Új privát üzeneted érkezett!

Kísérlet:

8)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Bocsi a kísérletezésért!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Először is! Julcsi nagyon édes pofa volt a szülinapon! És jópofa volt, hogy a család is kis sisakban volt! :-)

Andy! Mesi nevében is mondhatom, elfogadjuk a kékszemű szőke herceg udvarlási ajánlatát, úgysincs még komoly kérőnk, viszont Meske nagyon figyelte Dani képeit, meg a videót különösen! Még egyszer boldog szülinapot neki!

Reni! Jók a képek! Peti is nagyon édes kispasi!

Nagyon kevés időm van, úgyhogy a többiektől bocsi! Gyorsan még magunkról:

Szerencsére a pöttyeink szépen javulgatnak, de még messze a teljes tökéletesség. Viszont hogy ne legyek már túl nyugodt, sajnos a köhécselés mostanra rosszabbodott, úgyhogy doktornéninél kötöttünk ki, megint Zinnatot kaptunk, de most épp alszik Meském. Most értünk haza, és még semmit nem csináltam.

Az éjjel alig akart elaludni, már minden bajom volt, 1 óra előtt tudtam berakni a helyére, aztán csodák-csodája, aludt negyed 9-ig egy nyikkanás és egy köhintés nélkül! Dokinénitől hazafele meg a biciklin már billent a kis feje, bekómázott. Szóval most alszik, én meg futok, főzök valamit. Szerencsére van gyümölcsleves, csak valami husifélét kéne kitalálni.

Pusz mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok Lányok,

úgy néz ki, hogy most már egy kicsit több időm lesz jönni :lol: !

Ismét utólag kívánok minden szülinapos babának BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!


Most egy kicsit mérges vagyok, mert nem tudom megérteni, ha vmit lehetne egyszerűen is csinálni, akkor miért kell bonyolítani :roll: ??? Mindegy, ez az én problémám... sulis dolog... nem fárasztalak benneteket, csak kikívánkozott...

Vasárnap délután Marci is pancsolt egyet mamiéknál a kertben. Naaaagyon élvezte :) ! Sajna csak mobillal tudtam fényképet csinálni, még nem néztem meg milyen minőségű lett, de ha van nézhető közöttük, akkor mellékelek majd néhányat :) .

Kitti: olvastam a blogot, nem tűnsz valami jókedvűnek :( . Idén mi is a balcsira megyünk 1 hétre. Éppen most foglaltam le a szállást, pedig már mióta nézegettem :roll: . Én már nagyon várom :) .

Móni: várjuk a beszámolót, biztos nagyon jól éreztétek magatokat :) !

Kép Pancsi a maminál :)

Eni

Eni
marcy
 
 

 
 

Daninak Nagyon boldog első szülinapot kívánok!

Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Gabi!
Tök jó, hogy múlnak a pötyök. A köhögést sajnálom!

Eni!
Már túl vagy a vizsgákon? Tesóddal mizújs?

Juca!
Mi volt a tv-ben?

A mi éjszakáink változatlanok. (változatlanul szarok). Mellettem alszik, de én félek, hogy nem veszem észre és leesik, így szenvedünk. Derekam megint vacakol!
Anyósom bekavart, így most a párommal sem felhőtlen a viszonyom. Megyek is, mert off vagyok!

Reni
Kép
prenata
 
 


Danika! Noémi ezzel a szál virággal kíván nagyon boldog szülinapot!!!

Kép BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép
Kép
lreta
 
 


TV:
A téma a szülés utáni szex volt (azaz a címe)
Előbb a nőci közölte, hogy aki időben nem tud visszafogyni, az nem normális, tehetetlen, irány a konditerem, személyi edző. Ez nem tudom hogyan passzolt ide, gondolom önbizalom versus külső. Ekkor még nem voltam ideges (annyira).
Majd közölte, hogy természetes, ha a férfinek a szülés után igényei vannak, amit nem otthon elégít ki. Mivel Lilu is rámoccant a kijelentésre, ezért még kétszer megismételte, hogy ezt nem úgy kell nézni (nem értem már a kifejezést sem), és ezt nem kell felpörgetni, ettől még minden rendben van. Lilu tiszta lila lett, le is lőtték a témát, mert gondolom egy szexuálpszichológustól merőben mást vártak, mint hogyan lehet szülés után visszaszerezni a kedvet/tüzet, és az érzelmek hogyan seígtenek stb.

Nos nem is értem a nő hogyan gondolta. Férj megy a farka után Mancikához, aki ugyebár nem pelenkaszagú tejcsárda, hanem friss, üde sztriptízre fogható stb. Nyilván ez lesz a vonzó, a csend, nincs nyivákolás, hanem ott egy szexuálisan viruló nőci. Aztán apa hazamegy a leveskéért, meg vasalt ingért, és beadja a válópert, mert ugye az igényei? Aztán pl. hogyan csalja vissza Mancitól az anya a férfit? Edzőteremben gürizik, főz, mos takarít, majd hastáncot lejt, csak, hogy lekörözze a dedtelen Mancit? És akkor a házasság, amiben nincs házasélet, mert ugye apa már Mancihoz szokott nem megy tönkre, csak azért mert neki igényei vannak??? Bocs, lehet kicsit heves vagyok, de a nő szétoffolta a józan eszemet. Máskor is tett már hajmeresztő kijelentést, de ez??? Igaz az egész stábot kiüthette, mert utána rögtön kellett idő mire észheztértek. Ráadásul a celeb műsorvezető, aki nekem ismeretlen, a második gyerekkel terhes, na az meg se szólalt, de az arcára sokminden volt írva, csak egyetértés nem.
A nagyanyám ejti el néha ezt a nőnek nagy szoknyája van dumát, amitől hányok, de, hogy fő műsoridőben egy szexuálpszichológus ilyet nyomjon, hát kicsit döbbentem. :evil:

Ja és hogy ott a gyerek, a férfi is változik, együtt csinálták, kapcsolat erősödik a szülőszobában stb. na erről szó nem volt. :evil:

tjuca
 
 


Sziasztok!
Először is köszönjük szépen a köszöntéseket!
Dobok gyorsan pár képet, aztám ha tudok, este jövök az élménybeszámolóval!
Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép Malacka (tortának) puszi!!

Kép autós torta

Kép malacka torta

Andy

Kép
oriandy
 
 


Hali.

Hát ide kötöttem ki (tanulás helyett)... :roll:

Oriandy, látom, Malacka elmaradhatatlan a szülinapont is. :D

Juca, hát ez tényleg durva... Mondjuk én saját főmből vágtam néha a férjem fejéhez, hogy mehet jobbat keresni, mire ő közölte, hogy nem sok ideje lenne rá. 8) Na persze az az apukát is minősítené, ha emiatt fordítana hátat a gyermeke anyjának, nem?

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Dani!

Nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is!!!


Juca!

Nem, itt félreértés van! Nem a te agyadat offolta szét a nő, hanem a sajátja nem normálils!!!! Már legalábbis szerintem.
Most már úgy sajnálom, hogy délelőtt sosem nézek tv-t... majd rákeresek a tv honlapján, hátha van róla vmi, akár csak egy zanza is. Felzaklatta a lelkivilágom :-) Ekkora baromságot, főleg ebben a szakmában nyilván ritkán mond az ember. Esetleg a tv is meggondolhatná, hgoy mi a fészkes nyavalyának hívják meg...

Szerintem is bonyolult a szülés utáni szex, nekem speciel fizikailag abszolút nem volt vele semmi gondom, csak hát időt és alkalmat találtunk-találunk rohadt nehezen, egy szobában lévén a kevéssé nyugodan alvó deddel...

Pussz,
Kata

Kép
wkata
 
 


Kata!

A zanzában természetesen nem említik mit is mondott a nőci. Ja a szeme állítólag be volt gyulladva, azért volt szemüvegben. Nem tudom, lehet videon megvan, van olyan elvetemült, aki felvette.
http://www.netbulvar.hu/csakcsajok/0705/272357
Én sem nézek TV-t, csak most néztem, mert itt volt a parti utáni mosogatnivaló, és kicsit húztam az indulást.

tjuca
 
 


Sziasztok Csajok! :D

Itt vagyok újra. Majd visszaolvasok, most csak beköszönök.

Julcsikának nagyon boldog szülinapot! :)
Isten éltesse sokáig Danikát! :)
Puszi Mindenkinek, holnap jelentkezem bővebben (és ez nem fenyegetés :lol: )
Vendég
 


Hahó Csajok?

Merre vagytok? Kihal a topik?

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Én is láttam azt a beszélgetést, amit Juca írt, és csak álltam, és néztem, mikor közölte, hogy a férfiaknak fizikai igényei vannak, és ezt ki is elégítik, máshol. Először úgy gondoltam, hogy "egyedül", de aztán érthetően elmondta, hogy máshol, mással, és hogy ezért nem szabad haragudni, meg úgyis vagy kiderül, vagy nem. A két műsorvezető köpni-nyelni nem tudott, komolyan vártam, hogy kész átverés, de nem... Valóban már azon meglepődtem, hogy bizony ha egy anyuka nem tudja visszanyerni a terhesség előtti alakját, annak szakemberhez kell fordulni, mert ott már baj van... Hö! Na de ez a "pasi máshol elégíti ki az igényeit, és ez normális", hát ez totál kikerekítette a szemem, és elgondoltam, hogy néhány hét múlva majd újra hívják ezt a nőt, és telefonon sok elkeseredett fiatal anyuka telefonál, hogy miatta félrelépett a férje...

Aztán este is megállt a kezemben a kiskanál, mikor a vészhelyzetben láttam az aknára futó teherautót... :I

Nem tudom, mit akartam még. Mesi átaludta az éjszakát, 11-től fél 9-ig! Csak sajnos engem a párom felébresztett 5-kor, aztán nem nagyon tudtam visszaaludni, úgyhogy most hulla vagyok.

Bocsi, megyek is, sziasztok!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Juca,

azért ki-bebaszottul érdekelne, hogy a nőnek van e férje meg gyereke.
Bírom az ilyen észosztó picsákat.....se.

Még a mai adásban is volt valami fél szó a dologról, de mivel én sem láttam tegnap így nem tudtam követni.
Mondjuk a nő lehet, hogy a szexhez ért, de valszeg azokat a szavakat, hogy család, szeretet, érzelmek nem érti.
Ja és akkor ilyen alapon, ha mondjuk a férj megbetegszik vagy valami, akkor ilyenkor anyunak is van jogalapja félrekefélni, merthát ilyenkor ez nem számít, megváltozott helyzet??????

Húúú, de csapnám a falhoz az ilyenek fejét, nem csoda, hogy Lilu lila lett. Szegények gondolom nem erre számítottak, nem hiszem, hogy élő adásba még egyszer meghívják! Sőt egyáltalán.

meteor
 
 


Most csak egy gyors kép a balatoni hétvégénkről.

Egy fotelnyi gyerek:

Kép

meteor
 
 


Sziasztok!

Tegnap egész nap nem jött be a babanet, ezért nem tudtam jönni.

Így utólag is nagyon sok boldogságot kívánunk Danikának!

Kép

Nagyon szépek voltak a torták, különösen a malackás nagyon édes! :)

Kár, hogy nem hallgattam tegnap a csak csajokat, a szemüveges nőcit láttam, csak nem figyeltem, nálunk alapzajként megy a tv 10-ig, mert Julcsi nagyon szereti ennek a műsornak a két téma közötti összekötő zenéjét, mindig riszálja rá a popóját.
Gusztustalannak, és felháborítónak tartom, amit ez a "szakértő" nő mondott, teljesen jogos a felháborodás!
Nem vagyunk állatok, hogy az ösztöneink után menjünk, és nagyon szomorú, hogy így általánosítja a férfiakat, hogy ha otthon, a kicsi baba miatt a feleség nem tud annyit foglalkozni a férjével, akkor annak rögtön máshol kell keresnie a vágyai kielégítését. Teljesen természetes, hogy a kezdeti időkben, amikor még nagyon kicsi a gyerek, (a 6 hetes kötelező szünetről nem is beszélve), akkor minden figyelem rá szegeződik, ilyenkor egy időre kicsit háttérbe szorulnak az együttlétek. Szerintem ezt egy normális, a családját szerető, érző férfi meg is érti, és kivárja, míg az anyuka újra rá tud figyelni. Az a lényeg, hogy ez az időszak ne tartson túl sokáig, amint van lehetőség, újra kezdődhet a házasélet. Úgy gondolom, ha szereti két ember egymást, odafigyelnek egymásra, akkor nem lesz probléma, és nem fordul a férfi Mancikához...
A szülés utáni megváltozott alak elfogadásához pedig nagy segítség a férj hozzáállása is, ha érezteti a feleségével, hogy őt így is elfogadja, szereti, vágyakozik utána, akkor a nőnek is sokkal könnyebb feloldódni, sokkal önfeledtebb tud lenni.

Na, eddig tudtam írni, Julcsi kezd nyüszi lenni, megpróbálom elaltatni.

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok! :)

Írtam a blogba, akit érdekel a hétvégénk, ott rálel. Most mennem kell, hogy utolérjem magam.

Szép napot Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Valóban felháborító, amit az rtl-es tyúk mondott. Bár én sem láttam és nagyon bánom, mert ugyan látni láttam, de nálunk is alapzajként megy a tv és még fel is tűnt nekem, hogy napszeművegben van a nőci ( még végig is futott az agyamon, hogy de bunkó), de sajna nem ültem le a tv elé. Pedig néha nem ártana a "hülyeségeket" is megnézni a tévében, mert a legutóbb pl. egy szomszéd lépcsőházbeli házaspár csudázott a Mónikában. Sosem nézem, de úgy tűnik, hogy néha érdemes lenne!
Egyetértek Ritával, szerintem sincs az ilyen nőnek, sem gyereke, sem férje. Kíváncsi lennék, hogy mit szólna hozzá, ha a férje félrekefélne, mert ő éppen kimerült a sok éjszakázás miatt! De az is igaz, ha egy férfi ezt megteszi ebben a helyzetben, szerintem akkor is megtenné, ha mindent megkapna otthon. És jogos a kérdés: ha férj nem kívánja a szexet (mert ilyen is előfordul kisbaba születése után), akkor anyu keféljen félre? Bár szerintem, anyunak erre nem lenne ideje! Szóval a lényeg, hogy szerintem a dokinő agyilag kezelendő!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Gyorsan írok, nehogy kihaljon a topic!

A tv nálunk is alapzajként megy. A nőt láttam, még arra fel is figyeltem, hogy szemüvegben volt és magyarázta, hogy miért, de aztán nem igazán figyeltem a többire, ezek szerint kimaradtam a "jóból". Nem bánom, mert így legalább nem húztam fel magam, csak amikor olvastam, hogy mit mondott! De már nem ecsetelem, mert mindenki leírta, amit én gondolok azt is! Felháborító!

Na, mesélek a hétvégénkről:
(így szerdán már épp esedékes!) Vasárnap Szentkirályszabadján voltunk a repülős napon. Nagyon jó volt, azt leszámítva, hogy borzasztóan fújt a szél. Rengeteg gyerekprogram is volt, gyerekjátékok, igaz Kornél ebből még semmit nem érzékelt, de talán majd jövőre. Azért egy-két képet dobok fel:

Kép Épp tanulok autót vezetni

Kép Anyával

Aztán másnap egy kicsit kettesben voltunk a párommal. Kornélra pedig anyósom vigyázott. Türtőztettem magam és nem telefonáltam, hogy vannak, de mint kiderült felesleges is volt izgulni, mert nagyon jól elvoltak. Mindössze 4 óráról volt szó, de megnyugtató, hogy minden rendben volt.

Este pedig igazi tüsire vágtuk Kornél haját. Nagyon csibészes lett.
Kép

Na, ennyit magunkról!

Oriandy: nagyon szépek voltak torták! A Malackás nekem is különösen tetszik, lassan már elmaradhatatlan kelléke lesz családotokban a Malacka!

Marcy: örülök, hogy többször tudsz jönni. Akkor ezek szerint a vizsgák szépen alakulnak! Édes a fürdőzős kép!

Gabella: boldog vagyok, hogy Mesi pöttyei szépen elmúlnak!

Kimike: igyekezz utólérni magad, aztán várunk!

Kitti: hasonlóan!

Reni: milyenek most az éjszakáitok?

Ex: megy a drukk! Remélem tanulsz! :wink:

Na, futok, mert a gyerekem büntiben van, állandóan lépcsőre mászik és nem akarja megérteni, hogy nem szabad! Amikor megyek felé, akkor meg turbóra kapcsol!

Üdv: ANita

Kép

Kép
wawel
 
 


Franc! 22 hónap után most újra pirosbetűs napom van...

Pedig éppen megbeszéltem az egyszem itteni barátnőmmel, hogy holnap este megyünk tornázni. Na mindegy, ha nem leszek nagyon vackul, akkor megyek. Egyébként meg holnap sűrű napom lesz. Reggel viszem Lackót oviba, majd elsétálunk Mesivel egy helyre "hivatalos" ügyben, aztán gyorsan főznöm kéne valamit, mert utána 12.40-kor a busszal megyünk Orosházára, az ügyfélkapu véglegesítése miatt, aztán remélem, 3-kor már haza is érünk, aztán mehetek az oviba, este 6-ra meg tornázni. Érdekes lesz, tuti, hulla fáradt leszek. Még jó, hogy a doktornénihez csak pénteken kell visszamenni Meskével.

De megeshet, hogy a héten már nem jövök, és ha nem jövök, akkor mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

Sok-sok puszi a csemetéknek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Szülinaposoknak boldog 1. születésnapot!

Majdnem 2 hete jár Panna bölcsibe, viszont ma este úgy feküdt le, hogy popsiba mérve 37,4 volta testhőmérséklete.Ez Pannánál már jelez valamit mert neki az átlag testhőmérséklete popsiba mérve levonás nélkül 36,5 C.
Szorítsatok, hogy ne legyen beteg mert pénteken megyünk 3 napra Hajdúszoboszlóra.Persze ha beteg lesz akkor is megyünk csak akkor valakinek mindíg vele kell majd maradni a szállodába mert hát beteg gyereket természetesen nem viszünk a strandra.

Bocsi, hogy nem reagálok de nincs időm végigolvani a hsz-t.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok! :-)

Nem sokat írtatok, kár. :(

Andy, de jól néznek ki a torták! Ez a malacka torta találó! :D Milyen ízű volt?

Méz: Julcsika nagyon aranyos, hogy összemaszatolta magát. Tök jó, hogy hagyod érvényesülni. :-) Engem néha felbosszant, hogy porszívózni, törölgetni, ruhát cserélni kell kajálás után, de végülis így tanulják meg, és lesznek egyre ügyesebbek.

Reni: szegénykém, ez tényleg borzasztó lehet. Én is csak azt tudom mondani, mint Wkata, hogy próbáld kis időre ráhagyni valakire Petit, míg pihizel kicsit.

Marcy: ezek a sulik már csak ilyenek sajnos. :? Pancsoló Marci édes! :)

Csajok, nagyon jó volt a kiruccanás, de a gyerek marhára hiányzott. Az volt nyugtató, hogy skypeon tudtunk beszélni és láttuk egymást. És az, hogy Anyukám vigyázott rá. Ő egyébként nagyon jól elvolt, szerintem fel sem fogta az egészet. Bezzeg én... Na mind1. Egyébként jobb volt, hogy nem vittük, nem bolygattuk meg a napirendjét, és mi is tudtunk várost nézni, lejártuk a lábunkat. És az idő... Sokat esett, és a nyugati parton kaptam kölcsön egy télikabátot, olyan hideg volt. Egyébként fantasztikus hely! 8)

Meteor: a fotelnyi gyerek mind édes! :)

Wawel: Kornélnak nagyon jól áll az új frizurája! És az Anyukája is nagyon csinos. :wink: :)

Lreta: Szia! Mi még nem találkoztunk itt, szerintem. Nagyon szép a kislányod, kis szöszi. :)

Benia: írok privit, mert nem nagyon értem mit szeretnél, hogy küldjek el, bocs. :oops:

Kitti: blog :cry: :cry: :cry: Nem megyünk angolra?

És végül engedjétek meg, hogy Meteornak küldjek egy fotót. :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég
 


És még néhány fotó Mindenkinek! :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Bocsánat, ez kicsit sok lett. Jó éjt Mindenkinek, kevés ébredéssel!
Vendég
 


Sziasztok.

Hát, nagyon elhavazósak a napjaim.:-( Nics is túl sok időm soha jönni.

Katus, képzeld el, Ádám már 3 hete folyamatosan jár a bölcsibe, ilyenre eddig még nem volt példa de nem is akarom elkiabálni! Persze, a főnökeim ezzel egyenesen arányosan jól leterheltek de nem panaszkodom mert így több pénzt keresek.

Kimike, ne gyászold a blogot, idővel majd ismét fogok írni. Most valahogy nem megy, de dióhéjban leírtam ott hogy miért van ez.

Rita, nagyon tetszettek a fotók a nyaralóról, különösen az, amelyiken Pancsi modellt áll.Mutattam is egyből Ádámnak, milyen jó csajnak udvarolhat idén nyáron.
:-)

Hiányoztok ám, sajnálom hogy egyre ritkábban tudom nézni az oldalt, de amikor időm engedi, jövök.

Pusz mindenkinek!

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok!

Utólag is nagyon boldog szülinapot az érintetteknek!!!

Benianya, alvás-ébredés: minden gyerek más, ki kell tapasztalni. Kíra kezdetektől fogva fel szokott ébredni éjszaka, nem túl sokszor, általában két-három alkalommal, de ezt tartja a mai napig, nem adja lejjebb :) Nálunk egyáltalán nem jött be, hogy hagyjuk egy-két percet sírni, mert attól úgy bedühödik, hogy utána egy órás ringatással se altatjuk vissza. Viszont ha az első nyekkre berohanok, benyomom a cumit a szájába, akkor többnyire 5 másodperc múlva alszik is. Mondjuk most, hogy melegebb van, van olyan, hogy nem alszik el rögtön, de látom, hogy valami baja van, aztán megiszik egy csomó vizet, és utána alszik. Lehet, hogy nálatok is egyszerűen a meleg zavar be…

Mári, ez a sztori az orrszívásról elég gáz. Én ismerek egy fül-orr gégész doktornőt, aki engem annak idején „rendbe rakott” biorezonanciával és homeopátiával dolgozik. Ő sem túl olcsó (szerintem egy magándoki sem), de azért 10 rongy sose kellett még, és legalább normális és ért hozzá. Ha gondolod, megadom a számát.

Reni, ne izgulj, lesz még jobb is az éjszakák tekintetében! Nem lehet, hogy őt is a meleg zökkenti ki??? Egyébként is normális szerintem, hogy éjszaka kevésbé vagyunk türelmesek velük, mint nappal. Bár engem két dologgal nappal is nagyon ki tud akasztani a gyerekem. Az egyik, amikor üvölt, hogy vegyem fel, és amikor felveszem, ugyanúgy üvölt tovább a kezemben is. A másik, amikor kajáért hisztizik, aztán két kézzel szedi ki a szájából. Na, ilyenkor én is rá szoktam bízni Apára pár percre, ha van rá lehetőségem. :evil: :twisted:

Méz, jó kis bulit tartottatok az első szülinapon!!! És ezek a „sapik” mindenkin! :) Mi lesz majd a tizennyolcadikon??? :) :) :)

Réka, Noi nagyon ügyes, hogy így közlekedik a kádból ki-be!! :P :lol:

Eni, hova mentek Balcsira, és mikor??? Persze, ha nem titok! :) Marci édesen pancsol! Mi még nem próbáltuk a pancsoldát, de ami késik… :)

Andy, csalódtam volna, ha Dani szülinapján nem jelenik meg egy hatalmas Malacka a torta tetején!!!! De nem kellett csalódnom :)

Móni, mi is kb. átlagban naponta 3-4 alkalommal cserélünk teljes ruhatárat! De nem baj, ez van! És olyan édesek, amikor éppen felfedeznek valami „újat”! :)
Szép helyeken jártatok!

Ex, nem haragszunk, de azért tessék jönni, amikor csak tudsz! (Mert különben irgum-burgum :) )

tandika
 
 


Sziasztok!

Végre van egy kis időm, úgyhogy írok, ki ne haljon a topik:)))

Az evés nálunk is nagy malackodásba szokott torkolni. Én először megetetem gyorsan Noit, és amikor már evett hagyom, hogy Ő próbálkozzon. Na, ma milánói volt, próbálkozott, még a falat is takarítani kellet :lol: :lol: :lol:
Ráadásul Noémi nem tűri meg a partedlit. Ahogy feladom rá azzal a mozdulattal le is szedi, úgyhogy van 1-2 kajálásra rendszeresített tipegő amiben malackodhat kedvére. Ráadásul úgy jelzi, ha jóllakott, hogy belemarkol a kanálba vagy kiüti a kezemből:)



A TV nálunk csak este va bekapcsolva úgyhogy nem láttam a riportot, de jobb is, mert az ilyen idióta megsavanyodott tyúkokon nagyon fel tudom húzni magam.

meteor: fotelnyi gyerek nagyon édes :) :)

wawel: Kornél nagyon nagyfiús a volán melett, és édes az új sérója
a gyönyörű kék szeméről nem is beszélve

katus: drukkolok, hogy Panna ne legyen beteg, tudom milyen rossz, ha utazás alatt betegszik meg a baba. Mikor márciusban végre lejutottunk Szegedre Noémi belázasodott. Nagyon rossz volt, mert igazán sehova sem tudtunk menni és nagyon aggódtam. Úgyhogy küldok sok sok gyógymanót!!!

kimike: csodálatos helyen voltatok nagyonírigyvagyok :D :D :D :D :D :D :D biztosan jó volt, hogy kettesben lehettetek legalább egy kicsit feltöltődtetek.

Na megjött férjuram jóéjt mindenkinek.

Kép
Kép
lreta
 
 


Jó reggelt mindenkinek,

Kimike,
köszi a különképet :) A többi is csudiszép! A blogodban akartam is kérdezni, hogy hogyan bírtátok Milán nélkül, de belassult a netünk és nem engedett be.
Hát akkor tényleg igaz az, hogy ők jobban bírják, mint mi. Néha már én is gondolkozom azon, hogy egy vagy két éjszakára itt belföldön el kellene húznunk valahová gyerek nélkül, de aztán mindig eszembe jut, hogy Pancsi még cicivitéz...hogyan is kéne ezt megoldani. Nem biztos, hogy 10 hónapos korában akarnám elkezdeni neki a tápszert adni.
Na majd még kitalálom.

Gabella,
most röhögni fogsz, de én pillanatnyilag irigyellek a Miki csomagért. Nekem még nem volt Pancsi születése óta, viszont hamarosan szeretnénk belevágni a Ketteske projektbe és ahhoz azért nem ártana.

Ja és még korábban felvetetted csak akkor nem tudtam írni: víz téma: én csapvizet forralok Pancsinak, csak ha nagyihoz Egerbe megyünk ott veszek Jana vizet, mert náluk iszonyat vízköves a csapvíz.
(abban főztem ki egyszer a cumiját és szép fehér por lett az egészen)
Ezzel kapcsolatban most már több embetől is hallottam, hogy a csapvíz azért se jó, mert abból a tisztitása során nem bírják a hormonokat rendesen kiszedni és ezért női nemi hormonokat tartalmaz.
Hallottatok már ilyesmiről? Én mondjuk ásványvízgyártók által kitalált urban legendnek gondolom, de azért foglalkoztat, hogy mi van ha mégsem csak hülyeség.

Kitti,
köszi és örülök, hogy tetszettek a képek. Tényleg sajnálom, hogy a ház belsejéről nem sikerültek túl jól, de remélem akkor hamarosan élőben is meglátod.

Juca, Benianyu és akit még érdekel készítettem a hétvégén néhány képet a balatoni házról, nem akarom ezzel terhelni a topikot, de szívesen küldök emil címre.

Andy,
ezek a tortáááááák!!!!!!
Jajajaja, tisztára éhes lettem tőlük, olyan gyönyörek!

Anita,
cuki lett Kornél, de remélem ősszel megint visszakapja a Pumuklisörényét :)

Juca,
lehet, hogy csak én olvastam felületesen, de a blogban sem láttam. Milyen volt Kinga kisasszony bulija??
belemászott a torta közepébe?

Most megyek főzni-mosni-takarítani, de majd még jövök.
És ezt vehetitek amolyan Terminátoros fenyegetőzésnek is: I'll be back :) :) :)

meteor
 
 


Rita!

Köszi! Most úgy néz ki augusztus eleje lesz a nyerő, bővebben megbeszéljük prájvít. telekes.judit@gmail.com
Jó volt a buli, de még várom a képeket. Sütöttem neki mini tortát (Ikeában kapható gyerekkészlet kuglóf formájával), jól kézre állt, és nem kímélte. Utána fürdettük. :wink: Egyszerű piskóta nutellával, de az eredmény 8)
Mi felnőttek is toltuk a sütiket, de általában citromosat, meg diós rumost, szóval az még nem ment a pipinek. Ha lesznek képek dobok!

Ja nagyanyám: hozott egy holdkompot, amivel lehet hintázni. Beletették Kingát, aki visított :shock: No kérdezhette volna tőlem, de az érv: igazán le kell szoktatni már a mászásról. Kicsit felment a pumpa. Aki látta Kingát tudja, hogy a mászást nem egyhamar fogja felcserélni a járással, ami szerintem egyáltalán nem baj :evil:
Apám felesége meg, hogy ő már a legutóbb tudta, hogy babát várok, három gyerek, meg a tapasztalat. Na ott is Kofának kellett lefogni, aki viszont szokásával ellentétben beszólt neki. Ja mikor ott voltunk éppen álpiriztem, majd két héten kerszetül zaklattam az orvost, aki nem látott semmit uh-val, és tövig rágtam a körmöm, de ő tudta. Ja előző gyereknél is előadta. Kofa annyit mondott, hogy boszorkány, legközelebb nem dobáljuk a pénzt az orvosnak, aki a műszerekkel sem volt okos, hanem csak megkérdezzük őt. Erre kicsit besértődött.
A buli többi része elment. Én nem tudom csak én tartok az ilyen nagycsaládi összejöveteltől? Komolyan már előre fostam.

És persze mindenki kért kávét, mikor nem is tudok főzni, meg undorodom, meg fikázták a kaját, persze nem előttem...
Anyu nem volt itt, a hugom, meg Peti annyit segítettek, tortakrémet gyártottak, ubit pucoltak, kávét főztek..., és ilyenkor ez nekik is milyen szarul eshet. Na mindegy. Beszélnem kellene apámmal, de nem megy. Nagyanyám meg már nem változik. Anyósom, meg Kofa tesója+barátja rendik voltak, ők csak a szokásos melegem van dől rólam a víz előadást nyomták, de ugye egy panelban ami tele van emberrel meleg van. Aztán mikor ötösben maradtunk, Mártiékkal, elhúztunk sétálni, és az már nagyon jó volt, annak ellenére hogy bőrig áztunk. :D

tjuca
 
 


Hellóka!!!

Tényállás szokásos: Noi jól van, kicsit szörcsög, popsija kicsit piros, foga kicsit bújik. Máté is jól van, ma vége az ovinak, holnap konferenciáznak az ovónők, azt vége...Jaj, kicsit félek a nyártól, de majd kitalálok sok programot, azt elleszünk.

Rita: majd még írd meg privibe, hogy miket vigyünk, tód, takaró, törülköző,...meg, hogy mikor fizessünk, hogy vegyük át a kulcsot. Te tudsz vezetni, ugye? Lehet, össze kéne fussunk, hogy mindent lebeszéljünk. Én mobilis vagyok, Bkv-val mindenhová eljutok :D

Juca: Nyugi, az én csaláfom se komplett, de nem részletezem, ahhoz kevés a hely...Csak annyit, hogy apámékhoz is úgy megyünk, hogy jaj, már megint mi lesz, de győz a kert, és a hely varázsa, és sokszor fárasztjuk őket. Már várom a köv. u.h.-odat! Akkor ez a baba januári lesz? Jól számoltam? Múltkor már kérdeztem merre laktok, csak elsiklottál a kérdés felett. Tóm, hogy vonat mentén, de hol?

Ireta: én emlékszem rátok, főleg, hogy a te lányod is Noi. Van még pár hasonlóság: Én Noim is tegnap úgy rácsapott a tányérra, hogy a fal is főzelékes lett. Meg az én lánykám is nagy cicifüggő.

Anita: Pont tegnap mondta valaki, hogy ők is a repcsinapon voltak ott, ahol ti. Fiatok hagyja a hajvágást? Máténak minden cselt be kell vetni...

Gabella: na, nehogy már a mensi miatt kihagyd a tornát! na jó, ha nagyon görcsöl felmentelek, de ha nem, akkor simán!

Móni: Ez jó, ez a Meteor "bolt". Szépek a képek, hány napot voltatok?

Katus: Reméljük nem komoly, csak emelkedés mondjuk fog miatt. beteg gyerekkel nem annyira jó buli a pihenés. Én tóm, Noi most annyit nyüglődött Apuéknál, én meg idegeskedtem. Nagylányod?

Kitti: Asszem váltjuk majd egymást a Balcsin. Fiad lépeget ezerrel?

Mentem, pussz

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok!

Julcsi ma 10-ig aludt, mormota lett. :) Én már 8-kor felkeltem, csak lestem, hogy a kisasszony még durmol.

Móni, nagyon szépek a képek, örülök, hogy megosztottad velünk! :)

Juca, valszeg neked nem volt olyan vicces, de én jót mosolyogtam a családi hepajon. :)
Én is kicsit izgultam, mi lesz majd Julcsi szülinapján, ugyanis most volt együtt először a keresztanya és a majdnem keresztanya... De végül mindenki jól érezte magát, remélem sikerült már elfelejteni a tavaly nyári kavart a keresztelő körül. Egy bántó dolog volt, hogy apósom nem jött el, mert a másik unokáját várta... Igaz, hogy két héttel előtte szóltunk neki, hogy lesz buli, meg szerintem ezt nem is kell mondani, de ő közölte, hogy a lányáék már előbb bejelentkeztek hozzá. Hát, no comment...

Meteor, forraláskor a vízkő kicsapódik, így nem marad már a vízben, nyugodtan adhatod Pancsinak. Én is sokáig ásványvizet vettem, mert nálunk is nagyon vízköves a csapvíz, aztán az egyik kémia tanárnő barátnőm felvilágosított...

A tortás-maszatos képhez annyit, hogy ez kivételes alkalom volt, hogy Julcsi szabadon garázdálkodott, nem szokott így enni. A tálkából én kanalazom neki a kajcsit, persze nála is van egy kanál, így ő is próbálkozik, de nem szokott így kinézni, és eddig még a falunk is megmenekült. :)

Wawel, nagyon jó lett Kornél frizkója, mi is tervezzük a hajnyírást, de már előre izgulok, mert még a hajgumizást is nehezen tűri a kisasszony.

Tandika, szerintem Julcsa a 18. szülinapon már nélkülünk fog csapni egy fergeteg partyt. :lol:

Most megyek egy kicsit házimunkázni...

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Két kép Csipkerózsikáról, így szokott kidőlni este, kajcsi után. :)
Majd alszik 13 órát... Kíváncsi vagyok a ma éjszakánkra, hogy megismétli-e a nagy alvást.
Kép
Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Csajok, merre vagytok?
Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok!

Gombi!
Julcsika nagyon édes! Mintha Petit látnám. Csak Peti szájában ilyenkor már félig kicsúszva a cici, amit ha kiveszek a szájából, akkor álmában utána kap, aztán szopizza a semmit!

Juca!
Képeket várjuk!!!!
Hááát, nem irigyellek! Attól én is frászt kapok, amikor a hátam mögött jönnek a megjegyzések. Most éppen emiatt neheztelek az anyósomra. A múlt héten amikor ott voltunk nála, éppen beálított anyám, de mi már elköszöntünk, mert Peti nyügi volt és elindultunk, hogy aludjon. erre két perc múlva nekiállt anyámnak panaszkodni rám. ( Az utcán, a kapuban, a szomszédok kint voltak!!!!) Nem nekem mondta a problémáját, pedig féldélután ott voltam, hanem anyámnak, aki végighallgata, aztán közölte vele, hogy ebbe nem szól bele, beszélje meg velem.
Én már előre félek Peti 1. szülinapjától. Főleg, hogy a párom családjában csak ilyenkor jönnek össze, akkor is képmutatás van. Nálunk meg a spontán beugrunk egymáshoz jellemző. Nem kell hozzá aprópó!
Anyukád miért nem volt ott? Apukád miatt? Bocs, ha túl indriszkét vagyok?
Egyébként meg nincs tökéletes családi buli, ill. van, de csak az amcsi családi filmekben!

Móni!
Nagyon klasszak a képek. Imádom az ír tájakat! Még nem jártam ott, de ami késik...... De élni nem tudnék ott a klíma miatt! Akkor inkább Olasz vagy Spanyolhon, esetleg dél-Farnciaország. ( Jó kis bortermelő vidékek! :lol: )

Rita!
Ez a női hormon csapvizes dolog! Háát, elég furán hangzik. Én is forralt vizet adtam Petinek, de kb. 2-3 hete szénsavmentes ásványvizet kap. Mikor milyen van itthon, abból kap. ( Én mindig az akciósat veszem.) Bár az ő ivászata napi 1,5-2dl víz!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok! :-)

Méz, szenzációs fotók! :)

Csajok, ki hogy készíti el a tápszert a gyerkőcnek? Forraljátok a vizet? Mai nappal hivatalosan is abbahagytuk a szopit. :( Tejcsi van, csak nem kell és most már nem is erőltetem.

Wkata: mi van Veletek? Hogy vagy? Meggyógyultál?

Meteor: én is hallottam ezt a horror sztorit a hormonokról, nekem a kollégám mesélte, aki anno mentőzött. Nem tudom hol az igazság... :roll: talán odaát :shock:

Colett: 3 napig voltunk nyaralni. Hogy hogy vége az ovinak? Ilyen hosszú a nyári szünet?

Kitti: bizti jó lesz nektek is a Balcsin, kicsit feltöltődsz és akkor újult erővel blogolhatsz. :) Az úszás témához, mi most oda megyünk, ahová Meteorék is járnak, ez a Rómain van. Holnap 4-re megyünk, nem csatlakoztok Ádival?
Vendég
 


Mindig elfelejtem írni, hogy nálunk is lőttek a nyugalomnak! Peti nagyon aktív. Árkon-bokron, lakásban kihelyezett akadályon átmászik. Kompból kimászik. Két kezével megfeszíti magát, és kiemeli magát belőle. :roll: Ha nem látom a két szememmel, el sem hiszem. :shock: egy kis Csóllány Szilveszter! :lol:
A szekrénysor alsó szekrényeinek a fogantyúit illetve a fürdőben a tisztítószeres szekrény fogantyúit összekötöztem, mert nyitogat. A konyhaszekrényben az üveg dolgok hátrébb, ill. a felső szekrényekbe kerültek!
A kiságynál a tapéta diszítőcsíkját (nem jut eszembe hogy hívják) elkezdte felkapargatni!
Amikor nagy csend van és elkiáltom magam, hogy mit csinál, akkor úgy össze tud rázkódni! Tudja, hogy rosszban sántikál.
Mostmár ha mondjuk, hogy köszönjön, akkor pápázik. Bár félre érthető egy kicsit, mert saját maga felé integet, mintha hívna. Néha puszit is dob, ha olyanja van!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Méz!

Tök jók a bulis képek!!! Meg a kidőlt Julcsis is :lol:

Móni!

A te ír képeidért én is irigy vagyok, örülök nagyon, hogy jól ment az utazás, meg a tesód is jól van. Én még sosem voltam északon, pedig nagyon odahúz a szívem. De Gábor délmániás, és amúgy sem volt még soha pénzünk EU-s utazást megfizetni 8) (pl. last minute 2 hetes török út volt annyi, mint 8 napos olasz vagy 4 napos norvég vagy skót - nem volt nagy kérdés, hogy hova megyünk...)
De azért én is remélem, hogy egyszer majd eljutunk Írországba is.
Sajnos még nem gyógyultam meg, vagy félrediagnosztizált a néni, vagy makacsabb az ekcéma, mint gondolta, mert mostanra már el kellett volna múlnia, ehhez képest sajnos virul. Pedig olyan lelkesen kenem, hogy csuda... Mindegy, holnap visszabattyogok a rendelésre. Anyám hazatért a szanatóriumból, és teljes lelkesedéssel akar Makizni, így holnap odaviszem reggel, aztán irány a doki, aztán takarítok, és este mehetek a csemetéért :)
Meg eddig full time work volt, ma este még van hátra néhány meló, de aztán talán van egy kis lélegzetvétel...

Ha meggyógyulok és mehetek vízbe, mi is csatlakoznánk a Rómaira menő úszókommandóhoz, ok?


Családi bulik
Most már engem is feszélyez a dolog, de nálunk a sógoromék lettek picit furák. Főleg sógornőm, de sikerült a férjem öccséből is a kevésbé szerencsés dolgokat előcsalnia :cry:
Nekik nemsoká lesz 2 éves a kisfiuk, aki nagyon édi kiskrapek, jó fej, egészséges, minden rendben van vele.
Anyukája viszont külön hoz neki folyékony szappant (egyetlen családi ebéd erejéig megyünk ilyenkor Kaposvárra), etetőszéket, saját evőeszközt, lavórt és szivacsot meg fertőtlenítőszert az etetőszék lemosásához, stb. Most először evett velünk az asztalnál a kissrác, eddig külön variáltak össze-vissza az evéssel (pl. hat tányér összekenése egy étkezéssel). És sógornőm mártírarccal ül külön fotelben rendszerint a leves ideje alatt, nem ül oda az asztalhoz, és eszébe sem jut, hogy miatta főzött külön egy levest anyósom pl. Karácsonykor (ugyanis nem eszik halat és halászlé volt, ezért főztek külön egy húslevest), és talán legalább akkor egy kanállal kéne belőle enni. Az egészben az a legsz@rabb, hogy igazából ő nem szereti anyósomat, de mivel ez kiül az arcára, mindenkiben megfagyasztja a levegőt, már mi sem érezzük jól magunkat együtt. ÉS: a férje egyáltalán nem segít semmit a szüleinek ilyenkor. Pedig neki ugyanúgy a nagymamája a két közel 90 éves néni, mint az én férjemnek, mégis: nemhogy magától nem segít a mamáknak, de külön kérésre sem, és válaszként vállvonogatva mutogatott a kisfiukra, aki a földön játszott békésen, hogy hát őrá vigyáz éppen, ezért nem tud segíteni menni. Olyan vacak érzés! Talán ez így hülyeségnek hangzik, de engem ezek annyira zavarnak. Fontosak a kisgyerekek persze, de azért az idősekkel is kell egy picit törődni, főleg ha annyira megrokkant egészségi állapotban vannak, mint ezek a nénik.

Na, mostan ennyi voltam, így is panaszdal lett belőle :lol:

Puszi,
Kata

Kép
wkata
 
 


WKata: nagyon jó lenne, ha a fiúk együtt pancsiznának újra. :D
Árak: ne is mond! Elég drága kint minden, kezdve az élelmiszertől, italtól. Állítólag még Angliát is veri, mondjuk ott még nem voltam sajnos. Persze a belépők is, na de azok a világon mindenhol magasabb áron vannak. Kivéve Egyiptomot, ahol anno meg voltam elégedve mindennel, mert az kifejezetten olcsó hely. :)
Így, hogy szállást nem fizettünk, jó volt, mert a repjegyhez is jó áron jutottunk hozzá.
Vendég
 


Csajócák!

Tud valaki egy fincsi oroszkrém torta receptet???????????

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Nincs kedvem írni, apukám kórházban van a szívével. Ilyen ritmuszavart még nem látott a főorvos. Szorítsatok, imádkozzatok érte légyszi.

Vencel orrából már nem jön trutyi, már nem megyünk vissza, nem fizetek 1 percért 4 rugót, hogy megmondja a Dr. Somi, hogy nem kell már jönni, meggyógyult...

Szülinaposoknak Nagy Gratula!!! :P
Isten éltessen sokáig Benneteket és Szüleiteket!

Puszi

Mári

Kép
mári
 
 


Mári!

Nagyon-nagyon szorítok apukádért!
Ha jobb lesz a helyzet, majd gyere és mesélj magatokról!!!
Örülök, hogy Vencel jól van már!

Reni!

Az sajnos nincs, nálunk senki sem szereti :-(

Kata

Kép
wkata
 
 


Reni!
Küldtem receptet.
Andi

Kép
Kép
veráska
 
 


Veráska!

Köszi a receptet!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Helló mindenkinek!
El vagyuk havazva, ballagás, balettvizsga, apa vizsgaidőszak. A gyereknap szuper volt, a lagnagyobb ajándék az ebéd utáni pulykacsont volt. Ime a kép. Nesze neked bio, natúr kaja. Csúcs volt a két csemete. Kép

Amandi, köszi a biztató sorokat a hirtelen nem alvással kapcsolatban. Én is először a szeparációs szorongásra gondoltam, mert mostanában más kezében ordit, pedig eddig nagyon nyunyuzható boldog kis baba volt, most kétségbeesetten néz rám és üvölt és csak nálam nyugszik meg. Ez apára, mamára nem vonatkozik, csak az ismeretlen arcokra.
Veráska tündéri ötlet ez a póló, alkalmazom majd
vészhelyzetekben. Beninek is külön, illetve Blankával közös szobája, külön kis sarka van első pillanattól kezdve, de eddig nem hiányolt.
Juca! Ez a legszebb pötty a világon, vigyázz rá.! :D
Ireta, köszi a sorokat. Az a baj, hogy én nem tudok Beni szájában a cickómmal aludni, leginkább ülve szoptatok, reggel fekve, de még soha nem aludtunk vele együtt, nekem a kezdeti intenzives, oxigénhiányos para után nagyobb biztonságot ad, ha az ágyában van, szellős helyen és a légzésfigyelő egy másodpercre sem hunyja le a szemét, éjjel-nappal szolgálatban van. Éljenek a duracell nyuszik, meg a tölthető elemek.
Mári ,itt nálunk nagyon csipik a Somit. Ha jól tudom Cegléden rendel nem? Vagy keverem vkivel? Ő találta fel a fülmelegitő sapkát. Hogy ilyen drága, ez nagyon gáz. Szerintem ez már kizsákmányolás, nagyon leirtam magamban a történeted olvasva. Szegények.
Egyébként a sima sóoldattól( én is mindig azzal mosom át Beni járatait) lesz fehér habos a trutyi és igen jól tudod a bacis besárgul, zöldül és SEMMIKÉPPEN sem habzik. Ennyit itt a topicban is megmondtunk volna neked és megúsztad volna ingyen, és még hittél is volna nekünk, ha dr. lenne a nevünk előtt. Ettől vagyunk anyák, a legbiztonságosabb helyre visszük, aztán csalódunk. Tisztelet a kivételnek, én is jártam így jó pár dokival a mozgásfejlődés-lemaradással kapcsolatban, kénytelenek vagyunk tudomásul venni, sokszor egy névtelen doki, sokkal alaposabb, hozzáértőbb, benne még felmerül: lehet,hogy mégsem az aminek tűnik, nézzük meg alaposabban, mi lehet még.
Szuper volt a gyererknap. Ja Beni kapott egy hajkefét, 9 hónap hajkefe nélkül, hát mégsem mehetett ez tovább.
Exdeus, köszi az alvós tanácsokat. Tényleg nem mentem be egy ideig, egészen pontosan 38 másodpercig, az éjszaka csendjében ketyegő órán számoltam, és VISSZAALUDT!!! Követlező ébredésnél már 25 sec. Után visszaaludt, ma éjjel meg már fel sem ébredt. Hiába volt meleg, akkor mégsem szomjas. Eddig azt hittük, a nagy meleg. Ja a múlt heti 1 napos láznak is megleltük az okát. A 3. fog!!!!ÉÉÉs, nem a felső 1-es, hanem képzeljétek a felső 2-es a bal oldalon. Én még ilyet nem is láttam, hát először a felső két 1-es, majd az alsó két 3-as jön ki, és csak utána a felső 2-es nem? Mi két lépcsőt átugrottunk, beelőzött a felső 2-es. Azért remélem nem marad elől fogatlan.
Mindenkionek nagyon köszi az alvós reagálást, nagyon jó volt, átlenditett a holtponton, nagyon fáradt, kialvatlan, energiátlan, pipa, kétségbeesett voltam.
Prenata Tök normális, ahogy érzel. Minden anyánál eljön a pont amikor ki akarja dobni a gyerkőt az ablakon. Teljesen eltűnik az egonk, csak babarabszolgák vagyunk-teszem hozzá önként, dalolva és boldogan. De néha az agy jelez, elég!!Ráadásul élettanilag állitólag 8-12 hó között jön ki egy pici depi, épp az állandó készenlét, berögzült napi ritmus, mindig ugyanaz stb miatt. El kell menni, ki kell kapcsolódni egy kicsit. Találnod kell másfajta örömforrást, hogy fellélegezz egy kicsit. Nem tud senki türelmes lenni, ha nem piheni ki magát és a saját legalább alap szükségletei nincsenek kielégitve, és itt még nem beszéltem a fodrász, kozmetika, torna, mozi szinház masszázs, csacsogás, kávézás kirándulás, kikapcsolódásról.
És különben is tök édesek a képek, kis pancsizós. Néhány nap múlva talán kiderül mi volt az ébredés oka, mintpl. nálunk a fog. Mindig van ok, csak ki kell várni.
Meteor, jöhetnek a fotók: sebes@freemail.hu
Mikor szabad még a nyaraló? Nem sikerült még egyeztetnünk a két baráti családdal, de júliban mennáénk mindenképp, ha máshogy nem csak mi 4-en, apa addig vizsgaidőszakozik.
Kimike, bocs, ha jól emlékszem Tündérpöcöktől kérdeztem madárnyelven melyik lapnak ir, :küldj privibe egy lapcimet. Szerintem eltévesztettem, ne hari. Nem olvasok most vissza annyi oldalt, de ez a baki sejtésem támadt.
Mézgombi édesek a képek!
Bolgog szülinapot mindenkinek.
Édes Noémi is, úgy látom mindenkinek villákmekvinje van, nekünk is ám, bár inkább Blanka kedvéért kapta Beni.
Megvolt az előső strand is a hét végén, nagyon élvezte.
Kép És úgy kavar a lakásban mint egy kis kommandós. Gyereknapra pedig felült, és úgy ül a rohanó, inogó babakocsiban is, mintha egész életében ezt csináélta volna, pedig még nincs 1 hetes a tudománya. Hát eljött ez a pillanat!!!Már csak a mászás, állás, járás van, csőre töltve várjuk, ezek a legszebb pillanatok. Meg a többi milliárd is na.
Mindenkinek jó hétvégét.
Minden baba nagyon édes,akinek most nincs időm név szerint irni, ő is, egyszerűen jó látni benneteket, a csemetéket. És azok az istenitermészetképek el is repitettek innen egyből.!!!!!De jó volt.Na nem ömlengek tovább, hiányoztatok, de máég egy darabig ritkábban tudok csak jönni.
Csaó,

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Gyorsan még bekukkantottam. Benianya, bírom, hogy jó sokat írsz. :D Mi a baj Bence mozgásfejlődésével? Szerintem semmiről sincs lemaradva. Ezek az orvosok magánban tényleg jól megkérik mindennek az árát. Nagyon szépek a gyerekek. Milánnak Anyukám adott csirkecsontot, én pedig hüledeztem. Olyan becsben volt, hogy nem lehetett tőle elvenni. :lol:
Mi már nem légzésfigyelőzünk, és nagyon szokatlan. Valahogy olyan biztonságérzetet nyújtott.

Mári: imádkozom Édesapádért, és minden jót kívánok az egész családnak!

Jó éjt Mindenkinek, kevés ébredéssel!
Vendég
 


Sziasztok!

Kimike, privi ment! Tápszer-dologban nem tudok segíteni…

Meteor, Méz, én ásványvizet adok Kírának. A csapvízzel szerintem nem az a fő baj, hogy vízkő van benne, hanem az, hogy általában az egész országban (tisztelet a néhány kivételnek) nagyon rossz minőségű a víz, és tele van fertőtlenítőszerrel, ami szerintem tönkreteszi a kis bélrendszerüket. :(
De édes, ahogy kinyúlt :) :) :)

Reni, már akartam írni, hogy a Kismama-újságban a múltkor pont ezt kérdezte valaki a dokitól, hogy őszerinte kevés folyadékot iszik a gyerek. Azt válaszolták, hogy ha napi 1x eszik főzeléket, és mellette 2-3 alkalommal szopizik, akkor nem kell izgulni, megszerzi magának, amire szüksége van. Peti hányszor szopizik még?

Azt is mindig elfelejtettem írni, hogy hétvégén anyukáméknál voltunk. Családi házban laknak, a tetőtérben vannak a hálószobák. Egyszer csak Kíra gondolt egyet, elindult felfelé a lépcsőn, és felment a tetejére, segítség, megtorpanás vagy megingás nélkül. Csak lestünk. Eddig még csak meg se próbálta. :shock: Itthon – lépcső híján – egy másik új tudományát gyakorolja folyamatosan: nagyokat cuppantgat a levegőbe, és vigyorogva várja, hogy megdicsérjük :)

Benianya, Ákos Beni nagyon édes! Jól látom, hogy vizet iszik a medencéből??? :) :P :lol:
Gratula a felüléshez! Látod, mindennek eljön az ideje! :wink:
A fogak sorrendjébe kicsit bekavarodtam! Lányok, ezzel mi a helyzet? Én úgy tudom, hogy könyv szerint először jönnek az alsó 1-esek, aztán a felső 1-esek, aztán a felső kettesek, nem????

tandika
 
 


Sziasztok!

Gyors esti bekukk aztán megyek aludni mert hulla vagyok. Noémi ma meg volt kergülve. Mivel esett az eső nem tudtunk kimenni, és ilyenkor nem lehet vele bírni. Annyi időm nem volt, hogy leüljek 5 percre. Amióta fel lett szerelve a hinta egész nap hintázna. Nagyon édesen mondja hogy nnnnta :)
A nagy hintázásban nagyon kifáradt ám úgyhogy el is aludt:))))

Kép álmosító ám a sok hintázás





Mári nagyon szorítok apukádnak, remélem jobban lesz!!!

Jóéjt mindenkinek remélem holnap lesz időm többet írni.

Kép
Kép
lreta
 
 


Jó reggelit Mindenkinek! :-)

Lányok, nagyon ül a fórum, fel kellene pörgetni. :wink: Szóval írjatok jó sokat!!! :D

Lreta, nagyon édes Noi, és jó ez a hinta. Lehet, hogy nekünk is be kellene szerezni egy hasonlót.
Nálatok egész nap esett tegnap? Itt is esett, de csak egy órácskát. Most pedig hét ágra süt a nap. Remélem így is marad, mert mennünk kell a játszóra. :)

Kitti, írj valamit, bármit!

Gabella, merre vagy? Hogy vagytok?

Pussz, mentem takarítani, amíg álommanó a gyerekszobában vendégeskedik. :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Mostanában nem tudok túl sűrűn jönni, de úgy látom, ti sem, mert nem túl sok olvasnivalóm marad ilyenkor! :( Lányok, hol vagytok???

Juca, mizujs Veled? Hogy vagy? Olvastam, hogy nálatok sem egyszerű a családdal. Nálunk másfajta problémák vannak. Konkrétan az apukám nem nagyon érti, hogy mire jó ez, hogy ezt sem adunk a gyereknek enni, meg azt sem, és amikor 3 percre kihúzom a lábam a szobából, mindig megkínálja valami tiltott szerrel :? Mondjuk, hálisten ez a legnagyobb probléma, mondtam, hogy azt nem szeretném meglátni, hogy bármi tejeset ad neki (azt hiszem, ezt tudomásul vette, mert nagyon mérgesen néztem rá), a többihez pedig lassacskán már én is próbálom szoktatni. :)

Réka, Kírának a nagyszülőknél (mindegyiknél) van ilyen hintája, csak narancssárga. Egyiküknél ugyanígy az ajtófélfára felszerelve a lakásban, másiknál az udvaron van. Kíra is imádja!!! Itthon meg lemegyünk a játszótérre hintázni.

Szerencsére nálunk eddig nem volt olyan (mióta játszótérre járunk), hogy egész nap esett volna. Tegnap délután én is féltem, hogy nem tudunk lemenni, de azért fél 6-tól 7-ig mégiscsak sikerült.

Móni, lehet, hogy már kérdeztem, de már nem emlékszem: Ti mikor kezdtétek a babaúszást?

tandika
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?