Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Rozika, mi az égvilágon sehol nem voltunk. Apája múlt hét hétfőn elment Madridba és szombat hajnali 1/2 3-kor ért haza. Ennek örömére tegnap 1/2 5-kor elpályázott Csehországba :? Úgyhogy vasárnap tudtunk volna elmenni, de nem akaródzott neki, pedig legalább Tatára a tópartra kinézhettünk volna :cry: ott ilyenkor mindig van valami.
Itt Monostoron volt valamilyen gyereknap a postaréten, de a tűző napsütésben nem igazán fűlött hozzá a fogam.

Örülök, hogy Csabi jobban van és azért "jó" hogy csak gyomorrontás volt és nem vírus.

Kicsi én el is felejtettem gratulálni neked a főzőverseny eredményéhez :( Szóval: Gratulálok! :lol:

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Sziasztok!
Köszi,köszi!!
Márti!
Kullancs ügyben: Ma voltunk a dokinál ő azt mondta ne gondolkodjak rajta adjuk be neki egy éves kortól belehet oltani őket Ha belemegy valakibe 50% hogy fertőzött akkor agyhártyagyulladás.Mostanában mindenkitől azt hallom hogy már nem csak erdőben ment beléjük hanem játszótéren kertben is .Így együttesen úgy döntöttem hogy belesz oltva a gyermek ,kiváltottam a két inyekciót 3200 ft volt holnap megkapja az elsőt.Egyébként én is bevagyok oltva régen mindíg belém jött a kullancs.

Rozika én nagyon szeretek főzni pláne ha megis mondják hogy mi legyen a kaja.Egy gulyást elsem lehet rontani.Végül is mindent szeretek csinálni vasalni, takarítani, gazolni ,kapálni,sütni főzni,teljesen mindegy csak ne unatkozzak.Bár tegnap délután már elvoltam fáradva így 5 órátol nem csináltam semmit csak feküdtem és üldögéltem már amennyire kiember hagyott.

Voltunk Tatán mi is vasárnap de délután nem igazán volt már semmi pár kirakodós és kész bár azt nem tudom hogy délelött milyen programok voltak.Kajáltunk egyet sétáltunk Szilinek lufi kellett aztán hazajöttünk.

Sziasztok!

Kép
kicsi77
 
 


Kicsi én is beszéltem dokinénivel és egyhangúlag megszavaztuk Rékának is az oltást :lol: Megirattam a receptet, holnap megyek be érte kiváltom, aztán csütörtökön megkapja az elsőt.
Nekem is azt mondta, hogy 1 éves kortól beadható és a jövő évi emlékeztető oltás után még 3 évre ad védettséget.
Agyhártyagyulladás elleni oltást én adattam annó a Rékának, elvileg az egy életre szól, de nem tudom, hogy az ilyen kullancstól elkapott agyhártyagyulladás ellen is véd-e. Bár teljesen mindegy, ha esetleg a többi sz@rságot kapja el egy dögtől.

Kép
Kép
robcsi03
 
 

 
 

Sziasztok!

Kicsi le vagy szúrva! :oops: Itt jársz Tatán, ráadásul programhiányosan és nem jössz be hozzánk? Miért :?:
Amúgy olyan vagyok, mint te, csak a főzést nem komálom annyira, de én is szívesen csinálok bármit! Bár idén alig van időm a dolgokra, pl nem hiszem hogy eperlekin és bodzaszörpin kívül el fogok tudni tenni bármit is! Egyszerűen nincs rá időm a tanulás mellett. Pedig kéne jó ki kovi-ubi, meg ubi savanyúnak, meg...meg....meg...!
Kiderült közben az is, hogy mégsem gyomorrontása volt Csabinak, mert ma az oviban azt mondták, hogy szinte minden gyerek hányt már, csak ez valami gyors lefolyású, nbem túl agrasszív vírus volt!
Nem kell valakinek kismacska? Nemsokára leellik a macskánk!
Vigyétek el légyszi-légyszi! :lol:
Gyerek ma egész nap bömbizik, tőle nem túl megszokott módon, és mivel semmit nem volt hajlandó enni, gyanítom a foga jön! Remélem! Már gyakorlatilag nincs egy csöndes fél óra a házban, Áki mindíg ordít valamiért! :cry: Kijöhetne az a nyavajás! Megyek is!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi
 
 


Sziasztok!

Rozika!Ezer bocs-bocs!!Igazad van tényleg bemehettünk volna. :cry: :cry: pontosan merre is laktok ígérem valamikor tényleg benézünk .Köszi macska nem kell így is herótom van tőlük.Nekünk egy sincs még is televan a ház oldala szarral.Utálom őket.
Ákinak most már biztos hogy a foga jön lehet hogy egyszerre több is azért olyan nyűgös.Bár Szilárdkának nem igazán lehet észrevenni ha jön csak ha jobban belenézek a szájába amit ritkán enged.

Kép
kicsi77
 
 


sziasztok!
Túl vagyunk a kullancsoltáson,én megkaptam az emlékeztetőt,Szilárdkám pedig az elsőt.Annyira aranyos volt nem volt egy hangja sem,de szerintem a dokibácsink jobban félt a beadástól mint a kicsi.Nem tudom miért volt megijedve,tegnap elkellet mennie és azt mondta menjek át a doktornőhöz jobb is ha ő adja be nem tudom miért??Aztán én meg mondtam jobban szeretném ha ő csinálná és visszamegyünk ma így is lett.Tényleg olyan kíméletes aranyos már nem szeretném ha más nyúlna a gyerköchöz.Remélhetőleg nem lesz lázunk vagy ilyesmi!

