Új privát üzeneted érkezett!

DANUSKA!NA EZ TÖK JÓ,HOGY MINDEN RENDBEN.AKKOR TESSÉK SŰRŰN ELKANI APÁT AZTÁN HAJRÁ!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
breni
 
 


hahó,
lányok,ne haragudjatok,nem akartam negatív lenni vagy bármit is leírni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: csak nekem az a személyes tapasztalatom hogy én is mindig az utolsó pillanatig bíztam amíg nem jött meg,hónapról hónapra,és mindig pofára estem :? :( aztán láss csodát mikor valóban babás lettem a 10es teszt a 9.dpo-n + lett és nem reggeli elsőből :wink: és két nap múlva atompozitív lett.ezzel persze nem azt mondom hogy másképp nem lehet,csak szvsz az a ritkább és azokat szoktam én csodának hívni :D de mint tudjuk csodák igenis léteznek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: úgyhogy drukk 8)
Vendég
 


Sziasztok
piri engem is utolért :? 1 cn :( kicsit most sajnálom magam, de tartja bennem a lelket, hogy októberben sikerülni fog a lombik :wink: sikerülnie kell!!! :!:
Nem érrtem miért jött ilyen későn, nem szokott és 17 cn éreztem a pét. Na mindegy, ez van, bacca meg. :evil:

Gigi
a 10-es teszt nagyon érzékeny, még a biokémiait is kimutatja, ami menzi előtt elhal, én olyat nem akartam venni, mert az az igazi pofára esés :?

Kép
gaby25
 
 

 
 

Gabykám, sajnálom :cry:
Viszont nagyon ügyes csajszi vagy, hogy máris előre nézel :) Így kell ezt csinálni!!

Én hiszem, hogy a lelki folyamatok is csinálnak hosszú vagy rövid ciklust. Nekem egyszer egy hetet késett, mert annyira vártam a terhességet. De azért csak ismételni tudom, a barátnőm 3 hónapos volt amikor kiderült, h terhes mert normál mensije volt az elején. Persze hiú reményeket sem szabad kergetni. Ha teszt -, akkor mág nem akar jönni a babuci... :(

Most viszont le kell írnom még valamit és tényleg nem azért, hogy rontsam a kedved vagy bárkiét! Remélem senkit nem érint rosszul... :oops: Szóval a lombiknak én is pontosan úgy mentem neki, hogy sikerülnie kell!!! És sajnos az sem sikerült :( Azután pedig majd egy év kellett mire kihevertem a depreszzióm... Szóval persze, hogy csak pozitívan kell előre menni, de kalkulálni kell ott is a - eredménnyel. Utólag már úgy gondolom, ha én is számoltam volna ezzel, sokkal könnyebb lett volna az egész. Viszont egyszer úgyis sikerülni fog! :)

Az októberi lombik azt jelenti, hogy akkor kezditek az egészet? Vagy a fogigátlót már augusztustól szeded?
tapedli
 
 


Breni,
herlyzetjelentést kérünk! Minden reményünk benned van!! :D
tapedli
 
 


Tapedli
fogigátló szeptemberben lesz.
tudom, hogy nem biztos hogy sikerül, de nagyon bízom benne. Most vizsgán volt egy lány 19 hetesen ikrekkel, 5 inszem után 1. lombik sikerült. Szóval próbálok a sikersztorikra gondolni, persze azért tsztában vagyok vele, hogy nem mindenkinek sikerül rögtön

Kép
gaby25
 
 


Gaby,
még szép! A spontán terhességnél és a lombiknál is mindig csak a sikersztorikra szabad gondolni! Én asszem ott ronthattam el a dolgot, hogy csak abban a pillanatban döbbentem rá a kudarc lehetőségére amikor már előtte álltam. Valahogy korábban kizártam a tudatomból. Viszont amennyire eddig megismertelek az írásaidból, máris látom, hogy sokkal jobban fogod ezt az egészet végigvinni mint én anno! Ügyi kismami leszel októberben! :D Az egybéként is jó hónap, mert nekem akkor van a szülinapom! :lol:
tapedli
 
 


Breni?
tapedli
 
 


Tapedli
hát most az volt bennem, ha sikerülne, szülinapomra januárban érkezne :P vizöntő lett volna akis szentem, mint én :wink: októberi siker júliusi babát hoz majd :wink:

Kép
gaby25
 
 


Na jó nem bánom! Legyen júliusi baba! :D Szülessen meg gyümölcsérlelő ragyogó napsütében! :D :D
tapedli
 
 


