Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ismét csak gyorsan benézek, csak egy-két dologra reagálok.

Marcika, boldog hófordulót! Anyának üzenem: KITARTÁS!!!

Noi, BOLDOG SZÜLINAPOT!

Hihetetlen, hogy nem sok idő, és minden gyerek túllesz az egy éven :)

Mindenkinek köszönjük a köszöntéseket!

Fogyókúrákkal kapcsolatban: mindenki maga dönti el, hogy ki milyen fogyókúrát folytat, én csak arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy azok a fogyókúrák a legveszélyesebbek, amik tápanyagmegvonással járnak, illetve aminek az a lényege, hogy most csak ezt vagy csak azt ehetek, mert ezek azontúl, hogy egyértelműen jojo effektushoz vezetnek (csak idő kérdése), iszonyatosan tönkreteszi az emésztőrendszereteket és leterheli a szervezetet.
90 napos: a szervezetnek pont az lenne a lényeg, hogy minden nap hozzájusson minden tápanyaghoz. Levegőre is szükségünk van, mi lenne, ha csak minden negyedik nap vehetnénk? Az egyetlen dolog, ami jó benne, hogy minden nap enni kell gyümölcsöt.

Oltás: mi nem kötelező oltást kaptunk (azt 15 hónaposan kapunk legközelebb), hanem a pneumococcus elleninek (agyhártya, középfül-gyuszi ellen) a második részét kapta meg most Kíra. Aztán 13 hónaposan megyünk a meningococcus 2-re :( (gennyes agyhártya ellen)

Kata, mi a meningococcusosat elvileg most fogjuk kiváltani, mert felírta a dokinéni, majd beszámolok.
Azt nem értem, hogy pl. a fruttapurában van eper, málna, meg nemtommi 4 hónapos kortól. Kíra kapott ilyeneket, nem lett baja. Vagy szerintetek abból kivonnak valamit? Mert rendes epret még én sem mernék adni.

Reni, nem tudom mennyibe kerül, de majd megírom, ha jövő héten kiváltjuk. Egyéves korig olcsóbb, az tuti.

Benianya, írtam Neked privit.

Banán: nekünk az alma után a második gyümi volt öt hónaposan.

tandika
 
 


Na, megyek sütök palacsintát Manónak!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!
Hát, a lapos torta után megcsináltam a Cory félét is, az már gusztább!
Kép Kép

Mesi még nem eszik egyedül, csak szeret maszatolni a kanállal. Közbe én nyomom egy másikkal a szájába a cuccost. :D

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

 
 

Sziasztok!

Eper-infókat köszi, akkor mindet beteszem a fagyasztóba.

Tojást már evett Misi, de csak pl. túrós táskában, amit úgy kap, hogy itt van egy pékség, ahol extrém sok túróval készítik, és abból kap, elsősorban tölteléket, meg némi kis tésztát. Meg főtt tojássárgát főzelékhez feltétnek, de azt nem nagyon szerette.

Mivel holnap egy éves lesz, mi most fogunk búcsúzni a szopitól, és engem is aggaszt, hogy mi legyen helyette. Dokinőnk nem ért rá evvel foglalkozni, mikor legutóbb ott voltunk, mert iszonyat sokan voltak, és minket már 40 perccel a rendelési idő vége után fogadott, és persze nagyon sietett. Egyelőre vettem babatejet (BEBA3), és arra gondoltam, hogy először azt kap, majd aztán higított tejet, és fokozatosan váltunk át tejre. Állítólag vmi tejes étellel kell kiváltani a reggeli szopit, és lehetőleg az estit is. Ezt még nem tudom, hogyan fogom megvalósítani.

Benianya!
Én egyáltalán nem pörgök, és mivel nem szeretek takarítani, viszont nagyon sok munkám van és a férjem sem tud segíteni semmit, állandóan harcolok a háztartással :cry: A házimunkából csak a főzést és mosást szeretem igazából.

Meg most már kezdődnek megint a rosszulllétek sajnos :-(
Ezért is hagyjuk abba a szopit többek között, mert több olyan táplálékkiegészítőt, vény nélküli gyógyszert illetve gyógyteát használtam önmagam karbantartásához a várandósság előtt, amiket nem lehetett pocaklakóval vagy szoptatás alatt. Mostanra meg már nagyon kezd kiakadni a szervezetem sajnos. És a következő ciklusközépen már "éles bevetésben" gondolkodunk a kistesóról :-)

Andy!
Azt hiszem, ami nálad van az ún. pecsételő vérzés. Ez lehet az egyik jele a fogantatásnak, ha akkor van, amikor egyébként menses lenne, de nem megy át konkrét vérzésbe. Nekem volt ilyen, voltam akkor orvosnál, onnan tudom.

Pusza,
Kata

Kép
wkata
 
 


Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...


A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.



Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:


http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Reni: 2780 Ft-ot fizettem ma a meningococcus elleni oltóanyagért. Nem tudom, hogy aki többet fizetett, az miért :shock: ??? Én már nem értem ezt...

Bocsi, hogy csak ennyi voltam, de fáradt vagyok és még nincs vége a napnak...

Puszi
Eni

Eni
marcy
 
 


Nagyon boldog szülinapot Misike! :) Kép
Vendég
 


Boldog szülinapot Misi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Isten éltesse sokáig Misi babát!!!!!!


Lányok, ezt a kaki időt ami van. Fogalmamk sincs mit csinálunk ma, úgy volt hogy megyünk Mogyoródra Csúszdaparkba, de ilyen időben? Szerintem ebből valami plázázás féle lesz.

Ti mit csináltok ma?
Adjatok nekünk valami épkézláb ötletet!:-)

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Misi, Isten éltessen sokáig!

Kép
Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Misi!
Nagyon boldog első szülinapot kívánok!


Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Kitti!

Itt tegnap volt kaki idő. Egész nap szakadt az eső és nagyon hideg volt! Ma meg dög meleg van. Olyan eső előtti fülledtség. Most jöttünk haza. 3/4 órát bírtunk ki ebben a dögmelegben!