Sziasztok!!

Kép
kicsi77
 
 


Sziasztok!

Háát, ahogy látom, nem tolongunk a gép elött. Az igazság az, hogy utol ért Csabikámnak az egy napos hányós-hasmenésen vírusa, így tegap, és ma teljesen le voltam strapálva, gyakorlatilag felkelni sem tudtam az ágyból. Most már valamivel jobb, már tudok járni is és enni , remélem nem leszek visszaeső, már csak azért is, mert így igen nehéz két vizsgára felkészülni keddig. Ráadásul most érik minden, a csersznye, az eper, a borsó, a bodza, stb. . Sajna asszem idén kiamrad a nagy befőzés, bár 8 üveg cseresznyebefőtt már van, sajnáltam volna kidobni, vagy elajándékozni.
pihizzetek sokat! :wink:

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi
 
 


Sziasztok!

Rozika remélem jobban vagy már! Drukk az utolsó vizsgákhoz!

Kicsi te melyik gyógyszertárban találtál kullancs elleni oltást, mert én ma azt köröztem, de a Mentában és az Aranykígyóban nincs. Még holnap megpróbálom a Balzsamot felhívni, meg a szőnyit hátha van valamelyikben.

Mi jól vagyunk, de asszem kezdek belassulni, már nem bírok futni a motorozó Réka után :roll:

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Sziasztok!

Márti én a menta patikában váltottam ki mind a kettönkét,de a doki direkt felírta a kettőt a Szilárdkának mert azt mondta hogy bízttos nem lehet majd kapni.Ezek szerint bejött a jóslata pedig csak egy hét telt el azóta.Azért röhej hogy van három gyógyszertár a városban és ha kell valami nem kapni egyikben sem.

Kép
kicsi77
 
 


Sziasztok!

Kicsi olyan szinten nincs, hogy már az összes városi és környékbeli patikát végighívtam. Felnőtt akad 1-2 helyen, de hát nekem nem az kell :cry:

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Sziasztok!

Márti kösz a drukkot, sikerült két vizsgám, már csak kettő van hátra!
Amúgy örülök, hogy lassulsz, akkor már nő szépen a babuci! :wink:
A kullancsoltást meg meg kell rendeltetni valamelyik patikánál, anyós is így tudta megvenni nekünk Ko.-ban, mert ő fizette. Meg fogják hozni nyugi, csak tényleg szóljatok mihamarabb!
Fiónáék remélem jó vannak!
Kicsi megy még a bilizés?
Képzeljétek Áki olyan szépen énekel, hogy nem győzök benne csodálkozni! Persze csak a maga baba-halandzsa nyelvén, de tök jól, dallamaosan, anyósnál meg mindíg a zongorát klimpírozza: Még a végén öröklött valami apja tehetségétől! IGaz Kicsi! ? Neked vannak róla esküvői emlékeid! Lehet, Szilién majd Áki zenél! :wink: :lol:
Áki most dob egyszerre vagy 3 zápfogat, esténként fájdalomcsillapító a vacsi lassan. Tipikus fogzási tünetes, fostos, orfolyós, és nagyon nyűgös! De a fog még nem jött rendesen! :cry: Meddig fog még elhúzódni nem tom! :cry: Megyek ágyikómba!
Mindenkinek nyugodalmas jóéccakát, kismamáknak sok tejet, Mártiéknak könnyed levegővételeket!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek az igmándi patikában volt 1 db oltás, azt a férjem el is hozta és megígérték neki, hogy holnap délután meglesz a másik is. Hát nagyon remélem, mert kifizetteti kifizettették vele mindkettőt.

Rozika, hiába is rendelném meg, a Mentában mondták, hogy a múlt héten volt még nekik 2 db (Kicsi szerencséjére) és azóta is rendelik 2 helyről is (meg az összes városi patika), de hiánycikk.
Nem jut eszembe annak a krémnek a neve amivel Rékának szoktam kenni az ínyét, de az nagyon hatásos, mert teljesen lezsibbasztja. (egyszer a sógoromnak begyulladt az ínye, vagy már nem tudom mi baja volt, de bekente vele és teljesen elmúlasztotta a fájdalmat :) )

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Márti! Kérlek-kérlek jusson eszedbe az a krém, mert már nagyon kéne valami! Áldott jó gyerek, de most néha kibírhatatlan! Hát még neki, gondolom! :cry:
Ha gondoljátok szóljatok, és megnézem a tatai gyogyószertárakat!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi
 
 


Rozika, amint felébred Réka megnézem a krém nevét, de nekünk még a Chamomilla is nagyon bejött, nappalra azt szoktam adni neki és ezzel meg éjjel kentem be neki, ha jajgatott.

Megkapta a kiscsaj a kullancsoltás első felét, a másodikat 3 hét múlva, mert a 2. hét pont a nyaralásra esik, de dokinéni azt mondta nem baj. ja, és az én ügyes nagylányom észre se vette, hogy oltást kapott, pedig ő elég jajveszékelős tudott lenni az oltásoknál :)

A másik ügyi dolga meg az volt, hogy egész délelőtt bugyiban volt és szólt, hogy pisi lesz húzzuk le. Ráült a bilire és már pisilt is. Hát csak lesz velünk valami ez ügyben is :)

Eszembe jutott közben a krém neve: dentinol, kb. 800 Ft körül volt amikor én vettem és nagyon picike kell csak belőle.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Bocs, nem dentinol, hanem dentinox.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Sziasztok!

