Új privát üzeneted érkezett!

Edit, nekünk ugyan így volt a kétoldali középfülgyulladás. És a doki ugyan ezt mondta, hogy ez nem fáj nyomkodásra.
Nagyon sok gyógypuszit küldök a kicsi lánynak, gyorsan gyógyuljon meg. Mi anno erre több mint 10 napig szedtük az antibigyót, mert mikor egy doboz elfogyott a doki még írt fel, nehogy visszaessen.
Ha utolérem az anyut megkérdezem, hogy melyik trutyit lehet a fülbe fújni, hogy gyorsabban meggyógyuljon. (first vagy aktivátor)

Andi, nagyon drukkolok a Zsoltinak. De ügyes pasi, biztos menni fog.

Márti, a Rolandnak ez az utolsó vizsgája?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Edit,
még az jutott eszembe, hogy anno az Ádámnak még a hallójárata is gyulladásban volt, azért nem szabadott eleinte lámpáznom. Mert a doki szerint csak belerohad a trutyi. (ezt így mondta)
De ha azzal minden rendben, akkor nyugodtan lámpázhatod.
Valahol meg azt olvastam, hogy 38 fokos láz felett nem szabad a fülét lámpázni.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi:igen ez az utolsó NAGY vizsga, ha sikerül pénteken eskütétel lesz!!!!! :lol: De miért ne sikerülne!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

 
 

Sziasztok!

Most csak gyorsan egy pár mondatot irok,mert anyák napi műsorra megyek a suliba. :lol: /jobb késöbb mint soha/.

Edit-nagyon sajnálom,hogy Virág is beteg lett,de nagyon ügyi voltál,hogy nem hagytad magad és elvitted a fülészetre.Jó nagy procedura nálatok is ez a fülészet-korház-lelet kiadás.

Andi-remélem Zsoltnak minden vizsgája sikerült a mai nap.

Márti-nektek meg mennek a drukk manók,biztos nagyon fog menni Rolandnak-de ha annyira nem is,majd te vizsgázhatsz helyette :oops: :lol: .Olyan édesek vagytok,hogy együtt tanultok!Majd a lányoddal is ugyanilyen lelkesen!!!

Timi-neked meg rengeteg türelmet :lol: és kitartást a hétvégi költözködéshez!

na jó,majd a többit késöbb,lassan indulni kell.
bibolya
 
 


Edit, sajnálom ezt a fülgyulis dolgot. Még jó, hogy anya létedre értesz ahhoz is, hogy mikor kéne a fülét is megvizsgáltatni egy gyereknek. Mert úgy látszik a doki ennyire ért hozzá. Nem akarsz ledoktorálni? De most komolyan, tiszta gáz, hogy nem bízhatsz meg 100%-an egy gyerekorvosban.

Márti, Rolandnak sok kávét, szőlőcukrot. A nagy eseményre pedig sok- mázsa kakit!!! Azért az olyan aranyos, hogy 3 gyereked van. :lol:

Timi, még bennem is igen élénken él a gyerekkel való költözés-pakolás. Tarts ki, most még nem úgy néz ki, de egyszer minden el lesz pakolva és majd a helyére is kerül. És mindez időben. :lol:

Andi, mi volt a Zsoltinak? Most már írhatok neki nagy gartulát? Előre nem merek.

Andi, Barbi. A netre is tegyétek fel a hirdetést. De ne csak az ingatlanoson keresztül, hanem önként is. Elég sok ilyen oldal van ahol lehet ingyen hirdetni. Sose lehet tudni.

Ibolya, anyák napi műsor?! Megkésve bár... A lényeg a szándék és a sok büszke szülő.

Ma temették el a nagybátyámat. Kb. 10 éve volt egy agyvérzése elég rossz állapotba került és pár hete meghalt egy újjab agyvérzésben. Szegénykém összeesett, tehát elvileg nem szenvedett. Sajnos rég nem láttam, de a gyerekkorom része volt sokat voltunk eggyütt. Úgyhogy ma kicsit szomorú vagyok a veszteség érzése miatt, de tudom, hogy igazából nem ment messzire csak nem látjuk és vigyáz a családjára. Szóval én ebben hiszek, de attól még rossz. És senkire nem tudtam bízni a csajokat, így 3-asban mentünk ki a temetésre. (Anyuék a családot támogatták.) Egyik a hátamon, másik a babakocsiban, 40 fok meleg, én feketében, tömegközlekedéssel és természetesen senki nem segített a babakocsit a buszra fel és lerakni. De igazából már nincsenek is ilyen elvárásaim. Kicsit azért örülök, hogy mégis bevállaltam ezt az utat, mert rosszabb lett volna nem ott lenni az utolsó útján. Ne haragudjatok, hogy lerontom a hangulatot, nem is kellett volna beírnom, de most ezt olyan jólesett veletek megosztani.

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi:sajnálom, hogy ilyen szomorú napod volt ma, de nagyon ügyes vagy hogy elmentél a csajokkal!!!!Büszke vagyok rád!!!!! :wink:

Ibolya:már simán tudom lassan a tűzoltó taktikákat, mit hogy kell oltani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , meg paragrafusokat, etikai kódexet...szóval nem unatkozom!!!! :shock: :lol: De élvezem, bár szerintem elég szigorú vagyok vele...remélem lesz eredménye!!!!! :wink:
Jó anyáknapozást!!!!!!Aztán majd a kisírt szemeddel nem fogsz tudni itt olvasgatni!!!! :lol: :lol:

Zsandi:na mi van mi van?????Hogy szerepelt a Zsolti?????? :shock: :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsuzsi:képeket kérünk a szépséges lánykád kersztelőjéről!!!!!!!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Betegeknek jobbulást, sok-sok puszit!!!!!

Vizsgázók, már tuti mindenen túl vannak, remélem sikerült nekik :)

Ne mtudom ki kérdezte, nem, Kata nem lett beteg, végre jól van így szerdán beoltatom őket :) Már 3 hónapja van a hűtőben az oltóanyag.....

Az én vizsgám sikerült, fel is vettek, holnap kezdek is. Szóval innentől kezdve nem sok időm lesz jönni sajna :( Vagy inkább :) ?
Mondjuk elég szkeptikus vagyok a melóval kapcsolatban, de csak optimistán :) Majd kiderül :)

Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Julcsikám, olyan ügyes vagy, hogy bevállaltad ezt a túrát a csajokkal! Én is nagyon büszke vagyok rád!!! Nem lehetett könnyű, a sok seggfej ember meg nem segít.
Nagyon sajnálom a nagybátyádat, de tényleg jobb lesz a lelkednek, hogy legalább eltudtál tőle búcsúzni.

Én a bunkó emberekkel nap mint nap szembesülök, mikor sétálni indulunk az Ádámmal. Nincs zebra és borzasztó nagy a forgalom. De sokszor 10-15 percig állok az út szélén, mire áttudunk menni. Nem állna meg egyik sem, mindegy, hogy a gyerekre tűz a nap vagy esik az eső. Minden áldott nap már sík ideg vagyok mire átvergődök az úttesten, nem egyszer leordítom a fejüket. A múltkor egy nő vezetett egy kocsit, még jól meg is nézett. Én meg ordítottam utána, hogy legalább te átengednél te paraszt!
Szerintem az egész utca hallja, ha mi sétálni megyünk.

