Új privát üzeneted érkezett!

winnie:
nekünk a ringatás helyett bevált a popsipaskolás. Aztán arról is leszokott. Próbáltad? Az olyan érzést kelt ,mintha ringatnád, de mégsem tartod a kezedben.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ági, én sem kézben ringatok, hanem ágyban, de attól ha még egyfolytában csinálni kell, nem tudok aludni... :?
kivéncsian várom az éjszakát.... ha már külön alszom, és nem ébredek fel az első nyekkenésre, hanem egy kicsit tovább, hátha magától is visszaalszik...
Büfike nálnuk van azért kocsmatöltelékes is, nem csak aprócska :) de az álló / sétáló helyzet nálunk is adott...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!
Köszönöm, hogy ilyen kedvesek vagytok, mert először gondolkoztam, hogy egyáltalán illendő-e a képeket feltennem, mivel a babákról van elsődlegesen szó. Mivel nem találkozom a lányomékkal gyakran és fényképem is kevés van ezért tettem föl néhányat.

A férjem, aki egy nagyon aranyos nagyapa, Laurát " kiscsillagnak "szólítja a kezdetektől, azért Vele kezdtem. Nem baj ugy-e?
A lányom és a vejem meghívásának tettünk eleget, és Laura az éttermi ebédet édesen végig aludta, amint a képen látszik is.

A technika néha megtréfálja az embert és igaz, hogy a látszat csal.
Meglepődtem, hogy inkább szőkének látszom, pedig már inkább ősz a hajam. Az étterem el volt sötétítve, ezért a fények egy kicsit mások. Eredetileg szőke vagyok, mindig is az voltam, később meg amikor kezdtem őszűlni akkor is szőkére volt festve a hajam, most meg már ahogy a természet hozza. A családom szerint nagyon fiatalít az ősz hajam. No, ugy-e a látszat csalóka, de a lényegen nem változtat.
Derűs lelkület mellé a vidámság párosul, mert van az életben elég baj, minek foglalkozni a fölösleges dolgokkal, mert a problémák sokszor úgy oldódnak meg, hogy az idő túlhalad rajta.

Gondolom élénkülni fog az élet itt is, mert a hosszú ünnepi hétvége után lesz sokaknak vidám élménybeszámolója, ami meg nem volt kellemes, el kell felejteni.

Jó éjt!
roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 

 
 

Sziasztok,

Niki
En ugy csinalom,hogy 3 napig adok neki egy uj dolgot es ha nem jo ki semmi akkor OK :D Eddig szerencserenem,Mar eszik almat,barackot,banant,krumplit,repat,edes krumlit. Holnap jon a tok kiprobalasa.
Nalam meg pont miota eszik mast es tenyelg mennyisegekt,tehat 150gramm napi ketszer es ugyanugy szopik 7szer, felebred ejjel kb ejfel korul meg szopizni :roll: Pedig hat most mar tobbet eszik ugyhogy passz hogy mitol.Szerencsere visszaalszik eves utan csak nekem most ez fura....

Roni nagyi
En osznek kepzeltelek.Szerintem ha mar tobb az osz haja az embernek mint a regi akkor az is szep,kar festegetni :D
Laura nagyon kis torekeny viragszal 8)

Nunny
Jezus...de sajnalom.Gondolom hogy megijedtetek.Mate egy hos hogy hamar tul volt rajta.Gondolom most mar csak a steroidos kuppal a zsebetekben mentek barhova is.

Tinu
Homeopatiaval nem probalkoztak Tundinel?az biztos hamarabb elmulasztana a nathat.
Ebben a melegben engem is elkapott most de szedem a bogyokat es remelem holnapra mar nem csavar az orrom..

Winnie
Szerintem a cumisuvegezes nem biztos,inkabb alkati kerdes.Alex is cumisuveges volt,soxor masoktol kapott tejjel es megsem volt hasfajos.Na majd kiderul mert ha elmulik 6 hos korara,es utana is ugye cumisuvegezik akkor meglatjuk.
Tenyleg meddig van meg energiad fejni?Persze tudom minel tovabb,de nagy hos vagy ha 1 eves koraig folytatod :wink:
Ringatasra passz...tudom egy cumisuveges babanal nehezebb az altatas,mert nekunk elalszik cicin vagy ugy kifarad hogy ar magatol :) De Alexnal en is ringattam 11 hos koraig,na kkor volt eleg es taniottuk meg aludni,szerencsere konnyu menet volt.
Tegnap ismerosknel aludtunk es Leon nemludt be a szopiba,mivel ALexxal egy agyban aludt ha betettuk melle (Aki szinten nem aludt )es kimentunk a szobabol es leskelodtunk.Hat szepen csenben egymast fogva elaludtak.Jaj annyira kar hogy nme volt fenykepezo nalam. :?

Kép
Kép
kataa
 
 


Anyós sajnos a kezdetektöl kezdve ilyen volt:)próbálok kompromisszumokat kötni magammal és elfogadni olyannak amilyen.Neki nem egyszerü megfelelni senki nem jó neki még a saját lánya sem:):):):) ez vigasztal az egészben mert ha az az ember akit ö nevelt fel sem elég jó neki akkor én mit várjak el.Ö azt szeretné ha mindenki úgy gondolkodna ahoygan ö úgy intézné a dolgait ahogy ö még jó hogy nem neki kell megfelelnem.Párom meg mellettem áll ebben mert ö nem a saját anyjával akar élni hanem velem :):):):):):) igy most türünk mert ha ö mond olyat amivel megsért akkor hallgatok mert nem akarok veszekedést de ha én mondok valami hülyeséget amit nem is mondtam csak kicsit nagyot hall a mama és szerintem félreérthetett valamit akkor meg húzzam be fülem farkam. Na egy kicsit kiborultam de a lényeg hogy Gabival élek meg a Gegrövel és neki ugy jó ahogy csinálom.ez van ezt dobta a gép nekem :):):):):):)



Roni nagyi: nagyon szép családod van Büszke lehetsz rájuk :):):):)

Gege is a tápot cumisüvegböl kapja nem döntött madelás üveg de mamos cumi van rajta és nem hasfájós szerintem ez alkati kérdés :)

nika70
Salgótarján
 
 


Jó reggelt!

Tinu, sajnálom a rossz éjszakát, de tényleg próbáld ki a homeós bogyeszt nálunk segített. Sambucus C30-as potenciájú (bodzavirág van benne meg nem tudom mi) és kajcsi után fél órával próbáld ki hátha segít. Náthára jó.

