Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon! :( (levan húzva mind a két szobába a redőny, de az ablak bukóra nyitva van hagyva, igy valahogy kibírható! De mi lesz itt megint nyáron? :( )

Kép
elizabeth25

[quote="elizabeth25"]B írta:elizabeth25oszi te mivel fejsz?

Sima egyszerű gyógyszertárival. Nekem ez vált be! :lol:
A vákumos CHICCO nálam sz........t se ért! :?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi, te milyen tápszer pótlást adsz neki?
Nekem a BEPA-t adta a védőnő!

Kép
elizabeth25

[quote="elizabeth25"]N írta:elizabeth25agyon! :( (levan húzva mind a két szobába a redőny, de az ablak bukóra nyitva van hagyva, igy valahogy kibírható! De mi lesz itt megint nyáron? :( )

Nekünk nincs redőny,csak a konyhában van reluxa,mert nem lehetne kibírni. Már a babaszobába is vettünk,apa fel is szereli,amikor nem este ér haza.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi, én is veszek szerintem ma azt a gyógyszertáriba, mert képzeld az AVENT, nem az elektromos hanem a kézi nekem nem fej le semmi sem, nem is szív! Mennyibe kerül a gyógyszertári? Azt a sima pumpásat mondod?

Kép
elizabeth25

Tudom mit érezhettek, panelba lakó társak! :)

Kép
elizabeth25

[quote="elizabeth25"]B írta:elizabeth25oszi, te milyen tápszer pótlást adsz neki?
Nekem a BEPA-t adta a védőnő!

Nekem a HUMANA HA 1-et írták fel a kórházban anno,azt kapjuk. :)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

[quote="elizabeth25"]B írta:elizabeth25oszi, én is veszek szerintem ma azt a gyógyszertáriba, mert képzeld az AVENT, nem az elektromos hanem a kézi nekem nem fej le semmi sem, nem is szív! Mennyibe kerül a gyógyszertári? Azt a sima pumpásat mondod?

1500-ért vettem. :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Akkor ezekszerint fogok én is kapni a gyógyitárba! Na mindjárt le is szaladok, remélem az jó lesz! :) (az a pumpás?)

Nekem is a védőnő adta a BEPA-t, de holnap vagy holnapután majd lemegyek a gyermekorvoshoz és vele fogok konzultálni, hogy jó e ez, vagy HUMANA-t ir fel...gondolom ő jobban ért hozzá, meg ezt úgy is csak receptre lehet kapni, nem?

Kép
elizabeth25

[quote="elizabeth25"]A írta:elizabeth25kkor ezekszerint fogok én is kapni a gyógyitárba! Na mindjárt le is szaladok, remélem az jó lesz! :) (az a pumpás?)

Nekem is a védőnő adta a BEPA-t, de holnap vagy holnapután majd lemegyek a gyermekorvoshoz és vele fogok konzultálni, hogy jó e ez, vagy HUMANA-t ir fel...gondolom ő jobban ért hozzá, meg ezt úgy is csak receptre lehet kapni, nem?

Igen az a pumpás,nekem a legjobb,és nagyon hamar lefejem a tejet vele! :D
Lehet recept nélkül is kapni tápszert,de akkor dupla annyiba kerül. Most azt hiszem 1800 körül van/doboz.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi, akkor nem kell ezekszerint feliratni, vagyis ha feliratjuk akkor olcsóbb! A Humana nektek egyébként bevált? Mivel jobb az mint a BEPA vajon?

Akkor hajrá pumpás mellszivó! Remélem az már nekem is bejön! Jó lenne fejegetni nekem is, mert eddig nem nagyon csináltam, mivel nem jó az AVENT. (akármennyit is, de csak piciket is, sok kicsit sokra megy :) )

Kép
elizabeth25

Mondjuk ennek a BEPA-nak nagyon büdi szaga van...olyan, mint a savanyú tej :(, nem is tudom a gyerek hogy tudja meginni! :(
A HUMANAnak milyen van?
(A BEPA dobozára sok jót irnak, dehát kitudja...) Szerintem mindjárt utána olvasok a neten mind a kettőnek!

Kép
elizabeth25

[quote="elizabeth25"]B írta:elizabeth25oszi, akkor nem kell ezekszerint feliratni, vagyis ha feliratjuk akkor olcsóbb! A Humana nektek egyébként bevált? Mivel jobb az mint a BEPA vajon?