Andi, mi a helyzet a Zsoltival? Remélem ünnepeltek, azért nem írsz.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Köszi a sok érdeklődést, Zsoltinak sikerült mindegyik, mindenhol 4-est kapott. Tegnap szerintem még örömtáncot lejtett volna, ha vki megelőlegezi ezt neki, ma meg azt mesélte, hogy milyen simán is kaphatott volna ötösöket. :roll: Kit érdekel, lényeg, hogy megvan. Már csak a záróvizsga van hátra, ami Rolandnak szerdán lesz, na, attól sokkal jobban be van sz*rva. Hazajött, átöltözött, és visszavittük, mert a Balcsi parton ünnepli a csapat mindannyiuk sikerét. Én meg már túl vagyok az esti procedúrán, csak éppen még nem alszanak a törpök, de már csendesednek.

Zsu!
Ügyes vagy, akkor jó munkát holnapra. Azért néha nézz be ide is mesélni!

Barbi!
El tudlak képzelni, ahogy kiabálsz az utcán. Persze ez most viccesnek tűnik, de az adott szitu nem az, tudom. Néha én is bedurvulok, tavaly nyáron a benzinkúton kezdtem óbégatni, mert senki nem akart a kasszához jönni, a gyerekek meg az 50 fokos kocsiban főttek.

Julcsi!
Sajnálom a nagybátyádat, elhiszem, hogy szomorú vagy most. Mindenesetre nagyon jól fogod fel a dolgot, biztosan lát titeket. A tömegközlekedést meg el sem tudom képzelni a két manóval, úgyhogy le a kalappal előtted, már csak azért is, mert bevállaltad.

Ibolya!
Milyen volt az anyák napi műsor? Nem semmi az időpont, azt hittem ilyenkor már az évzáróra készülnek a suliban. :wink:

Na, lépek én is, eszem valamit, úgy hallom a manók elcsendesedtek.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!!!

Gyorsan atbongesztem mit irtatok,de bocsanat nem tudok mindenkire reagalni,mert mindig keves az ido olyan rohanas van most.Csutortokon mar utazunk es a sok gyakorlas mellett sokminden inteznivalo is van.

Edit!!Sajnalom Viragot,de remelem hamar tul lesz rajta!!!,,Erdekes'' milyen gyakori gyerekeknel a kozepful gyulladas.Nekem szerencsere soha nem volt ezzel gondom,Denesnek viszont rengeteg.Gyors gyogyulast!!

Evi!!Akkor Samunal ugy tunik lement a dolog,remelhetoleg veglegesen!!!Neki is mennek a gyogymanok!!!!

Andi!!!Nagyon aterzem a problematokat a hazzal kapcsolatosan.Mi miota megvettuk a hazunkat(szerencsere annak idejen nagyon olcson,meg a gyors aremelkedesek elotti utolso pillanatban)lattuk hogy nagyon sok lehetoseg van benne,es hatalmas a kert 400 negyszogol.(Fogalmam sincs hogy irjak)Mondjuk a teto iszonyu allapotban volt evekig.Mindig apukam tamasztotta ki a padlason kulonbozo technikakkal hogy a ho nehogy osszeroppantsa.Mi is sokat gondolkodtunk hogy eladjuk vagy felujitsuk.Nalunk a godot az M0-as uj szakasz kozelsege okozta.Sajnos elkezdtek epiteni es kb.500 meterre van tolunk.(Remelem nem lesz zavaro,eleg jonak tunik a ketoldali takaras.)Aztan megis az atalakitas mellett dontottunk.Vegulis 10 ev alatt haromszori nekifutasra sikerult.Nem volt egyszeru mivel mindkettonk,,munkahelye'' is egyben.De mi gyonyorunek latjuk es gyakorlatilag minden az en terveim alapjan keszult.Imadom a belsoepiteszetet,es lakberendezest!!!Es jo otletekkel sok novennyel stb.nagyon mutatos dolgokat lehet elerni,ja es persze a fo dolog hogy minel tobb fa legyen bennt.Arrol nem beszelve hogy manapsag a telek majdnem annyiba kerulne mint amennyiert mi mindenestol egyutt vegosszegben kijottunk.Persze a szuleink rengeteget segitettek igy is(nem elsosorban anyagilag,de sok-sok munka van benne csaladilag is ami rengetegbe kerult volna)Szoval a mi tapasztalatunk hogy sokkal olcsobb az atepites,viszont a haz erteke utana sokat no.
Szoval ha otletekre van szukseged,csak szolj megyek :wink:

Ja,es Heviz kornyeken(sajnos nem emlekszem a falu nevere)azt hiszem a kek templom mellett kellett tovabb menni.Valami gyonyoru falvak vannak,teljesen beleszerettunk az egyikbe.Persz mar ott is biztosan jo draga minden es hat az ovoda,iskola kozelsege is szempont tudom.Na tobb jo otletem mara nincsen es ugyben.

Marti!!!
Tanuljatok csak szorgalmasan!!!!Drukkolunk Rolandnak,es jol hangzott a kis hetvegi kiruccanasotok Julcsival!!! :D Es igenis mindig Julcsinak van igaza!!!! :D

Julcsikam!!!
Nagyon sajnalom a mai napodat,remelem jobban vagy es a lanykaid mar felviditottak kicsit!!!!Sok-sok puszi Neked!!!

Ibolya!!!

Milyen volt az anyak napja??
Anyukam meg mindig valtozatlan,de most Pesten is indul egy kivizsgalas es remelem vegre elindul a jo folyamat ami gyogyulast jelent!!Denessel mindent megmozgatunk itt Pesten is hogy minel tobb jo orvossal beszeljunk.

Most megyek,mert gyakorolok meg.Sok puszi mindenkinek:Iza
rillisz
 
 


Jaaaj, a lényeg meg lemaradt az előbb, megvilágosodtam kaja közben.
Szóval:
Edit!
A sok gyógypuszit átirányítom hozzátok, mi már határozottan jobban vagyunk, rátok meg rátokfér, úgy látom. Sajnálom a középfülgyulladást, jó, hogy kiderült. Nekünk ősszel volt Flórának kezdődő, jobb oldalon, a tünet annyi volt, hogy folyt az orra. A dokinéni azért nézett bele a fülébe, mert azt mondtam, hogy nyugtalanul aludt. És abszolút nem látszott rajta, hogy fájna neki.
Gyors gyógyulás kívánok Virágnak!!!!