Rozika!Nem lehetne megoldani ezt a fodrászkodást úgy hogy jövöhéten (hétfő kedd szerda,valamelyik délelött a csüt. és péntek már nekem nem jó )délelött eljönnétek Ákival.?Megfőznénk elötte való nap ,és olyan 10 körül eljönnétek akkor délre végeznénk is bőven.A két kiscsákó meg eljátszana addig.?Annyira bánt hogy sajnos nem tudjuk összehozni!! :cry: :cry: :cry:

Jövő héten szerdán megyünk mi is a második kullancs oltásra.

a bilizéssel megálltunk.nagyságos úr valamiért két napja nem hajlandó ráülni csak este fürdés elött.Képzeljétek tegnap délben annyi pörköltet megevett tésztával már azt hittem szétdurranik.megette a saját jokora adagját utánna itt volt a Mamám és az övéből is kunyizott.

Sziasztok!!

Kép
kicsi77
 
 


Sziasztok!

Kicsi ne eröltessed a bilizést, ha csak este akar ráülni csak akkor üljön rá szerintem ez egy ilyen korú gyerektől már jó teljesítmény. Rékának is mindegy milyen tésztáról van szó, csak tészta legyen, annyit tud enni belőle. :lol:

Nálunk elég jól alakul a helyzet, ma délelőtt is magától ráült a bilire és mindjárt bele is ment a pisi, nem kellett noszogatni, hogy nem kell pisilni? Viszont ma nem tűrte el magán a bugyit, én feladtam rá, ő meg levette. Aztán délben elmentünk a mamához, mondom neki vegyük fel a bugyit, erre ő: nem a pelust. Úgyhogy pelusban mentünk, de be is kakilt, hazafelé meg elaludt a kocsiban, úgyhogy most kakás pelusban alszik :cry:

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Sziasztok!
KIcsi, ne idegesítsd magad a dolog miatt, annyira nem fontos! :wink: Sajnos hét elején kizárt, hogy átmenjek Ko.-ba, csak hétvégén szoktunk, de most jövő héten Tatabányára megyünk anyuékhoz! Aztán meg már nem fog érdekelni, mert vészesen közelít majd a vizsganapom, úgyhogy inkább tanulok a csavrgás helyett. Majd talán júliusban, mikor már túl leszek mindenen (emélhetőleg)! :)

Amúgy ne legyetek nagyon elkeseredve a bilis téma miatt, mi egyáltalán nem használjuk, max. 4 másodpercre. Pelust ha csak lehet nem adok rá, viszont így sem szól, vagy ha igen, akkor már befolyott. Így aztán egy nap millió kisgatyát kell kilögybölni és kirakni a napra, hogy száradjon. Néha megunom, és pelust adok rá! Életében először valamelyik nap beakailt a kádba, így dupla vízben fürödtünk, mert utánna le kellett zuhanyoztatni őket (együtt fürdenek) :D :? . Két napja állandóan megeszi a reggelimet, megkóstolja, és befalja a lekiskenyeremet.

Néha ilyenkor, mikor a tanulás és vizsgák miatt nem tudok rá úgy figyelni, olyan lelkifurdalásom van! :cry: Nem foglalkozok Ákival közel annyit sem, mint a Csabival régen. Ma direkt csak hozzá beszéltem, figyeltem rá, és tök más volt, nem volt olyan nyafka, vagy ha jött egy diliroham, rapli, az secc-pecc abba is maradt. Többet kéne lennem velük, de nem fér sem az időmbe, sem az energiámba. És mindez azért, hogy legyen munkám jövőre! :cry: :shock: Megéri?!
Attila azt mondja, legalább nem lesz olyan nyafi , mint a Csabi! Igen lehet, hogy önállóbb lesz, de nem biztos, hogy okosabb is, vagy nem biztos, hogy úgy fog ragaszkodni, mint a nagy . Pl. Áki nem tudja elviselni, ha simizem alvásnál, altatásnál, Csabi meg igényli. Ákihoz hozzá sem lehet érni!

De mostmár megyek!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi
 
 


Sziasztok!

Csak szólok, hogy még megvagyunk ám. Olvaslak titeket, csak írni nem nagyon van időm.
Sok tejcsi van, és jól vagyunk. 2 hét alatt 470g-ot hízott. :shock: 8)
Mindenkinek millió puszi, főleg a kicsiknek! :D

Sziasztok!

Olio (ahogy Lillus hívja) :

Kép

KépKép
KépKép
fioona
 
 


Rozi ne aggódj. Ákos ebből is tanul. Céltudatosságot, és felelősséget. Nagyon jó példát mutatsz most neki a szorgalmas tanuláshoz. :D Reméljük meglesz a gyümölcse, mikor suliba megy.

