Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sasha az elsõ hír nagyon jó, a második kevésbbé! Kép Hogy telt az éjszakátok? Hát sajnos nem lehet, és a patika az amúgyis nagyon veszélyes terep, a sok beteg ott aztán kiadja magából a bacijait, vírusait...

Áfonya, nagyon aranyos vagy, köszi!Kép

Na a mi éjszakánk most jobb volt mint az elõzõ, mert még tegnap megcsinálták a popsikrémet az irtó ronda popójára, meg a fenistil cseppek is hathattak, pedig úgy kiköpte hogy fogalmam sem volt maradt-e benne is valami. Meg a nyugtató kúpját is megkapta, mert estére persze megint belázasodott, de a doki nénink mondta hogy ez tök normális jelenség, hogy a kicsiknél sokkal drasztikusabb a lefolyása.

Bánk még mindig alszik!Kép Éjszaka sokszor ébredt,viszont cicivel mindig visszaaludt, igaz, hogy a cicit nehéz volt kibányászni a szájából, mindig felébredt.

Megyek, puszi: Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok!

Bocsi a hosszu szunetert, workaholista idoszakomat elem, tegnap is hajnal 1-kor fekudtem le, de sajnos ma sem lesz maskepp :-( Nem baj, jon a hetvege.
Meg a friss kismamaknal eszement a forgalom, probalom tartani a frontot.

Tok jo, ket het mulva jonnek a szuleim Miskolcrol pocit nezni :-))) Mostanaban nagyon aranyosak, a tulaggodasukat leszamitva, jot tesz nekik a kisnagyisag :-)

Norcsi,
fuj baranyhimlo! >:-[ Kulonosen szegeny kicsi Bank, bar o biztos nem fog ra emlekezni! Orulok, hogy talan mar a legnehezebben tulvagytok, kivanom, hogy tudj pihenni!
Nekem 4 evesen volt ez, es nem vagyok heges! :-) Emlexem, nyaron volt, es kenegettuk valami feher ecsetelovel (razokeverek?)...
Koszi kerdeseid, meg nem tudunk biztosat a babuc nemerol, a doki sejtese szerint kislany, es mi is azt erezzuk az emberrel... ha tenyleg az, akkor Viola Dora lesz, ha pedig fiu, akkor Adam. Mar nagyon varom a 28. heti UH-t, nem valamifele elvaras miatt, csak jo lenne a fantaziamban annak kepzelni ot, ami :-)
A Peterfyben fogok szulni, es Dr. Czikmantory Peter az orvosom. Tenyleg, ha veletlenul van infotok a korhazrol, ne tartsatok magatokban :-)

Kata,
jobbulast Petidnek is, ez tenyleg nagyon vacak idoszak, mast sem hallok, minthogy valaki beteg! Az elozmenyeknel meg nem voltam itt, de tobb kisgyerekrol is hallottam, akik kohogeskor hanytak is, ugy tudom, ez nem veszelyes.

Sasha,
pocaklako koszoni, bekesen ficankol eppen :-) Netezes kozben mindig szokott, lehet, hogy utalja szegeny, de en nagyon birom, hogy bulizik :-)
Ez a fogzas sem lehet egy egyszeru idoszak az eletben...
Gabcsinak is jobbulast, de az nagyonnagyon jo hir, hogy szep a tudeje!

TAVASZT kivanok mindannyionknak!!! Vigasztalasul: Kispapam talalt a kertunkben hoviragot Kép Kép Kép

Kaska
kaska
 
 


c cx kkkm -ékn g
Na ezt irta a fiamKépKép
sasha

Kép
sasha
 
 

 
 

Sziasztok!

Csak beugrottam, mert vacakol a net.
Mi jól vagyunk (kopp kopp) igazi karanténban. Nem találkozunk senkivel (még a felsõ szomszéd Olivérrel sem, pedig a jövõ héten már elkerülhetetlen), kezetmosunk minden liftezés után, remélem megússzukKép
Kaska: Nevet választottatok már? Én nagyon boldog vagyok, mert sikerült a páromat rábeszélni a LUCA névreKépKépKépKép Ha fiú lesz azt mondta a Csabi, Vendel lesz (mert peti is olyan kis vandál) de azt mondta, valami szelíd név kéne, (Dávid, Balázs) mert ez a Peti-dolog nagyon bejöttKépKépKépKépKép
Jajj, szegény Bánk!!! Nagyon sajnálom, téged is Norcsi.Kép Kitartás. Most azt mondom, inkább legyen az a 40 fokos kánikula !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bár már lene!!!!!!!!
Sasha! Mitõl lázasosott be Gabó? Az oltástól? Jajj szegény! Peti szerencsére nem lázasosott be egytõl sem, bár ez az utolsó a lehetséges "utóhatásokkal" meg a mitõl lázas-köhögõs a gyerek dilemával kész katasztrófa volt. Bár azt mondom, Isten adja, ennél nagyobb problémám sosem legyen a kölökelKép (Úgy legyen)
Mindenkinek jobbulást, és TAVASZT!!!!!!!!!!!!!

"Süss fel nap, fényes nap.........." énekeljük eggyüttKépKépKépKépKép

Jajj, legyen már május!!! Én leszek a legvidámabb esküszöm a május 1-i majálisonKép Esküszöm, szinte a napokat számolom.-.........

Puszi: jobbulást!!!!!!!!!

Kata
LadányiKata (ladán
 


Sziasztok!

Kata. Akkor hajrá, remélhetõleg megmutatja majd magát a 28. héten. Nekem Bánk egészen a 34-45. hétig rejtõzködött, a lányok már 20 hetesen premier planban megmutatták mijük van illetve nincs!KépKöszi, most már tényleg túl vagyunk a nehezén, de még nem vagyunk tökéletesen egészségesek!
A Péterffyrõl hallottam jót és rosszat is, én csak a szemészetét ismerem személyesen, az rémes!Kép Remélhetõleg a szülészete jobb! Van ilyen topic itt a Babaneten is, nézz bele hátha megtudsz többet is!

Sasha, úgy, hát csak Gabó tud nekünk írni!Kép Hát az anyja? Hogy van egyébként a kis író?

Kata. Csak nem???? Most már hogy a névválasztáson túlvagytok, csak nem azt jelenti hogy lehet gratulálni? Köszi, kitartunk, már egész jó állapotok uralkodnak felénk e téren. Az viszont tök jó hogy többet ezt a kórságot már nem fogja elkapni!Kép Azért a 40 fok továbbra sem hiányzik, de a tavasz jöhetne végre. Hol van még a május elseje?Kép Kis türelmetlen!!!

Megyek, mert õurasága itt trónol az ölemben, puszi:

Norcsi

u.i.: Írni, írni, írni.....
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok!

