Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi, ma takarékra vettem magam, főnök helyett csinálhattam a szakmai beszámolót :twisted: itthon is dolog volt. Holnap sem leszek, Kiskunhalasra megyünk esküvőre melózni.
Pusza mindenkinek :wink:

Kép
gaby25
 
 


Jól elvagytok tünve csajok! Remélem mindenkinél minden oké!
Vendég
 


Én itt vagyok.Nem mentünk sehova.
Majd délután megyünk Loki mecsre,utána pedig a városba lesz óriási buli,mert Bajnok lett a Loki.De gondolom erről mindenki hallott.

Kép
breni
 
 

 
 

Reni!

Azon filoztam, hogy eddig csak visszérről írtunk de, hogy pontosan milyen arról nem! Nálunk tágulat volt! Lehet, hogy nálatok szükület? :roll: Nehezen tudom elképzelni, hogy laparral kitudnak metszeni egy eret! Vagy mégis? :roll:
Vendég
 


Nekünk is tágulat volt.Ja és Magyarország legjobb dokija csinálta a műtétet.Ezt most nem azért írom,hogy hencegjek,de ez tényleg így van.Nézd meg a www.ferfigyogyaszat.hu honlapot.
Ez a legújabb műtéti eljárás,hogy már nem vágnak.

Kép
breni
 
 


Oké Reni, nem vitázni akarok! Csak egy gondolat volt! :lol: Totál nem hozzáértő vagyok! Szerintem ez igazából nem orvostól, hanem inkább korháztól függ, hogy hogy csinálják! Győrben még vágnak!

Mindegy, a lényeg, hogy minden jó, ha a vége jó! :lol:
Vendég
 


Persze én sem azért írtam. :wink: :D

Kép
breni
 
 


Andi! 29 éves volt. Lehet javulásnak nevezni azt ha 1-2 millióról lett 3 millió? Ezzel még mindig lombikot javasoltak és ott is ICSI-t olyan rossznak számitott. SZoval én azt hittem, ezért vállaltuk a mütétet mert ugy gondoltunk hogy a normális 20millát közeliti majd meg a mütét után. :( Ha ezt tudom csak 50% javit akkor tök felesleges macera volt neki

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Reni, Karmen!

Párotoknak is kellett szedni Andriolt? Elolvastam a betegtájékoztatót és az van benne, hogy a libidót növeli meg, hogy alacsony spermaszámot okoz! A libidóval nincs gond, az alacsony spermaszám meg így is meg van! :lol: Nektek mondták, hogy miért kell szedni?
Vendég
 


NEKÜNK SEMMIT NEM ÍRT MÉG FEL A DOKI.

Kép
breni
 
 


Karmen, Grönland, Breni,
köszönöm a válaszokat. Sajna alig van időm ideülni a gép elé, csak ilyenkor éjjel :? Mi mindenképpen megpróbáljuk, ha csak 50%-ot is mond a doki, ahogy Grönland írta, legalább ne romoljon a helyzet 8) Az a rossz, hogy nem lehet tudni, mióta van meg ez a randa visszér. Azért is reménykedünk, mert volt már 18 mio-s eredményünk is, a legutóbbi 9 mio. Lombiknál sajna csak 1 mio volt, ezért lett nálunk is ICSI.
Nálunk nem szükület van (erről még nem is hallottam), hanem tágulat. Tapintható is. Nálunk lapar lesz mint mondtam, de még nem tudjuk, teljes altatásban vagy érzéstelenítésben csinálja-e az altatós doki. Szerdán kiderül :roll:

Grönland,
nem kimetszik az eret, hanem "elkötik" (csipeszekkel/kapcsokkal). Hasonlóan ahhoz, ahogy a petevezetőt elkötik azoknál, akik már nem szeretnének gyereket. Jó, hogy már ilyeneket is tudnak kis lyukakon keresztü! :D Nálam tavaly drillinget csináltak szintén laparral, kilyuggattak egy rakás cisztát a petefészkemen. Jobb, hogy csak két pici sebhely látszik, ráadásul az is alig -,gyorsabban is gyógyul.

Karmen,
a minőséggel nálatok nem volt gond? Nálunk a lombikos biológus csajszi részletesen kielemezte a katonáinkat. Sok volt a "szépséghibás". Talán ez javulhat a műtéttel :D A doki szerint a visszér nem csak mennyiségi hanem minőségi romlást is okozhat.

Na megyek, mindjárt új nap van és apa szülinapos :lol: én akarok lenni az első, aki felköszönti :lol:

Kép
wandrea
 
 


Wandi!