KépKép
KépKép
fioona
 
 


Sziasztok!
Asszem a jóidő miatt átmenetileg megszűnt a topik! :cry: Sebaj, jön még eső! :wink:
Mi jót csináltok mostanság?
Én próbálom apa nélkül átvészelni a hetet, ugyanis ő most államvizsgázik a héten, illetve tegnap, és hál Istennek sikerölt neki, 4,25 lett az átlege.
Én meg nappal főzök-takarítok-teszek-veszek, döntöm magamba a kávét a fennmaradás esélyében bízba, este meg az enegriaitalt, így aztán olyan vagyok, mint egy 100-szor kifacsart citrom. :lol: De a hétvégén elvuszik anyukámék a gyerekeket a Balcsira, így aztán lesz egy napom nélkülük, amikor is főzni sem leszek hajlandó!
Fióna! Köszi a bíztatást!
Olivér hogy bírja a nagy meleget?
Puszi a többieknek is!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi
 
 


Sziasztok!

Rozika, én megpróbálok minden fontosat elintézni a reggeli órákban, hogy ne a kánikulában kelljen rohangálni. Bár sikerülni nem igen szokott, mert ha esetleg több helyre is menni kell, akkor 10-11 óra mire hazaérünk, rosszabb esetben még később és akkor bizony először nekem regenerálódnom kell. Szerencsénk van, mert a lakásban még viszonylag hüss van, bár tegnap már előkerült a ventillátor.

Jövő héten megyünk nyaralni, úgyhogy akkor engem ne keressetek, igazoltan leszek távol :lol:

Tegnap voltam dokinál, volt egy gyors uh ami szerint minden ok, már fejvégű a fekvése. Eddig az volt a parám, hogy nem fog megfordulni és faros lesz, de szerencsére ügyes és tudja a dolgát :)

Ibolya, Olivér zabálnivaló cukorfalat, tegyél fel még sok-sok-sok képet róla.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Sziasztok!

Ibolya nagyon édes a kisfiad!!! :lol: :lol: :lol:

Rozika gratulálok mind a kettőtöknek a vizsgákhoz nagyon ügyik vagytok,és kitartás a még soron következőkhöz!! :roll: :roll: :roll:

Márti kitertás a melegben neked sincs sok hátra!! :P :P :P


Mi szinte egész délután kinnt vagyunk ha van idő pancsizunk a medencében.Gyakorlatilag két hete egyfolytában autókat nézegetünk.Leakarjuk cserélni az enyémet mert mostmár nagyon kicsi lett,a három ajtós kis suzukim pedig nagyon szeretem.Állandóan beverjük a fejeünket ha dugdosom hátra a Szilit meg kicsit a csomagtartó .csütörtökön megkaptuk a második kullancs oltást ,megint nagyon ügyes volt nem srt,csak kicsit fogdosta a lábát utánna bíztos csípett neki egy kicsit.Most nem volt a doki bácsink a Zsilka helyettesítette ezért a lábába kapta nem merte a kezébe beadni.

Sziasztok!!

Kép
kicsi77
 
 


Sziasztok!
Kicsi, mikoe mi Monostoron laktunk, nekünk a Zsilka volt a dokink, és meg voltam vele elégedve, örülök, hogy nektek sem volt vele baj. Sógórnőm a Boldovot már lecserélte, miután két hét köhögés után sem volt hajlandó rendesen foglalkozni a gyerekkel. :x
Milyen kocsit szeretnétek? Mindíg cukkolom Attilát, hogy transzportert vegyünk, mert én állandóan fullra pakolom a felíciat. Még a régi jó kis ladánk csak istenes volt, annak volt csoagtartója. Na , én meg azt sajnáltam! :cry:
Szili egyébként nagyon ügyes, puszild meg helyettem is!

Kitartás, a java nyár csak most jön! :wink:

Ma a gyerekek elvoltak a Balcsin, még nem jöttek haza, de állítólag nagyon élvezték! Nekem meg volt egy laza napom. Tanultam sokat. tesco-ztunk apával, és meghívott hambizni is.

Fióna küld képet a piciről! :lol: :D
Márti jó nyaralást! Hová, merre mentek?

Megyek vissza magolni!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi
 
 


Hahóóóóóóóóóó!
Azért néha gép elé ülhetnétek!
Kivétel Márti, aki nyaral!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi
 
 


Sziasztok!
Szia Rozika!Neharagudj hogy nem jelentkeztem.Mindíg kinnt vagyunk csak este fürdésre jövünk be akkor meg már nem kapcsolom be a gépet.Most éppen alszik a Szilárdka és nincs semmi fontos dolgom ezért gondoltam írok egy kicsit.Tegnap egész nap Csémen voltunk dolgoztam,tegnap lehetett elhozni az új autót azért sem tudtam elmenni a férjem rendezte le.Persze ma még nekem vissza kellett mennem a szalonba mert volt papír amit a férjem nem írhatott alá hehettem(az én nevemen van az autó).nagyon klassz kis verda bár nekem szoknom kell a méreteit az 1.5 -ös motort és a szervókormányt.Oda kell figyelni mert alig nyomom a gázt már is nem tudom betartani az ötvenet és a kilencvenet.
most szombaton megyünk lagziba a férjem Öccse nősül.
Jövőhéten meg vihetjük a fiúkat oltásra!!!
Szegénykém most jól megjárta kéthetente mindíg oltásozunk ez lesz a harmadik.

Most elköszönök majd azért megpróbálok sűrűbben ide ülni!!

Sziasztok!

Kép
kicsi77
 
 


Sziasztok!

