Új privát üzeneted érkezett!

Csajok! :)
Minenkinek köszönöm a segítséget a hálapénzzel kapcsolatban. Sokat segítettetek! Most már látni mennyi a tarifa mostanában.
Csóközön! :)
szilbee
 
 


Hát ez felettébb érdekes... :shock: :?
szilbee
 
 


:lol: :lol: :lol: Szilvinél beragadt vmi...........


Balwin!
Ha Jóóóóól emlékszem, pár lappal ezelőtt felszólítottuk(kollektíve) a kismamákat hg küldjenek magukról fotót!!!!!
Az most is áll!!!!!!!!!! :D Nézzük azt a nagypocakot!!!!

Petike pedig hát gyönyörű! Amikor mi is bent voltunk,csudaszépek voltak a kisfiúk.....hiába mostanában szépek születnek!:) :wink:
Még mielőtt a lányos anyukák..... :lol: azok is szépek!!! :D
(kivétel akivel egy szobában voltunk.....szegényke......)

fanna3
 
 

 
 

Fanna!
Ja! :lol: Benyomtam az elküld gombot, kimentem a konyhába, aztám mire visszajöttem háromszor láttam az irományom. :shock: :lol:
szilbee
 
 


Fanna!
Raknék fel de apa folyamatosan elcsórja előlem a gépet,és mostanában nem is láttam!

Balwin!
Aranyosak voltak pocakmérettel kapcsolatban,nekem nem mondanak ilyet,habár a tükörbe nézve meglepődőm sokszor,és képzeld ruhán keresztül nem is látszik olyan nagynak :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina!
Van esetleg webcamerátok? Azzal is lehet csinálni.
szilbee
 
 


Nincs :cry:
De majd telefonnal csinálok és majd úgy rakom fel :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Az is nagyon jó!!! 8)
szilbee
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Az első szó, ami eszembe jutott a kisfiad fényképét meglátva az az, hogy formás. Hát, tényleg az. Szóval nagyon ügyik voltatok akkor szüléskor mind a ketten. Várom a szüléstörténetedet!

Balwin!
Szegény Te, nagy pocakos! Akkor tényleg nagy a pocid, ha már meg is szólták. Esetleg tényleg rakhatsz fel róla képet. De nincs már sok hátra, ne izgulj! Nemsokára kezedben tarthatod Luca babát!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok megint én.

Olga, Balwin
Készül a Sopron guide, csak nem olyan gyorsan, mint gondoltam. Egy kicsit el vagyok veszve, ma fodrásznál is voltam, meg tanulok is ezerrel, meg a házimunka, nálunk terem a kosz! gyerekek, szóval egy kicsit sok most minden, de a héten biztos meglesz.

Olga!
Miért fulladozott Balázs? egy kis kuszi-kuszi volt? és szerintem senki nem nevetett, mert elég ijesztő, amit írtál. Anyák rémálma.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Hát igen Ildi kisfiával én sem tudok betelni :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Jelentem még egyben! :D
Balwin veled mizujs??? :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Találkoztam egy nagyon aranyos szülésznővel azt hiszem Tóth Mária,de nem biztos :oops: ,tud róla valaki valamit mondani???

Kép

Kép
katlina
 
 


Engem ez a mocsok már megint nem engedett be egy fél napig!

Persze a nevetést nem Balázsra írtam, hanem magamra, hogy milyen nyomorék vagyok... szó szerint! :lol: Sántikálok! A konyhás néni kérdezte is tegnap. Mondom sportbaleset! :lol: Végül is: futás! Igaz, 3 méteren... :mrgreen:
Bébink régebben naponta többször csinálta ezt, mostanába megusszuk heti egy-kettővel. Igazából nem tudni, doki és a védőnő is csak azt hajtja, hogy kikapni, bokánál fogva lógatni. Passz. Pedig nem is sírt előtte. Félrenyeli a nyálat?

Balwin, Katlina! KÉPEK!!!

Évi, Nóri köszke a tippeket. Jelenleg hintőporozom, amit még a bébinek írtak fel anno. :oops: Bephanten van, igaz popsikenőcs (bár ha mellre is jó...).

Balwin! Gondolom Nóri jóslata beigazolódott, és már mindenki elküldte a számát előttem. Úgyhogy majd remélem itt a fórumon keresztül majd értesítenek engem is.

Katlina, bocs ha megint hülye vagyok, de a te forródrótod már megvan? És attól, hogy a párod mindíg lenyúlja a fényképezőt, azért ugye fényképezitek a pocakot?