Iza!
Igen, anyagilag talán jobb a felújítás, majd osztunk-szorzunk, aztán kiokoskodunk vmit.
Nem tudom melyik falura gondoltál, a kék templom (ott volt az esküvőnk, meg a manók keresztelője :) ) mellett Egregyre vezet az út, ez egy része Hévíznek, ott vannak a borospincék. :wink:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Iza :de jó hogy jöttél!!!!!!Én megtudlak erősíteni, volt szerncsénk egyszer nálatok lenni és valami gyönyörű az a ház!!!!Már csak a gyerekzsivaj hiányzik belőle és tökéletes lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :o

Zsandi:nagy-nagy gratula a Zsoltinak!!!!!Nagyon ügyes volt!!!!!
Én már most izgulok a Roland miatt, bár a 2 nap között nekem lesz egy kis szünet:szerda délután megyek fodrászhoz :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!Nővérem kb. 2 hónapja jelentett be :shock: a Rákóczi úton van üzlete az egyik barátjuknak, már alig várom!!!!!!!!!!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ideértem én is,meg kellett néznem a Győzit-nehezen tudom megfogalmazni hogy miért- nem csípem őket,de mégis,hétről-hétre muszáj néznem.
Az anyák napi műsor nem volt rossz,de én valahogy már többet vagy esetleg mást vártam volna egy 2.osztálytól.Esküszöm nektek,az ovodába ennél 100 x szinvonalasabb műsort adtak elő évekig.Minden gyereknek volt egy pár soros verse,egy kislány és egy kisfiú előadott egy kis monológot,de néha azt éreztem,hogy semmi köze az anyák napjához.Most már nem volt furcsa,hogy ennyire későn volt-tavaly ugyanekkor volt-csak nem értettem akkor sem és most sem, hogy miért nem készültek el május elejére ezzel a kb 20 perces műsorral,ami nem volt egybefüggő ,mert minden gyerek egyesével jött ki és mondta el azt a pár mondatát.Hát,majd meglátjátok lányok ti is,hogy az oviba /ha jó az ovónő/ milyen szépen felkészülnek versekkel,énekekkel a gyerköcök,az iskola már sajnos nem erről szól.Itt már ilyenekre nincs idő. :oops: Egy-egy ilyen alkalom után sajnálom,hogy a lányom már iskolás.De majd a fiam..... :lol:

Julcsi-minden elismerésem a tiéd!!!! Ebben a melegben 2 babóval elindulni bkv-val-és sajnos egy ilyen szomorú eseményre,ami biztos ,hogy nagyon megviselt téged is.Rád is fért egy kis kikapcsolódás /borozgatás a Mártival?/igaz előre,de te tudtad,hogy majd ebből a kis kiruccanásból kell erőt merítened.

Edith-tényleg kimélni kéne magad legalább az első 3 hónapban-hisz ha jól vettem ki a szavaidból veszélyeztettet terhes vagy.

Andi-én is inkább a házbővités,felújításba vágnák bele - Barbival teljesen egyetértek az elején még élvezi is az ember,aztán már késöbb a háta közepére sem kívánja / vagyis mi benne is vagyunk már 1 éve ,de hogy mikor lesz kész????/ mert azt már mégis csak ismeritek.Ha vesztek egy új házat,lehet,hogy sokkal rosszabb állapotút sikerül kifogni,vagy mégsem olyan mint amilyet szeretnétek.Nem akarlak nagyon elkeseríteni,de rengeteg pénzbe fog kerülni,rengeteg idegeskedés,és harag és veszekedés,de a végeredmény gyönyörű lesz. :lol: És azért azt ne felejs el,hogy a párod asztalos és rengeteg mindent meg fog tudni csinálni és rengeteg pénzt fog sporólni nektek.

na jó,nem pofázok tovább,még a végén teljesen elmegy a kedved az építkezéstől-inkább elmegyek aludni.

pussz,és jó éjt mindenkinek
bibolya
 
 


Azt már el is felejtettem irni,hogy voltunk ma oltáson.A védőnőink ma megint nem voltak a toppon. :twisted: :twisted: .Kezdődőtt azzal,hogy 9-kor kezdődik a tanácsadás,1/4 10-kor került elő az egyik védőnő ,hogy megmérje a gyerekeket.Ekkor már 10 gyerek volt,de a gyerekorvos még sehol.Futószalag szerüen kezdte lemérni a bébiket,az anyukáknak még azt sem engedte meg,hogy levetkőztessék a gyerekeket,mert hogy ők késésben és kevesen is vannak.Csak csendben megjegyzem,hogy 1 telefonált az orvosi szobában 1-2 kacaj kihallatszott,a másik meg a kertet gereblyézte,a 3.meg jött mérni. :twisted: Az még egy dolog,hogy egy 1 éves gyereknél már annyira nem fontos,hogy mennyit hizik,de hogy egy 2 hónapos babánál sem?Az egyik anyukának azt mondta a védőnő mérés után,hogy kb 1 kg-ot levonunk a súlyból mert nadrág és pulcsi van rajta :twisted: :twisted: .Hát könyörgöm,mért nem lehet megvárni,mig leveszi róla a nadrágot?A szandált is alig tudta szerencsétlen levenni róla ,annyira sietett.Arról nem is beszélve,hogy az elsőbabás anyukáknak egyetlen kérdésükre sem kaptak a védőnőtől választ.
Ugyhogy minket is megmértek pelus+ badyba 10.100g,se fej,se hosszúság mérés nem kell,minek :twisted: ,majd otthon anyuka megcsinálja.Lassan,de azért még igy is hizott is másfél hónap alatt 25 dkg-ot.
Na ennyit a délelötti "kirándulásunkról".
bibolya
 
 


Sziasztok!

Edit: nagyon sok gyógypuszit küldök Virágnak, remélem, nagyon hamar meggyógyul.
Ennyit a dokikról, nekünk már többször volt, hogy csak az orra folyt a Szandinak, és a doki nem mondott semmit. De ezek után ilyen esetben én is elviszem a fülészetre.

Ibolya: ha ez megnyugtat az én dokim, védőnőm még soha nem mérte meg a Szandit sehogyan. Se, kg se cm. Ha nagy ritkán találkozunk tőlem, megkérdezik, és azt írják be a gépbe.
Már nem is érdekel, de az elején nagyon nem értettem, hogy lehet ennyire lazán venni a dolgokat.

Andi: gratulálok Zsoltinak a sikeres vizsgához!

Julcsi: részvétem a nagybátyád miatt. Egy hős vagy, hogy ilyen időben elmentél a gyerekekkel.

Edith: csatlakozom az előttem szólókhoz, pihenj nagyon sokat. Tudom könnyű mondani, de tényleg vigyázz magadra.

Zsu: gratulálok a munkához, azért majd mesélj milyen a hely.