Rozika látszik, hogy tavaly nyáron még nem voltál. :D Ilyenkor nagyon kihal ez a topik mindig. :(

Na, de most én írok neked/nektek.
Napokban megvolt az első éjszakás műszakja apának.
Rendszerint 5 órákat aludtam, 2-3 részletben. De a lényeg, hogy Olivér szépen fejlődik, már 5 kiló! 1 hónap alatt hízott 1,5 kilót. Azért nem látszik rajta, mert nagyrészt nőtt. Már a 68-as ruhákat vesszük neki. (a 62-esek épp jók) :shock: :D
A hordozókendő nagyon jól bevállik nála, most is jót alszik rajtam. Viszont az ágyban hanyat nem szeret, akkor 2 óránként felkel és sír. Ezért most éjjel már hason altattam. Csak így meg folyton félek, mert állítólag komoly kockázati tényező a bölcsőhalált illtően. :? :roll: Ti, hogy altattatok, mi erről a véleményetek?
Upsz......szopi idő. Ennyi futotta. :?
Sziasztok! MÁrti nyaral, de mivel ott is meleg van, kitartást kívánok neki innen!

KépKép
KépKép
fioona
 
 


Sziasztok!
Fióna!
VAlóban nem voltam tavaly még, de én azért szorgosan benézek minden nap, ha nem bánjátok, úgyis meg kell néznem a leveleimet az egyetem miatt. Gratulálok a picihez, szépen növöget, és azt írtad, hogy vesztek neki ruhákat. Nos, ha azzal tudok segíteni, hogy szólsz, ha valamire szükséged van, és nekem van olyan a fiúkról akkor szívesen adok rucikat, ne kelljen mindent venned! :lol:
Amúgy NEHOGYMÁ NE ALTASD HASON oLIVÉRT!
Az én véleményem az, hogy nem kell annyira félni, ha meg igen, akkor is tudsz kölcsönözni légzésfigyelőt, vagy hasznéltan venni (elvileg csak elemet kell benne cserélni). és akkor máris megnyugodhatsz. Én személy szerint mind a két fiút szigorúany csak hason altattam, valahogy így szerettek, és szeretneka mai napig is aludni.Volt figyelőm nekem is, de ha nem lett volna, akkor is úgy raktam volna le, ha a babának úgy a jó, amx. én ébredtem volna sűrűn, hogy meglessem.
Amúgy azt mondják, nem csak a hasonfekvés, hanem a beöltöztetés is hajlamosít. Én úgy tudom, tudományosan ez úgy van, hogy az agyban, a szinapszisoknál, az ingerület átvivő anyag mennyisége nem elegendő, és ezért, ha mélyen bealszik a baba, akkor hiába szól az agynak a szervezet, hogy hé, kéne már levegőt venni, nem tud válaszolni, mert meg sem hallja a segélykiáltást a kevés ingerület átvivő anyag miatt. Viszont ha felveszi a szülő ilyenkor, vagy megszólal a riasztó hangja, az máshonnan is jelzést, figyelmeztetést küld az agynak, így többnyire nincs baj.Ezen az alapon nem tudom mit számít a hason fekvés, de ezt még a tudósok sem tudják. Néhány hónap múlva megnyugodhatsz, akkor már nem szokott kialakulni, de 3-4 hósig ajánlott figyelni. :) Szerintem ha van légzésfigyelőd, akkor nyugodt lehetsz, ha nincs, szerezz be egyet, vagy amit én ajánlok, fektesd magad mellé, a te mozgolódásod, őt is éri este, az is egyfajta "túl mélyen ne aludj be inger".
Amúgy még annyit, hogy drukkolok a szopi miatt, és figyelem a vonalzód hol tartasz, szívből kívánom, hogy tovább szpotass, mint és! Fejsz is, vagy pont anny van, hogy elég?

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi
 
 


Kicsi!
Gratulálok az új autódhoz, és ne taposd a pedált negyon! :wink: :wink: :D
AMúgy milyen autó is ez? Már lehet mondtad, de mint a kiselefánt olyan vagyok. Hosszútávú memáriám egy szál se, a rövidtávúról meg bezsélni sem érdemes. Talán ez az oka annak is, hogy most meghúztak vizsgán. Most mehetek mégegyszerés jöhet még egy hét stressz! Három tételből egyet alig tudtam, és bár igaza volt a tanárnak, mégis sz...rul érintett, mert mások egyeseihez képest az én tudásom több volt egy kicsit. De sebaj, malyd bebizonyítom következő alkalommal.
Jó lagzizást holnapra! Szép legyél! :wink: :lol:
Megyek jóbanrosszbant nézni!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi
 
 


Azért is írok, hátha valaki bekukkant az esti hűs levegőben, fáradt fejjel egy kis betűzgetésre!
Áki egyedül eszik már, sajna képem nincs róla, mert soha nincs kéznél, mikor kéne. A joghurtért mindenre képe, még egyedül enni is, sőt ki is szolgálja magát. Ebből kifolyólag már eldugtam a joghurtokat az alsó ládába, sőt nem is kap minden nap, mert képes lenne 4-et is befalni, ami kész anyagi csőd. JA, és eddig minden játék az aszta körül volt, most, hogy festettünk nemrég, kipakoltam mindent, és csodák csodájára nem a játék köti le, hanem a kajálás. Lehet, ezért is tanult meg kanalazni. Viszont bilizni nem megy! Rendszerint elfogyasztunk egy nap 4 kisbugyit, mert nem szol, csak csurgat. Sunyi alattomos módon. Viszont, a babakocsiban altatom, és nem kap pelust, és így sem pisil be álmában. Lassan, de biztosan érik a kölök. Megyek aluszni!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi
 
 


Sziasztok4

Csak azért ugrottam be, hogy az iwiwen keresztűl küldtem egy linket, aholis vannak képek Olioról. KÉsőbb próbálok jönni, hogy ne csak Rozi írjon! :wink:

KépKép
KépKép
fioona
 
 


Sziasztok!

