Új privát üzeneted érkezett!

Kiscsillag: Borzalmasan sajnalom hogy ez tortenet Veletek, kivanok nagyon sok erot es kitartast az elkovetkezo nehez idoszakra!!! :cry: :cry: :cry:
Sajnos tudom milyen nagyon nehez ez, en is elvesztettem egy kisfiamat de latod most itt vagyok es az elet vagy Isten karpotol a sok-sok fajdalomert es vesztesegert. Bizzal es higyjel, ajanlom Neked az Elet a veteles utan cimu topikot amit annak idejen en nyitottam es nekem nagyon sokat segitett hogy hasonlo sorsu lanyokkal beszelgethettem.
Kivanom Neked hogy el tudd engedni a kis angyalkaidat es megbekelj; hogy helyrejojjel lelkileg, testileg es aztan minnel hamarabb ujjabb baba vagy babak koltozzenek a pocidba es maradjanak is 9 honapot!
Kiderult mi volt a baj, talan fertozes?

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Kiscsillag!
Ismeretlenül is borzasztóan sajnálom és sok erőt kívánok és mielőbbi lélekben való felépülést!
Vendég
 


Juci!
Mázlis vagy,hogy automatikusan ilyeneket kívánsz enni és nem esik nehezedre!Nekem komoly kűzdelem lemondani a sült krupliról vagy a nokedlis paprikáscsirkéről!

Hétvégén rakok fel pocis képet!
Vendég
 

 
 

Egok!
Visszalapoztam és láttam,hogy a férjed gyárt iolyan jópofa ikres matricát!Nagy kérés lenne,ha nekem is gyártana?Nem tudom,hogy lehetséges-e
Vendég
 


Férjem tervezett, és Maros matricagyáros barátom végezett, vagyis kész vannak az ikres matricák.
Tessék privibe postacímet írni, és küldök mindenkinek, aki kér. Kész lett a spanyol is!!!!!

Nem nagyon leszek hétvégén netközelbe, megyek lábatlógatnik, meg hűsölni. (Azért viszek magammal egy látszólagos korházi táskát, csak hogy feleslegesen cipeljük)

Puszi

Kata

Kép
egok
 
 


Kata jó pihenést!

Vigyázz Magatokra!

Puszi!


Judit

jucicuki
 
 


Kiscsillag!

Szörnyű ami veletek történt, kívánom, hogy gyorsan gyógyuljanak be a sebek, (lelkileg és testileg is egyaránt) hogy hamar lehessen a pocidban újra egy kisbabóca. És ne aggódj mindig szívesen látunk, gyere csak bármikor!!!

Kép
Kép
times
 
 


Andi: megegyeztunk Apaval a nevekben: kislany: Anna Viktoria (Anna enutanam, Viktoria a parom anyukaja utan), kisfiu: Alexander (Apa huzta a szajat de megmondtam Neki hogy nekem csak es kizarolag ez a fiunev tetszik, vegul rabolintott) :D
En ugy erzem lany-fiu paros es kesz ha megsem akkor ugy jartak, nem lesz nevuk. :lol:

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Tontica, vettem az adást! vezetm bele a táblázatba!
én nem nagyon leszek a hétvégén, mert esküvőre és lakodalomba megyünk ma, holnap meg a leendő nagyszülőkhöz, és az idő függvényében lehet, h mardunk hétfőn is.
de képzeljétek, tegnap estére totál bedagadt a lábam! milyen klassz, h jó a vérnyomásom, de találtam mást, amin lehet parázni :? na jó, nem parázom, polcolok föl ezerrel.
de sztem ez a meleg miatt van. bár az igazat megvallva, akkor is bedagadt nyaranta esténként a bokám, mikor nem voltam terhes. akkor egy cseppet sem aggasztott (vajon, miért?).
ezt a linket: http://velvet.hu/poronty/2007/05/21/hova_menjunk_4d_s_ultrahangra#more72035 azoknak ajánlom, akik 4Ds UHra terveznek menni (mi tervezünk...asszem jövő hét után, nyaralás előtt)

Kiscsillag, őszintén sajnálom, ami Veled történt. :( én is csak annyit tudok mondani, h remélem, minél hamarabb rendbejössz, és nekiláthattok a bébigyártásnak ismét! ne add fel! Kitartást és sok szerencsét, és gyere bármikor.

Kép
an°°di
 
 


Tontica, mi június 16-án megyünk 4D-re, akkor leszek a 21 hétben.
Igazából nem az arcára vagyok kiváncsi, hanem arra, hogy minden rendben van-e vele. ( gerinc, végtagok stb.)

Puszi!

Judit

jucicuki
 
 


Én is azért mentem el 4D-re, hogy megnyugtasson, hogy minden rendben a babáimmal, 19 hetesen a dokimnál annyira izgágák voltak, alig lehetett őket megmérni, ezért is jelentkeztem be annó 4D-re. 22 hetesen voltam, de nagyon jó volt látni, hogy mindenük a helyén van, és mennyire elvannnak odabent!!!

Kép
Kép
times
 
 


Sziasztok Lányok!

Húha, jó sokat írtatok, mióta nem voltam. 1 hétre elutaztunk Sopronba egy kicsit kikapcsolódni. Most gyorsan visszaolvasok, aztán még jövök.
Ja és megpróbálkoztam vonalzó készítéssel, amit ezennel ki is próbálok.

Gica

Kép
gica1
 
 


Tontica!
Szép neveket választottatok a babáknak!


Ma kicsit jobb az idő a szél és a fátyolfelhő miatt!
jó pihit mindenkinek!
Vendég
 


Újból itt! :)

Látom, mindenki pihenget, elutazott stb.

Kiscsillag!
Kívánom, hogy minél hamarabb túl tudjátok magatokat tenni az átélt borzalmakon és hogy hamarosan újult erővel tudjátok belevetni magatokat a próbálkozásba!

Kata!
Szuperek lettek a fotók! Nagyon jól nézel ki rajtuk Te is és a pocakod is!
Nagyon rendesek voltak veled a kórházlátogatás során. Ezt vajon minden kórházban így csinálják. És a látogatás előtt bejelentkeztetek? Vagy hogy ment ez? A dokid kísért végig?
Tók jó, hogy volt ikres ismerősötök és sikerült ilyen kedvezményesen hozzájutnotok a babakocsihoz, hordozóhoz.
A babakelengyét hol vásároltad? Több bababoltban vagy egy helyen sikerült megvenned?

Tontica!
Aranyos a pocis képed! És a kisfiad is, ahogyan odabújik hozzád! Nem a légkondi miatt fáj sokat a torkod és köhögsz?
Bár gondolom légkondi nélkül elég nehéz lehet kibírni a spanyol forróságot...
A szoptatáson már én is gondolkodtam, de egyenlőre fogalmam sincs hogyan fogom megoldani. :?
Szépek lettek a nevek! Mi még nem döntöttünk, pláne hogy csak az egyik lurkó neme ismert ugyebár...

Benszi!
A koviubi jó gondolat jövő héten én is készítek azt hiszem. Most cseresznyét eszek őrülten, mert azt kaptunk a nagyiktól, akik szeptemberben már dédik lesznek...
A barátnődnek is ikrei vannak? Nem semmi csaj vagy! Körülötted csak ikresek vannak! :)
Tessék gyűjteni a tapasztalatokat tőlük és megosztani velünk! Szóval a szopi egyszerre ment. És, hogy viselték, hogy a fürdetés egymás után volt? Megvolt mindig, hogy ki az első vagy felváltva füröszötték őket? Egyik este az egyik jött előbb, másik este a másik? És a szopis korszakot követő etetés? Amelyik éhesebb volt az kapott előbb enni?

Times!
Jónak tűnik a babakocsi! Már mi is gondolkodtunk, hogy milyen lenne célszerű venni. Ilyen hosszú fajtát, vagy egymás mellettit. Egyenlőre még nem tettük le a voksunkat egyik mellett sem, mert tényleg van mindkettőnek előnye és hátránya is.
A férjed csinálja a bababútorokat?

Andi!
Na mit szólsz a vonalzóhoz? Kérésedre végre elkészült a mű...
Remélem jól érzed majd maga a lagziban! És kedden várjuk az uh-s élményeket!
Ja, a táblázatba még infóként beírhatod, hogy kétpetéjúek a lurkók és legközelebb jövő hét pénteken megyek terheléses cukorvizsgálatra.

Juci!
Ez igen! Nagyon egészségesen táplálkozol! Nekem nem mindig sikerül. Bár nem vagyok hízásra hajlamos (eddig csak 4 kg jött rám és az csak a pocak), azért kicsit több zöldségfélét beiktathatnék az étrendembe. De a fagyit annyira kívánom...

Végül pár szó magunkról:
Szóval a múlt hét a soproni kikapcsolódásról szólt. Nagyon szuper volt minden, bár kicsit meleg volt, de a gyerkőcök nagyon jól viselkedtek. Kinéztünk Ausztriába is és tényleg egész jó árakban voltak a gyerekholmik, de egyenlőre még nem vettünk semmit. Bár láttunk egy jó kis babakocsit (egymás melletti volt), jó könnyű volt, bár kicsit keskenynek tűnt az egy babára jutó hely.

Na jó, nem fárasztalak itt benneteket!
Jó pihenést és hűsölést mindenkinek!

Gica

Kép
gica1
 
 


Tontica
Szerintem is szép neveket választottatok! Nálatok már tuti a vegyes páros???

Gica
Szupi lehetett kikapcsolódni, már én is nagyon várom a nyaralásunkat, remélem a babók és a dokim is engedi....
Bútorok: Igen szerencsés vagyok, mert a párom asztalos, ráadásul bababútorok a specialitásuk.... csak hátha vmi itthonra kell az lassan készül el... de azért elkészül!!!
http://www.kittibutor.hu/ (itt dolgozik)

Kép
Kép
times
 
 


Sziasztok!

Töltöttem fel képet a babafalvás vonalzómra, és nincs ott...Csak én nem látom? Vagy ti sem?...Grrrr!

Mindenkinek szép pihenést!
Egok!
Sztem nem felesleges vinned a cuccokat, bár reméljük, nem lesz rá szükség! Fürcsizni is fogsz? Vagy csak lábáztatás? :)

Times!
Nem jön rosszul egy asztalos férj ilyenkor... :)

Nagyon várom már a Balcsit! Majd júli elején megyünnk, és Kingástul. Még nem volt bent a Balcsiban, kíváncsi vagyok, mit szól hozzá :)

Ma délután meg megyünk egy kicsit kirándulni a Bakonyba. Olyan útvonalat választottunk, ahol nincs nagy szintkülönbség, hogy én is bírjam 8) Remélem, nem szakad addig a nyakunkba az eső :!: :!: :!:

Kép
Kép
maminti81
 
 


Times!
Tényleg jó volt kikapcsolódni egy kicsit. Merre mennétek nyaralni? Van már uticél, vagy majd hirtelen ötlet alapján indultok valahova?
Hát igen az asztalos férj tényleg aranyat ér, de nemcsak ilyenkor, hanem később is!
Köszi az honlapcímet. Már meg is néztem. Tök jók a bútorok, amiket csinálnak. Lehet, hogy a végén tőle/tőlük szerezzük be a bababútorokat, de legalábbis a kiságyakat. Azt tudod, hogy kb. milyen határidővel dolgoznak? VAgy ne téged zaklassalak ezzel, hanem hívjuk fel őt/őket közvetlenül?

Maminti!
Biztosan jó lesz a balatoni nyaralás és Kinga is nagyon fogja élvezni. Te bele fogsz merészkedni a vízbe?
Kellemes délutáni kirándulást!

Gica

Kép
gica1
 
 


Sziasztok!