Szilbee! Persze, persze... Azt akartad, hogy ha betöltjük az oldalt akkor a te leveledet lássuk... :D

Na üdv! Kismamák tartsatok még ki, megjött az enyhülés, élvezzétek a nagy pocakot!

Kép

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasz!

Olga!
Huh!!! És akkor szó szerint tényleg a bokájánál lógatod Balázskát? És nem lesz semmi baja??

Sport: 2 hete elkezdtem a felüléseket,finoman.....bár itthon nem sok a kedvem hozzá,egyedül uncsi,nincs húzóerő! Terembe meg egy jó ideig még nem jutok el:(

Az éjjel leoltottam a lámpát...és nem történt semmi különös.....azon kívül hg füleltem mint.....t hg nem történik e változás. :wink:

üdv

fanna3
 
 


Igen pocak fényképezve van,és ezen héten még felkerül igérem :oops:


Olga!
Az unokaöcsémnek is vannak ilyen rohamai és náluk sem tudják az orvosok mivel magyarázni :cry:

Kép

Kép
katlina
 
 


Ja forró drót megvan,Ildinek is tudom a számát és szilbee-nek is :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok :)

Köszönöm a telszámokat, remélem hamarosan “használhatom” őket :wink: Najó, nem leszek önző, nem sürgetem Pöttömömet...

Elin, méretet (kg) még csak a 4D-s uh-on saccoltak, és asse mostvót... De szerintem nem lesz óriás baba, akármekkora is a csomagolás :mrgreen: Uh a 36. héten volt utoljára, fogalmam sincs, mikor lesz (lesz-e?!) legközelebb. Szoktak még az utolsó hetekben is csinálni?... Pénteken találkozom újra a dokimmal, akkor vesz le Streptococcus kenetet, megkérdezem majd az uh-ot is.

Szilbee, jóóóóómekköszönted! :lol: :lol: :lol:

Judit, nekem még ráér, csak nyugodtan dolgozgass rajta :wink: :D

Katlina, még mi is egyben :) De már naponta beképzelek magamnak előjeleket :? Pedig úgy istenigazából még nem is fájtam, vagy ilyesmi.
Engem egy Nagy Ilona nevezetű szülésznő Nst-zett, nekem ő is szimpi volt :)

Fú, Olga, ez a fulladásos dolog elég meredek :( Hanyattfekve jön rá? Mert akkor tényleg lehet, hogy a nyálat nyeli félre...mondjuk oldalt fekve is előfordulhat (nálam volt már rá példa...ehh :oops: )...

Most az a parám, hogy észre fogom-e venni, ha itt az idő...najó, a fájásokat biztosan :mrgreen: , de ha magzatvíz-elfolyással kezdődik, azt is?!

Íme a kép :) Az arcomat nem köll nézni, már abban a stádiumban van, hogy semmivel sem tudom emberivé faragni, és arckifejezésileg is már csak ilyen Margitosra (Galla Miklós) futja :lol:
Szóval nekem kb. félidősen volt akkora pockám, mint amiket látni szoktam némely Nst-re váró kismamánál :roll:

Kép

Judit

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Ö-ö-ö :shock: Judit! Szép "terhed" van! :D Abban igazad van, hogy a baba méreteire ebből nem lehet következtetni. De jó sok sör kellett ehez a pocakhoz! :mrgreen:

Remélem nincs harag? :wink:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok lányok!

csak gyorsan: Igaz váratlanul indult be aszülés, de alegszebb dolog volt az életemben, maikor megláttam Petikét. Mindhárom szülésem közül ez volt a leg családiasabb, és leg nyugottabb. Majd írok róla részletesen is, még gyűjtöm az erőmet.

Köszönöm mindenkinek a drukkolást, és a jókívánságokat.

Pocakosok kitartás, nemsokára ti is meglátjátok a babucitokat!

Van tejcsim, Petike igazi cicikirály, már a szülőágyon szopott.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Ildi, pihizzetek sokat, aztán majd várjuk a részletes beszámolót! :D Úgy örülök, hogy van tejcsid!

Olga, öri-hari, beeeeeeee :lol:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Szia Ildi! Majdcsak bőbeszédűbb leszel ... egyszercsak :wink: !