Bunny, hát én biztos betojtam volna azon amin ti keresztülmentetek Mátéval. Már volt régebben is ilyen, vagy ez úgy hirtelen jött? Mit csináltál mikor meghallottad? Hogy tudtál segíteni rajta míg a kórházba nem értetek? Bocs, a sok kérdésért.

Roni nagyi, tényleg nagyon kedves család vagytok. Látszik a képen is, hogy nagyon szeretitek egymást.

Kataa, hát nagyon aranyosak lehettek a fiúk ahogy aludtak :-), tényleg kár, hogy nincs róla kép.

Ilgya, Szana, merre jártok?

Szilvi, a kaksi nálunk is kifolyik állandóan. Én is kétnaponta húztam ágyat de ráadásul nem az ő ágyneműjét hanem a miénket. Mert mindig a mi ágyunkra folyik ki a popsivágásánál. :-)

Nika, oda se neki. Én már nem foglalkozom vele igaz néha bosszankodom. Tegnap pl felhívott minket, hogy hol vagyunk. Mondtuk elmentünk a párommal focizni (vagyis őt néztük meg) erre mondja hát Veron is és Lidi is? Jajj hát vigyázzunk mert hirtelen jön a vihar nehogy bajunk essen. Ja fedett helyen. Ráadásul ennyi erővel még a boltba se mehetnénk le mert bármikor jöhet a vihar.

Epret én is szoktam enni és persze most kaptam epret, de ott áll a hűtőben mióta írtátok, hogy allergiát okoz. Én buta meg tudtam is róla de teljesen elfelejtettem és most, hogy írtátok nem merek hozzányúlni. A cseri tényleg puffaszt.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Szeretném megosztani veletek Lidi első mosolygós fotóját. Kép

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a homeós tippeket, aranyosak vagytok, de én nem nagyon hiszek a homeopátiában. :oops: Ami lényegesebb, hogy szerintem 1 hétig úgyis kell, mire beindul az immunrendszer, szóval annál hamarabb nem hiszem, hogy elmúlna a nátha. A dokinéni is mondta, hogy 6-10 nap a vírusfertőzés lefutása. Nem hiszek benne, hogy vannak csodaszerek, amelyek lerövidítik ezt az időt. Persze segítek abban, hogy ne súlyosbodjon a betegség (orrszívással stb.), ne húzódjon át másik szervre.

A mai alvás viszont nagyon szupi volt! Már vagy 2 hete nem volt ilyen, de ma igen, hogy végre 8 órát aludt megint egybe Tünde. Szuper, hogy vége van a kánikulának!

Én tegnap juszt is ettem az unokahúgom isteni epres szülinapi tortájából. :wink:

Winnie: altatási trükk... Nehéz ügy. Biztos, hogy nem megy egyik napról a másikra, hogy most már egyedül aludjon el. Én még nem is próbálkoztam ezzel, illetve csak lájtosan és napközben. Ha nagyon fáradtnak látom, akkor egyszerűen berakom az ágyába, de még mindig paskolom a fenekét. Ha szerencsém van, akkor bealszik rövid idő alatt. Csak egyszer volt olyan, hogy tényleg egyedül aludt el. De az is eltartott 20 percig. Mindig ránéztem, hogy mit csinál és egyszer csak elaludt. Szóval sok ötletem nincs, egy ideig biztos kellesz még majd hozzá, csak az időt kéne lerövidíteni.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!
Bunny:
hát ez a krupp dolog nem hangzik jól! Ezt mikorra lehet kinőni? És mit tudsz vele csinálni?

Nika:
Én is harcolok a családdal, csak én a nagyszülőkkel és anyóssal is. Nagyszülők hétvégén felháborodtak, hogy miért mondok ilyen hülyeséget, hogy bolti narancslevet nem ihat a gyerek, mikor rá van írva, hogy 100%-os.. És ribizlilevet is adjak neki, meg mézet! Na felment bennem a pumpa, és megmondtam, hogy én vagyok a gyerek Anyja, és tudom, hogy mit miért teszek, és hogy akarom csinálni, szóval ne szóljanak bele. El is hallgatott Nagyapám szegény.. Nem az bosszant, hogy ilyeneket akar neki adni, mert nem tudhatja, ő "mostoha" Nagypapa, nem volt gyereke. De akkor ki tudok akadni, ha hülyére vesznek, és semmibe veszik az én elveimet!

ante:
el tudnád küldeni nekem a képeslapos elérhetőségét még egyszer? Képzeld, eltűnt az üzeneteim közül! :shock: Most meg kellene a keresztelő miatt! Köszi!

Na megyek, csajszi duruzsol!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Kiderült mi baja anyósnak :) állitólag ö szólt nekem hogy etessem meg a gyereket mert éhes. De a gyerek nem sírt semmi jelét nem adta neki hogy éhes.Erre én állítólag rákiabáltam hogy ne szóljon bele az én gyerekem és hogy ne anyáskodjon felettünk Mindezekre én nem emlékszem és a párom is ott ült mellettünk és ö sem emlékszik rá hogy ilyet mondtam volna de a lánya meg a kisebbik unokája állítólag hallotta. Mondtam akkor miért csak 5 óra múlva jön minden hülye indokkal és miért nem akkor szólt amikor mondtam amire nem is emlékszem.Azt mondta azt gondolta majd végiggondolom mit mondtam és akkor majd rájövök mi történt. Na kész ennyi én it befejeztem nem terhellek benneteket csak jó volt kiírni magamból.

nika70
Salgótarján
 
 


Mági akkor sajnos nem vagyok egyedül csak az én anyósom még el is várja hogy mindezért még kérjek is bocsánatot töle.

Bunny : nem egyszerü de én azt tanultam annó az oskolában hogy a kruppot kinövik a gyerekek arra sajna nem emlékszem hogy mikorra bocsika

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Látom mindenkinek jól teltek az ünnepek.
Sajnos nem tudtam visszaolvasni mindent amiről lemaradtam.

Roni nagyi:
Én valahogy így képzeltelek el! :) Tényleg szép családod van, gratulálok!