Akkor hajrá pumpás mellszivó! Remélem az már nekem is bejön! Jó lenne fejegetni nekem is, mert eddig nem nagyon csináltam, mivel nem jó az AVENT. (akármennyit is, de csak piciket is, sok kicsit sokra megy :) )

Igen,meg jó ingerelni a cicit,mert attól is több termelődik! :D
Nem tudom ez a tápszer miben jobb,mint a másik,de nekünk bavált,Gabika szereti,nincs vele probléma! :D

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

[quote="elizabeth25"]M írta:elizabeth25ondjuk ennek a BEPA-nak nagyon büdi szaga van...olyan, mint a savanyú tej :(, nem is tudom a gyerek hogy tudja meginni! :(
A HUMANAnak milyen van?
(A BEPA dobozára sok jót irnak, dehát kitudja...) Szerintem mindjárt utána olvasok a neten mind a kettőnek!

Ennek is van szaga,de íze semmi! :)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

HUMANA hányas tápszert adod a picinek?

Kép
elizabeth25

Na mentem,mert bekakilt,és tisztába kell tenni! :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

[quote="elizabeth25"]H írta:elizabeth25UMANA hányas tápszert adod a picinek?

HUMANA HA1

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Csak olyanokat találtam a honlapon, ami 4 vagy 6 vagy 8 hónapos kortól adható! :(

Kép
elizabeth25

Amúgy ha lemegyek a gyógyszertárba és kérek tápszert, nem fognak jajongatni a receptért? Mert a védőnő valami ilyesmit magyarázott, hogy receptköteles!

Kép
elizabeth25

[quote="elizabeth25"]A írta:elizabeth25múgy ha lemegyek a gyógyszertárba és kérek tápszert, nem fognak jajongatni a receptért? Mert a védőnő valami ilyesmit magyarázott, hogy receptköteles!

Nekem is ezt mondta az elején. Szerintem kérd ki a dokit tanácsát,mielőtt váltasz!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ok, akkor egyenlőre BEPA-t veszek neki, ha adnak a gyógyszertárba, mert már fogyóba van! :( Aztán ha eljutok a héten a dokihoz, akkor beszélek vele, vagy holnap vagy holnapután!

Kép
elizabeth25

Ha neked is azt mondta az elején, hogy receptre irható fel, akkor hogy derült ki, hogy simán is kiszolgálnak? Vagy ez gyógyszertárfüggő, hogy hol adnak a nélkül vagy hol nem? Bocsi, de én sügér vagyok ehhez! :oops:

Kép
elizabeth25

eliza : szerintem írasd fel úgy olcsóbb :) mi humana ha1-et kapunk elöször nutrilon volt de attól kiütött a gyerek most ezt bírja de szerintem már nem kell neki ha-s mert ami nem ha-s az olcsóbb :)

kismama:) : nem csak ágy van és nemcsak éjszaka lehet csinálni kreativitás :oops: :oops: meg néha anyós is elviszi egy kius idöre volt hogy takarítás címén elvitte és azalatt :) változó :P :P :lol: :lol:

nika70
Salgótarján

Sziasztok Lányok!

Hát szerencsére a tegnapi szuris napunk végül jól alakult, Marci kialudta a megrázkódtatást!!! Délután 3 órát aludt, majd mikor jött volna az egyébként is szokásos hiszti, elmentünk sétálni, így azt is átaludta! Este pedig már vigyorgott, ahogy szokott! Szerencsére nem is látszik a szuri helye. Szerintetek kell még borogatni, vagy ha nem látszik semmi, akkor már nem fog bepirosodni???

Hát tegnap forraltam neki vizet, próbálkoztam, de nem kellett. Persze ez a szuri után volt, és lehet azért. Még a cici sem kellett neki. Nem esett túl jól, de a lényeg, hogy estére már cicizett rendesen. Ma is forraltam, csak azt nem tudom mikor itassam. Azt mondta a doki, hogy két etetés között, de akkor ő alszik. Mikor ébred, akkor meg már eszik, mert letelik a 3 óra. Szóval nem tudom... Ti hogy csináljátok??? És egy hülye kérdés. Én sosem cumisüvegeztem még, szóval mennyire kell a szájába betenni a cumit, hogy meg tudja szívni? Teljesen, vagy csak a vékonyabb részét??? Lehet most jót nevettek, de ez van :oops: :oops: :oops:

Hú jól néz ki az a süti, nekem is rá kell szánnom magam egy hatalmas munkára. A páromnak pénteken lesz a szülinapja, és mindig egy dolgot kér, egy hatalmas adag somlóit :lol:
Az aztán macerás, háromféle tészta, háromféle öntet...
Dehát megérdemili a drágám, így majd nekifogok, remélem Marci is segíteni fog, mert az aztán egy nap... A párom azt mondta, inkább segít, csak azt süssek neki szülinapjára. Hát majd meglátjuk, lehet nem meglepi süti lesz :lol:

Édesek a babák, és köszönjük mi is a bókokat!

