Sziasztok!
Képzeljétek!!! Tegnap voltunk vendégségben Marcival!!!
Az egyik barátunknak megszülettek az iker lányai, 34. hétre császárral, egyikőjük 1,5 kg, a másik 2 kg, de a lényeg, hogy jól vannak, még inkubátorban, de ma már szopizhatnak is! Elképesztő az orvostudomány! Szóval a páromat hívta az ifjú apuka, hogy este tejfakasztó buli. A párom rögtön felhívott, hogy este van egy kis dolga... Na persze nekem sem kellett több, jól bedurciztam, hogy amúgy is mindig későn jár haza a munka miatt, amikor meg korábban tudna, akkor megy inni. Na persze ez azért túlzás, mert most ment volna először, és csak 1 órára, hogy fürdetésre itthon legyen, de akkor is... Szóval én úgy gondoltam, hogy a Marcit elvihetnénk anyukámhoz arra az egy órára, mi meg kikpacsolhatnánk egy kicsit. Főleg én vagyok már rászorulva felnőtt emberi lényekkel való találkozásra
Szóval összeugrottunk egy kicsit, majd este jött haza, hogy öltözzünk, mert megyünk vendégségbe, és jön Marci is. Hát meg sem mertem szólalni, csak kaptam elő az új ruciaimat, végre nemcsak a parkba öltözhettem ki, és elindultunk. Féltem nagyon, mert ugye Marcinál az esti hiszti rendszeres, de gondoltam majdcsak lesz valami, legfeljebb szokja az ifjú apuka a helyzetet
És lássatok csodát, Marcinak egy hangja sem volt. Mikor elszomorodott kivettem a hordozóból, és fogtam, a kezem ugyan nem éreztem utána, de megérte. Hol elszenderült, hol nézelődött... A kocsiban is csak úgy nézte a fényeket, nem sírt. 9-kor értünk haza, gyors fürdés, kajcsi, és aludt a drágám 3/4 4-ig, majd 3/4 8-ig. TÜNDÉRBOGYÓ
Na persze a párom este is, és még reggel is ezerszer bocsánatot kért, hogy neki eszébe sem jutott, hogy így is megoldható, és annyira, de annyira büszke volt a kisfiára!!! éS PERSZE ÉN IS!!!
Marci is szokott fordulni hasról hárta, de azért nem rendszeresen, de próbálkozik. De tényleg ráérnek 4-5 hónaposan elkezdeni!
Én vizet adok Marcinak a tejcsi mellé. Nem iszik sokat, olyan 10-20 ml-t alkalmanként, de ha elég neki, nem erőltetem. Szóval egész nap kb. 40 ml-t iszik meg. Igaz még ismerkedünk a dologgal, de azt hiszem menni fog
Egyébként szerintem ellenne nélküle, de én inkább ezt választom, mint a sűrűbb cicire tevést. Olyan jól beálltunk a 3-4 óránkénti szopira, hogy nem akarom megbolygatni!
Na megyek előkotrom a tavalyi nyári ruciaimat, hátha jó még belőle valami