Reni
Kép
prenata
 
 


Hali.

Ne haragudjatok, te tegnap óta két gyerekem van, hazajött a férjem... :D

Most írok az alvásról, aztán beszámolok, hogy visszafejlődtünk-e. Szóval kedd este óta Petit elég 4 körül kivenni az ágyából, addig simán vissza lehet altatni, cumival, simivel, vagy az én kispárnámmal. :) De volt olyan nap, hogy másfél ébredéssel fél hétig aludt a saját helyén. A tegnapi éjszakánk kicsit rosszabb volt, de talán alakul a dolog.

Oltóanyag: nem lehet, hogy különbőzőekről beszéltek, csak ugyanarra a betegségre valóak (vagyis azok kivédésére)?

Wkata, Misit Isten éltesse 1. születésnapja alkalmából! Kép
Hát Peti már kapott epret (de összenyomtam, és inkább a velőjét ette), de ha egyébként is passzírozol belőle, abból Misi is kaphat, mert inkább a magok azok, amik allergizálhatnak. Ha meg a velő is gondot okoz Misinél, azt úgy is észre fogod venni, de én remélem, hogy nem fordul ez elő. Persze ha a családban van esetleg, akinek tudsz ilyen irányú allergiájáról, akkor tényleg csak óvatosan!

Meteor, az kimaradt, hogy a "minősítés" kizárólag a hozzászólások számától függ, de hogy mik a határok, azt én is passzolom.

Ákosbénianya, ha nem akarsz úgy járni, hogy elszáll minden, amit írsz, akkor írj Word-be vagy sima szöveges dokumentumba, és lapozgathatsz a többi oldalon. Én is így csinálom. Mert így akkor sincs gáz, ha az elküldésnél hal be a babanet.
És milyen Szolnok? Én eddig egyszer voltam ott, majdnem oda mentem fősulira, de akkor olyan kopárnak tűnt...
A kisebbikednek gyors gyógyulást. A lányodnak meg boldog 6 és felediket. :)
Én éneklés terén antianya vagyok, az utóbbi majd' egy évben kevésszer is próbálkoztam, de Petit sem hatotta meg...csak nézett, hogy te mi a fenét nyekeregsz (pedig viszonylag szép énekhangom van), napközben még OK, ha dalolászok, de eseményekhez nincs rá igénye. :o
Te aztán tényleg jól bírod...én alapból kéthetente porszívózok...nekem a mosás a kedvencem. :) A vasalást utálom, ablakot meg jó, ha háromhavonta pucolunk. Az ágyneműt meg akkor cserélem, amikor rám jön. A férjed tényleg nagy segítség, én el se tudnám képzelni hasonló helyzetben azt, hogy az enyém mit csinálna. ;)

Juca, "dorgálás" terén csatlakozom Kittihez. Inkább gyere, és mondd el a gondolataidat, még akkor is ha negatívak, aztán majd semlegesítjük azokat!

Mári, szólhattál volna előbb, vagyunk itt egy páran pénzügyes végzettséggel, a neten szerintem gyorsan kitöltöttük volna az adóbevallásod! És ha előtte csináltattál volna ügyfélkaput, akkor még aláírni se kellett volna...
Vencelnek boldog hófordulót!

Tandika, a babakocsikerék nálunk is favorit, na meg minden, aminek kereke van. Csak annyi a különbség, hogy Peti a kezével először pörgeti, forgatja, aztán meg hirtelen megcsócsálja a pacskereit.
Kírának utólag boldog hófordulót!Egyébként az nekem is furi, hogy sokmindenből van a babakajákban, amit elvileg nem lehet, csak később adni...mindegy, én azokból mindig a rajta levő kor szerint adtam a gyereknek (kivéve az öt hós kortól adhatóakak, mert azokban van husi, amit Peti csak félévesen kapott először). És mivel Peti elég sokáig csak bolti kaját kapott, így nem volt gondom arra, hogy "házilag" mit adjak neki.

Oriandy, milyen jó ötlet ez az apamegybe-dolog. Én nem láttam a híreket, hál' Istennek.
Hm, érdekes lakótársaitok vannak...nekem alapból az a magas, hogy miért kellett téged helyretegyen???
Tojást Peti kap a babapiskótában, ha épp kunyizik, akkor rántottaként, egyéb sütikben. Natúrban evett már tojásfehérjét, a sárgájával óvatosabb vagyok, mert öcsém és a férjem is pöttyösödik tőle.
Nem hiszem, hogy a "tejmentesség" nagy kárt tenne Daniban. Ha eszik tejterméket, abban simán van elég kálcium. Mondjuk nekem ilyen téren nincs gondom, Peti nyakalja a tápszert.
Váladékügyben passzolok, de most én is ki vagyok egy kicsit akadva, mert ma lesz negyedik napja, hogy szedem a tabit, és még mindig tart, igaz, már csak mini adagban, de nálam ilyen még nem volt, hogy egy hétig vérezzek... (Szóval engem is lehet kidobni a gusztustalanságért.)

Kimike, pedig ma már a banánra is azt mondják, hogy allergizálhat...de mondjuk manapság mire nem ezt mondják? :o Szerintem az allergia a szervezet azon válasza, amit arra ad, ha valamiből telítődik. Hogy mondjak egy példát, lehet, hogy Peti is pöttyösödne, ha egész nap csak banánt enne.

Wawel, Petinek ápr. elején bújt ki az első fogacskája, szóval annyi idős lehetett tényleg, mint most Kornél.

Marcy, köszi a képeket a kis mosolygós még mindig gyönyörű szemű fiadról, aki továbbra is tisztára anyukája. :)

Gabella, hát én még nem próbáloztam azzal, hogy Peti egyedül egyen...és neki kanalat se lenne érdemes adni, mert azzal nemhogy maszatolna, hanem kilapátolná a táljából a kaját...aztán enne a földről. :?
A torta nagyon gusztusos lett!