Hát, Norcsi, gratulálni még nem, de tegnap este született meg a döntés, hogy nem váltok ki több tablettát (csütörtökön fejeztem be az utso levelet), és akkor mostantól egészségesen táplálkozni, három hónap múlva elkezdeni a maternát, aztán nyár végén nyitott kapukat döngethet LucaKép (vagy Bendegúz). Bár petivel is tervben volt a 6 hónap kivárási idõ, de a 3. hónapban megfogantKép Nameg hát Apa nem volt túl jártas a "mikor lehet, mikor nem " kérdésben, így nem volt nehéz egy szerda reggelen rávágni, hogy - "most lehet?" gyors fejszámolás: -"nanáááááááááá" (más téma, hogy Õ mire, és én mire értettükKép )
Nem tudjátok, (akkor még tudtam), hogy hogyan van az a "kiszámolósdi", hogy a mensi elsõ, (vagy utolsó) napjától számított 9,11,13,15,17,19,. napon kell akciózni...vagy a 10.12.14.16.18. - on??? Peti így sikerült, segítsetek, mert igazán nem mindegyKépKépKép hhogy elsõ, vagy utolsó, vagy páros, páratlan??????? Kép nameg a lány-fiú kérdés is érdekelne.....meg van valami ovulációs mini mikroszkóp (gyógyszertárban kapható) errõl tudtok valamit????????? No, de belelkesültemKépKépKépKépKépKép a dokimhoz is elmegyek, egy full kivizsgálásra, hogy ne akkor rákszürögessen, meg hasonlók, ha a babó már üldögél a pocimban...
Hû, nagy falat lesz Peti mellett, de azzal vigasztalódom, hogy addigra nagyjából 2,5 éves lesz. Norcsi, a 2,5 éves már "használható????????"

Puszpusz, belelkesültem, megyek, mert betojt ÕkelmeKép

Megkaptátok a lisztes fényképet????

Kaska, neked is elküldeném, de nem tudom, a mailedet.

Kata
LadányiKata (ladán
 


Sziasztok!

Gábor már jobban van köszönöm az érdeklõdést! Csak a jobb lábán van egy kis gumó az oltás helyén, de már nem annyira érzékeny neki, csak ne szorongassam megKép Ellenben fogzik ezerrel és baromira nyügös és ami a keze ügyébe akad az a szájában köt kiKép Valamelyik évben kapott a párom egy hatalmas kb 6-7 cm átmérõjû "ezüstdollárt" Na azt percekig képes elnyammogni nem úgy mint a többi rágókát. Azt fogja és fél perc után elhajítja és nyúl a kezem után. Az meg már (ha lenne foga) szanaszét lenne harapva. Jó erõs álkapcsa van õkelmének!Kép Néha felkiáltok, mert meg is lep, és fáj isKép Tegnap kapott Dentonix Gélt az eddig használt tinktúra szart sem ért, ettõl meg még éjfélkor is vígan kacarászott aminek örültem is meg nem is.Kép Örültem mert legalább nem sirt, másrészt meg alhatott is volna...Kép

Norcsi!
Drukk a gyerkõcöknek!

Kata!
Drukk a kistesóhoz, de valaki drukkoljon nekünk is,hogy jöjjön össze a kistesó, mondjuk a jövõ héten már kiderülhetne, hogy a hasamban vanKép Nem kéne, hogy a Csabit bevigyék katonának, éhenhlok a gyerekkel együtt.Kép Ha viszont a 2. gyerkõc utban lenne akkor minden ok lenne. Amúgy is próbálkoztunk, de most mégfontosabbKép

A sasha topikban vannak új ülõs képek a fiamról. Még nem tud felülni, de már igy tartja magát!Kép
Ma 5 hónapos!Kép

pusz
sasha

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!

Kata, persze, köszi a képeket, akartam válaszolni, lehet hogy fogok is majd, itt csak annyit, hogy nekem ez már egy idegösszeomlás lenne ahogy mostanában állok idegileg. De majdcsak jön a napocska, a depi meg megy!!!Szóval kistesó projekt, akkor hajrá, egészséges táplálkozás meg minden, de a Maternát én nem nagyon ajánlom, nekem többhetes felesleges iszonyatos rosszullétek után esett le hogy a Maternától lehet, és bizony úgy volt. Ami még az Annánál jó volt, az bizony Bánknál nagyon nem, átálltam az Elevitre, attól kutya bajom sem volt!Kép Szóval hajrá! Jaja, használható, de mire?Kép Ez tökéletesen gyerek-függõ, nálunk ugye bõ 2,5 év van mind között, és amíg Anna már nagylány módjára kezelte a tesó-dolgot, segített, stb. addig Julcsi teljesen visszababásodott mikor megjött az öcsi. Szóval majd kiderül, ezt elõre nem lehet tudni, sajnos!

Sasha! Örülök hogy a kis Gabó már ilyen jól van, és gratula a kis öthónaposnak!Kép Szóval már próbálkoztok? Nem semmi!!!! Katonaság egy gyereknél még nem küszöbölhetõ ki? Akkor mindent bele, hajrá nálatok is!Kép


Nálunk már jobb a helyzet, a feneke csúnya, de már száradnak a kiütések, illetve egy-két új még akad, de már nem vészes a helyzet. Azért annak most már örülök hogy egy kalap alatt átvészeltük, de az a pár nap amivel Bánknál ez jár, hát nem kevés õsz hajszálat okozott nekem!

Puszi: Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Kata!!!!!!!!!
Megnéztem a lisztes képet amit küldtél emilben. Nagyon jóKép Akkor a fõzés mellé még nagytakarítás is vár, de hogy gyõzöd liszttel?Kép Peti iszonyúan sokat változott amióta nem láttam! Nem olyan kisbabás már az arca. Olyan rosszcsontpeti arca vanKépKépKép Ha nem akartok még egy rosszcsontot akkor én nem adnám a Bendegúz-gézengúz nevet nekiKép
De jó, hogy ti is babaprojekteltekKép Van egy topik az Anyaságon belül. Fiút vagy lány? vagy valami ilyesmi a cime! A minimikroszkóp meg a többi szerintem nem való nektek, hiszen a peti is a tervezett idõ felénél már meg is fogant. Inkább azoknak való akiknél nem jön össze egyszerüen.

Norcsi!
Örülök, hogy Bánk már kezd gyógyulni! Nem egyszerüen sok pöttye lehet.

Ma megjártam már a posta-otp-postabank háromszögét és úgy leizzadtam, hogy még. Hiába ilyen borús az idõ, meg néha csöpög az esõ, de van vagy 10 fok! Mi meg bundabugyiban elindultunkKép Hallottátok? Csütörtökre +3 fokot jósolnak és hószállingózástKép Szeretem a havat, de nem tavasszal!

puszi
saha

Kép
sasha
 
 


Sasha!

Milyen fürgék voltatok! Láttam a képeiteket, nagyon édes a kis Gabó! Illetve bocs, mert kicsinek aztán nem mondható!Kép De nagyon ügyi!

Mennem kell, javulás útjára léptünk, de még tart a karantén!

Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Norcsi!

Köszi!Kép Ugye? Ahhoz képest. Még a dokinéni is elcsodálkozott, hogy igy ül és igenis tartja magát ahhoz képest, hogy mekkora és mennyi idõsKép Anyai szívem csak úgy dobbanKép
Van fotoalbuma is, csináltam neki. 2 órás korától napjainkigKép
[url=http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=78&page=1" TARGET="_top]http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=78&page=1[/url]

Ma 14 hónapos háváj-dizsé-napfény után megjött a mensim. Nem hiányzott túlságosan, de igy legalább lehet esélyem teherbe esni megintKép HurráKép Öröm az ürömbenKép

sasha

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!