Judit! Úúúúúgy irígylem a pocakodat! SZÉP. :)
A Nagy Ilona NST-zett engem is a leggyakrabban. Valami tündéri az a csaj!! A nagy hajával... :lol: . Nem tudom, egyáltalán szokott-e fent lenni a szülőszobán?...Bernadett??? :!:
Amúgy nekem szülés előtti utolsó UH-on mondott Balogh doki sacc-kg-t, ami ugye 3 nappal szülés előtt volt. Akkor vígasztalt meg azzal is, hogy "szép nagy feje van" :shock: . Mármint a gyereknek. Én mindig azzal "zaklattam", hogy ugye elég nagy a baba, mert mindenki kicsinyelli a hasamat, de közben meg rettegtem, nehogy 4 és fél kilós legyen, mint mi voltunk a bátyámmal. De pont jó lett :lol: .
Ha jól emlékszem, nekem vagy 3x volt UH, míg NST-re jártam, mindig nézték a flowmetriát meg a magzatvíz mennyiségét is. Nem tudom, mást hányszor hangoztak...?
És nyugodj meg Judit, ha elmegy a magzatvíz, azt biztosan megérzed :lol: ! Vagy ha vaklármát csinálsz, akkor legfeljebb hazaküldenek. Én 3-5 perces fájásokkal mentem be, de elég is volt. Mondják, ha hosszabb fájásokkal mennek be, a kórház hatására elmúlhatnak a fájások :shock: . Biztos így van... Tőlem is kérdezte a doki, vannak-e jóslófájások, de sose tudtam, milyen az? Aztán megkérdeztem tőle, Balogh elmagyarázta és aztán mondtam, hogy ilyeneket nem éreztem sose.
Látom, plüssállat már van egy szakajtóval!!

Olga, remélem gyógyulgat a térded! Az a hintőpor nem szárítja nagyon? Vagy kenőccsel is kezeled?

Fanna! És hogy bírod a tornát? Mert én ugyan nem voltam nagy testedző sosem, de mikor 2 hónappal szülés után csináltam a lábfelhúzásokat, bizony a hasam tiltakozott. És utána olvastam, hogy 3 hónapot azért várni kell. De a mai Néplapban meg az volt, hogy a gyerekágy után finoman lehet kezdeni. Na, ezt jól megaszondtam... :?

Katlina! Mostmár nagyon várjuk a képeket! Mond meg a párodnak, ha nem adja a kezedbe a gépet, legalább ő tegye fel!! :lol:

Szandit akarok venni a kiscsajnak, de ahol ma jártam, ott sehol semmi. Holnap nyakamba veszem a várost.

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Aztaaaa, Balwin, nem semmi pocakod van :lol: Nem is csodálom, ha több gyerkőcöt tippelnek :)

Én is attól féltem, hogy nem fogom tudni, mikor induljak a kórházba. Kb. éjféltől már voltak fájásaim, majd egész délelőtt a nővérem hívogattam, hogy szerinte mikor kell indulni. Nem akartam túl korán bemenni, inkább otthon, mint a kórházba vajúdjak. Viszont amikor elment a magzatvíz fellélegeztem, mert olvastam valahol, hogy akkor usgyi a kórház :lol:
Azt biztos észrevennéd, mert folyik rendesen, (én először egy pukkanást éreztem) a legnagyobb bajom az volt, hogy mit tegyek, hogy legalább valamilyen szinten szárazan érjek be!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, mert gyerekkel vagyok! :lol:

Nóri! Itt a Baross út elején a Babavilágban júniustól lesznek leakciózva kisszandálok. Siesta: 4.690.-; Rox:2.490.-.

Még néhány dolog:
Hipp tejpépek: 299 .-
Univer bébidesszert: 159.-
Hipp alma-répa gyümiital: 149.-
Zenélő fóka bili 8 szinben: 1290.-
Micimackós napozó: 1090.-
Kombidresszek: 499- és 549.-
Etetőszék műa.: 9900.-
Babycoom babatartó kádba: 2.290.-
Mellszívó (teljesen olyan, mint az aventes):7.990.-

Nincs semmi érdekeltségem, csak tegnap előtt voltam bent és akkor nyomta a nőci kezembe a júniusi szórólapot.

Na jó sokat írtam, mégis semmit.
Később benézek.

Sziasztok!

Kép

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Nóri! A pros duzzanat a seb környékéről már lement, de azért fáj. Még nem kenem, hagy száradjon a teteje.

Judit! Ó-ó-ó! Bocsáss meg! Légyszi-légyszi-légyszi! :cry:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


ÉN MÁR FEL SEM MEREM RAKNI A KÉPET A POCAKRÓL :oops:

Balwin,minden elismerésem :D :D ,az ényém kb.a fele :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Balwin!
Fantasztikus pocid van! :shock: Biztos jól érzi odabent magát Luca! Egyébként még egyben?