Ma 1 cn.
De nem vagyok szomorú.Ebben a ciklusba derül ki hogy a páromnak javult e az eredménye.Addigra én is meg tudom,hogy velem tutira rendben van e minden.Aztán jöhet aminek jönnie kell.Mindenre nyitottak vagyunk.
Tuti sikerülni fog mindenkinek a babuci. :wink: :wink: :wink:

Kép
breni
 
 


Breni,
így lesz, tudom! Örülök, hogy nem szomorkodsz! :D Sajnos nem emlékszem mit is írtál, milyen lett a párod eredménye pontosan :oops: Sokat javult?
tapedli
 
 


Breni
hát akkor fej fej mellett haladunk most, fránya pirije :twisted:

minden roszban van valami jó, anyós múlt héten vett ceragem ágyat és kapott hozzá bio slim övet, most majd bátra használhatom :P

Kép
gaby25
 
 


Gaby!Ez az.Optimizmus!!!!!!!!!!!!

Tapedli!Még egyenlőre 1 eredményünk van,ami műtét előtt volt.Azóta nincs más.Még most megy először a műtét óta.Júniusba valamikor.

Kép
breni
 
 


Breni,

totál úgy olvastam az előző hozzászólásodban, hogy "Eggen a hónapban derült ki, hogy javult az eredménye a páromnak!" SZóval valamiért teljesen múltidőben láttam a soraid! Remélem nem véletlen a tévedésem :wink:
tapedli
 
 


Eggen=Ebben :D
tapedli
 
 


gabi,
igen,valóban nagyon érzékeny a 10es,de enyim doki azt mondta hogy a 20as is kimutatja a kémiai terhességet......és tényleg így van mert a 9.dpo-n + lett a 10es és másnap a 20as is,mondjuk az reggeli elsőből......és én például úgy éreztem hogy a kémiai terhességről is szeretnék tudni :roll: :oops: de perzse mindkei más és más és másképp él meg dolgokat.

tapi,
nagyon egyetértek azzal amit írtál és örülök neki hogy te írtad le mert én már nem mertem volna de nekem is ez a véleményem :oops: :oops: :oops: :oops:

breni,
drukkolok a vizsgálathoz :wink:

lányok,viszont lenne egy körkérdésem:egy lány írta pár oldallal korábban hogy mégis jó a párja eredménye mert hogy mikor először voltak és mire beért a párja belassultak a katonák........
lehet hogy nálunk is ez volt?????????????????????????????mert mire a vizsgálatra került a sor igen csak másfél óra is eltelt a ........óta :roll:
Vendég
 


gigi,

mi is most olvastunk arról épp, hogy a levegővel érintkezve sok kisfickó elpusztul...én is azt gondolom, lehet ebben valami. Sajnos nem is figyelmeztetik a betegeket erre mindenhol...
tapedli
 
 


Hát csajok nem tudom.
Nekünk 1 órán belül kellett bevinni.Ahogy vége lett a tapizásnak egyből rácsavartuk a kupakot és becsomagoltuk és már indultunk is.Hál istennek kocsival 5 percre van a rendelő.

Kép
breni
 
 


Egyébként én senkire nem haragszok,ha megírja a véleményét.És ezúton is kérek mindenkinek hogy bátran írjátok meg ki hogy vélekedik egy adott témáról.De tényleg.Így tudunk okosodni. :wink: :lol:

Kép
breni
 
 


a vélemény kinyilvánításával kapcsolatban jutott eszembe még valami...

Talán emlékeztek, amikor megírtam, hogy a dugóban ülve rádöbbentem, nekem kell segítenem a páromon. Asszem az egész topic félreértette amit írtam, nem igazán tudtam megfogalmazni a lényeget. Pedig akkor bennem valami nagyon megváltozott ezzel a témával kapcsolatban... Rádöbbentem mi a lényeg :D

Az előző évet borzalmas lelki gyötrődésben éltem át és az volt az a pillanat, amikor ez hirtelen feloldódott. Az azt megelőző hónapban még nagyon kiborultam, de valahogy azóta egyszer sem. Úgy gondolom, nem az számít, hogy a hőgörbe merre kunkorodik, vagy késik egy napot a mensi. Nem szabad ezeket úgy felfogni, hogy megáll a világ folyása ha valami nem úgy történik ahogy várjuk. Azóta a párommal is sokkal teljesebb lett minden...még a hétköznapi apróságok is.

