (!!!!), hogy felébredjen…szegény babának egyből 160 lett a pulzusa… De persze ébren kell, hogy legyen közben, különben nem jó az eredmény ;)
A main meg megpróbálta letúrni a vizsgálófejet :D Nagyon vicces volt :D

Tiza :)

Nagyon klassz neveket válogattatok össze ;) Nem tudom, hogy ez szempont-e nektek, de érdemes megnézni, hogy mik voltak a tavaly, tavalyelőtt leggyakrabban adott nevek. Mert pl. nagyon klassz név a Bálint, (nekem is nagyon tetszett), de ha két-három Bálint lesz az osztályában, már nem is olyan jó… Mi ezért tettünk le az Eszterről és az Ágnesről :D Szóval, a Marcell és Hunor lenne nekem a befutó :D

Nelli :)
Köszi a drukkot! Azt hiszem, átveszem a pakolási taktikádat ;) Kétnaponta cserélgetem a kórházi pakkban a vastag és a vékony köntösömet :D

Kismok :)
Köszi a biztatást a kiütésekkel kapcsolatban! Nagyon remélem, hogy elmúlnak :) A kis körömvágó ollót beraktam a kórházi tatyiba :) Nem merném lerágni neki, félnék, hogy leharapom a kis ujjacskáit :D De még mindig jobb, mint a kesztyű/zokni dögmelegben :D

Haga :)
Nagyon remélem, hogy mielőbb átköltözöl ide :D Drukkolok :D

Bizakodom a frontokban :) Egyelőre csak szóban győzködöm Emesét, hogy jöjjön ki :D Babacsalogató praktikák a jövő héttől :)

Kilókról:
én rég lecseréltem msn-en a képemet egy bálnára :D 68 kg-val kezdtem a 180 centimhez, utoljára három hete álltam fel a mérlegre, akkor 88-at mutatott :D :D :D
Régen úgyis mindig azt hallgattam, hogy túl sovány vagyok :D

Kép
rejtjel
 
 


Köszi csajok :wink:

Kismok, hány km-re volt tőletek a kórház, hogy azért befektettek, nehogy ne érjetek be időre?
Tőlünk 65km-re van, ahol szülni fogok, de a doki azt mondta, akkor indúljunk, és hívjuk, ha jönnek a fájások :roll:
Anyuék is mindig azon aggódnak, hogy nem érünk oda időben :D

Kép
mona76
 
 


Na, még egy kérdést lányok, aztán legyen elég belőlem egy darabig:
nektek az orvosotok mondott valamit a fürdéssel kapcsolatban?
Kádban fürdés? Természetes tóban fürdés? A strand tudom hogy tilos, de mondjuk egy ilyen wellness-szálló saját medencéje?
Julinál ez ugye fel se merült. Ki a fene akart volna strandra menni mondjuk 38 hetesen... :lol: De most még nem leszek olyan kövér, sem olyan félénk, még simán fel tudom venni a bikinimet is... Meg annyira szeretem a vizet...
Én elfelejtettem a dokimat erről faggatni és legközelebb csak a 18. héten megyek.
Köszi

Kép
Kép
kismok
 
 


Nekem azt mondta, medencében 30fokos vagy az alatti vízben lehet fürödni :) De semmi termál, vagy gyógyvíz :roll:

Kép
mona76
 
 


Kismok :)

A termálvíz, gyógyvíz túl forró, ahogy Mona is írja. A stranddal, "nyilvános" hellyel az a baj, hogy a kismami könnyen összeszedhet valamilyen fertózést. Ez koraszülést, meg mindenféle kórságot idézhet elő. Azt, hogy mekkora esély van egy wellness szállóban fertőzés összeszedésére...hát, nem tudom :roll:
Szerintem ha egyébként nem vagy hajlamos a mindenféle kórságok összeszedésére, fürdőzhetsz nyugodtan. Ha viszont "könnyen" összeszedsz ilyeneket, inkább hagyd a fürdőzést :(
Mellesleg van olyan, hogy kismama-úszás, egy csomóan ajánlják a hátfájás ellen, szóval, bizti, hogy nem tilos csak megbízható hely legyen ;)
Különben megértelek teljesen, annyira jólesett volna nekem is úszni, fürdeni a Balcsiban a hétvégén... és a bálnasúlyt is a víz cipelte volna! :D

Kép
rejtjel
 
 