Közben utánaszámoltunk, június-júliusban kéne teherbe esnem, az lenne ideális. Az már csak 3 hónapKépKépKép

Puszi: Kata
LadányiKata (ladán
 


Kata! Miért pont június-július?Kép Utána is csak gyerek születne ha késõbb foganna meg, nem?Kép

Sasha! Jaaaaa, én már azt hittem régen visszajött a menzid hogy a babaprojektrõl beszéltél, azt hittem most már a kimaradást várod. Így lehet hogy még várni kell pár hónapot, de az is lehet hogy rögtön összejön, hiszen van olyan ismerõsöm akinek szoptatás alatt jött össze a második úgy hogy közben a menzesze meg sem jött. Szóval drukk!

Puszi:Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Hi!

Kata!
Tényleg miért pont jún.-júl.?

Norcsi!
Tudom, hogy sokan esnek teherbe szoptatás alatt, úgy hogy meg sem jött még nekik... itt a neten is vannak páranKép Ezért sem foglalkoztam vele, de most már szabad a pályaKép Nekem meg febr-márc lenne az ideális teherbeesésnekKép Még idén december 20-a elõtt szülni akarokKépKépKép

pusz
s.

Kép
sasha
 
 


Húha!

Jut eszembe!

ILDIKÓ!
Sok boldog névnapot!!!!!KépKépKép

sasha

Kép
sasha
 
 


Sasha! De már március van!!! Akkor a február már nem aktuális, nemde?Kép Ildinek itt is boldog névnapot!!!

Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok!!!!!!

Ildi ! Boldog névnapot!

Azért június-július, mert Peti is 3 hónap alatt jött össze, és reményeim szerint Luca/....? (már nem tetszik a Bendegúz a Csabinak, félvén, hogy rossz kisfiú lesz), is megfogan hamarKép Azért lenne jó ez a három hónap, mert akkor március-április-májusban születne a tesó.
1.) Peti akkor 2,5 éves lenne, és lenne még egy fél év az
oviig.
- tehát, nem az újszülött kap minden bacit, hanem a
fél éves.
- Peti nem érzi úgy, hogy a tesó miatt oviba kell mennie
2.) Jó idõben könnyebb kettõt szellõztetni. Amire kettõt
felanorákozok,harisnyázok, stb. a másik bemelegszik.
3.) a következõ nyáron már el lehet menni nyaralni, mert
akkor már egy rohangáló egyévesünk leszKép

Persze, ezek lehet, hogy mind üres kifogásnak tûnnek, de jó lenne, ha így lenneKép Természetesen, amikor jön, én akkor figadom tárt karokkalKépKépKépKép Mert ha annyira szeretne hozzánk költözni, mint a Peti, akkor tökmindegy, én mit akarokKép

no, megyek, mert vége a MicimackónakKép

Puszpusz: Kata
LadányiKata (ladán
 


No, halódunk, halódunk?????

Norcsi, hogy vagytok?


Kata

Id! Nagyon eltûntél ! Ennyire nehéz a két kölökkel? Ne vedd már el a kedvem....

bár nem hiszem hogy tudnádKép
LadányiKata (ladán
 


Sziasztok!

Vegre egy kisse bekesebb hetvege. Megszuletett az adobevallasom, tarsasoztunk egy jot a baratainkkal, es a ketgyerekes regi baratosnemat is sikerult felhivnom, aprilisban megyunk hozzajuk latogatoba, kolkoket es hazat csodalni :-)))
A kovetkezo hetvege erdekesebb lesz, jonnek hozzank a szuleim :-) Orulok nekik, miota no a pocakom, total pozitivak, de remelem, nem fognak elarasztani a feltesi maniaikkal...

Kata,
Jopofa ez a keszulodes :-))) Szamolomuveszet ;-))), en ilyenekhez nem ertek, csak annyi volt, hogy honap kozepen jobban biztattam az embert :-) Az idozitesrol szolo erveidben szerintem van racio, hat aztan a babak meg eldontik, hogy mit akarnak :-)
A Luca nevet kimondottan csipem, de a fiuneveitek is aranyosak. A Petereket nagyon birom (a parom is az :-).
Mi elorelatoan meg azelott valasztottunk neveket ket gyereknek is, mielott kismama lettem volna :-) Azt eldontottuk, hogy csaladtag nevet nem adjuk a gyerekeinknek, hagy legyenek ok szuveren egyenisegek :-) Igy elsore ha lanyom lesz, Viola Dora lesz, ha fiam, akkor Adam. A masodik lany eseten Hajnal Eszter, ha pedig fiu, valoszinuleg Daniel. (Lehet, hogy csak en gondolom igy, de egy lanynak kicsit ekszer is a neve, a fiuk valamivel praktikusabban allnak hozza).
A mailem kaska@freemail.hu, de szerintem benne van a profilomban!

Norcsi,
orulok, hogy javultok :-)))
A szuleszeten allitolag szakmailag nagyon jo a csapat. A dokimmal pedig ugy tunik, hasonlo a hozzaallasunk a szuleshez, es szerintem ez borzasztoan fontos. Akarok majd menni az eloadasaikra, es megnezni a szuleszetet is, csak a multkor pont beteg voltam, amikor az engem erdeklo eloadas volt :-(

Sasha,
van izlese Gabornak (ezustdollar :-) Gratula az othonapossaghoz! :-) Megcsodaltam az uj kepeket, nagyon ugyes kisfiu, a teli szajjal vigyorgosak kulonosen ba'josak :-) Es nagyon cuki kis kuckoja van! :-)
Megy a parod sorozasra? :-( Az enyem megy, de mi irtunk kervenyt egy ev halasztasert, remelem hogy meg is adjak, mivel szemelyes okokbol most kert eloszor ilyet, meg csak nem rangatjak el az ujszulott mellol. Ha gondolod, megirhatom mailben, hogy mi milyen infokat gyujtottunk ossze a temaban.
Persze a babaprojekt is ragyogo megoldas, akkor csapjatok a lecsoba! ;-)))

Hihetetlen fazon ez itt a hasamban... izombol ficankol, en meg lesem a csupasz pocakomat, hogy latszik-e :-) Amikor odafigyelek, mindig abbahagyja, de az elobb sikerult kilesnem egyet :-)))

Minden szepet s jot, es jovo telig egy eltevedt hopelyhet sem szeretnek mar latni!

Kaska
kaska
 
 


Kaska!

Köszi hogy továbbítanád az infókat, de már tavaly is kellett mennie, akkor meg még ugye állapotos voltamKép Ez lesz sorban a 3. halasztása és ez már csakis a sorozótiszten múlik.
Belecsapnánk mi a "lecsóba" de megjött a lecsóKép
14 hónapo mensi nélkül nagyon jó volt és 10-én megjött. Igaz már el is múlt, de ebbõl gyerek max 2 hét múlva lehetKép Az meg talán már késõ, pláne, hogy mire kiderül az a 2 héttõl számított minimum 6 hét. Ez van! Ha most rögtön megfoganna akkor december 21-ére lennék kiirvaKép De jó lennne! Csak fiú legyen! Már belejöttem a fiúkba, meg annyi fiú ruhám van, és van amit ha egyszer ráadtam. A lányok majd késõbbKép

Norcsi!
Hogy vagytok!? Remélem jobban! Anyósom influenzás. Ágynak dõlt39 fokos lázzal és ez már péntek óta igy van. Bármit beszed a láz olyan makacs, hogy még. Péntek estére lett szarul viszont pénteken egész nap ott voltunkKép Eddig még nincs jele, de ma le kellett ugrani fél órára apósom szülinapjára. Szerencsére anyós begubózott az egyik szobába míg ott voltunk és csak messzirõl integetett a kicsinek, de akkor is úgy fosok, hogy ránkragasztja. Pláne, hogy reggel óta fáj a torkom és egyre élénkebben. LEGYEN MÁR VÉGRE IGAZI TAVASZ!!!!
Mindjárt itt az április és még mindig jön a fagy. Imádom a telet meg minden, de hó és hideg tavasszal nem való. Februárban még oké, de már márc. közepe van.

Lányok! Aki érez magába némi spirituális hajlamot!Kép Tessék holnap a déli harangszó alatt erõsen koncentrálni a meleg gyönyörü napfényes tavaszra. Jó erõsen képzeljétek el amint sétáltok pulcsiban, langyos szellõ borzolja a kicsik haját... már csak a vékony sapka van rajtuk.... Hátha együttes erõvel elõhívjuk a tavasztKép

puszi
sasha

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!

Most csak röviden!

Kata, majd jön a baba amikor akar, de ez a számolgatás nem rossz dolog. Nálunk is mindig úgy volt hogy az volt a lényeg hogy mire három éves lesz a nagyobb, addigra már terhes legyek a következõvel. Ezért indítottuk elõbb a próbálkozást, és mivel általában már elsõ, max. második alkalomra összejött a babó, így mire a nagyobb 2,5 éves lett már meg is született a következõ!Kép Szóval számolásról ennyit. Egyébként jól vagytok?

Kaska, szép nevekel választottatok, de szerintem a mieink is nagyon szépek,sõt, végülis azért választottuk ezeket mert ezek tetszettek legjobban!Kép Hidd el, lesz az még úgy hogy látni is fogod amit hullámzik a pocakod, és nem kell lopva lesni!Kép Olyan mókás ez ilyenkor!Kép

Sasha. Köszi, már tök jól vagyunk, néhány kósza varas pötty, de az már semmi. De a betegeket igyekszünk kerülni nehogy összeszedjenek valamit, immunrendszerük most mondhatni nulla. InfluenzaKép, igen, sajna az egyik fajtája ilyen makacs lázzal járó. Kívánom hogy sikerüljön megúsznotok, de tényleg addig ne is nagyon menjetek anyósék közelébe ha lehet! Jó lenne már ha tavasz lenne, majd igyekszem koncentrálni ha éppen rá tudok koncentrálni erre az idõpontra és nem éppen valami halaszthatatlannal kell éppen foglalatoskodnom.

Puszi mindenkinek, és írjatok, koncentráljatok, sziasztok!
Kép

Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok!

Jajj, bocs, hogy nem írtam, de mindig megnéztem az utolsó módosítást, és valamiért meg voltam gyõzõdve, hogy én íram utoljára. na, ma jövök, hogy ki merre, erre látom, már írtatok....Kép bocsi bocsi....
Na, mi kerülgetjük az infulenzát, mi is reméljük, hogy megússzuk. Beszéljünk meg még egy "koncentálást" mert mint mûkedvelõ boszi, lemaradtamKép
Örülök, hogy Norcsi meggyógyultatok, csak így tovább. Te, az az aloe verás gél tényleg olyan nagyon drága? 5000/üveg??? Mert gondolkodom rajta, de hát ennyiért........
Vettem PG/53 ovulációs tesztet, hátha segít. Felhívtam a dokimat, nagyon ari volt. Másfél éve nem beszéltünk. erre így kezdõdik a beszélgetés:
- Jónapot kívánok Doktor Úr, Ladányiné vagyok, emlékszik rám?
- Ne vicceljen, magára ne emlékeznék????

Nagyon ari volt.Kép

Sajnos mennem kell, mert a fiatalúr nem akar elaludni. Hát, én nem is tudom, mi lesz velünk, hogy Peti még ilyen sokszor felkel éjjel........Kép
Hát, hogy hogy fogom bírni várandósan........

Tényleg megyek, örülök, hogy senki nem beteg.Kép


puszzancs:

Kata
LadányiKata (ladán
 


Szia Kata!

Én is örülök hogy nem vagytok betegek, csak így tovább!Kép Igen, elég drága, szerintem még drágább is, fõleg mert euroban van megszabva az ára, naponta változik emiatt a forint-összeg az euro árfekvés függvényében!Kép De szerintem jó, a gyerekek nálunk már maguktól kérik, pedig elõször rémesen utálták az íze miatt. És most nekünk nagyon fontos az immunerõsítés, úgyhogy mindent bevetünk...

Ovulációs teszt jó segítségKép Majd számolj be róla hogy segített-e, oké?
Doki tök jó hogy emlékszik rád, ez mindig jólesik az embernek, nemigaz?

Hát a férjedet kell majd rászoktatnod a kelésekre. Bár nálunk a lányokhoz én pattogtam még a szülésem elõtt pár órával is, na de azóta a férjemé a lányok, enyém a Bánk, beosztjuk.Kép Pedig szegény most már hogy beindult az építkezés eléggé kivan, azért az nem piskóta hogy meló után még építkezés is, na de ha lépni akarunk, akkor valamit valamiért!Kép

Megyek, puszi, koncentráljunk, mivel a hétvégére megint fagyokat ígértek!Kép

Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Hali!

Kata!
Mi is kerülgetjük az influenzát, bár gondolom olvastadKép
Anyós meg a párom nõvére totál betegek. Magas láz, fájdalom, de nemegy helyre koncentrálódik, hanem az egész test, mint akinek mindenhol izomláza van. A párom nõvére még hányt is többször!!! Már olyanokat mond, hogy inkább bemegy a kórházba 2 napra altassák el aztán majd keltsék fel, ha meggyógult... F*sza, csak be ne nyeljük mi is!Kép

Norcsi!
Jó hogy lehet kapni aloe verás immunerõsítõt. Valami ujságban láttam hogy aloe vera növényt lehet rendelni kb 500-1000 forintért. 5-6 levelût. És akkor az ott fejlõdikKép Rendelek a jövõ hónapban. Jó az leégésre, meg csípésre isKép

sasha

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!