Biztos vagyok benne, hogy a lelki görcsök nagyon rossz hatásúak. És szerintem a hőmérőzés is görcsössé tesz, hiszen napi szinten kell foglalkozni ezzel a kérdéssel. Helyette érdemes inkább a párjainkra több időt fordítani, az hatásosabb :wink: Szóval a lombikos témával kapcsolatban pedig, asszem azt sem szabad túlmisztifikálni :roll:

T
tapedli
 
 


Tapedli!Egyetértek! :roll:

Kép
breni
 
 


Szia gigi83!
Először áprilisban volt dokinál a pasim, akkor otthonról vitte a mintát. Hiába volt ott fél órán belül, valószínűleg a hidegtől tönkrement a minta. A doki annyit látott, hogy ezek bizony alig élnek, és írt egy papírt, hogy ez meddőség. Kb. másfél hónapig emésztettük magunkat, kerestünk másik dokit (az első nekem kicsit gyanús volt), és ettettem a pasimat vitaminokkal. Most volt hétfőn másodszor andrológusnál, most egy ajánlott, privát dokinál, a mintát ott adta le, és minden rendben. Hát mit mondjak, megkönnyelbbültünk:)
danuska
 
 


breni,
nagyon örülök neki hogy ezt írtad,én is szívesn olvasok minden féle fajta véleményt :D :lol: csak így írásban sajnos olyan könnyen félreérthető sok minden és néha azt érzem hogy hűha,miért nem fogom már be a számat,amikor vki támadásnak veszi a véleményemet :( :( :( pedig annyira nem annak szánom,SOHA :( :( :(

a cuccal nekünk is egy órán belül kellett beérni,csak nálunk az volt hogy eleve 3/4 óra volt míg beértünk.....aztán még sorra sem kerültünk azonnal hanem várattak minket vagy negyed órát :? aztán a doki felvette az adatokat meg az előzményeket és eltelt még 20 perc.aztán megnézte apát ami újabb 5 perc volt.és csak utána vette el a mintát és nézte meg :? :shock: és ugye nálunk semmi más gond nem volt csak annyi hogy lassúak.állítólag....de azért kezdek kételkedni benne :lol: :lol: :lol: :lol:

tapi,
nagyon örülök neki hogy helyreálltál lelkileg,az embernek tényleg rá kell jönnie hogy hogy is műkszik.......most én is sokat taktikáztam meg próbálkoztam hogy hogy éljek és mit hogy csináljak meg hogy álljak a dolgokhoz ahhoz hogy ne bolonduljak meg.......de bejött :wink: ez most elég hülyén fog hangzani,de én akkor tanultam nagyon sokat és akkor ismertem meg magamat igazán mikor elveszítettük a két babát.
Vendég
 


menjetek el újra, nálunk is azt mondták először, hogy nagyon jó, meg szép a minősége a kiskatonáknak, csak lassúak, és "megpusztulnak" mire odaérnek. És közben semmi bajuk sincs:)
danuska
 
 


gigi,
engem is a sikertelen lombik ébresztett rá egy csomó dologra, de ezek csak negatív tapasztalatok voltak. Pedig lehetett volna benne jó is. Hiszen elkezdődött a dolog, mert volt hcg-m. Akkor sajnos nem senki nem mondta, hogy ez pl nagyon jó hír hiszen azt jelenti, hogy teherbe tudok esni :) Korábban én az egész eddigi életem úgy éltem, hogy mindenben csak a jót kerestem. Akkor nagyon elkeseredtem és sokáig nem tudtam erre az állapotra visszatérni. Ha anno ezt a hcg dolgot a doki elmondta volna biztatásul, tudom, hogy nem estem volna "szakadékba".
Így viszont megtanultam egyedül is kimászni belőle! :lol:
tapedli
 
 


Mindenki eltünt? :roll:
Akkor én is elillanok! Pá
tapedli
 
 


Én itt vagyok.

Kép
breni
 
 


Babázni voltam :D

Kép
gaby25
 
 


Az jó terápia!!!! :wink:

Kép
breni
 
 


Breni! Én is ugy olvastam elsöre hogy javult az eredménye! Remélem tényleg nem véletlen láttuk igy már 2en is!! Örülök hogy te is bizakodsz!

én minden lombikra ugy mentem hogy totál biztos voltam a sikerben. Mégsem törtem össze mert arra gondoltam hogy a köv. mennyivel több igy már esélyem hogy sikerülnie kell!

mi az a dpo??? Annyiszor irjátok nem hallottam ezt még.

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen
dpo = day past ovulation = peteérés utáni napok

Kép
gaby25
 
 


Sziasztok!

Apjukom túl van a műtéten. Hát, nem egy leányálom! Igaz egy jajszava sincs, de nagyon nehezen megy! Hősiesen viseli a drágám! Olyan büszke vagyok rá!

Karmen, Reni!