Reni, látom, Peti is imád meztelen lenni. Enyim gyerek is, amit meghallja, hogy csorog a víz a kádba, és valaki le is vetkőzteti, "rohan" a fürdő fele. :) Nálunk az övcsat és a zippzár a nyerő, utóbbi csak a táskákon, na meg néha az én szabadidőfelsőmön.
Én nem szopiztattam sosem, de ha mégis, én el nem venném tőle. Na jó, az biztos terhes lenne, ha cumizna rajtam, de ha még érdemben enne "belőlem", és közelben is lennék, és egyéb akadálya (pl. újabb terhesség, gyógyszerszedés) sem lenne a dolognak akkor miért ne?

Kitti, ilyen barbárjátékot az én fiammal a majdnem-nagynénje (azaz öcsém barátnője) szokott játszani, de neki szólni sem kell, csak nekikezd mászni, megáll, hátranéz, és várja, hogy Anita elinduljon utána, persze szigorúan négykézláb, és így mennek körbe-körbe. :D
Nem tudom, Mogyoródon milyen az idő, de itt elég szomorkás. Most még nem esik, de délelőtt szemerkélt az eső. Közben látom, hogy nem is mentetek, talán jobb is...

Gombi, el ne tűnj. Írj csak magatokról. Látod, én is elég ritkán jutok mostanság ide, de akkor pótlok. Most is két oldalnyi lemaradásom lett, de most alszik a gyereksereg (értsd: a Peti és a férjem is), így ráérek.
Nagyon édes a lányod!!! Látom, imádja a paprikát. :D

Egyelőre ennyi, megint regény lett.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Boldog születésnapot Misi!

Kép

Kép
katus73
 
 


Oryandy!
Lehet, hogy a peteérés következtében távozott egy kis színes nyák de ez csak tipp.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!
Andy! Én is arra gondolok, amire Katus!
Pár szülinapi fotó:
http://www.babaszoba.hu/services/albums/admin/list?alid=26897
A többi nem fért fel a gépre...
Jó éjt, puszi mindenkinek!
(Nálunk most kezd dörögni, villámlani, eddig szép tavaszi idő volt...)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Jaj! Bocsi, nehogy átszerkesszétek, ez a jó link!
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=26897

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy csak most jövök, de a hétévége az amikor végre apa is velünk van, így nem igen van kedvem gép elé ülni. Ráadásul ma itt volta az unokatesómék a 2,5 éves leányzójukkal és a 6 hós kisfiukkal. Nagyon szupi napunk volt, jól éreztük magunkat és a gyerekek is.
Köszi mindenkinek a választ, amúgy én is a peteérésre gondolltam, de az arcom is csupa pattanás, csakúgy mint mensi elött szokott lenni, így konkrétan passzolom a dolgot!
Dani úgy néz ki, beállta arra, hogy reggel és este rendes kaja mellett megissza a 100 ml macikávét, így nem is agonizálok tovább a témán! :lol:

Gabella!
Nagyon jók a képek! Mesike édes rajtuk, mint mindig!!

Eni!
Amit kiváltottál az a Menjugate?? Mert mi azt váltottuk ki tegnap és az 5066 Ft volt!!!

MISIKE!! ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!

Kép

Na, mára ennyi voltam, igaz holnap sem tuti, hogy tudok jönni, mert délelött meló val az udvaron + lépcsőháztakarítás, délután pedig családi kirándulás a Jeli arborétumba!!

Puszi mindenkinek!!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

A meningo alleni oltóanyag árát most már végép nem értem. Ezt találtam: http://www.hazipatika.com/drugs/prod?pid=5168
Az ncl-en van erről egy fórum (május 14.-ei) és ott 3000 körüli árról beszélnek 1 éves kor alatt. http://www.praktika.hu/forumkifejt.php? ... mid=149837
Szóval rejtély!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Reni!
Megnéztem a linket, és a táblázatban a középső a mienk ezek szerint, mivel nekünk 5066 Ft-ba került így 1 éves kor elött! Akkor 1 éves kor után majd 8831 Ft lesz? Nem tudom....
Na megyek, csinálok gyorsan ebédet, aztán irány a takarítás! :( :roll:

Andy

Kép
oriandy
 
 


Misinek nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Anita, Peti és Kornél

Kép

Kép
wawel
 
 


Sziasztok.

Nagy itt a pangás, hétvége van.:-)
Vicces de nekem meg ilyenkor lenne időm jobban írni,a hétköznapjaim nagyon elhavazósak.

Móni, séta holnap délután öt körül működőképes???

Gabella, megnéztem Mesi szülinapi fotóit, nagyon aranyosak. Látom, az udvaron buliztatok a jó időben.:-)

Mi most indulunk a barátnőmékhez, velük fogunk ma sétálni.Anno ők segítettek nekünk a költözésnél és azóta is jövünk nekik egy ebédmeghívással, most azt is megejtjük.:-)

Késődélután még benézek!!!!

Pusz

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Még több új kép...

Kitti! Küldesz kérdéseket?

Megyünk mi is sétálni...

Sziasztok!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok,

Misinek nagyon boldog 1 szülinapot kívánok :) !!!

Most egy kicsit felhúztam magam ezen a vakcina dolgon... megnéztem, hogy melyiket írta fel nekünk a doki (meningitec vakcina) http://www.hazipatika.com/drugs/prod?pid=5166, de nem igazán tudom, hogy mi a különbség a menjugate-val szemben.
Jövő héten megkérdezem a dokit, kiváncsi vagyok, hogy mit mond... Az is lehet, hogy többféle van és itt alkalmazzák azt, hogy az olcsóbbat írják fel :shock: :shock: :shock: . Tényleg nem tudom... és nem tudom, hogy melyik a jobb?????????????

Bocsi, hogy ismét csak ennyi telt tőlem, de most el kell merülnöm a statisztika és a filozófia rejtelmeiben :roll: .

Puszi
Eni

Eni
marcy
 
 


Sziasztok!

Sajnos megint nem tudtam olvasni, most hétvégén apáé a gép, dolgozik rajta...

Most láttam meg, hogy tegnap volt Milán névnap, így utólag is: Sok puszi Milánnak névnapja alkalmából!