Hát nem egy biztató állapot ami Sasha a rokonaitok körében van!Kép Tényleg vigyázzatok!!!
Hát a növény valóban nagyon klassz, nekem is lesz majd ha lesz kertünk, de iszonyúan szúr, majd vigyázzatok vele. Anyósom szemét majd kiszúrta, mondjuk neki óriás példányai vannak, azokat locsolgatta és úgy. Szóval annak megfelelõ hely kell, meg nem tudom milyen ütemben nõ utána a levele a levágás után, na szóval mi egyelõre immunerõsítésre azért maradunk a gélnél. Ha egyvalaki eszi (mondjuk egy gyerek) akkor sokáig jó, mert egy liter, és szintentartáshoz egy evõkanálnyi bõven elég belõle, csakhogy mi most erõsítjük az immunrendszert, az 3X2 evõkanál a gyerekekre + én a napi fél deci aloés géllel, így azért jobban fogy. De szerintem az egészség mindennél fontosabb, meg az is hogy ne kemikáliákkal tömjük magunkat. Ja, csináljuk az Oscillococcinumos megelõzést is, remélem használni fog!!!

Puszi, megyek mert készülõdnünk kell!

Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok lányok!!!!!!

Megint leszek rendszeresen, mert megint van netünk!
Nagyon régen írtam nektek. azt sem tudom, hogy mi történt veletek. Még eltart egy ideig mire utólagosan elolvasok mindent, addig is röviden meséljetek, hogy mi történt veletek.
Nálunk minden rendben van. A gyerkõcök nem betegek (lekopogom!). Nem járunk oviba mert mindenki beteg és nem akarom, hogy elkapjanak valamit.
ÍRJATOK!!!!!!!
Sok-sok puszi mindenkinek!!!!!!!!

TÁgi
tÁgi
 
 


Sziasztok!

Sikerült megtalálnom, hogy mikor írtam utoljára és elkezdtem olvasgatni a topikot. még nem jutottam a végére, de nyggyából képben vagyok a történésekkel.

sasha! Remélem Gabó jól van! Gergõm 5 hónapos volt, amikor kruppos lett, sajna mi a Lászlóba kerültünk. Hát soha többet nem viszem oda! Hála azóta sem jött elõ.
Eladtátok a lakást? Mi is találtunk vevõt a lakásra, akit sajna vissza kellett mondanunk, mert még csúszik az építkezés. 8,7-ért vette volna meg a lakásunkat. Azóta is telefonálgat, hogy nem-e gondoltuk meg. Mi a szüleimmel költözünk, az elképzelésünk hasonló, mint a tietek.

Bocsi a többieknem már nem maradt erõm írni! Jó éjszakát!

TÁgi
tÁgi
 
 


Sziasztok!

Ági, de jó, hogy elõkerülteél! Akartam kérdezni, hol, mennyiért vettétek a fiúk heverõjét, hjogyan szoktattad át Õket, hogy nem estek le? Menyi idõsek voltak a váltlsnál?

Most csak ennyi, mert Peti lövöldözni akarja a madarakat a gépenKép

Puszi: Kata

u.i.: Menyi idõsek most a fiúk pontosan?
LadányiKata (ladán
 


Szia Kata!

A Bence februárban volt 4 éves, a Gergõ novemberben 2.
A Bence szinte sosem aludt a kiságyban, velünk aludt. Mikor Gergõ megszületett vettünk egy dupla fotelágyat és én azon aludtam a Bencével, Gergõ pedig mellettünk a kiságyban. Apa egyedül a nappaliban (szegény). 9 hónapos volt a Gergõ amikor õ is velünk aludt a dupla fotelágyon. Talán 15-17 hónapos volt Gergõ, amikor külön heverõt kaptak a fiúk. Eleinte a két heverõ között aludtam a földön. Nem akartam rögtön egyedûl hagyni õket. Ettõl õk is hamar megszokták, hogy külön alszanak, bár idõnként éjszaka lenyúltak az ágyról, hogy ott vagyok-e. Tehát kiosonni, csalni nem lehetett, sõtt este úgy aludtak el, hogy fogni kellett a kezüket.
Most szeptember-október körûl költöztem vissza apa mellé a francia ágyra. Elmagyaráztuk nekik, hogy anyának fáj a háta a földön, nem kényelmesen alszik, stb. Megértették, de nem szeretnek sötétben elaludni, így kaptak egy kislámpát. Bence a lámpafelelõs, az õ feje felett van. addig ég a kislámpa, míg elalszanak, utánna lekapcsoljuk. Próbálkoztak azzal, hogy éjszaka elkezdtek vándorolni hozzánk, de mindíg határozottan visszavittem õket az ágyukba. Most már nem mászkálnak.
A heverõket kb.13-15.000 Ft-ért vettük. A Mega Toys-ban (Soroksári úton) van egy bútorbolt és ott. Van olyan heverõ, aminek van elõl is oldala, hogy ne essen le a gyerkõc, de a miénk nem olyan. Mi egy-egy széket teszünk oda nekik.
Olvastam, hogy tervben van a második trónörökös. Célszerû lenne addigra venni Petinek heverõt. Elmagyarázod neki, hogy õ már nagy fiú stb. és kell a pici babának az õ ágya.

Többiek hol vagytok???? Senki nem akar a Katán kívûl válaszolni nekem?
TÁgi
tÁgi
 
 


Sziasztok!

Ágiiiiii! Jól eltûntél nem mondom! De most már akkor gyakran fogsz jönni, ugye?Kép Sajnos látod hogy a topic kissé döcög!Kép
Most már képben vagy azóta hogy kivel mi van? Én most nem írnám le ami velünk volt, nagyon hosszú lenne. Mi sem járunk oviba, majd áprilisban talán...
Szerintem a Ti lakásotok többet ér mint 8,7 ha a mieink már elmennek kis szerencsével 8,5-ért. Hol építkeztek? A szüleiddel azért más összeköltözni mintha az anyósoddal tennéd ugyanezt, nemde?
Nálunk már nemsokára meglesz a ház alapja, aztán onnantól már kicsit gyorsabban megy majd a dolog!Kép Mi nyár végére már mindenképpen dobbantani akarunk!

Na megyek, mert még seholsem tartunk, pedig le kell mennünk hogy fárasszam a gyerkõcöket!

Puszi, és tessék jelentkezni!!!!
Mindenkinek!!!

Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok!

Az építkezés még odébb van. Apukám örökölt egy fél házat Monori erdõn, ezt elõbb el kell adni. Nekik van Soroksár és Pestimre között a Péteri majorban egy horgásztelkük. Õk gyakorlatilag 6 hónapot ott szoktak tölteni (tavasztól õszig). Oda kiköltözni nem szeretnének (bár 3 éve épült a ház) viszont luxus, hogy az õ lakásuk amíg a telken laknak üresen áll és fizetik a nagy rezsit. Ezért az örökségbõl+a lakásuk árából+a garázs árából szeretnének venni egy házat. A terv az, hogy nagy telek legyen hozzá és így mi ha eladtuk a lakásunkat az árából építkezünk. Mi másképpen nem tudunk innen elköltözni, csak így. Nem is baj, mert mi megszoktuk, hogy közel vagyunk egymáshoz, mert jelenleg a mellettünk lévõ kapuban laknak. Segíteni is csak õk szoktak nekünk (gyerekvigyázás)pedig anyósom szemben lakik velünk. Neki csak a másik unokája létezik, a mi gyerekeinkre heti 30 perc jut átlagban. Nem is baj, mert ez idõ alatt is kitud készíteni!
Oviba mi is csak áprilisban megyünk. Nem vagyunk betegek, de tuti, hogy bent összeszedne valamit. Mert létezik anyuka, akinek pénteken 40 fokos láza van a gyerekének és hétfõn mégis viszi az oviba. Szerinte semmi baja a gyereknek! Köszi ebbõl nem kérek! Idén még megtehetem, de jövõre már nem, hogy Bence annyit marad itthon, amennyit akar. Bárcsak maradhatnék még itthon.
Megtalálta a rendõrség a telefonomat, már vissza is kaptam!!!!
Este megint benézek.
TÁgi
tÁgi
 
 


Ági!

Utóbbi hír nagyon jó! Majd errõl írj bõvebben, hol, ki volt a tolvaj, stb.?

Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Helló!

Norcsi!
Vigyázunk anyósékkal ne izgulj. A gyereket csak mutatóba viszem le, de úgy, hogy reggel beugrom a kutyájukért, mert nem tudják levinni olyan gyengék és akkor anyós láthatja az ajtóbó. A gyerek meg kint a babakocsiba a lift elõtt és ennyi. De!!!! De ennek a fránya influenzának 10 nap a lappangási ideje!Kép Még 4 napig ne jöjjön ki és akkor jó lesz. Utána leviszem hozzá egész hétvégére, úgyis nagytakarítani akarokKépKépKép Persze nem most hétvégén, hanem jövõ hétenKép Páromnak megint halasztották a katonaságát hála a jószagúnak!Kép Öröm az ürömben. A magas vérnyomása miatt ideiglenesen alkalmatlannak minõsítették. A 24 órás gyógyi mellett is 170/90 volt a vérnyomása ami viszont baromira gáááz. Erõsebb gyógyszer kell neki. Nem tudom mi lesz vele, hiszen még 26 éves sincsKép

Tági!
De jó hallani felõletek! Mi is így szeretnénk költözni ahogyan ti is. Csak mi anyósomékkal. Szerencsére én jól kijövök vele, csak néha idegesít felKép De mivel igy is csak 3 emelet választ el minket és simán el tudom kerülni igy nincs gond. Ikerházat szeretnénk egy nagy-nagy-nagy telekkel, csak pesten. Igy meg drága lesz, pláne,hogy csak 2 panel lakás áll rendelkezésünkre.

Kata!
De jó!!!! Megkaptam a méledet, hogy 2 hetente irogatsz aaa......... szóval odaKép Elmentettem az oldalt a kedvencekbe, majd foglak olvasni, hamár olyan ritkán irogasz ideKép

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!

Kihalunk, ha ez így marad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szóval: Gergõ beteg lett. A köhögésen és a lázon kívül nincs egyenlõre semmi baja. A keresztlányom is belázasodott hétvégén. Hozzá ügyeletet kellett hívni, mert semmi nem vitte le a lázát. Az orvos azt mondta, hogy valami vírus, de nem írt fel semmit, mert erre nem használ semmi. Mikor lessz már vége ennek a vírusos idõszaknak?

Április 5.-én lessz megint börze a Wekerlei Gyermekházban (14-18 óráig). Jöttök?

Bencének keresek pufi mellényt (a kabát és a tavaszi kabát közti átmeneti idõre), de sehol sem találok. A piacokat végig jártam, a turkálókat is, de sehol semmi. Remélem a börzén találok. Ti tudtok mostanában esedékes börzét?

Írjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!
TÁgi
tÁgi
 
 


Sziasztok!

Tegnapi napunk egész jól telt. Azt leszámítva, hogy délután csak fél órát volt hajlandó aludni. Így (nem számítva a fél órát) 5 órát volt ébren... este 7-ig. Akkor gyorsan megfürdettem, 8-ra mehetett az ágyába. De persze még 9-kor is ébren volt és igy már egyhuzamban 7 órát volt ébren. Igaz a viz felébresztette és utána nyügi sem volt, csak 9-kor kezdte, Viszont 8-9-ig a gyerek apázni akart! A párom a gép elõtt én mellette a gyerek meg a kocsiban köztünk "ült". Párom bohockodott neki a munkája közben. Aztán mikor páromnak máshova kellett figyelnie megpróbáltam én is szórakoztatni, de még csak rám se bagózott a gyerek!!! Az apját bámulta Na mondom Csabi ma akárhogy is dolgoznod kell, a gyerek téged akar... Aztán 9 után mikor már nyügizett megpróbáltam cicin elaltatni meg pár módon, de nem sikerült. Na jó. Odajött a Csabi kértem talán próbálja meg õ is elaltatni, hátha neki jobban megy mivel a gyerekõc este csak õt akarta Addig gyorsan mentem wc-re. Hallom a GAbi úgy üvölt mint akit nyúznak...aztán egyszercsak mintha elvágták volna abbahagyta. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ???? Megyek be és a gyerek a saját ágyában édesen alszik!!!!!! Még ilyet! Kérdeztem mit csináltál vele agyoncsaptad Nagyokat vigyorgott a Párom Gyerkõc hangját hajnali 3-fél4-ig nem is hallottam és legközelebb is csak 6-kor kelt, de aludt még 7-ig. Én viszont úgy kipihentem magam! Végre aludtam 1 keléssel 8 órát Úgyhogy 6-kor felkeltem 7 helyett és volt idõm kényelmesen megkávézni/reggelizni Már sétáltunk is és most alszik. Remélem 11-ig ahogy szokta Olyan gyönyörü idõ van!!! El se hittem. Az igaz, hogy tegnap az idõjárás jelentésben azt mondták, hogy 14-17 fok lesz, de hogy már délelõtt is melegem legyen egy pólóban és kabátban Itt a tavasz végre valahára, sõt még a szél sem olyan hideg és a napocskát is lehet érezni, rendesen forrón süt Legalábbis az erkélyen ami szélvédett

Ági!
Jobbulást a kicsinek!!!

Na mentem mosogatni mindennek örömére
sasha

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!

Ági gyors gyógyulást a gyerkõcnek!!! Én nem hiszem hogy mennénk a börzére, majd a nagyra akarok menni ami május 18-án lesz (ha jól emlékszem) a BNV területén, a szokásos tavaszi Kismama-börze. Addig bõven van ruhája mindegyiknek, nyáriakat kell majd beszereznem, az meg ráér még akkor is. Sajna pufi mellény ügyben nincs ötletem!Kép

Sasha! Tényleg jó napotok lehetett a tegnapi!Kép Van ilyen apa-hiányuk a gyerekeknek általában, hát ez érthetõ is, hiszen õt látja kevesebbet. Nálunk is a párom szokta a hasán ringatva elaltatni ha már minden megoldás kudarcot vallott. Ez az alvás meg nem akarlak elkeseríteni de egyre inkább így lesz, egyre kevesebbet alszanak, van olyan gyerek amelyik már egy évesen egyáltalán nem alszik napközben és kibírja. Szerencsére az enyémek nem voltak ilyenek, de az oviban sok ilyen gyerek szülei panaszkodtak. Gyönyörû idõ van kint, innen bentrõl legalábbis, délelõtt nem jutottunk ki sajnos, és lehet hogy délután sem fogunk, valamelyik okos gyerek valószínûleg a wc-illatosítóval klasszul eldugította a wc-t, alig megy le, így délutáni program hogy várjuk a duguláselhárítót. Megint egy felesleges kiadásKép, hurrá!!!

Megyek is, azért szép napot mindenkinek!

Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


NorcsiKép

Iszonyúan szép idõ van! Meleg van! Gyerekkel sétálni voltam és csak pulcsi és póló volt rajtam és még az árnyékban sem fáztam. A szél júfdogál, de már nem hideg, hanem kellemesen hüs tavaszi szellõ.Kép Úgy örülök. A Gabcsit sem öltöztettem már overallba, csak polárbaKép
A nem alvásával nem lenne bajom önmagában! Jó ne aludjon, de akkor ne hisztizzen , hogy álmost, ne ásítozzon, ne dörgölje a szemét és birja ki anya nélkül amig momentán elszaladok pisilni, úgy mint amikor nem álmos.... Érted már? Én sem aludtam már az oviban sem nappalKép Szegény anyámKépKépKép

DugulásKép

puszi
sasha

Kép
sasha
 
 


Sasha! Ez nem volt szééééééép, mert innen bentrõl csak vágyakozunk kifelé!!! És ez a pasas még mindig nem jött, na majd mindjárt rátelefonálok, mert nehogy azt várja már hogy holnap is itthon ülünk!!!

Pedig ez így megy, nem alszik, hisztizik. Nálunk is így van, és nem csak a kicsivel, hanem a nagyobbakkal ugyanúgy!Kép És minél többet nem alszik, annál jobban kifárad, és átesik a holtponton, aludni akkor már jusztsem, mert nagyon fel van spanolva, viszont ugyanakkor kibírhatatlan mert álmos!Kép

Cupppppp: Norcsi

u.i.: Már megint hol van mindenki??? Csak nem kint? Most ezt legszívesebben sárgával írnám!!!
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok!

Én itt vagyok!
Mi sem voltunk tegnap kint a jó levegõn. Lázat csillapítottunk. Szerintetek, ha Gergõ ma is lázas lesz attól még lemehetünk egy kicsit sétálni? Úgy gondoltam, hogy végeredményben itthon is a láz ellenére egész nap rohangál. Nem a parkba mennénk, kerûlnénk a gyerkõcöket és csak egy kicsit sétálnánk. Nagyon rosszúl gondolom????

Sasha! Jobb ötletem nincs, mint az, hogy bészélj egy álommanóval Gabóca ügyében. Nálunk az alvással nincs gond, az nélkülem is megy (most már!). Viszont, ha fent van a kicsi, akkor le sem lehet vakarni rólam. Még a wc-re is utánnam jön. Egész nap õt kerûlgetem, mert mindíg a lábam alatt van. DE IMÁDOM! Hát egy 10 év múlva már nem engem fog követni.

Norcsi! Ma ment Bence oviba. (egész márciúsban nem volt és februárban is csak 3 napot volt) Kiváncsi vagyok, hogy mikor szed össze valamit? Ti jártok?
Szóval a telefonom meglett, el sem hittem. Tehát eredményes volt a rendõrség (végre egy pozitív tapasztalat). Leadták a 3 mobilszolgáltatónak az IMEI számot, hogy lopott a telefon. Állítólag méterre pontosan betudják mérni, hogy hol használják a telefont. Szóval így lett meg. Csóri pasas, akitõl elvették egy budai gsm boltban vette. Amikor ellopták tõlem reggel, õ az nap este vette meg a boltban. Gyors mi? Szóval õ most pereskedhet a bolttal a pénzéért. Hát az még nincs meg aki ellopta a telefont, mert küldtek idézést a gsm boltnak, de nem jelent meg senki a rendõrségen. Kimentek a rendõrök a boltba, de zárva volt. Hát én egyenlõre ennyit tudok. Ha kiderûl, hogy ki volt a tettes, akkor értesítenek.

TÁgi
tÁgi
 
 


Szia Ági!

Telefon!KépKépKép Már megint nem az szívott aki megérdemelné! Azért remélhetõleg csak meglesz az igazi hunyó!!! Nem járunk, jövõ héten gondoltam hogy megyünk, de mivel Annával úgyis két nap nyílt napozunk suli-ügyben, így akkor Julcsi sem menne, szóval jövõ hétre is le fogom mondani. Nem akarom hogy összeszedjék az influenzát, nagyon le vannak még strapálva immunrendszerileg! És most több ismerõstõl hallottam hogy még egy egyszerû nátha is sokkal tovább tart, és megkínozta õket, milyen lehet akkor az influenza?!Kép

A mi doki nénink azt tanácsolta hogy ha lázas akkor legyen kint bármilyen idõ NE vigyük ki! Így én is csak ezt tudom mondani amit õ!
A meleg és a nap amúgyis hajlamos feljebb tornázni a lázat!Kép

Puszi, és ugye írtok majd többiek is? Mi már ma igyekszünk majd lemenni, a pasi tegnap végülis volt miután rátelefonáltam ugyanis CSAK a címet és a telefonszámot írta fel rosszul, így várhattam volna!Kép. Ja, és "csekélyke" 8.000.- Ft-ot fizettem cirka 20 perces munkáért amibõl 5 percet mobilozott!Kép Klassz mi? De ma legalább már szabadok vagyunk!!!

Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Ági!

Képzeld el 2 napja már, hogy Gabit valaki megjavitotta.Kép Tegnap 1x kelt éjjel és az az igazság, hogy ma nem emlékszem mikor került mellém... Mintha hajnali fél 6-körül lett volna de nem mernék megesküdni ráKép Szóval jó mostanában.
Ma reggel 7-ig elvoltunk az ágyba félálomban Utána 9 körül séta aludt fél órát, mert a liftben felköhögte a nagyanjaKép Azóta ébren van, de mivel délelõtt csinálom a meló nagyját, igy lepakoltam most elõször a földre 3 plédre meg egy szines anyagra egy csomó játékkal és elvolt. Mivel fekve nem marad meg (csak most dõlt el, de kakál és igy mindegyKép) ezért csak akkor kellett odamennem hozzá, ha felborultKép Azért kell a 3 pléd alá duplán... ne koppanjon már a buksija a kövönKép

Norcsi!
Mi olyan 1-2 körül megyünk majd megint sétálni, de szerintem 1 óra lesz belõle!
Dugáláselhárító ember Kép

sasha

Kép
sasha
 
 


Hmm elaludt a fiam!
Akkor majd csak olyan 2-3 felé megyünk sétálni, nincs szivem felkelteni, hiszen 7 óta csak fél órát aludt... Ez van, pedig a kutyát le akartam vinni!

sasha

Kép
sasha
 
 


Sziasztok !

Bocsi, kicsit off leszek.
Voltunk tegnap horoszkópásznál, és totál kiakaksztott. Röviden: A Csabi jár egy természetgyógyászhoz, és az Õ lánya asztrológus. Amikor a Peti pici volt, megkértük, csinálja meg a horoszkópját.
Gyanús is volt, hogy még mindig nincs kész, még mindig...
Csabi jár oda fénymásolót szerelni, egyik alkalommal (nemrég) a csajjal is összefutott. Kérdezi a csaj: hogy vagytok? Csabi : jól. Erre: akkor jöhettek a horoszkópért.
Odamegyünk az Anyja rendelõjébe (szomszéd lakás a lányáé), mondja, na menjünk át. Aztán elmondta, hogy nem véletlenül nem szólt eddig a horoszkópért. Mondom: baj van? Erre: már nincs. Aztán kibökte, hogy megcsinálta a horoszkópot, és annyira sok rosszat látott a halál házában ( szélsõséges balesetek, sorozatos betegség betegség hátán, már arra is gondolt, hogy fejlõdési rendellenességgel született a Peti) az elsõ két életévben, hogy nem vállalta, hogy elmondja nekünk. Most, hogy már túl van a Peti a kritikus idõszakon, és megmaradt (Õ fogalmazott így), elmondhatja a horoszkóp többi részét is. Mondom neki: de a Peti még nincs két éves! Erre: de mindjárt az lesz. Hát, mondom, még fél év. Erre: az már nem gond. (na, most mit mondhatott volna). Meg azt mondta, (most látta elõször a Petit, és egyébként Õ látó is), hogy egészséges kölök. Többször megkérdeztem, nézze, meg, nincs semmi baja? Azt mondta, nincs. Amikor a szélsõséges balesetekrõl beszéltünk, azt meséltem neki, hogy felszakította januárban a torkát, és a kórházban mondták, hogy mázlink volt.....erre még az anyjának is elmondta, hogy lehet, hogy ezt látta.....................
No, nagyon jól vagyok lelkileg.............SOS !!!!!!!!!!!


Norcsi: Nem tudok valamiért mailt küldeni, ezért:

2001.10.17. 17.06. De ugye császárral született !!!
és sok gond (elõreesett köldökzsinór, kakis magzatvíz, elöregedett méhlepény) volt a születése körül.

Köszönöm szépen a segítséget, nagyon hálás vagyok. Csak azon filózom, hogy ha ti is azt látjátok, meg mered-e mondani??????? Mert ha véletlenül (és ebben reménykedem) nem láttok annyira rosszat, akkor majd azt hiszem, csak meg akarsz nyugtatniKép Szerinted, tényleg enyire meg van írva a csillagokban????



Puszi: Kata
LadányiKata (ladán
 


Kata, ne idegeskedj ennyire légyszi! Sajnos a hdsnet. szokásos napi szarozása, délelõtt is ezt csinálta, aztán valamikor elmentek meg jöttek levelek is, most ismétlés onnan. Ilyenkor tudsz írni a norcsievi@freemail.hu másik címemre. De vettem a dátumot, megnézzük majd!
Addigis nagy-nagy adag nyugi!!! Mi lent voltunk majd egy óráig, és most Bánk alszik!Kép A lányok meg csöndben vannak, remélem aludni is fognak! Isteni idõ van!!! Hurrrrráááááá!

Sasha, na mikor voltatok, vagy csak most mentek?

Puszi, én most megyek, majd még benézek késõbb!!!

Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Norcsi!

Sehová sem tudok írni........Kép

Ja, majd megpróbálom freemail-freemaillal!!

Ha írsz, jelezd már ide is, hogy megnézzemKép Ha neked se megy a hdsnetes cím, a ladanyiek@freemail.hu-ra írj!

Pusz, bocs csajok az OFFért!

Kata
LadányiKata (ladán
 


Szia Kata!

Megnéztük a horoszkópot (ugye Bp.-en született a Peti?).
A következõ a konklúzió:
1.) A 8-as ház ami a halál és ezotéria háza TELJESEN és tökéletesen
üres!!!
2.) a sok bolygó a 7-es házban van, ami a partner háza, itt az látszik
hogy kevés kapcsolata lesz, nagyon nõies és karizmatikus nõkkel kerül
kapcsolatba,de esetleg problémák lehetnek a partnere és a barátai
illetve a partnere és a családi háttere között!
3.) A 2-es ház, a pénzügyi helyzete is erõs kapcsolatban van a partner
házával.
4.) A 12-es ház a megpróbáltatás és betegségek házában sem látszik
semmilyen ártalmas fényszög.

Nagyjából és gyorsan csak ennyi, mert közben felébredt Bánk és
apukája vitte visszaaltatni. Nem igazán érti a férjem hogy mi alapján,
hogy csinálta az ismerõsötök a horoszkópot,mert megnéztük úgy is
hogyha véletlenül nem a greenwechi idõt vette alapul, vagy nem vette
bele az óra-átállítást, de egyik esetben sem volt olyan amilyet
említettél.

Szóval szerintem nyugi,és ha még mindig kételkedsz akkor érdemes
lenne elmenni egy olyan asztrológushoz aki nem kapkod bele másba,
mint aura, stb.-vizsgálat, csak horoszkópkészítést csinál, de azt jól.

Puszi: Norcsi

u.i.: A férjem is azzal kedte amit én is mondtam Neked a téren, hogy
igazi asztrológus ilyet SOHA nem mondhat, hogy a gyerek meg fog
halni, vagy azt hitte hogy meg fog halni, meg ilyesmit. Ez a negatív
programozás, ennél nagyobb szarvashibát kitalálni sem lehet! A mi
hdsnet-ünk beszart, ezért írom most le ide is, mert elküldöm hdsnet-rõl meg a freemail-rõl is majd amikor lehet, illetve a küldés már folyamatban van!
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok!

KATA! olvass bele az új "topic-odba", írtam neked, akartam mail-t is küldeni, de a profilodban nem láttam mail címet.

Most olvasgatom írás közben, hogy Norcsi Kép is írt már ebben a témában, mindjárt végig olvasom Kép

Szia, Phaedra
phaedraa
 
 


Norcsi!

Nagyon nagy kérés lenne, ha Bencének és Gergõnek is megnéznéd a horoszkópját???

TÁgi
tÁgi
 
 


NorcsiKépKépKép
Vigyázz, mert a végén még az egész babanet hozzád fordul horoszkópértKép

2002.10.09, Bp. 17:33
KösziKépKépKépKépKépKépKépKépKép

sasha

Kép
sasha
 
 


Hihi! Kép

Már egy adag horoszkóp-nézésen túlvagyunk, csak nagyon nagy vonalakban "vállalom" mert a férjem a hozzáértõ, de õ meg majd minden délután az építkezésen van, de azért majd valamikor megnézzük!

Phaedra! Kíváncsi leszek mit hozol majd ki a Peti horoszkópjából! Örülök hogy ugyanazt a nézetet osztod amit mi is, hogy ilyen kijelentést felelõsségteljes, komoly asztrológus sohasem ejtene ki a száján. Meg az már önmagában is gyanús hogy ennyi mindennel "foglalkozik" az illetõ, mert itt szokott az lenni, hogy semmihez sem ért igazán, belekap ebbe is meg abba is aztán ez a vége! Írd majd meg hogy Ti mit láttatok a horoszkópból, jó?

Megyek, majd pár szóban megírom ha megnézzük a horoszkópokat, jó?

Puszi: Norcsi
norcsi
Lenti
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?