Ah,,,,,,,,,,
osszeszedtem magam, irtam, es erre kitorolt ez a sz........................t, babanetttttttttttttttt..........; a fene vigyel el
Nem hiszem, hogy ujra kepes vagyok leirni,
de azert par szosszenet
Hajni,
Na, lesz ez jobb is, volt mar rossz, rosszabb es legrosszabb is nalatok, most mar csak jo johet
Ne felj, en is kiakadtam volna a te helyedben Pannira, akkor is, ha szegeny nem akaratbol tette, dehat gondolom mennyire fajhatott!
Az uttal kapcsolatosan, valoban nagyon cikisek a szomszedotek, egy ilyen utat valoban nem az utoloso pillanatban kell "akarni" vagy sem, meghat a ravalo vagy megvan vagy nincs, s egyebkent szerintem csak bajotok lenne veluk az uton, abbol kifolyolag, ahogyan ok hozzaallnak a dolgokhoz
Miert nem neztek valami kozelebbi szep kis helyet, ahova akar csak ti harman is elmennetek???
Megann,
Lena nagyon cuki a medenceben, es szerintem se aggodj, ebben a melegben meg nekunk sincs kedvunk enni, nemhogy nekik!
Szerintem is hamar meg pelenka nelkul altatni, nekem ugye mar ott van Mat, aki ket eves korara lett szobatiszta. Eloszor viszont el kell, hogy fogadjak a bilit nappal, amikor mar szisztematikusan keredzkednek bilire vagy WC-re, akkor kell levenni roluk az alvasokkor is. En legalbbis igy tudom!
Egyebkent szerintem gyerektol fugg, Mat ket evesen egy honap alatt szobatiszta lett, meg egy honap kellett a delutani alvasokra, onnantol mar pelus nelkul aludt, de este egesz 4 eves koraig bepisilt! ?????????? Van aki egybol szobatiszta nappal es este is, de van olyan is, pl unokateso, aki meg 4 evesen is pelusban aludt delutan
Remelem Balazs konnyu eset lesz, bar ezt majd az ido megmutatja
Pillanatnyilag kakihoz keri a bilit, bele is kakal az esetek 60%-ban, pisilni nem akar csak pelusba, en meg nem eroltetetm!Egyebkent en ugy tudom, hogy a gyors sikerhez hozzatartozik, ha egyszer levettuk roluk a pelust, akkor mar ne is adjuk vissza nekik!!! Emlekszem is nehany hajmereszto "balesetre"
Mat idejebol
Ezert is halogatom Balazzsal a dolgokat, meg csak mi is a kinti pancsizashoz meztelenkedunk
Ayse,
Hu, en is megijedtem volna, nalunk az eme esetek egyikebol peldaul a kapu tetejerol szedtem le
, nehany perces magara hagyas utan
Azota nagyon szemfules vagyok
Benianyu,
Nagyon jok a kepek, valahonnan ismeros a beallitas!!!
Szerintem tok cuki Dani, majd kesobb beall futni hozzatok es akkor lemegy az a kis felesleg!!
Mi is volt meg,,
And,
Esztinek boldog szulinapot, vigyazz magadra, gratula egyebkent a ketteskehez!!
Jaj, mindenkinek gratula egyebkent, aki kettesket hord!!!! Marti, Csikken stb!!!!
Csikken,
Roli nagyon vagany es valoban "nagyfius"
Aniko