Ibolya nagyon szép a kisfiad!!!Jó nagy baba.

Rozika! Ne csüggedj a vizsga miatt másodikra sikerül.
Áki nagyon ügyes hogy egyedül eszik.Szilárdka is próbálkozik de rendszerint mire odaér a szájához a kanállal átfordítja és igy minden kipotyog belőle megunja és utánna kézzel folytatja az evést.A bilizés megyeget de nálunk is inkább így van mint nálatok hogyha kinnt vagyunk az udvaron kisgatyóban van és nem szól már csurog is.Suzuki sx4 -et vettünk .Nagyon élvezem klasszul megy ,nem beszélve a légkondiról hogy nem kell az embernek agyon izzadnia magát az autóban.Pedig nagyon ellene vagyok a légkondinak utólag viszont bekell vallanom mindíg hogy nem rossz dolog.
Hát a lagzi nem valami jó volt baromi rossz zenészek voltak.Talán kettőt ha táncoltunk.Szépnek szépek voltunk!!Kisfiam azonban áthúzta a számításokat persze ezt gondoltam előre.Reggel 6-kor már fennt volt délelött tízkor elaludt egy órára ,fél 2-kor mentünk fényképezkedni na a végére fél 4-re már kész volt kénytelen voltam hazavinni aludni a tanácsházáról lemaradtunk mert fél 6-kor volt az esküvő ő 6-kor ébredt fel .Mire Apa értünk jött és odaértünk már 7 óra volt tízig bírta utánna kivittem Anyukámékhoz Csémre .Szerencsére nem volt gond vele végig aludt .Ezt csak azért írtam mert még sohasem aludt nélkülem sehol.

Na most bepótoltam a heti nem írást!!Szép napot!!

Sziasztok!

Kép
kicsi77
 
 


Rozika!
milyen volt a víz virág zene fesztivál?Voltatok kinnt valamilyen prógramon?Minden évben elszoktunk menni most a lagzi miatt elmaradt.

Sziasztok!

Kép
kicsi77
 
 


Látod-látod kicsi! Pedig bejöhettetek volna hozzánk, de majd leközelebb! :D
Jó volt a Vzv-fesztivál, szokásosan millió nép, csomó árus, persze jó sok pénzért, de nekem sokszor csurgott a nyálam. Nagyon tetszettek pl. a hagyományos terítősök, a bajor ruhák, meg mindenféle kerámia kütyü, ja és a foltvarrásos gyerekpaplanok. De drágák! :cry: Így csak néztük őket. Gyakorlatilag csak egyszer mentümk ki, este fél hatra, hogy megnézzük a repülős bemutatót, ami nagyon tetszett a gyerekeknek, de főleg az utánna kapott vattacukor, amitől aztán ragadtak, mint a csiriz hazáig! :D Szerencsénk van, mert az ablakunkból látni a tüzijátékot, így mind a kétszer nézhettük.

Klíma? Az jó! Bár én is ellene vagyok/voltam, nem tom, de most, ilyen melegben nagyon kéne! :shock: :lol: Én már szinte ki sem megyek a kölkökkel, csak reggel. Nem bírom, fulladok, és őket is sajnálom, ott aszalódni a napon. Még ha lenne, jó ki medencénk! :? :wink:

Fióna!
Ígérem, megkukkantom majd a wiw-en Olikát, csak most ne kelljen, mert akkopr soha nem állok neki tanulni.

Sok- sok tejcsit és nyugis éjszakákat!
Puszi mindenkinek!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk, nagyon jó volt.

Ibolya, én nem kaptam linket :cry: Pedig akarok!

Ezen a légzésfigyelőn én is filózok, Rékának nem volt és mivel jó beszari voltam minden elvem ellenére velünk aludt amihez jól hozzá is szokott (viszont én nyugodt voltam).

Képzeljétek hazafelé besz@rott a kocsink, ma nézik meg a szerelők, hogy mi baja lehet, de apa már közölte, hogy vele ezt még egyszer nem csinálja meg. Úgyhogy most nálunk is kocsivadászat lesz. Remélem addigra lesz valami mire kórházba kell menni.

Sokmindent írnék még, de majd alvásidőben megpróbálok jönni, mert akkora kupi van a lakásban, hogy hihetetlen.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Sziasztok!

Rozika mindíg készülünk ám hogy meglátogatunk de legtöbbször amikor arra jövünk már este fele van és akkor meg már nem akarunk zavarni.A férjem is mondta a multkor hogy mennyünk el .Mi sem mentünk ki ilyen melegben szinte egész nap csak négy óra után ,akkor is általában dolgoztam így kinnt is voltunk meg az üzletben is.Nekem is tetszenek a kézműves dolgok és népviseleti ruhák de igen drágák.

