Szia!
A cumisüveg csak a kezére lett téve, nem tartja
Azért írtam, hogy ügyesen tartja ha anya a kezére rakja
Remélem jó lesz a hajam, az a baj, hogy azt se tudom milyet akarok! Igazából csak valami könnyen kezelhető hajat akarok ami olyan, hogy megrázom és jól áll
Nem akarom túl rövidre, de ez a hossz már sok
Meg akarom kicsit ritkíttatni is, szóval még nem tudom mi lesz belőle, de majd holnap estére kiderül
Max nem megyek utcára fél évig
Én ma kezdtem el tornázni, remélem lesz hozzá erőm, hogy csináljam minden nap! Egy 20 perces edzés is csak 3 részletbe ment,mert Kyra nem igen hagyta
De sajna ugye én nem fogyózhatok még...soká fog még lemenni rólam...na de mindegy, kezdek beletörődni, hogy nem megy olyan gyorsan...
Melyik képet tegyem fel? Vagy ha megmondod melyiket, akkor szívesen lekicsinyítem és elküldöm neked, hogy te tudd feltenni, de feltehetem én is, mindegy, csak mondd meg te melyiket akarod
Hát ha legközelebb visszük benne lefényképezem és megmutatom majd a kengurut, vagy pedig majd jövőhét kedden, ha jössz!
Szeret benne lenni, mert hallja a szivünket, és testközelbe van
Ez nem olyan mint a Dórié, hanem tartja a hátát a fejéig, és felém van fordulva, nem kifelé! Van olyan is mint az övéké, de az majd egy következő időszak kenguruja, ez meg az újszülötté! A tartása nem rossz, lényeg, hogy a fejét meg tudja tartani Réka, és akkor lehet használni! Kyra már nagyon rég óta tartja a fejét, ezért próbáltuk ki, és bejött
Mi kaptuk, ugyhogy nem tudom mennyibe kerülhet és hogy hol vették, de körbenézek a neten, és ha látok hasonlót belinkelem ide!