Mondom, hogy totál laikus vagyok, csak úgy járatom az ujjaimat! :lol: Biztos, hogy jobb laparral, most kezdi érezni szegénykém a seb környékét, de amugy már minden rendben van a golyóval, a fütyivel, a járással! Szóval szerintem nagyon szépen gyógyul és nagyon hamar!

Reni!

Nem is értem, hogy miért írta a doki a záróra, lehet, hogy csak muszájból, mert még fel nem írta! Majd szerdán ha megy vissza a drágám varratszedésre, megbeszéli ezt a dokival, mert úgy vettem ki, hogy ez a gyogyi rontja az amugy is gáz kiskatonákat! Ha pedig azért kell szednie, hogy nőjőn a libidó, akkor felesleges, mert azzal nincs gond! :lol: Nem is értem, hogy francba tud sexre gondolni! :?
Vendég
 


Grönland!
Én sem értem miért írta fel a doki a gyogyit a párodnak,ha azt csak árt.Nálunk nem volt még szó gyógyszer szedésről.Csak vitaminokról.

Kép
breni
 
 


Reni!

Tesztoszteront tartalmaz, gondolom a hormonok, esetleg a libidó miatt! De majd megbeszélik szerdán, hogy mennyire szükséges!

Viszont mondott okosat is. Tényleg igaz, hogy az alacsony spermiumszámu férfiaknál a 2 napos minta jobb eredményt mutat, de azt nem vizsgálják, mert a cél az, hogy ők is elérjék a 20 milliót! De akár duplája, triplája is lehet az 5 naposhoz képest!
Vendég
 


Nektek volt előtte hormon vizsgálat,mármint a párodnak?
Nekünk az rendben volt.
Gondolom azért is sikerül sok mindenkinek a baba,mert a 2 napos eredménye amúgy meg jó lenne.Nem?
Már nagyon kiváncsi vagyok a mi eredményünkre.2-3 hét és kiderül.Izgulok.

Kép
breni
 
 


Grönland! Nekünk nem kellett ilyen szednie

Andi! Minöséggel nem volt gond szerencsére.

Breni! Az én férjemnek sosem volt hormonvizsgálata

Én nem tudom nálunk tágulat volt v. nem, annyit mondtak hogy visszere van és müteni kell

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen!Nálunk kérte az orvos hogy legyen ma az is,mert úgy mint a nőknél a férfiaknál is gondot okozhat.De hál istennek ezzel nem volt gond.Mint ahogy a minősséggel sem.
Tényleg úgy tűnik ahány kórház,vagy ahány orvos annyi féle vizsgálat,tapasztalat.

Kép
breni
 
 


Igen Reni az volt és rendben is volt! Ezekután egyre inkább úgy vagyunk, hogy nem fogja szedni! Persze azért meghallgatjuk a doki érveit is!

Én meg azt sem tudom, hogy mivel volt gond, mert nem nagyon volt mit vizsgálni! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Grönland :D
Ezek szerint apa nem szaladt el a műtőasztalról. Nagyon ügyes.
Azt hiszem a férfiak sokkal nehezebben élik meg az ilyen helyzetet, mint mi, de végigcsinálta!!! Igazán bátor! :D

"az élet utat tör magának"
dera
 
 


Dera!
Nálunk ez fordítva volt.A férjem egy percig sem nyavajgott se a műtét előtt se utána.Viszont én nagyon féltem és nagyon sokat sírtam,a műtét után pedig nagyon nem bírtam azt az állapotot.
Egyébként tényleg nagyon bátrak ezek a férfiak.Le a kalappal!!!! :wink: :D

Kép
breni
 
 


Dera!

Tényleg az, szerintem! Ő azt mondja, mi nők sokkal többet szenvedünk és kibirunk! Van benne valami!

Reni!

Nálunk is így volt! Egész éjjel alig aludtam, úgy féltettem, ő meg szépen durmolt egész éjjel és elindult halál nyugodtan a korházba! Én sírtam egész délelött, ő meg poénkodott a dokival a műtőasztalon! Mi márcsak ilyenek vagyunk! :lol:
Vendég
 


Ja egy kicsit rosszul fogalmaztam.Nem a párom műtéte előtt és után voltam kiborulva,hanem a saját műtétjeimnél.

Kép
breni
 
 


Persze azért a páromnál is nagyon izgultam. :?

Kép
breni
 
 


Értük ám Reni! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Megjöttem, de sajnos piri is :evil:
Sajnos a fiús műtétekhez nem tudok hozzászólni, nálunk ezt nem erőltették. Azt mondták, nagyon minimális mértékű tágulata van a drágámnak, de ekkora szinte minden férfinak van. Nálunk inkább egy korábbi gyulladásra gyanakodtak, talán attól kevés a kisfickó.

De nagyon bátor pasikat fogtatok ki, az bizti! :)

T
tapedli
 
 


Tapi!

Azért nézessétek sűrűn, mert apánál sem volt még pár éve!

Engem is utolért! :?
Vendég
 


Szia Grönland!

Most említettem Neki épp, hogy egy éve vizsgálták, hamarosan kellene mennie dokihoz. Egyrészt kíváncsi vagyok hogy áll a hadsereg :D másrészt én is járok rákszűrésre évente... :roll:

Nem volt túl lelkes, de ellenállást sem mutatott :?
tapedli
 
 


Az már fél siker Tapi! :lol: Elég alattomos ez a visszér! Tavaly mikor nézték apának még azt mondta a doki, hogy ráér a műtét, műtét közben meg, hogy talán picit elöbb kellett volna, mert sokat tágult fél év alatt! Én is most megyek rákszűrésre! Jól összedolgozunk! Reni is mostanában megy! :lol:
Vendég
 


Grönland!
Igen én is megyek,bár semmi kedvem.De nem is azért megy az ember lánya. :wink: :D

Nálunk a doki egyből javasolta a műtétet.Gondolom elég súlyos volt.Pincéreknél ez gyakori betegség.Sajna.

Kép
breni
 
 


Én ma nagyon melóztam és nem értem rá, de aszittem legalább Ti írtatok :shock:

Csütrötökre bejelentkeztem egy akkupunktúrás dokihoz az allergiám miatt. Sajnos parlagfűre... de remélem még ebben a pár hétben amíg virágozni kezd, kicsit fel tudja készíteni a szervezetem. Jó lenne gyógyszerek nélkül megúszni a szezont.

A rákszűrés nálam konkrétan jövő hét szerda, mivel a mensim a holnapi magánrendelésig nem fejeződik még be teljesen.
Közben valahová még a szokásos fogászati köröm is be kellene iktatni :roll: Hű de sok szép élmény vár rám :shock:

Veletek mizu?
T
tapedli
 
 


Tapedli!Nem vagy egyedül az élmények tekintetében.Én is jövőhéten megyek,bár a dokit fel sem hívtam még. :shock:
Hál istennek az allergiát eddig még megúsztam (kopp-kopp).

Velem semmi extra.

Kép
breni
 
 


Én még nem tom mikor megyek, de valószínű, hogy jövőhéten! Most szül a dokim felesége, fene se tudja, hogy rendel meg ilyenek!

Ezért is csipem ezt a dokit, mert nekik sem jött könnyen a baba és tudja, hogy milyen várni! Nem huzza a végtelenségig a vizsgálatokat! Apa ma megy varratszedésre. Már nagyon várja!
Vendég
 


Végül hogy sikerült a dokidnak a baba?Spontán?
Akkor biztos szívén viseli az ilyen nőket,akiknek nehezen sikerül.

Kép
breni
 
 


Nekem is volt egy orvosom régebben aki úgy tudta nem lehet gyereke. Később örökbe fogadtak egy ikerpárt és egyszer csak hirtelen (a felesége akkor már elmúlt 40) sikerült a babó. Így most 3 gyerekük van :D Mellesleg nagyon jó orvos, szóval többszörösen megérdemelte ezt a sorstól...
tapedli
 
 


Csajok merre vagytok?Gyertek már beszélgetni!!!!!!

Kép
breni
 
 


Sziasztok, élek, nem fulladtam meg a dossziék alatt :wink:
Ma már van időm, tegnap elkészültünk a beszámolóval minden igyekezetem ellenére, nem kapunk jutalmat, pedig noszogattam a főnököt,. hogy hívja fel a gazd. ig-et mert van még fennmaradó összeg a támogatásból, de gazd.ig. beintett :twisted: de a főnöknek bakker magától eszébe sem jutott volna :twisted: puha pöcs :evil: na mindegy, csekély fizuemelést azért kaptunk legalább, de hát nem fogok a falnak menni tőle :? Otthon is dolgozgatok a fotókkal, ma befejezem azt is remélem :P

Mi kedden voltunk kaáliba anyagot adni, apa nem akart egyedül menni, így elkísértem :wink: Ma reggel vért vettek tőle a szabolcs utcában a hormonvizsgálathoz, az kb. két hét eredményig. Ha meg van, akkor kaáli andrológus konzulétáció, utána Krizsával.

Amikor páromat tapogatták, neki azt írták rá, hogy normális. Szóval elvileg nem amitt van gond vele.
Érdekes hogy azt írjátok, jobban bírják a strapát mint a nők, nekem az az általános észrevételem, hogy mikor náthásak, akkor már halálos betegek, és sündörögni kell körülöttük :lol:

csajok, az a fránya piri :twisted:

Grönland
ügyes fickó a párod :wink: enyém biztos nyavajogna :lol:

Breni
itt vagyok, beszélgessünk :P

Kép
gaby25
 
 


Gaby!
Nálunk a műtét után jobban bírta a strappát apa mint én.Mindkettőnknek lapar volt.
Szemetek ezek a főnökök,maguknak kiharcolnak mindent de nekünk semmit.Nálunk is magunknak kell mindent elintézni. :twisted:
Remélem jobb lesz az eredménye a párodnak.Csak én azt nem értem mihez kell 2 hét?Mikor azt egyből meg kell néznie a dokinak,akkor miért nem mond akkor vmit?
Nálunk azonnal kész van minden,vérvétel másnap.

Kép
breni
 
 


Breni
nekem a hormoneredményem 4 nap alatt meg volt az szk-ban, 1 hét a Nyírőben, szóval passz :shock: a hormonvizsgálatot most azért kérte a doki, mert a Nyírőben ezt nem csinálták meg alapban, holott ott volt a szabolcs utcai eredmény amire ráírta az andrológus, hogy javasolja. Most visszamentünk ezzel a papírral a szabolcs utcába, és ott vetetk vért neki. Kiváncs vagyok a kaális kiskaotna eredmény most milyen lesz, azt tudom, hogy inszemezni nem szeretnék ott, ha esetleg most van annyira jó, mert az 40 ezer ft :?

Kép
gaby25
 
 


Érdekes hogy egy nagy városba ennyit kell várni.Nekem a hormon eredményem másnap már meg volt és még fizetni sem kellett érte.Apának az eredmény azonnal és 10.000.-ba került.
Na mindegy,ezek szerint mindenhol máshogy van.
Mindegy,az eredmény a lényeg.

Kép
breni
 
 


Sziasztok!

Én is elég szaggatottan vagyok mostanság... Én úgy tudom, ha hosszan időznek a kaiskatonák eredményével, az jóóóó! :) Mert baktérium tenyésztést is csinálnak. Márpedig azt is olvastam, hogy sokszor fel nem derített bacik állnak a vetélések vagy sikertelen lombik próbálkozások hátterében. Szóval csak nézegessék őket jó sokáig. :lol:

Nekünk a Nyírőben a főnővér azt mondta min. 60 ropi hálapénzt "kell" adni a dokinak... Hát durva, hogy emellett még hivatalosan is kell fizetni az inszemnál pl... Hiszen a hálapénz is megmarad mindenhol az bizti.

Én meg ma voltam a természetgyógyásznál. Nagyon érdekeseket mondott :D Javasolta, hogy ne igyak tejet, ne egyek fehér lisztből készült ételt és délután 2 után gyümölcsöt. Ezek mind ártanak a bélbolyhaimnak, ami fokozza az allergiám. :shock: Így hát jön a szigorú diéta, meg a tisztiítókúra és remélhetőleg men kell idén gyógyszerekkel tömnöm magam. :roll:


T
tapedli
 
 


....szóval nem kell
tapedli
 
 


Sziasztok!
Régebben megigértem,hogy leirom a párom adatait amivel végülis két babónk született természetes úton.Az orvosok azt mondták nem lehet majd babánk természetes módon.És a férjemnek is visszere van.Ami nem lett megmütve.
Na szóval.Mennyiség:5ml
Ph:7
Spermaszám:9M/ml
Viszkozitás:normál
Összecsapódás:Kipipálva
Progressziv mozgó:36%
Mozdulatlan:56%
Helyben mozgó:8%
Normál nagy kerek sejtek.
Hát ennyi lenne.

Hallottatok már a szellem sebészetről?
Sogornőm volt egy ilyen helyen,és a hölgy "kicserélte"a szerveit.Méh,petefészek stb.Tudom,hogy ebben hinni kell.
Ami viszont számomra meggyöző volt,hogy olyan kismama ment hozzá akinek két méhe volt,és császárral szült.Az orvosok ott álltak,hogy akkor egy úttal az egyik méhét is kiszedik,és hiába keresték,nem volt kettő csak egy.A dokik felhivták ezt a nőt,és megtárgyalták vele a dolgot:)
A sogornőm is hamarosan babás lett.Előtte volt egy elhalt terhessége ami nagyon megviselte.
És ez nem csak a testnek de a léleknek is jót tesz állitólag.

Na nem fárasztalak titeket.
Értékelitek nekem a férjem eredményeit,mert ti már annyira profik vagytok?Nem mintha terveznék még babát,de azért kiváncsi vagyok,hogy hogyan történt mégis,hogy terhes lettem?Vagy annyira ez nem számit rossznak,nem tudom.

Mindenkinek szép jó éjszakát!!!

Sziasztok!Dóri
dorcacs
 
 


Szia Dorcacs,

de jó, hogy bekukkantottál :D Amennyire én látom, tényleg nem valami jó volt a párod eredménye :shock: Nem volt sok és abból is több mint fele nem mozgott. A mozgók 8%-a ráadásul nem célirányosan, hanem csak helyben ficánkolt. Nagyon nagy dolog, hogy két babótok is született már! :D
Jaj én úgy örülök amikor írsz, mert mindig erőt ad a sikered! :D

A tegnapi természetgyógyászról nem írtam a lényeget, mágnesen biorezonanciával kezel. Breni, ugye a Te párod volt dohányzás leszoktatás miatt ilyen kezelésen? Utánaolvastam és egyre jobban szimpatizálok ezzel a módszerrel! Remélem tényleg nem jön elő az allergiám idén! :D
tapedli
 
 


Dorcacs!
Nekem is erőt ad amikor te írsz.Szóval tessék jönni sűrűbben,mert itt mindenkinek kell az energy. :D :D

Tapedli!
Igen a párom is volt ilyen cigi leszoktatón,egyszer elmentünk és azóta nem cigizik ennek már több mint egy éve.De számít az akarat is.A párom azt mondta csak én miattam ment el. :D

Kép
breni
 
 


Dorcacs
hát 9mill/ml az kevés, de az 5ml mennyiség kompenzál ám rendesen. :wink: 2ml kell legyen minimum (páromnak első alkalommal 1 volt, utána 2,2 és utoljára 0,5 :? hát most a kaáli eredmény még nem tudom.) A progresszív mozgó 36% sem olyan rossz, 50% kell lennie, nem vészesen marad alatta (apának 10% progresszív van :( ) szerekezetéről nem írtál, mennyi a normál szerkezet? de végülis az a lényeg hogy sikerül babát összehozni :)
Amúgy Krisza azt mondta, hogy 8 millió jó spermium kell inszemhez, mindegy hogy hogy jön össze, mennyiség vagy sok spermaszám miatt. Párodnak összesen 45millió spermium van 5ml-ben, és ebből jó 16,2 millió a mozgás szerint.

Kép
gaby25
 
 


Nekünk 5 millió és 5 ml volt műtét előtt.:(
Remélem elfogjuk érni a 8 milliót.A minőséggel nincs gond.

Kép
breni
 
 


Breni
5*5= 25 millió spermaszám :wink: ha csak 40%-a mozog, akkor is 10 millió jó spermium, ami jó inszemhez.

nálunk azért nem jó inszemhez, mert legjobb esetben 2,2 ml volt 20 millió/ml azaz összesen 44millió ficánka, ebből akkor 6% progresszív mozgó, azaz 2,64 millió jó ficánka :? szóval mi messze vagyunk a 8 millió jó ficánkától

Kép
gaby25
 
 


na ez a matekozós cucc nekem nem megy :roll: Most akkor mennyi az annyi?
az én páromnak 7 ml volt, 9 millió és abból a mozgó 8,25 millió. Akkor ez most pontosan mennyi? Gaby számold ki nekem lécci, mégiscsak Te vagy a számok tudora :lol:
tapedli
 
 


az viszont bizti, hogy egyenesen lombikra küldtek és nem inszemre...de én azóta is úgy látom, hogy tök fölöslegesen :cry:
tapedli
 
 


Tapedli
9millió/ml gondolom :P 7*9= 63millió ficánka :wink: mozgó 8,25 millió :shock: akkor ezt már kiszámoltad, progresszív mozgó ezek szerint 13% :?: Szerkezetileg hány % jó? Krizsa a kaáliban 8millió jó spermium fölött javasolja az inszemet. Határértéken vagytok.

Kép
gaby25
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: