Ebba!
hogy miért kell percre pontosan, azt pont az előző hsz-omban írtam le /kisbetűs rész/ csak kifelejtettem egy "nem" szócskát, de biztos rájöttetek, hogy hol: még meg
nem repedt tüszők...../
Nagyon egyszerű kiszámítani: a tervezett punkció ideje mínusz 35 óra. És mivel a punkciók délelőttre esnek, /hacsak nem csúszik át délutánra, nálunk ez gyakori , mert sok lombikos van/, így a repesztő szuri mindig két estével előbb, este vagy északa van. Hogy mikor kell pungálni, és repeszteni? Ha a tüszők elérik a 18-20 mm-es átlagátmérőt. Aznap este kell a hcg. Azért nem szabad csúszni a beadással, mert 36 óra múlva, vagyis egy órával később már megrepednek a tüszők és a petesejtek kiszabadulnak, nem tudnánk leszívni. És hamarabb sem lehet, mert akkor meg nem válik még le a tüsző belső faláról a petesejt, és üres tüszőfolyadékot szívnánk le. Nekünk pedig a petesejtre van szükségünk.
tehát ezért van ez a percre pontosság.
Na, erre mondta azt Galéria ügyeletes orvosa, hogy mi ezt rosszul tudjuk, adassuk máskor
Mert neki nem volt kedve foglalkozni vele. Sajna a sok rossz tapasztalat miatt mondtam, hogy előre fel kell hívni, aki nem nálunk adatja, mert az egész kezelés ugrik, meg a gyógyszerköltség, ha az esti szurit rosszkor, vagy egyáltalán nem adják be. Ha nálunk adatjátok, külön mondani kell, hogy behívhassuk az esti nővért a megadott időre. Egyébként nem lenne benn.
magadnak is be tudod adni, ha a hasfalasat kapod. Bátrabb férjek pedig a popsisat is akár.