Nem tudtam előbb jönni, elromlott a gépünk a laptopot meg elvitte a Ferkó.
Képekkel nem igazán tudok szolgálni, mert a mi gépünkkel senki nem fényképezett :evil: , amit meg eddig megkaptam majdnem mindegyiken rajta van a Ferkó. Azt meg nem tehetem fel. :oops:

A keresztelő amúgy nagyon jó volt. Úgy kezdődött, hogy rajtunk és a nagyszülőkön kívül mindenki elkésett. De szerencsénkre 3 baba volt felírva és abból egy még sehol nem volt így később kezdtünk.
Tényleg szép volt a szertartás, még nekem is tetszett és gyors is volt, nem volt felesleges duma. A papot csak a gyerekek zavarták, de azok nagyon. :lol:

egy pár képet:

Kép Szandi és Én (mint mindig most is szörnyen nézek ki :? )

Kép ikres barátnőm - ők az egyik keresztszülők + a nővéreim

Kép Szandi az új babával - imádja, érintésre nevetni kezd, és abba se hagyja :shock:

Kép ezt a sátrat is most kapta, de nem mert belemenni

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Ibolya:én nem igazán tettem a mamatalihoz semmit, amiből erőt meríthetett a Julcsi :? ...ég is a pofám, hogy majdnem lefordultam a padról olyan fáradt voltam!!!!!! :oops:
De mostanában Zsombi 5-fél 5 körül kel, jó kicsit még elvan köztünk oszt csókolom....tegnap is így volt, majd aludt 2 órát napközben.Szóval ez így olyan mintha aludna mondjuk 7-ig ami nem túl sok aztán egész nap semmit!!!! :?
Emlékszem a Zsandi is bíztatott, hogy az ő manói is eleinte korábban keltek, aztán ez változott......igen nálunk is, csak nálunk még korábban ébred!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :? Mi bajom volt nekem a 6 órával????????????? :shock: :shock: :shock:

Zsuzsi:jók a képek nagyon, bár 1-2 közelebbit a kiscsajról még szívesen megnézegetnék!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


HIHIHIHIHI mondtam hogy fáradt vagyok :lol: 5 és fél 6 körül ébred a drágám................ha fél 5kor kelne tuti kiszaladnék a világból!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Teszek fel én is pár képet , még tartozom a Szoni új frizurájával :lol:


Szoni rövid hajjal:
Kép

szépségünk:
Kép

Zsombi segít:
Kép

az ügyes nagy fiunk:
Kép
(és nem éheztetem, hogy csak krumplit kap,- tudom Barbikám neked ez jött le egyből :lol: -ez akkor volt a manü, mikor betegek voltak)

na jó apa te is kaphatsz:
Kép

pelusevő vigyorink:
Kép

apa gyakorolt a kiscsajon:
Kép

a tenyeréből eszik :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti!

Szuper jók a képek! Szoni haja nagyon csúcs lett, állati ügyes vagy. Látom a kaja központi kérdés nálatok is. Szoni a névnapi ajándékát bontogatja?
Sajnálom a koránkelést. Az vígasztaljon, hogy inkább ébredjen előbb, és ne éjjel 4x. Ez a két rossz közül a jobb. Egyébként tényleg mi is 6 órai kelők voltunk, aztán most jó ideig 1/2 8-8 körül keltek, ma meg 7-kor. :shock: Marci már egy ideje amúgy is 6-7 körül fent van, Flóra meg néha alszik 9-ig. Szóval, nálunk sincs sok rendszer, de tuti, hogy óvodás korukban nem akaródzik majd felkelni időben, mert akkor muszáj lesz.

Zsuzsi!
Örülök, hogy jól sikerült a keresztelő. Nekem tetszik Szandi ruhája, már amennyi látszik belőle az első képen. Végül rákerült a rózsaszín is? Tök jó az elős kép, te is rajta vagy. :wink: Végre. :roll:
Látom Adáék lettek a keresztszülők. Mikor régebben írtál az ikres barátnődről, eszembe jutott, hogy vajon nem "ismerem"-e őket - persze nem személyesen -, de még a betegségek alapján sem állt össze a kép.

Ibolya!
Jó sztori ez a védőnős! :evil: Azért tök jó, hogy ez a munkájuk, és nem tudják lelkiismeretesen végezni. Akkor minek mennek védőnőnek?
Mi is most megyünk délelőtt egy mázsálásra, de csak önszorgalomból és kiváncsiságból. De mivel ma nagyon korán ébredtek, így előbb el kell mennünk, mert a mi védőnőnk csak fél 11 után lesz ott, azt már nem tudjuk megvárni. De tegnap hívott, hogy mivel előbb nem ér oda, és mi pont akkor szoktunk aludni, így menjünk nyugodtan, és a másik megmér bennünket.
Sajnálom, hogy az anyák napi műsor nem tetszett annyira, ez is pedagógusfüggő egyébként. A saját környezetemben is tudnék furcsa dolgokat mesélni ilyen ünnepélyekről. Pedig olyan jól meg lehet szervezni, a gyerekek is nagyon ügyesek szoktak lenni, az édesanyáknak meg olyan jó érzés lehet látni őket. Habár olyan iskolában is dolgoztam, ahol nem tartottunk anyák napi ünnepséget. Megtanítottunk a gyerekeknek egy verset, meg vettünk cserepes virágot, amit hazavittek. Anyák napján elmondták otthon a verset, és kész. Az indok: fölösleges az össznépi sírás-rívás. Érdekes szemlélet.....

Megyek, mert a gyerekek nem hagynak kibontakozni, bezzeg ők.... A kerámia tálakat varázsolják le a polcról...

Andi
Kép
zsandi
 
 


Márti,jók a képek mint mindig,de ezt nem a gépetekre értem,hanem a "végtermékre" :lol: .
Látom ma is hajnalban keltél te is-én is,csak én már hetek óta még éberebben alszom mint eddig.Reggel is már 5 körül ébredtem,mikor a manó elkezdett mocorogni.Utánna már csak ilyen felszines alvásaim vannak.Este meg nem tudok aludni 11 elött.Nálunk a Gergő tuti az én alvásigényemet örökölte.

Zsuzsi-a Gergőnek vettem ugyanolyan ugrálókát mint amit az Andi vett-fel van fújva már több mint 1 hete,de ő még nem volt benne!! Párszor beletettük,de torka szakadtából ordít.De a Gergő a gyerekektől is fél-tegnap az orvosi rendelőben fél órán keresztül szótlanul és mozdulatlanul ült az ölemben.
Azért ha majd megkapod a többi képeket is,kérünk még belőle!!??
bibolya
 
 


Zsandi:még szerencse, hogy Te hagyod őket kibontakozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Zsuzsi:Adáékról én sokat nem tudok, a Vivát nem szoktam nézni, csak 1-2 beszélgetést láttam velük a tv-ben, de azt tudom, hogy egy helyre járunk tanácsadásra ott már láttam őket :lol: , a Kökörcsin u-ban.

Szoni haja:igyekeztem, de semmi fodrászos mesterfpgás nem volt benne, úgy én nem tudom vágni, bár már sokszor láttam(anyám fodrász), de azt a sok időt sem tudta volna végig ülni a csaj, amit így kellett volna kibekkelnie, mert még ennél a körbe nyesdesős módszernél is forgatta a fejét :shock: :lol: !!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Mártikám,megkérdezhetem,hogy honnét szurtad ki,hogy az Adáék vannak a képen?Igy,hogy most irtad,én is felismertem őket,de ha nem irod,én tuti nem látom meg.Vagy volt róla szó már valamikor ,csak én vagyok ennyire felületes olvasó?
bibolya
 
 


Ibolya:én sem figyeltem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a Zsandi írta és akkor néztem meg jobban!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok :)

Zsuzsi, nagyon jók a képek, majd kérünk még :)

Julcsi, nem is írtam neked tegnap (szita az agyam, bocsi) hogy tényleg ügyes vagy hogy elindultál a két gyerekkel :) Náha még én is kivagyok ettől, pedig nekem a Bence már önjáró, csak a magas buszoknál kell neki segíteni...