Kép
Kép
nikole

Ja, és azt elfelejtettem, hogy egész délelőtt jártuk Marcival a várost, nagyon édi volt, nem sírt, hanem aludt végig. Mikor mégis felsírt a cumi megnyugtatta és aludt tovább. Ma két hónapos, és ma volt az első "boltjárásunk". Nagyon örülök, hogy így sikerült, mert így lehet holnap is megyünk (csak a pénztárcám bírja)! Tök jó volt emberek között lenni, persze eddig is mentünk sétálni minden nap, de csak parkokba. Ez azért más.

Ja, és képzeljétek, nem lehet kapni rá nyári sapit :cry: Felpróbáltunk többet is, de mind nagy :roll: Amibe most van, az meg már annyra meleg lehet... Találkoztunk a védőnővel az utcán, hát mondta is hogy egy kicsit túl van öltöztetve, de annyira nehéz belőni, hogy mit adjak rá. Ígyis mikor bementünk egy boltba, betakartam egy pelussal, mert ugye mindenhol nyomják a légkondit...

Kép
Kép
nikole

Marcinak Boldog hófordulót:):):):):):):)

nika70
Salgótarján

Boszi, HA-at, csak receptre lehet kérni, úgyhogy muszály menni a dokinénihez iratni pótlást, mert a másik már fogyőban van!

Kép
elizabeth25

Köszi Nika!!!!

Kép
Kép
nikole

Sziasztok!

Anyum elvitte Balázst sétálni, én meg tanulás címszó alatt babanetezek. De csak gyorsan, mert tényleg el kell kezdenem tanulni.

Bacilivi!
Akkor téged illet az örök hála a sör miatt! Tényleg, még üdítőnek is jó. 8)

A tejci visszajött, ma már csöpögött is rendesen, amikor felmostam a lépcsőházat. Kénytelen voltam átöltözni. Manókám eszik az egyik ciciből, azt még lefejem (kb. 25-öt) és kénytelen vagyok a másikból is „leereszteni”, mert nem bírnám ki a következő etetésig. Csak ez a jó kis állapot képes egyik napról a másikra megváltozni, de most megfogadtam, hogy nagyon odafigyelek, hogy mennyit iszok, mert szerintem néha ez volt a baj.

Boszi!
Ezt a sütit ismerem én is, de nálunk elefántszem a neve. Vagy tehénszem?! :?: Már nem is tudom. Mindenesetre nem rossz kis sütike, akárhogy is hívják!

Nika, Barbimami, Dijcsi, Akíra, Bbetti, Zsana, Nikky :!:
Köszi a bókokat! Hát igen, most volt nagy pocakom, (meg mindenkinek) és nemsokára oviba mennek. (na jó, még van egy kis idő) De hihetetlenül gyorsan múlik az idő, jó lenne kicsit lelassítani.

Cerazettesek!
Már kérdeztem ugyan, de azt hiszem akkor csak Kismama válaszolt: nem lett kevesebb a tejetek attól, hogy elkezdtétek szedni? (asszem én már totál Tejparapiri vagyok)

Dijcsi!
De jó! Már én is úgy várom az első igazi nevetést. Azért nincs miért panaszkodnom, mosoly meg beszélgetés már van bőven.

Lilo!
Blanka egy tündér! Főleg a tükrös képen! Remélem nem viselte meg az oltás!

Bbetti!
Nagggyyyon jó ötlet a receptes topik! Én is beleolvastam már másokéba, a szegediekét rendszeresen néztem még pocakos koromban. Most meg örülök, ha vmi gyors kajcsira futja. De majd hátha ezután! Én szívesen venném a recepteket, főleg, mert olyan nehezen találom ki, hogy mit főzzek holnapra. De sütni imádok, csak sajna Apa nem édesszájú, és kénytelen vagyok én megenni mindent, ami mostanában nem túl jó ötlet. :? Így inkább nem sütök. Pedig nagyon hiányzik.

