Sziasztok!
Végre én is eljutottam idáig hogy írjak. Olvasni mintha kicsit könnyebben össze jönne nekem mint írni.
Örülök neki hogy fellendült megint egy kicsit a fórum!
Netty!
Gratulálok!
Engem is érdekelne hogy melyik részlegen fogsz dolgozni az E.ONnál. Gondolom vezető beosztásban leszel.
Mint írtam nem olyan rég, 2 hónapja én is ott vagyok és régóta nem éreztem ilyen jól magam sehol mint itt. Bár sok munka van, de nagyon nyugodtak a körülmények ahhoz hogy ezt jól el lehessen végezni.
Lehet hogy már írtad, de hová fog menni Máté bölibe?
A dézsa témával is szerintem ugyanaz a helyzet mint a káddal. Ebben is meg kell tanulni fürdeni. Állítólag jobb a babáknak mert biztonságosabban érzik magukat a félig magzati pozícióban amikor ülnek. Mellesleg meg hely-víz kímélő megoldás is szerintem és ezt frissen szülten is bármikor el tudom cipelni tele is, még a kádat nem hiszem. Nekünk nincs nagy helyünk a fürdőben egyáltalán, ezért már előre fáj a fejem hogy hol fogunk fürdetni. Nekem ez a szobában állványom megoldás valahogy nem szimpi.
Persze gondolom mondanom sem kell, Norbi kategórikusan kijelentette hogy ez biztos nem jó, mert nem látott ilyet használni senkit. Hihetetlenek a pasik!
Bár a szopispárnáról is ez volt a véleménye és nem lett igaza.
Érdekes amit írtok a GYES-ről. Én sem tudtam hogy ez jár végig. De ez tök jó hír!
Erzsó!
Tök izgi, hamarosan a kezedben tarthatod Alízkát!
Remélem a Férjed a nagy izgalomban nem fogja elfelejteni hogy írjon nekünk.
Lehet hogy megköveztek érte, de a hűvös légkondis irodában majdnem dél volt amikor levettem a pulcsimat. Addig majdhogynem fáztam...
Ez a nyár is úgy látom úgy fog elmenni nekem hogy észre sem veszem. Csak akkor tűnik fel hogy milyen évszak van amikor kilépek az irodából.
Réku!
Neked is gratulálok a kiscsajodhoz! Szép neve lesz neki!
Nem olyan nagy őrdöngősség az egész vonalzósdi.
Ahogy tetszik, valamelyik magyar vagy külföldi oldalon csinálsz magadnak a megadott kritériumok, minta alapján egy vonalzót.
Amikor az elkészült. az oldal ahol csináltad adni fog több kódot-linket. Itt a babaneten a BBCode működik, mint ahogy az a bal alsó sarokban is látható ha üzit írsz. Az a teendő hogy ezt a kódot bemásolod a profilodba az aláírás részhez és nyomsz egy pár próbát hogy megnézd hogy biztosan jó lesz-e. Ha a vonalzó mellett látszanak betűk, zárójelek, azokat addig töröld ki amég el nem tűnnek. Aztán mentés és ennyi. Utána már amikor írsz csak annyit kell tenni, hogy az üzeneted végén bepipálod az aláírás hozzáadása gombot és az üzeneted végén ott lesz a vonalzó.
A vonalzó magától frissül, számolja Neked a napokat, utána nem kell foglalkozni vele tovább.
Ha kell segítség szólj!
Jevi!
Hát remélem, addigra nekünk is összejön!
De aztán lehet hogy pont akkor lesz nekünk is nem jó a tévéműsor és együtt leszünk babásak. Szépen teremnek a gyerkőcök itt a topikban.
Bár ha autós fórum lenne, nem biztos hogy elmondhatnánk ugyanezt. Na mindegy....
Erről jut eszembe, a héten kiderült hogy Tündinek kisfiúcskát rejt a pocakja.
Andi!
Ugyan nem esett még szó róla, de szerintem simán elengednek. Mint mondottam volt, túl nagy ez a cég ahhoz hogy ilyennel foglalkozzon. Ha menni kell, akkor engednek. Ugyan ki tudná ennyi embernél megjegyezni hogy ki mikor jött meg ilyenek. A törvényeket betartják, de ezen belül ami belefér, azt bármit lehet.
Remélem nem hagytam ki senkit!
Jó éjt!
Monee