Winni és Mágnes!
Gratula a 4. illetve 5. hónaphoz így utólag is. :lol:

Gyümi kiütések:
Nálunk ilyen nem lesz, mivel én nem eszek semmi gyümit. Vicces nem? Bár sajna ez van. 3 éves korom óta semmit, csak ivólé szinten. nem undorodom a gyümiktől látványra, de nem is eszeem meg őket. Anno 3 éves koromig mindent de mindent megettem, és akkor jött valami, ami miatt nem kellett semmi. Orvostól orvosig cipeltek, hogy mi lehet ez és mondták, hogy ne eröltessék, majd eszik az a gyerek ha akar, mert különben csak jobban megutálnám. Na ez a mai napig nem jött vissza. Szégyen vagy sem, de egyszerűen nem tudok megenni semmit, hiába akarom. Kiver a víz ha rágondolok, hogy egyem meg pl akár alma, banán, narancs, eper, málna és a többiek. Szóval megnézek én a boltban, piacon mindent, mondom is hogy jajj de szép, meg is fogom, meg minden, de megenni nem. és itt vagyok vén fejjel, tudom, hogy semmi bajom nem lenne tőle ha megenném, megkóstolnám, de egyszerűen amikor úgy döntöttem, hogy megpróbálom, nem ment. Így elfogadtam, hopgy ez van. És a szüleim sem tudják, hogy mire vezethető vissza. és sajna sok zöldséggel is így vagyok!
De Fannit kóstoltatom mindenfélével, nem akarom, hogy így járjon. Bár mondom én is ettem 3-4 éves koromig habzsoltam, faltam mindent. és mégis ez lett.
Mindenesetre bízom, hogy ezt nem örökli tőlem!

Winnie:
Szupi, hogy jól éreztétek magatokat. No igen ez a fránya időjárás nem volt valami jó, na de a lényeg, hogy ettől függetlenül oké volt.

Mágnes:
Füli nem zavarja Annát? Jól viseli azóta is?

Bunny:
Krupp :( :( Szegény Máté! és ez a krupp csak ugy jön minden átmenet nélkül? vagy hogy is van ez?

Tinu:
nem semmi éjjeled lehetett. Tündi azért jobban van már?

Noémi:
De jó lehetett a buli. Én Fanni születése óta kb 3 szor voltam el moziban, hogy kimozduljak a 4 fal közül.

Rólunk: Fanni is már szépen fordul oldalra és onnan tovább a hasára. Ahogy utált ugy lenni, most már kezdi megszokni és felfedezni, hogy ugy másként látja a világot. Néha még a karja amaga alatt marad, de kisebb harcok és nagy nyögések árán kihúzza már.
Kaptunk egy ősrégi fa járókát, de még jó állapotban van. Na azt ugy ahogy elviseli. Minap jót durmolt benne. Mégiscsak jobb az, mint a földön egy pléden. Én is nyugodtabb vagyok, hogy nem a földön van, hanem azért magasabban. Nem szeretném, ha a hangyák rámásznának. Itt kinn a "tanyán" minden előfordul. Amig nem volt járóka és a földön volt, mikor beájult, ráterítettem egy szúnyoghálót. Vicces volt, de nyugodtabb is voltam.

A héten elmegyünk babamasszázsra. Kivi leszek hogy fog Fanninak tetszeni.

Zsuzsi és Fanni

Kép
zsuzsu74
 
 


Anyós téma:
Én nem tudok ehez szólni,(sajnos vagy nem sajnos) mert mint kakukktojás köztetek, én egyedül nevelem Fannit...

Kép
zsuzsu74
 
 


zsuzsu: nem is tudom hogy ez számodra szerencsés egy oldalról vagy sem.Mindenesetre nagy tiszteletem hogy egyedül is bevállaltad Fannikát:)

nika70
Salgótarján
 
 


zsu: hát ezt nem is tudtuk, tudtam. Minden tiszteletem a tiéd! Aztán majd élőben biztos mesélsz arról is, hogy miért alakult így...
Tényleg, lányok, mikor lesz a következő tali?

Kép
Kép
tinu
 
 


zsuzsu:
Én sem tudtam, hogy egyedül neveled! Sógornőm is egyedül nevelte 2 évig, jobb volt a gyereknek, az igazi Apjától nem sok jót tanulhatott volna... A mostani pedig imádja a gyereket, és a gyerek is viszont őt!
Köszönjük a köszöntést! :)
A füli változatlanul jól van, nem gyulladt be, forgatom sűrűn, és észre sem veszi. Van, hogy szopi közben macerálom, arra is bagózik. :)
A hasonfekvés nálunk is szuperül megy, oldalra is fordul, de még mindig hiányzik az a negyed fordulat. Mától viszont végre két kézzel nyúl az elé rakott dolgokért! Úgy látszik mi kicsit később kezdünk el pár dolgot.. De sebaj, a lényeg, hogy csinálja!

Felhívtam ma a dokinénit, leveszi neki a PKU-t! Halleluja, nem kell a budaiba mennünk! :)

tali ne a keresztelőnkkor legyen! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Zsuzsu: én is megelmelema kalapom,hogy egyedül neveled a nagylányt! Ha bevállaltad, akkor tuti rendkívűl jó anya lehetsz, és végtelen a szereteted. Aztán idővel biztos jön egy férfi, aki imádni fog titeket, és Fanni is apjként fogja szeretni! A "donor" látta már a leányát???? Nem kell ám válasszolnod, ha túl magánjellegű a dolog!

Winnie: Hévíz mellé megyünk Alsópáhokra, a Kolping Hotelbe. Már írtam, hogy a férjem nyerta amíg mi a korházban voltunk. A kisfiának vásárolt ajándékot a Kikábn, pont Valentin nap, és volt egy játék, és ő nyerte a fődíjat! :D

Unokahugom szintén nem eszi a gyümölcsöket, nagy ritkán görögdinnyét, és néha narancsot,de ez az összes! Ő is kislány kora óta kiköpi a gyümölcsöt. (most 23 éves). Férjem meg gyümölcsöt minden mennyiségbn, viszont zöldséget alig. CSak TVpaprikát, kukoricát, cukorborsót, lencse,bab. Ennyi! Se uborka, se répa, retek, paradicsom, karfiol,saláta., gomba....nulla, zéró! Szerintem belesárgulna ha ilyeneket kéne ennie! Érdekes,mitől van ez,hogy az ember bizonyos dolgoktól undorodik! Én pl a haltól!
Remélem Ákos mindenevő lesz! :o

Anyós nálunk messze van ahhoz,hogy a mindennapi dolgokba bele tudjon szólni! Jobb ez így! :wink:

Tinu: én hiszek a homeopátiában, szülés alatt is kapkodtama bogyókat, és a nullából 5 és fél óra alatt meglett a nagylegény. Na meg nekem migrénnél tett már csodát. amióta Áki megvan, 2x volt totál migrén, de hát nem vettem be semmi gyógyszert, csak a bogyókat, és 12 órán belül elmúlt a fejfájás, de szó szerint egyik pillanatról a másikra! mondjuk csak úgy érdemes szedni, ha tényleg hiszel benne!