Márti örülök hogy jól sikerült a nyaralás a kocsit leszámítva!!Hol voltatok pontosan ?Milyen kocsit szeretnétek?A légzésfigyelővel kapcsolatban ,nekünk volt én baromi nyugodtan aludtam így Csak az első pár napban nem volt akkor viszont ott aludt közöttünk így viszont mi nem aludtunk féltünk nehogy véletlenül ráfeküdjünk.Szerintem jó dolog.Nekem egy két ismerösöm mesélte hogy náluk besípólt és gyorsan kikapták a bébit megrázták így nem lett baj.Lehet ha nincs a gép baj lett volna.

Sziasztok!

Kép
kicsi77
 
 


Holnap vizsgázom,szorítsatok kérlek, mert nagyon bevagyok...!
Majd jövök utánna!
Üdv itthon Márti! :wink:

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi
 
 


Sziasztok!

Kicsi, vagy valamilyen kombit (octavia), vagy még az astra classicot néztük így hirtelenjében, hogy annak talán nagyobb a csomagtartója. Most se kicsi a kocsi de 2 gyerekkel már kicsi lesz :lol:
A légzésfigyelőtöket eladtátok? Mert ha esetleg még megvan és nektek nem kell akkor megveszem.
Rékát mikor tudnád fogadni egy kis hajvágásra?

Rozika, drukk a holnapi vizsgához!

Csütörtökön derül ki, hogy pontosan mi is a baja a kocsinak és mennyibe fog fájni. A rohadt életbe annyira nem hiányzott most ez is. Most pucolják a házat is arra is lehet fizetni keményen, most meg még ez is :cry:

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Ja, lemaradt, hogy Földváron voltunk.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Sziasztok!

Rozika szorítok!!Bíztos sikerül a vizsga.Ez már akkor az utolsó lesz?

Márti jól kifogtátok a jó időt a Balcsin!Az opel astrát mi is nézegettük de nekem túl magasan van a hátulja így nehezen láttam ki belőle tolatásnál ,meg azaz igazság jobban tetszett ez amit vettünk formára és belsőre is ,hozzáteszem én suzuki párti vagyok.Sajnos a légzésfigyelőt nem tudom odaadni mert két hete szült a barátnőm és neki adtam oda kölcsön.Nem lenne baj hogyha csak a jövőhéten jönnétek hajazni ,mert már minden délutánra vállaltam két vendéget hétvégén meg Csémre megyünk.?Hétfőn 5-re jönnek festésre hozzám elötte ha gondolod elugorhattok 4-fél 5 körül.

Ma készültünk a 18 hós oltásra ,ami elmarad a kullancs oltás miatt.Még szerencse hogy vasárnap összefutottunk a doki bácsinkkal egyik ismerősünknél,így beszélgetés közben előjött a téma és három hetet legalább ki kell várni a két oltás között.Legalább nem mentünk el potyára tanácsadásra.

Sziasztok!

Kép
kicsi77
 
 


Sziasztok!

Tegnap 2* nyelte le a hozzászólásom a babanet, úgyhogy feladtam :cry:

Kicsi, a jövő hét hétfő nekünk tökéletes lesz.

Rozika, drukk, drukk, drukk.

Ja, amit tegnap akartam írni. Ugye felirattam Rékának a kullancs ellen oltást. Össze-vissza telefonálgattam, hogy hol van oltás, mire az igmándi patikában azt mondták, hogy van. Gyorsan elküldtem érte a férjemet, erre adtak neki 1-et a 2 helyett, persze kifizetni a 2-őt kellett :cry: Ez volt 3 hete, második oltás azóta sincs és most beszéltem a dokinénivel, aki közölte, hogy az első oltás se fog semmit érni, ha nem kapja meg legkésőbb a jövő héten a másikat. Tiszta ideg vagyok.

Nálunk már csak éjszaka van pelus.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Sziasztok!

Márti ok a hétfő várlak benneteket.Azért ez röhej mostanában egyre többen oltatják be magukat kullancs ellen nem értem miért nem gyártanak több vakcinát,vagy miért nem rendelnek többet a gyógyszertárak !!??Nem annyira drága hogy egy csomó pénzt kellene nekik befektetni.Most kérdeztem meg egy ismerősömet ,gyógyszertáros ,jelenleg nincs náluk sem oltás ,de azt mondta hogy régebben mindíg a felnőtt oltást elfelezték az orvosok és úgy adták be gyerekeknek.Márti kérdezz rá telefonon a dokinál hátha így sikerülne .(Persze ha van felnött vakcina !)
Gratula Rékának a pelushoz,nagyon ügyeske!!!! :lol: :lol: :lol:

Sziasztok!

Kép
kicsi77
 
 


Kicsi, nagyon jó az új vonalzód!
Képzeld miután írtam felhívtam a dokit, hogy mi a harci helyzet és az lett amit te is írtál, hogy felírt felnőtt oltást és Réka baba meg is kapta ma már a felét.
A gyógyszertárak egyébként rendelik több szállítótól is, de egyszerűen az országban sincs ilyen oltás. Kérdeztem ma a patikában csajtól, hogy hogy van az, hogy felnőtt oltás van, gyerek meg nincs? Hát csak meghúzta a vállát, hogy nem tudja.
Apája be is ment az igmándi gyógyszertárba, ahol visszaadták az egyik oltás árát.