És szerintem is jobb lesz így neked, mintha nem mentél volna el....

Zsandi, gratulálok a párodnak a sikeres vizsgákhoz :)

Katának kijött végre 1 foga, most 8 van. és még 2-3-4 van bedagadva, nem tudom igazán megitélni...

Vannak viszont új szavai, mostmár menthetetlenül elindult a beszéd rögös útján:)

Mondja hogy: szia aja, apa, be (ez a Bence) Csí-ta (Csilla, a szomszéd), Zí-ta (Zitababa), Kamíjja, hí-ta-pají-ta, ezt mindig mondja ha hintáztatom. MIndegy neki hogy a babakocsiban, a kezemben vagy hintában ül :) De akkor is mondja, amikor ő hintáztatja a kezében a játékbabáját :)

Most hirtelen ennyi jut eszembe :)

Jah alvás: Nem tudom a Kata mikor kel, sztem olyan 7 klörül szokott. De nekem az a szerencsém vele, hogy képes órákig is eljátszani az ágyában, szóval végülis alhatok ameddig akarok, ő nem hisztizik. Néha kajabál hogy szóljon, de amíg nem lát meg, addig nincs sírás sem.

Na mennem kell :)

Sziasztok!

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Márti-köszönöm :oops: 8) :oops: ,mondom én,hogy felületesen olvasok.
Megpróbálom ráfogni a kevés alvásra ,:roll: hátha elhiszitek nekem.

Zsu-ma kezdesz dolgozni?Mennyit kell bent lenned,kötött lesz a munkaidőd,vagy akkor mész amikor akarsz?
bibolya
 
 


Ne haragudjatok, hogy nem igazán jövök, és most sem írok semmi mást, de elég cudarul vagyok, alig aludtam az éjjel, szönyen fáj a derekam. Az ülés nagyon kikészít. Megyek is, mert nagyon fáj, most is. :( Köszönöm az aggodalmatokat, de higgyétek el, nem is csinálok ki tudja mit. Csakis a legszükségesebbeket. Nem is vár el senki többet.

Puszilok mindenkit és szép napot kívánok! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith-jobbulást,remélem semmi komoly!!!!!!!!!

Ma én is rohadtul lustának érzem magam.Alig-alig csinálok valamit.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Edith,
pihengess nyugodtan!

ZSuzsi,Márti
nagyon jók a képek!

Julcsi,
ügyi vagy,hogy nekivágtál a két csajszival BKV-ni.Mikor elindultam a 3 gyerekkel a Mártiéktól a Moszkvára apa elé BKV-val nekem se segített senki se a buszra se a villamosra felszállni.Csak nézték hogy bénázok a babakocsival.Leszállni már segített egy idős bácsi,na ez se semmi.
Ezt még meg kell szoknom majd Pesten.Ennyi "segítőkész"ember! :shock:

Ma reggel belémjöttek amikor vittem a gyerekeket az oviba!Még ez is!!!!!!!!!!!!!!Mentem az úton Veszprém felé,amikor egy állat-róka nagyságú,de nem tudom pontosan mi volt-kiugrott elém.Fékeztem mert a szembejövő sávban jött egy autó,így kerülni nem tudtam,erre szó szerint belém hajtott egy kocsi.A gyomrom még csomóban!Megkérdezi a faszi miért fékeztem egy egyenes úton.Mondtam hogy egy állat ugrott ide és megijedtem a szembelévő autónak meg mégsem megyek neki.Erre ő,én nem láttam semmit.Mire én:elhiheti,hogy nem szándékosan fékezek le egy úton!!!!
Vagy k..va gyorsan jött mögöttem és késön vette észre,hogy fékezek vagy nem tudom mit csinált!Neki nagyobb kára lett.Nekem összetört a hátsó lökhárítóm,neki a motorháztető,meg a jobb lámpa,meg valami víz kifolyt,szerintem a légkondijának a víze,mert az van legelől.
Nem hívtunk rendőrt,megírtuk a kárbejelentőt,majd elküldöm a biztosítójának azt kész.Én gyorsan bementem a saját szervizünkbe,mert lógott a lökhárító,azt visszacsavarozták.Az egyik oldalon eltörött a másik oldalon behorpadt.Azt mondták így lehet közlekedni a cseréig,mert ezt cserélni kell.
Ja és azt az állatot nem ütöttem el,de nem tudom merre futott el aztán!

Pusz

Timi
timiban
 
 


Sziasztok!

Andi: tényleg jó szemed van, hogy kiszúrtad őket. Azt tudtam, hogy te is szoktál nagy néha írni az ikres fórumba, mert már én is találkoztam a neveddel.
Én csak olvasom, annyira jó témák vannak.
A rózsaszín ruha végül a Ninin volt, mert a Szandi nem tudott volna mászni benne, meg hát tényleg nagy rá egy kicsit. Nyáron megyünk lagziba, talán akkor ráadom a csajszira.

Márti: nagyon jó lett a Szoni haja, ügyes vagy.
Látom Zsombinak több méret van a szarvasos-macis bodyból. Hogy szerettem én is, annyira jó anyaguk van.

Mi most kaptunk egy csomó PO bodyt, polót, napozót. Az egyiken van egy zsiráf a Szandi tiszta szerelmes bele. Ha oda adom neki ölelgeti. :lol:

Ibolya: azt el is felejtettem tegnap írni, hogy a nővérem kisfiáéknál meg holnap lesz az anyák napi ünnep. :shock: Jó hogy írtad, hogy a Gergő se megy bele az ugrálóba, azt hiszem akkor nem is veszek.

Edith: vigyázz magadra, jobbulást. Remélem hamar elmúlik a derékfájás. Nem most kellene megjönnie? Talán csak az okozza.

Timi: a szívem megállt amikor olvastam, hogy belétek jöttek. Szerencse, hogy nem lett senkinek semmi baja.
Amikor tanultam vezetni azt mondta az oktatom, ilyen esetben üssem el az állatot, mert az a kisebbik rossz. Nagyon felháborodtam, hogy lehet ilyet mondani. :twisted:

A Szandi teljesen kidőlt. Amióta ilyen meleg van, szinte folyton alszik. :lol:

És a legnagyobb hír: tegnap tett egy lépést egyedül!! Még csak nem is imbolygott, ha nem szalad el a macska (mert persze hozzá indult) szerintem tovább sétált volna.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi, örülök, hogy jól sikerült a keresztelő. Szépek vagytok nagyon, és a fehér ruciban is dögös a kiscsaj.

Timi, szerencse, hogy nem lett semmi bajotok.

Márti, nem tudom miért mondtad, de tök jó lett a Szonó haja. És jobb így rövidebben, szerintem, még jobban kiemeli azt a csini pofiját.