A ti párotoknak is bedurrantak a golyók és a fütyi? Nagyon aggodok, bár a doki mondta, hogy ez előfordulhat, de a látvány valami döbbenetes!
Vendég
 


Gabi! Köszi, igy már értem:)

Grönland! Én a mai napig hallgatom néha hogy elzavartál erre (na azért eröltetni nem kellett) mert a heg kicsit szokott fájni. Csak azért bántja mert nekünk nem segitett, de nektek biztosan fog! Meg Breniéknek is!
Ezt meg megkérdem mert 6 éve volt, már nem emlékszek erre, de mintha neki is ez lett volna utána.

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Na megjöttem Budapestről.Nagyon fárasztó volt az út,az előadás még annál is jobban.
Grönland!Az én páromnak egyáltalán nem dagadt be,nem is gyulladt be,semmi.Ugyanolyan volt műtét után mint előtte.
Remélem nálatok hamar elmúlik és ez tényleg nem lesz baj.

Bocs csajok hogy rosszul fogalmaztam.Néha előfordul.De azért reménykedem hogy tényleg minden rendben lesz.

Kép
breni
 
 


Breni,
Budapest nagyon fárasztó, hát még ebben a melegben... :cry:

Grönland,
gratula a párodnak, hogy hősként viselte a megpróbáltatásokat! Sok férfi elzárkózna ám a késtől! Jubbulást Neki, biztosan nem lesz semmi gond

Nekem csak szimplán melegem van, de nagyon! :roll:
tapedli
 
 


sziasztok,
én is itt csak melegem van meg amúgy is és benyeltem egy vírusos torokgyuszit és és és és :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: majd jövök ha összeszedtem magam :?
Vendég
 


gigi,

gyógyulj meg gyorsan! :?
tapedli
 
 


Kösz csajok! Beszéltünk a dokival, azt mondta, hogy ez normális, egy héten belül elmúlik! Nem találta még meg a vér az új utat!

Egyébként a műtét nem volt vészes, szépen elbeszélgettek műtét közben! Na, ezt megnéztem volna! :lol: Utána sem volt semmi gond, 2 óra múlva már hálóingben futkozott apjuk a korház udvarán! Nem semmi látvány volt! :lol: Most kezdödnek a bajok, nehezen kel fel, nehezen fekszik, ül le és fáj azon az oldalon a lába ahol műtötték! De így utolag is azt mondja, hogy újra megcsináltatná, mert durvább kivülről, mint belülről!

Most az a kinom, hogy ha a golyók így bedurrantak jó pár hónapig steril lesz a drágám! Azért még bízom benne, hogy megemberelték magukat a katonák és nem vaktölténnyel lövöldözött apjuk! :lol:
Vendég
 


grönlad,

láttam a hőmérősben a görbuszod, szépen alakulgat :lol: Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Azt nézem, hogy egész együtt haladunk :D
tapedli
 
 


grönlad= grönland
bocsi! :oops:
tapedli
 
 


Tapi!

27 naposak szoktak lenni, pé-től függetlenül! Érdekes különben, mert most 8-án volt pé, szinte biztos, de mindig a 17-ik nap ugrik fel a hőm! Mikor terhes voltam akkor is és a 12. napon volt pé-m! Szoval érdekes vagyok!

Neked hány naposak?
Vendég
 


Grönland,
mi is műtétre várunk, jövő héten beszélünk az altatóorvossal.
Mondták nektek, hogy meddig kell magát kímélnie? Kiírták vagy mehet dolgozni? Csak azért szeretném tudni, mert apa munkahelyén ezt előre be kellene jelenteni :roll:

Karmen,
egyáltalán nem segített nálatok? Megkérdezhetem, hány éves volt műtétkor a párod? Nekünk azt mondta a doki, ha apa 17 lenne, akkor 90%-ot garantálna, de mivel nem kiskakas ( :lol: ), 30 körül már csak 50%-ot tud mondani. Tehát vagy sikerül, vagy nem - azt mondta, ő nem szeret senkit sem áltatni de feltétlenül próbáljuk meg és legyünk pozitavak. Azt is mondta, ő nem is igazán az optimalizálás (spermaszám) miatt javasolja ezt a beavatkozást, hanem azért, hogy kis hormonos rásegítéssel jó talajra hulljon a "tápanyag". A műtét után hónapokig eltart, mire rendeződik a helyzet és inkább arra gondolt, megpróbálja apát stimulálni, hogy spontán próbálkozhassunk. Nálatok erről nem esett szó?

Breni,
mikor mentek vissza?

Gigi,
vigyázz magatokra és gyógyulj meg mielőbb!

Kép
wandrea
 
 


Wandi!

Apjuknak nem volt altatóorvos. Körbe szurizták ott ahol vágtak. Egyáltalán nem fáj a műtét, néha érzett ezt-azt, de nem fájt csak nagyon picit kellemetlen volt! Nem mondták, hogy meddig kimélje magát csak, hogy kiméletes életmódot folytasson! Nagyon látványosan ágynak esett, de ugyanilyen látványosan javul is! Ma még szarul volt kora estig, most meg azt vette észre, hogy már nem fáj a lába és nem is huzza! A golok és a fütyi is kissebb lett! Jövőhéten veszik ki a varratokat, tehát addig biztos nem dolgozhat és szerintem még tuti egy hét! Nálunk nincs ilyen gond a meloval, mert más betegség miatt amugy is itthon volt és lesz is egy darabig! Számoljatok nyugodtan 2-3 héttel!

Félév múlva kell mintát adni. Ennek az az oka, hogy 3 hónapig Andriolt kell szedni, ami rontja a spermaképet és kell 3 tiszta hónap!

Nálunk az 2millára azt mondta a doki, hogy ha minden jól megy fel lehet tornázni 5 millára! A műtét igazából azért kell, hogy ne romoljon tovább, mert pl apjuknak rengeteget tágult november óta! Tehát ha van visszér mindenképp meg kell műteni, persze annak aki szeretne babát!
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Sajna nem tudok mindig irni,de olvaslak titeket:)

Gaby-Breni:Szurkoltam nektek nagyon,de nagyon jó,hogy optimisták vagytok.Igy kell ezt csinálni.

Gigi:Neked gratulálok!!!

Olvastam a történéseket,és elkell mondjam,hogy mikor a 2-ik kiskatona vizsgálatra mentünk nekünk is bekellett vinni az anyagot a rendelőbe(több mint fél óra volt az út)és tél is volt,és hát egy darab renyhén mozgó katonácska volt.Nagyon elkenődtünk,pedig akkor már terhes voltam csak nem tudtuk még.
Szóval ezek szerint csak annak a vizsgálatnak szabad hinni amit ott helyben kell leadni.

Megtaláltam apa első vizsgálatának az eredményét,majd holnap előveszem,és bemásolom nektek,mert ezzel az eredménnyel a 2-ik babánk született spontán.
Ti ugy is már nagyon profik vagytok:))Majd értékelitek:))
No megyek,mert fiacskám nagyon büdit k....ilt.Intézem a dolgot.

Továbbra is megy a drukk nektek!!!!!

Puszi
dorcacs
 
 


Akkor lehet, hogy apjuknak is azért volt rossz az eredménye!

Nálunk úgy volt, hogy 1/4 1-kor mintavétel, 1/2 1-kor be az autóba, bent voltunk 1-re(akkorra kaptunk időpontot) 3-kor jött a doki! 1/4 órát pepecselt, megvizsgálta apjukot és utána nézte a mintát!
Azt mondták, hogy ez nem gond, mert a spermium több napig is életképes! Na igen, a méhben és esetleg annál akinél nincs probléma! Na, legközelebb maszekhoz megyünk! Bár azóta már odajárunk, de nem gondoltam, hogy mintát is oda fogunk vinni! Már másképp gondolom!
Vendég
 


Wandrea!Júniusba kell visszamennie a páromnak,kb.20-a körül.Majd beszél a dokival.
Én meg a 12-13 napon megyek,rákszűrésre és tüszőnézőbe is(az utóbbi remélem megnézi a doki).

Grönland!Nálunk nem vágtak,laparoskopiásan csinálták és altatatták apjukat.

Dorcas!Aranyos vagy! :P

Kép
breni
 
 


Hehe Reni, összebeszéltünk, én is akkor megyek rákszűrésre! :lol:

Ezekszerint, ahány ház annyi szokás!

Nekünk azt mondta a doki, hogy jobb az érzéstelenítés, mert a beteg egyrészt nincs kitéve az altatás utáni kellemetlenségeknek, másrészt tud kommunikálni a beteggel, hogy mit érez stb, mert pl. apjuknak mikor ott matattak szólnia kellett, hogy érez-e bizsergést a derékban, mert az jó! Nagyon félt tőle, de utólag is ugyanígy csináltatná!

Ja és mára visszaállt a fütyi és a zacsi az eredeti méretre! :lol:
Vendég
 


Gaby, nagyon eltűntél :?
tapedli
 
 


Sziasztok Csajszikák!
Lelépek pár napra, asszem csak hétfő este leszek gép előtt. Cseresznyeszüret, grillezés, családi programok....minden lesz :lol:
Mindenkinek jó pihenést ebben a pár napban! :D

T
tapedli
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: