Kukk. Ezek szerint csak nálam nem ment tegnap egész nap a babanet???
Én is úgy tudom, hogy jó minőségű joghurtot szabad enni hasmenéskor is, olyat ált. laktózérzékenyek is fogyaszthatnak. (legalábbis barátnő igen
)
Hajvágás, hajmosás nálunk is borzalmas dolog
A hajvágás különösen, mert utána jön a hajmosás, majd száritás, ami mind tirtúra. Most hogy ilyen rövid lett, a hajszáritó kimaradt, mert elég volt törcsivel megdörzsizni.
Lorca
jók a képek
Ha nagyon meleg van, akkor Nándi csak pólóban és pelusban alszik. Nándi is egész nap a homokózót járja, alvás előtt ha nagyon piszkos, adok rá tisztát. Ja, és alvás előtt megyünk a nagywc-be pisilni, ekkor kap tiszta pelust is, igy az is tiszta
Persze, van olyan, hogy beájul, de akkor nem a kiságyába teszem, hanem csak a nappaliba a sarokülőre
Patrisa
szobatisztaság sztem minden gyereknél másként alakul. Pl Nándi nem hajlandó ráülni a bilire, igy nem is erőltetem. Szólni meg végképp nem szól
Viszont reggel, délben este egy pisi erejéig hajlandó megülni a nagywc-n. Jól megdicsérjük és egyelőre ennyi.
Barátunk kérdezte hétvégén, hogy miért nem szobatiszta még a gyerek, szoktassam rá. Mondtam neki, hogy ha 1 percnél tovább rá tudja varázsolni a wc-re, bilire akkor leborulok nagysága előtt...
Bizunk mi is a jóidben, de még én sem tudom, hogyan oldjuk meg. Talán majd egyszer szól...
Dundó
Hát sajna önmálló evésnél még mi is akadozunk, de legalább műár villával üghyeskedik, meg néha elkéri a kanalat, de redszerint nem akar önállóan enni.
Nándi az egész almát farigcsálja, eszegeti, meg néha banánt, de teljesen megértelek, hogy reszeled az almát. Nagy kényszer a "mindegy, csak egyen valami értelmeset"
pusz