Mona :)
Én ha mondanák sem mernék nyílt vízben fürdeni, nehogy valami bacit pont most szedjek össze. Tudom, nehéz végigvinni a nyarat strand nélkül, de nincs lehetőségetek kertes házban saját medencében lubickolni?
Én pl. a terhességeimet is csak zuhannyal vittem végig.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


nelli, nem kismoknak akartad írni? mert én sem merek fürödni, könnyen elkapok mindenféle bacit. Mióta terhes vagyok, én is csak zúhanyozom :wink:

Kép
mona76
 
 


Nelli és többiek!
Igen, nálam is megy a hezitálás, hogy most mi legyen. Két éve én is megálltam minden ilyent, míg más ismerőseim még a Balatonba is bemerészkedtek és semmi bajuk se lett (mondjuk ezt azért meredeknek tartom). CSak nem akarok túlvédő lenni, mint a múltkor. Én még soha semmi ilyet nem kaptam el.
Meg hát ha az orvosok sem tiltják a fürdést...
Azt hiszem, legjobb lesz, ha alkalom adtán, rákérdezek a dokimnál...

Kép
Kép
kismok
 
 


Kismok :D

Nekem a doki azt mondta medencébe inkább ne, természetes vizekbe simán.Balaton, tengervíz! Kádban fürdés-no.

Dzsulee :D

Mi van Veletek?????
Jelentkezz, csak egy bekukkra!

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 



csajok, szülés után még sokszor megnéznek ott alúl? Szóval kényelmetlen lenne, ha valami rövidnacis rúcit vinnék, és nem hálóinget?

Kép
mona76
 
 


Mona :)
Bocsi :oops: , tényleg Kismoknak szólt.
Minden nap ellenőrzött engem ott lent a dokim, így talán kényelmesebb egy hálóing. De ha nem macerás, akkor a kisgatyót is le lehet húzni :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Haga :)
Köszi, megnéztem.

Kismok :)
A medencében én sem fürödnék, viszont tengerben v. talán még a Balatonban is nyugodtan. Igaz, nekem még soha nem volt fertőzésem. Egyébként tavaly az egyik ismerősöm (ő is és férje is orvosok!) utolsó heteiben folyton Harkányban strandolt (persze nem a meleg vízben).
Egyébként nálam is a Hunor lenne a befutó, mert abból nincs sok és mégis valami magyarsághoz van köze, de a férjem annyira nem rajong érte.

Rejtjel :)
Nekem is vannak túl gyakoriság aggályaim a Bálint névvel kapcsolatban, de már örülök, hogy idáig eljutottunk. Ebből a hatból felőlem már akármelyik lehet.

Mona :)
Hú, 56 km. Azt hiszem én is paráznék, de azért a szülések nem szoktak sitty-sutty lemenni. Viszont van egy ismerősöm, aki délelőtt még dokinál volt, megnyugtatták, hogy még kb. 2 hét. Délután elfolyt a magzatvíz és mire 22 km-ről beértek a pécsi klínikára már kint volt félig a gyerek. A csajszi utólag tökre örült, mert alig szenvedett, semmi gátseb és estére már vígan járkált. Szóval minden rosszban van jó is. Azért én bediliztem volna, hogy kocsiban szülök.

Van egy-két képem:

három héttel ezelőtt
Kép

múlt hét vége
Kép

Kép
Kép
tiza
 
 


Tiza :P
Boldog szülinapot kívánok!
HUNOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekem nagyon bejön!
Még mindig jó bőr vagy! Hogy csinálod????? Tessék bálnásodni, mint mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mofly :)
Jövőhéten pénteken megyek 11 órára CTG-re. A CTG-t a szülészet épületében (földszint) a terhesgondozáson csinálják.
Szívesen látlak :P Utána pedig viszem a papírt megmutatni kedvenc ügynökünknek :twisted:

Pandácska :)
Te babás vagy????

Emma :)
Remélem tud rajtad holnap segíteni a háziorvos! Tessék most már meggyógyulni!!!!!!

Mona :)
Tényleg ne foglalkozz a + kilóiddal (én sem teszem)! Le van sz@rva, fő hogy jól érezd magad!

Rejtjel :)
Szegény babák, még jó, hogy túl élik ezeket a CTG-ket!