Ildi!
Újra üdv köztünk! :D Írj, ha lesz egy kis időd, borzasztóan kíváncsi vagyok!

Nóri!
A 101 kiscipőbe voltál? Én általában ott veszek cipit Grétinek, nekünk is mennünk kellene már, szandink nincs, csak ilyen félig nyitott cipi. Kb. egy hónapja mondta az eladó, hogy megérkeztek a szandik.

Olga!
Jobbulást a lábadnak! Kérjél Balázstól gyógypuszit! :lol:

Stella! Évi! Kriszti!
Mi újság veletek?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Judi! (Balwin)
Tyű de szép nagy pocak! :)

Katlina!

Azért remélem felteszed!! :)

Ildi!
De jó hogy van tejed!! :D

Olga!
Ez a sörös hsz, azért vicces volt! :lol:

Lányok!
Kinek ígértem tarifás összefoglalót?? Kitöröltem a postafiókomat, mert megtelt így nem tudom már kik kértek! :( (Olyan balfék tudok lenni... De ezt tudjátok be a másállapotomnak...)
szilbee
 
 


Szilbee! Én nem kértem, de azért kiváncsi vagyok, jöhet! :D

Katlina! Nem úszod meg! Kérjük a képet!

Hé-hé-hé! Hol van ez a 101 kiscipő? Bár nekünk még odébb van, azért szeretnék képben lenni. 8)

Ilditől várjuk a beszámolót!

Oh, már fel is ébredt a fiam! Majdnem fél órát aludt! :lol:

Kép

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga!
Okés!
A 101 Kiscipő a Tiszaparti játszótérnél van. A templommal "szemben " az utca túloldalán, ahol a galriák vannak.
szilbee
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok ám, csak tegnap az agyamra ment a Babanet, annyira nem akart soha letöltődni :twisted:

Jaj, Balwin, remélem nem sértődtél meg! Annyira csodás pocid van, de tényleg hatalmas :lol:

Katlina, nyugi, mutathatod a Te pocidat is, nem fogjuk "leszólni" :lol:

A tegnapi napom egyébként is szörnyű volt. Le van foglalva szállásunk júliusra Horvátországba. Erre szólnak akikkel mentünk volna, hogy ők nem tudnak jönni, mondjuk vissza. Persze tegnap volt az utolsó nap, hogy úgy vissza lehessen mondani, hogy csak 10% kötbért fizetnek. Körbetelefonáltam az összes szóba jöhető ismerőst, de a végén csak nem tud velünk jönni senki.
Ez igazából azért bosszantó, mert 6 éve nem voltunk sehol, és évek óta beszéltük ezzel a bizonyos családdal, hogy megyünk, mert a gyerekek is jól elvannak. Naggggyon morcos voltam, de levontam a konzekvenciát.

Ma meg ovisballagás lesz. Kicsit tartok tőle, mert a fiam még marad, de az összes barátja elballag, és már napok óta pityereg, hogy ő is iskolába akar menni, meg, hogy kivel fog ő az oviban akkor játszani...

A keresztanyám vezeti a Siesta cipőboltot. Tudom, hogy drága mulatság, de ha van valami akció, azért majd jelzem!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Sziasztok!
Hú, de nagyon szar az idő! :cry: Most még korábban akartunk lemenni a lánnyal, mert be akartunk menni a városba, erre szakad az eső... :evil:
Lilcsi meg már 3. napja megint rendezi az éjszakáimat, úgyhogy kezdem megint a zombisodást.

Olga! Köszi a tippet, majd megnézem Áginál is a pipőt.
A 101-et is megnézem, bár az nem a mi árfekvésünk, mint ahogy a Siesta sem. Nem tudok és nem is akarok 3000 Ft-nál többet költeni babacipőre. De azért benézek.
Zetpol cipőt lenne jó venni, de Szolnokon nincsen (vagy nem tudok), csak a Szecskán 1 boltban, de az is bezár 1 hónap múlva, így a maradékban keresgélhettem csak. De nem volt megfelelő. Interneten rengetegen árulják. Csakhát cipőt próba nélkül.... :roll:
Még majd a Pöttyös Pannában nézelődök, az meg az Ady-n van, a CBA-val majdnem szemben.

Tényleg! Stella Évivel egyszerre állt be sorainkba, azóta sem nagyon jelentkezik.
Évi! Én megnéztem a kis focistát! Ide is betehetnéd az album-linket! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Sziasztok!

Szilbee!
Én kértem:) köszi.

Évi!
És az a bolt hol van?

Nóri!
Köszi az infót:) túlzásba nem viszem :roll:

Judit!
Tényleg Szép!
Elismerésem hg bírod magatokat :lol:

fanna3
 
 


A 101-ben szoktak lenni 50%-os akciók is, mi is akkro vettünk Leventének egy nagyon szuper orrán gumírozott zárt, tavaszi cipét. 8000-ről volt leárazva, tiszta bőt, az orrgumírozást leszámítva. Csak olyan piszok gyorsan nő a lába, hogy már azt is le kéne cserélni. Most 24-es szandit használ, a cipő amit meg kezd kinőni 23-as.
Plussz, ami nagyon jó ebben a boltban, hogy teljesen bababarát és jól eljátszogathat, míg anyuka / apuka keresgéli a megfelelő fazont...stb.

Fanna! :)
Akkor majd küldöm, csak még várok, hogy kinek kell még, s majd egyszerre küldöm el.
szilbee
 
 


Szilbee! Azért kéne még ma elmennem oda, mert állítólag májusban 20%-os akció van minden cipőre. És ugye holnap már június :P

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Húúú! De jó hogy mondod. Akkor nekem is be kéne néznem oda délután... Remélem még hagytak a népek jó cipét.
szilbee
 
 


Sziasztok!

Hol van 20%-os akció? Az engem is érdekel!

Szilbee!
Van egy barátnőm, aki most lett kismama, és ő is érdeklődött a tarifák után, így én is kérném. Előre is köszi!

Évi!
Húúú! Ez elég gáz! Ez nálam örök harag lenne minimum! És akkor végülis mentek, vagy sem?

Elin!
Én is vettem már gyönyörű Pablosky cipit Grétinek 4000.- ért a 101-ben. Érdemes bemenni, mert a mérethiányos cipők mindig le vannak árazva. Zetpol cipőt áruló csajt tudok, akitől rendszeresen veszek ruhákat, megbízható, ha gondolod, tudok linket.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Fanna, a Siesta a régi Csemege "háta mögött" van a Szigligeti utcában. Drága, de hogy védjem a keresztanyámat, már ő is iszonyatos áron kapja. De szokott akciózni pl. a tavalyi modellekből, ami szerintem ugyanolyan jó, mint az ezéviek. Majd rákérdezek, tervez-e mostanság ilyet.

bbj, végül is mi megyünk. A férjem ma jön haza 5 hét után, szegényt tegnap ezzel csesztettem, hogy akkor mi legyen. De úgy döntöttünk, hogy 6 éve erre várunk, azért is megyünk, és jól fogjuk érezni magunkat. Nem hiszem el, hogy főszezonban nem lesz ott más magyar család! Gyorsan barátkozom, majd csak összehozok valamit :)

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Ide nem tettem még be? Bocsi :oops:

Íme: http://www.babanet.hu/album/main.php?=1 ... 112&page=1

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Lányok!
Ha megyek az SZTK-ba hétfőn a terhesgondozóba, elég akkor beadnom a laborba a vizeletvizsgálathoz az anyagot vagy már pénteken meg kell csináltatni, hogy az eredmény ott legyen, mire hétfőn megyek??
R.falván anno ez olyan egyszerűen ment... :?

Mindenki pü-ben kéri a hálapénzes összegzést vagy írjam be a topikba? :roll: :?:

Jó étvégyat az ebédhez! Kép
Végre kisütött a nap! 8)
szilbee
 
 


Sziasztok :)

Gyors bejelentkezés, rohanásban vagyok :?

Katlina, nanáhogy tedd fel a pocakodat! :D

Lányok, dehogy sértődtem meg, böktem is szmájlit! :lol: Bennem csak akkor tudatosul, hogy mekkora a hasam, amikor elmegyek a tükör előtt...de büszke vagyok rá azért :D És hálistennek nincsenek extra problémáim tőle :)

Szilbee, engem is érdekel a tarifás dolog :)

Narohanok, este még benézek.

Judit

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Szilbee!

Sztem írd be ne matyizz annyit velünk....végülis aki dokit fogad nyilván tisztában van vele hg annak fizetni kell...

Az Sztk-ban én is mindig csüt. vagy pént. adtam le az anyagot hg másik héten kedden legyen eredményem. :)
Jolikával egyszer ígyis "összevesztünk......" elfelejtette mondani hg mikor menjek terheléses vércukorra,pontosabban hg ne azonnal hanem úgy 3 hét múlva! Ezért utána leb.tt hg milyen hülye vagyok hg előbb mentem.Váltig állította hg ő bizony elmondta. Persze én meg hülye vagyok és nem jegyeztem meg mi?....na mindegy. Kérdezz rá ha magától nem mondja hg MIKOR kell vérvétel és vizelet ahhoz képest amikor legközelebb mész. 8)

fanna3
 
 


Fanna!
Oké! Köszi az infót. Még lenne egy kérdésem. Lehet tudni, hogy reggel mikortól van bent ez az asszisztens nő / adatrögzítő vagy micsudi? 7-kor vajon márt bent található?
szilbee
 
 


Hülyeséget nem akarok mondani,nem tudom.....
Én még olyan korán javában húztam a lóbőrt az utolsó 3 hónapban.

fanna3
 
 


Szilbee! Hallod? Ne matyizz :lol: :lol: !!

Előttevaló nap elég -tehát neked pénteken- ha laborba mész. Amúgy hánytól mész tanácsadásra? Mert ha reggel mész be pisivel, meg vért vetetni, az 11 körül már készen van...de az a rohangálás meg értelmetlen. Na, felejtsd el, amit írtam!
Jolikához egyszer 1/2 8-ra mentem, akkor már ott volt. Kismami, védőnő még sehol, de ő már csinálta a papírmunkákat. Hogy 7-kopr ott van-e, azt nem tudom. De itt a tel.szám, az SZTK tanácsadásé, remélem nem változott meg abban a nagy felfordulásban: 56/512-991

Fanna! Jolikával mindenki összeveszik min. 1x. Ő olyan :? .

Balwin! Hova ez a rohanás? El ne hagyd a gyereket! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Tényleg kismamik! Ott van még a tanácsadás, ahol eddig, vagy már azt is elköltöztették? Azt olvastam a Néplapban, hogy az is fel lesz újítva, a gépek, berendezések már megérkeztek. Bár engem ott nem vizsgáltak.

Judit! Netről nekem is van egy jópár cím elmentve, akik árulják ezt a cipőt, de mi van, ha megkapom és nem megy rá Lilcsi lábára? Elég magas a lábfeje.
Délután megyünk mi is a 101-be.

Évi, akkor tőled is várjuk az őrült nagy akciókat a Siestából! Nekem még tavajelőtti fazon is jöhetz, nem foglalkozok a divattal... :P

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


FÜRÖDJÜNK A NAPSUGÁRBAN!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 



Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Nóri!
Köszi a sok-sok infót! :)
Nekem sajna muszály kétrészletbe mennem, mert a gyerkőcöt itthon meg kell ebédeltetnem, mert ugye a legszuperebb időpontra tudnak engem behívni, 11-re :twisted:. Ott meg ugye a tanácsadás 2-3 órán keresztül is eltarthat. Sz'al a gyerek nem bírná ki (no meg én sem gyerekkel) reggel 7-től ott dajdajkodni az SZTK-ban du. 2 -ig. Szóval akkor pénteken reggel bemegyünk, leadjuk a cuccost, aztán irány haza, ami ugye 40-50 perc onnan.

Jolikának múltkor én is majdnem beolvastam. De már látom, hogy csak szórakozásból viselkedik úgy, mint aki a halálán van. :roll:

Fanna!
Nekem is jó lenne többet pihizni, de hát gyerek mellett ez azért másként zajlik. Majd meglátod pár év múlva, mikor a másodikat várod. :wink: Mikor alszik, akkor van időm infókat szerezni, mikor alszik, akkor is ezzel próbálkozok, amikor ébren van, csak akkor a gyerektől a gépig rohangászok. Meg ugye a törpe miatt, mindent nagyon meg kell szervezni... stb. és még sorolhatnám.
Szóval jó lenne csicsikálni, de az nekem már csak estére jut, de ez nem panaszkodás, mert bírom rendesen a strapát. :)
szilbee
 
 


Halihó!

Balwin, én már ugyan láttam a pocid, bár amikor most megláttam, ahhoz képest, amikor tailztunk, hát csak kerekedett a szemed. Bizti nem ikrek :?: :wink: :oops:

Cicikirály itt alszik a vállamon. PRÓBÁLOM BÜFIZTETNI, NEM SOK SIKERREL!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?