Zsana!
Balázs nem kopaszodik még, de hanyatt szokott aludni és hátul már olyan „vatta-szerű” a haja. De hullani még nem hullik, pedig mindig figyelem a párnáját. Itatás ügyben én sem tudok tanácsot adni.

De én is dilemmában vagyok, csomóan hülyének néznek, amikor mondom, hogy nem kap inni semmit, csak anyatejet. „még teát sem????” „pedig azt kell adni!!!”, stb.
De mi lesz, ha nagyon-nagyon-még-ettől-is-melegebb lesz? Többször cicire teszem? Gondoltam megvárom a 3 hónapos kort és utána lehet, hogy adok neki vmi teát. Vagy hülyeség várni 3 hónapos korig?

Jóóóó ég mennyit írtam! Na, most már tényleg lelépek, mert államvizsgán nem adhatom elő, hogy kinek milyen gyönyörű babája van! (pedig mennyivel könnyebb lenne abból vizsgázni)

Tsóóóók!

sch.judit

[quote="elizabeth25"]H írta:elizabeth25a neked is azt mondta az elején, hogy receptre irható fel, akkor hogy derült ki, hogy simán is kiszolgálnak? Vagy ez gyógyszertárfüggő, hogy hol adnak a nélkül vagy hol nem? Bocsi, de én sügér vagyok ehhez! :oops:

Én se tudtam volna meg,ha a páromnak nem mondják a gyógyszertárban,mikor kiváltotta a receptet!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Csajok itt nagyon rossz idő van,ugyhogy a mai sétánknak annyi! :)
14-15ig együtt aludtuk a nagy francia ágyon! :lol:
Nagy dörgésre és sötétségre ébredtünk. Azóta esett egy pár szem eső,de folyamatosan dörög,villámlik,már a szél is erősödik.
Párom is nemsokára hazaér,azt mondta a rádióban 90km/h-s szélt mondtak mára nagyon sok csapadékkal! :?

Anyuci :lol:
Kép
Kép

Babuci :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ja és én számon tartom a pelusokat is.
Most tartunk a 14.csomagnál. :lol: Ebből 13 csomag 3-6kg-os,a mostani már 4-9kgos.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Hű,mennyit írtatok!!!!

MA vagyunk 1 hónaposak!! Bezony,így öregszünk!!!! :D :D

Betti:
NAGYON jó ötlet az a receptes topic!!!! Főzős és sütis recepteknek is!!! Én régebben nagyon szerettem sütni,most nincs időm... DE pont ezért,olyan "hamar összedobós" sütirecepteket pl szívesen tanulnék.. Meg akármilyet.. És nekem is vannak,saját speckók is :D

Nikky:
Ezt most te KOMOLYAN írtad,mármint hogy szégyen,hogy elaludtál szopiztatás közben???????????? Ne hülyéskedj!!! Miért lenne szégyen??? Még nem is hallottam ilyet! Nehogy ilyenekért kritizáld magad! Én pl a nappalokat CSAK úgy tudom végigcsinálni,ha éjszaka mellettem alszik a Bogi..
Az esti 10 órás szopinál,amikor lefekszünk van,hogy MÁSFÉL ÓRÁT lóg a cicin. Nem tudom előbb elvenni tőle,mert elkezd visítani.. :? Pedig a napközbeni szopik már csak 15-20 percesek..

Bacilivi:
Hát sok érdekes dolgot olvastam ebben az idézetben. Egy valamiért eléggé ki vagyok akadva. Annyira nyomják mindenhol ezt a "6 hónapos korig csak anyatejet" szöveget. Ez mind nagyon szép. De ha megnézzük,szerintem a nők kb. 10%-ának van elég teje 6 hónapos korig.. A többi meg úgy érzi,hogy milyen béna,ha nincs..
Nekem a Napsugarat 3 hónaposan,a Petit 4 hónaposan kellett elkezdeni hozzátáplálni. KELLETT.. Én is 4 hónaposan kezdtem más kajákat kapni..
És nekem pl pont a tejpép jött be a Petivel. Olyannyira,hogy 1 éves koráig el se tudta képzelni a Petikém az életet vacsorára tejpép nélkül :D ..
Még egy:ezen a paradicsom tiltáson 1 éves korig egész elhűltem. Ilyet még nem is hallottam.Mire lehet allergiás a baba a paradicsomtól? Mindegyik gyerekem legkedvencebb kajája 5 hónapos koruktól a paradicsomos krumpli volt!