Kismok :)
Éppen a napokban láttam ilyen hálózsákot, amiben lehet szaladni! Nekem is nagyon tettszett! Tök jó látvány lehet :P

Kép
Kép
szilva069
 
 


Szilcsi :)
Köszi a szülinapi köszöntést meg a dícséretet is. Néha még én is bálnának érzem magam. Habár a férjem minden nap elmondja, hogy jól nézek ki. Olyan édi. Ma összerakta a kiságyat, kicsit segítettem én is, leginkább elméletben.
Végre eljön neked is a pihi. Én még jövő héten robotolok, aztán itthon kezdődik a robot. Holnapra szabit vettem ki, 7 hónap után felkeresem a fodrászt és csak kényeztetni fogom magam szülinapom alkalmából. Fú, most elkezdtem gondolkodni, hogy 34 v. 35 leszek. Jó kedvem lett, mert rájöttem, hogy csak 34, hi-hi.

Tüncsi :)
Holnap javíthatod azt a táblát, amit ide nem tudsz feltenni.

Ma voltam dokinál és kikérdeztem. Ő az epidurál mellett van abszolút. Azt mondta, hogy ne izguljak, tudni fogom amikor eljött a pillanat. Megnyugtatott, hogy a rémhírek ellenére 4 napnál hamarabb nem fog hazaengedni. Egyébként megvizsgált, minden rendben, a lurkóval is.

Kép
Kép
tiza
 
 


Tiza :P
Jól teszed, hogy kicsit kényezteted magad! Jó érzés volt ugye, hogy már láthatod a kiságyat! Én ott alszom mellette (igaz még kupi van benne, mert minden vett új babacuccot ott tárolok), és olyan jó éjszakánként odapillantani. Egyenlőre el sem tudom képzelni, hogy nem sokára ott fog benne szuszogni (vagy bömbölni) egy picibaba :P
Látod hány óra? Éppen a béreket csinálom :lol:
Képzeld, tegnap megnyertem főnökömtől még egy pályázat készítést is, úgyhogy szerintem a jövőhéten még nekem is becsúszik egy pár munkanap :(

Egyetértek a dokiddal, minek szenvedni a fájdalomtól, ha nem muszáj.
Szép napon holnapra, akarom mondani mára :P

Kép
Kép
szilva069
 
 


Iza, drága Isten éltessen sokáig!!! :D Sok boldogságot kívánok!
Gondolom, szebb ajándék nem is kell a pocaklakód helyett. :wink:

manda
 
 


Lányok, mindenki olyan szép kismama!!!! :D

Mofly :D
Drukkolok az inszemhez!!! És küldöm a babatapikat++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok! (köszönni meg elfelejtek, bocsi :oops: )
Velünk semmi különös nem történik, várom a 3.napot, hogy mehessek a vérvételre és az is ok legyen!
Na, de majd utána!!! :wink:

manda
 
 


Tiza :)
Nagyon csini vagy! Annyira nem is kicsi a hasad, pont jó. Dorkával nekem még ekkora sem volt :lol:
Nagyon boldog szülinapot!

Tündéknek nagyon bolkdog névnapot!

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Tiza!!

nagyon boldog szülinapot kívánok! :)
Vendég
 


Nagyon boldog Tünde napot kívánok az érintett csajoknak!!! :lol:

manda
 
 


Mona :D
Én sem hálóingezni akarok, sosem bírtam. Tesóm is végig rövidújjú pizsizett. Azt vigyél, ami neked kényelmes

Tiza :D
Jó karban lévő 34 éves vagy mondhatom! :lol: Vmi tündéri ez a rózsaszínű cuccos! Nagyon sok boldogságot!

Tündiknek :D
Rengeteg örömöt az életben, boldogságot a babócákkal!

Nekem sajnos intenzív garatgyulladásom van. Egyenlőre gargarizálok fertőtlenítővel, de ha még mindig semmi, akkor anitibiotikum. Szeretném ezt nagyon elkerülni...

Kép
Kép
emma1976
 
 


Tiza, nagyon csini kismama vagy :wink:
Boldog születésnapot kívánok!

Tündinek, pedig boldog névnapot!

Kép

Kép
mona76
 
 


Emma, akkor rövid pizsi lesz :lol:
Gyógyúlj meg gyorsan, pihenj sokat :wink:
szilva, minden tiszteletem a tiéd, hogy még mindig dolgozól :wink:
Reggel jól összevesztem apával :cry: nagyon rosszúl aludtam éjjel, és kegyetlen torokfájásra ébredtem. Úgy döntöttem, hogy lústálkodok még egy órát, a jó meleg takaró alatt, a párom meg csak azzal volt elfoglalva, hogy miért nincs reggeli, ő késésben van, neki menni kell dolgozni, és hogy egésznap tudok pihenni :cry:
Szóval ma ilyen sz@rúl kezdődött a napom :cry:

Kép
mona76
 
 


Mona :)
Biztos a párod is bal lábbal kelt, és majd este bocsánatot kér. Ilyenkor érzékenyebbek is vagyunk, meg talán ők is.

Emma :)
Jobbulást!

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Tiza :D

BOLDOG SZÜLINAPOT! Kényeztesd ma magad. :D

Tündi, Tüncsi :D

BOLDOG NÉVNAPOT!

A többieknek puszi. :wink:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Sziasztok!

Tiza :)

Nagyon boldog szülinapot kívánok!


Nagyon csini kismami vagy, semmi bálnaság ;) Ez igen!!!

Tündiknek boldog névnapot!!!

Emma :)
Gyógyulj meg mielőbb!

Mona :)
Sajnálom a reggeledet! Estére bizti minden rendbe jön, végülis péntek van ;) Remélem a torokfájás sem lesz maradandó! Jobbulást!

Szilva :)
Lehet jobban jársz, hogy dolgozol ;) Itthon ülni, és várni, hogy jöjjenek a fájások... - hát, elég unalmas :D
Én egyébként a kórházi pakkot tartom a kiságyban - egyelőre :D

Végig kíváncsi voltam, hogy mit fog kiírni a vonalzóm, ha túllépem a 40. hetet... "Only -1 day to go" ??? Erre nem ír semmit :( :D :D
Emese baba vidáman rugdalózik, és eszébe sincs kijönni... :D Pedig már nagyon várjuk idekint ;)

Kép
rejtjel
 
 


Tiza :)

Boldogságos születésnapot :wink: :lol:


Tündék :)
Nektek pedig boldog névnapot :wink: :lol:
Vendég
 


Emma :)
Jesszus :( Hol szedted össze ezt a nyavaját? Remélem el tudod kerülni az antibiotikumot!
Gyógyulgass!

Tündikék :P
Boldog névnapot nektek :P

Rejtjel :)
Érzem fogy a türelem :roll: Nyugi, még egyetlen baba sem maradt bent :oops: Na jó, elhiszem ám, hogy már nem könnyű.
K I T A R T Á S !

Kép
Kép
szilva069
 
 


Sziasztok lányok!

Először is Isten éltesse sokáig az ünnepelteket és nagyon sok boldogságot kívánok nektek a babácskáitokkal! No, meg úgy egyáltalán... :lol:

Mona,
remélem ma este már nyoma se lesz a reggeli durcinak. Babuci majd kiengeszteli meglátod. :D :wink:

Emma,
nem próbáltad azokat a homeos dolgokat, amiket én is szedek: Stodal szirup, Occillococcinum. Én már egész jól vagyok, pedig nagyon gáz volt még három napja. Már aznap éreztem a javulást, amikor elkezdtem őket szedni. Veszteni nem veszthetsz vele. Szerintem érdemes kipróbálni.

Rejtjel,
jól látom, hogy már plusz egy napban vagy? De jön némi lehülés, hátha kicsalogatja a kismanót!!! Málnalevél teával nem próbálkoztál még? Ó, ha én ismertem volna annak idején, én már mindent kipróbáltam volna plusz 10 nap után :lol: .

KM

Kép
Kép
kismok
 
 


sziasztok!

tiza!
SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

gtünde!
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

mindenki!
köszönöm szépen a köszöntéseket aranyosak vagytok!

most sajna eléggé fáradt vagyok mert elléggé pocsék napom volt !
maj holnap jövök és mesélek de most nincs lelkierőm hozzá!!!!!

szép estét sziasztok!!!

tündi23
 
 


TIZA
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

TÜNDI
BOLDOG NÉVNAPOT!!!


Tűzmanó
Akkor várunk!!

Pandácska
Kicsit megkésve válaszolok a kérdésedre. Én kb. 5 hetesen voltam először UH-n, akkor petezsák és szikhólyag volt látható. Aztán legközelebb asszem 11 hetesen, akkor már volt szívhang is.