Altatás: mi napközben kűzdünk. Jelzi ha álmos,dörzsöli a szemeit, de útál elaludni, mintha csak félne, hogy lemarad valamiről! Tegnap este 5-kor ájult be. Kettőkor letettem, és 5-ig ment az altatás! Jól felborult a napirend, mert akkor kelt, mikor pancsizni kellett volna már menni, de az elalvással nem volt gond. Kajcsi közben beájult.
Nappal én addig fogom az altatócumit a szájában, míg el nem alszik. de szigorúan az ágyában van alvás! Nekünk ez bejött.

Tiszta iged vgyok: fülbemászó invázió van a lakásunkban! Nappal még elmegy, de este előjönnek, és tegnap is 8 db gusztustalan dögöt vadásztam le. Tetőtérben lakunk, sok fa van körülöttünk, gondolom onnét kerülnek a tetőre! Hát visítani fogok,ha Ákos ágyábn is találok egyet! Mit lehet tenni ellenük?????? :evil: :evil: :evil:

Kata: mindenok nálatok??? Alex szívesen jár még oviba? Vannak már barátai?? Férjednek tetszik a munka?
Vendég
 


No igen, vannak pasik, akik nem valók apának.
Ő pl akkor hagyott ott, mikor a legnagyobb szükség lett volna rá. Nevezetesen, terhesen. No de túléltem, mert akartuk a babát, ő is akarta és amikor lett, hát ilyen galádul viselkedett, pedig hajj de nagy lamúr volt, mint amit a nagykönyvben megírnak. Én pedig igen, bevállaltam egyedül is Fannit, mert akartam és a mai napig nem bántam meg, hogy ő itt van nekem, velem!Még szerencse, hogy nem voltunk házasok....
Egyébként, nem, nem látta még a lányát.Próbáltam vele erről beszélni, de nem hajlandó. Most kezdjük majd a pereskedést. mert ugye ennek ellenére neki, mint apának jogai vannak...Nevetséges.
Most már tudok erről beszélni, bár senkit nem akarok a magán gondjaimmal traktálni. Ezért sem tettem eddig sem.Csak most valahogy véletlenül leírtam. :D
Esetleg akit érdekel, majd a köv. talin elmesélem sanyarú sorsunkat :lol: :lol:

Jó lenne megint elkezdeni a tali szervezést, hogy mindenkinek jó legyen a hely és az időpont is.
Felőlem akár ugyanott nyugodtan lehet. :wink:
A szigetet nem hiszem, hogy be tudom vállalni.Parkolás, miegymás, szerintem a Liget ebből a szempontból sokkal jobb. De ez az én véleményem, lehet ellenkezni! :)

Kép
zsuzsu74
 
 


Zsuzsi!

" Az anyaméh jutalma a gyermek"

Mindig nagyon tiszteltem azokat az Anyákat, akik felvállalva a gyermekvállalás viszontagságait, keserű magányát, amit a gyermek születése teljesen felold. Tudom, hogy ezekről a dolgokról nem lehet egyszerűen beszélni, hiszen mindenki tőrténete teljesen más és aki párban él lehet, hogy nem éli át ennek a sorsnak katartikus voltát.
Ismerek a környezetemben, sőt családon belül nem egy ilyen életsorsot. Mindig arra törekedtem, ha másként nem is tudok segíteni a tapintat és nem a közöny volt amit fontosnak tartottam.
Így ma már családossá vált,( hasonlóan vállalat gyermekek ) nagyon szerető közegben nőttek fel.
Fannikád gyönyörű baba, sok örömöd lesz még benne biztosan, főként erős ragaszkodásával, szeretetével erősíti a helyes döntésedet.

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


És akkor pár ujabb fotót megosztanék veletek! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocs ha sok voltam.
Zsuzsi és Fanni

Kép
zsuzsu74
 
 


És mindenkinek köszönöm a kedves szavakat, jól estek! Igazán mondom.
És Roni nagyinak igaza van. Ezt nem lehet árérezni, csak megélni.
No de uitt van nekem ez a csoda,egy Tünemény akiért felelős vagyok, márcsak miatta sem hagyhatom el magam. :wink:

Kép
zsuzsu74
 
 


Annyira meilletődtem, hogy minden egyes mondatomat És-sel kezdtem! Bocsika! :D

Kép
zsuzsu74
 
 


Zsu: gyönyörűek a képek! :) Nekem az utolsó előtti tetszik a legjobban! De az előtte levőn is nagyon csini Fanni abban a ruciban.

Akkor hogy legyen a tali szervezése? Én nem vagyok egy szervezőzseni, úgyhogy talán nem nekem kéne elkezdeni. :oops:
Azért javaslom mondjuk a 11-ei hetet.
Nekem a kedd, szerda és a péntek jó. Nektek?
A helyszín ismét a többség akarata szerint. Nekünk mindegy.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Na képzeljétek ma voltunk ismét védőnéninél! Úgy tűnik a pép, amit két hete kaptunk hatott! Bár jobban örülnék, ha enélkül is gyarapodna a baba!:( Szóval ennyi idő alatt 60 dkg hízás és plussz 4 cm!!!:) Hát azt hittem, hogy rosszul látok, mikor a mérlegre néztem, hisz másfél hónap alatt 20 dkg volt a többlet. Úgyhogy most már 69 cm és 6900 g a Veronika.:) Jövő héten lesz dokinő, úgyhogy addig még etetem vele a pépet, de nagyon ügyesen megy már!
Megkérdeztem a cseresznyét, amire azt mondta hogy ha őt nem hatja (vagy hajtja) meg, akkor nyugodtan lehet enni és tényleg úgy van ahogy asszem Ibcsi írta, hogy fő mértékletesség. Az eperre viszont azt mondta, hogy attól hogy nincs bőr kiütés a babán még a véráramba bekerül és később allergiás lehet. Főleg ha a családban vannak már allergiásak, hát nálunk van bőven és én is szinte mindentől (fű, fa, állatszőr, gyümölcs) prüszkölök. Úgyhogy maximum lefagyasztom, aztán jó lesz télire!:)

Niki!

A medencében lévő víz milyen meleg volt? Egyébként ti a fürdőkádban milyen meleg vízben fürdetitek a bébiket? Szóval Daninak tetszett a kis pancsikolás?:)

Roni nagyi!