Egyébként Réka éppen hétfőn akart barátkozni egy kullanccsal, mert azt hitte, hogy katicabogár :cry: Azt hittem megáll bennem az ütő.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat, meg lett az eredménye, kaptamn egy szép kis kettest, bár sajnálom, hogy csak ennyi, mert tetszik a tantárgy és érdekel is, csak nagyon sok gyerek mellet! :cry:
Kicsi a hajazás miatt ne izgasd magad, sajna nem tudok minden nap menni, és az időbeosztásom is mindíg az utolsó pillanatokban rendeződik, így majd máskor.! :) Jó a vonalzód! :wink:

Márti! Gratulálok a nappali pelusnélküliséghez!
És kérdezd meg a védőnőt, hol lehetz légzésfigyelőt kölcsönözni, nem tud-e valakit, akinek már nem kell! :)
Megyek altatni!Puszi

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi
 
 


Sziasztok!

Rozika, akkor csak meglett a vizsga, nem hiába szorítottunk, azzal meg ne törődj, hogy hányas lett.
Tudom, hogy hol lehet légzésfigyelőt kölcsönözni, de úgy vagyok vele, hogy ez elég sokáig kell min. 10 hós, de inkább 1 éves koráig és amit addig kifizetek rá, abból meg is veszem és akkor utána még jó lesz a tesóméknak is. Meg igazából most anyu adott a pénzt, hogy vegyek valamit a törpének és mivel azt a pár db ruhát már megvettem ami még kiegszítésnek kellett a Réka megmaradt ruhatára mellé, más nem is nagyon kell.
Néha már előre sajnálom szegénykét, hogy neki csak "lemaradt" ruhái vannak, használt babakocsija stb.
Tudom ez hülyeség, de én annyira imádtam nézegetni a babakocsikat meg a babacuccokat, most meg inkább nem is nézem, mert csak a szívemet fájdítom, hogy nem dobálhatom ki az ezreket az ablakon.
Ja erről jut eszembe csajok, tegnap voltam a Tescoban és elég sok gyerekruci le van árazva. Rékának vettem pl. vékony hosszú újjú pólót (3 db összerakva) 950-ért, meg vettem egyet a törpinek is.

Délelőtt megint be kellett másznom a városba, odafelé még csak ok volt a dolog, de hazafelé úgy toltam a babakocsit, hogy még a döglött tyúk is megelőzött :lol:

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan beugrok!
Megszületett a kislányom! Június 22-én reggel 7:50-kor, 55 cm és 3870 gr. Igaz kicsit korábban jött, de jó nagy baba! Doki szerint lehet elszámoltunk valamit!
Jol eszik! Már 100-110 is szopizot! Szépen hizik! Kicsit besárgult és ezért pár nappal később jöhettünk haza! De nagyon jó kislány! Ja Zsófiának hivják!
Na megyek mert már forgolodik a drága!


Kép

Kép

Kép

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76
 
 


Moncsi, gratulálok a kislányodhoz, aki nem is olyan kicsi! Nagyon sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánok nektek!

Ezek a képek még a kórházban készültek?

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Sziaszok!
Moncsi! Gratulálok Zsófihoz, és nagyon szép, hosszú életet, és sok közös örömteli percekkívánok nektek. JA és sok tejcit! :D
A nagylányod, még mindíg gyönyörű! :D
Tök tetszik, hogy pólyába raktad, nekem is volt, de egyszer sem használtam! :?

Márti! Dögltött tyúk! :D :D :P :P :P :P :P :P
Kitartás!
Csinálj már egy képet, mekkora lett a pocid! :lol:
Kár, hogy nem előbb olvastam amit írtál, mert én is most jöttem a tecsóból, de a ruhák felé nem mentem, illetve csak fürdőruciért magamnak, de az nem volt! :x Elment a kedvem az egésztől, meg a strandtól is, pedig délután megyünk! :? Csak az a baj, hogy kifogyott a mellem a tavaly vett bikiniből, így kéne valami, de asszem mivel nem kaptam, bevarrás lesz a vége! :cry: Szép lesz mi? :x Olyan összeasszott vagyok, mint egy öregasszony!. Mikor babavárás vagy tejecske volt, akkor tök jó volt. Azóta csak rosszabb a helyzet. Már komolyan a mellplasztikán is gondolkodtam. De azért mégsem akarok lenni egy Rubint Réka! :oops: :?

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi
 
 


Jut eszembe!
1 hétig nem leszek, mert terepgyakszira kell menni, de ha találok valahol egy gépet, akkor azonnal bekukkantok megígérem!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi
 
 


Sziasztok!

Csak hogy írjon már valaki :D

Kicsi, még egyszer köszönjük a hétfői hajvágással egybekötött pancsit :lol: Azt hiszem a gyerekem meghalt volna, ha nem mehet be a medencébe. Örülök neki, hogy szereti a vizet, rossz lehet olyan gyerekkel nyaralni menni, aki fél a víztől. Szilike is annyira édes volt ahogy utánozta a "nagyokat" :)

Rozika, pólyám nekem is van, de Rékával se használtam és tuti, hogy most se fogom. Mondjuk én úgy kaptam, magamtól eszembe se jutott volna venni. Remélem jól telik a terepgyakorlat.

Moncsi, ha lesz egy pici kis időd leírhatnád a tapasztalataidat a kórházról.

Tegnap én is felhívtam a kórházat, hogy mondják meg elfogadják-e azt a házassági anyakönyvi kivonatot amit az esküvőkor adtak, vagy kell kérni újat, de szerencsére elfogadják. Sok helyen 300 napnál nem lehet régebbi, mert ha igen frisset kell kérni belőle.

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
robcsi03
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?