Szóval,persze,jó elolvasni sok mindent,de szerintem azért nem kell mindent készpénznek venni,amit a nagyokosok mondanak.. :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

rzsana
MI LENNE HA higított tápot adnál neki??? Mivel ugye a tápot elfogadja...az íz megmarad, csak vizesen adod neki...így lenne több folyadék... Vagy hülyeség?
Biopiac: én sem gondolom hogy ott minden tuti...de ha egy kicsit is kevesebb vegyszerrel csinálják, nekem már megéri :roll: :roll: De tényleg jobb lenne mondjuk a helyi piacon megtalálni "Bözsi néni"-t aki a kis földecskéjén termelget... :roll: :lol:

nikole,
nem hülyeség a "cumis" kérdés... :lol: Nekem sem volt egyértelmű annó... :lol: :oops: Az egészet be kell tolni neki. :wink:

barbamami,
látod ebből van elegem, hogy az összes nagyokos mind mást modd... :evil: Az egyik leteszi a negyesküt, hogy 6 hónapig csak ANYATEJ VAGY TÁP, a másik meg szentülmeg van győződve, hogy lehet mindent nyomatni 3-4 hónaptól...és egyéb variációk. És akkor az anyuci döntse el. Bár szntem itt is az ARANY KÖZÉPÚT A NYERŐ... :!: :?:

Lányok, mostanában az esti elalvás után max 1-2 órával felsír Dalmi. Ilyenkor hasra küzdi valahogy magát és úgy nem tud aludni...PEdig rakok az oldalához egy párnát, hogy ne forduljon meg, de mégis addig mocorog míg hasra kerül.... ÖTLET, hogy ez ne legyen?????????
Vendég

Hello Lányok!

Bacilivi: én is gondoltam már erre a higított táp dologra, de nem nagyon szeretném, ha csak tápot enne, inna...., de végszükség esetén kipróbálom. Ma egyébként ivott egy kis limonádét!!! Hurrá :wink: Sajnos nincs ötletem Dalmi forgásával kapcsolatban. Gondolom. hogy simán hasra fordul, de onnan meg nem tud visszafordulni és végül nyügi lesz... nehéz ügy!

na, ma megpróbáltam az almát!!! hát, nem tudom... elég nehéz dolog ez. Én be a szájába, Ő ki a szájából az almát... valamennyi csak lement. Gondolom szoknunk kell a kanalat is. Holnap újabb próba...

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

sziasztok!!!!

MÉG MINDIG NEM BETEGEDTEM MEG :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

megőrülök.ennyire még soha nem vártam.óránként megyek klotyóra.

ha veszek tesztet a tabletta miatt lehet más az eredmény mint aminek lennie kéne.pl:elvileg negatív lenne de a tabi miatt pozitív lessz????????????????????????????????

NAGYON NAGYON HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na délután vissza olvasok tzeljesen meg rakok fel képeket,csak még kell letöltenem programot a kicsinyítéshez.
kismama18

ja meg még 1 kérdés.a doki hány hetesen tudja biztosra mondani hogy az vagyok e vagy nem?????Patrikot 5 hetesen mondták biztosra.még uh-ra se kellet mennem.ja és amúgy ennyivel a császi után kihordhatnám???????vagy mindenképpen elkéne vetetnem.
kismama18

Akíra hol a frizus kép? :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Nagyon sokat irtatoooooook!!!!!!!!!!!!!! :shock: El vagyok veszve!!!!!!!!!

Barbamami gratula az első hónaphoz!!! Mi ma töltöttüónk be!!! Milyen gyorsan szalad az idő!

1000% egyet értek veled abban, hogy ez a sok könyv és vélemény meg tudja keseriteni anyukák életét... főleg, ha az ember nem tudja józonan mérlegelni..

Tejem meg mindig nincs sok.... Fejek és úgy adom oda... azért fejek mert egy étkezésnél nem akarom keverni tápot és tejet, és ha csak 50 vagy 80 tejem van, akkor kap tápot... na igy müködünk! Igy MaxBaby napont 1,2,3 alkalommal tápot kap... és vizet is.. mert meleg van... legyen mit izzadnia).. Ennek ellenére... vagy pont ezért 1 kilót hizott a Baby!