Edit, megkérdeztem, a First-öt is és az aktivátort is lehet a fülbe fújni vagy csepegtetni. De a legjobb, ha aktivátort csepegtetsz egy vattára és bedugod a füléba. 2 óra múlva csere.
Hogy van Virág?

Ibolya, én is olyan vagyok ma mint a mosott kaki. Az Ádám 3/4 9-kor visszaaludt (reggel) és én is visszafeküdtem vele. Persze aludni nem tudtam.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Ja, lemaradt, hogy Szandinak nagy gratula az egy önálló lépéséhez. Ügyes kislány, nemsokára már nem tud elfutni előle a macsek mert rohan utána. :wink:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Andi,

Egy hír kapcsán most ugrott be, hogy ti a sármelléki repülőtér közelében laktok, és esetleg érdemes ott kiragasztani valahova, mert talán valamely ott dolgozónak kapóra jönne.
Vendég
 


Sziasztok!!! :D

Ahogy olvastam az anyak napi unnepeket,sehogy nem ertettem eddig hogy lehetseges majus vegen unnepelni. :shock: Aztan most hirtelen beugrott,ugy tudom pl.Svajcban tenyleg majus vegen tartjak.Nem ertem miert kell minden eddigi szokast ,,nyugatizalni''.Annak ellenere hogy Svajc igazan a szivemhez legkozelebb eso orszag,ezt azert megsem ertem. :shock: Persze lehet hogy semmi koze nincs a ket dolognak egymashoz.Kulonben tenyleg erdekelne,miert van igy.
Ibolya,Zsuzsi nem kerdeznetek meg?

Marti!!!
A kepek valami tunderiek!!!!!Annyira szepek ezek a gyerkocok!!!!

Zsuzsi!!!Szandid is csoda gyonyoru!!!!Es gratula a jarashoz!!!Jo lenne tobbet latni belole,dehat majd legkozelebb,a nem papas kepeken :D Es Te is remekul nezel ki!!!!En nem tudom ebben a topicban ilyen (tevesen)onkritikus csapat jott ossze!! :lol:

Timi!!!

Nagy szerencse hogy ilyen konnyen megusztatok!!!En is mindig sajnalom az allatokat,pedig a tapasztalt,, nagy rokak''szerint tenyleg az allatokat kell figyelmen kivul hagyni.
Hogy haladtok a koltozkodessel?Azert ez nagyon izgalamas!!Es mennyi idore vettetek ki a hazat?

Edith!

Nagyon sajnalom hogy ilyen nehez az eleje :cry: ,de tenyleg pihenj sokat,az biztosan segit!!!Magneziumot nem kellene szedned?
Gorcsoket szunteti.En regen ugy gondoltam hogy terhesseg alatt en mindent ugyanugy fogok csinalni,es nem fogok nyavalyogni stb.
Persze minden maskent alakult,rengeteget kellett fekudnom,nem is nagyon birtam mast.Aztan terhesseg kozben arra gondoltam hogy egy babaval a pocakban milyen konnyu lehet...es most ugy erzem hogy ha ujra jon a babo es egyedul,en bizony ugy fogok vigyazni.
Tudom ezt egy eppen elindulo kisbabaval nagyon nehez lehet megoldani,de talan sikerul valahogy! :D Sok erot Neked!!!

Most megyek,mindenkinek sok-sok puszi,bocsanat hogy nem irtam mindenkinek!!! :cry:
Nem tudom lez-e idom irni,rengeteg munka es elintezni valo van meg es csut.reggel utazunk.De kedden mar jovunk haza,es remelem jol mennek majd a koncertek.
Azert majd ha van idom,meg benezek :wink:
rillisz
 
 


Timi:még szerencse, hogy csak ennyivel megúsztad!!!!

Drev:hogy TE milyen okos vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :D

Zsuzsi:ezt a bodyt azt hiszem még a Szoninak vettük!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratula lánykádnak az első lépésekhez!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Aztán majd nem lesz nyugis életük a cicáknak!!!! :roll:

Barbi:nekem is így jobban tetszik a kiscsaj, és most ebben a dögmelegben kényelmesebb is neki!!!! :roll:

Iza:minden terhesség más, mondjuk nekem egyiknél sem voltak gondjaim......a postás csaj emlegette is utána, hogy ő mindenkinek elmondta, hogy az utolsó pillanatig emelgettem a kiscsajt és mint kiderült ugyebár majdnem 5 kg-os volt a kispocaklakóm!!!! :lol:
De ez nem mindenkinek megy.....és az elején azért jobb ha "sima" terhességnél is többet pihizik a kismama...persze a Kriszta mellett nem lehet könnyű, de Edith tessék igyekezni lazítani!!!!!Az Edit is veszélyeztetett terhes volt, ha jól emlkészem, majd ő :wink: elmeséli hogyan kell!!!!!
Sok sikert a koncertekhez, tudom, hogy ügyesek lesztek....én még mindíg a múltkori hatása alatt vagyok, ha rágondolok :lol: :lol: !!!!Te egy élmény voltál ahogy az énekesnővel összekacsintottatok, a Dénes mozdulatai ahogy elkezdte olyan ismerős volt, annyira bennem maradt......és ahogy a végén fogadta a tapsot, mint egy ártatlan kisfiú olyan volt nekem!!!! :lol: :lol: :lol: (remélem nem bántódik meg ezen)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsandi:nem akarom még jobban megrémíteni a Zsoltot, de a Roland öccsének sógora tegnap, meg ma vizsgázott, mert ő sofőr lesz, a teszt meg a gyakorlat simán ment, de ma egy kegyelem kettest kapott!!!!!! :shock: :shock: :shock: De mondta is a Roland, hogy rajta kívül a többiek nem viszik túlzásba a tanulást, ez a pasi is az oltóanyagokról nem tudott semmit!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Örülhet, hogy átengedték!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Csak egy percre kukkantottam be.

Virág füle jobban, de a taknyi még rengeteg. Szerencsére már nem folyik ki az orrrán, így nem szenved annyira. Éjszaka jól aludt, ma nem is adtam neki Cataflan cseppet. Voltunk kontrollon, kapott még csíkot és holnap is vinni kell vissza.

Puszi/Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan, majd este jövök :)

Az lenne a kérdésem, hogy nincs-e vkinek egy felesleges telefonkönyve? Végülis tavalyi is jó lenne (ha más nincs) nem hiszem hogy túl sok változás lenne benne.

Most néztem az interneten 5e+ áfa, és most erre nincs pénzem. Nagyon remélem hgoy valamelyikőtöknek van (felesleges) nagyon megköszönném!

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Edit: örülök neki, hogy Virág már jobban van. Gyógypuszik továbbra is mennek neki.

Zsu: én lehet, hogy tudok szerezni neked. Holnap reggel megkérdezem a munkahelyemet.

Én most nagyon szomorú vagyok. 2 dolog miatt is:
Az egyik és persze ez hangol le igazán: délután lementünk a Szandival a dokihoz, mert pár napja szörcsög. Ha szívjuk, szinte nem jön semmi, más nem volt, max. hogy nem akar enni, de ez nála mindennapos. De tanulva Edit esetéből gondoltam jobb ha látja a doki.
És kiderült, hogy nagyon csúnya tüszős mandulagyulladása van. :cry: :cry: A doki hitetlenkedve kérdezte, hogy nem volt láza?! Én többször mértem neki, mert én is kicsit melegnek éreztem, és még hőemelkedése se volt!!
Annyira sz@r anya vagyok, nem vettem észre, hogy beteg a gyerekem. Egész délután bőgtem, egyszerűen nem értem, hogy lehet, hogy semmi nem utalt a betegségre. :cry:

A másik dolog, lehet hogy a Ferkó allergiás a macskaszőrre. :shock: Már évek óta szipog, de nem hajlandó orvoshoz menni. Ma megkérdeztük erről is a gyerekorvost és azt mondta, ha ez télen, nyáron így van akkor nagyon valószínű, hogy allergia. Azért még elmegy kivizsgáltatni magát, mert arra is van esély, hogy orrsövény ferdülése van.
Én nem tudom, hogy élem túl, ha oda kell adnunk a cicákat valakinek. :cry: :cry: Nincs is senki aki vállalná őket.

Bocsi, hogy csak magunkról írtam, de most nagyon magam alatt vagyok. :cry: :cry:

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsu:nekünk évek óta nincs telefonkönyvünk.

Zsuzsi:ne emészd magad, észre vetted, hogy valami nem stimmel és elvitted dokihoz!!!!Leht, hogy nem volt tudatos, de nem számít!!!!Ha 1-2 napot még vársz, lehet, hogy belázasodott volna, na akkor tuti viszed!!!!
Allergiához meg annyit, hogy tartsd szem előtt a Ferkó egészségét....biztosan sikerül cicabarát családhoz találni, elhiszem, hogy nagyon rosszul esik neked, hiszen imádod őket!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi, nagyon sajnálom, hogy Szandibaba beteg. Ne okoldmegad, hisz nem vagy orvos, hogy betegséget megállapíts! Szégyen annak a dokinak, aki valami nyilvánvalót nem ismer fel. (2 évvel ezelőtt egy itteni gyerekorvos nem tudta, hoyg az acetonszagú lehelet cukorbetegségnek a jele. És mind mondogatta, hoyg ilyen szagú a kolléganőm akkor 2 éves múlt kislányának a lehelete, de nem tett semmit. 3 éves korára derült csak ki, és azóta - most már két éve - naponta többször kap inzulint. Na erre varrjál gombot! :evil: :evil: :evil: )
Hadd el, az a lényeg, hyog észrevettétek, kiderült, és most már hamar meg is fog gyógyulni. :) Ami a cicát illeti, én is a Márti véleményén vagyok, bár meg tudom érteni, hogy aki nagyon szeret egy állatot, annak nagyon nehéz megválni tőle.

Edit, örülök, hogy Virág jobban van, remélem, most már hamarosan vége lesz!

Márti, SZoni és ZSombi most is gyönyörűek, mint mindig. És képzeld, az éjszaka "jártunk" nálatok. Legalábbis olyan kegyetlen voltam, hoyg magamat vittem, másra meg nem emlékszem. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Iza, és a többiek is, persze, fogalmam sincs, mit írjak magamról. :roll: Krisztával terhesen semmi bajom nem volt. Kb. félidőtől görcsölt a hasam, de az szinte semmi nem volt. Leszámítva az utolsó hónapot, amikor azért nyavalyogtam egy-egy kicsit :oops: , tényleg, nem volt okom semmi panaszra.
Most már nagyon másképp indult. Minden más. Egyszerűen, érzem, hoyg terhes - így, terhes - vagyok. Pedig igazán nem teherként fogom fel! DE. Most itt van a kislányom, akit mindenképpen el kell látnom, játszanom kell vele, ki kell vinnem. És itt van a háztartás, amit senki nem fog helyettem elvégezni. Persze, nehogy azt higgyétek, hoyg egész nap mosok, törlök, sikálok, á, dehogy. Azt csinálom, amit muszáj csak, de legalább 2x egy héten muszáj porszívóznom, Krisztánál többször is, a konyhát fel kell törölnöm minden nap, főznöm is kell, hogy csak néhányat említsek. Igen, tudom, akkor kellenealudnom, amikor Kriszta is azt teszi. Legtöbbször meg is próbálom, de nem mindig sikerül. És szerintem ezt mindenki tudja, hogy miért. Én itt nem magyarázkodni akarok, mert természetesen, vigyázok magamra, amennyire csak tudok. Krisztát tényleg csak akkor emelem meg, ha nagyon muszáj, ha valaki itthon van, akkor én nem is teszem. Hogy tegnap miért fájt olyan borzasztóan a derekam, fogalmam sincs! Ez nem mensifájás volt, nem is idegcsípődés (mégcsak ez hiányhzott volna! :roll: ), hanem egy szörnyű fájás, amivel egyszerűen görnyedten jártam. Aztán István állandóan kenegette és masszírozta reggeliben, és javult, de pl. ülni alig tudtam. Aztán estére eléggé elhalványodott, most meg nem érzem hogy úgy fájna. Szerencsére, Kriszta is úgy aludt az éjjel, mint a bunda, egyszer sem keltem hozzá. Csak magam miatt. :roll: Igaz, 7-től már fenn van, de mi ez az 5- fél 6-hoz képest, ugye, Márti? :wink: :roll: :oops:

NA, bocs', hogy ilyen hosszú lettem. És nem is reagáltam mindenkinek. :oops: Most már mennem kell.
Puszi és szép napot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Jó reggelt!

Edith, értjük mi, nem kell magyarázkodnod. Azt is megértem, hogy ha Kriszta alszik nem mindig tudsz pihenni, parancsütésre nem is lehet.
Csak aggódunk érted! De nem lesz semmi gond, ebben biztos vagyok.

Márti, egy nagy kalappal kívánok a Rolandnak. Mindent megtanult? Vagy legalább mindenről tud egy kicsit? Írj, ha tudsz valamit.

Zsuzsikám, nem vagy rossz anya azért, mert a Szandi szörcsög és nem gondoltál rögtön a mandulagyulladásra. Az Ádám is köhög még és néha folyik az orra, akkor neki is komoly baja van? Ha nem lázas és jókedvű, akkor az orvoshoz sem viszem. Úgy mint te.
Én azért nem vagyok abban teljesen biztos, hogy mandulagyulladása van. Hiszen az azért fáj, nem? És lázzal is jár. De a Szandin semmi változás? Kétlem.

A macsek miatt ne aggódj előre, biztos vagyok abban, hogy a Ferkónak nem is macskaallergiája van. (nagyon remélem)

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Rolandkám elment, sok-sok szerencse puszit bezsebelt.....integettünk is:Szonit már felemeltem erre Zsombi is úgy elkezdett integetni, hogy majdnem elreplült :lol: , gyorsan felkaptam őt is!!!!
Sokat tanult van amit még nem nézett át, de ma "csak" teszt és gyakorlat lesz az tuti menni fog!!!!Holnapra meg még át tud lapozni pár tételt...amúgy meg mindenről van fogalma és büszke is vagyok rá, mert nagyon okos!!!!Ugye erről az oldaláról még nem ismertem, de nagyon "jó feje" van!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Zsuzsikám:mennek a gyógymanók reggel elfelejtettem :oops: , ne emészd magad!!!!!