Nagyon édik a képek! Remélem nem sértelek meg, de az én mamám csak pár évvel idősebb nálad, ő is elég fiatalos, még dolgozik, de az internethez , sőt még a számítógéphez sem ért. Szóval csodállak, hogy itt vagy velünk, meghogy képeket teszel fel stb!:)

Winnie!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Galyatetőn, szerintem nagyon jó hely és nyugodt is. Érdekes hogy ilyen hamar megszokta Réka a ringatást!:(
Lehet én is abbahagyom a Nutriolt, mert hatása nincs.:( Amúgy Veronikát nálunk sem zavarja a dolog, úgy tűnik csak engem. Én azt hallottam egy olyan kismamától, aki 1 éves koráig mérte a gyerekét étkezésenként (!), hogy az a normális, ha reggel eszik sokat és este már keveset. Náluk ez az arány 280 és 80 volt! Lehet hogy tényleg az esti adagból kicsit vissza kell venned. Akkor lehet nem lenne hasfájás, de lehet, hogy akkor meg éjjel is fel kelne kajálni, nem?

Szilvi!

Fújj bogarak!!!! Utálom én is őket! Nálunk vörös hangyák és repülös hangyák jöttek elő, 1 méterig másztak a falon, tiszta fekete lett tőle, undorító volt!:( Jó pár hangyaírtót kiprobáltam, semmi sem hatott, erre a hipot öntöttem a lyukba, ahonnan kibújtak. Az tuti idáig, bár fülbemászóra nem nagyon van ötletem, de nem irigyellek!:(

Zsu!

Hát tényleg minden tisztelet a tied! Gondolom, hogy nem egyszerű ilyenről beszélni, főleg ilyen nyilvánosság előtt, de ha leírod a dühöd szerintem sokat segíthet!

Bocs, hogy ilyen hosszú voltam, de ritkán jutok géphez!

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Zsuzsi:

Tényleg gyönyörű Fanni, büszke lehetsz rá! 5 hónapos nagy lány már és egyre jobban ügyesedik Ő is.

Gondoljatok bele, jövő májusban már minden baba szaladni fog, sőt beszélni is. Milyen gyorsan rohan az idő, és ez a jó, hogy így van. Tágul a világ, minden perce értékes.

Szilvi:

Szegénykém, de rossz lehet! Én is nagyon utálom a bogarakat, nem tudom miért, de éjjel a frászt hozzák rám. Szegény férjemet én is sokszor felköltöttem, "vadászni ", soha nem szólt érte, mert tudta, hogy tényleg, képes voltam másik szobába költözni, ha nem sikerűlt, különösen a cserebogár kutya, mert még zümmög is.
Még az a jó, hogy itt csótány nincs, soha nem volt,
A hangya az is bosszantott, de azt sikerűlt sokszor már kiírtani -gondoltuk mi- de jött az esős idő és ez is kezdődött előről. Nevetségesnek tartom maga ezért, mert magánházban nőttem fel és ott érik az embert meglepetések, de ez megmaradt.

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Sziasztok,
egy csomót írtam és elszállt:-(((((((((((

Szóval, túléltük a hétvégét. Ádámom nem bírja az autókázást:-( Két órás útból egyet aludt és egyet nyüszögött:-( Bár lehet, h ennek az időjárás is oka volt.

Ringatás: Winnie én is sokat rágódtam ezen, de feladtam:-((( Ringatom Ádámot kézben+labdán. Énekelek neki+táncolok:-) Mielőtt elalszik, ő is "énekel":-) Olyan édes, jelez, h anya mindjárt letehetsz:-))) Ott tartunk, 10 perc alatt elalszik így.

Gyümi: Sajna nagyon keveset eszem:-((( Viszont meggyszószt kívánok állandóan. Az ugye főtt cucc, de nincs bajunk. Bár ettem már fagyasztva is.:-))

Zsuzsi: Le a kalappal!!! Ügyi vagy, h nem adtad fel! És gyönyörű Fanni nagyon!!!

Tinu: Nekünk a péntek lenne jó, mert 12-én megyünk oltásra , az kedd és szerdán lehet, h még nem heveri ki a gyerekem. De most szereténk menni. Jó a Liget nekünk is, könnyen oda tudok menni.

Roni nagyi olyan szépen írsz, öröm olvasni!!!

Deszilvi, láttam vmi új Babylove pelust a DM-ben, akkor gondoltam is Rád, de mire hazaértünk elfelejtettem, h milyen volt:-( Nézz körül, hátha az bejön:-)

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Na a többi kép az ausztriai kirándulásról...

http://www.kodakgallery.com/ShareLandin ... 4230613207

Zsu

valahogy éreztem.... de nézd meg olyan gyönyörű Fanni baba, hogy csak na... Pótol mindent :-)

Tali:

nekünk jó bármikor :-)

most mennem kell... többire később reagálok...

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Még azt akartam kérdezni, h jár vki babás jógára? Mondjuk a Padma jógastúdióba? Ott van Ringató is, bár ahhoz még picik vagyunk:-)

Jó éjt mindenkinek!

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Bunny: nem jött be az oldal! :(

Zsu: jaj nagyon tündéri Fanni! Édes ezekben a nyári szerkókban! Milyen volt a masszázs? mi is járunk Ákossal,neki nagyon tetszik, végigdumcsizza az egészet! Nagoyn jópofa!

Fnoe: örülök, hogy rendben volt minden védőnéninél!

Roni nagyi: naja, a hangy a másik parám! A tetőtérbe is feltalálnak! Hihetetlen!

Kiscsikó: már annyi fajta pelust kipróbáltunk! Állnk halmokban a csomagok a szekrényben! Most ezeket elhasználom, aztán kipróbáljuk azt is! Nemtudom mi lehet ez most, valósznű, hogy napok óta napközben nincs kaki (máskor napi min. 2x) és csak éjjel nyomja tele a gatyát, de akkor ilyen lendülettel!!!!
Ádám megfordult már????

Ma akkora vihar voltnálunk. Orkán széllel, az előttünk lévő fának két nagy ágát letépte, és két cserép leszállt a tetőtől, annyira megijedtem a hangtól! Még jó, hogy nem volt senki a ház előtt! félelmetes volt! A teraszon szétdobálta a székeket, a grill felborult....és korom fekete volt az ég! Tényleg nagyon megijedtem, még jó, hogy apa isitthon volt! :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon édik a képek, amiket felraktatok. Roni nagyi, én sem így képzeltelek, de nagyon csodállak. Azért jó lenne, ha többen is így állnának a dolgokhoz, mint pl. te a nethez, és a családhoz. :wink:

Antekirt: Lidi csodaszép, de komolyan!

