Orsi
ÚÚÚ, csajok, ez a tegnap GMichael koncert fantasztikus volt, de igazából még a szavakat sem találom rá, asszem még eufóriában vagyok.
Szóval Dzsordzsi és stábja kitett magáért, asszem 22. századi produkciót láthattunk, kb. 6-700-an dolgoztak a színpadi látványon, 20 fős zenekara volt (ők inkább háttérben), és hát GM önmaga is egy látvány, és persze hallgatni meg.....Voltak a kafa régebbi számai, a Faith is, egy csomó klasszikus és az utóbbiak is, az egész csarnok végigtombolta, nekem ilyenben még nem volt részem. Az első szám alatt mindenki felállt, és onnantól egy merő buli volt az egész. Nem kell mondanom, hogy A HANG egyszerűen gyönyörű, és dögös és nagyon-nagyon állat.
Nehéz leírni szavakkal, asszem ezt csak átélni lehetett. Készítettem pár fotót, majd megpróbálom letölteni, szerintem nem sok látszódik belőle....
Hnahh, szóval istenkirály volt.
Anyu remekelt, semmi gond nem volt fürdetéssel, fektetéssel.
Edó, de jóóó képek.
Az epret én is köszi, itt Pesten olyan satnyákat lehet kapni, vagy pedig ilyen felfújtnak tűnő műepreket, ráadásul marha drágáért. Petim néha szokott hozni Pest környéki falvakból, háztól, na, azok legalább jók.
Lekvár, nyamííííííí.
Ági, gratula a vizsgához. Mindegy az, csak görbüljön.
Az uram két ötöst kapott a szakdogájára, már csak az államvizsga van hátra, de szerintem ott sem lesz gond.
Mi lefoglaltuk a nyári szabadságot, Montenegroban, az esküvő után megyünk két hétre. Ide:
www.poseidon-jaz.com
Amikor két éve itt voltunk, jártunk ezen a helyen, iszonyú jó a konyhája (félpanzión leszünk), és nagyon kedvesek a háziak. A szobánk tengerré néző lesz. Húúú, már várom.
Esküvővel minden kész, legalább is a nagyja, Petinek is megvettük a lenvászon zakót nadrággal, szóval patent a dolog.
Serfikém, olyan szép a nagylányod. Merthogy már bizony nagy. Várja a bölcsit?? Hogy lesz nálatok a beszoktatás?
Bogus, Dia, amint jövő héten átveszem az autómat, jelentkezem, és megint találkozunk, addig sajnos helyben járkálok csak. De már várom, hogy újra találkozzunk.
Kata???
Ancsa, szerintem ebből a mókuskerékből csak te tudsz egy kicsit leengedni, tudatosan, és néha muszáj. Persze nem egyszerű, amikor én benne voltam, én sem tudtam, csak gyűrtem, gyűrtem.....utólag jön rá az ember, hogy mennyit kivesz az emberből.
Én meg feltörtem, úgy tűnik, rám bízzák a cég sajtós dolgait, már nem csak írni fogok, hanem az egész sajtóval való kapcsolattartást megkapom, aminek nagyon örülök, mert hosszú távon is szeretnék ehhez a céghez bedolgozódni.
Na, jó hosszú voltam, pááá