Edith:ma szétaludtam magam 5:45 körül kelt a drágám!!!!!
Ne törekedj mindíg arra, hogy aludj, főleg ha nem megy, 20 perces ellazulás-relaxálás felér egy nagyobb alvással!!!!Ilyenkor koncentrálj a pocaklakóra, nekem is volt lelkiismeret furdalásom, hogy Zsombival kevesebbet foglalkozam míg a pocakban volt, de ez természetes, mikor egy örökmozgó után szaladgálsz!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsuzsi:te múltkor az SZTK-ban voltál fogorvosnál?????Kellett fizetni, ha igen mennyit???És mivel tömte be?????Köszi

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Márti: az SZTK-ban voltam, csak a 300 Ft-ot kellett fizetni. Fehérrel tömték a fogamat. (tömésért, húzásért, gyökérkezelésért nem kell fizetni)
Rolandnak egy nagy kalappal!!

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Az ex-Matávos megszólal... :lol:

Most jönnek ki az új telefonkönyvek, a számlával mindenki kap egy értesítőt hol veheti át az újat.

Amúgy meg:

Online Telefonkönyv: http://www.telefonkonyv.t-com.hu/tk/

Online Tudakozó: http://www.tudakozo.t-com.hu/
Vendég
 


Zsuzsi:köszi én ezt nem tudtam :shock: ........már be is jelentkeztem!!!!! :lol: :lol: :lol:
De igaza van a Barbinak előre ne stresszeld magad, lehet hogy nem is a cicaszőrre allergiás!!!!!!

Drev:még mindíg áll az előző neked szánt állításom!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Családodról nincs híred???????????????Julcsi nagyon hallgat!!!!! :shock:

Zsandi:???????????????????????????? :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Most olvastam az új betegekről, Virágnak és Szandinak gyors gyógyulást kívánok.
Nálunk mostanra lett nagyjából rendben Samu, tegnap még borzasztóan nyamvadt volt időnként, pl. 2x aludt - ami ugye nála már meglehetősen szokatlan. Hasmenés szerencsér erendeződik. Nem is vittem még bölcsibe, talán csütörtökön. Mondjuk elsősorban a fertőzésveszély miatt, bár fogalmam sincs meddig fertőz egy ilyen hányásos vírus.
És Samu tiszta hisztipanka lett, folyamatosan rajtam lóg, ha nem vele foglalkozunk, akkkor üvölt - de nagyonnagyon durván. Ez teljesen új nála. Remélem, hogy ha túl lesz a dolgon, akkor kissé visszazökken a korábbi tündérbogyó állapotba.

Edith, sajnálom, hogy most kicsit nyűgösebb a terhesség, remélhetőleg csak az eleje ilyen, és hamarosan egy kivirult, panaszmentes, energiákkal feltöltött kismama leszel.

Zsu - macskaallergia. Hát, a tünetek alapján valóban esélyes a dolog. Nekem is lett 3 évvel azután, hogy lett egy cicám. 19 éves koromban alakult ki, és borzasztó volt a folyamatos nátha, meg szemégés. Sajnos ezt nem lehet másképp kezelni, csak ha nincs cica a közvetlen környezetben, bár én is nagyon-nagyon sajnáltam akkor.
Szandi betegsége miatt ne aggódj, végülis észrevetted, és időben kapja a kezelést. Én azon az állásponton vagyok, mint Barbi - amíg nincsenek aggasztó tünetek (tartós levertség, láz), addig nem megyek dokihoz Samuval - max felhívom, hogy mit gondol a tünetek alapján. Nekem gyerekkoromban örökké tűszös mandulagyuszim volt, és hidd el, elég gyorsan alakul ki, és aztán hamar jelentkezett volna a láz is, szóval szerintem tök időben elkaptad a betegséget.

Iza, hova utaztok ezúttal? Nekem is olyan mehetnékem van most, Bazsival el is kezdtük tervezgetni a nyarat, de még nem körvonalazódott. Masszív Balatonozás tuti, de valahova máshova is mennék szívesen. No, majd megálmodjuk... Tudom, ti dolgozni mentek (gondolom), ami nem ugyanaz, mintha csak lazulni mennétek, de biztos nagyon jó lesz. Legyetek ügyesek!

Márti, Samu is tud borzasztóan korán kelni újabban. Nála elég ingadozó a dolog: 6 és 8 körül bármikor ébred, de gyakoribb a 6 felé tendálás. Örülök, hogy hétvégén kiruccantatok baba-papatali keretében Julcsiékkal. Jól hangzott a beszámoló.

Zsu, hogy tetszett az első nap után a meló?

Nálam ez a hét masszívan munkával telik, meg a jövő hét is - aztán lesz egy kis pihi. Remélem.
Bocs, akiket kihagytam - visszaolvastam, de most kissé másutt jár az agyam.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok, megint én. :oops:
Elfelejtettem írni, hogy az este beüzemeltük a mosogatógépet! :lol: :lol: :lol: Végre!!! És szerintem tökéletesen működik annak ellenére, hoyg ez csak amolyan próba volt. Nos, az a helyzet, hoyg el kellett utólag öblítenem az edényeket, mert foltosak maradtak. De ez nem a gép hibája volt, mégcsak a mienk se, hisz nem tudhattam. Már elég késő volt, ezért a legrövidebb, 30 perces, 35 fokon mosó programot választottam ki, ehhez viszont, gondolom, nem kellett volna egy egész Calgonit-pasztilla. Ezeket a géppel kaptuk, ma megyünk és veszünk külön mosó és külön öblítőszert, mert azt úgy jobban tudom adagolni, gondolom. Ha esetleg van más tapasztalat, akkor szívesen veszem! De mondom, 35 fokon úgy elmosta a rászáradt tejet-tejszínt a csészéről, hoyg csak ámultam. NAgyon örülök, hoyg megvan, és nagyon remélem, hogy jól fogja végezni a dolgát. A bemutató jól sikerült. :) :D

Évi, örülök, hogy Samu jobban van! :) Majd a betegség utóhatásai is (hiszti) remélem, hogy kimaradoznak! :) Jó munkát neked! :)

Márti, sok sikert Rolandnak! Vagy eddig már eredmény is van? :oops:

Barbi, abban én is biztos vagyok, hoyg nem lesz semmi gond, csak néha úgy rám tör mégis a kétségbeesés. És nem nagyon tudok ellene tenni. :oops: :oops: :oops:

Megyek, mert Kriszta elaludt.

És Márti, most pedig abszolút nem alvást tervezek, hanem éppen zöldséglevesfőzést, közben meg végignyúlok és receptes lapokat fogok böngészni, csak úgy kedvtelésből, úgyhogy tényleg, nem mindig tudok aludni. Mostanában inkább du, amikor Kriszta már felkel, olyankor tör rám az álomkór. :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sikerültek apának a mai vizsgák, csupa jó jegyeket sorolt a telefonban!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?