Tinu: Tünde se egyszerű, nagyon csini. Azt a hajat. Gondolom jó kis puha neki. Olyan jó még ilyenkor! :)

Fnoe: Az esti fürcsit mi kb. 36 fokos vízben oldjuk meg, ha meleg van, akkor kicsit hidegebbe, ha meg nagyon nyügis, vag hűvös van, akkor kicsit melegebbe. Kint a pancsivízbe meg beleraktam a kezem, és úgy érzésre langyosra csináltam. De már csak jövőhéten lesz jó idő pancsizni. :lol:

Zsu: Hát nem semmi gondolom, de én is biztos bevállaltam volna. Megéri! :D

Bunny: Hú, az nem lehetett semmi. Remélem akkor már okés a helyzet. A krupp az mitől jön ki? Már egy csomó kérdés vár ezzel kapcsolatban! Szerintem mindenki kíváncsi! Írj!!!! :?

Bogarak: én azóta egy hős lettem, amióta a Kiarát veszélyeztetheti valamilyen bogár :arrow: rámászhat, megcsípheti... Múltkor egyedül kikergettem egy dongót a lakásból. Persze azért be voltam sz..va rendesen, de én győztem! :twisted:

Valaki írt az ekcémáról! (Bocsánat, már nem emlékszem melyik babán jött ki :oops: ) Azt mivel kezelitek? Mert lehet a kiscsaj tarkóján is olyan van, de még a dokinéni is vacillál, lehet hogy csak a meleg, meg kidörzsölte (pont ott, ahol kikopott egy foltban a forgolódástól). Honnan lehet tudni, hogy akkor ez most az-e????? Nem tudjátok?

Fogak? Kiara nagyon nyűglődik, de még nem látszik szinte semmi.

Na sziasztok!
Niki és Kiara

Kép
kernico
 
 


Bunny: nagyon szupik a képek! Olyan gyönyörű helyen voltatok! Hát látszi, hogy ez Ausztria...

Kiscsikó: a Padma az Örsön van, igaz? Már én is gondolkodtam rajta. A Ringatóra meg mindenképpen megyünk, de ott állítólag nyári szünet van, úgyhogy majd csak ősztől. Addigra már nem is lesznek olyan kicsik a babáink. :wink: Az egyik barátnőm jár erre a jógára, majd kifaggatom, hogy milyen.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Éjszakánk érdekes volt, este 11-kor még fent volt Lidi, hiába megtette hatását, hogy egész nap aludt. De ennek fejében hamar elkezdett durmolni.

Noi, én is tegnap voltam lent a védőnőnél és nekem azt mondta ha nincs Lidin kiütés akkor nyugodtan ehetek. Hm ...

Zsu, nagyon aranyosak a képek amiket felraktál viszont az első nagyon hasonlít arra ahogy Lidi szokott aludni :-)
Kép

Bunny, gyönyörű hely ahol voltatok. Mi nagyon imádjuk az ilyen helyeket a férjemmel. Mostanában állandóan azt mondogatja Lidinek, hogy na majd felviszlek a Tátrába és majd meghívlak egy forró teára mint anyát anno. :-)

Talinál, nekünk is a Liget lenne a jó.

Kép

Kép
antekirt
 
 


A 7végén volt egy bemutató a helyi gazdaságosban. A Pamperst hasonlították össze egy Másik (Libero) pelussal. Természetesen a Pampers volt a jobb nedvszívó. Nagyon meggyőző volt.

Padma: Egyszer jót aludtam ott.

Total Commander: Látom bevált! (15 MB lett az egész)
:-)
Kép Pampers

KépKép
jeep
 
 


Jeep: igen, köszi, tényleg egyszerű volt, csak eddig valahogy nem mertem belevágni. Remélem, most már egyedül is boldogulok és nem zaklatlak többet. :wink: :D
Nálunk is (Intersparban) volt ilyen bemutató még mikor terhes voltam. De én nem hiszek ezekben. Tuti, hogy megbuherálnak valamit rajta, csak hogy azt hidd, a Pampers a nyerő. Nekünk spec. bevált a Liberó. Elegendő a nedvszívó képessége. De most, hogy kaptuk a bababónuszos füzetet, majd kipróbálok több pelust is.

Kép
Kép
tinu
 
 


Hát nálunk Pampers megbukott, abból mindig kifolyt kaki-pisi, bármilyen méretet, fajtát vettünk. Utána a Libero nagyon bejött, de most abból hátul ugye kifolyik a barna cucc. Legutóbb mikor volt ez a pelus mizériánk, mi is pont kifogtunk egy ilyen bemutatót, na és a hsotess pont a férjemet kapta el,mert ő tologatta Ákost. Hú szegény csaj, végig sem mondhatta a mondókáját, férjem beszámolt a kálváriánkról. Na utána már nem mondta, hogy de azért próbáljuk ki! Szerintem ez annyira egyénfüggő, kinek mi jön be! valószínű jó mindkettő, de egyik babának ez, másiknak az válik be! :lol:
Ákosnak jelenleg egyiksem! :(
Szegénykémnem valami nagyon megviccelte a pocakját. Ma reggel nem folyt ki semmi, mert oylansűrű darabkásat produkált, de nyőgött meg vrösödött mire kitolta az adagot, szegényem. Én meg ott drukkoltam neki! :?
Vendég
 


Épp most aludt el ismét egyedül Tünde! Ez tehát már a második alkalom. Lehet, hogy egyszer egyedül is el fog tudni aludni? :D Mondjuk előtte szopizott, de nem aludt be tőle, hanem leraktam az ágyikójába. Megint kellett vagy negyed óra, mire magától elaludt, de nem mocorgott közben, hanem csak nézett ki a fejéből. 8)

Szilvi: és mit ettél tegnap, ami ennyire fogós volt Ákosnak?

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, jó neked, hoyg elvan a kiságyban Tünde. Lidi állandóan kikukucskál a fejvédő alól, kioldja a madzagot ami tartja és rágja, kilógatja a kezét stb.-ket csinál. Így én a mi ágyunkon tudom altatni ott legalább nem kezd el sírni ha megfordul, hgoy hopp koppant a bucika.

Mekkora kiságyat vettetek a lurkóknak? Néha azt érzem, hogy egyre lejjebb rakom Lidit a kiságyban de állandóan a végében találom a kisasszonyt, vagypedig ha oldalra dől egyből ott a rács.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziazstok,
persze apa szűkszavú volt és azt nem mesélte el, h bizony ő is elmondta, h nekünk sem igazán jött be egyik sem:-)))
Egyébként nem a Pampers nedvszívóképességével van baj, szerintem az jó neki, hanem vhogy tényleg kifolyik belőle a cucc. Én a Liberót sem szeretem. A Huggies és a Babylove a nyerő:-)

Szilvi, Ádám küzd, de még nem forog:-) Próbálkozik. Minden nap szőnyegre teszem, háton is és hason is, játékot is teszek a keze közelébe. Ügyesedik. Illetve úgy forog, h körbe tud menni a kiságyban:-)))) Olyanokat nyög:-)
Egyébként sokat kakil, zöldet, és ő is úgy erőlködik, vörösödik a feje, meg akkor is nyög, de a mi kakink nem darabos:-)))

És tegnap a fotelben minden végtagjával játszott. :-) Van egy labda rajta, azt pl. a lábával forgatta:-))) Tudatosan:-) Megzabáltam:-)

Tinu, igen, a Padma az Örsön van. Én ott voltam intim torna tanfolyamon is, nekem szimpi hely. És nem elhanyagolható, h számunkra most jól megközelíthető:-)

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Ante, hát vedd le azt a fejvédőt:-)))) Nekünk, ugye elvből nincs, ezt apa itt már kifejtette:-))) Azért én odadugszoltam egy pelust, h kisebbet koppanjon a feje:-) Ádám is kúszik, hiába rakom le középre:-) Vagy a rács vagy az ágy vége ad neki biztonságot:-)
Én arra gondoltam, h zavarja őt a légzésfigyelő. Lehet szerintetek? És az elől "menekül"?
A mi ágyunk pelenkázós és asszem 70*117 cm-es és 3 fokozatban állíthatós. Már középen van:-)

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Zsu: tényleg minden tiszteletem és Fanni nagyon sok boldogságot fog hozni az életedben és annyira látszik rajta hogy kiegyensúlyozott baba:)
Bunny: nem semmi helyen voltatok de hát igen ez Ausztria.Gondolom nagyon jól éreztétek magatokat a friss levegön gyönyörü táj......

Gege most jött rá hogy hogy kell körbe forogni az ágyban:) kilóg keze lába de nagyon ügyesen forgatja magát:) meg ha hasra fordul nagyon édesen emeli ki a fejét a rácsvédö mögül zabálni való majd ha visszakapjuk a gépet csinálok képet :)

nika70
Salgótarján
 
 


Kiscsikó, hát kb egy hete van fent a fejvédő eddig nem használtam, de minden éjszaka és reggel azért sírt fel sokszor, mert mászott volna tovább, de a rács nem engedte és megnyomta a kis buksiját. :-)
Eleinte kispárnát raktam oda ami az ágyneműjéhez volt, de az sem volt elég, azt meg elvette onnan. :-)

Lidi a kiságyban állandóan a jobb oldal sarkába kúszik fel. Bár akkor mindig hason volt most két napja alszik háton éjszaka, de így meg éjszaka ha felébred akkor elkezd játszani és ide oda dölöngél egyik oldaláról a másikra.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Ante: hát nem mondom, hogy jól elvan a kiságyában. Mostanában már mondjuk 10 percet elvan benne, tépkedi a rácsvédőt :lol: . Általában akkor teszem be, mikor már alszik, vagy majdnem. Még eddig nem ütötte be a fejét, pedig forog rendesen.
A miénk kiságy 70*140-es.

Tünde mostanában állandóan nyúlkál. Olyan helyes. Felveszem és már nyújtja a kezét. Komolyan, mintha oda lenne gipszelve. Ha az arcunkat visszük közel, azt is megmarkolja. Apa ma reggel ordított, mert a gyerek belenyúlt az orrába és úgy rángatta maga felé. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Ante: hát nem mondom, hogy jól elvan a kiságyában. Mostanában már mondjuk 10 percet elvan benne, tépkedi a rácsvédőt :lol: . Általában akkor teszem be, mikor már alszik, vagy majdnem. Még eddig nem ütötte be a fejét, pedig forog rendesen.
A miénk kiságy 70*140-es.

Tünde mostanában állandóan nyúlkál. Olyan helyes. Felveszem és már nyújtja a kezét. Komolyan, mintha oda lenne gipszelve. Ha az arcunkat visszük közel, azt is megmarkolja. Apa ma reggel ordított, mert a gyerek belenyúlt az orrába és úgy rángatta maga felé. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


bocsi a kettőzésért :oops:

Kép
Kép
tinu
 
 


Kiscsikó, egyébként nálam is a meggyszósz az favorit. Mikor kijöttem a kórházból állandóan azt ettem, de most át álltam az almaszószra kis meggyel, mert már kicsit meguntam. De persze nem örökre, viszont egy kis szünet kell. :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok!
Hát én sem vagyok az a nagy gyümölcsevő sajnos, de a zöldségeket sem pusztítom túlságosan gyakran.. Amíg Pannár vártam, megpróbáltam tudatosan leerőltetni magamba pár almát, narancsot, de nagyon nehezen ment. A banánt szeretem egyedül, azt meg ugyebár mértékkel...

Nekünk a Pampersnél először nem jött be a pelus, el is adtam a maradékot. Aztán rájöttem, hogy abból is van több fajta. Van egy active fit nevezetű, ami lila pelus. Mi most azt használjuk, és nagyon szuper! Gumis a dereka, könnyű icergő babára is ráadni, szóval mi ezt és a babylove-ot kombináljuk. Tényleg! Valaki írta, hogy Babylove-os pelusból van új! Próbálta már valamelyikőtök?

ante:
Anna is folyton körbejárja az ágyat! Még éppen elfér, de ha kicsit nagyobb lesz, ki kell valamit találnom, hogy ne akadjon be. A lába így is kivan folyton, és dönget is , meg rugdossa a zenélő forgót. Lehet, hogy máre lejjebb kéne tenni a fekvőfelületet egy fokkal?

Tali nekünk is jó lenne azon a héten,és a Városliget lenne a legszuperebb. Csinál valaki táblát? Én nem merem bevállalni :D
képeslapos elérhetőség?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok! :)

Tinu, képzeld 120 g-ot hízott a kicsikém! :):):) Végül bejött az iszonyú sok szopi, iszom a Hipp teát is, talán ez segített, de remélem nem, mert jóval drágább Lactoherbnél, ill. a Naturlandosnál is. :twisted: Persze, egy anyuka mindent megpróbál, csak segítsen! :)
Noémi is úgy érzem folyton cicin lóg, semmiféle rendszer nincs az etetésekben, etetem, ha felkel, ha elalszik, ha csuklik, ha nyafog.... Én is izgulok, hogy a végén még megszokja a sűrű etetéseket és soha nem fog 3 órát sem kibírni (nemhogy 4-et??), de nekünk most a lényeg, hogy egyen-egyen-egyen, a többi másodlagos. Gondolom, ha már szilárdat is eszik, jobban jóllakik majd, addig pedig élvezem, hogy SZOPTATOK!!!:):) Nagyon édesen a képeken Tündi, jó volt a névválasztás, mert akár egy Tündér :d, olyan!

Bunny, én is megkukkoltam a képeket és csodálatosan szépek!! Nekem régi álmom Ausztria, de eddig még max. Bécsig jutottunk, persze nem adom fel! Hogy bírta az utat Máté? És az ottlétet? Rolcsikám egyik kis barátjának is volt kruppos rohama, azóta szinte folyamatosan hidegpárásítanak a szobájában, és szerencsére nem is ismétlődött meg, csak 1x, az is enyhén! :) Reméljük, hogy a te kisfiadnál is enyhén lezajlik és gyorsan kinövi!! :)

Zsuzsi, én is megemelem a kalapom előtted! :)

Nika, anyós :evil: . Én nagyon szerencsésnek érzem magam, mert szuper jó anyósom van, aki hétvégenként segít is, de még így is nehéz, hogy egy csomó mindent másként csinál, mint én. Ezek még olyan dolgok, amiket abszolút elfogadok tőle, hiszen cserébe nagyon rendes, ezért hálás vagyok és minden nehézség nélkül tűrök! :) Kitartás, az jó, ha a párod melletted áll! :)

Roni nagyi, kifejezetten meghatódtam a képeden, tényleg nagyon szép család vagytok és te olyan igazi NAGYI! :) Szerencsés a lányod és a kicsi Laura is! :)

Még gyorsan a ringatásról írnék, az én Rolcsim majd 1,5 éves koráig, csak és kizárólag a babakocsiban tologatva aludt el napközben! Én nem bántam, mert örültem, hogy így BIZTOSAN elalszik. Másfél évesen azonban úgy gondoltam itt az ideje, hogy leszokjunk róla, vettem neki egy kisheverőt, ami minden oldalról védett volt, a mi ágyunkhoz toltam és odabújtam mellé, simiztem, meséltem, v. énekeltem és már az első alkalommal teljesen simán elaludt! :)
Noémi számomra teljesen hihetetlen módon, magától aludt el a kiságyában, azután jól elrontottam, azzal, hogy nem bírtam letenni, csak fogtam és gyönyörködtem benne! :P Azután persze kicsit megijedtem, hogy mi lesz, ha rászokik a ringatásra, ezért azt találtam ki (Suttogó után szabadon ;), hogy kicsit ringatom, majd leteszem, várok picit hátha elalszik, ha nem újra kiveszem, ringatom, visszateszem. Max. 2-3 x játszom ezt végig és ő békésen MAGÁTÓL és sírás nélkül elalszik. A lényeg szerintem, hogy jókor rakjuk le, én azt tapasztaltam, hogy nem jó az sem, ha még nem álmos, illetve az sem, ha nagyon álmos. Hogyha viszont tele a pocak, tiszta a pelus, stb. minden happy, akkor tényleg egy-kettőre elalszik! :)

Most mennem kell (ROlcsikám kiöntötte az összes szappant a flakonból, mondván büdös :lol: , persze mindezt a fürdő közepén tette, most korcsolyázik rajta :roll: ):

A többiektől elnézést, majd igyekszem még jönni és válaszolni!

Szép napot babucik és anyucik!

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület
 
 


Évi: gratulálok Noémi gyarapodásához! Látod, nagyon ügyesek vagytok!!!

Kép
Kép
tinu
 
 


Nektek is nehezen nyílik meg az oldal napok óta?
Tegnapi egyik írásom egyszerűen nem jelent meg, kámfort játszott... :roll:
Jó lenne tudni, hogy a szerver v. az ügy.szerkesztő lépett akcióba!

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Reggel írtam egy jót nagyot, aztán fellelkesedve Hogy kernicó is Niki rákkattintottam a profiljára és elszállt az egész, még a vissza gomb sem segített :oops:

Szóval,

Kernicó, tök jó hogy már két Niki is van itt.:)

NEkem szerencsére Danit a korai időszakon kívül még talán csak egyszer kellett altatnom. Szerencsém van, mert Dani még a mai napig is el tud aludni a cicin, és magától is elalszik.:)

Ma evett egy egész almát, teljesen pürésítettem, a reszelő nem a legjobb, attól darabos lesz egy kicsit, így a reszelt almát még tovább turmixoltam.:)Hát a szoptatás jobb, mert ha ezt naponta 5x kell csinálni , akkor az elég pepecs.

Fürdőzés. Dani 37 fok körüli vízben fürdik, kinnt is próbáltunk neki kellemesen meleg vizet csinálni. De már kipróbálta milyen a 32 fokos víz, ugyanis elmentünk az usziba babaúszásra.Nagyon élvezte, bár szerintem egy óra alatt a babák is elunják magukat, de meg sem nyikkant. Csak mosolygott, a végén meg már el volt, ezért egy kis pezsgőfürcsivel dobtuk fel őt.Nagyon édi volt. Merült kétszer is, nem tudom erre miért kell Pesten öt alkalmat várni. Egy kicsit sírt a merülés után, de nem többet mint az oltásnál. Remélem a fiam is úgy fogja szeretni a vizet min apa és én.:)A fürdőpelus bejött babylove-os nagyon Aranyos. az orvosi kellett volna, de mi megúsztuk, mondtam az oktatónak, hogy mi jirtelen felindulásból jöttünk, ezért tekintsen el tőle.:)

Nem tudom Pesten mi ez a nagy felhajtás az egész körül, de így nekem Jobban tetszett.Délelőtt telefonáltam és 11-re mentünk. Mondjuk itt Tarjánban hetente csak kétszer van.egy délelőtti egy délutáni, és ez egész nógrád megyében egyedüli helyen!!!!

MAjd teszek fel képet meg videót:)

Évi, tök jó hogy gyarapodtatok, kíváncsi leszek Dani mennyit hízik, mivel a múlt héten semmit nem hízott.

Na most hív a kötelesség!!!!

csernusn
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?