Kedves rjuli!
Névtelen barátunkkal már néhány topicon megütköztem, sõt itt is (az én nickemet is próbálta használni), és többé már nem érdekel, úgyis mindenki tudja róla, hogy nem kell foglalkozni vele. Ezért csak arra térnék ki, amit nekem címeztél: igen, lehet a HH-t politikai szempontból is szidni, sõt az egész médiát. De nekem nem az volt a szándékom, mert tényleg nincs egyértelmû politikai véleményem. Egyre kevésbé van. Olyannyira, hogy vasárnap délelõtt még mindig azon töprengtem, hogy kire szavazzak. Ez nem esik meg olyan emberrel, akinek nagyon valamilyen-oldali politikai véleménye van. Szerintem a HH egyszerûen színvonaltalan. Ennyi a véleményem róla. Politikától függetlenül színvonaltalan (szerintem).
Hidd el, a jobboldalon is tudnék színvonaltalan mûsort, újságot említeni. (Tkp. majdnem mind az, mert ha nem lenne az, akkor talán eljutna a nagyközönséghez; hisz az eladhatóság is része a szakmának, akármilyen rosszul esik is ez. A jobboldali média - ami még van - olyan, akár a mintagyerekekhez szokott tanár, aki a nem-minta-gyerekekkel nem találja meg a hangot, aztán a õket szidja, ahelyett, hogy magát fejlesztené. És akkor az általad joggal említett szélsõségekrõl, indulatkeltési akciókról még nem is beszéltünk, de azt hiszem, azt nyugodtan a kritikán aluli kategóriába sorolhatjuk.)
A jobboldali sajtót is lehetne itt szidni - ha lenne értelme. Én pl azért nem szidom itt, mert gyakorlatilag nincs is jobboldali sajtó.
Vagyis van, de annyira rosszul csinálják, hogy még maguk a jobboldaliak se feltétlen kíváncsiak rájuk.
Szerintem a politizálás - a szó köznyelvben meghonosodott értelmében - az, mikor a vitatkozóknak van valamilyen pártpreferenciájuk. Nekem momentán nincs. Azt tudom, kikre nem fogok sohasem szavazni, de pillanatnyilag sajnos ez minden. Ilyen alapon azért még nem állok oda politizálni. Ezért kerülöm el a politika topikot. Annak ellenére, hogy szimpatikus a "csak névvel" kitétel.
Adrienn