Kérdés!
Tudnátok ajánlani olyan helyet a neten, ahol össze van irva, hogy mennyi idősen mit csinál a baba... pl.. mikor mosolyog, fordul... köszi!

Kép

Kép
fenix

gartula minden hófordulós babának amint látom most sokan vagyunk ilyenek:):):):):):):):):):):):)

nika70
Salgótarján

Hello Lányok!

Hát tiszta izgalomban vagyok.... képzeljétek van egy gyerekkori barátnőm, aki június elejére volt kiírva, de hétfőn voltak UH-n és a dokik azt mondták nem várnak addig (most kezdte volna a 38. hetet), megcsászározzák csütörtökön, mert a baba mág mindig csücsül a fenekén, és a köldökzsinór a nyakán van, így nem kockáztatnak, ráadásul a magzatvíz is egy kicsivel kevesebb és azt mondták, hogy kint már jobb lenne a babónak... nem becsülik túl nagyra a súlyát a kiscsajnak, dehát majd kint szépen megnő. Szóval azért izgulok, hogy minden rendben legyen ne legyen semmi komplikáció!!! JÓ lenne ha már holnap lenne, és be tudnék Nektek számolni arról, hogy minden OK.
Ma jön hozzám a barátnőm, aki egyébként kint él az USA-ban, a kisfiával aki pont 1 évvel idősebb Bálintnál. Itt is alszanak. Jól be vannak táblázva erre a két hétre, így örülök, hogy legalább hozzánk is eljutnak nem csak a rokonokhoz. Szóval várom őket, a húst már be is pácoltam, mert kint fogunk sütögetni. Na, majd most belekóstolok egy kicsit abba, hogy milyen amikor a gyerekek már jönnek mennek, pakolnak stb.... Kíváncsi vagyok! :wink:

Fenix: gratula az 1 hónaphoz! Nahát akkor Bálint és Maxbaby között pont 3 hónap van!? Azt ugye tudod, hogy a 23 nagyon jó kis szerencsés szám! Remélem így is lesz és szerencsét és egészséget hoz nekik! :wink:

Nanett: 4 hónaposok vagyunk!!! Mi újság Veletek? Remélem tudsz egy kicsit regenerálódni anyudéknál! :wink:

Bacilivi: mi a helyzet a felújítással? remélem találtatok új, megbízható embert...nem könnyű

KépKép
Kép
r. zsana

chrissyy: mi újság Veletek? Babóka gondolom már egyre erősebben jelez, hogy Ő bizony ott van :wink: mi a helyzet az AFP eredményével? Biztos rendben minden. Hogy bírod ezt a nagy meleget?

KépKép
Kép
r. zsana

Fenix grat az 1 hónaphoz! :lol:

Itt egy oldal,amilyet kértél:
http://www.informed.hu/eletmod/care/dev

Lányok akkor lesz receptes FÓRUM? :lol: :P

Tegnap,hogy nem tudtunk lemenni sétálni délután a babakocsiban aludt csak el a kis ravasz. :wink: Ja mostában rákapott az ujjszopásra. Hát a cuminak jobban örülnék,de,hát ő érzi! :)
Tegnap lemértük fürcsi után,és kereken 6 kg a drágám! :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Lányok nekem is nagyon furdalja az oldalam-asszem Zsana tette fel a kérdést az előző topikban-hogy melyikünk az aki nemtudta a pici nemét??Én is elfelejtettem,de tudom h volt és tökre kiváncsi lennék...ki emlékszik???
éS hol van Babzsák meg Edi5?????????????
Hahhhóóóóó csaaaajoooook bizti olvastok bőszen csak nem ííírtoook,mi??? :lol: !!!!!Gyerünk adjatok jelt magatokról!!!

barbamami
Hát komolyan írtam mert olyan rossz érzés volt..de azóta nem fordult elő!!!
Igen tegnap voltunk 1hónaposak!!Kaptam is az smseket ezerrel... :lol:
Ja és Bogi este hogy eszik??M nálunk 1 hétig márcsak egyszer kelt fel éjjel 3-4körül..este 9kor evett utoljára és reggel fél 9körül kelt...erre már 3.napja újra 3óránként kel...mi lehet ez????

Képzeljétek már írtam h állandóan elkúszik este,na az mostmár hagyján de maga alá gyűri-a poci alá a pelus(a fehér cseh)egyik felét a másikat a feje alá párnának és keresztbe fordul...olyan ééédes próbálok képet csinálni majd..

Zsana
Szurkolunk a barátnődnek bizti minden rendben lesz...

Na jól van nem bírom tovább szétdurran a bal cicim..felkeltem a hétalvót...

Ja sütis oldal..jó de fogyis recepteket rakjunk csak fel!!!!! :lol:

Kép
nikky

Zsana!

Köszi, hogy így aggódsz.
Még nem voltam az eredményért, majd pénteken elmegyek érte, akkor leszek szabadnapos. Elég nehezen bírom a meleget, ahol lehet, keresem az árnyékot. Hát... mocorgás: még nem igazán viszi túlzásba, néha egyet-egyet odabök, de nem rendszeres. Vagy csak nincs időm normálisan odafigyleni rá. Szerintem ő lustább, mint a fiam volt tavaly. Jövő héten kedden megyek a 18 hetes uh-ra, remélem mutatja majd magát, hogy mi lesz belőle. Utána meg megyek a védőnőhöz.
Más: képzeld nem sikerült az írásbelim, így nem mehetek szóbelizni. Plusz -20.000Ft az államkasszából. Tiszta ideg vagyok, nem tudom hogy mondjam meg apának.

Na egyelőre ennyi, megyek főzni, aztán mindjárt megyünk délutánra.
Majd jelentkezem, de azért olvaslak benneteket!

Ja, és minden babának gratula a hófordulókhoz.
Vendég

Zsana:
Na,meg tudlak érteni,hogy izgulsz! Radicsera (tudod,írt ide is,de talán csak 2x) az unokatesóm felesége. És már a 39. hetében van.. Tegnap volt nálunk (kb 8 percre lakunk egymástól gyalog..),jó nagy a pocija, és bármikor szülhet már.. Jajj,én is izgulok ám érte!! :D :D Neki is kislánya lesz..
Na,ez a sütögetés jó alkalom lesz belecsöppenni a többgyerekes életbe :wink:

Nikky:
Mivel ilyen meleg van,lehet,hogy szomjas,talán azért kel gyakrabban!
Bogi 10-kor eszik,FÉL 12IG!!! :evil: Tegnap is cicizett volna még,de annyira fájt már a cicim,hogy leraktam. Nekiállt hisztizni,de 5 perc múlva eleludt..
A mi éjszakai programunk:este 10,hajnali 3,és 6 óra.. Nappal 3 óránként eszik,de este 6-8-10 a szopi..

Bacilivi:
Ha jól tudom,a Brendonban lehet kapni kb. 2000Ft-ért kifejezetten olyan párnát,ami megfordulás "ellen" van. Radicseráék vettek a Nórinak. Kétoldalt rézsútos szivacs van,persze huzatban.. A közepébe fekteted a babát,és nem tud megfordulni..

Megnéztem neked,a Brendon honlapján rajta van!
Rámész a termékek-re,ott a "szoba"-ra,abból az "ágynemű garnitúra"-ra,abból pedig az "ágyneműbetét..stb"-re.Ott találod az "elfordulásgátló párnákat",többféle is van,1750-1990Ft ig..
Kimásoltam neked egy képet..,megpróbálom felrakni..
Kép
Szóval szerintem ennyit bőven megér,ha nyugodtak lesznek az éjszakáitok!! :wink:

Egyébként a hozzátáplálással szerintem is a középút a jó,csak pont az a legnehezebb.. Olyat is hallottam,hogy sok olyan baba van,hogy ha 6 hónapos kor után kap először más kajcsit,nagyon rossz evő lesz egész életére. AZÉRT,mert a babáknak kb. 5 hónapos koruk körül van az az időszak,amikor a legfogékonyabbak az új ételekre.Ha ezt elmulasztjuk,hát,szenvedhetünk!!
Nyilván nem ad nekik az ember 4 hónaposan húsos eperpürét.. :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!Lenne egy kérdésem!Azt hiszem Boszibaba írta,hogy neki ...ennyi teje van a cicijében-Na én arra lennék kiváncsi,hogy ezt hogy tudod megállapítani???Azt értem,hogy leméred és ennyit szopizott,de mi annak a jele,hogymár nincs benne?
Azért érdekelne mert az én kicsi lányom nagyon kevesett eszik kortársaihoz képest!Eszik egy darabig és utána nem kell neki a cici,akármit csinálok elhúzza a kis buksiját,kitolja a nyelvével és hasonló.A cicimben ha megnyomom van tejcsi!?Szóval mik a jelek?Vagy neki ennyi elég?3100 születtünk és most 4800ak vagyunk!

KépKép
vicuska

Na sziasztok!

Iszonyat mennyit tudtok írni :lol:

Nem olvasom el a hozzászólásokat 24 órán keresztül és máris kisregényt írtok :lol:

Nem igen tudok reagálni személyre szólóan a dolgokra, pont a mennyiség miatt, de talán emlékszem a témákra :)

Vicuska, ez egy jó kérdés, én is akartam már kérdezni, hogy honnan a pikliből tudjátok, hogy nincs elég tejetek? :shock:
Azért mert esetleg néha kevesebbet eszik? :roll:
Vagy megnyomjátok a melleteket és nem jön több belőle? Vagy mi alapján? Mert nekem fogalmam nem lenne róla, hogy kifogyott...legalábbis szerintem! :roll:

Nektek tud aludni ebbe a dög melegbe a gyerek? Szegény Kyrus ma egész nap csak vergődik, és negyed órákat alszik, de már rosszul van a fáradtságtól! Látom rajta, hogy leragad a szeme, de már ettől nem tud elaludni! Ugy sajnálom! Nem tudom mit tegyek :(

A két etetés közötti víz vagy tea adás...már nem is tudom ki kérdezte, talán Nicole, ha nem akkor bocsi...
Szóval az csak akkor működik ha valaki nem igény szerint etet hanem 3 óránként vagy x óránként! Hisz ha igény szerint etetsz akkor nincs idő a két etetés között, adsz neki amikor kéri! Én 3 órákat próbálom betartani vele, mert nagyon rákapott a mellemre, és ha tehetné ott élné le az életét! :lol:
Szóval le kellett szoknom az igény szerintiről...mert nekem akkor meg is csappant a tejem...gonodolom mert már fáradt voltam, hogy 20 percenként eszik, ideges is voltam már tőle, és hát ideje se volt normálisan termelődni a tejnek!
Na de a lényeg, hogy így nálunk van olyan hogy Kyra már fenn van de még nem kap hamit és akkor teát kap! Meg nálam már nem alszik állandóan! Rengeteget van fenn, beszélgetünk, játszunk, szóval van hogy két szopi közt nem is alszik! Van, hogy csak másfél órát...szóval nálunk így van a két etetés közötti hozzáitatás :)
A cumisüveget meg beszívja szerintem ő annyira amennyire neki kell! Hidd el ugy mint a cicin is rögtön tudta, hogy, hogy kell, szerintem a cumisüvegen is egyből tudja... :roll:

Képzeljétek sajnos Kyrát nem akarják megkeresztelni :cry:
Sajnos se a férjem se én nem vagyunk megkeresztelve, de a gyereket meg akartuk! És a pap nem hajlandó! Pedig én ugy tudtam, hogy a gyereknek joga van hozzá! Elvileg nem tagadhatná meg a pap! És pedig nem akarja megkeresztelni! Hát most nem tudom mit tegyek :( Pedig szerettem volna! :cry:

Tegnap mértük Kyrát és már 5780g :) Kis ducikám :lol:

Fenix, az oldalak amit kértél...én ezeket ismerem :)

http://www.informed.hu/eletmod/care/dev

http://www.babaszoba.hu/services/todo?B ... A-6B1E2270

KépKép
KépKép
akíra

Boszibaba!

Mekkora kiszerelésű csomagokat használtok, hogy már 14 csomagnál jártok? :shock:
Vagy én cserélek kevésszer pelust? Vagy mi veszünk nagy csomagokat? Vagy hogy van ez most? :shock: :roll:

KépKép
KépKép
akíra

[quote="vicuska"]S írta:vicuskaziasztok!Lenne egy kérdésem!Azt hiszem Boszibaba írta,hogy neki ...ennyi teje van a cicijében-Na én arra lennék kiváncsi,hogy ezt hogy tudod megállapítani???Azt értem,hogy leméred és ennyit szopizott,de mi annak a jele,hogymár nincs benne?
Azért érdekelne mert az én kicsi lányom nagyon kevesett eszik kortársaihoz képest!Eszik egy darabig és utána nem kell neki a cici,akármit csinálok elhúzza a kis buksiját,kitolja a nyelvével és hasonló.A cicimben ha megnyomom van tejcsi!?Szóval mik a jelek?Vagy neki ennyi elég?3100 születtünk és most 4800ak vagyunk!

Igen én minden cicizés után lemérem! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?