Kép

Mi Meningitec vakcinát vettünk, és 2882,- Ft volt, a dokink azt mondta, egy éves kor alatt ennyibe kerül, ennél többért ne vegyük meg. Először nekünk is 5000 Ft fölött akarták adni, de szóltunk, így "rájöttek" a valódi árára...

Én 90 napos diétát csináltam, 8 kilót fogytam, nem éreztem nagyon megterhelőnek, és eddig nem is jöttek vissza a kilók. Igaz, hogy mindennap egy féle ételt lehet enni (plusz a délelőtti gyümölcs), de mindig mást, és 4 naponta ismétlődik, így többféle tápanyag is jut a szervezetbe. Tulajdonképpen mindent lehet ugyanúgy enni, csak napokra lebontva, és semmilyen étel nem tilos, így nem jár konkrétan semmilyen tápanyag megvonásával. Sokan dicsérek ezt a diétát, mert fokozatosan lehet vele fogyni, én is 3 hónap alatt adtam le 8 kilót, ami szerintem nem nevezhető hirtelen fogyásnak.

Andy, szerintem is pecsételő vérzésed volt, lehet, hogy még nem állt be rendesen a menstruációd a szülés után. Nekem is most pl. másfél hónapra jött meg, és amikor Cerazettet szedtem szinte folyamatosan volt pecsételő vérzésem. Miután abbahagytam, elmúlt, és azóta meg is jött rendesen, igaz, eddig még csak harmadszorra.

Most sajnos mennem kell, apa itt toporog mellettem...

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Helló mindenki!
Porontyok, boldog év és hófordulót!!!!

Prenata, Reni!
Szerintem ne vedd el a cicit, hagyd rá a döntést. Blanka lányom 19 hónapig reggel-este szopizott, aztán másnaponta, aztán hetente, mindig adtam neki ha kérte, és mivel még 3 éves korában is volt sűrű tejem pár csepp( a szülészem szerint ez tök normális) ezért van olyan fotónk ahol 3 évesen még rácuppant. Ez már inkább lelki volt, de én hiszem, hogy 1 cseppben is milliónyi ellen és immunanyag van, ami csak jó neki.

Gabella, úr Isten ez a torta álomszép. :lol: Recepted van, ez most melyik?Leirtam azt is amid összeesett, kipróbálom, bár nekem nincs tortaformám, jó az téglalap tepsiben is nem?

WKata!Ne harcolj a háztartással, ott egye meg a fene, én is csak azért teszem, mert egyszerűen ilyen tipus vagyok, nekem nem harc hanem öröm, meg létszükséglet. :oops: Már 2 évesen naponta sikáltam fogkefével a csapot -anyukám ki volt akadva. Egyszerűen így érzem jól magam, ez valamiféle fóbia lehet, még a lakásból is úgy farolok ki, hogy közben felmosok és úgy zárom az ajtót. Imádok tisztaságra és rendre hazaérni,olyan felsóhajtós, jó érzés. Igazából önzésből csinálom. De szerintem ez a nem normális.
Egyébként megszoktam, mert anyuval ketten voltunk, nehéz körülmények között nőttem fel, csak 14 éves koromban láttam először kádat, addig lavórban fürödtem, csak egy csapunk volt, olajos kályha meg minden. Takaritani jártunk, már általános iskolás koromban, anyu cégekhez másodállásban én meg suli után öreg nénikhez. Meg egész nyáron irodatakaritás. Anyu a rokkantnyugdija mellett mai napig takarit, sőt én is szoktam segiteni neki, hogy hamar végezzen. Hát néznek is a pasik a cégnél, hogy ez a csaj a csili villi mindig full lakkozott körmével takarit. De hát nem szégyen az, és olyan jó utána látni a tisztaságot. Meg arra találták ki a gumikesztyűt.

Az ablakpucolás sem olyan nagy dolog ám, tetőtéri lakásban lakunk és folyton teleszarják a galambok az ablakot, és nagyon hamar beporolódik, úgy hogy ki sem látunk rajta. Blani emeltes ágyáról szereti nézni a csillagokat meg a napfelkeltét, így 2 hetente ráspriccelek egy kis Clint és újsággal áthúzom, valóban 1 perc az egész, az 5 ablak 5 perc. Nem egy nagy hőstett.

Exdeus!hát igen elég szocreál a város annak aki először van itt. Fel kell fedezni a szépségeket. Egyébként a teraszról épp a fősulira látok rá.
:roll: Én azt szeretem benne, hogy minden 5 perc alatt elérhető. Hazajövünk az oviból, lemegyünk a gátra szánkózni, de teázni már itthon tudunk. Nem kell felcihelődni, megszervezni, autóba ülni, stb. az uszi, a könyvtár, a mozi, a szinház, a balett, a piac, a doki, mind mind itt van látótávolságra. Ez nagyon kényelmes.
Cora, Tesco, Obi, Prakti, MédiaM., Lidl.. meg autóval elérhető, szintén 5 perc alatt.

Ezek a Marci szemek, pisilnek majd utána a csajok. A kis pöttyös foltos alvós csaj meg egy kisangyal. Olyan jó őket nézni. :P Szörnyűek a kórházi képek, remélem hamar túl lesztek ezen az egészen.
A kolléganőm egyszer hajléktalanszállón forgatott, és elkövette azt a meggondolatlanságot, hogy leült az ágyra. Ágyi poloskát kapott, hetekig nem tudták mitől viszketnek a gyerkők, még az ÁNTSZ is kiszállt hozzájuk, alig tudták kiirtani, tök ciki és kellemetlen volt, csak nagy sokára tudtak megszabadulni tőle.

A mákos süti nem valósult meg, mert avas volt a mák, a kukában végezte, helyette csináltam kakaósat. Ime a két recept:

Biomákos:
1 bögre liszt
1 bögre mák
2 dl kefir vagy víz
1 bögre méz( ha gyereknek is adtok akkor inkább cukor)
1 kávéskanál szódabikarbóna
1 dl olaj

Fűszerezheted gyömbérrel, fahéjjal, szegfűszeggel, a mák helyett tehetsz bele darált diót, meg mazsolát. Vagy 2 bögre liszttel és akkor fehér lesz.

Ha méz nélkül csinálod sósan, kenyér helyett is megteszi, szezámmaggal, napraforgóval, lenmaggal.

Egyszerű kakaós süti:
1 margarin 25 dkg
25 dkg liszt
25 dkg cukor
2 tojás
Kakaópor(arany kakaópor)
1 kiskanál szódabikarbóna

A vajat a cukorral, majd a tojással kikeverem robotgéppel, hozzáadom a liszttel elkevert szódabikarbónát és kakaóport és izlés szerint fahéjat, gyömbért, szegfűszeget. Ha túl száraz a tészta löttyintek rá kis tejet, keverek bele megmosott mazsolát. A tészta olyan nokedlitészta állagú legyen, ne folyjon, de azért belecsússzon a tepsibe. Én a Dm-ben veszem a sütőpapirt, sárga és el van vágva, nagyon bejött, semmi sem ég meg rajta. Tűzpróbáig sütöm, kb 30-40 perc, fogvájóval nézem meg átsült-e a közepe. Kiveszem és ha kihűlt felkockázom. Mellékelek képet. Ez a csúnya, de finom kategória.

Kép Kitti! Számithatsz rám cikk ügyben, bár mint mondtam nekünk most lesz a legjobb.

Szuper volt az ovis kerti parti, fogatozással, lovaglással, kismalaccal, bocival.
Dobok képet, meg a fürdésről is, most már hason fekve kis vizben játszik.
Kép Kép Kép Kép

benianya
ákosbenianya
 
 


Bolond ez a gép azt irta, hogy április 2-i a levelem.
Dobok még képet, a kis manó pizsiben kikúszott a gyerekszobából és megtámadta a könyveket.

Ja, valaki kérdezte, h mit csinál apárom. Háát, feláldozta a tudomány oltárán a karrierjét, ő is firkász, de sehogy sem tudta befejezni az egyetemet politológián, az éjjel-nappali meló mellett,igy mikor leköltöztün vidékre olyan melót keresett ami mellett végre 37 évesen lediplomázhat. Most végra hobbiból tanul, nagy irodalmár és történész, ez azonban áldozattal jár-elment katonának, nappal, éjszaka,szabad, de ott sem szakad meg, a helikopterek valamilyét valamicsinálják, inkább ülnek és várnak, igy ott is tud tanulni. Nem egy IQ hely, de valamit valamiért. Kevesen engedhetik meg, hogy hobbiból tanulnak, merthogy magyar tör szakos tanárként még ennél is kevesebbet keresne. viszont imádom, hogy mondákat mesél a gyereknek este, szóval mi most érzelmi, értelembeli tőkét gyűjtünk anyagi helyett, remélem nagykorukban ennek is hasznát veszik. Meg imádom, hogy kapunk isitámogatásra pénzt, meg imádom, hogy kaptunk egy hét nyaralást a honvédségi üdülőbe, meg akkora mikuláscsomagot küldtek, hogy csak na...
Nekem amúgy is hányingerem van a pénzhajhász, menedszerbetegséges, agyonmelózzuk magunkat világtól. Plaza helyett mi inkább erdőbe járunk szendviccsel bogarászni, meki is csak évente 1x van-ovihatás.
Amikor pesten éltünk és IKEA-ba jártam, meg plazazni, meg étteremben ettünk, meg mindent megvettünk, mait akartunk, akkor sem voltunk boldogabbak, sőt, nem is látta mászni a lányát, nem látta az elős lépéseit, vasárnap is dolgozott, szombaton meg egyetemre járt-most a kicsit egész másként éli meg, és ez olyan jóóóóó.
Azért az szar, hogy gyűjteni kell egy pesti állatkertre, de valamit valamiért. Oka van annak, hogy nem milliárdos családba születtünk.Lehet, hogy már szétnarkóztuk volna magunkat a sok puccos partyk között,mellett.
Na nem filozofálgatok tovább. Remélem mindenkienk szép hétvégéje volt.
Dobok még egy menyasszonyi rucis képet, a turkálóban vettük 99 forintért, ennyi kell a boldogsághoz, azóta abban feszit itthon a lány. Kép

benianya
ákosbenianya
 
 


elbénáztam, itt a könyvtámadós kép, na eltünök végre, megyek a lánnyal görkorizni, a pasik alszanak.

benianya
ákosbenianya
 
 


kép: Kép

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok! :)

Méz, köszi, aranyos vagy! :-)

Benianya: szimpatizálok a pozitív életszemléleteddel! :) Nem szégyen a takarítás, egy munka sem az. De ami miatt nagyon szimpi amikett írtál az az, hogy olyan természeteséggel kezeled mindezt, az esetleges nélkülözést, hogy nem kell a szívnek megszakadni, vagy papírzsepi után szaladni, szóval nem úgy írsz magadról/magatokról, mint hősökről. :) Tetszik. :-)
Gyerekek gyönyörűek! :) Sütiből küldhetnél, nyitom az ablakot. :wink: Köszi a receptet, le is mentettem.

Na mentünk a játszóra, pápá.
Vendég
 


Sziasztok!

Benianya! A torta, amiről ide is raktam képet, az a cory féle bababarát torta.

Hozzávalók:
50 dkg liszt
10 dkg margarin (tejmentes!)
1 csomag porélesztő
3-4 evőkanál cukor
kb. 4-5 dl víz
csipet só
búzadara

Az élesztőt kis cukorral és liszttel fél csésze langyos vízben felfuttatjuk. A margarint elmorzsoljuk a liszttel, hozzáadjuk az élesztőt, a cukrot, sót és annyi langyos vizet, hogy nem túl lágy tésztát kapjunk. Langyos helyen fél órát kelesztjük.
Két nagy és édeskés almát lereszelünk, lecsöpögtetjük, esetleg kis cukorral ízesítjük.
A tésztát kinyújtjuk téglalap alakúra, ráterítjük az almát, megszórjuk búzadarával és feltekerjük.
Kb. 2 cm-es szeletekre vágjuk és szorosan egymás mellé tesszük a tortaformába.
Hideg sütőbe tesszük és 180-200 fokon megsütjük.

Fincsi lett, ezt majszolgatta Mesi. A másik, a családnak való torta az az volt, amit le is írtam, és első nekifutásra összeesett, de még este sütöttem egy újat, és az jó lett, mert még forrón kivettem a formából, így nem esett össze. Csináltam bele gesztenyés krémet, tetejére csokimáz, ziziből díszítés, és szerintem tök szupi lett!

Kép

Aztán a lapos tortát se dobtam ki, szétvágtam és megkentem szilvalekvárral, az is finom, bár nem mutatós.

És még mindig Benianyának! Szolnokon lakik a sógornőm! Bár én a városban max. 5x ha voltam... A páromék szolnok megyeiek egyébként, Szelevény viszont messze van Szolnoktól...

Mennem kell, mert Lackó megint ordít, Mesi meg nyűgös, álmos!

Holnap megyünk megint Gyulára kontrollra, kérek némi drukkot!

Puszi mindenkinek! (Bocsi, hogy az oltásos témához nem szólok hozzá, de mivel csak a kötelező szurikat kapja Mese, nem tudok mit hozzátenni...)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Hé! Benianya! Az én párom is katona, de mi ez hogy egy hét nyaralás, meg hatalmas mikuláscsomag? Én erről mért nem tudok semmit???

(Kedvezményes nyaralást tudom, meg a szakszervezeti üdülőket is...)

És Szolnokon a helikoptereseknél van a párom unokatesója is. (Talán mind a kettő???)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Móni, akkor most holnap délután sétálunk együtt vagy sem? Hogy készüljek????

Edte írok még most fürcsiztetés van.

Puszi:

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk! Jót kirándultunk ma, el is fáradtunk rendesen. Fiúk már alszanak, és azt hiszem én is társulok hozzájuk! A kirándulás képeit lásd a bolgban!

Mindenkinek szép estét!!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Ma vettünk Petinek egy új lábbelit. :) Nálunk a Severben most 2500 Ft-ért lehet venni

szandikat, és egy másik fórumra író lánynak egy jó hírben álló ortopédorvos azt mondta, hogy

jó. Képzeljétek, ebből a fajtából 21-es méretű kellett, igaz, ebbe még nőhet egy kicsit a

lába, kb. 3-5 mm-rel nagyobb csak.

Peti három nap alatt kétszer hányta le az apját. :o Nem beteg meg semmi, csak épp piszkálta vmi darabos a pociját... Pedig ma le akartam fotózni a matrózos ruhájában...ami végül az áztató lavórban kötött ki.

Gabella, rápillantottam a képekre. A 4. képen levő készségfejlesztő játék mennyibe került?

Csak kiviből...egyelőre Petit nem érdeklik az ilyenek. :?
Én drukkolok a holnap napra ezerrel!!!

Marcy, szerintem ez teljesen orvosfüggő, hogy azonos hatóanyagú készítmények közül melyiket

preferálja. Esetleg a többiek járnának jobban, ha rákérdeznének arra, hogy miért nem az

olcsóbb készítmény receptjét kapták...

Bénianya, nekem a mai napig van pár csepp tejem, hol sűrűbb, hol vizesebb, de Peti sosem

szopizott, így nem igényli ezt sem.
Jól van, végülis mindenki oda megy, ahol neki tetszik. :) Ahogy írtam, nekem nem volt

szimpatikus, ami persze nagyban annak is volt köszönhető, hogy akiket megkérdeztünk, hogy

merre kell(ene) menni, azok mind nagyon-nagyon közömbösek voltak, sehol egy félmosoly, csak

komor arc és mormogás...
A képek nagyon jók!
Nálunk Petit sosem lehetett a kádban hasra tenni... Pedig aludni világ életében hason

szeretett. Ki érti ezt??? Most is csak üldögél és álldogál a kádban, és közben pancsizik. :D
Szerintem nincs semmi különös abban, hogy vki turizik, én is imádom. De tényleg...épp tegnap

szedtem elő Petinek pár 86-os cuccot, ezek 80%-át vagy kaptuk, vagy én dúrtam valahol.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Bocsika, nem tudom, mitől lesz ilyen darabos...

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok Lányok,

akik már vettetek gyerekülést az autóba megosztanátok velem, hogy milyet és nagyjából mennyibe került?
Nekünk most aktuális, Isti nézegeti aztán majd meglátjuk. Én ebbe nem szólok bele, de azért jó lenne, ha tudnám, hogy ti milyet vettetek :) .

Eni

Eni
marcy
 
 


Sziasztok!

MAKI-nak boldog szülinapot!!!

Oltás: mi egy harmadik fajtát kapunk: Neis Vac-C. Még nem váltottam ki, de kb. 2500-3000 ft között volt a múltkor, elvileg most is ennyi lesz. 1 éves kor felett már drágább lenne. Marcy, szerintem ezen nem kell izgulnod, hogy Te melyiket kapjátok.
Csak azt nem értem, hogy elvileg most az a szabály, hogy ha valaki drágább készítményt kap, akkor alá kell írnia egy papírt, hogy hozzájárul, nem? Úgyhogy inkább azt nem értem, hogy aki 5000-ért kapja, miért nem tud róla a dokitól, hogy van olcsóbb is????

Gyerekülés: megmondom őszintén, hogy ha valamin, akkor a gyerekülésen mi nem akartunk spórolni. Annyiszor olvastam már mindenféle rémtörténeteket, hogy a gyerek megsérül a kocsiban, mert olyan gyenge az ülés, hogy inkább összetörik, minthogy megvédje a bébit. Márpedig mi nagyon sokat utazunk, sokszor 5-600 km is összjön egy hétvége alatt. Szóval mi azt mondtuk, hogy erre rááldozunk, amennyibe kerül egy márkás, jófajta, amiről már hallottunk korábban, és ami szerintünk megbízható. Ezért nekünk Römer Lord ülésünk van, ami kb. 55-70 ezer forintba kerül, attól függ, hol. Viszont Marcy, előnyben vagytok olyan szempontból, hogy a mienk sem Magyarországról, hanem Ausztriából való, ahol 99 EUR volt akcióban. Úgyhogy tök "olcsón" megúsztuk a dolgot. (Főleg, hogy ajándékba kaptuk keresztelőre a keresztszülőktől és az anyósoméktól :D , de ez az árán nem változtat, csak azt nem engedtük volna, hogy 50 ezret költsenek rá)

tandika
 
 


Tandi: én is a Römerről hallottam jókat, állítólag a törésteszteken az szerepelt a legjobban. Isti is nézegetett ilyen törésteszteket, de még nem beszéltünk róla.
Jó ötlet, hogy nézzük meg Ausztriában is. Köszi az ötletet.

Eni

Eni
marcy
 
 


Marcy!

Én, sajnos, a gyereküléshez nem tudok hozzászólni. Nekünk noname örökölt ülésünk van. De ugyebár kocsink nincs, és Peti max. a nagyi kocsijában ül havonta egyszer, amikor rossz idő van és ezért így megyünk a 3 km-re lakó dédihez ( akihez egyébként minden nap gyalog megyünk.)

Gabella!

Az a készségfejlesztő játék engem is érdekelne! Ár? Hol kapható, stb.?

Milánnak boldog névnapot utólag!

Reni
Kép
prenata
 
 


Bocs, hogy megint képet rakok fel, de Peti ma ismerkedett magával a tükörben:
Kép Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Most gyors leszek, mert Márk 2 napja lázas. Semmi más baja nincs, csak a láz, de ha nem múlik, akkor honap doki.

Marcy, a gyereküléssel mi is úgy voltunk, hogy azon aztán nem szabad spórolni, mert a biztonság nagyon fontos. Mivel az autónk isofixes, ilyen ülést néztünk, és ebből nagy választék nem volt: vagy römer, vagy bébé confort. Mivel mindkettőről jókat írtak, megnéztük a renault-nál, hogy ők mit adnak. Ebben a méretben náluk römer volt. (a másik beszállítójuk egyébként a bébé confort, a többi ülés mind az). Végül is az autókereskedésben vettük meg az ülést, mert akciós volt, adtak 20 % kedvezményt. Ha nektek is isofixes az autótok, és römer ülést szeretnétek, akkor ebben a kereskedésben most 40 000 Ft értékben lehet egyéb kiegészítőket választani (pl ülésvédő huzat a gyerekülés alá).
Nem isofixesből sokan még a concordot szokták venni. Ha tesztekre vagy kíváncsi, és beszéltek németül, az ADAC honlapján lehet bogarászni.

Minden szülinaposnak, névnaposnak és hófordulósnak nagyon sok boldogságot kívánok!

Andi

amandi
 
 


Jó reggelit Mindenkinek! :-)

Kitti, privi ment!

Marcy: concord ultimax a miénk, 50 ezer körüli az ára. Profi kis ülés, de! Nem ajánlom Marcikának, mert keskeny. Viszont a concordba van másik fajta is, ami viszont nagyon jó és a töréstesztje is kiváló. Az ultimaxot azért vettük, mert akkor még Milán nem tudott ülni, ez pedig vízszintesig dönthető, úgy pedig olyan, mint egy hordozó. A másik, amit anno kinéztünk, az a Römer, ma már olyat vennék inkább. Az picit drágább, de hosszú távra veszed, így érdemes beruházni. Én is azt vallom, hogy ezen nem szabad spórolni!

Cipő: én még mindíg azt mondom, hogy inkább a siesta. Lehet, hogy az olcsóbb is jó, de lehet, hogy nem. Úgyhogy nem kockáztatunk. Nem értünk hozzá, aztán a sok jó tanács csak bevisz az erdőbe, annyit meg nem ér. Ha után baja lenne a lábának, hát fenéken rugdosnám magamat, az tutifix. Bocs. Mi így gondoljuk.
Vendég
 


Köszi Reni! :-)
Jók a képek, Milán is imádja magát nézegetni. :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
A játék a tescoban kapható, saját termékük, és kb. 4500 Ft. Pontosan nem tudom, mert ugyan kinéztük, hogy tök jó, de anyósom vette meg. De tényleg jó, jó minőség, fából van, és szép. És Mesi nagyon jól elvan vele, sőt még Lackó is :)

Most megyek, mert 10-kor indulunk Gyulára!

Makinak boldog szülinapot!!!!!!!

Pusz mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Móni, privi ment!!!!

Juca, hiányollak nagyon!!!!Ugye minden rendben van?Napok óta se nem írsz, se nem blogolsz! Kérlek szépen ne fordulj magadba! Te is mindig ezt mondod nekem amikor depi vagyok, úgyhogy most én is nyugodt lelkiismerettel szólítalak fel erre!!!!!!Tessék jönni!!!!


Kaja ügy: tegnap reggel Ádám bevágott egy tojásból s némi sonkából készített rántotát kenyérrel s az ég világon semmi baja nem lett tőle, nagyon ízlett neki. Délben étteremben ebédeltünk, ugyanazt a ragulevest kapta, picit pépesítve mint a felnőttek s azt is nagyon értékelte. Lassan eljutunk mi is odáig, mint Oriandy Danija: mindent eszünk! :D

No most emgyek mert kilenckor indulok dolgozóba.

Puszi Nektek:

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Szisztok! Szép jó reggelt!