Mona
Semmi gond ezzel a pocival! Nincs lent egyáltalán. Kesztyűt nem a hideg miatt visznek, hanem azért, hogy ne karmolja össze magát a baba. Én nem vittem, és nem is használtam. Apró korában nem karmolta össze magát, mióta fog, azóta állandóan vakargálja a dolgokat, amitől letörik a körme és szépen össze is szokta karmolni magát, de most meg már nem lehet ilyet ráadni, ugye?! :)
Ne keseregj! Inkább ne nassolj! :) Szülés után meg szépen leadod majd a fölösleget.
Én végig rövidnacis pizsiben voltam, de úgyis le kell vetkőzni vizsgálat előtt, tök mindegy, miben vagy. :) Engem csak hazamenetel előtt vizsgált, de lehetett gátseb-lemosásra menni, és akkor mindig megnézettem a sebemet is, hogy nem gyulladt-e be.

Szilcsi
Remélem, azóta azért már összepakoltál!! Legalább nagyjából. :) Tök jó így pocisan látni Téged!! Nagyon klassz lakhelye van Boldinak! :) Nem is látszik a 15 kg!!! Egy csomó meg lemegy belőle szülés után.
Fici azóta már négykézlábazik rendesen, azaz mászik. Ha jól láttam, már az 5. foga is elindult. Amúgy meg tiszta kék-zöld folt, mert állandóan beveri a fejét. :? A térdét és a könyökét sem kíméli. Még a végén azt hiszik, hogy verem. :( De nem!!!! Inkább agyon szoktam puszilni. Az oldala csikis, és ilyenkor olyan édesen nevet. Megzabálom!

Mofly
Én is kislányt akartam, és sikerült is, úgyhogy nem hiszem, hogy azzal van a gond. :) Látom, ma volt az inszem. Már bent is van a kiscsaj a pocidban!

Drumka
Nagyon édi Apróka!!

Vera
A húgom is végigvakarózta az első terhessége végét. Emese jól érzi magát bent, azért nem akar kijönni. :) Répa sem akart, de neki ki kellett. :? A Réka is elég gyakori, de nekem már olyan régóta megvolt ez a név, hogy nem akartam változtatni rajta. A másik befutó a Dóra Lili lett volna.

Tiza
Szerintem, ha a lakásban nincs túl meleg, adhatsz rá egy vékony hálózsákot. Ficit soha nem zavarta, hogy abban aludt. Eleinte persze elég, ha betakarod akár egy vékony takaróval, akár egy textilpelussal, de amikor már forog, akkor hasznos a hálózsák.
Ezek tök jó nevek!! Nem baj, ha nem lehet becézni, úgyis lesz száz más beceneve a lurkónak. Lásd Fici! :wink: Amúgy a Bálint nekem is tetszik.
Végül is hol fogsz szülni???
Tök jóóó a fürdőrucid!!!

Bogáncs
Nem tűntem el, de csak este, Fici-letevés után tudok jönni, és eddig nem volt erőm. :?

Szilvi
E-mailt megkaptad?? Bejelöltelek iwiw-en, ha nem gond.

Haga
Várunk!!

Kismok
Nyami! Én is szívesen megkóstoltam volna a pogit. Répa is augusztus végi baba, de tavaly elég ramaty idő volt. Sokszor még sapit is adtam rá, mert úgy éreztem, fázik. Aztán lehet, hogy túlöltöztettem. De túlélte! :)
Én medencés strandon nem fürdenék, de természetes vízben igen (látom Nelli pont az ellenkezőjét írta :) , na, most légy okos! ). Júliusban még fürödtem a Balcsiban. Na, nem órákig, de azért megmártóztam. :)

Emma
Jaj, Te szegény! Jobbulást!! Remélem, azért megúszod az antibogyót! Homeos bogyók tényleg jók!!

Köszönöm a névnapi jókívánságokat!!
gtünde
 
 


Tünde :D
Megkaptam, köszönöm, s válaszoltam is azonnal, valamint visszaigazoltalak az iwiw-en. Miért lenne baj? :wink:
S akkor ezen az oldalon is kívánok nagyon boldog névnapot!

Tündi :D
Neked is boldog névnapot +1x!