Mi is csak a balcsit célozzuk meg, Fűzfőn a hegyen van egy rokonunknak nyaralója és oda szeretnénk egy hosszú hétvégére leruccanni (csüt-vas), igazándiból csak kikapcsolódni szeretnénk nem is pancsolni (én amúgy sem mernék belemenni, mert nagyon hamar összesszedem a bacikat). Ott nem kell takarítani, vasalni, főzni, mosni... Ott végre egymással foglalkozhatunk így hárman mielőtt még öten lennénk!!!!

Gica
A pároméknál kb. másfél hónap a határidő, rengeteg munkájuk van, de nagyon szuperul dolgoznak én bárkinek merem ajánlani, egy kis ágyikóból akár egy tucat gyerkőc is kinőhet....

Kép
Kép
times
 
 


Gica!
barinőm ikrei!
A szoptatás akkor ment egyszerre,ha ott volt valaki és a kezébe adta a másik babát!fürdetés egymás után és amikor már ülni tudta,még ha nagyon imbolyogtak is berakták őket egy kis hinta szerű valamibe,amit a vízbe a kádhoz rögzítettek és stabilan csücsültek,így mindkettőt egyszerre lehetett fürdetni!Amíg az egyiket törölgették,addig a másik biztonságban ült a vízben!
Kajálás!Mindig kivárják a sorukat az etetőszékben,.Egy falat egyiknek,egy falat másiknak!mindenféleképp kialakul valamilyen sorrend!Az esti fürdés után van tejcsi cumisüvegből és az egyik az egyik kanapén a másik a másik akanapén kapja meg!természeteen ez is kétemberes meló!
Vendég
 


Sziasztok!

Benszi, ahogy ezt leírtad, nem is olyan egyszerű főleg, hogyha hozzáteszem az én nagyobbacska kisfiamat is, aki nagyon rosszcsont... Mi van olyankor, ha apa nincs otthon???

Na mindegy bízom magamban, csak a törpék egészségesek legyenek!!! (sajnos mostanában annyi ilyen rossz gondolatom van, de próbálom gyorsan elhessegetni)

Készítettem pár fotót, nem a legjobbak, de itt a pocakom: Kép Kép

Kép
Kép
times
 
 


Times!
Nagyon szép pocid van!
Ha nincs otthon valaki aki segítsen,akkor azt úgy hívják,hogy túlélőtábor! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Megvagyok én is, csak hosszú volt a hétvége, ma meg nincs túl jó napom.
Péntek este moziban voltunk, megnéztük a Karib tengert, jó volt. A legjobb az öt perc szünet, mikor lehetett menni pisilni :wink: visszafelé még a büfében is vettem két dupla Snickers-t, mert úgy megkívántam, hát az enyém nagy részét is párom ette meg, mert felét alig bírtam legyűrni :oops:
Szombat csuda klassz volt, már négykor fent voltunk Pesten, sétáltunk, vásároltunk fél hétig, akkor mentünk vissza a Bábszínházhoz, hétkor kezdődött a sztepp-fesztivál, nagyon jó volt :lol:
Vettem egy kényelmes gyógy-papucsot, utcára valót.
Vasárnap egész délelőtt takarítottunk, délután sütöttem főztem, hatra jöttek a vendégek a kerti partira, fél tizenkettőkor találtunk be az ágyba. Hétfőn meg csak pihegtem :lol: azért elmentünk egy kicsit sétálni délután, de a Mekiben ebédeltünk, hogy ne kelljen főzni :roll:
Ma nyolckor keltem, nem túl jól, aztán kilenckor már hánytam, pedig csak ittam...lehet, hogy valami rosszat ettem, mert hasmenés félém is van, vissza is feküdtem még tizenegyig aludni :oops:
Lehet, hogy az idő miatt is vagyok ilyen nyomi, kicsit szurkál a pocim bal oldala is, egész nap csak olvasgattam.
Fél négykor terhestorna, megpróbálom összekapni magam és eljutni addig, mert a hátamnak jót tenne.

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki
 
 


Maminti, Tontica, Andi
Mi volt az UH-on???
ÍRJATOK!!!

Kép
Kép
times
 
 


Juci!
Jó kis pörgős hétvégértek volt!Szerintem is a gyomrod lehet a lúdas és nem a babák a hányás,hasmenésben.
Én pocim is szúrkált,de szertintem is az időtől.Ma jobb idő van,nem is szúrkál!
Vendég
 


Sziasztok LÁnyok!

Times!
Köszi az infót! Lehet, hogy a végén ott rendelünk kiságyakat a lurkóknak...
Nagyon csinos pocakod van! És a körülötted kíváncsiskodó Gergő is nagyon édes.
Az az igazság, hogy én sem merek vízbe menni az idén, mert én is igen hamar elkapok mindenféle bacit, gombát miegymást. Ez a nyár ezek szerint nekünk félősebbeknek csak az árnyékban fog eltelni... :)

Benszi!
Hűha, hát nem lesz egyszerű egyszerre a két babával, de majdcsak megoldjuk valahogy!

Juci!
Úgy látom tényleg mindenfélét betábláztatok ebbe a hosszú hétvégébe! Pihend jól ki magad! Tegnap én is kidőltem a sorból és délben aludtam egy nagyot, de ez tuti, hogy az idő miatt volt. Felénk volt is egy nagy eső.

Kata!
Visszaérkeztetek a kiruccanásból? Ugye nem volt szükség a kórházi holmikra?

Gica

Kép
gica1
 
 


Andi!
HOgy bírtad az esküvőt? REmélem sikert arattál a csinos blúzodban!

Tontica!
Nálatok is három napos hétvége volt? Remélem szépen telt nektek is!

Gica

Kép
gica1
 
 


Gica!Nem lesz egy gyaloggalopp,de túlélhető.Kb.2-3év!
Vendég
 


Tényleg, tudom, hogy ez elég korai, de ti gondolkodtatok már azon, hogy meddig maradtok otthon a picikkel???

Én mikor még nem tudtam, hogy kettő szivecske dobog a pocómban, akkor úgy gondoltam, hogy két éves korában - ha úgy látom - beíratom bölcsibe és visszamegyek dolgozni, de most úgy gondolom, hogy 3 éves korukig maradok és utánna megyek vissza dolgozni! (persze, ha lesz hova...)

Kép
Kép
times
 
 


Times!

Nekem kérdezte főnököm, hogy mennyi időben gondolkodjanak, én is azt mondtam, hogy minimum két év, de lehet, hogy három.
Attól is függ, hogy hogyan bírjuk majd anyagilag, mennyire kell majd a fizum.

Judit

jucicuki
 
 


sziasztok!
az eredmény két, teljesen egészségesnek látszó baba, teli gyomorral, jó vesékkel, a B ugyan harátnfekvésű, de még nagyonnagyon korai lenne emiatt parázni, magzatvíz oké, szív jól működik, jó nagyok, azaz pont akkorák, mintha egyedül lennének. egyikük becsült súlya 380g, másikuké 340g, és az egyik kisfiú a másik pedig kislány lesz. :lol: :lol: :lol: ennek örömére rakok be egy frissített táblát

Kép
an°°di
 
 


nem megy. hüje babanet. no, majd később

szóval a hétvégénk nekünk is élménydúsra sikeredett: bár, Gica, az esküvőn nem a tutiszép felsőmet vettem fel, mert annyira meleg volt, h már itthon elkezdtem izzadni benne fogmosás közben :? így egy régi fekete-fehér tűpöttyös felsőt vettem fell egy fekete-fehér csíkos szoknyával. nagyon tutin nézett ki. de lehet, h az optikai csaldás miatt vagymi, csak a menyasszony (mert) rákérdezni, h terhes vagyok-e. vajon a többiek azt gondolták, h dagadt vagyok? dehát hogyan hízhatnék ilyen amorfra :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
an°°di
 
 


Kép

Kép
an°°di
 
 


sajnos nem bírom tovább ezt a babanetet cérnával :evil: :evil: :evil:
inkább egy kis szieszta.

engem mondjuk inkább az érdekelne mindenekelőtt, h ki meddig dolgozik/dolgozott/tervezi, h dolgozik?
válaszokat majd este, meló után olavsok csak.
jók legyetek!
:arrow:

Kép
an°°di
 
 


And!
Én már a beültetés előtt betegácsiban voltam és szerintem 3évig nem is fogok dolgozni!
Gratulálok a vegyespárosodhoz!Remélem az enyémek is azok lesznek!
Nekem is egész délelőtt szarakodott a babanet!
Képet kérünk a pocidról!
Vendég
 


And!
Én már a beültetés előtt betegácsiban voltam és szerintem 3évig nem is fogok dolgozni!
Gratulálok a vegyespárosodhoz!Remélem az enyémek is azok lesznek!
Nekem is egész délelőtt szarakodott a babanet!
Képet kérünk a pocidról!
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap nem volt babanet meg ma reggel sem ezert nem tudtam jonni elobb.

Andi gratulalok a vegyesparoshoz es a szep sulyhoz :shock: jo nagy bebik! :D Nagyon orulok hogy minden rendben!

Kezet foghatunk Andival mert nekunk is FIU-LANY paros! :D Nagyon boldogok vagyunk!!! Bar nem lattam semmit a babakbol mert egy eleg mogorva dokit fogtunk ki aki vegig nem mondott semmit csak hogy minden rendben van, kb. 300 g-osak /Andi babaihoz kepest eleg kicsik :shock: :roll: / es hogy vegyesparos. Ver, vizeletvizsgalat jo lett csak verszegeny vagyok igy vasat kell szednem. Valamikor ebben a honapban akarunk menni 4D-re, mar alig varom hogy lassam Oket mert ez most sajna nem sikerult, ja, kepet se kaptam. :cry:
Ja, mar 6 kilot hiztam! :shock: Eleg sz@rul vagyok meg mindig, gyengenek erzem magam es faj mindenem a doki szerint bekaptam valami virust, fekudjem ki! :roll: :? Azt mondta hogy az ikerterhesseg elegge megterheli szervezetet, nehezen viselik a kismamak, hat igen en eleg rosszul vagyok mostanaban, faj a gyomrom, a hatam es alig kapok levegot a felnyomodott beleim miatt. Ti hogy birjatok?

Maminti mi volt az uh-on?

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Tontica, javítom is a táblázatot!
tök jóóóó, h lesz egy lányod is. a dokit meg le kell sz*rni.
én is vérszegény vagyok kicsikét (1 századponttal a határérték alatt), és én is felugrottam +6 kilóra. de nem érdekel.
én fura, de totál jól vagyok. néha ég a talpam ezerrel, de teljesen kiszámíthatatlan. :? van székrekedés is olykor, meg kisebb gyomorösszenyomás, amit Petra művel, de különben a méhszalaghúzódásos fájások mellett semmi de semmi bajom (le is kopogom :P )

Benszi, képet majd rakok már...a múltkor készített olyan gagyi az itthoni tréningnadrágban...majd vmi normális cuiccban csinálok, és rakom fel. te is pakolhatnál egyet, ne csak mástól rendelgess :wink:

Kép
an°°di
 
 


Andi: koszike hogy szinezel a tablaban! :lol: Orulj neki hogy jol vagy bar szerintem en is csak a megfazas miatt vagyok ilyen ramatyul, majd elmullik.
Meg nalam is az a baj hogy nem egymas mellett vannak hanem egymas hegyen-hatan es nagyon magasan van a mehem a gyomrom meg a torkomban. :lol:
Na, egy pocifoto:
Kép
Nezzetek a baromira optimista tickeremet, na? Fejlodok? :lol:

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Tontica, akkor én is kép ...hehe. és persze hogy minden rendben lesz. miért is ne lenne? :D
mondjuk arc nélkül, de ebben a topikban úgyis a gyerkőcök az érdekesek ;)
Kép

Kép
an°°di
 
 


Sziasztok Lányok!

Andi!
Először is nagy-nagy gratula a vegyespároshoz! :) A mostani harántfekvés miatt ne aggódj, még egy ideig forgolódnak, hisz egyenlőre van helyük!
A talpégés is terhességi tünet? Vagy csak táncolni szeretnél.. :lol:
Lagzi: a csudába, akkor nem tudtad felavatni a szép felsődet. A pocakodat viszon jól el tudtad rejteni, ha csak egyetlen ember fedezte fel, hogy laknak odabenn... :wink:
Munka: Én az első három hónapban nem dolgoztam, mert akkor tombolt az influenzajárvány és a dokimmal közösen úgy döntöttünk, hogy ne kockáztassunk a mindennapi metrózással és a munkahellyel egy jó kis vírust. Aztán bementem, de kb. 1 hónapig bírtam, mert akkor meg elkezdett keményedni a hasam, úgyhogy azóta itthon vagyok. Én elég szerencsés vagyok, mert a főnököm amint megmondtam neki, hogy kisbabákat várok, azonnal mondta, hogy ne foglalkozzak a benti dolgokkal, csak magunkkal!

Times!
Én a babákkal szeretnék itthon lenni jó sokáig, ha anyagilag bírjuk. A munkahelyemen ezzel nem problémáznak, most úgy számolnak, hogy 3 évig nem leszek. De azt tudjátok, hogy az ikrek után a tanköteles kor betöltése évének végéig jár a gyes? Szóval aki tud, akár 6 évig is otthon maradhat!

Tontica!
Akkor már neked is biztos a vegyespáros! Gratula! A mogorva orvossal ne törődj, az a lényeg, hogy egészségesek! Jó a pocifotó! Viszont sajnálom, hogy nem érzed jól magad. NÉha nekem is nagyon feszül a hasam, gondolom akkor növekedésben van mindenem és mindenki.... De jó érzés, hogy egyre többet mocorognak a lurkók és már a kispapa is érezte, sőt látta őket... :)
A vonalzódat pedig tessék mindig nézni, ha netán elszomorodnál, tényleg nagyon optimista!

Kata!
Merre vagy? Remélem minden rendben!

Puszi Mindenkinek
Gica
gica1
 
 


Jaj, most látom, lemaradt a vonalzóm. Gyorsan küldöm... :)

Gica

Kép
gica1
 
 


Andi!
Most látom, hogy van pocifotód! Nagyon szép! Majd én is felügyeskedek már valamikor egyet... :)

Gica

Kép
gica1
 
 


Gica, nagyon aranyos vagy, de a talpégés terhességi tünet. sőt, van, akinek a tenyere (is) ég. remélem, nem fogod kipróbálni, elég az a keményedés. az mondjuk nekem is volt egy időben, de mostanában semmi. iagzság szerint most kezdem csak el igazán élvezni a terhességet :D
szép felsőt meg nem bánom, mert nem túl terhescucc...későbbre is jó lesz sztem.
a gyessel kapcsolatban igazad van. és azt is olvastam, h ikrekkel vissza is lehet menni úgy dolgozni (félállásban, gondolom), h közben még kapod a gyest. de ennek utána kell nézni még, meg hát amúgy is változhat időközben... tudjuk... :?
no, én lassan lelépek, mert nagyon elfáradtam ma a sok munkában. de ez fincsi fáradtság.
holnap talán jövök!
mindenkinek szép (és horkolásmentes----vagy csak én horkolok? :oops: ) éjszakát!
:arrow:

Kép
an°°di
 
 


Sziasztok!

Andi
Gratula a szuper eredményekhez!!! És a vegyespároshoz!!!!
A te pocid is szépen nő, nem is értem, hogy hogy nem kérdeztek rá többen is...
Szombaton mi is voltunk esküvőn, igaz csak a szertartásokra mentünk, nem is bírtam volna a lagzit, már a templomban bedagadt a bokám, nagyon meleg volt, no meg a Gergőm is rosszalkodott.... Én meg úgy éreztem magam a sok szép csajszi mellett, mint egy viziló!!!!

Tontica
Gyógyulj meg gyorsan!!!
A pocifotód szupi, csini vagy.
Ja és gratula a vegyespároshoz!!!!

Nálunk minden OK, igaz ma vegyes napom volt, úgy éreztem, hogy tele vagyok energiával, aztán meg mikor vmit csináltam írtóra elfáradtam, aztán ha leültem szúrt a bal oldalam, most pedig fáj a hátam... Azt hiszem ennyi elég is a panaszkodásból!!!

Kata hol vagy???? Remélem még egyben, csak pihized a hosszú hétvégét....

Kép
Kép
times
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, ragyogok :)
UH-n minden OK volt, gyomrukkal minden rendben. Huhh! Emiatt sem kell aggódnom.
De miért van az, hogy m indenki tudja, hogy hány gr-k a babók, csak nekem nem mondanak semmit? UH-s doki még azt sem mondta meg, hogy fekszenek, merthogy úgyis óránként változik. Mogorva fickó volt!

Hétfőn kirándultunk. Jó volt, csak a "lájtos gyerek-útvonalon" azért volt pár kapaszkodós-mászós rész. Ráadásul akkor esett a zuhé a nyakunkba, amikor mászni-kapaszkodni kellett, jó csúszós is lett, tökre féltettem a babákat, és a férjem hátán levő Kingát. De túléltük, mindannyian jól vagyunk :) De asszem, ez volt mostanság az utcsó kirándulás.

Gica!
Én sem megyek bele a vízbe. Nincs is fürdőruhám+én is félek a fertőzésektől. Szóval, max lábáztatás lesz.

Times!
Én úgy tervezem, hogy 2 év múlva csinálok valamilyen továbbképzést, de addig maradok itthon, amíg bírom (3 gyerek után a legkisebb 8 éves koráig maradhat otthon az anyuka GYESen) Meg a pénztől is függ.

Andi, Tontica!
Tök jó!!! :) Gratulálok a vegyespároshoz!

Kép
Kép
maminti81
 
 


Juci!
Olvasni is fárasztó volt, amit írtál! Pihenj sokat!

Times!
Köszi az ötletet, tényleg jó a honlap! Ha kell vmi, majd onnan mazsolázunk :)

Kép
Kép
maminti81
 
 


Andi! Gratula a vegyespároshoz! Nagyon csini vagy!

Tontica neked is gratula, vigyázz Magatokra, pihenj sokat!

Andi a leszívás óta én is itthon vagyok, mondjuk én Pesten dolgoztam és engem azért nem enged a dokim, mert reggel 4:50-kor elmegyek itthonról és este hétre érek haza meló után, ha nincs túlóra. Azt mondta, ez kicsit sok, meg a vonatozást sem díjazta :?

Lányok! Terhestorna elég laza volt, kellene még valami mozgás, de úszni nem merek :oops:
Itthon meg félek, hogy olyat csinálok, ami nem jó :roll:

Szép napot Mindenkinek!

Judit

jucicuki
 
 


Kata! Csak nem :?: :?: :?: :!: :!: :!: :?: :?: :?:

jucicuki
 
 


Jaj, csajok elfelejtettem írni, hogy holnap kell mennem a kórházba a következő kötelező UH-ra és totál be vagyok tojva, mert a múltkor is ott kaptam a rossz hírt :cry: :cry: :cry:

Judit

jucicuki
 
 


Juci!
Ne aggódj minden ok lesz a babákkal!Nagyon várjuk a híreket!
And!
Szép pocid van nagyon.Hízás mennyi?Szerintem semmi!
Én már 3 és fél kg-nál tartok.Most van egy éhes korszakom.
Tontica!
Szép mami vagy és nagyon gratulálok a vegyespároshoz! Kép
Kép

Csajok!És And csak a kedvedért!
Ez vasárnap készült!Kicsit intsim,de a strandon többet látunk bárkiből!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?