Gyerekülés: Nekünk Pierre Carden van, ez 9-32 kg-ig, vagyis nem lehet hátradönteni. Nem olyan mint a hordozó csak előre néz, hanem van egy ülésmagasító és háttámla, tehát késöbb a háttámlát le lehet majd szedni. Mi nagyon szeretnjük, igaz az elején kicsit rossz volt, mert míg Dani buksija nem érte el rendesen a támlát, alváskor bizony lebukott a fejecskéje. de ezt is megoldotuk, mert vettünk a nyakára olyan plüss (macis) nyakpántot. Most már sokszor az sem kell, de ha épp olyan pozícióban alszik el, a buksija alá teszem, vagy a MALACKÁN alszik! :lol:

Cipő!
Nem tudom, igaz-e de én azt hallottam, hogy az Asso cipőkben Siesta talpbetét van, csak épp az Asso gyártja, szóval ugyan olyan jó minőségű, csak épp nem 12000 Ft egy szandi, hanem 6200 Ft!
Daninak kezdetektől Asso van és én teljes mértékig meg vagyok vele elégedve! A doktor nénink és a védőnénink is mondta, hogy jó, szerintem ők sem ajánlották volna, ha gagyi lenne!
De az Asso és Siesta cipőn kívűl mást azért én sem adnék a gyerek lábára, hiszen mégiscsak azon tanul meg járni, kell hogy jól alakuljon ki a kis talpa!!

Kitti!
Gratula Ádinak a "mindenevéshez"!! :lol: :lol:
Most már én is mindent adok Daninak, hiszen eddig semmitől semmi baja nem lett! Ma pl. egy fél túróstáskát evett meg reggelire. (boltit) és reggel-este megiszik 60-70 ml tejből (higított) készült macikávét. A múltkor pedig sütöttem nek palacsintát, abból 2 db kakaósat simán bevágott, de szereti a levesból a csipetkét is, ami ugye tojásos. Vagyis már nincs válogatás, mindent adok neki!

Na, megyek leteszem aludni ezt a kis "hétördögöt", mert igen álmi!

Majd még jövök!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok,

csak gyors beköszönés. Hétvégén Balcsin voltuink és mivel a Guszti elutazik, viszont szuper idő lesz, úgy döntöttem holnap vissza is megyek. Ott egyszerűbb nekem gyerekkel-kutyával megoldani az életem.

Misinek boldog születésnapot!

Gabella,
szupergyönyörűek a torták és minden tiszteletem a tied, hogy ilyen csodákat tudsz sütni!

Kimike,
ha jól emlékszem Ti majd most mentek Dublinba? Képzeld váltásban lesztek Gusztival, ő kedden megy és pénteken jön.
Ez a kiküldetése elég hirtelen jött, így nem tudtam megszervezni, hogy mi is vele tarthassunk, de tartogatom az energiáimat a szeptemberi spanyol túrájára :)

Ja mg valami, írtam itt már, de hátha akad azóta érdeklődő. Ha valaki Balatoni nyaralást tervez, akkor van nekünk ez a házunk Zamárdiban. 2500Ft/fő/éj áron adjuk ki. Szép nagy kert van hozzá és a vízpart kb 100m-re van.
Szóval csak ajánlani tudom.
Valszeg lent leszünk mi is elég sokat idén, szóval még gyerektársaság is akad :)

Ha valakit bővebben érdekel küldjön privit!

meteor
 
 


Rita!

Mi mennénk, ma reggel beszéltük. Egy hetet várj még. Uis ha van bébi, akkor nekem vizsgálatok is vannak, meg azt szeretnénk, ha Pancsa is lenn lenne akkor, hogy bandázhassanak, meg van egy barátunk, és akkor felesben mennénk innen oda-onnan ide, meg még Kofa munkahelye... Szóval mindenképpen, csak egyeztetni kell. :wink:

Kitti!

Hétvégén nagyon sok helyen voltunk, most meg a jó időben többet leszünk kinn, mint benn. No akkor mikor jöttök? Szerdán vagy pénteken? Holnap ugye Kingát szúrják, csütörtökön meg orvoshoz ügetünk.

Bocs mindenkitől de most nincs időm írni, olvasni sem nagyon, igyekszem.

tjuca
 
 


Hellóka!!!

Avval kezdem, hogy olyan kis gonosz vagyok, hagytam Noit sírni, 2-szer, vagy 3-szor kiabált pár percet, de aludtunk fél 8-ig!!! Hihetetlen. Remélem nem alakul nála ki, az Anyu úgyis tojik rám érzés, mert nappali sírásnál "reagálok". Máté ma már ment oviba, meggyógyult, bár köhög, de az már 2 hónapja megy, mióta elkezdte az ovit. Sajna ez az utolsó hét.

Autós ülés: Nekünk concord fix-max van, most örökölte meg a Mátétól, és mi a Máténak vettünk újat, igaz neki a 15 kg-tól, az is concord. Nekünk is fontos volt a mínőség, de én bevallom azért választottam a fix-max-ot, mert volt hozzá egy ari kis kígyó is hozzávarrva. Mondjuk ha nem concord lett volna, azért a kígyó miatt nem vettük volna meg...Meg szerencsénk volt, mert volt utalványunk a Brendonba, és alig kellett hozzátenni.


Cípő: Őszintén, Máténak soha nem volt Siestája. Én akkor még nem is tudtam ezeket, és Humanic-ba, meg Reno-ba vettem névteleneket. Remélem nem lesz lúdtalpas, bár én nagyon az vagyok. nekem kellett hordanom betétet kamasz koromba, de nem sokáig bírtam. Lehet, hogy azért mert régen nem voltak ilyen jó cípők? Na , kérdés: ki lúdtalpas közületek, és mennyi köze lehet a régi cípőknek ehhez?

Kitti: akkor volt aki nyilatkozzon a cikkhez? Bocsi, de mi "elkötelezettek" vagyunk bizonyos lapokhoz. Majd lehet, hogy találsz bennük valamit rólunk, ha érdekel, megírom mikor. Nem szervezünk már egy talit, mondjuk a Ligetben? Jövő hét után már a Máté is jöhetne, ő tuti élvezné.

Bocsi, de kiment a fejemből a többi...Ja: szerdán megyek a G. M. koncertre, már várom. Igazábl, ezért is edzem Noit, hogy ne kiabáljon majd ciciért apjának...Mentem.

KépKép
KépKép
colett77
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?