Kismok :D
A másik topikban meglestem ám a kislányodat, s mondhatom nagyon szép, nem csodálkozom, hogy már jön is a második :lol:

Tiza :D
Már lassan unalmas lehet, hogy agyon dícsérünk, de tényleg nagyon csini vagy!! s az biztos, hogy mostanra ha lehet mégcsinibb és fittebb, az egész napos szépségkúra után! :lol:
Majd várjuk a beszámolót, hogy hogy teld a Te napod!?

Emma :D
Jobbulást!!!! Tartsd be a dokibácsi(néni) minden utasítását!

Rejtjel :D
Csak előbújik már a csajszi lassan!! Meddig várhatod otthon??

Mofly :D
Mennek a drukkok!!+++++++

Jó éjt, pihenést!
Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok!!! Kép

Tüncsi :) és Tündik :)
BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép Kép

Tiza :)
Kép


Most láttam az iwiw-en, hogy Vio babája megszületett!!

Kép
Vendég
 


Gyugyi
Milyen néven fut Vio? Asszem nekem nincs bejelölve, mint ismerős.
Köszi a köszöntést!
Ma reggel kicsit kiakadtam, mert Fici 5kor kelt. :shock: Pedig még később is fektettük fél órával. Fél óra múlva meg itt nyüglődött, mert álmos volt. Kész vagyok! :? Egyszerűen nem tudom, mit csináljak. Minden nap egyre korábban kel. Anno, mikor 7kor kukorékolt, már az is korán volt, de azóta szépen lett belőle 6 óra, majd fél 6, ma meg 5. :(
gtünde
 
 


Rejtjel :)
Küldök babacsalogatót! ++++++++++++++

Tiza :)
Tényleg nagyon csini vagy! Úgy látom sokat nőtt a pocid 2-3 hét alatt. Boldog szülinapot!

Tündéknek boldog névnapot!

Manda, Tüncsi, Szilvi :) Köszönöm!

Szilva :)
Oké, akkor lehet, hogy találkozunk jövő héten.

Kép
mofly
 
 


Sziasztok :)

Köszönöm a babacsalogatókat! :) Annyiból nyugodtak vagyunk, hogy a hivatalos kiírás máj 31 volt, de az 14. napra számolta a pé-t, nekem viszont a 21. cn-on volt...vagyis a nem hivatalos dátum jún. 7. :)

Úgyhogy jövő csütörtökig nyugodtan várunk ;) Szerencsére a dokibácsi is azt mondja, várjunk, ne avatkozzunk be, amíg nem nagyon muszáj ;)

Kismok :)
A 36. hét óta iszom a málnalevél teát ;) Remélem beválik majd :) Azt nem tudom, mennyiben "babacsalogató", csak azt olvastam róla, hogy könnyíti a tágulást :roll:
Plusz 10 napot váratott a baba??? Hú, az nagyon hosszú lehetett!!! :D

Gtünde :)
Hátha csak egy korszak ez a nagyon korán kelés Ficinél ;) Lehet, hogy nem a később, hanem a korábban fektetés válna be... legalábbis én minél korábban lefekszem, annál tovább alszok :D Valahogy jobban belelendül az ember :D

Szilva :)
Köszi a biztatást! Még kitartok ;) Remélem nem Emese lesz az első baba, aki benn marad :D

Lehet a kis ogréknek több idő kell :lol:

Szép hétvégét mindenkinek!!! :)

Vera

Kép
rejtjel
 
 


Tünde :)
Nem írtam ez ellenkezőjét, hanem inkább én minden fürdéstől eltekintenék. Max. az otthoni saját medencét javasoltam :lol:
Én is úgy tartom, ha valaki nagyon szeretne fürdeni, akkor inkább a természetes víz.
Nagyon édes lehet a mászó Ficike :lol:

Rejtjel :)
Mikor nekem megállapították a szülés várható időpontját, mondtam a dokinak, hogy 35 napos ciklusaim vannak, így nekem is a 21. napon volt pé. Az én időpontom ehhez lett igazítva.
Azért a jún. 7-e még nincs itt , így bizti nyugodtan várod a babót.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Most csak ennyire futja:

Kép
Kép

Szilcsike
Maryről és Saciról vmi hír?????

Pocakos lányok! Akinél nincs kép a táblában, az lécci rakjon már fel egyet, hogy be tudjam szúrni! Olyan jól nézne ki! Előre is köszi!!
gtünde
 
 


Hi!

TIZA
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

TÜNDI
BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kép
lara26
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: